דיווח ראשוני....

בת יפתח

New member
לדעתך צריך משפט?!

איזה טיעונים יש בעד הטרוריסט ההוא? מה גם שעד שיארגנו מבצע כזה שיתפוס אותו ויביא אותו לבית משפט אז הוא יספיק בינתיים לשלוח עוד כמה מתאבדים וגם כמה חיילים שלנו יפגעו בזמן התפיסה שלו . בקיצור, זה יעלה לנו בחיי ישראלים . בקיצור, אל תהיה צודק, תהיה חכם

iziman

New member
מה לשעות

שלהיות חכם לא מתאים במקרה הזה . אי אפשר במדינת חוק , לההעניש בני אדם ללא קשר למעשיהם בלי משפט. את חייבת לעצור את האדם ורק אז לשפוט אותו ולאחר המשפט לגזור את דינו . ככה מבצעים דברים במדינה דמוקרטית.

אתה כמובן קולט,

וכך גם אני מקווה ארה"ב, שהפיגוע היה מתבצע בכל מקרה, חיסול או לא.

iziman

New member
קודם כל

לא אני ולא תה נביאים . אני חושב שהפיגוע תוכנן הרבה זמן , רק המועד לא נקבע ועם החיסול של רנטיסי נשלחה ההודה לביצוע הפיגוע . אבל יכו להיות שאתה צודק , זאת רק התאוריה שלי .

התולעת 1

New member
אין שלום אמיתי

הנביא ישעיה אומר לא ישא גוי אל גוי חרב ולא ילמדו עוד מלחמה, וכתתו חרבותם לאתים וחניתותיהם למזמרות, אחים יקרים הפס` הזה מופיע על בנין האו``ם ישעיה הנביא אמר זה חזון אחרית הימים, כולם שואפים לזה כך לפחות מדברים אבל מכל הכינוסים והועדים, כל ועידות השלום בכל ההסכמים אינם אלא שביתת נשק, אין שלום אמיתי, שלום אמיתי לא יכון לעולם בשום מקום לעולם עד שיבוא מלך המשיח בעז``ה ויגאל את כל העולם כולו. רצו לעשות שלום עם ערפאת,הרב אמנון יצחק בקלטת שלום עם ערפאת מס` 35 לפני חתימת ההסכם כבר אמר בדיוק מה אומר ישעיה הנביא בפרק כ``ח מפסוקים י``ד ומעלה, אני רק אומר את תרגום יהונתן בן עוזיאל שאומר על המקום "ושלמכון דעם מחבלא לא יתקיים מחת שנאה ארי תתא עליכון כנחל מגבר" השלום עם המחבלים לא יתקיים רק מכת השונא תתגבר יותר ויותר כנחל המתגבר והנה אנחנו רואים ערב הסכם השלום למעלה מעשרות חמישים נרצחים ר``ל, אין שלום לא יכול ליפול שלום שלום של שקר, שלום שאין בו אמת, שלום אם אנחנו רוצים אם נעשה שלום עם אבינו שבשמים זה מה שיגרום בעזרת ה` לשלום אמיתי ורק זה יכול לגרום לזה.

שיריה

New member
אתם יודעים מה הכי עצוב ?

שכל שניה וכל דקה יש הוכחות לזה. הטרור לא נגמר! הסבל לא נגמר! לכמה רגעים האמנתי בשלום הזה, אבל אני מפחדת שאנחנו תמימים וטפשים. ששום דבר לא יגמר. שזאת לא הדרך. ויש הוכחות. עובדה שזה לא נגמר. וניסינו. אפילו נתנו להם רובים.

מתנדב

New member
אני יודע דבר אחד....

ידוע שעשיו שנוי ליעקב, ולא יעזור כלום לא, שלום לא יהיה.... זו השקפתי.....

הי"ד ../images/Emo16.gif שאלה...

האם אייקון אינו סוג של זלזול? אם אני שמה פרצוף בוכה....זה כמו זלזול, אתם לא חושבים

ה מוזה

New member
למנהלי הפורום הנכבדים

איה ההודעה שלי ? בשרשור הזה היתה הודעה שלי כעת היא איננה . אבקש הסבר . תודה .

מתנדב

New member
שאלת אותי גם במסרים...

ואת שואלת אותי גם כאן בפורום, והשבתי לך כבר במסרים, וכתבתי גם כאן בפורום, מחקתי כמה הודעות של בוסקו, ובשרשור זה לבד, כשנמחק ההודעה של בוסקו נמחק יחד איתו כ 10 תגובות בערך, וכתבתי את זה בפורום.... שאר השאלות לגבי מחיקות הודעות יש לפנות אלי או ליויו במסרים, ולא על גבי הפורום...

למעלה