דיון - למה זאנפאקוטו
אנימה60

Hinamori

New member
יורואיצ'י לא שיניגאמית

ונאנאו ... אני תומכת בתיאוריה שהספר זה הזאנפאקטו שלה XD או שהיא פשוט לא סוחבת אותו איתה.

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif אני חושבת שנאנאו כן סוחבת

איתה את הזאנפאקטו. בקרב נגד יאמה-ג'י נראה שהיא עמדה להוציא משהו מהיוקטה\שיקהאסו\ווטאבר!!11, יכול להיות שפשוט יש לה זאנפאקטו מאוד קטן והיא לא מרבה להשתמש בו. XD;

Hinamori

New member
אוי נכון.

אבל זה שחזור של איבה !!!11 כמה סגנים עם חרבות בגודל של 2 ס"מ וחצי שנמצאות בתוך השיהאקושו כבר יכולים להיות ? XDDD אולי היא באה להוציא את אמ החזייה שלה ולזרוק על יאמהג'י ? י.י לאדעת, תיאוריית "הספר הוא הזאנפאקטו [אני כל הזמן כותבת זאנקפטו בטעות -.-] של נאנאו" שולטת מדיי, אסור לבטל אותה @___@

Goggle Girl

New member
אם כן זה יהיה כמו שאנה ;[

ואז אני אגיד ששאנה העתיקו עוד משהו מבליץ'. ניהא

JeeChan

New member
מאמר מדהים וגאוני *_*

עדי צ'אן 3333> *_* נכנס למאמרים
*_*

לבנדר א

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם הכול

מלבד זה שלא ממש הבנתי למה המאמר מתייחס. הוא התחיל עם זאנפאקטו, גלש לשיניגאמית, להולואים, ככה שלא ממש הבנתי מה המאמר בא להגיד לי, למרות שהסכמתי עם כל המסקנות שהסקת. אנא, עזרי לבאקות כמוני וסכמי בתמציתיות.

Goggle Girl

New member
אז זהו ש_הכל_ קשור ../images/Emo58.gif60

הזאנפאקוטו היא למעשה מהות מסויימת של השיניגאמי. אותה הזאנפאקוטו אבל היא למעשה החלק בנשמת השיניגאמי שמשותף גם לו וגם לנשמת ההולואו, ולמעשה קיים בצורה זו או אחרת בכל נשמה אבל אצל ההולואים והשיניגאמים מבוטא בצורה הרבה יותר דומיננטית ומובחנת. המאמר התחיל עם הזאנפאקוטואים והציג כבר בפתיחה - הזאנפאקוטו = הצד ההולואי משהו בנשמתו של השיניגאמי. עברנו על כמה דוגמאות מייצגות לכאן ולכאן, קריא פלוגה 4 שלא סוחבים עימם את הזאנפאקוטואים שלהם, מול זאראקי קנפאצ'י אשר סוחב עימו חרב חסרת שם. ואז הגיעה הדוגמא של איצ'יגו שעליו היה בעצם חצי מאמר, והקצין את המצב - החל משיניגאמי בטעות שלא ידע את שם הזאנפאקוטו שלו ולכן חווה מספר מקרי טירוף, עד לנשמה שההולואו שבתוכה השתלט עליה כאשר הגיעה לבאנקאי (שוב, איצ'יגו מיוחד כיוון שחלק בנשמתו מעשית מילולית פיזית ובכל צורה אחרת שאומרת "למעשה" הולואו, אבל לכן קל להדגים עליו כי רואים יותר טוב כל תנודה קלה בין צדדי הנשמה שלו לעומת שיניגאמים אחרים).

לבנדר א

New member
*מסה להראות גאונית גם*

כלי העזר של השיגאמים לחיסול הולואים בעצם עוזר להולואים להשתלט על השניגאמים? וככל שהם פחות שולטים בחרב שלהם, יש לה הסיכוי הרב ביותר לשלוט בהם? אז מטרת הזאפאקטו היא להפוך את בעליהם להולואים או לחסל את ההולואים? אבל קאיין הפך למין שיניגאמי-הולו בהשפעת הולו אחרי שאיבד את הזאנפאקטו שלו. האם זה אומר שזו לא הדרך היחידה להפוך לשיניגאמי-הולו? דיי, כל זה עושה לי כאב ראש. T_T איפה מרכך הכביסה שלי?

Goggle Girl

New member
זה לא בדיוק... ../images/Emo58.gif אנימה 62

הזאנפאקוטו לא עוזר להולואים להשתלט על השיניגאמים. זה הצד בנשמה עצמו ששובר את הכבלים שמנסים לכפות עליו בעזרת הזאנפאקוטו במקרה ואין שליטה מספיקה בזאנפאקוטו. מטרת הזאנפאקוטו היא מניעת הפיכת השיניגאמי להולואו כי אם השיניגאמי ימשיך להילחם הצד הזה בנשמתו יצא החוצה יותר ויותר. המטרה היא לכלוא את ההולואו בפנים. מה שקרה לקאיין היה משהו אחר לגמרי שנגרם כתוצאה מההולואו שאייזן יצר שיכל להתאחד עם שיניגאמים. הוא קודם גרם להעלמות הזאנפאקוטו בכדי לשבור את הכבלים על צד הנשמה של השיניגאמי וכך קל יותר להשתלט עליו. ואף אחד לא ממש יודע כמה דרכים יש להפוך לשיניגאמי-הולואו כי תחום המחקר עדיין בחיטוליו '-'

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif Holy hell o_____o

אני בטוחה שאת לא צריכה שאני אגיד לך את זה, אבל: את גאון. T.T גאון עם כישורי ניתוח וכתיבה מדהימים. המאמר באמת העלה נקודה מאוד חשובה, ובחיים לא הייתי חושבת על זה לבד. ם_O אניסוגדתלך. ;;

keep smiling

New member
...../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

אני עדיין חושבת שהם שם בשביל שיהיה לך מה לשאול. >; כשיהיה לי כוח והמוח שלי יתפקד אני אחזור ואגיב בצורה נורמלית. כן. ^_^ [עכשיו לכי לפינה ותכתבי 1,000 פעמים 'אני לא אמשיך להיות גאונה'.]

Goggle Girl

New member
*עושה קופי פייסט בוורד* ;}~

רואים מה אתם גורמים לי לעשות כשאני אמורה לעבוד? XD

keep smiling

New member
מה וורד? ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

בכתב יד למפגש בפסח שאליו תגיעי כי הוא יהיה ב-16!!!!!111111111167809765

Goggle Girl

New member
אבל אני צריכה לכתוב ליונע עותק

מהמאמר ;[ ויש עוד פיקים לכתוב ;[ אני אדפיס לך בגוטמן יד, זה טוב מספיק XD

keep smiling

New member
אוי, איכ.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

זה הכתב שאני הכי שונאת בעולם@!# [אחרי כל הכתבים המכוערים האחרים.] אני אעשה לך הנחה ל-10 פעמים וזהו.

Goggle Girl

New member
טוב. אבל אני לא אקיים את זה D:

כי אחרת אנשים יפגעו בי יותר ממה שאת תפגעי בי XD יש לי קהל יעד שמצפה לפיקים כבר שנים את יודעת XD ברצינות אבל שנים! XD קיבלתי כבר מספר מכתבי איום על חיי ם_ם

למעלה