בואו אני אסביר לכולם.
אנחנו גרים בכפר סבא, בכפר סבא יש שכונה שקוראים לה קפלן, בקפלן יש את מגדלי הסוסים הטובים ביותר, עכשיו אני התחלתי לרכב מחווה פרטית שמה. [הבעלים חברים של אבא שלי].מגיל אפס אני מסתובבת שם. התחלתי לרכב מסודר לפני 3 שנים. לפני כמעט ארבע שנים נולד יצור מדהים שמה. פשוט
, אני התחלתי לטפל בו היות הייתי קטנה ונמשכתי ליצורים מהממים כמוהו, לכן עברה לה שנה, ואבא לקח שותפות על הסוס, כעבור חצי שנה הוא כבר היה פרטי שלנו והם אימנו אותו, למרוצים. עברנו חווה [כי רציתי ללמוד לרכב] עכשיו רק נכנסו לחווה הסוס הפך לבלתי ניתן לשליטה, סירסנו אותו הוא נהיה סוס למופת. ועד היום הוא אצלי למרות כל הקשיים שעברנו. עכשיו אני חייבת לספר משו המנהלת לא להרוג אותי.. אני לא אפרסם שמות של מדריכים או חוות, באחת החוות שהיינו היו שלושה מדריכים. [בתקופה שהסוס היה עם
], אז ניסו להוציא אותו מהתא, אחד בא [ועמד מחוץ לתא], שם עליו ראשיית בית והסוס הכניס אותו לתא ודפק לו את כל הצלעות. [שבר את כולם]. המדריך השני, רק פתח את הקלץ של התא והסוס נכנס עם החזה שלו בתא והעיפ את המדריך קיבינימט. המדריך השלישי ניסה להרביע איתו והוא תקפ את הנקבה, [כנראה היא לא מצאה חן בעיניו], והוא שבר למדריך את הרגל. לי אישית היה יחס בסדר עם הסוס אבל לא היה יתכן שבאנדם ירכב עליו, הייתי עושה לו לונג'ים כדי לא להוציא לו את כל הכושר ולפגוע בבריאות שלו. לכן אבא שלי החליט לטובתי שנסרס את הסוס ואני הייתי בעד. ועד היום יש לנו את אותו היצור המדהים שנולד, ואני פשוט חולה עליו
... זהו P=