דיון - למה זאנפאקוטו
אנימה60

Goggle Girl

New member
לי ניראה שהיא לא הייתה רוצה להשתמש

בכך, כי אז היא הייתה מוציאה את הבאנקאי כנגד מישהי לא חמושה ואז ההשפלה שלה הייתה גדולה יותר. מה עוד שהיא לא נלחמה ביורואיצ'י כשיניגאמית נגד שיניגאמית כיוון שיורואיצ'י לא שיניגאמית, אלא בתור שתי נינג'ות במעמד הזה, סוי פונג בתפקידה העכשווי מול יורואיצ'י שפעם הייתה במעמדה '-' להשתמש בשיקאי שהיא פחות או יותר אמרה שיורואיצ'י הייתה מודעת אליו ויותר נשק נינג'ה מאשר חרב היה עוד איכשהו לגיטימי, אבל באנקאי היה קצת מעבר למה שהיא ניסתה להוכיח ליורואיצ'י ולעצמה, לפי דעתי

Goggle Girl

New member
אה כן וחוץ מזה ../images/Emo58.gif עד 45

יורואיצ'י אמרה לאיצ'יגו שהקפטן היחיד בכל ההיסטוריה של סול סוסאייטי שהפך לקפטן מבלי שהגיע לבאנקאי היה זאראקי קנפאצ'י, אז מכאן שלסוי יש באנקאי

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif אבל היא השתמשה בשונקו

והיא לא חשבה שיורואיצ'י תדע את הטכניקה הזאת, אז זה לא כל כך שונה מבאנקאי... נכון? י-י אני לא יודעת אם סוי פונג רצתה להוכיח את עצמה בתור נינג'ה, היא פשוט רצתה להראות ליורואיצ'י כמה גדולה וחזקה היא [שתיקח אותה איתה לעזאזל!!1 ><], ובאנקאי זאת הדרך האולטימטיבית לומר "חהחה I KICK ASS!".

heartnet

New member
אני לא חושב שסוי ניסתה באמת להרוג

אותה. היו לה המון הזדמנויות לדעתי. כלומר, נו באמת. כל מה שהיא צריכה היה 2 פגיעות באותה נקודה והיא הצליכה לפגוע לה בכל הגוף פעם אחת אבל לא פעמים? קצת חשוד. אני לא חושב שסוי היתה באמת לפגוע במי שהיא העריצה כ"כ הרבה זמן.

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif זה מה שאמרתי X:

"אני לא יודעת אם סוי פונג רצתה להוכיח את עצמה בתור נינג'ה, היא פשוט רצתה להראות ליורואיצ'י כמה גדולה וחזקה היא [שתיקח אותה איתה לעזאזל!!1 ><]" סוי בסך הכול רצתה שיורואיצ'י תחשוב שהיא טובה מספיק כדי לקחת אותה איתה. זהו. X:~

../images/Emo204.gifלא מסכימה למה שאמרת

אני לא אכנס לכל הדיון שלכם לגבי סוי ויורואיצ'י, אבל ליורואיצ'י יש זאנפאקטו. במנגה המוקדמת, כשיורואיצ'י לקחה את איצ'יגו אל המקום שלה אחרי הקרב עם קנפאצ'י, רואים זאנפאקטו מאחוריהם. זה לא זאנגסטו (כי הוא שוכב ליידם במצב השיקאי שלו) ואין שם אף אחד אחר. מסקנה- זה הזאנפאקטו של יורואיצ'י. אולי היא לא מסתובבת עם הזאנפאקטו, אבל זה לא אומר שאין לה אחד כזה... ~מצורפת תמונת הוכחה~

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif יכול להיות שמישהו סתם שכח שם

חרב XDDD גם בפרק 57 ראו את יורואיצ'י הורגת הולו עם קטאנה [כדי להגן על סוי אהובת ליבה
זה כל כך קאנון - אמ, איפה הייתי?], אבל אני ממש בספק שזה הזאנפאקטו שלה, כי היא לא הייתה משאירה אותו מאחור בסול סוסייטי למאה שנים. סביר להניח שזו הייתה סתם חרב.

../images/Emo204.gif<.<

את באמת חושבת שיש דבר כזה "סתם חרב" בסול סוסייטי? זה עיר נשמות כזאתי, חרבות לא נמצאות שם ככה סתם. ובמקום של יורואיצ'י- זה המקום מסתור שלה. אף אחד חוץ ממנה לא אמור לדעת עליו. (נו טוב, חוץ מאורורה <.<) אז אם כבר מישהו שכח שם חרב- זו היא. וכמו שאמרתי- אני ממש בספק שזו סתם חרב... <.< P:

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif האמת, כן.

לא כולם בסול סוסייטי שיניגמים, את יודעת. י_י זה מקום המסתור שלה? אני חשבתי שזה סתם מקום אקראי שהיא עצרה בו ושמה שם את איצ'י כדי שינוח. אבל אני סנילית. <_<; בכל מקרה, כמו שכבר אמרתי, אם ליורואיצ'י היה זאנפאקטו, היא לא הייתה משאירה אותו מאחור, זה הרי חלק מהנשמה שלה והכול. אם היה לה אחד, היינו כבר רואים אותה משתמשת בו. אבל מצד שני...
מנגה יש את רוקיה. P:

../images/Emo204.gifהממ

זה המקום ההוא שהיא היתה מסתובבת בו, ומתחת היה את איפה שהיא ואורורה היו מסתובבים ביחד. כשרנג'י הגיע לשם ע"פ הריאסטו שאיצ'יגו שיחרר מסביב, זה היה נראה שהם מופתעים שמישהו עלה על המיקום הזה. לויודעת, אולי לא הבנתי נכון, אבל זה מה שהבנתי P: אני יודעת שלא כולם שיניגמים, אבל זה לא אומר שחרבות מטיילות להם ככה סתם ברחוב... חוצמזה, שהמבנה של החרב שמצויירת היא כמו של שיניגמים. לדוג' לגאנג'ו יש חרב גם כן, אבל היא לא נראת כמו של שיניגמים. ואולי יורואיצ'י לא אוהבת את החרב שלה <: ואני קוראת את המנגה, אבל לא הבנתי למה התכוונת במה שכתבת...?

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif ../images/Emo58.gifמנגה י-י

התכוונתי שמראים את השיקאי של רוקיה רק בפרק 200 ומשהו, כך שזה שאף פעם לא הראו את הזאנפאקטו של יורואיצ'י לא בהכרח אומר שאין לה אחד. אפילו שאני ממש בספק שיש לה. <_< ואני לא חושבת שאיפה שהיא שמה את איצ'י זה המקום בו הוא התאמן אחר-כך, זה היה איזה בית הרוס, לא? @_@

../images/Emo204.gifזה לא היה בית הרוס XD

זה היה כוך בתוך צלע של הר, ועוד יותר בפנים יש את החור הענקי שממש דומה לחור שמתחת לחנות של אורורה. ובקשר למנגה- יש בזה משהו XD

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif לא, אני דיברתי על המקום

שהיא גררה את איצ'יגו אליו כדי שינוח ואז הראתה לו את הצורה האמיתית שלה. שזה לא החור מתחת לאדמה שהיא התאמנה איתו שם.

Goggle Girl

New member
תוכיחי שלא

וזה היה אותו המקום פשוט איזורים שונים באותו המקום. מהחדר שבו איצ'י החלים הם ירדו לאיזור אימונים.

Goggle Girl

New member
אני חולקת עליך ../images/Emo58.gif אנימה 64

בקטע של "ככל שצוברים יותר רייאטסו יש יותר שליטה עליו". לאיצ'יגו יש פול רייאטסו החל מתחילת הסדרה, מבחינה מעשית גם הוא זה שצבר הכי הרבה רייאטסו מאז מתחילת הסדרה (לפחות יחסית למה שהיה לו מלפני כן - נשמה חזקה חזקה אבל מכאן ועד להגיע לבאנקאי הדרך עוד ארוכה). מצד שני הוא גם זה עם השליטה הגרועה ביותר ברייאטסו הזה - גם באובה וגם בפילרים רנג'י אמר לו - הרייאטסו של איצ'יגו כל הזמן נוזל החוצה כי אין לו מספיק שליטה עליו. הוא לא יכול להשתמש בקידו (בוא נתעלם לרגע מהעובדה שאיש מעולם לא לימד אותו). גם כשהמטרה היא לנצח את היריב, כאשר הוא משתמש בגטסוגה טנשו הנזק הנגרם לסביבה גדול הרבה יותר מאשר הנזק שנגרם ליריבו, משמע - אנרגיה מבוזבזת שאם הייתה לו שליטה טובה יותר ברייאטסו שלו היה יכול לחסוך זאת. לכן גם אפשר לומר שהבאנקאי שלו קטן כל כך - הוא לא היה בטוח שיוכל לשלוט ברייאטסו שלו אם היה מתפזר לכל עבר ונהיה עצום כמו באנקאי "שיגרתי".

heartnet

New member
לא חושב... ../images/Emo58.gif

קודם כל, אני לא חושב שלאיצ'יגו יש שליטה שמשתווה לזו של קפטן, או אפילו של סגן. אבל אני חושב שבזמן שהוא מגיע לבאן קאי הוא השיג שליטה מסוימת על הרייטסו שלו, דבר שנתן לו את היכולת ליצור באן קאי "קטן"

Goggle Girl

New member
מתישהו אמרתי שיש לו שליטה

על הרייאטסו שלו? XD כן, כל הפואנטה בלהגיע לבאנקאי זה "להביע את הזאנפאקוטו לידי כניעה מוחלטת" (ולספק לפאנגירלז מספיק איצ'יזאנגטסו לכל החיים) ולכן גם לשלוט ברייאטסו, אבל איצ'יגו מההתחלה לא היה טוב בלשמור על החרבות שלו קטנות מרצון, ולכן לא ניראה לי הגיוני שהוא רצונית שמר אותו קטן כל כך - זה יותר אינסטינקטיבית ואינטרס מצד החלק ההולואי בנשמתו להישאר קרוב אליו כמה שאפשר מאשר היגיון שלו מאחורי ההחלטה לשמור את זה ככה

למעלה