דיאז- קונדיט: איזה בולשיט

dbt1

New member
אם הוא היה נגרר לקרב

בסגנון של דיאז, הוא לא היה יושב במסיבת העיתונאים עם החגורה.

Nick Diaz

New member
תראה את זה לוודא שאני לא מחרטט אבל מה שהיה זה

שעיתונאי שאל אותו מה הוא חושב על זה שהוא ניצח אבל ההופעה שלו הייתה קצת לא מרשימה והקרב לא עמד בציפיות הוא אמר שאם הקרב היה מלחמה כמו שציפו והוא לא היה משתמש באסטרטגיה הזאת הוא לא היה יושב פה במסיבת עיתונאים עם החגורה. זה בעצם להגיד - אם הייתי באמת נלחם נגד ניק דיאז ולא מתעסק בלנקד נקודות בזמן שאני רץ אחורה ונותן ג'אב לרגל כדי להרשים את סיסיל פיפולס, לא הייתי פה. 100 בעיטות חזקות לרגל פשוט ירסקו אותה גם אם אתה קשוח כמו דיאז, סייבורג בעט בו חזק סיבוב אחד סך הכל וניק כבר זז לא טוב, 5 סיבובים ניק המשיך לזוז מעולה, זה היו סך הכל tags כדי להראות שאתה יוצר מגע בזמן שאתה הולך אחורה, אם אלדו בועט בך 20 פעם אתה לא עומד, בטח שלא 100. במכות לגוף ולראש ניק מוביל בפער לא קטן, ואיפה הבאק מאונט עם הRNC? עם כל הגיימפלאן שהוא ניסה אני ועוד חצי עולם ראינו אותו מפסיד את 1,2,5, כולל מגוון לוחמים ומאמני MMA נחשבים. הוא גם הודה שם שהוא הפסיד את סיבוב 5, ודנה אומר שהוא ניקד לדעתו לניק את 1,2 כמו כל בנאדם שפוי, שאנשים יעשו חשבון. זה לא קרלוס קונדיט שאני מכיר שהתגאה בסיום קרבות.

אני חושב שקונדיט ניצח אבל בקטנה

סיבוב 1 דיאז סיבוב 2 תיקו/קונדיט על הקשקש סיבוב 3 קונדיט סיבוב 4 קונדיט סיבוב 5 דיאז

Nick Diaz

New member
אחי דווקא הסיבוב ה2 זה הסיבוב שדיאז הוביל

בכמות הטוטאל סטרייקס כולל הבעיטות של קונדיט והכל והיה לו שם את הFLURRY הזה על הכלוב שהוא פגע בקרלוס עם body - head קומבו, זה היה סיבוב מאוד מוצלח עבורו.

באמת?

דווקא המחלוקת שלך סביב הסיבוב השני? הסיבובים הכי ברורים בקרב לדעתי היו 2 ו4 כש2 הולך לדיאז בבירור ו4 לקונדיט בבירור. בסיבוב השני דיאז ממש רדף אחריו בצורה אגרסיבית ותפס אותו כמה פעמים עם הגב לגדר ובנוסף היה לו את הקומבינציה המרשימה על הגדר. בסיבוב הרביעי קונדיט הצליח להמנע כמעט מהכל ובנוסף פגע עם כמה בעיטות טובות כולל הקומבינציה רגל ראש. מעבר לזה אחד היה שקול עם נטיה לדיאז לדעתי אבל מקבל מחלוקת, שלוש היה שקול מאוד והכל מתקבל לדעתי ו5 היה בשליטה קלה של קונדיט עד לרגע המשמעותי בקרב שדיאז לקח גב אז תלוי איך מנקדים, אני חושב שזה של דיאז בבירור כי זה המהלך שהיה הכי משמעותי בקרב שכמעט הכריע אותו אבל עדין רוב הסיבוב היה "בשליטה" של קונדיט אז יש פתח למחלוקת על הסיבוב.

Nick Diaz

New member
בקיצור צריך רימאצ' ודנה וייט אמר שהוא בעד אבל

קרלוס קונדיט לא מרגיש צורך לקרב נוסף לטענתו, הוא מעדיף לחכות שנה בצד לGSP שיחזור. אי אפשר להכריח אותו להלחם, ראינו את זה אתמול לא?

BeniTaz

New member
מי אמר שקרלוס קונדיט קובע?

אם זה לא ברור דיינה וויט וג'ו סילבה קובעים את הקרבות ב-UFC. חוץ מזה יש לך לינק? כי ממה שאני הבנתי ואולי טעיתי, קונדיט טען שהוא לא מעוניין לחכות הרבה זמן ורוצה להילחם כבר בקרוב.

Nick Diaz

New member
לפני הקרב שאלו אותו את זה ביחס למה שסיזר אמר

והוא אמר שהוא לא היה פעיל בשנים האחרונות והוא יעדיף להלחם אתמול במסיבת עיתונאים הוא אמר שהוא ישב ידבר עם גרג וכל זה אבל הוא מעדיף לשבת בצד עד סוף השנה ולחכות לג'ורג', בנוגע ללינק תכנס לאתר של הUFC תראה לבד מה נסגר..

Nick Diaz

New member
אה ולגבי זה שדנה קובע? בטח שהוא קובע הקטע

שלא כזה אכפת לו כי עדיף שיהיה לו ביד את קונדיט GSP מאשר שקונדיט יפסיד והוא יתקע עם GSP נגד הנדריקס שבכלל אף אחד לא מכיר או מישהו כזה. ששאלו אותו לגבי מה שקונדיט אמר הוא אמר "זה החלטה שלו אם הוא רוצה לחזור מהר או לקחת תקופה בחוץ עם המשפחה ולחזור נגד GSP" לא שאני באמת מאמין שההחלטה של קרלוס אבל הבנת את הנקודה פה, אין לו לחץ. הוא גם היה מעדיף אם ניק ינצח שניק יחכה לGSP ויישמר הסופר-פייט שמכניס לו כסף.

udi102

New member
קונדיט ילחם או שיוותר על התואר ....

במצב של הWW הוא חייב להלחם המחלקה עומדת להתפוצץ מרוב כשרון ולוחמים ברמה גבוהה חייבים לקבל את הצאנס.

אוקיי אוקיי

אני אראה את הקרב פעם נוספת אולי יהיו לי תובנות אחרות. מזל שלא הרבצתם לי

Nick Diaz

New member
אם זה מה שהבנת מכל התגובה וזה מה שיש לך להגיב

אז תהיה בריא

מרקו בי

New member
אחי בלי לפגוע אני חייב להגיד

שהתגובות שלך מזכירות את ניר אינדיגו, אני מניח שאין קשר בינכם אבל קח את זה כמחמאה הוא הוסיף המון עניין לפורום.

Nick Diaz

New member
אין לי מושג מי זה כי העניין שלי בMMA לא התחיל

מהיום שנרשמתי לפורום הזה כדי לבדוק איך רמת הידע בארץ, ממה שאני רואה יש פה לא מעט אנשים בעלי עניין אבל כרגע הרמה פה נמוכה ומלאה בתגובות ילדותיות של אנשים שעסוקים בלהתווכח מי כרגע האלוף ולהעריץ אותו כמו בבית ספר יסודי. אני יכול להיות תוקפני ו-וכחן אבל אם תקרא את התגובות שלי ותתעלם מהחוסר הסכמה שלך אתה תראה שאני לא ממציא דברים מהאוויר ומתמקד בעובדות. אני אוהב דיאז בגלל האופי והאישיות כבר שנים ובגלל שהוא לוחם אמיתי שטכנית מתעלה על רוב הלוחמים בספורט ברוב האספקטים אז מה שנשאר זה לנסות לשתק אותו בכך שתמנע מבאמת להלחם ותתחמק ממנו או תנסה לחבק אותו על הקרקע ולהגיד תודה לאלוהים כל פעם שאתה נמנע מהכנעה. אנחנו לא עוסקים ב"מה היה קורה אם" וייתכן שניק לא יחזור להלחם אבל אם איכשהו ניק היה מנצח את קונדיט וGSP תהיה בטוח שכולם פה היו עוברים להעריץ אותו כמו שבארה"ב אם אתה פעיל שם בפורומים ואתרי MMA במשך שנים כולם היו עסוקים בלשנוא את דיאז ובשנה האחרונה יש לו עלייה מטורפת בפופולריות, כנ"ל לגבי אחיו שעומד להלחם על NO 1 קונטנדר בLW.

Nick Diaz

New member
אני רוצה להוסיף ולשאול כמה מפה בזמן אמת עקבו

אחרי הUFC כשניק דיאז התחיל וכולם התלהבו ממנו וGSP עוד לא הגיע לארגון? אני זוכר איך השופטים כבר אז היו חלק משמעותי בכמה קרבות שלו שלא היה אפשר להמנע מלתפוס את הראש ולשאול מה קורה פה? אני בטוח שהרבה פה פשוט נכנסו לראות את הרקורד שלו וקראו שהוא הפסיד כמה ברצף בין 2004 ל2006.

ל-nick diaz

אני יכול להבין את הצידוד שלך בדיאז אם כי הוא מאוד אמוציונלי למרות שבנתיים אני נוטה לקונדיט, אך הדרך שבה אתה מביע את עצמך אתה גולש למקומות לא נעימים הציטוט שלך לא לזכותך " היום שנרשמתי לפורום הזה כדי לבדוק איך רמת הידע בארץ, ממה שאני רואה יש פה לא מעט אנשים בעלי עניין אבל כרגע הרמה פה נמוכה ומלאה בתגובות ילדותיות של אנשים שעסוקים בלהתווכח מי כרגע האלוף ולהעריץ אותו כמו בבית ספר יסודי" מראה על התנשאות רבה מצידך ממבט מהצד אני יכול להגיד לך שגם הצפת את הפורום בתגובות ילדותיות כמו שכתבת ש-GSP רמאי כי הוא קיפץ כשקונדיט ניצח ומתוך זה טענת שאין לו פציעה בברך כי הוא קיפץ... עם כל הכבוד זו דמגוגיה האם מישהו טען שהוא נכה?האם קרב אינטנסיבי שווה לקפיצונת? ומה רצית שGSP יבכה? מהפאן המקצועי GSP רצה להלחם בדיאז אך כשהוא הפסיד הוא שמח לראות את דיאז בוכה ומתבאס אני בטוח שזה עשה לו טוב על הלב לראות את דיאז מפסיד אבל למה זה הופך אותו? אולי יש לפורום הזה רמה נמוכה כדבריך אבל אני לא מחליף אותו באף פורום אחר ואם רמתינו נמוכה בשביל הוד ניקדיאזותך יש הרבה פורומים שימחו לקבל פר' מכובד ל-MMA כמוך

Nick Diaz

New member
אחי הבנת הנקרא שלך מדהימה, איפה רשמתי שהוא

רמאי? רשמתי שהוא לא אמיתי כי הוא טען שהוא מת שניק ינצח כדי להלחם בו, למה הוא חוגג שקונדיט ניצח? מה יש לך בנאדם, באמת שלא התייחסתי אליך עם המשפט שהדגשת הזה אבל תלמד לקרוא.

למעלה