דיווח ראשוני....

mayakol

New member
לא מבינה אותך Knight of Darkness

למה אמונה עיוורת? זה בסה"כ מה שמוכיח שהאמונה היא חזקה ואמיתית! בוא ניקח מצב תיאורטי שבו כל היהודים הדתיים היו גם עשירים, מאושרים וכו'... כלומר שהעובדה שהם יראי שמיים ומקיימי מצוות הייתה ניכרת ע"י גמול מה' בכל מעשיהם... רק אז היית מבין שהאמונה איננה עיוורת? שיש לה בסיס? שהם מאמינים, ובצדק, כי הרי הם מקבלים גמול על אמונתם? והרי זה כל מה שיפה באמונה ומראה כמה היא אמיתית! שאדם מאמין כל הזמן, בכל מצב. גם כשרע לו וקשה לו, הוא ממשיך להאמין שה' מובילו בדרך הנכונה "גם כי אלך בגיא צלמוות לא אירע רע כי אתה עמדי... שבטך ומשענתך המה ינחמוני.

את יודעת מה? אני לא יודע

אולי את יודעת שקיים אלוהים. אבל אחרים לא יודעים ואת לא יכולה להוכיח להם. לכן במקרה כזה מבחינת אותם אחרים אמונתך עיוורת. ואל תביאי לי מילים של שחור על גבי לבן שלא אומרות לי כלום.

Carl Freeborne

New member
לא רואה הרבה טעם בנקמה, אבל...

אני רואה טעם בענישה (ואפילו חיסול) של מחבלים אם אי אפשר לעוצרם.. אבל בסתם נקמה (באזרחים פלסטינים) אני ממש לא רואה טעם, וזה מנוגד לדתי (הדת היהודית)

נו, באמת.

בואו באמת נכניס פוליטיקה לשירשור זיכרון. שום אדון לא יקום. שימו נר, ופשוט תזכרו. לא צריך לצעוק ססמאות בשירשור זיכרון.

אתה משעשע

סיסמאות? לפני שנה לא הייתי חושב כך, אבל עכשיו כבר פשוט...נמאס. המצב הבטחוני בישראל הוא מחזורי בצורה הכי טובה בשבילנו והכי נוחה לשאר העולם, ובמיוחד לפלשתינאים. אבל אנימסכים, בוא נעזוב פוליטיקה...

בבקשה, אם תוכל ויהייה לך כוח,

אני רוצה להציג לך משהו שידיד טוב שלי ערך לפני זמן קצר. מסבירים על חומת מגן. מאוד מומלץ, במיוחד בשבילך.

זה מה שעושים

אם רוצים להראות את הצד במכוער של העניין, אבל עובדה היא שהמבצע הפחית בהרבה את כמות הפיגועים. כמו כן הייתה אזהרה על עוצר, ומי שלא הקשיב- מת. זה שההורים למשל לא השגיחו על ילדם- אשמתם. אם הם לא רוצים שחיילי צה"ל ישמימו עליהם עוצר וירו במפרים- שיפסיקו לעשות פיגועי התאבדות. בשורה התחתונה- חיילים הם גם בני אדם עם רגשות, ואני לא מאשים אותם שהם הוציאו רגשות אלו על אלו הפוגעים בקרוביהם ה*אזרחיים*, לא הצבאיים.

חוץ מזה, כל בן אדם שווה.

החיים שלנו לא חשובים מהחיים שלהם. (אני מדבר על החפים מפשע כמובן).

קראתי

אבל כל אלו הם תופעות לוואי של עצם הימצאות החיילים בשטחים. כמו כן, עצם הימצאות החיילים בשטחים מורידה את כמות הפיגועים. אז יוצא שאם נרצה לשנות את ההולך בשטחים, נצטרך לפנות את החיילים שלנו משם, דבר אשר יעלה את כמות הפיגועים. זה מה שאתה רוצה?

צודק. מאז שצה"ל חזר לשטחים

כמות הפיגועים והנסיונות פשוט "פחתה באורח חסר תקדים". רק שבכל יום יש 60 התרעות וכשמצליח לחדור מחבל בגלל שאין גדר הפרדה יש פיגוע עם עשרות הרוגים ולפעמים קרוב למאה פצועים. אם שרון לא רוצה להיות אחראי לטרור בישראל שיבנה את הגדר על גבולות 67' וכך יסופק לנו שקט.

lala897

New member
לבנות גדר על גבולות 67?

השתגעת? ואז מה? תל אביב, חיפה וכל שאר הערים יהפכו להתנחלויות ושוב תרצה למסור התנחלויות תמורת שלום ובסוף תמצא את עצמך בים! לא הספיק לך הזמן כדי להבין מה באמת הערבים רוצים?

Huan

New member
כמות הנפגעים של מי?

של בני האדם? לא. ממש לא. למען האמת, זה מעלה אותם.

אתה עושה את זה בכוונה?

1)לא הזכרתי בשום מקום את המילה נפגעים. דיברתי על פיגועים. 2)ברור לחלוטין שהכוונה לנפגעים יהודיים. 3)תפסיק להיות SMARTASS.

Huan

New member
אתה לא הבנת.

אני SmartAss ע"מ להבהיר לך נקודה. שגם חיי ערבים הם חיים, ולא רק חיי יהודים. ואולי אם זה אחד על אחד [או ערבי מת או יהודי מת], אז נאמר שאני אכריע לטובת היהודי [אע"פ שאני לא חושב שיש לי זכות לעשות זאת] אבל כשזה בכלל לא שקול? הדם שלך יותר אדום?

למעלה