דיון: התפשרות על בנזוג

לא התכוונתי לאלהורות

התכוונתי לזה שמישהי נכנסה להריון, עברה הפלה, ואם הבנתי נכון גם מישהי שיזמה גירושין, ואתיופית...

בקיצור, שיהיה לך לבריאות, אבל אל תקרא לעצמך בחור עם ראש פתוח, ואל תבקר אחרים על קבעון או שיפוטיות.

AlanSmith

New member
את מי ביקרתי על קבעון או שיפוטיות?

אמרתי שאני מחפש בת זוג לא שיפוטית מדי כלפי הסביבה. (לא טענתי אם זה טוב או לא טוב, ולא טענתי שאני לא שיפוטי)

יש הבדל בין מישהי שבן זוג שבשבילה זה רשימת מכולת ענקית, לבן מישהי שיש דברים מסוימים שחשובים לה. שאמרתי שאני מחפש מישהי שאין לה רשימת מכולת, לא התכוונתי שאני מחפש מישהי שתהיה מוכנה לכל אחד שיתחיל איתה מבלי רצונות אישיים בכלל.

קבעון זה דבר יחסי - כל אחד מקובע בדברים מסוים ופחות מקובע בדברים אחרים. כולם מקובעים בדברים מסוימים וזה לגיטימי. אבל אם בת הזוג תהיה מקובעת מדי (כלומר מקובעת בכל הדברים) זה יהיה בלתי נסבל מבחינתי.

אני אקרא לעצמי איך שאני רוצה. סה"כ אמרו לי שאני עונה פה על שאלון היפוטתי וזה היה היחס. ופרט לקטע של הילדים שמאוד מפריע לי לא פסלתי בשום דבר. רק ציינתי דברים שמפריעים לי, וזכותי שיהיו דברים שיפריעו לי - זה לא אומר שבאתי מקובע. ובטח שבמציאות לא בהכרח אפעל על פי השאלון פה.

Hawkgirl

New member
למה שיפוטי ומקובע..? XD

עד כמה שהבנתי, אתה בשורה התחתונה בסך הכל מעוניין בילדים....
אז למה שיפוטי ומקובע בכל הנוגע לילדים...?

AlanSmith

New member
זה תלוי סיטואציה,וברגע שאתן דוגמה לסיטואציה

בה זה מפריע לי, אז יסבירו לי שלא כל ההפלות נובעות מהסיבה הזאת ויתחילו להגיד לי שיש לי פה דעות קדומות לגבי הסיבות לגביהן עושים הפלה.

האמת אני חושב שדי הכנסתי את עצמי לפינה.

turangaleela

New member
תראה, פינה או לא

זו הזדמנות, בשבילך, בשבילי, בשביל עוד אנשים. הזדמנות להבין, ללמוד, לדון.
אני חושבת שחבל להתחיל כזה דיון מעניין ולעצור באמצע מהחשש של "מה יגידו". שים ^% על מה אחרים יגידו, זה אתה ושאנשים יתמודדו.

אני באופן אישי מאוד סקרנית עכשיו לדעת מה הסיבה, גם אם זה יהיה במסר אישי. :)

כל טוב

AlanSmith

New member
מתנצל, פלטתי מספיק. אם אני אכיר מישהי כזאת

ויהיה בינינו קשר טוב אשמח להכיר וללמוד על הנושא (מן הסתם אף אחת כנראה לא תספר כזה דבר בדייט ראשון). כרגע יש נושאים שהרבה יותר מעניינים אותי מדיון היפוטתי על מישהי שאולי אכיר ואולי לא, ואם זה יפריע לי בקשר יותר ממישהי שככה מלידה או פחות.

בכל אופן אפשר לפתוח על זה דיון
חדש בפורום, ולקבל דעות של אנשים אחרים בקשר לעניין. ולראות מה אנשים אחרים חושבים בנושא.

Hawkgirl

New member
עונה..

לא הכל אני אומרת ב-100% כי מן הסתם יש תמיד משתנים אחרים בכל משוואה...
אבל בערך:

לא יהודי - לא חושבת שישנה לי. מודה שלא אתעניין בבחורים מוסלמים.
יש במשפחה שלו/ה מחלה תורשתית כלשהי - לא יפריע לי. אני לא אחת שגם כל כך מעוניינת בילדים. (ובשביל להביא ילדים יש גם פתרונות אחרים).
בא ממשפחה עם מצב סוציו-אקונומי מאוד נמוך (סטייל שכונת התקווה) - לא מפריע לי.
בא ממשפחה עם מצב סוציו-אקונומי מאוד גבוה (העשירון העליון וכו') - לא מפריע לי.
אתיופי - התחילו איתי בחורים מהעדה האתיופית ולא נמשכתי אליהם בעיקר בגלל מראה חיצוני. בנתיים עוד לא נתקלתי בבחור אתיופי שנמשכתי אליו, אבל לא שוללת את האפשרות.
שואף לעבור לגור בארץ אחרת - דווקא מאוד מעוניינת.
צמחוני/טבעוני - לא מפריע לי כלל כל עוד לא ינסו לשנות את דרכי.
ביסקסואל (בעבר חווה חוויות מיניות מאותו המין) - לא מפריע לי.
מעשן - בשום אופן.
לא שירת בצה"ל (לא מטעמים רפואיים) - אם מדובר על השתמטות אתן לו בכל זאת השתמטות. אבל אני(והמשפחה) מעריכה פחות את אלו שמשתמטים מהצבא, כך שאני בספק אם קשר כזה יצליח.
מעולם לא היה בקשר זוגי - לא מפריע לי.
היה ב-30-40 קשרים זוגיים - לא מפריע לי. (אלא אם כן מדובר בבחור של סטוצים.... אז אהיה חשדנית יותר כלפי הכוונות שלו בקשר זוגי איתי).
מאמין, שומר מצוות - תלוי באיזו רמה. אני לא מאמינה כלל, אוכלת לא קשור, לא צמה ושום דבר שקשור לדת. אני מכבדת את המשפחה בקידוש שישי או בחגים, אבל לא מוכנה שיכפו את זה עלי.
אתאיסט - אין לי בעיה, אבל שוב, בן הזוג הקודם שלי, שגם לא האמין כל פעם העיר לי כשהייתי אומרת דברים בסגנון "אלוהים ישמור" או "למען השם". יש להיות אתאיסט, ויש להיות מפגר.
חזר בשאלה (משפחה חרדית) - לא מפריע לי, אבל כן אשים לב בנוגע לכוונות שלו ואם יש סיכוי שיחזור להיות דתי.
לא רוצה להביא ילדים/עקר - לא מפריע לי כלל.
שמן - לא חושבת שאמשך פיזית לבחור שמן.
בעל קריירה צבאית, משרת בבסיס סגור - לא יודעת לומר. קצת קשה לנהל קשר עם מישהו שלא נמצא שם S:
גר אצל ההורים - לא מפריע לי.
המשפחה שלו לא יודעת עברית בכלל ולא מתיימרת ללמוד (עולים חדשים) - כל עוד הוא יודע לדבר עברית, אין בעיה. אני אשמח ללמוד קצת משפה חדשה כדי לתקשר.
גרוש - לא יודעת לומר, אבל לא חושבת שזה יפריע(כמה גרושים כבר יש בטווח הגילאים שלי..? S: )
היה בקשר זוגי עם חברה שלך - בשום אופן.
מגמגמם/חירש - אני מרגישה מאוד לא בנוח בסביבת אנשים עם מוגבלויות, קשה לי להיות אני. כך שאני לא חושבת שקשר כזה יצליח.
קטוע יד/רגל - אותה התשובה.
גר בצד השני של הארץ (צפון/דרום) - לא מפריע לי.
היה מאורס עד לפני מספר חודשים - לא מפריע לי, אבל כן אתעניין ואשאל בנוגע לקשר הקודם.
מבוגר ממך ב-10 שנים - לא חושבת שאתן לזה הזדמנות.. מוזר לי מדי.
צעיר ממך ב-5 שנים - לא.
לא חברותי (אין לו חברים) - אין לי בעיה, אך מהנסיון שלי עם אנשים כאלו... לא חושבת שקשר כזה יחזיק מעמד איתי S:
לא למד/לא שואף ללמוד לתואר - אין לי בעיה, בתנאי שהוא עושה משהו אחר בחיים, לימודי תואר זה לא בשביל כולם, גם לימודי תעודה מקובל. אבל שיעשה משהו, יעבוד ויהיה בעל שאיפות כלשהן.
לומד מקצוע לא "כלכלי" (אומנות/גיאוגרפיה וכו') - אין לי בעיה. אגב, אני לא בטוחה כמה "אומנות, או "גיאוגרפיה" לא כלכליים. אלו שמצליחים בכל תחום שהוא, עושים ממנו יופי של כסף.
שעיר (גבר-לא מתגלח, בחורה-לא מגלחת) - לא. מודה שגבר לא מגולח בפנים דוחה אותי. ואני לא מדברת על אלו שמגדלים זקן צרפתי/איטלקי וכל אלו...
אלא אלו שקמים בבוקר ואומרים לעצמם "אין לי כוח להתגלח" ופשוט לא מתגלחים כמה שבועות עד שהזקן צומח יותר מדי והם חייבים.
בכל הנוגע לשעירות בשאר הגוף - מפריע לי שעירות ייתר.
חווה הטרדה מינית - לא חושבת שיפריע לי. אני מניחה שרק אחרי היכרות עם בנאדם כזה אוכל באמת לדעת...

Hawkgirl

New member
קשור=כשר**

אני חייבת להתחיל לעשות הגהה להודעות שלי בתפוז

avi1283

New member
כמעט

שלא אפסול על משהו משם, הרבה יותר פוסל על אופי ודעות מאשר דברים כאלו, אפרט בכל זאת :

לא יהודי - אין בעיה
יש במשפחה שלו/ה מחלה תורשתית כלשהי - אין בעיה
בא ממשפחה עם מצב סוציו-אקונומי מאוד נמוך/גבוה - אין לי בעיה, וגם לא ישנה לי אם היא עשירה/ענייה, אבל פערים גדולים מדי לכל כיוון בעיני מקשים קצת על קיום קשר שיוויוני, אז חסרון קטן.
אתיופי - אין מוצא שאראה בו חסרון, אם כבר לאשכנזיות יצא לי פחות להתחבר (למרות שאני חצי אשכנזי) אבל כנראה מקרי.
שואף לעבור לגור בארץ אחרת - מאוד תלוי לאיפה, מתי וכו'
צמחוני/טבעוני - רואה את זה לחיוב, כל עוד זה סבבה מבחינתה שכרגע אני לא.
ביסקסואל (בעבר חווה חוויות מיניות מאותו המין) - סבבה
מעשן - חסרון גדול וכנראה שזה לא יעבוד.
לא שירת בצה"ל (לא מטעמים רפואיים) - סבבה
מעולם לא היה בקשר זוגי - אין לי בעיה וממש לא פוסל, אבל מהניסיון שהיה לי זה חסרון.
היה ב-30-40 קשרים זוגיים - סבבה.
מאמין, שומר מצוות - מאמינה ומסורתית זה סבבה, מצוות כמו לשמור שבת זה כבר בעייתי.
אתאיסט - בכיף
חזר בשאלה (משפחה חרדית) - סבבה.
לא רוצה להביא ילדים/עקר - סבבה, אני גם עם נטייה שלא.
שמן - בעקרון אין לי בעיה, אבל זה תלוי כמה ומניח שבאופן מודע או לא מודע זה יהיה חסרון מבחינתי.
גר אצל ההורים - סבבה
המשפחה שלו לא יודעת עברית בכלל ולא מתיימרת ללמוד (עולים חדשים) - סבבה.
גרוש - סבבה.
היה בקשר זוגי עם חברה שלך - אם זה משהו שמפריע לחבר שלי אז ברור שלא אצא איתה.
מגמגמם/חירש - מקווה שלא יהיה לי בעיה.
קטוע יד/רגל - כנ"ל
גר בצד השני של הארץ (צפון/דרום) - לא אפסול אבל חסרון, היה לי קשר עם מישהי בצפון ונסיעות ארוכות כל הזמן זה לא כיף גדול.
היה מאורס עד לפני מספר חודשים - סבבה
מבוגר ממך ב-10 שנים - זה בערך הגבול
צעיר ממך ב-5 שנים - כנ"ל
לא חברותי (אין לו חברים) - אין בעיה
לא למד/לא שואף ללמוד לתואר - אין בעיה
לומד מקצוע לא "כלכלי" (אומנות/גיאוגרפיה וכו') - אין בעיה
שעיר (גבר-לא מתגלח, בחורה-לא מגלחת) - בכלל לא בעיה.
חווה הטרדה מינית - למה שמישהו יפסול על זה?

Elle992

New member
עונה! אחח מכורת סקרים שכמוני

לא יהודי

לא שופטת לפי דת,

יש במשפחה שלו/ה מחלה תורשתית כלשהי

לא שופטת על פי זה,

בא ממשפחה עם מצב סוציו-אקונומי מאוד נמוך (סטייל שכונת התקווה)

אולי זה קצת יראה לי מוזר ומראש לא אתקרב לטיפוסים כאלה אבל אני אף פעם לא אומרת "לא" לגמרי. אין לדעת,

בא ממשפחה עם מצב סוציו-אקונומי מאוד גבוה (העשירון העליון וכו')

לא אכפת לי, לא שופטת לפי מצב כלכלי.

אתיופי

הם אנשים חמים-אני בחורה קרה, זה במילא יעבוד בנינו. ובכללי זה תרבויות מאוד שונות שקשה לי לדעת מראש אם זה ילך,

שואף לעבור לגור בארץ אחרת

נהדר! גם אני "שואפת" אבל רק שואפת
ולא אצליח ליישם זאת כנראה, לא שופטת על פי זה ודווקא זה דבר נהדר לדעתי.

צמחוני/טבעוני

סבבה, שיבושם לו

ביסקסואל (בעבר חווה חוויות מיניות מאותו המין)

לא מעניין אותי מה העבר המיני של הבנאדם או מה ואיך וכמה הוא עשה בחדר המיטות, זה לא משהו שאני שופטת לפיו,

מעשן

לצערי אני סובלת עם הורים מעשנים וממש לא ארצה להמשיך זאת במידה ואהיה בזוגיות אי פעם, אז זה בהחלט פרמטר שאפסול בגללו ולא בגלל הבנאדם אלא בגלל שאני רוצה חיים נקיים ושלווים ובעיקר בלי ריחות נוראים בבגדים

לא שירת בצה"ל (לא מטעמים רפואיים)

לא אכפת לי,

מעולם לא היה בקשר זוגי

לא משנה לי,

היה ב-30-40 קשרים זוגיים

קצת ידליק נורה אדומה אבל לא שופטת על פי זה,

מאמין, שומר מצוות

הוא יכול להאמין כמה שבא לו כל עוד הוא לא מניח תפילין כל בוקר ומברך וכל זה. כלומר כמוני, אני מאמינה באלוהים אבל באופן מאוד מפושט מבלי לקדש מצוות וכו'.

אתאיסט

זהו, כאן יש לי קצת בעיה....קשה לחשוב שאוכל להיות בזוגיות עם מישהו שלא מאמין באלוהים(באופן כללי, בלי השתייכות לדת כלשהי) כלומר אני מאמינה באלוהים באופן כללי בלי קשר לדת מסויימת, וארצה שגם הבן זוג שלי יהיה כזה....קשה לי לחשוב על לחיות עם מישהו שלא מאמין במי שברא אותו

חזר בשאלה (משפחה חרדית)

תלוי, אם הוא לא יחזור להיות חרדי וממש מאס מהדת אז יש מצב שזה יעבוד,

לא רוצה להביא ילדים/עקר

לא כזה נורא, למרות שאני שוקלת אולי להביא בעתיד אבל הלא להביא יותר תופס משקל מלהביא.

שמן

אני מודה, גברים רזים מאוד עושים לי את זה אבל אני לא שופטת שמנונים כאלה מתוקים ויפים וחמודים! כי יוצא לי להתקל בכאלה והם לגמרי נושים

בעל קריירה צבאית, משרת בבסיס סגור

לא ממש מבינה בזה אבל כל עוד אני רואה אותו לפחות פעם-פעמים בשבוע-לא אכפת לי.

גר אצל ההורים

לא יהיה אכפת לי כל עוד יש לו תכנון לעזוב ולבנות את עצמאותו בעתיד,

המשפחה שלו לא יודעת עברית בכלל ולא מתיימרת ללמוד (עולים חדשים)

נהדר! לא פוסלת על זה

גרוש

לא פוסלת כי זה לא משנה הסטטוס שלו(חוץ מנשוי) זה לא הופך את הבנאדם לטוב או רע,

היה בקשר זוגי עם חברה שלך

לא, לא אעשה דבר כזה.

מגמגמם/חירש

לאא! לא פוסלת על זה
זה דברים שאני מאוד רגישה אליהם ואני ממש לא שופטת על זה, מסכן....עכשיו העלת בי דמעות

קטוע יד/רגל

לא פוסלת על זה אבל...זה בהחלט מצב לא קל, הכל תלוי בכמה מסתדרים או כמה אהבה יש שם שתתן להתגבר על זה

גר בצד השני של הארץ (צפון/דרום)

זה די יכול להקשות, אני כמעט בטוחה שלא אתחיל קשרים עם אנשים שלא גרים בסביבה שלי בכל מקרה,

היה מאורס עד לפני מספר חודשים

לא אפסול לגמרי אבל...זה בהחלט קצת נראה לא טוב, זה די תלוי בסיבה לפירוק האירוסים.

מבוגר ממך ב-10 שנים

לא פוסלת על זה,

צעיר ממך ב-5 שנים

כרגע, זה נראה מאוד מוזר..אני בת 21 פחות 5 שנים=16..נראה לך הגיוני שאצא עם מישהו בגיל 16?! זה על גבול פדופיליה, לא, אבל אולי אם אהיה יותר מבוגרת ואז 5 שנים זה יותר ריאלי.

לא חברותי (אין לו חברים)

יותר טוב, במילא גם אני לא בעלת קשרים חברתיים. אבל לא זה לא באמת פרמטר לפסילה,

לא למד/לא שואף ללמוד לתואר

אני בעצמי לא למדתי ולא מתכוונת ללמוד, אז לא פוסלים על משהו שאני בעצמי לא ביצעתי. בכל מקרה העיקר שתיהיה לו עבודה משלו זה לא באמת משנה לי אם הוא למד או לא,

לומד מקצוע לא "כלכלי" (אומנות/גיאוגרפיה וכו')

לא כלכלי-כל אחד ואיך שהוא רואה את זה, אני חושבת שגם במקצועות הללו אפשר לכלכל את עצמך בכבוד. תלוי אם מוצאים את המקום הנכון

שעיר (גבר-לא מתגלח, בחורה-לא מגלחת)

זה נושא מעט כאוב-מצד אחד גבר בלי שיער לגמרי(אחד שעשה הסרת שיער, למרות שלא היה לו ממש מה להסיר) זה לא גברי בעיניי, אבל גם שיער כמו בבון זה לא יפה בעיניי, אני בעד באמצע...לא הרבה ולא מעט מדי, למצוא את האיזון.

חווה הטרדה מינית

לא יודעת לענות על זה

אשמח להצטרף למקום ועונה על הסקר

לא יהודי - לא יודעת.. בדר"כ לא אפסול מישהו שכבר יש לי קשר כלשהו איתו(ידידות) רק בגלל זה, אבל בדר"כ אעדיף שלא, לא להכניס ראש בריא למיטה חוה וכאלה..
יש במשפחה שלו/ה מחלה תורשתית כלשהי - בעייתי מאוד. מפחדת שלילדים שלי תהיה המחלה. אבל תלוי מה חומרתה ומה הסבירות להעבירה לילדים.
בא ממשפחה עם מצב סוציו-אקונומי מאוד נמוך (סטייל שכונת התקווה) - אין בעיה
בא ממשפחה עם מצב סוציו-אקונומי מאוד גבוה (העשירון העליון וכו') - יותר בעייתי. בדר"כ זה מגיע עם צורת חיים וחשיבה מסוימת, ולכן אין לי קשר ביומיום עם אנשים ממעמד גבוה, כך שלא נראה לי, יהיה מאוד מנותק מהחיים שלי.
אתיופי - אין בעיה
שואף לעבור לגור בארץ אחרת - אמממ... אני מאוד מאוד מאוד ציונית, אבל לתקופה מוגדרת אין לי בעיה
צמחוני/טבעוני - אני צמחונית! אז מומלץ!
ביסקסואל (בעבר חווה חוויות מיניות מאותו המין) - יהיה לי מוזר אבל לא באמת מפריע
מעשן - כבר יצאתי עם מעשן, מתרגלים. רק שלא יעשן עליי(אני אסתמטית) וליד הילדים(אם יהיו).
לא שירת בצה"ל (לא מטעמים רפואיים) - גם אני לא :/, אבל עשיתי שירות לאומי. תלוי למה - אם זה כי הוא שם זין על המדינה אז ממש לא, אבל תלוי.
מעולם לא היה בקשר זוגי - בשלב בו אני נמצאת בחיים - מעדיפה שלא, אבל לא אפסול מראש, תלוי באדם.
היה ב-30-40 קשרים זוגיים - וואו, זה המון, נשמע לא הגיוני. מילא עם 30-40 בחורות באופן כללי, אבל קשר זוגי זה עניין! מה, עם כל אחת הוא היה יום? בכל מקרה, מוזר ולא יודעת.
מאמין, שומר מצוות - לא! לא מסוגלת לקיים שותפות עם אדם שמאמין בחבר דמיוני.
אתאיסט - בסדר לחלוטין, אני סוג של, אבל כן אוהבת את התרבות והעולם היהודי, לא את המצוות, אלא את התוכן. אז אם הוא אנטי - חבל מאוד.
חזר בשאלה (משפחה חרדית) - אין בעיה.
לא רוצה להביא ילדים/עקר - אם הוא עקר אפשר להסתדר, אימוץ/טיפולים וכו', אבל אם הוא לא רוצה ילדים - אין סיכוי! אני רוצה, והרבה.
שמן - תלוי כמה שמן
בעל קריירה צבאית, משרת בבסיס סגור- אוך, לא יצאתי עם כאלה בגיל 18, היום בטוח לא.
גר אצל ההורים - תלוי בן כמה הוא ובאיזה שלב בחיים. בעיקרון, אין בעיה, אלא אם כן הוא מתעלק עליהם ותלוי בהם.
המשפחה שלו לא יודעת עברית בכלל ולא מתיימרת ללמוד (עולים חדשים)- לא אפסול בשל העובדה שהם לא יודעים עברית, אבל חוסר הרצון ללמוד מעיד על חוסר רצון להשתלב בישראל, דבר שהוא יותר בעייי מבחינתי.
גרוש - אין בעיה, כל עוד הגרושה לא צצה מהעבר.
היה בקשר זוגי עם חברה שלך- ביג נו נו! קו אדום קו אדום קו אדום! דוחה, מפרק חברות ומוזר..
מגמגמם/חירש - אם הוא מגמגם מעט, לא נורא, אבל חירש - בואו נהיה כנים, רובנו מעדיפים שלא..
קטוע יד/רגל - כנ"ל..
גר בצד השני של הארץ (צפון/דרום) - רק אם הוא מממממש מיוחד ואם יש מחשבה על מעבר למיקום מרכזי יותר. גם, איפה בדיוק אפגוש אנשים כאלה? רק אם אני בעצמי אגור בקצה הארץ גם, ואז זו לא תהיה בעיה.
היה מאורס עד לפני מספר חודשים - מאורס? מי מאורס בימינו?! גם - לא להכניס ראש בריא למיטה חולה. לא רוצה להיות הריבאונד שלו..
מבוגר ממך ב-10 שנים - ממש לא אפסול. יצאתי עם מישהו שמבוגר ממני ביותר מ8 שנים.. אבל תלוי כמה החיים שלנו שונים, אני בוגרת מאוד ותמיד יוצאת עם מבוגרים ונמצאת במקום אחר מהחברה' בגילי, אבל שוב, תלוי.
צעיר ממך ב-5 שנים - אני בת 21, אז זה יהיה די לא חוקי.. וגם בגיל מבוגר יותר - מעדיפה שלא, ממילא גברים מתבגרים לאט יותר..
לא חברותי (אין לו חברים) - זה בטח מתבטא בעוד תחומים בחיים, אם אין לו חברים בכלל.. אם הוא ביישן או משהו אז בסדר, אבל אם הוא אנטי סוציאלי- לא.
לא למד/לא שואף ללמוד לתואר - בסדר לחלוטין, כל עוד יש לו שאיפות כלשהן בחיים והוא עושה משהו עם עצמו.
לומד מקצוע לא "כלכלי" (אומנות/גיאוגרפיה וכו')- אני עובדת בחינוך, המקצוע הכי לא "כלכלי" שיש, אז איך אפסול?!
שעיר (גבר-לא מתגלח, בחורה-לא מגלחת)- תלוי עד כמה... שעיר קצת זה אחלה, אבל ממממש שעיר זה סתם לא נעים(בעיקר באזור הפנים..)
חווה הטרדה מינית - מה?! אם הגברים יפסלו על זה הם יפסלו את רוב הנשים בחברה! לא הגיוני..

תחת גשר

New member
שאלון בעייתי

מאחר ולעולם אין לדעת. דעתנו משתנה בדרכ בהתאם לאנשים שנקראים בדרכנו
אני אענה על פי אמות המידה שלי כפי שהן היום . בנוגע לדברים וערכי מוסר אני מאמינה שהן לא ישתנו .
בנוגע לטעם .. יתכן ואכיר אדם שיצליח לשנות את קו מחשבתי המקובע SO FAR

לא יהודי -
בארצנו אנו הטייה היא ל-לא. בחול תחושת הזרות תחול גם עליי ואולי אראה את הדברים אחרת.
יש במשפחה שלו/ה מחלה תורשתית כלשהי
כן
בא ממשפחה עם מצב סוציו-אקונומי מאוד נמוך (סטייל שכונת התקווה)
אני עממית בלב ובנשמה
בא ממשפחה עם מצב סוציו-אקונומי מאוד גבוה (העשירון העליון וכו')
גם העשירון התחתון זו סטטיסטיקה מטופשת
אתיופי
נטו משיכה, לא נמשכת.
שואף לעבור לגור בארץ אחרת

צמחוני/טבעוני
צמחונית עם שאיפה לטבעונות (אחרי עשרות ניסיונות כושלים)
ביסקסואל (בעבר חווה חוויות מיניות מאותו המין)
מתקשה להאמין
מעשן

לא שירת בצה"ל (לא מטעמים רפואיים)

מעולם לא היה בקשר זוגי

היה ב-30-40 קשרים זוגיים
ואני האחת! :)
מאמין, שומר מצוות

אתאיסט
למרות שאני חושבת שאדם חייב אמונה בשביל המשמעות
חזר בשאלה (משפחה חרדית)

לא רוצה להביא ילדים/עקר

שמן
שוב ענייני משיכה.
בעל קריירה צבאית, משרת בבסיס סגור

גר אצל ההורים
מלווה בתרוץ
המשפחה שלו לא יודעת עברית בכלל ולא מתיימרת ללמוד (עולים חדשים)
מה אכפת לי
גרוש
אין לדעת
היה בקשר זוגי עם חברה שלך
האוטומט אומר "לא" אבל דברים משתנים ותלוי מאוד איך הקשר עם החברה נגמר. בצעירותי חברה שלי יצאה עם בחור מקסים שהיא עשתה לו טרור ובסוף זרקה אותו.. אחרי שנים היה לו ווידוי חיבה אליי ואני סירבתי נחרצות. היום אני אומרת "חבל.." כי הוא התאים לכל מה שאני מחפשת והוא בחור נפלא והיא זו שזרקה אותו. ואנחנו כבר בכלל אל חברות.
מגמגמם/חירש
חירש לא (צפיתי מקרוב במערכת יחסים כזו), מגמגם .. אפשר לעבוד על זה.
קטוע יד/רגל

גר בצד השני של הארץ (צפון/דרום)
נתפשר אחרי פרק זמן
היה מאורס עד לפני מספר חודשים

מבוגר ממך ב-10 שנים

צעיר ממך ב-5 שנים
אני רק בת 25 וצעיר ממני זה חייל בן 20 . יש שיאמרו "מחפשת דמות אב" אבל קשה לי לנהל שיח שווה עם מישהו אפילו עם מישהי בת/ן 20 - רציך תחומי עניין(בצבא הייתי..? כבר מיצינו את זה) על אף ש..יש גם בוגרים
לא חברותי (אין לו חברים)
אין לו חברים זאת עובדה. לא חברותי זה אופי... עם הלא חברותי קשה יותר להסתדר
לא למד/לא שואף ללמוד לתואר

לומד מקצוע לא "כלכלי" (אומנות/גיאוגרפיה וכו')

שעיר (גבר-לא מתגלח, בחורה-לא מגלחת)
תלוי כמה:)
חווה הטרדה מינית

askimosi

New member
עונה
....

בהתאם לאייך שאני רואה היום את העניינים,לא שיצא לי לגור בחו"ל עדיין או לצאת עם מישהי גרושה ובכלל

לא יהודי - יש מצב שכן אם כי העדפה ליהודיה או מישהי שהתגיירה,מה שבטוח עם מוסלמית לא הייתי יוצא
יש במשפחה שלו/ה מחלה תורשתית כלשהי - כן למה לא,כיום יש מגוון רחב של בדיקות גנטיות וניתן ללכת ליעוץ גינטי ולשאר בדיקות ולראות מה הסיכוי לזה.
בא ממשפחה עם מצב סוציו-אקונומי מאוד נמוך (סטייל שכונת התקווה) - כן תלוי בבנאדם,לא כול מי שמגיעה משכונת מצוקה היא ערסית לועסת מסטיק ופאקצה ללא תקנה
בא ממשפחה עם מצב סוציו-אקונומי מאוד גבוה (העשירון העליון וכו') - כנ"ל לא כול צפונית\נובורשית עם האף בעננים ושטחית,מה שמזכיר לי שלמד איתי פעם מישהו כזה(לאבא שלו יש מפעל ידוע) בנאדם מעניין עם רכב מנקר עיניים,אחלה בנאדם.בזכותו למדתי הרבה דברים בחיים חוץ מהקטע המיני שגם לזה היה מצב(היה איזה ערב שהכיר לי את הידידות שלו באיזו וילה וכולנו היינו שתויים) אבל כאמור לא היה לי אומץ
הייתי חרד מידי באותה תקופה בעניין הזה עכשיו המצב יותר טוב.
אתיופי - כן יש ויש.יהיו כאלה שילכו אחר תרבות הראפרים האמרקאית ושל שכונות המצוקה ויהיו את השקטות והמטופחות שנראות גם לא רע,אז למה לא - המחסום היחדי יהיה ההורים המקובעים שלי בעניין הזה.
שואף לעבור לגור בארץ אחרת - כן זה משהו שארצה לנסות לחיות במידנה אחרת ולראות אייך זה,אחרי שאעמוד פה בזכות עצמי ארצה לחיות בחו"ל אם אראה שטוב לי שם למרות הריחוק המשפחתי אז אתמקם שם כמו שעשו רוב חברי הילדות שלי.
צמחוני/טבעוני פעם כתבתי פה ביג לא בנוגע לזה, אבל עכשיו לא איכפת לי אם תהיה צמחונית,העיקר שלא תכנס לי לצלחת ולא תשטוף לילד את הראש עם העניין לפחות עד גיל 18.
ביסקסואל (בעבר חווה חוויות מיניות מאותו המין) - כן הייתי יוצא עם מישהי כזו,אני בעד גיוון.
מעשן - ממש לא,לא בא לי להרעיל את עצמי ולהתנשק עם מאפרה
לא שירת בצה"ל (לא מטעמים רפואיים) - לא כ"כ איכפת לי העיקר שעשתה משהו עם עצמה באותה תקופה ולא ישבה על התחת ואכלה בורקסים
מעולם לא היה בקשר זוגי - אני אעדיף מישהי מנוסה שיהיה ממי ללמוד,מצד שני אני חסר נסיון אז שתי דפים חלקים יכול להיות נחמד

היה ב-30-40 קשרים זוגיים לא,מי שהייתה בכ"כ הרבה קשרים אומר עליה הרבה מבחינת האופי ועל זה שהיא לא ממש סגורה על עצמה ובנתה את עצמה,אעדיף מישהי שסגורה על עצמה,השקיעה בעצמה ויש לה דרך חיים משלה.
מאמין, שומר מצוות - כן למה לא, אמונה זה כלי חזק בחיים לא משנה אם זה בודהה,אסקימוסי,מדע .לא יהיה איכפת לי לוותר על חזיר כול עוד זה לא יהיה קיצוני ובטוב טעם.האמת אני מחר אפגש עם רב בנוגע לבר מצווה(לאחי עשו בצורה מסודרת בזמנו ועליי דילגו)רוצה לסגור מעגל ולפתוח דף חדש בחיים שלי.
אתאיסט - כן אני בעצמי כזה
חזר בשאלה (משפחה חרדית) - מבחינתי זו קיצוניות ואני נגד קיצוניות כזו או אחרת אז לא.
לא רוצה להביא ילדים/עקר - ביג לא ארצה להקים משפחה משלי לא ממש בא לי לאמץ מישהו זר שהוא לא כלב או חתול או תוכי

שמן - לא הייתי יוצא עם מישהי שמנה\מלאה,לא מושך אותי.
בעל קריירה צבאית, משרת בבסיס סגור - קריירה צבאית בכיף אבל שזה לא יהיה מוגזם והמשפחה תשאר מאחור.
גר אצל ההורים - כן,כול עוד יש לה תוכניות\חלומות ולא קשורה לסינר של אמא.
המשפחה שלו לא יודעת עברית בכלל ולא מתיימרת ללמוד (עולים חדשים) - עולים או לא לא משנה לי ממש כול עוד טוב לי איתה זה ממש לא שיקול אצלי.
גרוש - מעדיף שלא לצאת עם מישהי גרושה מצד אחד היא עברה חתיכת דרך ולמדה משהו על עצמה ועל זוגיות מצד שני יכול להיות נורה אדומה ולהצביע על אופי בעייתי.אם כי שוב אין לי נסיון עם גרושה אז יכולה להיות בנאדם מדהים שלא היה לה מזל עם הבן זוג.
היה בקשר זוגי עם חברה שלך - לא רלוונטי
מגמגמם/חירש - תלוי מה דרגת החומרה כיום יש פיתרון לגמגום לגבי חירשות תלוי מה הדרגה
קטוע יד/רגל - לא
גר בצד השני של הארץ (צפון/דרום) - כן למה לא,אפשר לחשוב שאנחנו ארה"ב או רוסיה אפשר תמיד להפגש באמצע או לבלות יחד חצי יום באיזה צמיר.
היה מאורס עד לפני מספר חודשים - לא זה יציבע על מישהי בעייתית שעדיין לא ניקתה מספיק את הראש שלה.
מבוגר ממך ב-10 שנים - נסיון חיים משחק לטובתה מה גם שאעדיף מישהי צעירה יותר
צעיר ממך ב-5 שנים - כן למה לא
לא חברותי (אין לו חברים) - תלוי אם נסיבות החיים הביאו אותה לזה או כול מיני המנעויות וחרדות וכיום מצבה האישי השתפר והיא לא מתנגדת לחברת בני - אדם אז למה לא.לא הייתי יוצא עם מישהי סכיזואידית או עם הפרעת אישיות שמונעת ממנה את העניין.
לא למד/לא שואף ללמוד לתואר - בימינו יש אינפלציית תארים מטורפת,הייתי יוצא עם מישהי שיש לה שאיפות בחיים וחלומות אותם היא רוצה להגשים(או לנסות להגשים) זה יכול להיות גם לימודי תעודה ומשהו שיתרום לה למימוש עצמי.
לומד מקצוע לא "כלכלי" (אומנות/גיאוגרפיה וכו') - שום בעיה,מרחיב אופקים ותורם לידע הכללי,אני בעד.
שעיר (גבר-לא מתגלח, בחורה-לא מגלחת) - כיוון שאני עושה לייזר ומתגלח,אז חשובה לי מישהי שדואגת לעצמה בעניין הזה ולא גורילה
חווה הטרדה מינית - כן אצא עם מישהי כזו.

מקווה שלמדתן משהו חדש עליי,
אסקימוסי

askimosi

New member
לגבי חזרה בשאלה

כן הייתי יוצא
משום מה התבלבלתי בין זה לחוזרת בתשובה.אפילו אחפש מישהי עם רקע כזה.מישהי כזו תביא איתה הרבה דברים יפים מהיהדות ויש ביהדות הרבה דברים יפים חוץ מעניין האמונה.
חבל שבארץ מוסד האורתודוקסים
שולט ולא יהדות רפורמית ומתקדמת כמו בארה"ב.אולי מתישהו יפרידו את הדת מהמדינה וזה יקרה אם כי אני בספק,עד אז אגור בחו"ל
.

אדם ללא שורשים הוא חלש ולא יציב,
אסקימוסי

askimosi

New member
נ.ב.שגם מרחיקה אנשים מהיהדות יוצרת אנטי

וקיצוניות ויוצרת רושם שלילי של פריזטיות וכפיה(מה שנכון)ביום שהאורתודוקסים יעופו,היהדות תראה אחרת.

למעלה