דחופפפ עזרההה!!!!

SNTQ

New member
ואמאבא חייבים להבין בסוסים?

ולא לכל אחד יש תמיכה ממאמן/מדריך?

Blue Eyessss

New member
לא בטוח שאני מסכימה..../images/Emo47.gif

אולי לגבי רולי ספציפית זה נכון אבל לדעתי לא חסר סוסים שמעדיפים עבודה רצינית יש סוסים שאין להם סבלנות בכלל לילדים קטנים וזה בכלל לא כיף בשבילם רוכב מתחיל או ילדים קטנים שמקפצצים לו על הגב ומושכים לו בפה...

../images/Emo45.gif יש סוסים שזה משגע אותם.

נתקלתי בסוס כזה פעם אחת. עשה איתו קאנטר ובטעות משך לו חזק בפה. הסוס התחיל לתקוע באקים ולקפצץ כמו משוגע. אם זה היה רוכב לא מיומן, זה באמת לא היה נגמר טוב...

לודמיר

New member
בגלל זה לא קונים סוס שלא מתאים

לך, כמו שאני לא יקנה סוס בצפר שקופץ סוסים...

2eye

New member
לא רק העניין של הגובה שהאו קופץ

גם העניין של מתאים, תקחי סוס ותתני לשני רוכבים בערך באותה הרמה, לאחד ילך יותר טוב מלשני, למה? בגלל כימיה, בגלל חיבור והתאמה בין הרוכב לסוס.

את נשמעת מאוד ממהרת, וזה לא טוב.

תזכרי שלקנות סוס זה לא תהליך מהיר. צריך לראות כמה סוסים, לא רק אחד. לעשות בדיקת קנייה. זה לוקח זמן. אתה יודעת מה האחריות שקניית סוס כרוכה בו? את יודעת מה הכסף שכלול בקניית סוס ובאחזקה שלו? הדחוף דחוף דחוף נותן רושם שלא. לכן, עצרי שנייה ותחשבי: האם יש לי מספיק בשביל קנייה ואחזקה של הסוס? האם אני מוכנה לקבל אחריות על סוס? אחרי שתמצאי תשובות, תבדקי שוב האם את יכולה לקנות סוס או לא. אל תתרכזי בזמן, תתרכזי במוכנות דרך אגב, אם את רוצה ממש להתקדם בקפיצות, תעברי לחוות קפיצות. סוס אחד לא יקדם אותך כמו רכיבה על כל מיני סוסים- דבר שיקדם אותך הרבה יותר.

אה, ואת לא יכולה לקנות סוס לבד.

את צריכה מישהו שמבין בכל העניין של סוסי הקפיצות. יכולים להגיד לך מידע על סוס מסויים, ותחשבי שזה טו,ב ואולי זה בעצם לא. לכן תדאגי שיהיה מישהו שמבין שילווה אותך לאורך תהליך קניית הסוס, חוץ מוטרינר.

עניתי על זה כבר

אמרתי שיש איתי מדריך ומאמן, ויש לי תמיכה מהבית מההורים. [אבא שלי למד קפיצות וכרגע הוא בפנסייה
] וכמו שאמרתי יש לי תמיכה מכל הכיוונים [מבחינה כלכלית ידע והסברה]

ממ נראלי ששכחת

שיש לי סוס... אני יודעת מהם כל ההוצאות [כל חודש לשלם פנסיון שיופ שיניים ווטרינר פירזול וכ'ו]. ויש לי כספ להחזיק סוס ברוך השם, לכן אני מחפשת סוס ...

אה, התכוונתי להחזקת שני סוסים.

קראתי וראיתי שלא יצא מובן. ולא, לא שכחתי שיש לך כבר סוס, אבל עדיין צריך לחשוב כשזה נוגע לשני סוסים, או שאת מתכוונת למכור את צ'מפיון?

כרגע..

צ'מפיון עומד למכירה =[[[[[[[[!!! אבל אבא שלי אמר שאני צריכה להתקדם ברכיבה, והוא טוען כך... ממ אני מנסה לשכנע את אבא שלי שצ'מפיון יותר טוב מכל סוס בעולם. אבל הוא תקוע בשלו כרגע צ'מפיון עובר אילופ קפיצות, ואני רוצה להראות לאבא שלי שצ'מפיון יכול לקפוץ לפחות 90 ס''מ עם לא מטר. מי שמעוניין צ'מפיון למכירה... סוס בן 3.8 מסורס שקט עובד עם ילדים,[פעם ב-] אחלה סוס טיולים, פורזל טולע ב8.2, עבר בדיקה ווטרינרית מעולה. ממ נמכר בצער רב עקב מעבר לסוס אחר..

ToryMaster

New member
מה זה הדבר הזה?

סוס זה אופניים, שאת יכולה להעביר הלאה כי מתחשק חדש?

דבר ראשון

סתמי עם אין לך משו חכם להגיד@@@@!~@#$%^&*) אני לא אמרתי שבא לי סוס אחר כי ככה באלי.. אני קשורה לצ'מפיון כמו דבק... אבל מה אני יעשה שאני חייבת למכור אותו? אני לא אחראית על זה אחרי הכל אל תשכחי שזה הכספ של אבא שלי. שרשמתי מעקב לסוס אחר, זתומרת שאני מתחילה ללמוד רכיבה בצורה רצינית, להתחיל להתחרות. ואני מתערבת שעם היית במצב שלי היית מרגישה חרא כמוני. אז בבקשה את מדברת כאילו אני זורקת אותו לפח ומביאה חדש. לא אני אדאג שהוא יקבל את הבית הכי טוב שיש. סליחה על ההתקפה P=.

דבר שני זה

מסיבות אישיות. הלוואי ופעם אחת את תהיי במצב שלי. עכשיו אני צריכה ללכת אחזור מחר. מקווה לקבלת מסרים על סוסים למכירה. [קפיצות].

ToryMaster

New member
קודם כל

עדן, את לא פוגעת, באמת שלא, אבל במקום לסיים כל הודעה בהתנצלות על התקיפה, תקראי שוב לפני שאת שולחת ותראי איפה את יכולה למתן כדי לא לפגוע. מעבר לזה, תסלחי לי, אבל זה עדיין מגוחך. לא מאשימה אותך בכלל, מאוד ברור לי באיזה מצב ביש את נמצאת, אבל אני מצטערת, מצב כזה פשוט לא ייתכן, אסור שדברים כאלה יקרו. אני במקומך, אם אבא שלי היה מתעקש להמשיך עם הדבר הזה, הייתי מסרבת להמשיך לרכוב ככה, על סוס אחר. פשוט הייתי מפסיקה, כי קיבינימאט, אני אוהבת סוסים ואוהבת להיות לידם, אבל אני אוהבת אותם יותר מדי בשביל לשחק בהם ככה.

fliperit

New member
היא אמרה דבר נורא חכם....

אז אולי תקשיבי רגע למה שכולם פה אומרים לך. את מוכרת וקונה סוסים כ"כ בקלות, כאילו מדובר בזוג גרביים. את לא אחראית מספיק בשביל להחזיק סוס, ורע מאוד שיש מדריך שממליץ להחזיק סוסים למי שלא מוכן לזה.

למעלה