דיון-ללא קשר לפרויקט אבל...

דיון-ללא קשר לפרויקט אבל...

מענינת אותי דעתם של מעריצי הפרויקט...הנה:עיברי לידר תותח או שהוא סתם הומו? דעתי היא שהוא תותח על!

One G

New member
אז ככה :

עברי לידר הוא קודם יוצר ומוזיקאי גדול . אח"כ בין שאר הדברים הוא גם הומו . קיצור הוא טוב!

invisable

New member
זה הכל?../images/Emo6.gif

חשבתי שתתקעי לי פה איזה מגילה... לא נורא, קצר ולעניין

One G

New member
האמת ש

יכולתי לכתוב על זה מגילה שלמה .. אבל קצר ולעניין. גם טוב , לא? העיקר שהמסר שלי הועבר.

willo1

New member
האממ

באמת לא קשור.. אבל מילא. עברי לידר הוא תותח והוא גם הומו .. אז מה? הוא מדהים לדעתי. אחד האמנם היותר טובים כאן בארץ. מה שכן, אני לא חושבת שזה אמור לשנות למישהו.. כאילו, אלו החיים שלו.. למי שזה כן משנה הוא בבעיה גדולה..

תתפלאי לשמוע...

שיש כאלה ששונאים אותו רק בגלל שהוא הומו והם אומרים שהם מפחדים שהמוזיקה שלו תשפיע עליהם עם הגניחה שלו אחרי כל מילה...

One G

New member
יש ויש .

תמיד יהיו את אותם האנשים האלה , אין מה לעשות . יש את האנשים שאולי זה מה שהם חושבים, מה שחשוב הוא שעברי ממשיך ליצור מוזיקה מדהימה . וממש להיות אחד היוצרים המדהימים במוזיקה הישראלית. קיצור שאותם אנשים, יתבגרו . אגב, בדיוק אתמול קראתי רשומה של מישהו על חבר שלו שהתאבד בגלל הומופובים שפשוט כל הזמן הציקו לו . תמיד יהיו כאלה, לא מתייחסים . ממשיך בשלו . וכל הכבוד לו .
בסוף כולם מקבלים. אם הם ירצו או לא, הוא מדהים.

willo1

New member
כן קראתי על

אותו מקרה שהבחור ההוא התאבד.. איזה עצוב.. פשוט בושה

One G

New member
אכן .

מקרה נורא מצמרר . אבל אם לומר את האמת, אני לא מתפלאה . יש כ"כ הרבה אנשים שכביכול מה בשביל הצחוקים, אבל הם לא מבינים עד כמה זה פוגע, ועובדה מה שזה יכול לגרום לעשות לאנשים.

invisable

New member
**מתפלאת.

יש משפט מאוד חכם שאומר- ילדים הורגים נמלית בצחוק, הנמלים מתות ברצינות. המשפט הזה די מסכם את הנושא, לא?

willo1

New member
OMFG

הא? מה הקשר גאדמט? לאנשים האלה יש בעיות כנראה..

Saffron

New member
דעתי ../images/Emo29.gif

אני אוהבת את המוזיקה של עברי. מה שהוא עושה בחייו הפרטיים לא מעניין אותי, ואני לא חושבת שזה צריך להיות נושא לשיחה. אני חייבת להודות שאנשים שלא אוהבים אדם כלשהו רק בגלל הנטיות המיניות שלו, פשוט מעציבים אותי. בפעם הבאה, פרסם הודעות שלא קשורות לפרויקט רק בשרשורי האוף, בבקשה.

invisable

New member
קודם כל,

אם זה לא קשור לפרויקט, יכולת לשרשר. דבר שני... כמו שעדי אמרה- הוא קודם כל זמר ויוצר. ואתה יודע מה? זה אפילו לא משנה. כל הגישה הזאת, של להחשיב זמר, או בנאדם בכללי בגלל נטייה מינית... זה פשוט לא נכון. הייתי מנסחת את השאלה שלך ככה- עברי לידר תותח או סתם זמר פשוט. מה זה קשור בכלל הנטייה המינית שלו? צא לו מהמיטה ותתרכז במוזיקה המדהימה שלו.

invisable

New member
../images/Emo8.gif

אני כבר רגילה לכאלה דיונים... עוד מהימים שבהם הייתי בפורום הראל סקעת

willo1

New member
פחחחחחחחח

א-ת היית בפורום הראל סקעת?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *נרגעת* חחחחחחחחחחחחח

invisable

New member
אני אפילו אדומה שם!!../images/Emo2.gif

אבל מהכינוי הקודם, כי המנהלת לא מסכימה להוריד אותי
אני בכלל לא כותבת שם

למעלה