דיון:פוסט על אור גלעדי בבלוג הרכילות של עומרי

פנומן 72

New member
תתפלא. הוא לא כ"כ חשוב כדי לשלוח לו מסר

בלוגר שחוסם גולשים הוא לא בלוגר ששווה התייחסות.

../images/Emo2.gif? אבל הוא ביקש למסור לו ד"ש...

אז אמרתי לו שהוא לא צריך מתווך ושהוא יכול לשלוח לו מסר. זה שאתה לא מרגיש צורך למסור לו ד"ש, זה משהו אחר.

לשונאי10

New member
הבנתי.

אבל אתה הערת את הערתך לצד השם עומרי, כך שחשבתי שאתה מתכוון לכתיבה בוו"יו (כשיש לכתוב ללא - עמרי). תודה!

siv30

New member
אז מצבנו חמור ממה שחשבתי

או שפשוט לא יוצא לך להיות מנויה על בלוגים איכותיים.

הבהרה: הבלוג שלי הוא בלוג שלי

''עומרי חיון בדרך לתהילה'' בבלוג יש רכילות, סקופים, אייטמים ודעות אישיות שלי אני משתמש בכוח שיש לי (ויש לי) להביע את דעתי האישית אם לא שמתה לב זה בלוג לא התוכנית של גיא פינס אני התחייבתי להביא לך רק רכילות ערב טוב.

הכל טוב ויפה,

אבל זה לא האופן בו הצגת את הבלוג שלך בפרשיית סער. אז אמרת שמהות הבלוג היא חשיפת עובדות המוסתרות מהציבור ואילו אתה ניצלת את הבלוג כדי לקדם את זכייתו של הפייבוריט שלך בתוכנית כוכב נולד.

עומרי יקר ../images/Emo20.gif

אתר תפוז אנשים פתוח עבור כולם כל אחד אמור למצוא את הנישה שלו לא ראיתי אף אקדח שנשלף לאף בלוגר ומכריח אותו להכנס לבלוג שלך , לקרוא ולהגיב אתה מספק בבלוג שלך נישה שיש לה דורשים - שכבת גיל שהנושאים שאתה מעלה מדברים אליה . אני חושבת שהאליהום הזה שעושים לך כאן אינו מכובד אתה בסה"כ ילד בן 18 שכותב על מה שמעניין אותו - לגיטימי ומותר . הגיע הזמן שאנשים יגלו כאן סבלנות וסובלנות ואם הבלוג לא מעניין אותם שלא ייכנסו . לדעתי הבלעדית בהחלט צרות העין בהצלחתך בולטת ביותר שיקראו - ויתפוצצו
ושתהיה לך שנה טובה ומתוקה |תפוח||דבש|

רעמת זהב יקרה,

לי (פותח השירשור) אין בעיה עם עצם כתיבת בלוג רכילות. מה שמפריע לי הוא שעומרי ניצל את הבמה שלו ככותב בלוג רכילות שאמור לחשוף....טוב, רכילות, וכתב פוסט שאין לו כל קשר לרכילות. אני מדבר על הפוסט אליו קישרתי, בו הוא פשוט מטיח האשמות בלתי ברורות באור גלעדי ומבקש ממנו לפרוש מתוכנית הריאלטי כוכב נולד, פשוט בגלל שהוא לא אוהב אותו!

זאת דעתי וזאת זכותי אתה יכול להמשיך לקפץ

אני משתמש בכוח שלי כמה שבא לי ואיך שבא לי מה כל כך קשה לך? אני חושב שאור צריך להיות מודח ואז רושם את זה נו אז..? לא התחייבתי לאומה לא להיות בנאדם ולהיות מכונה ולא להביע דעה אישית.. גם בחדשות 2 זה חדשות אבל בסוף יש כתבות בידור שהם לא חדשות אז מה תעשה? אולי תלך לרשות השניה וזהו.? פשוט תשחרר.

הידד לבריונות!!! אחריך עומרי חיון.

אז אתה רושם את כל מה שאתה חושב? אתה באמת עונה כמו ילד קטן. אין לך מנגנון סינון כלשהו במוח? אתה פולט כל מה שאתה חושב? אתה לא התחייבת, נכון. אבל הצגת את עצמך כמלאך
הטוב שכל רצונותיו הן לשתף את הציבור בדברים שהתקשורת וכד' מסתירה מהם (חבל שלא מצאתי את המילים המדוייקות. תוכל לתת קישור לפוסט על סיום הסיכסוך עם סער?) . בשורה התחתונה אתה עושה בבלוג הזה שימושים אינטרסנטיים. מקובל, אבל אל תציג דברים שקריים. וכן, אני מבהיר: זכותך להציג דברים שקריים.

חחח זה הוא שעונה כמו ילד קטן?

אתה זה שמתרעם על דעה של מישהו פרטי בנוגע לתוכנית ריאליטי. אתה זה שמתבכיין שהוא הציג את הבלוג שלו בצורה אחת וכתב בצורה אחרת. אתה זה שבמשך יומיים שלמים דאג להציף ולהספים בנושא שאין לו שום חשיבות כלשהי. גם ככה הכל מכור בתוכניות האלה, ואם עומרי יצליח להביא להדחתו של הזייפן הקטן, זה רק כי אתה דחפת אנשים שהיו ללא דעה לצדד את הצד של עומרי בסיפור. לך ותתעסק בעניינים שלך, ילד, או בעניינים של רומו של עולם. על גלעד שליט שמעת? זה יותר חשוב ועדיף שתבזבז אנרגיה בכיוון הזה. עוד מעט גם תבקש מעומרי לשלוח לך את הרשומות לאישור ואיזה צ'ק בדואר. אתה פתטי.

למעלה