אתה נכנסת לזה?
הכניסה אותו פותחת השרשור שכללה את "אתיופי" ב"שאלון ההתפשרות" שלה.
בקצרה, אני מסכימה שחוסר משיכה לאתיופים אינו נובע בהכרח מכוונה להפלות, אבל עובדה היא שבחברות שבהן יש פחות גזענות, יש גם יותר קשרים זוגיים בין-גזעיים, ולכן, אני מסכימה שזה לא מקרי (בלי קשר לדיון לגופו של אדם מסויים בפורום או בכלל).
אין ספק שגם ישנה השפעה חברתית לגבי קריטריונים כאלה או אחרים של מראה חיצוני, והחברה שלנו נוטה להאדיר את המראה הרזה. לכן, מן הסתם, העדפות חיצוניות נוטות להשתנות בין חברות.
יתכן שיהיו דעות שונות לגבי מיהו "יפה" ומיהו "מכוער", אבל עדיין כולם מסכימים שיש מושגים של "יופי" ו"כיעור", ושהדברים האלה משפיעים על המשיכה המינית של רובנו (ועשויים להשפיע גם על הרבה דברים אחרים, כמו קידום בעבודה למשל).
נשאלת השאלה מה אנחנו עושים עם הנטיות שלנו להמשך יותר או פחות לאנשים מסויימים.
בקצרה, אומר שגם אם הנטיה לא להמשך לשמנים מושפעת מהתניות חברתיות, היא עדיין שונה בעיניי משמעותית מאשר הנטיה לא להמשך לאתיופים.
אני, בדומה ל-Clue, ניסיתי להמשך לשמנים, וזה לא ממש הלך. ולאחר שהייתי בכמה וכמה קשרים זוגיים מסוג כזה או אחר, הגעתי למסקנה שמשיכה זה בין הדברים שאני לא מוכנה להתפשר עליהם.
אני לא נמשכת לשמנים בגלל שהם שמנים, בגלל שמבנה הגוף שלהם לא מושך אותי, ולא בגלל שום דבר מעבר לזה.
לעומת זאת, אם אנשים לא נמשכים לאתיופים בגלל שהם נחשבים נחותים בסולם החברתי, אז הם לא פוסלים אדם אתיופי בגלל תכונה שלו, אלא בגלל משהו שהוא מייצג. וזו צורה מוסווית של האמירה: "אני לא אצא עם אתיופים כי אתיופים הם XYZ".