../images/Emo204.gif^^../images/Emo58.gif59
סוף סוף כתבת את המאמר הזה שלך ^_^ טוב, אז דבר ראשון את כותבת מהמם, אבל מן הסתם את כבר יודעת את זה ^^ ועכשיו ותגובה- הממ. עם הרוב אני מסכימה, וגם אני דיי חשבתי בכיוון הזה. אבל יש לי דעה שונה בנוגע לזאנפאקטו. לפי מה שהבנתי ממה שאמרת, את טוענת שזאנפאקטו זה בעצם הצד ההולואי של השיניגמי שהופרד ממנו, ושזה חלק מהנשמה שלו שבעזרתו הוא נלחם בקרב. בעצם את אומרת שזה עדיין חלק מהנשמה של השיניגמי, החלק הצמא דם שבה, שכאשר השיניגמי נלחם, הוא משתמש בצד הזה של הנשמה שלו שמאוכסן ופועל בתור חרב. עכשיו, בנוגע למה שאמרת שהזאנפאקטו זה בעצם הצד ההולואי של השיניגמי, חלק מהנשמה שלו ומשמש אותו בקרבות- אז לדעתי זה לא מדוייק. לפי דעתי, ברגע שהחלק הזה מופרד מהנשמה של השיניגמי לצורת חרב, הוא מפסיק להיות חלק מנשמת השיניגמי. לדעתי החרב שהשיניגמים משתמשים בה, ברגע שהחלק הזה הופרד מנשמתם, הוא מפסיק להיות אחד כזה. ולכן, לדעתי החלק הזה של הנשמה לווא דווקא יפעל בצורה מתואמת עם השיניגמי. ברוב המקרים, בגלל שהחרב היתה חלק מהנשמה של השיניגמי, היא תנהג באופן דומה ומתואם עם השיניגמי עצמו, אבל יש אפשרות שהיא גם לא תפעל בצורה מתואמת עם השיניגמי. זה כמו שכאשר אנחנו בדילמה, ובוחרים בין 2 אפשרויות, אז ברגע שבחרנו באפשרות מסויימת, החיים שלנו יהיו שונים מאיך שהם היו יכולים להיות אם היינו בוחרים באפשרות השניה. הזאנפאקטו כחלק מהנשמה של השיניגמי שהופרד, ברוב המקרים ינהג ויבחר בפעולות שדומות למה שהשיניגמי בוחר או היה בוחר אם היה במצב של החרב שלו, משום שהחרב היתה חלק מהנשמה. אבל יכול להיות מצב שבגלל שהחרב עכשיו היא חלק בפני עצמו, שהיא תבחר משהו שלא כמו השיניגמי, משהו שיוביל אותה למסלול אחר, לפעולות שונות שלא מתואמות עם השיניגמי ורצונותיו. ולכן לדעתי איצ'יגו שונה מהשאר. אצל שאר השיניגמים, הזאנפאקטו מתואמת עם הרצונות שלהם, ולכן הכל נשאר בשליטה. לעומת זאת, אצל איצ'יגו נוצר המקרה הנדיר בו החרק הזה של הנשמה שלו בחר בשביל יוצא דופן ששינה את כל המסלול. ולכן לפעמים (לפעמים? OO) יש מעבר של הולואיות לאיצ'יגו, חוסר שליטה והילחמות טובה עם זאנגסטו, וכל מה שאת כתבת במאמר <: זאת דעתי ^^". הייתי ממש רוצה להרחיב עוד קצת ע"פ ההמשך של המנגה, אבל גם אין לי כח, גם לא היית יכולה להגיב לי על זה, וגם הנקודה שרציתי לדבר עליה במנגה עדיין בתהליכי פיתוח אז גם ככה אני צריכה לחכות לפרק הבא כדי להיות בטוחה שהבנתי נכון את מה שהולך שם P: אז זהו 3: