דיווח ראשוני....

mayakol

New member
וגם הרוגים... ה' יקום דמם. ../images/Emo16.gif

רפואה שלמה לפצועים!

אויש...

לשבת על התחת לחכות שה' יקום? אנחנו צריכים לקום ולנקום! שרון ובוש- תקלטו שכבר 3 פעמים הפרו הפלשתינאים את הבטחותיהם במסגרת מפת הדרכים ולכן זה לא עובד והפתרון היחיד זה "חומת מגן 2" ולצוד ולחסל כל פעילי חמאס, ג'יהאד ושאר אירגוני טרור נתעבים!!!

mayakol

New member
איך ידעתי שזה יבוא! ../images/Emo13.gif

רק לא ידעתי ממי בדיוק מהחבר'ה פה יגיע המשפט- "לשבת על התחת לחכות שה' יקום?" אבל הנה זה בא, ואתה Knight of Darkness היית המושיע!
אז תגובתי- כן, הייתי מעדיפה שאנחנו נקום וננקום, לי אין בעיה! רוצה עכשיו ביחד? בוא! (ככה גם ננקום בהם בחייהם, וגם נזרז את נקמת ה' בהם בעולם הבא!) אבל בגלל שהמנהיגים שלנו לא מבינים מה נכון, אז נותר לי לחכות שה' יקום את דם הנרצחים...

tamarhp

New member
אם את לא מאמינה

שה' לבדו יכול לנקום את הנקמה האמיתית, זו כפירה באמונה. אם את לא מאמינה שאף אחד לא יכול לפגוע בך בלי הסכמתו של ה' ובלי רצונו - את כופרת באמונה שה' הוא השולט האבסולוטי על העולם. אני לא אומרת את זה על מנת לפגוע, אבל אני באמת חושבת שאם לא מאמינים שה' יכול לנקום, זוהי כפירה, גם בלי כוונה. כדאי גם להסתכל בשיר של יום רביעי - "קל נקמות ה' קל נקמות הופיע". רק ה' לבדו יכול לנקום. איש אינו יכול לנקום, אלא אם כן הקב"ה מעוניין בנקמה זו. כדאי מאד לקרוא את הסיפור "הנוקם" של חיים ולדר, מתוך הספר "מאחורי המסכה", אני כבר לא זוכרת איזה מהם. סיפור מהמם שממחיש בצורה מעולה את העקרונות שאמרתי למעלה.

mayakol

New member
התכוונת אליי?

כנראה שכן... נחמד שכינית אותי כופרת באמונה מבלי להכיר אותי... אז אענה לך- אני מאמינה שה' לבדו ינקום את הנקמה האמיתית, אבל הרבה שליחים למקום, ופעולה צבאית של צה"ל שהצליחה היא מבחינתי יד ה'. ומתי אמרתי שאף אחד לא יכול לפגוע בי בלי הסכמתו של ה' ובלי רצונו??? אפילו בין השורות לא אמרתי את זה! אני מאמינה שהנקמה של ה' היא היא הנקמה האמיתית והמשמעותית, רק שכל נקמה שלנו שמצליחה, היא בעזרתו ובכיוונו של ה'.

tamarhp

New member
אמממ...

לא כיניתי אותך כופרת באמונה ח"ו, התכוונתי להגיד שדיעה כזו, ולא משנה של מי היא, היא כפירה. ואחרי קריאה נוספת של ההודעה שלך (הקודמת), אני רואה ההודעה שלי היתה מכוונת יותר להודעה שמעליך...

mayakol

New member
אה...

מיענת את מה שכתבת למישהי נקבה, והבנתי לכן שאליי...

tamarhp

New member
אמממ...

פשוט קראתי את ההודעות אחת אחרי השניה, הגבתי בלי כתובת ממש. בכל מקרה, את כתבת שכן היית מעדיפה לנקום, וזה התחבר לי עם כל ההודעות שלפני, אז יצא מה שיצא.. מצטערת אם פגעתי בלי כוונה, זו ממש לא היתה הכוונה שלי.

לפי דברייך

יוצא שאלוהים מנסה בכל כוחו להרוג אותנו...ומי צריך אלוהים שכזה?

tamarhp

New member
ממש לא

ואני לא מבינה איך הסקת את זה מהדברים שלי. אנחנו לא מבינים חשבונות שמיים, ומי אנחנו שנחליט אם זה טוב לנו או לא?

אני מצטט

"אם את לא מאמינה שאף אחד לא יכול לפגוע בך בלי הסכמתו של ה' ובלי רצונו - את כופרת באמונה שה' הוא השולט האבסולוטי על העולם." לפי דברייך כל הפיגועים מתבצעים בהסכמתו, על פי תיכנונו של ה'. מכאן שה' רוצה להרוג אותנו.

tamarhp

New member
מכאן

שה' עושה מה שטוב בשבילנו, ואנחנו לא יכולים לדעת מה השיקולים שלו. ואם אתה כאן חי, נושם ובריא, זה בגלל שה' רוצה אותך ככה. ואין לנו זכות להחליט אם זה טוב או רע.

חבל לי שאתה חושב

שזה שה' הורג לך את האחים זה טוב בשבילך. מה תגיד אם חס וחלילה יגיע תורו של מישהו הקרוב לליבך? שזה טוב בשבילך?

tamarhp

New member
אתה יודע מה?

תראה, קרה לי מקרה אחר. לא מוות ב"ה, אבל מקרה אחר של פרידה קשה. ו-כן! אני משלימה עם זה שה' עושה מה שנכון ומה שטוב! ואני מדברת פה בכלליות - כל מה שה' עושה הוא לטובתנו. ואולי כל הפיגועים האלו באים להזכיר לנו שאנחנו צריכים להתחיל להתחזק, להתפלל בכוונה, לשמור את המצוות, כדי שיהיה טוב יותר.

מתנדב

New member
כמו שנאמר, הכל לטובה...

גם כשרע לי, וגם כשקורים דברים שלא לרוחי, אני אומר הכל לטובה, אמונה פשוטה ביותר...

למעלה