דיון

אסף 1989

New member
נווווווו נכון

אצלינו החווה יש בימי רביעי בערב "ערב גברים" (חחחחחחחחחחח.....ככה הם קוראים לזה) ושמה הם רוכבים מהשעה 8 בערב עד 12-1 בלילה. עכשיו, מה שהם עושים בערבים באלו זה: טיולים, עבודה עם בקר, מודדים זמן במרוצי חביות, רופינג (לאסו וכל זה..) וביניהם הם גם עושים סתם רכיבה במנז' שמה את רואה את הסוסים מכונסים לאללה (ואני באתי מענף הדרסז' אני יודע טוב מאוד מה זה כינוס). וגם היה יום אחד שהם עבדו על הכינוסים שלהם והסבירו אחד לשני וכל השטויות האלה. יכול להיות שאני אצטרף אליהם בערבים.......

mkuzi

New member
תודה רבה תודה רבה!!!

את תקראי לזה "על המתג" ואני אקרא לזה כינוס!!! והכותרת לא קשורה לשום דבר....

אבל תקלוט שזה לא!

תשאל את המדריכה שלך אוקי? גם בווסטרן וגם באינגליש על המתג זה ב-ד-י-ו-ק אותו דבר! המדריכה שלי הסבירה לי את זה והיא רוכבת גם אינגליש וגם ווסטרן 40 שנה!... היא אמרה לי שבווסטרן ה-poll פשוט יותר נמוך בגלל שיש פחות קשר עם הפה אז הראש והצוואר נמצאים יותר נמוך.. ובאינגליש הראש והצוואר נמצאים יותר גבוה בגלל שיש קשר עם הפה.. אבל הסוס עושה אותו דבר- דורך מתחת לעצמו ומעגל את הגב כלפי מעלה.

mkuzi

New member
אוף!!!!!!!!

על המתג,איסוף, כינוס בשבילי הכל אותו דבר!!!!!!!!!!!!!! נימאס לי להתווכח!!! זאת הדעה שלי (שלא תשתנה בשום מקרה...) מול הדעה שלך...

mkuzi

New member
בסדר גמור...../images/Emo6.gif

אני אשאל אותה כשאני אראה אותה וזה יכול לקחת שבוע אז עד השיעור שלי הדיון הזה ישאר פתוח ומן הסתם ישכח מלב כולם...

mkuzi

New member
מה זה??????

מה זה "מוצקי"???? מה זה"בו כמה אתה"??? אתה מוכן ברוב טובך הידוע לכתוב לי עוד פעם את מה שכתבת שמה וגם לפשר לי את זה????? בכנות אין לי שמץ קלוש של מושג קלוש מה כתבת שמה......

mkuzi

New member
למה אתה שואל???

אני בן 14 וקצת. אבל למה אתה שואל??? כי אני כותב כמו בן 3?? (ראה הוויכוח שיש לי עם "ביוטיהיפה"...)

mkuzi

New member
אני אוהב לעשות רושם טוב על אנשים...

ת'אמת הרבה אומרים לי שאני מדבר כמו מבוגר... ואני אוהב מאוד לדבר בשפה שאין הרבה אנשים שמדברים בה... זאת פשוט השפה התיקנית והקצת יותר "עתיקה" משפת היום-יום.

mkuzi

New member
אני אוהב לעשות רושם טוב על אנשים...

ת'אמת הרבה אומרים לי שאני מדבר כמו מבוגר... ואני אוהב מאוד לדבר בשפה שאין הרבה אנשים שמדברים בה... זאת פשוט השפה התיקנית והקצת יותר "עתיקה" משפת היום-יום.

mkuzi

New member
תודה רבה תודה רבה!!!

את תקראי לזה "על המתג" ואני אקרא לזה כינוס!!! והכותרת לא קשורה לשום דבר....

mkuzi

New member
אאאאאא.......

לא ניראה לי שמה שיש בתמונה זה איסוף או להיות על המתג אם זה מה ששאלת אבל יכול להיות שזה כינוס וכינוס יכול להיות שונה מ"להיות על המתג" או "איסוף" אין לי שום מושג..... ת'אמת יכול להיות שאני באמת לא צודק יכול להיות שאני באמת בור ונבער....

זה סוס על המתג...רואים את הצורה

שלו.. הוא עגול בצוואר וגם בגב.. הוא מכניס תרגליים האחוריות מתחת לתחת.. וכמובן שרואים איך הוא מרים את הצעדים ומקצר אותם..

אסף 1989

New member
את רוכבת עם שתי ידיים?

מה עדיף לדעתך בווסטרן, לרכב עם יד אחת או עם שתיים? ולמה? בקשה תעני לי, זה מאוד חשוב לי כי אני לא יודע מה יותר עדיף....

למעלה