דיון:פוסט על אור גלעדי בבלוג הרכילות של עומרי

כן זה הוא. וגם את.

נכון זה אני שעושה את כל הדברים האלה ואין להם כל קשר לבגרות. הם תוצאה של דרישת האמת. מפריע לי שמלכלכים על מתמודד בתוכנית ריאלטי על לא עוול בכפו. מפריע לי שמנצלים בחוסר צדק במה לאינטרסים אישיים. את מוזמנית לעיין בתגובות לפוסט של עומרי ולגלות שאם כבר הדבר הפוך.
מספר גולשים כתבו שבהשפעה מהדברים הם יסמסו לאור. אולי את לא יודעת אבל התוכנית מקדמת את המודעות לגלעד שליט גם. וגם את בזמנך החופשי עושה דברים קצת פחות חשובים מלדאוג לגלעד, אז תחסכי מאיתנו. לא, אני לא מתכוון להעניש את עצמי בכך שאאלץ לקרוא את הרשומות שלו ולכן אין מצב שאבקש לבדוק אותן. ואת הכסף שלו? שהרוויח מזה שחיטט בחיי אחרים? לא תודה. את פתטית.

זהו, פגעתי בנקודה רגישה אז את מנסה להעביר

האשמה למישהו אחר? לא, את יכולה לבדוק בדיוק שמדובר בכינויים שכותבים בפורום לטובת דיאנה ואחרי קריאת הפוסט הם כתבו שיצביעו לאור.

Bezalel P

New member
גבולות הדיון ../images/Emo18.gif

הבוקר מחקתי הודעות נוספות מהשרשור הזה ואני רוצה להבהיר משהו לגבי טיבו של הדיון בפורום. מבחינתי דיון מסוג זה בפורום יכול להתבסס על השאלה מה טיבו של בלוג רכילות, או עד כמה כותב בלוג מחויב לכותרת שהוא בוחר לבלוג שלו, ואם תרצו אז גם על קידומי התוכן שלנו. כאשר הדיון גולש למאפיינים אישיים של גולש כזה או אחר, הוא מפסיק להיות לגיטימי. לתשומת לבם של המשתתפים. תודה ובוקר טוב.

siv30

New member
לכתוב!! לכתוב!!! ל-כ-ת-ו-ב!!!

לכתוב לכתוב לכתוב תשנן בסוף גם אתה תלמד

פנומן 72

New member
השפעתו של שלמה ארצי

מהשיר חום יולי אוגוסט: "את מה שאני זוכר מזה אני רושם..." קשה לשחרר...

siv30

New member
יתכן שהוא רושם רישומים

אני לא זוכרת לחלוטין את המילים של השיר, אבל אפשר לרשום גם אותיות, יתכן שלזה התכוון שלמה ארצי. בכל מקרה, משום שהשפה העברית צעירה יחסית וכל כך דינאמית היא חשופה לקילקולים שמאוד קשה לעקור ומה שמחזק את הקילקולים האלה זו תרבות נלווית שבה לא חשוב מה אתה כותב ובאיזו שפה אתה משתמש, אלא רק רייטינג. ראה ערך ...

בוקר טוב לך כתום

האמת שלא עקבתי אחרי הפוסטים של עומרי ואינני יודעת בדיוק על מה התרעמת , מה גם שאני מאוד אוהדת את אור גלעדי ומאוד רציתי שיגיע לגמר . יחד עם זאת , למרות שעמרי הכריז שהוא בלוג רכילות הוא בעצם זכאי לכתוב על כל נושא שעולה בדעתו , הבלוג שלו וככותב הבלוג הוא זכאי לכתוב ככל העולה על רוחו . אינני מכירה את עומרי , אינני אוהדת או לא אוהדת את הבלוג שלו , פשוט קראתי את הדיון שהתפתח כאן והרגשתי צורך להדגיש שבעל בלוג רשאי לכתוב ככל העולה על רוחו מבלי לקבל אישור מאף אחד , אלא אם כן התכנים פוגענים ואז אמור להיות פיקוח מטעם הנהלת תפוז . תפוז הוא אתר פירסומי בין היתר , אם יש דרישה לבלוג כמו של עומרי , רבים קוראים אותו ומגיבים , תפוז מוצא לנכון להבליט את תכנין בעמוד הראשי . אז מה? אפשר לא לקרוא , אפשר לכבד שיש כאלה שכן מדברים אליהם תכנים שכאלה , ואפשר גם להבליג ולא לפגוע , ואני כמובן לא מדברת אליך ישירות . אני מבין אלה שבאמת אין לה חשיפה כאן וגם לא ממש מחפשת חשיפה , אני מאלה שלא אוהבת שפוגעים בזולת , מאלה שחושבת שחשוב חופש הכתיבה והמחשבה גם אם הוא לא לרוחנו , ואני חושבת שצריך לקחת הכל בפרופורציה ולא לתקוף ילד בן 18 מפני שהוא נהנה להביע את דעתו בכל מיני נושאים גם אם היא לא מקובלת עלינו . ותודה לך בצלאל שמחקת תוכן הודעות פוגעני שבהחלט לא ראוי להמצא כאן .

אני יודע שהוא רשאי, אבל זה נראה לי לא מוסרי

לנצל את הבמה של בלוג אובייקטיבי כביכול, שבעליו העידו שהם כותבים אותו כדי לעורר את הציבור לדברים שמסתירים להם, ולנצל את אותה במה, כאמור-כדי לקדם אינטרסים אישיים ולסלול הדרך למועדים עדיפים בתוכנית. אגב אם את אוהבת את אור תכנסי לבלוג שלי יש בו רשומה אחת ויחידה והיא על הנושא של הדחת אור. כל טוב.

אני לא מסכימה איתך

עדיין איתנה בדעתי שעומרי רשאי להביע כל דיעהבכל נושא שהוא . ואכנס לפוסט שלך אני באמת חושבת שאור גלעדי הוא זמר נשמה מחונן ביותר .

Bezalel P

New member
מה זה בלוג אובייקטיבי?

קיימת כתיבה אובייקטיבית בעולם ולא סיפרו לי? כל אחד שכותב, כותב תמיד מנקודת המבט שלו על המציאות.

הכוונה שהוא פשוט מביא רכילויות כמו שהן..

חושף עובדות שהציבור לא יודע עליהן.

הוא לא חתם , אך בפרשיית סער הוא הציג

את עצמו ככזה וכך הציג את ייעוד הבלוג.

siv30

New member
לא, אבל יש כתיבה עיתונאית

שמבוססת על מחקר עומק ועל ניסיון לפחות ליצור, גם אם למראית עין, תשתית ראיתית קבילה ועובדתית. עיתונאי שבונה את השם שלו על כתיבה מעין זו, למרות שיביע את דעתו, יקבל מקום של כבוד כי דעתו תהא מבוססת . אני חושבת שעולם הבלוגים היה רוצה להגיע למעמד של עיתונאות מהסוג ה"אובייקטיבי". בלוגר רציני, שגם חפץ להשפיע וליצור דעת קהל, לא יכול לשלוף מהמותן, כי אם הוא ישלוף הוא ראשית יקעקע את האמינות של עצמו, שנית הוא יהיה חשוף לתביעת דיבה בדיוק כמו כל עיתונאי אחר ומי כמוך יודע היה בתפוז מקרה כזה. אז כן, גם אם הכתיבה לא אובייקטיבית במובן של האמת המוחלטת (ואני לא מאמינה שיש דבר כזה אמת מוחלטת) היא עדין יכולה להיות מבוססת. ואני חושבת ששלום כתום קובל על המצג הלכאוראי שמציג עומרי חיון בבלוג שלו שמתיימר להיות בלוג שמביא סקופים וחשיפות חדשותיות מעולם הבידור, בזמן שבאמת הוא פשוט מביא את דעתו שלא נתמכת בשום בסיס אחר למעט העובדה שזו דעתו. למה הדבר נמשל: פרופסור באסטרו פיזיקה שיסביר בראיון מדוע הוא חושב שהימין הקיצוני רלוונטי פוליטית יותר מהשמאל. הדעה של אותו פרופסור לא תחשב לבעלת משקל מהותי יותר מדעתך או דעתי או דעתו של מנשה משדרות.

girl number six

New member
הבעיה היא

שהוא כבר התגייס, ציין שנמצא בטירונות ומאז הוא הספיק לצאת מהארון כך שאפשר לנחש מה קרה - כאילו שאין הומוסקסואלים מוצהרים בצבא, במיוחד בתפקידים עורפיים...

למעלה