דיון-ללא קשר לפרויקט אבל...

omri120

New member
לא קשור לכלום!!

באותה מידה אני יכול לדבר על דובי גל...ולצחוק על האף הגדול שלו...חחח אין קשר להיותו הומו או לא הומו...לעובדה שאני לא אוהב אותו בתור יוצר!! זה הכל. איפה כאן הבעיה?

invisable

New member
אני אגיד לך איפה הבעיה.

הבעיה היא במשפט "סתם הומו נושך כריות!!" שאתה כתבת. פה הבעיה. היית אומר מכוער, מילא. אדיוט? מילא. אבל הומוסקסואליות והומופוביה זה נושא רגיש. לצחוק על מישהו שהוא הומו, זה לא כמו לצחוק עליו שהוא מכוער. יכולת להתנסח אחרת. הוצאת את עצמך הומופוב ברמות.

omri120

New member
אני לא הומופוב.

אני למשל חולה על הראל סקעת. הלוואי והייתי יכול להיות חבר שלו...
וממש לא משנה לי אם הוא הומו או לא. אבל לגביי עיברי...אני לא אוהב אותו...אז קראתי לו "נושך כריות". זה הרי ביטוי נפוץ....אצל ההומואים. בתור סלנג. אז איפה כאן הבעיה?

invisable

New member
אני אגיד לך.

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1190&msgid=66711371 בגלל שאתה בטוח לא תיכנס לקישור הזה, אני אתמצת לך. הומו התאבד בגלל שאנשים ירדו עליו וצחקו עליו. אז במקרה, עברי לא יקרא את ההודעה הזאת. בוא נקווה, כי הוא דווקא כן גולש בתפוז. אבל אם אתה לא רואה את הבעיה בלקרוא למישהו נושך כריות, מאוד הגיוני שאתה תקרא גם להומואים אחרים ככה. ובניגוד למה שנראה לך, אין לך מושג איך הם מקבלים את זה. אין לך מושג כנראה, מה זה לעמוד בצד של הירידות, בצד השונה, שכל הזמן מסתכלים עליו כעל חריג, כעל נחות וסוג ב'. ביטויים כמו 'נושך כריות', נאמרים בד"כ, בעלבון. בעיקר בהקשר שבו אתה אמרת את זה.

omri120

New member
אמממ...

לא עם האנשים שאני נמצא איתם. מה לעשות?? אני מוקף באנשים עם חוש הומור. אני מוקף באנשים שאין להם בעיה עם מה ומי שהם. הומואים..סטרייטים...דו....הכל מהכל!! ועם אנשים כאלה אני מרגיש חופשי. כן..כן...גם להגיד להם.."נושכי כריות"...חחחחח ברור שאני לא אומר את זה למישהו שאני לא מכיר. ינקת?

invisable

New member
ינקתי? אה?

אתה מנסה להגיד שלנו אין חוש הומור?
אולי פשוט נלך ונצחק על השואה? מה דעתך? רעיון גאוני לא? היי, שמעו בדיחה!! היטלר רצח 6 מליון יהודים בשואה!!
איכס.

One G

New member
אני אגיד לך משהו ,

שכבר אמרתי . אתה לא מבין מה אתה עושה באמירות האלה!! אז יכול להיות שבאותו זמן שאתם אומרים את זה , אותו בנאדם צוחק, אבל בתוכו הוא לא תמיד צוחק. אתה לא מבין מה אמירות כאלה עושות!! תעשה טובה לעצמך ותפסיק עם זה! תקרא את הקישור שנתתי לך, אולי זה יכניס בך איזשהו רגש כלשהו.

למעלה