דיון השבוע

סליחה?

"ולדעתי כל האבולוציה וזה.. תסלחו לי...בולשיט!" אין דבר כזה "לדעתי" בנושא האבולוציה. הוא קיים, אם תרצי ואם לא.

קמילעעע

New member
אמרתי לדעתי...ככה שאין לך מה לצעוק

ולהשתולל.. שמרי ת'דעות שלך לעצמך... לא קבעתי עובדה...

"לצעוק ולהשתולל"

בואי נגזים. ושוב, הבנת הנקרא - אין דבר כזה "לדעתי". אבולוציה היא ומוכחת.

קמילעעע

New member
ואם לא בא לי להאמין בזה?

ואם בא לי להאמין שה' ברא את האדם? אז מה? תכריחו אותי? לא.. לדעתי ה' ברא את האדם ואת הצמח והחי.. בורא עולם!בא לי להאמין בזה... אז זהו...

ran412986

New member
האבולוציה לא קיימת...

האבולוציה היא בסה"כ תיאוריה מדעית מופרכת של דארווין שהאמין כי החזק שורד והחלש לא ובנוסף שהאדם התפתח מהקוף. לא נראה לי שהאדם התפתח מהקוף אלא נברא בצלם אלוהים שאכן קיים גם אם אינו גלוי לעיני כל והוא יכול להיות כל דבר. יש לזכור שדמותו של אלוהים היא דמות מופשטת, ולכן משהו מופשט אינו משהו שיכול להיות מוחשי, אך בכל זאת קיים.

ran412986

New member
היית צריכה מלאך שומר פה בשבילך ../images/Emo13.gif

זה מה שהיית צריכה בלעדיי אבל לשמחתי זה לא המקרה.

מופרכת?באמת?

150 שנה בערך של עבודה מדעית לא הצליחו להפריך את העיקרון הבסיסי של האבולוציה(ותאמין לי, ניסו להפריך אותו), שהוא, אם נקצץ אותו לשתי מילים "המותאם שורד".והאדם, ע"פ מאובנים שנמצאו התפתח מאב קדמון שהצאצאים האחרים שלו הם קופים שונים. כל תיאוריה מדעית תישאר תיאוריה באופן תמידי, מאחר שמסיבות לוגיות אי אפשר להוכיח אותה סופית, הדבר הסופי היחיד שאפשר לעשות לתיאוריה מדעית הוא להפריך אותה,באופן כללי או ביחס לתחום של מקרים מיוחדים.לדוגמא תירויית הQET(quamtu, electron tunneling לא הוכחה מעבר לנקודה עשרונית מסוימת(אני לא זוכר את המספר בדיוק) אבל השבבים במחשב שלך עובדים יופי, והבניה שלהם הסתמכה עליה.

ran412986

New member
עופר, מדובר בביסוסים לתיאוריה שלך.

אני לא אחד שמתעקש בדרך כלל אבל פה אני מתעקש על משהו שאני מאמין כי זה באמת משהו שאני מאמין בו. דרך אגב, אתה מצפה שקיומו של אלוהים יוכח, אבל קיומו מוכח בצורה מופשטת ולא מוחשית.

זו הנקודה- אין לי בעיה עם זה שאתה

מאמין באלוהים.אבל אתה טענת שתיאוריית האבולוציה של דרווין הופרכה- וזו טענה מטעה ושקרית.אם אתה רוצה להפריך את תיאוריית האבולוציה הפרך אותה במסגרת האקסיומות של המדעים האמפיריים(העולם ניתן למדידה בצורה ישירה ע"י החושים, ובצורה עקיפה ע"י מכשירים, כל דבר בלתי מדיד הוא לא רלוונטי למדע) ולא על בסיס האקסיומות של הדת(ישנו כוח כל יכול, בלתי ניתן למדידה שייקרא "אלוהים" והוא יצר את הכל).מעבר לזה, כל עוד אתה לא מנסה לכפות עלי דת, אין לי שום בעיה שתעשה בחייך כל מה שאתה רוצה. נ"ב לא ניתן להוכיח את קיומו של אלוהים בצורה תקפה לוגית מכיוון שקיומו הוא אחת האקסיומות של הדת. ננ"ב אקסיומה= הנחת בסיס- הצהרה שאי אפשר להוכיח או להפריך בתוך מערכת לוגית נתונה.

באמת?

אז למה ב-11 שבועות ברחם, לפתע מופיעים אצלנו זימים ונעלמים לאחר כמה זמן? :) למה עדיין יש לנו בעיות רבות עם הגב? ל-80% מהאוכלוסייה, למען האמת.

ran412986

New member
אין בגוף האדם זימים.

חוץ מזה, יש להרבה אנשים בעיות עם הגב וזה קשור לכל מיני סיבות. אני לא מעורה בזה אבל בעיות גב יכולות להיגרם מכמה וכמה גורמים.

DirtySpirit

New member
לא...

יש גם אגנוסטיציזם אפאתי, שחושב שאין לשאלת קיומו של אלוהים השפעה מעשית על המציאות, ולכן זה חסר משמעות אם יש אלוהים או לא. ויש גם אגנוסטיציזם חזק, שטוען ששאלת קיומו של אלוהים לא ניתנת לפתירה, או שאין לנו כלים לשפוט לגביה.

תמיר1991

New member
אני דווקא מאמין שהוא לא קיים, ולא

בוחר להיות אגנוסטי. אם הוא קיים, למה אין רק טוב בעולם? זה הרי היה האינטרס העליון שלו במקרה כזה. תמיר.

ran412986

New member
מאלוהים, בני האדם מקבלים טוב ורע.

בן אדם לא יכול לקבל רק רע כל החיים שלו או רק טוב. זו לא שאיפה ריאלית כי אין דבר מושלם בעולם. יש דבר שהוא בהחלט נהדר, מדהים במה שהוא, אבל מושלם אין כזה.

למעלה