דיון מיובא: מי בחיים לא יתקמבק?

DCOW123

New member
אתה מנסה מאוד,

אבל לא תצליח. i hate boys יותר גרוע מכל שיר שהיא אי פעם הקליטה. (למרות שבביוניק יש הרבה מתחרים ראויים)

DAN1EL

New member
אתה זה שמנסה ולא מצליח.

אם כבר - Glam הוא הכי גרוע ב"ביוניק". וכמו שאמרתי - אפשר למצוא שירים גרועים בכל אלבום שלה ולכן זה לא טיעון שמוכיח שהיא "התדרדרה". מבחינתך היא התדרדרה ברגע שהיא התחילה להתלבש כמו מרילין מונרו והפסיקה להתלבש כמו זונה מהגטו. הכל עניין של תדמיות אצלך. כריסטינה היא אותה כריסטינה והכישרון הוא אותה כישרון. לא היתה שום התדרדרות משמעותית, להפך. בתקופת סטריפד היא לא הקליטה שירים עם הרבי האנקוק, לא הופיעה עם הרולינג סטונס ולא עשתה קאברים לנינה סימון ולג'יימס בראון. היא לא הקליטה שירים שמציגים פן אחר לגמרי של הקול שלה כמו שנעשה ב-Back To Basics. היא לא הקליטה שירים כמו You Lost Me. לא כמו Birds Of Prey, You Are What You Are ו-Falling In Love Again. שוב: שירים גרועים היו לה בכל אלבום. אבל ההתפתחות עם השנים עדיין ניכרת, והיא ממש לא מתדרדרת או הולכת אחורה. אתה שבוי בתדמיות מיושנות ולא רואה את התמונה הגדולה. גם לא את הקטנה, למען האמת.

DCOW123

New member
שים לב, אתה החזרת את הדיון לסטריפד.

מה אכפת לי איך היא לבושה? אני מדבר על המוזיקה. יש שירים פחות טובים, ויש גרועים. GET MINE דווקא אחלה שיר. BACK IN THE DAY נחמד. GLAM, I HATE BOYS גרועים. יותר מזה- מביכים. הקליטה שיר עם הרבי הנקוק, הופיעה עם הרולינג סטונס? ....אז? השירים האלו נשכחו בשניה שיצאו. מה החוכמה בלהקליט שיר רק בשביל הרקורד? כדי שתגיד לעצמה "פוי, עכשיו אני נחשבת"..?

DAN1EL

New member
חשבתי שעל זה הדיון.

או שסתם רצית להזכיר באופן רנדומלי ש-IHB גרוע ושנדבר על זה? כי אם כן - אז הנה. דיברנו על זה ואני מסכים. שיר מעפן. מה אכפת לך היא לבושה? לא יודע. תגיד לי אתה. דיברת על זה כל כך הרבה פעמים בעבר ושנינו יודעים שזה היה מאוד אכפת לך כשהיא שינתה תדמית חיצונית בתקופת BTB. מאז הפסקת לאהוב אותה כמו פעם ואתה לא יכול להכחיש. "מה החוכמה בלהקליט שיר רק בשביל הרקורד?" מי אמר שזו החוכמה מבחינתי? השירים האלה היו מעולים. במיוחד השיר עם הארבי האנקוק. היא יכולה להקליט שירים כמו של ביונסה "בעיניים עצומות" (שאגב, רבים מהם גם נשכחו עם צאת הלהיט הבא שלה). זו לא חוכמה. החוכמה היא להקליט שירים איכותיים. ואת זה היא עשתה בכל אלבום מאז סטריפד. היו לה שירים מעולים בסטריפד והיו לה גם שירים בינוניים. אותו משפט נכון גם אם תחליף את המילה "סטריפד" בכל אחד משלושת האלבומים שבאו אחריו - BTB, ביוניק ובורלסק. ככה שזה מבטל את הטיעון שלך על התדרדרות מוזיקלית ונשארנו רק עם התדרדרות בגישה המתנשאת (שאתה לא מצליח להסביר ולהביא לה דוגמאות והיא נשארת בגדר תחושה סובייקטיבית שלך שלא רלוונטית לדיון או בכלל לעולם) ובלוק שלה. בקיצור - הטיעונים שלך לא רלוונטיים.

DCOW123

New member
וההפך.

אני יכול לטעון שהטיעונים שלך לא רלוונטים. זה שאתה לא מסכים איתי, לא אומר שמה שאני אומר לא רלוונטי. אם כבר העלת את ביונסה, רוב הלהיטים שלה מאז ימי דיסטניז החזיקו מעמד באופן מאוד מרשים עד היום. היא בכלל מוצר מוזיקאלי מאוד מרשים וזכיר. (אם כי אני לא אוהב אותה). זה שציינת שהיו לה שירים טובים יותר או פחות, זה לפי הטעם שלך. אני ציינתי שהיו טובים ופחות טובים, ואח"כ נהיו מביכים. זאת אכן התדרדרות מוזיקאלית- ככה שהטיעון המוזיקאלי כן רלוונטי. התדרדרות בגישה המתנשאת- מלחתחילה אמרתי שככה אני חושב וסופג ממנה, ולא קבעתי איזה עובדה שאין לערער עליה. בקיצור, ניסית לבטל את כל מה שטענתי, ולא הצלחת.

DAN1EL

New member
אביעד, זה נהיה מגוחך.

רלוונטי = קשור לעניין, לנושא שעליו מדברים. מה מדונה קשורה? יש לה קריירה של איזה 30 שנה! מה שיר רנדומלי אחד או שניים גרועים קשורים? ובכלל - מה כריסטינה אגילרה קשורה לדיון על אנשים שלא יתקמבקו בחיים? כל הטיעונים שלך הם לא רלוונטיים, בלי קשר לדעתי האישית או לא. הם לא קשורים לדיון וגם לא לתת-דיון שהתפתח בעקבותיו. הם פשוט לא קשורים ולכן קשה לי בכלל להתייחס אליהם ברצינות. אתה לא מצליח להוכיח שהיא התדרדרה באיכות המוזיקלית שלה מאז סטריפד וגם לא תצליח. לא ניסיתי לבטל את מה שטענת - זה היה מבוטל מלכתחילה מהסיבה הפשוטה שזה לא היה רלוונטי.

DCOW123

New member
אני לא העלתי אותה בדיון.

(אז מה אתה רוצה ממני?) היא הועלתה בנושא ספציפי שעליו הגבתי, ואז אתה הגבת לי וזה התגלגל לנושאים שונים. נושא המדונה: להדגיש כי הקריירה שלה יציבה למרות העליות והירידות, לעומת כריסטינה שמאז 2006 נעלמת אל תוך השכחה (ותיכף 2012). "קשה לי בכלל להתייחס אליהם ברצינות" אתה לא חייב... אני אומר את דעתי, לא מתאים לך, סבבה. אני לא יכול להוכיח התדרדרות מוזיקאלית מאחר וזאת דעה אישית, ומלחתחילה אמרתי זאת. ניתן להוכיח התדרדרות מסחרית. ואם כבר, סתם כדי להראות שהשרשור כולו רלוונטי לנושא הדיון- אני כן חושב שהיא יכולה לעשות קאמבק מצליח, כרגע אין לה את staying power שעליו פתחת את כל השרשור. אבל אני מאמין שהיא יכולה.

DAN1EL

New member
....

"להדגיש כי הקריירה שלה יציבה למרות העליות והירידות, לעומת כריסטינה שמאז 2006 נעלמת אל תוך השכחה (ותיכף 2012)." - השורה המודגשת היא שטות גמורה. זמרת שנעלמת אל תוך החשכה (איזו דרמטיות!) לא מככבת בתוכנית כשרונות מגה-מצליחה, לא מתבקשת כל שני וחמישי לעשות מחווה לאגדה כזאת או אחרת, לא זוכה בפרסים וגם לא מועמדת, לא מככבת בסרט לצד אגדה כמו שר, לא הופכת לנושא trending ב-Yahoo (מה שקרה היום ובעוד כמה וכמה ימים השנה), לא נמצאת במקום הראשון ב-iTunes האמריקאי כבר שבועיים ברצף (ובמקום 3 בבילבורד) ולא עובדת באלבום האחרון שלה עם המפיקים האיכותיים הכי חמים שיש. השורה הלא מודגשת - בפעם האלף - לא רלוונטית. אתה מסתכל על קריירה של 30 שנה מול קריירה של 12 שנה, עם כל כך הרבה הבדלים ביניהן. וזה לא שהדעה שלך לא מתאימה לי - היא יכולה להתאים והיא יכולה לא להתאים - אבל היא פשוט לא רלוונטית לשאלת האיכות המוזיקלית של כריסטינה מאז סטריפד. אני חושב שאין בכלל שאלה אם לכריסטינה יש staying power או לא. ברור שיש לה. 12 שנה עברו מאז הסינגל הראשון שלה ושוב יש לה סינגל בטופ 3 בארה"ב. היא עדיין פה. והיא היתה פה בכל שנה ושנה מאז שהיא פרצה. והיא תמשיך להיות פה. אני אפילו לא הולך לבזבז זמן בלהתווכח על זה.

DAN1EL

New member
אתה אמיתי?

כל מה שציינתי זה או דברים שקרו בשנה האחרונה (טופ 3 בבילבורד - השבוע, The Voice - השנה, המחווה למייקל ג'קסון ולארת'ה פראנקלין - השנה, הטרנדינג ב-yahoo - השנה, המועמדויות לפרסים - השנה) או דברים שקרו מאז BTB - המחוות, הסרט, הגראמי.

DCOW123

New member
פיקטיבי ../images/Emo3.gif

טופ 3? עם שיר שהיא בקושי שרה משפט. המחווה לאריתה היתה עם 3 זמרות עם הצלחה מסחרית בינונית ומעמד נמוך (יחסית, אם כי זמרות מעולות). המחווה למייקל? גם אשר עשה לו מחווה. אז? כולם עושים מחווה לכולם היום. הטרנדינג? חח וואו טירוף. הסרט? אמרתי את דעתי בנושא. כנ"ל לתוכנית הריאלטי. ציינת הרבה, אבל בעצם כלום. כי מוזיקאלית היא לא עשתה שום דבר מרגש\מסעיר מזה המון המון זמן.

DAN1EL

New member
תירוצים תירוצים תירוצים.

בשורה התחתונה - ביטלתי את הטענה שלך שהיא נשכחה "אל תוך החשיכה" ואתה מסרב להכיר בזה. אין לי כוח להמשיך ולהסביר משהו עובדתי.

DCOW123

New member
ש-כ-ח-ה

מה יש לך עם החושך?
יש! עייפתי אותך. איפה המדלייה שלי?!

DAN1EL

New member
חח ברור שתעייף אותי!

כמה אפשר לסתור עובדות ולהעלות טענות לא רלוונטיות? קח אפילו גביע -

היא לא נעלמה לשום מקום ב-2006,

כולה הוציאה אלבום שפחות הצליח מהאלבום ב-2002. לא נעלמה ולא נעליים. היא עמוק עמוק עמוק בתוך תעשיית הפופ ובתוך התרבות הפופלרית.

Music Man XD

New member
בביוניק יש כמה מהשירים הטובים בקריירה

שלה. למה להיתפס ל-I Hate Boys?

תחושות שאתה סופג ממנה כאדם?

אתה לא מכיר את האדם הזה. אתה לא יכול לספוג ממנה כלום כאדם. אתה לא יכול לשפוט התנהגות של אדם מסויים שלא פגשת אף פעם או לא דיברת איתו אף פעם על כל סמך זה שהוא אדם מפורסם ואתה רואה ואתה רואה אותו התנהגויות מסויימות ודברים שהוא אומר בתקשורת.דברים שאתה רואה פה ושם בתקשורת זה לא באמת להכיר את הבנאדם.

אתה שופט אדם שאתה לא מכיר רק על סמך

כמה תמונות וראיונות שבהן אולי הרגשת ממנה קרירות והתנשאות שקרנה החוצה בתקשורת. ואני לא בטוחה כמה זה מעיד עליה כבנאדם.

למעלה