תפסיקו לבכות, ניק דיאז פשוט נכשל
חוץ מסשן של אגרופים לטורסו בסיבוב השני, הוא לא עשה בקרב הזה כלום. רק זיין את השכל ושלח היי קיקס לאויר וג'אבים שלא פגעו בכלום. הדבר היחידי שדיאז עשה טוב בקרב הזה היה לקחת את הגב של קונדיט ולקחת אותו למזרן. זה מה שזיכה אותו בסיבוב חמש. כל שאר הסיבובים הוא רק חטף מקונדיט קומבינציות יפהפיות והיי קיקס לראש. לא היה אגרוף אחד שדיאז שלח והיה משמעותי. מצחיק שמי שתמך בדיאז אומר שהבעיטות של קונדיט לא היו משמעותיות. דיאז זה מלך הג'אבים הסתמיים. שכולם פוגעים בראש זה נחמד ומביא תוצאות (סקוט סמית' קראו לראש ברזל הזה שחטף ממנו בסטרייקפורס?), וששום דבר לא פוגע אתה מסיים קרב עם היד מונפת למטה והתבכיינות למיקרופון של ג'ו רוגן. ומשהו על קרדיו - קונדיט הוכיח בקרב הזה קרדיו יותר טוב. הוא רץ יותר, זז יותר ועמד בקצב של דיאז. כאן בעצם קבור הכלב - דיאז אגרסיבי ומכתיב קצב מאוד גבוה. אם אתה עומד איתו בקצב, אין שום סיבה שהוא ינצח אותך. הוא לא כזה מוכשר. בעמידה בטוח לא, בקרקע הוא גראפלר טוב, אבל לא הכי טוב שראיתי. וחוץ מזה שהקומבינציה של ג'אב-לוקיק- הייקיק שקונדיט שלח על דיאז בסיבוב 3 או 4 היתה פשוט יפהפיה. בקשר לגיים-פלאן - אני מסכים איתכם לחלוטין, לדעתי גרג ג'קסון מנצל את שיטת השיפוט המגוחכת הנוכחית בשביל לגרום ללוחמים שלו לנצח. בפרייד לדוגמא, כנראה שדיאז היה מקבל את הקרב הזה כי הוא קרוב יותר לניצחון. מצד שני, אני לא מאשים את קונדיט שבחר בדרך הזו בקרב כל כך חשוב. כמה פעמים ראיתם קבוצת צ'מפיונס יוצאת למשחק חוץ ומשחקת על תיקו? אין מה לעשות, לפעמים You need to play it safe. ותאמינו לי שגם אם קונדיט היה בא בלי גיים פלאן, ועומד ומחליף מהלומות עם דיאז כל הקרב, לא בטוח שדיאז היה מנצח. בכלליות קונדיט מסתמן כסטרייקר הרבה יותר מסוכן ומגוון מדיאז. אני אגב מצפייה בודדת בקרב ניקדתי 4-1 קונדיט.