דיון: התפשרות על בנזוג

AlanSmith

New member
לא פסלתי, שמתי בסימן שאלה, וזה סקר יבש.

האיקס היחידי של הוא העל הורות.

זה שאני לא מתכוון לפסול על כל דבר, לא אומר שאין לי העדפות בכלל. אם אני אכיר מישהי אתיופית ויהיה חיבור טוב אז סבבה.

+ מאוד הפתיע אותי

שאנשים כתבו שהם יפסלו אתיופים ולא טרחו אפילו לנמק את הפסילה. זה נראה להם דבר סביר. מאוד מאוד הפתיע אותי.
וגם מפתיע אותי שיש אנשים שעד כדי כך לא נמשכים לצבע עור כהה. לא שזה לא יתכן, אבל זה מפתיע.

Hawkgirl

New member
איפה פסלו אתיופים..?

עברתי על ההודעות כי סקרנת אותי, אבל כולם רשמו שהם לא יודעים/ייתנו הזדמנות וכולם רשמו פירוט.
היחידה שבנתיים רשמה שלא תיהיה מעוניינת(וגם זה לגיטימי) היא "תחת גשר"...
הסקר הזה נרשם בעוד פורום...?

אגב, אני גם נולדתי עם עור כהה, לא אוהבת אותו, ולא חושבת שעור כהה זה יפה...

פסלו דווקא כן

אבל מה שיותר הפתיע אותי זה הסתייגות מאתיופים בלי נימוק, וזה, בבדיקה מחודשת, היה רק אצל אלן.

hidden message

New member
למה אנשים צריכים להצתדק?

כדאי חס וחלילה לא לצאת גזענים? לא מבינה מה ההתיפיפות מה לא לגיטימי בלא להמשך לגוון עור אחר.

memee2

New member
טוב כדי להקדים תרופה למכה

הכרתי אתיופי בקטע ידידותי, אבל אני לא מרגישה שאני יכולה להימשך לאתיופים. מעולם לא נמשכתי לאתיופים, וגם האתיופי ההוא היה שונה. הוא היה כמו אשכנזי. אני מרגישה יותר מדיי הבדלי תרבות.

avi1283

New member
לא מאוד שונה בעיני

מלא להימשך לשמנים, או לא להימשך לכאלו שלא נראים טוב וכו'

הקונטקסט מאוד שונה בעיניי

כאשר אדם אומר "אני לא יודע אם אצא עם אתיופית", בלי נימוק, הפירוש המתבקש *שלי* הוא שמדובר בגזענות. לא עלה על דעתי שאנשים סתם כך לא נמשכים לצבע עור כהה (אולי זו בורות שלי, אבל לא שמעתי על תופעה כזו). אי אפשר להתמם עד כך מההקשר שאנחנו חיים בו, שבו קיימת גזענות כלפי אתיופים.

avi1283

New member
שמעתי

הרבה על כאלו שנמשכים לגוון עור בהיר.
אכן אי אפשר להתמם, זה ברור בעיני מהיכן זה מגיע, אבל גם כאלו שפחות נמשכים לשמנים, ולכאלו שנחשבים ל"מכוערים" אי אפשר להתמם ולא לראות מאיפה זה מגיע.
זה בעיני לא חיובי בכלל ומאוד בעד לשנות את זה, אך לא שופט על זה אחרים, בטח כשגם אני כמו כולם מושפע מהחיצוניות.

לא בטוחה שהבנתי

אם אנחנו מסכימים ש"חוסר משיכה לאתיופים" נובע מגזענות, אז אני לא רואה דמיון לחוסר משיכה לשמנים או "מכוערים".
גזענות היא הרבה מעבר לחוסר משיכה.

AlanSmith

New member
אולי אני גזען, אבל את מדביקה תוויות לאנשים

הברור לך שזה לא נובע מחוסר משיכה אלא בגלל גזענות זה בעצמה הכללה, אז את מכלילה וזה לא פעם הראשונה שאת עושה את זה - וגם אחרי שמסבירים לך שיש אנשים שנמשכים לצבע עור בהיר את לא מוכנה לקבל את זה וטוענת כי זה ברור שמדובר בלל סיבות גזענות, אז אם את חושבת שגזענות זה דבר רע תדעי שהכללות זה דבר לא פחות רע, ועוד כשאת עושה את זה מול אותו הבן אדם.
אני באמת סוג של תמים ועניתי על השאלה הזאת בתמימות בשעת לילה מאוחרת ובגלל זה גם לא ראיתי צורך לנמק. אבל מרוב שאני תמים אני נופל לבורות שאני לא צריך ליפול אליהם - חשבתי שאני נכנס לפורום שקט לענות על שאלון תמים לאיזה מישהי נחמדה שהשקיעה ורשמה שאלון, למרות שציינתי בהתחלה מה דעתי על השאלונים האלה ואפילו קיבלתי ממנה סמיילי, החלטתי שבמקום לסמן הכל וי שזה די בנאלי... אז לשלב גם העדפות אישיות שבאמת בקשר אמיתי אין להם משקל גדול מדי בסימן שאלה, אז שמתי ליד סימן שאלה תמים ולא ראיתי סיבה לנמק למה.

התגובות שלך נורא עוקצניות ולא במקום לדעתי. יש לי פה גם אנשים שאני לא מסכים עם הדעות שלהם, אבל אני לא בא ורושם להם בכזאת עוקצנות ומתייג אותם.

בנוסף לזה אני שמן ומכוער ולא הגבתי לך על זה שאת לא נמשכת לשמנים, והתחלתי לפתח תיאוריות שלמות בקשר לזה.

אה אגב, נזכרתי אני גם הומופוב כי בחיים לא הייתי מוכן לנהל קשר רומנטי עם גברים הומוים.

שמע, אתה ואני לא רואים עין בעין

הבהרת את עמדתך כבר מספיק פעמים. מותר לי להמשיך לדון בעניין עם אבי.

AlanSmith

New member
זכותי לגלוש פה בלי שיקראו לי גזען

ולא, לא מותר לך להסביר לאנשים למה התנהגות שלי גזענית מבלי לתת לי אפשרות להתגונן. אם זה עניין פרטי שלך עם אבי תדונו בפרטי.

לא מדברים עליך באופן אישי

התגלתה פה תופעה נרחבת של אנשים שלדבריהם לא נמשכים לאתיופים.
אתה חושב שזה מקרי, ושאותו דבר היה נאמר על רוסים או מרוקאים? אני חושבת שלא.
יש אנשים שחושבים ש"אני חיה בסרט". זכותם. אבל אין שום סיבה שאני אמנע מלדבר על התופעה הזו. זה ממש לא עניין פרטי.
אין לך אפשרות להתגונן? אתה מתגונן כל הזמן.

למעלה