הנוקמים מלמת האינסוף
אני באמת לא יודעת למה אתה כ"כ מופתע, זה באמת היה סרט טוב. ואחרי שכבר התקלקלתי והתרגלתי לרעיון הכללי של גיבורי על אין סיבה שאם הסרט טוב אני לא אוהב אותו.
אממ מה אהבתי? קודם כל פשוט נהניתי לכל האורך, אפילו שהיה מלא דמויות הוא לא הרגיש לי עמוס מידי והיה מאד זורם ואפילו שהוא נורא ארוך זה לא היה מורגש בכלל. וגם היו הרבה קטעים מאד מצחיקים והדינימיקה בין הדמויות בעולמות השונים הייתה כיפית. במיוחד המפש בין שומרי הגלקסיה לתור היה ממש מצחיק.
וגם אהבתי את הנבל שלמרות שהוא אכן נראה כמו מפלצת CGI מגוחכת הוא כן היה די אנושי ומעניין ואפילו עם הגיון שיכולתי להסכים איתו.
וגם הקטעים המרגשים היו באמת מרגשים ויפים. אני מניחה שזאת הייתה חוויה רגשית יותר עוצמתית אם הייתי רואה את כל הסרטים האלה במשך שנים ואז הייתי מתרגשת מכל דבר וכל מפגש הרבה יותר אבל לא נורא. ויתכן שהזלתי דמעה כשספיידרמן מת
ידעתי שלוקי ימות אבל התאכזבתי שהוא מת כבר בסצנה הראשונה
משומה למרות שלא באמת ראיתי אותו בסרטים החלטתי שאני אוהבת אותו ושמחתי סופסוף לראות סרט עם לוקי ותוך שניה הוא מת
אני חושבת שיכל להיות הרבה יותר מדהים הסוף הזה שתאנוס מנצח וחצי מהדמויות מתות אם לא היה עוד סרט שאיכשהו יהפוך הכל בחזרה.
ואתה יכול להמליץ לי, אולי אני אקשיב
אני מתכוונת לראות ספיידרמן כי הוא כזה חמודי ואת תור החדש ואולי גם מלחמת האזרחים. מה עוד? אני עדיין לא הולכת לראות הכלללל.