דיון

The Walrus

New member
../images/Emo45.gif

גם אני הרמתי גבה שקראתי ש90% מהקהל מתנגד לדעה של ווטרס (שהיא סך הכל דעה של שלום ושל קיום ביחד).

90% מהציבור הישראלי בעד הגדר

יש הרבה שמאלנים שתומכים בגדר. והדעה של ווטרס היא להוריד את הגדר ברגע זה.

The Walrus

New member
בקשר לגדר זה נכון

היא באמת מנעה הרבה פיגועים והכל, אבל באופן כללי הרעיון של לעשות שלום עם הפלסטינאים.

Jason2

New member
ובעקבות ההופעה הורידו את הגדר?

לא ממש, אז מה הבעיה עם זה שהוא יגיד מה שהוא רוצה? ממתי הוא מהווה השפעה על החלטות מדינת ישראל?

LEATHER REBEL

New member
עזוב, ווטרס היה מסטול מהחומוס

כידוע, בכדי שיוכלו להעמיד שם את הבמה, שוקי ווייס היה צריך לקנות את שדות החומוס. חומוס כידוע הוא מטמטם, ומה שווטרס אמר זה בהשפעה ישירה.

Silvernaor

New member
כן, אני כבר מדמיין את זה

"טוב, קנינו וגזמנו טונות של חומוס. מה נעשה עם הכל?"

RoieL

New member
בחו"ל באמת שורקים בוז

אני מתייחס להופעה להופעה מוזיקאלית גדולה, ניסיתי שלא לשים לב למסרים כי למזלי אני לא יוסי ביילין
[אגב, מצחיק לקרוא בחתימה שלך "פורום פינק פלויד, פורום פציפיזם"
]

itaikuskus

New member
כל הדיבור הזה דיי גורם לי לחשוב

על המסר של ווטרס בחומה, וכמה שהוא רלוונטי נכון להיום, אמנם לא בדיוק כמו שהתכוון המשורר, דהיינו, הקהל לא יילך בצורה עיוורת אחרי כל מילה שהאומן הנערץ עליהם יאמר, אבל אכן יש כאן מגמה של לבלוע את הצפרדע הזאת, רק כדי לשמור לעצמך את הכבוד של להיות נוכח בהופעה של הזמר הנערץ עליך. אני זוכר כל מיני שטיקים של עיתונאים סוג ז' במגזינים אינטרנטים להעביר מעליהם את החרפה הזאת שיבוא איזה גוי להטיף להם ויצאו בהרצאות של "באת לשיר, לא להטיף", אותם זבי חוטם בטח חייכו מאוזן לאוזן (כמה איברים הכנסתי במשפט אחד), כשיצאו שרוולי האש בCN, ונעלו את ההופעה, אחרי שעתיים ומשהו של עור ברווז, וזה נוגע לכמעט כל מי שנכח. רוג'ר ווטרס היה יכול לקרוא גם לפינוי ירושלים, לא חושב שמישהו היה מוחק את החיוך מהפנים שלו.

Jason2

New member
קודם כל במדינה דמוקרטית

יש מקום לדבר על כל דבר. דבר שני הדעות של ווטרס מאוד קיצוניות ומאוד שחור ולבן. אצלו כל המלחמות לא מוצדקות, גם מלחמת העולם השניה ולא רק בגלל היטלר בגלל גם כל שאר המשתתפות. אני לא חושב שהוא מסתכל בצורה אובייקטיבית אלא ישר מחלק את כולם לקבוצות מוגדרות. לדוגמה כל המנהיגים מושחתים, תאבי בצע ומחרחרי מלחמה. גם ב-animals הוא חילק את כל המין האנושי לשלושה סוגים של אנשים. אני לא חושב שהוא נגד הגדר בישראל רק בגלל שזה ישראל. הבעיה שלו זו החומה שמפרידה בין אנשים ומסמלת שלטון מדכא. הוא היה יוצא נגד זה גם אם זה היה בכל מקום אחר בעולם. לא היתה לי שום בעיה עם המשפט שהוא אמר בנווה שלום. הוא אמר שאולי אי אפשר לראות את זה היום אבל יום אחד נצטרך להפיל את החומה. אם יגיע היום שבו לא נזדקק לגדר הזאת, אין בעיה לנפץ אותה.

שלום חן

New member
ממש לא ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הרעיון של ווטרס לתקליט הוא חומת הפרדה בין האומן לקהל. גדר ההפרדה נועד להגנה והדעות הם פוליטיות. ווטרס שמאלני

למעלה