אולי אני גזען, אבל את מדביקה תוויות לאנשים
הברור לך שזה לא נובע מחוסר משיכה אלא בגלל גזענות זה בעצמה הכללה, אז את מכלילה וזה לא פעם הראשונה שאת עושה את זה - וגם אחרי שמסבירים לך שיש אנשים שנמשכים לצבע עור בהיר את לא מוכנה לקבל את זה וטוענת כי זה ברור שמדובר בלל סיבות גזענות, אז אם את חושבת שגזענות זה דבר רע תדעי שהכללות זה דבר לא פחות רע, ועוד כשאת עושה את זה מול אותו הבן אדם.
אני באמת סוג של תמים ועניתי על השאלה הזאת בתמימות בשעת לילה מאוחרת ובגלל זה גם לא ראיתי צורך לנמק. אבל מרוב שאני תמים אני נופל לבורות שאני לא צריך ליפול אליהם - חשבתי שאני נכנס לפורום שקט לענות על שאלון תמים לאיזה מישהי נחמדה שהשקיעה ורשמה שאלון, למרות שציינתי בהתחלה מה דעתי על השאלונים האלה ואפילו קיבלתי ממנה סמיילי, החלטתי שבמקום לסמן הכל וי שזה די בנאלי... אז לשלב גם העדפות אישיות שבאמת בקשר אמיתי אין להם משקל גדול מדי בסימן שאלה, אז שמתי ליד סימן שאלה תמים ולא ראיתי סיבה לנמק למה.
התגובות שלך נורא עוקצניות ולא במקום לדעתי. יש לי פה גם אנשים שאני לא מסכים עם הדעות שלהם, אבל אני לא בא ורושם להם בכזאת עוקצנות ומתייג אותם.
בנוסף לזה אני שמן ומכוער ולא הגבתי לך על זה שאת לא נמשכת לשמנים, והתחלתי לפתח תיאוריות שלמות בקשר לזה.
אה אגב, נזכרתי אני גם הומופוב כי בחיים לא הייתי מוכן לנהל קשר רומנטי עם גברים הומוים.