עונה
....
בהתאם לאייך שאני רואה היום את העניינים,לא שיצא לי לגור בחו"ל עדיין או לצאת עם מישהי גרושה ובכלל
לא יהודי - יש מצב שכן אם כי העדפה ליהודיה או מישהי שהתגיירה,מה שבטוח עם מוסלמית לא הייתי יוצא
יש במשפחה שלו/ה מחלה תורשתית כלשהי - כן למה לא,כיום יש מגוון רחב של בדיקות גנטיות וניתן ללכת ליעוץ גינטי ולשאר בדיקות ולראות מה הסיכוי לזה.
בא ממשפחה עם מצב סוציו-אקונומי מאוד נמוך (סטייל שכונת התקווה) - כן תלוי בבנאדם,לא כול מי שמגיעה משכונת מצוקה היא ערסית לועסת מסטיק ופאקצה ללא תקנה
בא ממשפחה עם מצב סוציו-אקונומי מאוד גבוה (העשירון העליון וכו') - כנ"ל לא כול צפונית\נובורשית עם האף בעננים ושטחית,מה שמזכיר לי שלמד איתי פעם מישהו כזה(לאבא שלו יש מפעל ידוע) בנאדם מעניין עם רכב מנקר עיניים,אחלה בנאדם.בזכותו למדתי הרבה דברים בחיים חוץ מהקטע המיני שגם לזה היה מצב(היה איזה ערב שהכיר לי את הידידות שלו באיזו וילה וכולנו היינו שתויים) אבל כאמור לא היה לי אומץ
הייתי חרד מידי באותה תקופה בעניין הזה עכשיו המצב יותר טוב.
אתיופי - כן יש ויש.יהיו כאלה שילכו אחר תרבות הראפרים האמרקאית ושל שכונות המצוקה ויהיו את השקטות והמטופחות שנראות גם לא רע,אז למה לא - המחסום היחדי יהיה ההורים המקובעים שלי בעניין הזה.
שואף לעבור לגור בארץ אחרת - כן זה משהו שארצה לנסות לחיות במידנה אחרת ולראות אייך זה,אחרי שאעמוד פה בזכות עצמי ארצה לחיות בחו"ל אם אראה שטוב לי שם למרות הריחוק המשפחתי אז אתמקם שם כמו שעשו רוב חברי הילדות שלי.
צמחוני/טבעוני פעם כתבתי פה ביג לא בנוגע לזה, אבל עכשיו לא איכפת לי אם תהיה צמחונית,העיקר שלא תכנס לי לצלחת ולא תשטוף לילד את הראש עם העניין לפחות עד גיל 18.
ביסקסואל (בעבר חווה חוויות מיניות מאותו המין) - כן הייתי יוצא עם מישהי כזו,אני בעד גיוון.
מעשן - ממש לא,לא בא לי להרעיל את עצמי ולהתנשק עם מאפרה
לא שירת בצה"ל (לא מטעמים רפואיים) - לא כ"כ איכפת לי העיקר שעשתה משהו עם עצמה באותה תקופה ולא ישבה על התחת ואכלה בורקסים
מעולם לא היה בקשר זוגי - אני אעדיף מישהי מנוסה שיהיה ממי ללמוד,מצד שני אני חסר נסיון אז שתי דפים חלקים יכול להיות נחמד
היה ב-30-40 קשרים זוגיים לא,מי שהייתה בכ"כ הרבה קשרים אומר עליה הרבה מבחינת האופי ועל זה שהיא לא ממש סגורה על עצמה ובנתה את עצמה,אעדיף מישהי שסגורה על עצמה,השקיעה בעצמה ויש לה דרך חיים משלה.
מאמין, שומר מצוות - כן למה לא, אמונה זה כלי חזק בחיים לא משנה אם זה בודהה,אסקימוסי,מדע .לא יהיה איכפת לי לוותר על חזיר כול עוד זה לא יהיה קיצוני ובטוב טעם.האמת אני מחר אפגש עם רב בנוגע לבר מצווה(לאחי עשו בצורה מסודרת בזמנו ועליי דילגו)רוצה לסגור מעגל ולפתוח דף חדש בחיים שלי.
אתאיסט - כן אני בעצמי כזה
חזר בשאלה (משפחה חרדית) - מבחינתי זו קיצוניות ואני נגד קיצוניות כזו או אחרת אז לא.
לא רוצה להביא ילדים/עקר - ביג לא ארצה להקים משפחה משלי לא ממש בא לי לאמץ מישהו זר שהוא לא כלב או חתול או תוכי
שמן - לא הייתי יוצא עם מישהי שמנה\מלאה,לא מושך אותי.
בעל קריירה צבאית, משרת בבסיס סגור - קריירה צבאית בכיף אבל שזה לא יהיה מוגזם והמשפחה תשאר מאחור.
גר אצל ההורים - כן,כול עוד יש לה תוכניות\חלומות ולא קשורה לסינר של אמא.
המשפחה שלו לא יודעת עברית בכלל ולא מתיימרת ללמוד (עולים חדשים) - עולים או לא לא משנה לי ממש כול עוד טוב לי איתה זה ממש לא שיקול אצלי.
גרוש - מעדיף שלא לצאת עם מישהי גרושה מצד אחד היא עברה חתיכת דרך ולמדה משהו על עצמה ועל זוגיות מצד שני יכול להיות נורה אדומה ולהצביע על אופי בעייתי.אם כי שוב אין לי נסיון עם גרושה אז יכולה להיות בנאדם מדהים שלא היה לה מזל עם הבן זוג.
היה בקשר זוגי עם חברה שלך - לא רלוונטי
מגמגמם/חירש - תלוי מה דרגת החומרה כיום יש פיתרון לגמגום לגבי חירשות תלוי מה הדרגה
קטוע יד/רגל - לא
גר בצד השני של הארץ (צפון/דרום) - כן למה לא,אפשר לחשוב שאנחנו ארה"ב או רוסיה אפשר תמיד להפגש באמצע או לבלות יחד חצי יום באיזה צמיר.
היה מאורס עד לפני מספר חודשים - לא זה יציבע על מישהי בעייתית שעדיין לא ניקתה מספיק את הראש שלה.
מבוגר ממך ב-10 שנים - נסיון חיים משחק לטובתה מה גם שאעדיף מישהי צעירה יותר
צעיר ממך ב-5 שנים - כן למה לא
לא חברותי (אין לו חברים) - תלוי אם נסיבות החיים הביאו אותה לזה או כול מיני המנעויות וחרדות וכיום מצבה האישי השתפר והיא לא מתנגדת לחברת בני - אדם אז למה לא.לא הייתי יוצא עם מישהי סכיזואידית או עם הפרעת אישיות שמונעת ממנה את העניין.
לא למד/לא שואף ללמוד לתואר - בימינו יש אינפלציית תארים מטורפת,הייתי יוצא עם מישהי שיש לה שאיפות בחיים וחלומות אותם היא רוצה להגשים(או לנסות להגשים) זה יכול להיות גם לימודי תעודה ומשהו שיתרום לה למימוש עצמי.
לומד מקצוע לא "כלכלי" (אומנות/גיאוגרפיה וכו') - שום בעיה,מרחיב אופקים ותורם לידע הכללי,אני בעד.
שעיר (גבר-לא מתגלח, בחורה-לא מגלחת) - כיוון שאני עושה לייזר ומתגלח,אז חשובה לי מישהי שדואגת לעצמה בעניין הזה ולא גורילה
חווה הטרדה מינית - כן אצא עם מישהי כזו.
מקווה שלמדתן משהו חדש עליי,
אסקימוסי