דיון-ללא קשר לפרויקט אבל...

willo1

New member
הלוווווווווווווווווווווווווווווו

היי היי.זה יודלה שלי שאתם מדברים לעיו פה. אני מבקשת
בתור המנהלת של הפורום הרישמי של פוליקר- הוא הומו. רק שזה לא ממש נוגע לנו.. זה פשוט לא אכפת לנו מהעובדה הפשוטה שאלו החיים שלו והעניין שלנו הוא רק ביצירה שלו ופחות בחיים הפרטיים שלו, למרות שאני בטוחה שזה מעניין את כולם. מה שקצת קשה להגיד שזה לא ענייניו אצל עברי לידר מכיוון שהוא יצא בהצהרה. אבל מה שכן, עומרי, אתה יכול להגיד נושך כריות ולר להתכוון לזה ברצינות רק ש.. ככה זה נשמע ולא כולם יבינו אותך גם אם תגיד שזה בצחוק..

omri120

New member
זה בסדר...

עיברי לידר לא קורא את מה שאני רושם!! ולא אמרתי שאני שונא אותו בשל היותו "הומו"!!! הרי אמרתי לך שאני אוהב מאוד את פוליקר!! (והוא גם הומו) אני מאוד אוהב את אלטון גו'ן (והוא הומו) אני מאוד אוהב את הראל סקעת (כן כן..לדעתי הוא זמר מדהים!! והוא הומו ויש עוד הרבה אמנים שהם גיי ואני מעריך אותם. את עיברי לידר אני לא סובל...כי הוא מקרין משהו דוחה בעיניי!!! לא קשור להיותו הומו. לכן,הקישור ששמת לי לא תקף לגביי

One G

New member
לא יזיק אם תקרא אותו, בכל זאת.

אמנם אתה אומר שזה לא קשור להיותו הומו, אבל לקרוא לו "נושך כריות" זה בסדר, לא זה ממש לא בסדר!! יש עוד מלא אנשים כמוך, שלא מתביישים לומר 'נושך כריות, מתרומם' לאנשים, ואתם לא מבינים מה זה יכול לגרום לאנשים! זה לא משנה בכלל שהוא לא קורא את זה. אם פה אתה אומר 'נושך כריות' , אני לא אתפלא אם זה לא קורה בבית הספר או צבא או מה שזה לא יהיה. שוב, פוליקר לא הוציא הצהרה. וכך גם לא הראל סקעת. תקן אותי, אם אני טועה.

omri120

New member
הראל סקעת לא הוציא הצהרה!!

אבל כבר אמרתי לך. אני לא זקוק שיאכילו אותי בכפית בשביל לדעת דברים. ואגב,אצלינו יש הרבה הומואים...דו..סטרייטים... אין לי בעיה עם זה. אנחנו ממש פתוחים ואפילו צוחקים על זה. חחחחח

One G

New member
צוחקים על זה,

השאלה איך אותם אנשים מקבלים את זה בפנים . אל תהיה בטוח שאתה יודע איך הם עם זה. אתה מסיק מסקנות לגבי אותם אומנים. וה סתם. כי 'אתה לא זקןק שיאכילו אותך בכפית כדי לדעת דברים' . זה לא נכון להסיק כאלה מסקנות, לדעתי לפחות.

Saffron

New member
אני מבקשת להפסיק עם הדיון הזה ../images/Emo29.gif

חייהם הפרטיים של האמנים הם לא עניין הציבור, ולא יהוו נושא לדיון. בפעם הבאה דיונים כאלה ימחקו, ובטח שאמירות הומופוביות, גם אם הן לא נכתבו במטרה לפגוע.

invisable

New member
איילת,

אני באמת מצטערת, אבל אני חייבת להגיב פה לכמה הודעות. אל תמחקי בבקשה, השרשור כבר התפתח.

Saffron

New member
אני לא מוחקת הפעם ../images/Emo29.gif

כדי שדיונים כאלה לא יתפתחו שוב.

omri120

New member
מה אנחנו באיראן??? עיראק???

אי אפשר לנהל דיון אם חלק מסכימים וחלק לא???? יש כאן צנזורה??? הרי אני לא חושב שמישהו מקלל....או מגדף!! אז איפה כאן הבעיה...מנהלת פורום נכבדה??????????????????????

invisable

New member
וואו. תרגיע ומהר.

אין צנזורה, אבל יש דרך להתנסח. הדרך שלך לא מקובלת. אתה מעליב, מזלזל "מנהלת פורום נכבדה" בצורה שבה אתה אמרת- זה זילזול], עובר לטונים גבוהים מהר מדי [סימני קריאה ושאלה מוגזמים, כבר הערתי לך על זה. אחת יספיק.] תרגע ומהר.

Saffron

New member
אנחנו בישראל. ../images/Emo29.gif

הבעיה כאן, היא שמתנהל דיון שלא רק שאין לו קשר לנושא הפורום, הוא גם עוסק בחייהם הפרטיים של אמנים. לדיונים כאלה אין כאן מקום, מהסיבה הפשוטה שנטיותיו המיניות של אדם הן עניינו. ואני מסכימה עם יעל. אתה יותר ממוזמן להעיר אם משהו שכתבתי לא מוצא חן בעיניך, אבל אשמח אם תעשה את זה עם פחות זלזול.

invisable

New member
...

אתה לא זקוק שיאכילו אותך בכפית? מסתבר שכן. תשפר את יכולת הסקת המסקנות שלך. לטובתך.

invisable

New member
אוקיי, עכשיו עיצבנת אותי מאוד!

כמה כעסתי על החברות שלי בזמנו, כשהן אמרו שהראל סקעת הומו.... ראבק! הוא- לא- הומו!! הוא יצא בהצהרה?! לא! הוא נראה לך כמו הומו??? כן?? אתה מגעיל אותי. הומופוב. הקישור שעדי שמה, הכי תקף לגביך. תקרא אותו, תפנים אותו, ואז תחשוב פעמיים על התגובות שלך.

למעלה