דיון:פוסט על אור גלעדי בבלוג הרכילות של עומרי

לשונאי10

New member
לא פרסום?

פרסמת פה שתי רשומות - את הרשומה של עמרי ואת הרשומה "הנגדית" שלך. אם זה לא פרסום אז מה כן? רק בריאות.

הקישור השני הוא להודעה מפורום ולא לרשומה,

נתחיל בזה. דבר שני, כחלק מהדיון קישרתי לרשומה, נכון, אך מהות השירשור היא לא הרשומה עצמה אלא מקומה של רשומה סובייקטיבית בבלוג שבעיקרון צריך להיות אובייקטיבי. כל טוב

לשונאי10

New member
האמת היא שמהות הדיון צריכה להיות

אם יש מקום בכלל לבלוג רכילות לעוס, מאוס ושטותי כל כך. אבל אני מניח שלא יתקיים כאן דיון שכזה מאחר שבהנהלה מהופנטים מעמרי חיון הקדוש. לעניות דעתי, אין מקום ליחצ"ן או לשווק בלוג כזה רק מפני שהוא מזרים להנהלה ים של כסף. הוא מוריד את האיכות של הבלוגים ולא תורם דבר וחצי דבר לשום דבר. איני יכול לומר לעמרי שלא יכתוב, זו זכותו, מה שכן אני יכול - לפנות להנהלה שיפסיקו לקדם רשומות מסוג זה מכל הטעמים שכבר פירטתי בעבר. יום נפלא!

אני לא חושב שיש מה לדון בנושא.

בלוגים קיימים בכל תחום, נושא וז'אנר. את האחד מעניין בלוג בישול, את האחר מעניין בלוג ספורט, את השלישי מעניין בלוג על טיולים בעולם/סיפורים/בדיחות/תמונות/סרטים. ויש גם כאלה שמתעניינים בבלוג רכילות. לך (ולי) בלוג הרכילות נראה כשטותי ולאחר ייראה בלוג הבישול כשטותי. לא כולם רואים בבלוג זה הורדת רמה. יום נהדר!

לשונאי10

New member
לא הבנת אותי

עמרי חיון יכול לכתוב על כל נושא שבעולם, אין בעיה. הבעיה היא שמקדמים את הרשומות שלו בהגזמה יתרה על חשבון איכות, קידום שמחשיד על אינטרסים משותפים בין עמרי לתפוז.

Bezalel P

New member
זה לא פרסום רשומה אלא פתיחת דיון

ולכן הוא לא צריך להיות בשרשור ההמלצות.

אותה גברת בשינוי אדרת

1. מחאות לגביי עומרי חיון ולגבי קידומה באתר תפוז הן לא דבר שהוא יכול לעשות משהו בנידון. והאמת, מי ירצה לעשות משהו בנידון? אני מאמינה שכולם היו נהנים מהמצב אם זה היה המקרה שלהם. אני לא יודעת מה יש לאנשים מניסיון עקיצת בלוגרים אחרים. זה כאילו הוא ודומיו (רודפת מכנסיים) אשמים וצריכים להיתלות על זה. 2. וזה מוביל אותי לטענה השנייה. בתור קוראת קבועה ומנויה לחלק גדול מהבלוגרים בתפוז, אני יכולה להגיד לך שעומרי חיון הוא בין המשובחים והמקוריים שביניהם. אין רשומה שאני משתעממת וברובם אני נהנית וגם מגיבה. יש לי, לך ולכולם פה משהו ללמוד ממנו ומכל אחד אחר לשם הדיון. זו לא תחרות ומן הראוי שנפנים את זה. כל אחד כותב את של ליבו. מי שכותב בשביל קידום או כסף צריך ללכת לכתיבה בתור מקצוע.

איזה תחרות?? אין לי בלוג, לא באתר ולא ברשת

וממש לא מעניין אותי כמה מצליח הבלוג של עומרי חיון או של כל אדם אחר בעולם. מצידי שיהיו לו מיליוני כניסות בכל יום. מה שנראה לי בעייתי זה שהוא מנצל את במת הבלוג שלו כדי לכתוב פוסט ברעת מתמודד בתוכנית מכיוון שהוא לא מרוצה מזה שאותו מתמודד זכה. הבלוג שלו אמור להיות בלוג רכילות. כך הוא קורה לזה. לא בלוג חיווי דעה אישית. אין שום קשר בין רכילות לבין הפוסט על אור גלעדי. שלא לדבר על זה שהוא כותב שם כל כך לא לעניין בצורה מעוררת רחמים, עליה פרטתי באופן מקיף בתגובה שלי לפוסט שקישור אליה תוכלי למצוא בהודעה הראשית בשירשור זה.

הבלוג שלו אמור להיות בלוג רכילות?

זה לא הבלוגר שקובע את זהות הבלוג שלו? יום אחד הוא יכול להיות בלוג רכילות, יום אחד בלוג שירה ומתכונים וביום שלאחר מכן בלוג חיווי דעה אישית. אני מאמינה שזה כל היופי בדבר. הנהלת תפוז ליוותה את עומרי לאורך כל הזמן הזה וגם שמה לב לשינוי הטרנד שהתרחש בבלוג והחליטה שזה מתאים לה להמשיך לקדם אותו. אני מברכת על ההחלטה הזו ואני מפרגנת לעומרי (עם ו') על כל פועלו.

זה הבלוגר שקובע את זהות הבלוג.

ועומרי חיון קבע את זהות הבלוג ואף הצהיר עליה קבל עם ועדה תחת לוגו הבלוג. כתוב שם מפורשות "בלוג רכילות".

קראתי את הפוסט של עמרי

כדי לראות במה מדובר. האמת שהשנה לא צפיתי בתוכנית, כך שאין לי מושג אם הילד הזה שר טוב או לא, אם מגיע לו לעלות לשישיה הזו וכו. אך זו לא הנקודה. הנקודה היא אם בלוג רכילות אמור לכתוב ולהביא את הדיווחים "על יבש" ללא דעה מעצמו. אני חושבת שאם בלוגים מסוג זה היו מסתפקים בלהביא על יבש את ידיעותם, ללא דעה מעצמם, כולם היו נראים אותו הדבר ולא היתה שום יחודיות בכתיבה שלו. לדעתי אין פסול ורע שהו מביע את דעותיו ושם את הטאצ' שלו, גם אם לחלק מהאנשים זה נראה בוטה וצורם להם. זו המהות של חופש דיבור בדמוקרטיה. עיתונאים גדולים גם עושים זאת לפעמים(בכל מיני תחומים) והם נמצאים במסגרת הרבה יותר מחייבת ופחות אישית. לסיכום, אני חושבת שכבלוגר זכותו לכתוב ולעשות בבלוג שלו מה שנראה לו.

ה"ילד הזה" שר טוב בעיניהם של יותר אנשים

מאשר אבי בן אבו, אותו עומרי משבח. וזו הסיבה שאבי הודח ואור עדיין לא (ובתקווה שלעולם לא יודח...). ואין שאלה האם מגיע לו, מהסיבה שהוא שם על פי חוקי התחרות ומשום שהקהל בבית רצה שהוא יהיה שם ולכן מגיע לו להיות שם. פשוט מאד. ואת הנקודות האלה גם עומרי חיון פספס. לגבי עצם הבעת דעה אישית בבלוג רכילות: אני מסכים שלהעיר פה ושם הערות ודעות אישיות, לצד הרכילות והידיעות שמביאים זה דבר לגיטימי. אבל לכתוב רשומה שלמה שכל כולה עוסקת בהבעת הרצון של עומרי חיון שאור גלעדי יעזוב את הנבחרת (ושוב, אני לא מדבר על כמה שהרעיון עצמו מגוחך) - ממש לא עונה להגדרות של פוסט רכילות. אבל ממש לא.

אוקיי, נגיד שזה נכון

שהוא שר יותר טוב בעיניי הרבה אנשים. אז לא הדעה של עמרי ולא של אחרים ישפיעו על בחירתו. לפחות אצלי ואצל רוב האנשים שאני מכירה שום דעה של אדם שלישי ישפיעו על בחירתי. וברור שהילד לא יעזוב את הנבחרת כי עמרי קורא לו לעשות זאת. אבל עכשיו הסתקרנתי ואצפה בתוכנית.. אולי תהיה לי דעה משלי :) המשך יום טוב

../images/Emo13.gif

ובזה בדיוק שירתת את המטרה של הפקת התוכנית בכך שלחצו על האתר שיילחץ על עומרי (הנה לשונאי10, קיבלת) או שלחצו ישירות על עומרי שייכתוב את הפוסט הזה וככה ייצור ויכוחים ולהט סביב התוכנית ויקנה לה אפקט מיוחד ויגרור עוד צופים. תאוריה בשקל? אולי. אני בכל מקרה מאמין בזה.

לשונאי10

New member
קיבלתי מה?

ד"ש לעמרי.

למעלה