דיון

אסף 1989

New member
אבל את יודעת

שאת הקווטר פיתחו בשביל מהירויות גבוהות. האמריקאים חיפשו סוס חזק לעבודה קשה, ומהיר בשביל העבודה על הבקר וגם בשביל ההנאה...... אם תחפשי, אני פירסמתי מלא פעמים כתבה על הקווטר כדאי לך לקרוא אותה.... ד"א למי שלא ידע, בקווטר יש קצת מן הטורוברייד!

אסף 1989

New member
לא נכון

יותר מהיר זה משהו שמגיע למהירות יותר גבוהה מה הקשר שומר על המהירות. מה את שתוייה או משהו, אני לא מבין?

RMXXX

New member
כתבתי בארץ כי אם אם הייתי אומר

על סוסים מחול זה היה נשמע קצת מוגזם... ורכבתי על קווטרים לא תהורים למרוצים בארץ, ויש כמה כאלו והם די מהירים אבל עדיין.. ובשיא מחזיק טורביירד ואני יכול לבדוק לך את שמו, וזה על 400 מטר(קווטר). אתה כנראה לא הבנת נכון את מה שקראת, הפ פותחו בשביל להתחרות על מרחק כזה, אבל בשביל להתחרות אחד בשני ולא בטורביירדים או סוסים אחרים, ומתוך כל מקצה אחר(! מקצה לא גזע אחר!) הם הכי מהירים במקצה ה400 מטר.

Pukolulo

New member
הסוס הכי מהיר בעולם

ערבי גזעי... ולא קווטר שווטר אז שתוק אסף

RMXXX

New member
אוייש שתקי כבר

אולי בכלל הפונים הכי מהירים?!?

אסף 1989

New member
בקשה

לכל אלו שאמרו שהקווטר הוא לא אטלתי ועגלה ולא יכול לעשות דרסז' וקפיצות שיסתכלו פה: http://www.mypet.co.il/mypet/articles/articles.asp?id=14&category=5 אבל אני חושב שאתם בטח לא תסתכלו כי אתם אטומים וסרי סבלנות. אם תקראו הכל (ולא תתעצלו) מההתחלה ועד הסוף, אתם תראו שאני צודק והקווטר הוא לא תפוח אדמה ואפילו הכותב של הכתבה רושם שיש לו צעד מרחף כזה.....

Shai Felton

New member
../images/Emo77.gif

זה תלוי מה יותר קל לסוס לעשות? ג'וג או טרוט? נמקו.
טרוט ג'וג או קנטר?נמקו.
קאנטר טרוט או קנטר?נמקו.
טרוט מה מוציא לסוס יותר טוב את המרץ? ג'וג או טרוט?
טרוט טרוט או קנטר?
קאנטר מה יותר מהיר? טרוט או קנטר?
קאנטר גלופ או קנטר?
גלופ

ובכן....

לפי דעתי יותר קל לסוס לעשות טרוט מאשר ג'וג' כיוון שג'וג' דורש ממנו להרים ולהוריד את הרגלים באיטיות. כמובן שתלוי איך הטרוט, טרוט מכונס יהיה שווה לג'וג. __________________________________________________________ ג'וג או קאנטר? בטוח קאנטר! זה שני מקצבים שונים ככה שאי אפשר כל כך להשוות ביניהם. כנל לטרוט או קאנטר. ____________________________________________________________ מה מוציא לסוס את המרץ? עבודה קשה. מכונס, בכל מקצה שהו. תרגילים, כיפופים. __________________________________________________________ קאנטר מהיר יותר מטרוט וגאלופ מקאנטר, אומנם ישנם מצבים שיכול להיות הפוך בטרוט\קאנטר... תלוי בסוס....חחחחחחחח ______________________________________________________________

ג'וג שווה במנת המאמץ לכינוס?

ממש לא! כינוס[לא על המתג! אלא כינוס אמיתי ולא סתם על המתג כמו שאתם חושבים] דורש מהסוס את רמת המאמץ הגבוהה ביותר! הכינוס כאמור אמור להתקיים רק אם כל הקריטריונים הבאים נענו:- -בתחתית הסולם נמצא המקצב הסוס צריך להיות במקצב קבוע בעל קצב קבוע ולא להראות התנגדות למקצב -מעליו נמצא השחרור, הסוס חייב להיות משוחרר פיזית ומנטלית ושריריו צריכים להיות משוחררים ובמיוחד השרירים בטבעת השרירים עליה הרוכב יושב ומשפיע מכל. רכיבה משוחררת תביא לסוס משוחרר - מעליו נמצא הקשר, הרוכב מוכרח לשמור על קשר יציב בין ידו לבין פה הסוס ואמור להיווצר קו ישר בין מרפק הרוכב, המושכות לפה הסוס. הסוס חייב להיות ממושמע ואסור שיתנגד לקשר. - מעליו קיים הדחיפה, הסוס צריך לדחוף מאחוריו ולפתח אימפולסיה. סוס ללא אימפולסיה לא יוכל להגיע לכינוס. - מעליו נמצא היות הסוס ישר, הסוס מוכרח להיות ישר ומאוזן כמה שיותר בין צידי גופו ולהראות תנועות קבועות סדירות ושוות. - בראש הטבלה נמצא כאמור הכינוס אשר יתקיים רק כאשר כל התנאים הקודמים יתקיימו. הנה קישור של מעבר מטרוט מכונס לפיאף ואז לפסאג של רפאל סוטו. הפיאף קיבל ציון של 10! ובואו נראה אותכם משווים את זה לג'וג! פיצי מה נראה לך שקווטר יכול לעשות כינוס?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

mkuzi

New member
מה???????

כל סוס שיודע איך לעשות כינוס יכול לעשות כינוס....... אין שום קשר לגזע!!!!!!! גם קווטר יכול לעשות כינוס!!!!! אנחנו עושים כל הזמן "כינוסים" עם הקווטרים בחוה!!!!!!!! לי ניראה שכולם פה חזרו ממסיבת סמים!!!!!!!! כולם פה כותבים דברים לא הגיונים ותלושים מהמציאות!!!!!!

mkuzi

New member
לא זוכר.....

חחחחחחחחחחחחחח לא זוכר כבר מה כתבתי.......חחחחחחחחחחחחחחחח אני אלך להסתכל.......

mkuzi

New member
לא חשוב....

חבר'ה הגיע הזמן להפסיק להתווכח ולהתחיל להסכים על משהו אחרת נהפוך להיות דוגמה של מה שיש לנו במדינה המחורבנת הזאתי-יהודים ופלשתינים...

צדק8

New member
שמע עידו !(כן ?)

אני לא יודעת מה בקשר לאחרים בפורום, אבל לי אישית ממש מפריעה בעיניים כל הסימני קריאה האלו ! אתה לא צריך אחרי כל משפט לעשות ככה - !!!!!!!!!!!!! יש סיבה לזה שיש את הסימנים האלו- !- להדגיש נקודה מסויימת !!!- הדגשה של נקודה יותר חשובה ?!- שאלה צינית וכו' אין שום סיבה לעשות אחרי משפט יותר משלושה סימני קריאה. זה לא אישי
תנסה, ככה אנשים יקראו את ההודעה שלך ביותר רציני ויהיה אפשר להגיב עליה.

mkuzi

New member
או. קי......

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אבל מה שאתם עושים זה לא כינוס!

אתה לא קולט?! כינוס זה שהסוס מקצר את הצעד שלו ומרים את הרגליים שלו יותר גבוהה בלי שינוי של מהירות!.. אתה חושב שכינוס זה לשים את הסוס על המתג בגלל שהצוואר מתעגל והסוס כאילו "מכנס" את עצמו אבל זה לא נכון! על המתג זה שהרגלים שאחוריות של הסוס דורכות יותר מתחת לסוס וככה הוא מעביר חלק מהמשקל שלו אחורה ומגיע לשיווי משקל יותר טוב, ושהסוס מעגל את הגב שלו כלפי מעלה וכך המעמס מעמוד השדרה ושריריו עוברים לרגלי הסוס יותר וכך שרירי הגב משוחררים יותר כדי לנשוא את הרוכב יותר טוב. וכינוס זה שהסוס מקצר את הצעד ומרים את הרגלים יותר גבוה... אבל הסוס עדיין על המתג בזמן ביצוע הכינוס!

למעלה