דיון:פוסט על אור גלעדי בבלוג הרכילות של עומרי

דיון:פוסט על אור גלעדי בבלוג הרכילות של עומרי

מי שעדיין לא קרא את הפוסט הגאוני של עומרי חיון הפונה בפנייה נ-ר-ג-ש-ת לאור גלעדי, נער חייכן וחמוד בן 16 שחטא בחטא חמור נורא. אתם יודעים מה היה החטא שלו? הוא זכה! הוא זכה לעלות לשישייה הטובה ביותר בתוכנית כוכב נולד, בה התחרה ככל מתמודד אחר ועשה ימים כלילות כדי להגיע לאן שהגיע!החטא שלו הוא שהקהל בבית הצביע לו! האם אין זה חטא חמור ביותר?? אבל למה להרוס לכם? תקראו על החטא החמור של אור גלעדי בפוסט המדהים ובעל התוכן המהותי שכתב עומרי חיון. כנראה שעוד אנשים חשבו שהפוסט הזה היה מוצלח כל-כך, כי מקדמי התוכן גם החליטו לקדם את הפוסט לעמוד הראשי של האתר. אותם אנשים שמחליטים לקדם גם לא רואים שום בעיה בכך שפוסט בבלוג רכילות שאמור להיות אובייקטיבי, יסבוב כולו בהעדפותיו האישיות של כותב הפוסט בנוגע לזוכים בתוכנית. אחרי שקראתם את הפוסט הנהדר, המחכים, הפוסט לעניין של עומרי חיון (שאגב נכתב בא-ה-ב-ה, תאמינו או לא), אתם מוזמנים לקרוא את תגובתי לפוסט ולהביע את דעתכם עם איזה צד אתם מזדהים יותר. בעצבים, שלוםכתום

לשונאי10

New member
../images/Emo31.gif בכל מה שנוגע לעמרי חיון

צוות הבלוגייה מוקסם ומהופנט ממנו, משום מה, וכל שטות שכותב בעברית עילגת עמוסת שגיאות כתיב וניסוח בעייתי - מיד מופיעה בעמוד הראשי, והילד מקבל בחירת העורך, זה ממש לא חדש וגם לא ממש מעניין. הידעת שתפוז עיצב עיצוב יחודי את הבלוג של עמרי? נראה שהילד המפונק מזרים להם ים של כסף לכן מקדמים אותו על חשבון איכות, כי אין ספק שהבלוג שלו מוריד את איכות הכתיבה פלאים. אה, ובצלאל, אתה רשאי למחוק גם את תגובתי זו. המחיקה לא תשנה את המציאות היא רק תחזק אותה. רק בריאות.

לא רמת הכתיבה עומדת מול עיני העורכים,אלא

כמה הם ירוויחו מכותב זה או אחר. אמנם,עמרי הוא לא היחיד שכותב בבלוגייה כתיבה חובבנית להפליא,אבל הוא בן הטיפחים של מערכת תפוז ומקבל את כל הפינוקים האפשריים. אני למשל,לא אקבל אפילו את בול בחירת העורך על שיר שלי שנמצא ראוי לפרסום בבית הסופר בתל אביב ואף להיכלל בקובץ שירי משוררים. למה? לעורכים פתרונים.

../images/Emo140.gif

רציתי לשלוח רק פרח,אך חייבים לכתוב הודעה,אז כתבתי...

wranger

New member
אני לא אחראי לקידומים, אז מה אכפת לי להגיב -

אף אחד לא מוקסם ולא מהופנט מעומרי חיון. הוא מביא קליקים, זה מה שחשוב בסופו של דבר: הוא כותב על דברים שאנשים רוצים לקרוא. אגב, אם מישהו רוצה לנסות ולכתוב בלוג רכילות מושקע בעברית גבוהה נטולת שגיאות ומנוסחת היטב, הוא מוזמן כמובן לעשות זאת.

תסביר לי איך זה שאנשים רוצים לקרוא על

זה שמעוניינים בהדחתו של אור (הפוסט האחרון של עומרי שקודם עסק כל כולו בנושא זה), אם המציאות מראה שאנשים לא רוצים בהדחתו של אור והם מסמסים לו? תסביר לי איך זה שאנשים רוצים לקרוא על זה שמעוניינים שאור יעזוב את התוכנית ולגבי אף מתמודד אנשים לא רצו לקרוא על זה שמעוניינים שיודח, למרות שהודחו כמה וכמה מתמודדים כבר? יש כאן מגמתיות ברורה אותה מקדמי התוכן מקדמים. והיא: ללכלך על אור גלעדי. אין לי ביקורת לגבי שאר הפוסטים שלו (מלבד ברמה העקרונית שאני לא הייתי מרגיש בנוח להתפרנס מבלוג רכילות, אך זה לא רלוונטי לדיון שהעליתי). מה שמפריע לי הוא שהחליטו לקדם פוסט שעוסק ברצון מומצא של קהל אבסטרקטי כלשהו שאור גלעדי יודח מהתוכנית.

wranger

New member
אני אסביר -

אני חובב כלבים, ויש לי כלב*. אם אראה בעמוד הראשי רשומה שיוצאת נגד כלבים, אני אקליק עליה בגלל שאני חובב כלבים וארצה לראות מה הנימוקים המובאים ברשומה ו/או לזעוק בתגובות "לא נכון אתה רשע מרושע מארץ הרשעים!!!!!1111" באותה מידה אנשים שלא רוצים בהדחתו של אור והם מסמסים לו - יקליקו על רשומה הקוראת להדחתו. זה ההיגיון שאני רואה פה. ולשאלתך השניה, למה דווקא אור ולא מתמודדים אחרים, אשיב שהעניינים התגלגלו כך. פשוט ככה - ככל שהעונה מתקרבת לסיומה כך המתח עולה ויש יותר עניין (ופחות מתמודדים). אז אור גלעדי, כן, ככה יצא. אם הוא היה מודח מזמן יכול להיות שמישהו אחר היה תופס את הכותרות. אבל ההנחה שלך, שתפוז חפץ איכשהו בהדחתו של אור מהתכנית, היא לטעמי, איך להתנסח בעדינות, לא נכונה. * אין הכוונה להשוות את אור גלעדי לכלב, חלילה.

לגבי החלק הראשון-

זה היה תקף גם במקרה בו היו בוחרים לקדם את השירשור התומך באור ואומר כי העם עם אור. מי שאוהב את אור היה נכנס כמובן ומי שנגד אור היה נכנס כדי לכתוב שהכותב הוא "רשע מרושע מארץ הרשעים". אך משום מה החליטו לקדם 3 מסות המתנגדות לאור ואף לא מסה אחת התומכת בו. וכמו שאמרתי אין מה להשוות ברמה של הכתיבה בשני השירשורים שהתנגדו לאור (הסגנון הוא "אור הוא זייפן ויאללה שיעוף". אפילו מנהלי הפורום רצו למחוק את אחד השירשורים האלה שקודמו, בגלל שרמת השירשור הייתה נמוכה, אבל תקלה טכנית לא אפשרה להם למחוק ובזמן שהשירשור נשאר על גבי הפורום מקדמי התוכן קידמו אותו!) לרמה של הכתיבה בשירשורפלצת שתמך באור. לגבי החלק השני- נכון, אני מסכים שבחרו באופן אקראי. הבעיה היא שהתמקדו בדמות אחת כדי לשרת את האינטרסים אותם פרטתי בהמשך ההודעה. וזאת בלי התחשבות בהשפעה על הקהל שעלולה להיווצר עקב ההתמקדות הזו, הלינץ' הזה. אני טוען שתפוז כפופים להפקת התוכנית שלה יש אינטרסים שונים. הצעה אחת יכולה להיות: התססה סביב התוכנית כדי למשוך צופים. הרי מי כמוך יודע שאם מקו ותפוז לא היו משתפים פעולה כוכב נולד לא היה מככב בעמוד הראשי בכזו תדירות. זה (=השפעה עקב אינטרסים של ההפקה) ההסבר היחיד שאני יכול להעלות בדעתי למקבץ צירופי המקרים אליו נחשף הגולש באתר בימים האחרונים.

wranger

New member
זכותך לדעתך

אני לא בטוח שכוכב נולד צריכה את תפוז כדי להביא לה צופים, ואני לא בטוח שבכלל קיים הסבר לצירופי המקרים שתיארת. אולי הם, פשוטו כמשמעו, צירופי מקרים.

girl number six

New member
הוא מביא קליקים כי הוא מקודם

אם הוא לא היה מקודם כל כך בעמוד הראשי ובפורום האח הגדול בכלל לא הייתי יודעת שהוא קיים. כתבתי בתגובות את דעתי על הפוסטים שלו ובעקבות כך גם נחסמתי ולכן, גם לא מספקת לו כניסות. מעבר לכך, הוא מועמד בתחרות הזו של הבלוגרים. ברור שהוא יזכה כי אנשים מכירים אותו כי הוא מקודם - זו הסיבה היחידה שהוא יקבל הצבעות. אבל, הוא יזכה במיוחד כי לפי ההודעה שנשלחה בנוגע לתחרות, השופטים הבלעדיין שיחליטו מי מנצח הם מיטל ובצלאל ששומרים על האינטרס של תפוז

wranger

New member
כן, זה סוג של ביצה ותרנגולת

הכל התחיל כי הוא כתב על דברים שמעניינים פלח אוכלוסיה גדול, ומשם זה התגלגל להקלקות-בגלל-קידומים-בגלל-הקלקות.

לשונאי10

New member
ואגב, יש לפרסם רשומות במקום המיועד לכך -

ב"כדאי לקרוא בבלוגייה" (ואם תתעקש - אז "כדאי לקרוא בבלוגיה", מה שבטוח - לא כאן). איפה טל ובצלאל שיעירו לך על כך?

זה לא פירסום רשומה, אלא דיון על מהות הבלוג

כבלוג רכילות והאם שייך לקדם רשומות סובייקטיביות בבלוג שכזה.

למעלה