דיון-ללא קשר לפרויקט אבל...

invisable

New member
אכן../images/Emo8.gif

הייתי גם אדומה בפורום תשוקות
[אבל זה לא נחשב כי המנהלת מאדימה כל חודש מישהו אחר
]

OMERIQA

New member
../images/Emo57.gif

אוי ואבוי לי!!! עברי הוא פשוט מדהים!!! ומה זה משנה הנטיות המיניות שלו?! להפך, זה שהוא יצא מהארון בפומבי.. כל הכבוד לו! הוא כותב מדהים ומלחין מהמם! אין לי מילים על הבן אדם(אגב הייתי בהופעה שלו השבוע, ופשוט.. אין עליו!! הוא הורס!!!!)

שאלה מעניינת.

אני חושבת שעברי לידר מאוד התפתח בשנים האחרונות וצבר תאוצה מטורפת, והוא הגיע למקום מאוד יפה ביצירה הישראלית. אני חושבת שהוא יוצר מוכשר מאוד. אני לא כל כך שומעת את המוזיקה שלו, אבל יש לו כמה שירים מדהימים לגמרי. אבל כן, הוא הומו. אז? הוא לא יכול להיות גם הומו וגם יוצר מוכשר? זה כמו לשאול "עידן רייכל הוא תותח או שהוא סתם סטרייט?". :)

omri120

New member
סתם הומו נושך כריות!!

מעולם לא סבלתי אותו. מצועצע...ודוחה אותי. בבבבעעעע

omri120

New member
גם פוליקר הומו

אבל...וזה אבל גדול!! פוליקר הוא אחד היוצרים המדהימים שיש פה בארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מת עליו. כך שאין קשר לעובדה שאני לא סובל את עיברי לידר...להיותו הומו. אז תירגעו כל אלה שייקפצו עליי עכשיו.

One G

New member
זה בדוק ?

בנתיים אלו רק שמועות שיהודה פוליקר הוא הומו .

omri120

New member
בדוק...אבל...

לא צריך להיות גאון כ"כ בשביל לדעת את זה..... אין שום סיבה בעולם שגבר בן 50+ (שלא לדבר על בן 30+ או 40+..אבל נגיד...) שאין לו מערכת יחסים זוגית עם בחורה. שימי לב (או שים לב...אין לי מושג אם אתה בן או בת) ...שאני לא אומר "חתונה...ילדים...משפחה"...ובלה בלה בלה בלה...(תאמין לי שאני לא מאמין בדברים האלה.). אבל..גבר בן 50 (פוליקר קצת יותר לא??) ללא שום מערכת יחסים זוגית (וזה כבר שנים!!!) עם בחורה......מעיד על איזשהי בעיה. אז אני לא רוצה להיכנס לדברים יותר אישיים אצל פוליקר.(וזה גם לא ראוי)... שאולי בגללם הוא נמנע מקשר עם בחורות. אז אני מניח שמדובר על היותו גיי. זה בסדר.

One G

New member
אנוכי בת .

בדקת את זה? היה כתבה על זה, איפשהו? או שזה להערכתך?.. יכולות להיות מיליון סיבות לכך שאין לו זוגיות כרגע, חוץ מזה, שאת זה אי אפשר לדעת, יכול מאוד להיות שכן יש לו קשר עם בחורה, והם שומרים על דיסקרטיות רבה. בעיה? זה שאולי אין לו קשר זוגי כרגע עם בחורה מעיד על בעיה? איזו בעיה בדיוק? הסבר בבקשה. וגם אם הוא כן גיי, מה שאני לא בטוחה שכן. זה לא אמור לעניין , לא אותי . שכל אחד יעשה במיטתו כרצונו.

omri120

New member
מה יש לבדוק???

את כותבת " זה שאולי אין לו קשר זוגי כרגע עם בחורה מעיד על בעיה". ראבק: את עד כדי כך תמימה???. מה זה "כרגע"??? אין לו כבר כמה שנים טובות מערכת זוגית!!! ולא שלפני כן אני זוכר שהיתה לו. הוא מעולם לא נראה בחברת "בחורה". אז די להיות תמימה. "כרגע". על איזה "כרגע" בדיוק את מדברת??? 30 שנה זה "כרגע"??? וכן..תתפלאי: יש כאלה שנמנעים מקשר עם בחורות כל השנים מכל מיני סיבות: הייתי מפרט לך אותן. אבל אני רוצה לשמור על כבודו של האדם. ולכן,לא נעלה סתם השערות!! ונכון..זה לא אמור לעניין אותנו אם הוא הומו או לא.(אבל הוא כן!! אבל שאלת אותי..אז עניתי.

One G

New member
קודם כל בלי עצבים .

חבל על העצבים שלך. באמת. זה מה שאמרתי, שיכולות לי מלא סיבות לכך שהוא לא מנהל קשר עם בחורה, בתקופה הזו של החיים שלו. נשמע טוב יותר?..זה לא משנה כרגע. אתה אומר לא נעלה השערות. אבל הינה, אתה מעלה השערות. אתה אומר וזה ציטוט : "זה לא אמור לעניין אותנו אם הוא הומו או לא.(אבל הוא כן!!)" . אמירה שלך, לא שלי. אז בעצם אתה כן, מעלה השערות. עד שהוא לא יוציא הצהרה אם בכלל , אין לא לך, ולא לאף אחד זכות לומר "(אבל הוא כן!!)" . וזהו.

omri120

New member
חחחחחחח

את יודעת שגם מעולם לא נכוונתי בכל הגוף שלי...ממים רותחים..(חס וחלילה....!!!! אבל אני בהחלט יודע שאם ימלאו לי אמבטיה עם מים כ"כ חמים..אני עלול להישרף!! אם אכנס לתוכה. אז מה הקשר למשפט שכתבת "עד שהוא לא יוציא הצהרה אם בכלל , אין לא לך, ולא לאף אחד זכות לומר "(אבל הוא כן!!)" ..--יש היגיון בדברים. אני לא צריך שיאכילו אותי בכפית כדי להסיק דברים. בהצלחה

invisable

New member
אתה מעצבן אותי, אתה יודע?

אין שום סיבה? חצוף. מי אתה שתחליט מה הסיבות שלו? אולי הוא לא רוצה מערכת יחסים, בכלל? אולי יש לו מישהי דיסקרטית? הרי כמו שלא ראית אותו בסביבת בחורה, כך גם לא ראית אותו בסביבת גבר. מעיד על בעיה? איזו בעיה בדיוק? הומוסקסואליות היא לא בעיה. הבעיה היא אצל ההומופובים, וכן, אתה הומופוב. אתה מניח? תפסיק להניח, אתה לא טוב בזה.

omri120

New member
סליחה סליחה..

אני גם מעולם לא ראיתי אותו מתקלח.!! או נכנס לשירותים!! מה זה אומר ?? שהוא מעולם לא נכנס לשירותים או מתקלח?????????? מה הקשר בין מחת לתחת????? ולא.אני לא הומופוב. ולא אמרתי שהומוסקסואליות היא מחלה או בעיה. אמרתי שלבנאדם יכולות להיות כל מיני בעיות אחרות...שקשורות לתחום המיני...ולכן הוא נרתע מלהיות עם בחורות!!!!! (ללא קשר כרגע לשם זה או אחר!! אז אל תסלפי את דבריי!!

invisable

New member
אתה מסלף את עצמך כל הזמן.

משנה גרסאות, ציטוטים... מקלחת, ושירותים, הם צרכים טבעיים של האדם, ללא קשר לדת, מין, גזע, שפה, צבע או לאום. נטייה מינית, משתנה בין אדם לאדם, והיא לא כל כך ברורה כמו שנראה לך. יש אנשים שחושבים שאני לסבית. כן כן. אני כזאת? לא. תרגיע עם הסימני שאלה. אנחנו מנהלים פה דיון, לא ריב. הו, אתה מאוד הומופוב. לא נעים לשמוע, אה? כן, בהחלט אמרת. לא, אמרת בפירוש שזה שאין לו אישה, אומר שיש לו גבר. אני אמרתי שזה יכול להיות לא קשור לתחום המיני.

omri120

New member
כן???..אז??

אז למה אין לו מישהי כבר 30 שנה?? נו..נשמע...

invisable

New member
אני נראית לך כמו פוליקר?

למה שלא תשאל אותו? אתה הזוי. מאיפה לך שלא הייתה לו מישהי, נתחיל מזה? אולי הם שמרו על דיסקרטיות? ואולי קרו לו דברים בעבר, שלא קשורים לנטייה מינית? אתה לא מכיר אותו, מי אתה שתקבע בכלל?

למעלה