דיאז- קונדיט: איזה בולשיט

dbt1

New member
תבדוק מה המשמעות של "פי 2", או שתשקר פחות.

blackcoldtiger

New member
מה שבטוח

שקונדיט איבד אותי כמעריץ. ברגע המכריעה הוא הפך מ-The natural born killer" ל-"The natural born sprinter", הבחור רק רץ או ברח כל הרבה בכלוב שהוא הוריד איזה 5 קילו בדוק. לדעתי הוא הבין שאם הוא יעמוד ראש בראש מול דיאז הוא יפסיד אז הוא בחר באסטרטגיה פחדנית משהו.

yairshaf

New member
רמזים לרימטץ' דיאז- קונדיט. תענוג...

ברימטץ' קונדיט לא יוכל להמשיך לברוח כי ירצה לסתום את הפיות של מי שטוען שהוא ברח, ואנחנו נקבל סוף סוף את הקרב שהיה אמור להיות. נראה לי שבקרב כזה קונדיט לא יצא כל כך גרוע כמו שהוא עצמו חושב (סה"כ מבחינה טכנית הוא לא בהרבה פחות טוב מדיאז), אבל עדיין דיאז ינצח. יהיה שחזור של מצ'ידה - שוגון, כשמצ'ידה בא להוכיח שהוא יודע להילחם ברימטץ' וחטף נוקאאוט מהסרטים.

Nick Diaz

New member
דנה וייט אמר אתמול במסיבת העיתונאים שהיה שמח

לראות רימאצ' בינתיים שGSP בחוץ. קונדיט אמר שהוא מעדיף לחכות שנה בצד כדי להלחם נגדו, אלוף אמיתי. (סיזר גרייסי אמר שהיה מציע לניק לחכות שנה אם ינצח לפי הקרב וניק אמר שהוא מעדיף להשאר פעיל, אם לא גם אותו הייתי מבקר בנושא) אם אתה כל כך בטוח ביכולות שלך ובהיותך הטוב בעולם אתה צריך להגן על התואר שנוצר עבורך רק כי האלוף האמיתי פצוע ולא יכל להגן עליו בעצמו. אם אתה מאמין שתנצח את GSP אז ממילא תצטרך להגן על התואר מול החבר'ה במחלקה שאתה בינתיים מתחמק מהם אם זה דיאז\אלנברגר או הנדריקס. הוא נלחם פעם אחת ב2011, פעמיים ב2010,פעמיים ב2009 ופעמיים ב2008. כנראה זה נוח ככה.

BeniTaz

New member
יש לי הרבה דברים לומר על הקרב הזה ועל הדעות

של חלקכם.. בעיקר שאול ואייל. אני מקווה שייצא לי לכתוב בהרחבה כי לא יצא לי לקרוא את הדעות של כולם. רק 2 דברים בינתיים א. אם לוחם X ניצח לוחם Y בהחלטה אסטרטגית למה רק לוחם X אשם בתצוגה? לוחם Y לא פחות אשם.. לטנגו צריך 2. חוץ מזה, אם לוחם Y כזה כלי.. איך לעזאזל הוא לא הצליח להתעלות על עצמו ולכפות את המשחק שלו או האסטרטגיה שלו? מילא, אם לוחם Y גם הפסיד וגם הרס את הקרב (דוגמאת אוברים-ורדום שגם שם אני לא מנקה את אוברים מאחריות) אבל כאן מישהו הזה, שהיה אנדרדוג, היה חכם כדי לקחת W. ב. למה קונדיט צריך להתנצל? MMA זה לא רק נוקאאוטים והכנעות.. תתחילו להתעורר (השוואת ל-GSP?) זה גם חוכמת קרב, אסטרטגיות לחימה ותצוגות מפתיעות. אני נהנתי מכל שניה בקרב הזה, בעיקר אודות היוזמה של קונדיט וחוכמת הקרב שהציג. התאכזבתי קשות מדיאז שלא הצליח לבוא ליידי ביטוי ולהסב נזק כמו קונדיט. רק דקה לפני סוף הקרב הוא נזכר לקחת לקרקע? אחת הסיבות שכל כך אהבתי את ליוטו מאצ'ידה בריצה הראשונה שלו ב-UFC זה היותו בלתי פגיע וחוכמת הקרב שלו. הצלחתי לראות את זה אצל קונדיט. נוקאאוטים והכנעות רואים כל הזמן, תצוגת קרב כמו של קונדיט בקרב אליפות זה דבר נדיר יותר ולכן צריך להעריך את זה לא פחות. ואני הימרתי על דיאז ואפילו רציתי שינצח.. יופי של קרב, יופי של תצוגה. תודה לאל ש-MMA זה לא רק KO והכנעות ולוחמים שנלחמים כל הזמן אותו דבר.

Nick Diaz

New member
אנדרסון סילבה הכניע וסיים בKO כמה לוחמים שהם

מהטובים שראינו, ואני בכלל לא מעריץ שלו. אבל הוא לא יכל להלחם כשטאלס לייטס רץ כל הקרב נכון?

BeniTaz

New member
לייטס לא רץ.. הוא דוקא שכב כמו זונה

והוא הרס את הקרב, לא סילבה.. בגלל זה לא היה ניתן לבוא אליו בטענות. אז מה הקשר? לייטס גם הפסיד וגם פגע בקרב. בדיוק הדוגמא שלא התכוונתי אליה. אם לייטס היה הורס את הקרב אבל זה היה נותן לו את הניצחון נראה לי שהייתי בא בטענות גם לסילבה, הרי הוא הפסיד. אתם טוענים שקונדיט עשה חרא של קרב.. אבל הוא ניצח. איפה דיאז בסיפור?

תגובה

גם אני נהנתי מהקרב, באמת! אני נהנה כמעט מכל קרב וגם יכול להנות מלראות אסטרטגיה מבוצעת היטב כמו של קונדיט, אבל!! אסטרטגיה הגנתית שאין לה שום מטרה לגמור את הקרב ורק לצבור ניקוד זה מוריד המון מאיכות הקרב! אין בעיה שיהיה קאונטריסט ויתפוצץ קדימה כמו מצ'ידה, אין בעיה שינסה לרתק לריצפה כל עוד הוא מנסה לגרום נזק כמו סונן, אין בעיה שירקוד בזירה לכל כיוון ויעקוץ כמו קרוז ואין בעיה שינסה הכל ולא יצליח לסיים כמו GSP אבל כל אילו מנסים לגמור את היריב ולכפות את רצונם בקרב. קונדיט עשה משהו אחר, הוא לא כפה את רצונו אלה מנע את רצונו של דיאז ע"י המנעות מקרב ונסיגה מתמדת. הוא כמעט ולא התפוצץ קדימה ובטח שלא ניסה לגמור את דיאז בשום שלב. אולי זה מעניין לראות את הניטרול אבל מעניין יותר לראות קרב התקפי יותר עם רצון אמיתי להביס את היריב ולא רק לנצח. ודבר אחרון, אתה באמת חושב שאני אוהד שמעניין אותו רק KO והכנעות? ממש נעלבתי..

elvis18

New member
כשר אבל מסריח (מבחינתי)

אגיד לך אני יותר מאוכזב ממנו מאשר כועס עליו , הוא עשה מה שצריך כדי לזכות בחגורה , הוא לא צריך להתנצל על עמידה בגיים פלן שכנראה עבד טוב,אמרתי כבר קודם אני לא מעניין אותי מי ניצח בקרב מי לקח איזה סיבוב , אבל אני הבעתי את אכזבתי הרבה ממנו , תפסתי ממנו לוחם שבא ומחסל יריבים , ככה הוא גם היה , עד אתמול שהוא החליט להלחם בנסיגה ,וזה מאוד מאוד איכזב אותי , מילא אם היה לו גייםפלן נניח אם איקס טוב בקרקע אז נלחם בעמידה או ההפך ,אבל הגיים פלן שלו לא היה לכפות את הקרב בשום צורה(כמו שעושה סנט פייר) ,הוא פשוט רץ מסביב נתן 2 מכות וברח אחורה(סטיק אנד מוב באיגרוף) , הוא אמר את זה , הוא רצה להתיש ולתסכל את דיאז ולגרום לו לרדוף אחריו(אתה יכול לומר שזה סוג של לכפות קרב כזה והוא שלט בקצב ,אבל לי זה נראה כמו חוסר רצון לנסות לנצח בנוקאאוט או הכנעה את דיאז אלא לגנוב ניצחון בנקודות) , הוא לא בא להלחם .. הגיים פלן שלו מלכתחילה לא היה לבוא ולחסל את דיאז,הוא לא חיפש בשום שלב לתת לדיאז נוקאאוט או לנצח בהכנעה , אם מישהו מראש אומר - אם הייתי נלחם אם דיאז הייתי מפסיד זה בדיוק הבעיה ... אני חושב שזה לא הקרב שאיכזב אותי אלא קונדיט עצמו איכזב אותי ,אמרתי לא פעם שאני חושב ששניהם יתנו את קרב השנה , וזה לא קרה,זה איכזב מאוד , וזה בעיקר הרגיז כי קונדיט יכול לנהל קרב עם כל לוחם במשקל שלו בעולם והוא לא יהיה חסר אונים מול אף אחד . קונדיט זה לא מתחרה ירוק ,שבא לגנוב ניצחון מהאלוף , קונדיט אשכרה אם נלך לכדורגל ,האיש שיחק בונקר בהגנה כדי לגנוב 1-0 קטן, זה עצוב .. אגב אני מת על MMA ואחת הסיבות העיקריות זה בגלל כל הפרמטרים הרבים שלו ההפתעות שהוא מביא איתו , הגיים פלן ההכנעות הנוקאאוטים וכל השאר , וזה לא מונע ממני להתאכזב מקונדיט ,ומהצורה שהוא נלחם אתמול .ממנו אחריי כל התצוגות האדירות שלו ,ציפיתי ליותר מקרב נסיגה וגיים פלן בונקר בהגנה(בעיקר כשאני יודע מה הוא יכול להביא לאוקטגון ראה ערך : הקרב הקודם שלו) .

Nick Diaz

New member
קרלוס קונדיט עשה קריירה מקרבות מרגשים, קרלוס

קונדיט יצר fan base מהיותו לוחם שבא להלחם ולא לנקד, שבא לסיים קרבות, הוא עשה את זה כל החיים. למה שהוא הגיע ל big dance כמו שאומרים הוא השתנה? למה לא להמשיך עם מה שעשה אותך מי שאתה? שום קילר אינסטינקט, אפילו אחרי הקומבו המעולה של הלג קיק להד קיק הוא רץ אחורה במקום להתנפל על ניק. הוא מכר את נשמתו לשטן so to speak ? (גרג ג'קסון) הרוח של קאליב "האיש הרץ" סטארנס השתלטה עליו? הכל כדי שסיסיל פיפולס יחשוב שניצחת? עצוב, כיבדתי את הבחור ובאמת חששתי שהוא מסוכן כי הוא לא אחד שבא ללחם על נקודות ויכול לתת לניק KO יותר מכל אחד אחר. כנראה שג'קסון אמר לו שאחרי שסרונה הובך על ידי דיאז אי אפשר לנצח אותם חוץ מלברוח ולגעת ברגל מרחוק.

fatut7

New member
סעמק. נשבע שגם ממך לא גנבתי!!!!

ראיתי אצל חברים ומייד רצתי למחשב לכתוב את הפוסט למעריב למחר שבו אני שופך את חמתי על השטן הגדול ( גקסון) והקטן ( קונדיט) רק כדי לגלות עכשיו שנייה לפני שאני הולך לישון ב4 בבוקר שאתה ואלביס 18 כתבתם בול את מה שאני כתבתי. Great minds think alike...

welterweight

New member
די נו,אולי תתנו לו קצת יותר מקרב אחד לפני

שאתם רצים להסיק מסקנות? אני לא אומר שהקרב לא איכזב,אבל לדיאז יש עמידה וקרקע טובות משל קונדיט אז למה זה מפתיע שהוא נלחם ככה? אני אומר שצריך לחכות קרב או שניים נוספים ולראות איך הוא נלחם.אם גם מול אחרים הוא ילחם ככה אז אני אאלץ להסכים אבל ממש לא נראה לי שזה יהיה המצב. וחלאס עם השנאה לג'קסון,היא לא באמת מוצדקת.לג'קסון יש והיו מספיק לוחמים שמנסים לסיים קרבות ומי שמתעקש לעשות את זה יקבל את הגיימפלאן המתאים.זה אולי הקרב הכי חשוב של קונדיט אבל הוא לא הראשון שחשוב לו ועדיין קונדיט הלך על הKO.גם ג'ון ג'ונס נמצא אצל ג'קסון,וגילארד,ולאונרד גרסיה,ודודסון וגווידה וקרווין - לכולם אין בעיה לעמוד ולהחליף מכות. לא כולם בורחים ואי אפשר להאשים אותו בהכל.

Nick Diaz

New member
קרלוס קונדיט במספר ציטוטים מרשימים -

פרומו ל143 - It's a dog fight. פריימטיים - i'm going to bury this motherfucker. "Im trying to make it so the ref has to save your life" מסיבת עיתונאים לאחר הקרב - If I'd fight him in a war I wouldn't be here.

AmitNHB

New member
לא הבנתי את הציטוט ממסיבת העיתונאים.

מה ההקשר המלא ?

danielmo1

New member
לדעתי

מבלי לראות את מסיבת העיתונאים הוא התכוון לכך שאם זה יהיה עניין של חיים או מוות ניק היה מנצח

LORSIN

New member
לדעתי בלי לראות את מסיבת העיתונאים

הוא התכוון שאם הוא היה משתגע, בלי GAME PLAN, והיה עושה "WAR" - פשוט נלחם בלי לחשוב בצורה אגרסיבית הוא היה מפסיד

למעלה