כשר אבל מסריח (מבחינתי)
אגיד לך אני יותר מאוכזב ממנו מאשר כועס עליו , הוא עשה מה שצריך כדי לזכות בחגורה , הוא לא צריך להתנצל על עמידה בגיים פלן שכנראה עבד טוב,אמרתי כבר קודם אני לא מעניין אותי מי ניצח בקרב מי לקח איזה סיבוב , אבל אני הבעתי את אכזבתי הרבה ממנו , תפסתי ממנו לוחם שבא ומחסל יריבים , ככה הוא גם היה , עד אתמול שהוא החליט להלחם בנסיגה ,וזה מאוד מאוד איכזב אותי , מילא אם היה לו גייםפלן נניח אם איקס טוב בקרקע אז נלחם בעמידה או ההפך ,אבל הגיים פלן שלו לא היה לכפות את הקרב בשום צורה(כמו שעושה סנט פייר) ,הוא פשוט רץ מסביב נתן 2 מכות וברח אחורה(סטיק אנד מוב באיגרוף) , הוא אמר את זה , הוא רצה להתיש ולתסכל את דיאז ולגרום לו לרדוף אחריו(אתה יכול לומר שזה סוג של לכפות קרב כזה והוא שלט בקצב ,אבל לי זה נראה כמו חוסר רצון לנסות לנצח בנוקאאוט או הכנעה את דיאז אלא לגנוב ניצחון בנקודות) , הוא לא בא להלחם .. הגיים פלן שלו מלכתחילה לא היה לבוא ולחסל את דיאז,הוא לא חיפש בשום שלב לתת לדיאז נוקאאוט או לנצח בהכנעה , אם מישהו מראש אומר - אם הייתי נלחם אם דיאז הייתי מפסיד זה בדיוק הבעיה ... אני חושב שזה לא הקרב שאיכזב אותי אלא קונדיט עצמו איכזב אותי ,אמרתי לא פעם שאני חושב ששניהם יתנו את קרב השנה , וזה לא קרה,זה איכזב מאוד , וזה בעיקר הרגיז כי קונדיט יכול לנהל קרב עם כל לוחם במשקל שלו בעולם והוא לא יהיה חסר אונים מול אף אחד . קונדיט זה לא מתחרה ירוק ,שבא לגנוב ניצחון מהאלוף , קונדיט אשכרה אם נלך לכדורגל ,האיש שיחק בונקר בהגנה כדי לגנוב 1-0 קטן, זה עצוב .. אגב אני מת על MMA ואחת הסיבות העיקריות זה בגלל כל הפרמטרים הרבים שלו ההפתעות שהוא מביא איתו , הגיים פלן ההכנעות הנוקאאוטים וכל השאר , וזה לא מונע ממני להתאכזב מקונדיט ,ומהצורה שהוא נלחם אתמול .ממנו אחריי כל התצוגות האדירות שלו ,ציפיתי ליותר מקרב נסיגה וגיים פלן בונקר בהגנה(בעיקר כשאני יודע מה הוא יכול להביא לאוקטגון ראה ערך : הקרב הקודם שלו) .