דיווח ראשוני....

אז אתה בעצם אומר

עדיף 10 הרוגים יהודים ו-0 הרוגים פלשתינים על 10 הרוגים יהודים ו-20 הרוגים פלשתינים? אתה כמובן תסלח לי אם אני לא מסכים עם זה.

iziman

New member
מצטער להגיד

לך אתה פאנט , רק שתדע אתמול הפרנו את הכמות מפת הדרכים על ידי נסיון החיסול הכושל . לכן פה אנחנו לא היינו בסדר

iziman

New member
מתי הם הספיקו

להפר את ההסכם . יום למחרת חיסלנו את הדובר שלהם .

בת יפתח

New member
חבל שאתה לא בודק עובדות

אין קשר בין החיסולים לפיגוע , פשוט עניין של תזמון. (ודיברו על זה הרבה בתקשורת ,כנראה שלמישהו כאן יש שמיעה סלקטיבית)

iziman

New member
זה

שאין קשר בין הפיגועים לחיסול , זה די ברור מכיוון שתכנון של פיגוע מסוג זה לוקח מספר שבועות . אבל העובדה שאנחנו ביצענו את החיסול מהווה מעין הצדקה מוסרית בישביל הפלשתינאים ( לא שאני מסכים איתם ) . לכן בעניין הזה החיסול היה טעות גורלית . ורק שתדעי חיסול הוא הוצאה להורג ללא משפט , לכן בעני חיסולים זה דבר אסור .

lala897

New member
הוצאה להורג ללא משפט?

זה בנאדם שמשחרר עשרות רוצחים כל יום. איןפה מה לשפוט.

iziman

New member
מה לעשות ישראל היא מדינת

חוק , אם זה טוב או לא אין מה להתוכח זאת עובדה , בעקבות זאת אסור לבצע עונשים ללא משפט .

iziman

New member
יש לי

בעיה גדולה אם אנשים שחושבים שהמטרה מקדשת את האמצעים . אין לי בעיה שיעצרו את האנשים הללו , ויבצעו בהם את הדין . אני חושב שמה שאנו עושים בשטחים משחית את המוסר שלנו , ואני לא הראשון שטוען זאת .

lala897

New member
אתה מזכיר לי את..

האנשים האידיאליסטיים האלה שחיים בתוך בועה נפרדת מהעולם לא מתחשבים בנסיבות, במקרים, בתוצאות. רק באידיאולוגיה המעורפלת שלהם שהיא חסרת כל קשר למציאות. מכיר ת'אנשים האלה? משום מה יש יהודים שחושבים שא"י צריכה להיות המדינה היחידה, אני חוזרת היחידה. שצריכה לנהוג באורך רוח עם פצצות מתקתקות, שהולכות להרוג בכל שניה עשרות יהודים חפים מפשע. כל המדינות כולל ארה"ב ה"גדולה" מחפשות להרוג את החלאות אדם האלה ולמגר אותם מהר מהעולם לפני שיגרם נזק נוסף בלתי הפיך. רק היהודים(חלקם) ממדינת ישראל הקטנה מחפשים להיות יפי נפש. זאת הבעיה שלי. תסביר לי מאיפה זה מגיע, הטירוף הנ"ל?

iziman

New member
דבר ראשון

אני לא יפה נפש . דבר שני רוב האנשים שטוענים שמותר לעשות כפי שאנו רוצים באנשים אפילו שהם פושעים מגעילים אותי . אני חושב שלא יכול להיות שרשות אחת תבצע תפקידים של שתיים ( שופטת ומבצעת ). מה לעשות אולי זה תפיסה שלי שאסור לרצוח סתם אנשים ולא משנה מה הם עשו . הטירוף הוא לא שלי ,את רוצה להרוג אותם , אין בעיה תכריזי מלחמה על הרשות הפלשתינאית , לא רוצה להכריז מלחמה , תעצרי אותם ותעמידי אותם למשפט . כל אדם יאמר לך שאין זה מוסרי להרוג חפים מפשע ( פיגוע ) או להרוג אנשים ללא משפט .

lala897

New member
זה לא משנה הכרזת מלחמה

או לא הכרזת מלחמה . אנחנו נמצאים במצב של מלחמה. מבחינתי אנשים שמתפוצצים ברחובות זה מלחמה. אנחנו רוצים למנוע הריגת אנשים בצורה הזוועתית הזאת ובכל צורה. ולכן אנחנו נוקטים בצורה הכי יעילה ונכונה להפסיק את הטבח הנורא הזה. אנחנו מחסלים את הפצצות אחת אחת. או לפחות מה שצריך לעשות. אל תקשקש לי קשקושים של מוסריות. החוסר מוסריות פה זה לתת לגיטימציה למחבלים להמשיך לרצוח מבלי להביא אותם על עונשם.

iziman

New member
מה לעשות

זה נוגד את האופי הדמוקרטי של המדינה כמו שהסברתי לך כמה פעמים . נקודה אחרת שיטת החיסולים הוכחה כבר כלא יעילה ( מספר ההרוגים הענקי ) . אני חושב שמדינת ישראל צריכה לתת לפלשתינאים מדינה , ואם אז יהיה פיגוע יהיה לנו כל זכות שבעולם להכנס בהם כיצד שנרצה . אבל כל עוד אין להם מדינה אינך יכולה להגיד שמותר הרוג פושעים ללא משפט , ומה לעשות שמחבלים הם פושעים .

lala897

New member
אה לתת מדינה זה יעיל?

אתה נאיב בצורה יוצאת מהכלל. נוכל להכנס בהם כמה שאנחנו רוצים? בלי שום תגובה שלילית מהעולם? שוב- נאיבי.

iziman

New member
ואיזה תגובות

יש מהעולם עכשיו , מי שמדברת על נאיבי הימנים האלה מגעלים אותי חושבים שהם יודעים יותר טוב מכולם . תקלטי ברגע שיש מדינה לפלשתינאים והם תוקפים אותך יש לך כל זכות לתקוף חזרה .

lala897

New member
טוב! אני ימנית ואני מגעילה אותך

כיסינו את הענין הזה. אני מדברת איתך על חיים ומוות ואתה מדבר איתי על זכויות. תהיה בריא.

iziman

New member
נכון אז

בוא נסכם על פי דעתי , אסור לאף אחד סתם להרוג אדם . ולדעתך מותר להרוג בני אדם ללא משפט םם הם מסוכנים.

lala897

New member
לא.

בוא נסכם שאני מגעילה אותך. זה הדבר היחיד שאני לא יכולה להתנגד לו. אני סיימתי את הדיון. אתה יודע חבל לי עליך, עוד מעט תיחנק מרוב גועל. בהצלחה.

למעלה