דיוני סדרות #101

didalf

Well-known member
QAF 6-8 זהו סיימתי
חחח יופי, היה לי קשה להגיב בלי ספוילרים להודעה הקודמת.

במה זה תורם שרותי מורה? זה סתם לא תורם לאמינות שהיא בכזה קשר עם תלמיד...ומתרועעת במסיבות שגם התלמידים שלה נמצאים
מאוד לא אחראי ולא אתי (n)
אממ תורם? לצרכי עלילה, בדיוק לקונפליקט הבעייתי הזה נראה לי. ולהראות שהיא לא אחראית ולא אתית ואיך ההתנהגות הזאת נובעת מהמשבר הנפשי שלה שקשור בפיגוע ובילדים שכנראה היא לא הייתה מוכנה אליהם כמו שהיא חשבה ובחזרתו של ברודי פוגעת לה בקריירה.

לא ויתרו על עלילת HIV-
כן זה באמת נמאס קצת שתמיד יש עלילה כלשהי של HIV.

דור האינסטנט שהכל מהיר- בא לידי ביטוי גם בQAF הנוכחית לעומת המקור
בגדול זה נכון וזה קצת חבל. מצד שני למי יש כוח היום לעונה של 22 פרקים? אנחנו הבאנו את זה על עצמנו|פנים|

.נגיד הפעם הראשונה של ג'סטין- הייתה סצינה זכורה שנתנו לה את המשמעות שלה...כאן? זה היה מהיר ובשירותים בין ברודי לצ'יקי.
אבל מצד שני צריך לשחרר מהסדרה המקורית. היא רק בלופרינט לזו ובעיקר רוכבים על השם שלה. לא שלא חטאתי בזה גם מידי פעם אבל עדיף להסתכל עליה כסדרה חדשה ולא להשוות כל דבר למוכר כי גם זה לא נכון וגם זה לא ישתווה.
כה אמרה המלכה אלזה:

וגם זה ששר בגדה עם אמא של ברודי...למה זה היה הכרחי?!|חבול|
למה צריך לערבב את כל הדמויות? ובכלל-למה צריך שברנדה תהיה לסבית? כל מה שקרה סביב זה- לא אהבתי. ועוד מילא שר עשתה טעות- עוד אח"כ התנשקה איתה שוב וברודי ראה אותן
בפעם הראשונה דווקא היה ברור למה זה הכרחי שתיהם.ן היו במקום לא טוב מבחינת הבית וסיפקו אחת לשני.ה משהו שהיו זקוקות לו באותו רגע. בפעם השניה גם אני לא הבנתי כ"כ מאיפה זה בא לשר.

הבבילון הנוכחי ממש קטן ביחס למקור...זה לא נותן את התחושה שהמקום אמור לתת , כך שזה מאבד מהקסם לטעמי.
אבל היה חמוד כשכולם שיפצו ביחד כדי לפתוח מחדש.

@didalf עבדת עליי אה עם הקטע של "עם מי יסיים ברודי" חחח ממש לא ציפיתי לזה...עד לרגע שהם התנשקו לא הבנתי בכלללל שזה מה שהוא הולך להגיד לה...שהוא אוהב אותה? WTF?! טוויסט מוזר:-0
חעחע כן:-D אני גם לגמרי לא ראיתי את זה בא. חשבתי שהוא הולך לספר לה על אמא שלו ושר ולא הבנתי למה כזה דרמטי.
בגלל זה התקשיתי טיפה להגיב לך על האמצע כשעוד "התלבטת" בין מיגנוס לנואה בשביל ברודי, על כמה זה בכלל לא רלוונטי:-D

-הלוואי...איך הייתי שמח אם היו מזמנים את אחת מהדמויות של האמריקאית לתפקיד אורח בשביל לקרוץ לצופים דאז:p-
אבל הם זקנים:-( אני רוצה לזכור אותם (אוקי בעיקר את בריאן) צעירים ויפים.
בגלל זה אמרתי שאם כבר היו מביאים את גאס הבן של בריאן שעכשיו צריך להיות בן 22 פלוס מינוס.

מילי08

Well-known member
עכשיו אני לא יודעת אם להאמין למילי או לניק ויעל.
לי, ברור שלי. אני לא מבינה את השאלה
השאלה אם את רוצה להאמין לרובוט חסר רגשות או לא
אמרה ארינמל ונשארה אדישה לסיפור של גארי ומארי. ואחר כך מעלילים עלי שאני חסרת לב :-[
"רובוט חסר רגשות" זה באותה מידה יכול להיות גם ניק.
ניק זה סיפור אחר. על דיקטטורים אפשר להגיד הכל

בקיצור לונה. את לב המאזניים. הכל מונח עכשיו על הכף ואת צריכה לחשוב טוב טוב בצד של מי את }-]

Lhuna3

Well-known member
לי, ברור שלי. אני לא מבינה את השאלה

אמרה ארינמל ונשארה אדישה לסיפור של גארי ומארי. ואחר כך מעלילים עלי שאני חסרת לב :-[

ניק זה סיפור אחר. על דיקטטורים אפשר להגיד הכל

בקיצור לונה. את לב המאזניים. הכל מונח עכשיו על הכף ואת צריכה לחשוב טוב טוב בצד של מי את }-]
יש לי חולשה: כשיש חילוקי דיעות אני חייבת לדעת מי צודק, ולכן אין לי עכשיו ברירה אלא לנסות ולצפות בה באמת.

Aranel Nenharma

Well-known member
מי זה גארי ומארי? באמת שאין לי מושג על מה מדובר
יש לי חולשה: כשיש חילוקי דיעות אני חייבת לדעת מי צודק, ולכן אין לי עכשיו ברירה אלא לנסות ולצפות בה באמת.
לונה תשאלי את זה ככה, מי ראה והתאהב ביורשים והוכיחה שיש לה טעם מעולה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי רק עכשיו את רק רציחות בבניין
אהבתי גם את המשחק של הבן של סאם ואיך כולם עברו ללוק סבנטיזי. וכמובן אני תמיד אוהבת אנשים שיודעים לזהות טל טל של אנשים משקרים כשהם מסבירים את הדברים הקטנים שהם שמים לב אליהם.
ציפיתי כל הזמן שהאנשים הצעירים יזכירו שיש משחק מודרני כזה שמשחקים עם הטלפון או משהו כזה (אני לא שיחקתי, אבל הייתי מודה לזה שאחיינים שלי משחקים)
מעניין מה עוד החברה של מייבל מסתירה.
מצד אחד היה ברור שהיא מסתירה משהו, מצד שני היה ברור שזה מוקדם מידי בשביל לגלות את הרוצח. אבל עכשיו הגיוני שיחזרו אליה.
לפחות זה טוב שכבר התייחסו אליה כחשודה כי באמת גם בלי הניתוח של ג'אן זה היה די ברור שהיא חשודה מאוד.
ובסוף ראו כרטיס של son of sam אבל לא היה ברור אם זה בתיק של אליס או של מייבל.
והיה ברור כל הפרק עם הבדיקת DNA וזה שיסתבר שאוליבר של האבא של הבן שלו, אבל טדי??:-0
כן היה ברור שמשהו כזה יתגלה. אבל באמת לא ציפיתי לגילוי שזה טדי.
*אבל לפחות זה לא התגלה שזה צ'ארלס (לא שחשבתי שזה מה שיתגלה, אבל במחשבה לאחור זה לחלוטין היה יכול להיות גילוי מפוצץ)
**עכשיו שאני חושב על זה, זה עוד אפשרי. אולי צ'ארלס גם ממוצא יווני ואפילו לא מודע לזה.

אהבתי את זה שעירבו את ג'אן בעלילה. זה מצחיק איך היא מתייחסת אל צ'ארלס כאילו הם עדיין יחד וזוכרת בחיבה את הערב האחרון שלהם יחד (שבו היא ניסתה להרוג אותו). אני מניח שהיא עדיין מסתירה דברים.

אז גילו שסיכוי גדול שמי שבאני נפגשה איתו יום לפני מותה הוא כנראה הרוצח. צריכים לבקש ממי שהיה מלצר באותו יום שינסה לתאר איך הוא נראה. (חוץ מזה איך הגיוני שהאדם ההוא הגיע לשולחן ועזב אותו בלי לסובב את הפרצוף שלו לכיוון המצלמה?)
אם כי אם יעשו את זה אז יתברר שזה לא באמת הרוצח.

כשמייבל יצאה מתוך הפתח בריצפה בתוך חדר ארונות לא הבנתי למה היא לא מדברת בשקט כי לא הבנתי שזה החדר ארונות שלה.

היה מצחיק הקטע שהמעריצים של הפודקאסט מקשיבים לשלישיה בדיינר (ואוליבר אומר להם "אזהרת ספוילר")

חשבתי על זה שמאז הפרק הראשון לא רואים לדעתי את השוטרת או שוטרים אחרים. מה קורה עם החקירה המשטרתית? במיוחד כשמייבל אמורה להיות חשודה.

[מדובר על הסדרה התייר]
הבעיה היא שאני חושב שזאת סדרה טובה, אבל אני ממש לא בטוח אם את תאהבי אותה.
אבל זה שאת לא אוהבת סדרה לא הופך אותה ללא טובה.

didalf

Well-known member
ציפיתי כל הזמן שהאנשים הצעירים יזכירו שיש משחק מודרני כזה שמשחקים עם הטלפון או משהו כזה (אני לא שיחקתי, אבל הייתי מודה לזה שאחיינים שלי משחקים)
וואלה? לא מכירה.

של אליס לא? חשבתי שזה כן ברור.

*אבל לפחות זה לא התגלה שזה צ'ארלס (לא שחשבתי שזה מה שיתגלה, אבל במחשבה לאחור זה לחלוטין היה יכול להיות גילוי מפוצץ)
**עכשיו שאני חושב על זה, זה עוד אפשרי. אולי צ'ארלס גם ממוצא יווני ואפילו לא מודע לזה.
למה? צ'ארלס ואוליבר הכירו כ"כ הרבה שנים אחורה? הוא מכיר את אשתו בכלל? למה שזה יהיה צ'ארלס?

היה מצחיק הקטע שהמעריצים של הפודקאסט מקשיבים לשלישיה בדיינר (ואוליבר אומר להם "אזהרת ספוילר")
חחח כן סופר מטא.

מילי08

Well-known member
יש לך שתי סדרות לפשר בהן
מי זה גארי ומארי? באמת שאין לי מושג על מה מדובר
הדמויות מ walf like me
לונה תשאלי את זה ככה, מי ראה והתאהב ביורשים והוכיחה שיש לה טעם מעולה
חנפנית :-D
לונה, מזכירה לך שאני הכרתי לך את הטיק!
מדובר על הסדרה התייר]
הבעיה היא שאני חושב שזאת סדרה טובה
זו לא לא סדרה טובה. מתח עשוי טוב. אבל בעיני היא לא היתה מרגשת או וואו.
אהבתי גם את המשחק של הבן של סאם ואיך כולם עברו ללוק סבנטיזי
כן! זה היה חמוד
מעניין מה עוד החברה של מייבל
באמת? דווקא לא נראה לי שיש עוד משהו
והיה ברור כל הפרק עם הבדיקת DNA וזה שיסתבר שאוליבר של האבא של הבן שלו, אבל טדי??:-0
האמת שלא נתתי לזה הרבה חשיבות ונראה לי שאפילו קיוויתי שלא יילכו למקום הזה. קצת אופרת סבון
היו דברים שהצחיקו אותי אבל כבר שכחתי|בוקס|
זהו, שזה הדברים הקטנים וההתנהגות שלהם. כמו צ'ארלס שנשאר 2 דקות לבד במסיבה והכריז שהוא לא טוב בסמול טוק :-D

סיוט להגיב מהטלפון |שפם|. אם אני עושה תיקון קטן ואז עוברת עמוד התגובה מאבדת את הציטוטים ומשאירה רק טקסט |פנים|. שלא לדבר על כמה זה קשה לסמן ספוילר כי המקלדת מקפיצה לי אוטומטית סרגל של העתק הדבק שיושב בדיוק על הסרגל של תפוז

מילי08

Well-known member
הממ. אני הייתי שזה של אליס ושהיא מצאה כרטיס בלונדינית אחר ויציאה לאוליבר
אהבתי את זה שעירבו את ג'אן בעלילה. זה מצחיק איך היא מתייחסת אל צ'ארלס כאילו הם עדיין יחד וזוכרת בחיבה את הערב האחרון שלהם יחד (שבו
חחח כן היא הזויה ומצחיקה וקריפית. אבל צ'רלס משתף פעולה
אם כי אם יעשו את זה אז יתברר שזה לא באמת הרוצח.
אני מנסה לחשוב מי הכי פחות likely יהיה הרוצח, כמו ג'אן. נראה לי הרולד
כשמייבל יצאה מתוך הפתח בריצפה בתוך חדר ארונות לא הבנתי למה היא
גם אני לא הבנתי את זה
וואלה? לא מכירה
גם אני לא מזכירה משחק כזה, לא קלפים ולא אפליקציה

didalf

Well-known member
זהו, שזה הדברים הקטנים וההתנהגות שלהם. כמו צ'ארלס שנשאר 2 דקות לבד במסיבה והכריז שהוא לא טוב בסמול טוק :-D
חחחחחח כן:-D

באמת? דווקא לא נראה לי שיש עוד משהו
הממ. אני הייתי שזה של אליס ושהיא מצאה כרטיס בלונדינית אחר ויציאה לאוליבר
נו בדיוק זה. זה שהיא כן הייתה הבן של סאם אבל הסתירה את הקלף והציגה לאוליבר בלונדינית, ובלילה רואים שהיא החביאה את הקלף האמיתי רומז לנו שהיא מסתירה עוד משהו, וכל ההתפרצות שלה כנראה לא הייתה כנה עד הסוף.

Lhuna3

Well-known member
אוקיי ראיתי את התייר
סתם :-D אבל ראיתי את הפרק ה-1 ואני לא ממשיכה.
אני לא אומרת שזה לא טוב (ניק |שפם|) אבל זה תעלומה ואני אין לי כוח לתעלומות ובלשים וכל זה.
אבל ג'יימי דורנן חתיך, זה נכון. אבל כשסדרה מבוססת על תעלומה אני תמיד מתאכזבת מהסוף שלה אז אין לי כוח עכשיו.

חנפנית :-D
לונה, מזכירה לך שאני הכרתי לך את הטיק!
:-D כמובן שאני זוכרת!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקיי ראיתי את התייר
סתם :-D אבל ראיתי את הפרק ה-1 ואני לא ממשיכה.
אני לא אומרת שזה לא טוב (ניק |שפם|) אבל זה תעלומה ואני אין לי כוח לתעלומות ובלשים וכל זה.
אבל ג'יימי דורנן חתיך, זה נכון. אבל כשסדרה מבוססת על תעלומה אני תמיד מתאכזבת מהסוף שלה אז אין לי כוח עכשיו.
זהו, הנחתי שסיכוי גדול שזה לא יהיה לטעמך.
אומנם האנטי שלך נוטה להיות בעיקר לגבי תעלומות רצח, אבל גם בכלל.

ואם כבר תעלומות רצח...
וואלה? לא מכירה.
גם אני לא מזכירה משחק כזה, לא קלפים ולא אפליקציה
הצלחתי להזכר בשם - Among Us
נראה לי שזה היה די פופולרי לתקופה מסוימת לפני כמה שנים
נו בדיוק זה. זה שהיא כן הייתה הבן של סאם אבל הסתירה את הקלף והציגה לאוליבר בלונדינית, ובלילה רואים שהיא החביאה את הקלף האמיתי רומז לנו שהיא מסתירה עוד משהו, וכל ההתפרצות שלה כנראה לא הייתה כנה עד הסוף.
אני מבין את הקטע שזה כאילו היא הסתירה את זה שהיא הרוצחת... אבל הקטע הוא שזה בעצם מטופש. בין אם היא "רעה" או לא אין שום סיבה שהיא תסתיר אם היה לה את הכרטיס של הson of sam. זה שהיא הרוצחת במשחק לא אומר שום דבר. היא בכל מקרה התוודתה על דברים שהיא שיקרה לגביהם. בין אם היא שיקרה לגבי עוד דברים זה לא קשור לאם יש לה את קלף הרוצח או לא.
חוץ מזה שבשלב הזה נותרו רק אוליבר, מייבל ואליס. אוליבר יודע שזה לא הוא, אז ברגע שהוא רואה שזה לא אליס אז הוא אמור לפנות אל מייבל ולומר לה שהיא ניצחה. עכשיו ברור שעם הרגשות הגבוהים באותו רגע אז הוא לא יאמר את זה. אבל זה אוליבר והוא קמצן ורכושני - אז הוא לפחות ירצה לאסוף חזרה את כל הקלפים של המשחק שלו. כלומר מתישהו הוא ילך אל מייבל ויאמר לה שהוא רוצה את הקלף של הרוצח חזרה.
אני מנסה לחשוב מי הכי פחות likely יהיה הרוצח, כמו ג'אן. נראה לי הרולד
אולי אחד ממעריצי הפודקאסט
האמת שלא נתתי לזה הרבה חשיבות ונראה לי שאפילו קיוויתי שלא יילכו למקום הזה. קצת אופרת סבון
אנשים שוכחים שכל הסדרות הם קצת אופרות סבון. פשוט לא באקסטרים. אבל נדירות הסדרות שאין בהם איזושהי עלילת אופרת סבון. (קחי את חברים - העץ המשפחתי של פיבי הוא אופרת סבון איזה 3 פעמים)
נראה לי שהוא הכריז שהוא מפחד שהוא מצטייר כקריפי. ובאופן אירוני איך שהוא אמר את זה גרם לו להראות קריפי ואנשים התרחקו ממנו.
למה? צ'ארלס ואוליבר הכירו כ"כ הרבה שנים אחורה? הוא מכיר את אשתו בכלל? למה שזה יהיה צ'ארלס?
חלק גדול מהאנשים בבניים הזה גרים שם שנים רבות. זה ידוע שאוליבר גר שם שנים רבות מאוד. גם צ'ארלס חי שם לא מעט שנים. אני פשוט לא בטוח אם מספיק שנים בשביל שהוא יוכל להיות האבא של הבן של אוליבר.
באופן כללי אנחנו יודעים שאוליבר וצ'ארלס הכירו שנים בגלל ששניהם גרו באותו בניין. הם פשוט אף פעם לא היו מיודדים.
חחח כן סופר מטא.
היה גם קטע שהמעריצים אומרים "לפחות הם לא חושדים שאחד מהם הוא הרוצח" זה גם הרגיש מטא

Lhuna3

Well-known member
סיימתי אותה עכשיו (היא קצרה).
סדרה מאוד חמודה. לא זוכרת אם ראיתי פעם את ג'וש גאד בתפקיד לא ליצני, ואני תמיד אוהבת לראות מעברים כאלו, הוא היה מקסים.
גם פישר והילדה מקסימות.
אהבתי נורא את הסצינה שהילדה אומרת לפסיכיאטר שלה שהוא לא מתאים לה ומבקשת ממנו להמליץ על מישהו אחר. (זה היה קצת בוגר מידי בשביל להיות לגמרי אמין, אבל אני בסדר עם זה כי היא מקסימה ומשכנעת וזה היה חמוד.)
אני אגב הרגשתי מההתחלה שהזאב זה מטאפורה למחלת נפש וכל הסיפור מדבר על התמודדות עם זוגיות והורות כשיש מחלת נפש ברקע, על כמה שזה מפחיד להתחבר לאדם כזה, ומצד שני שאם אוהבים ותומכים אז אפשר להתגבר ולהפיק מזה את הטוב, וגם על הפחדים מלהוריש את זה לילדים שתביא לעולם, או שתפגע בילדים שלך.
זה היה נראה לי כל כך שקוף ברמה שזה כמעט הפריע לי. גם החיבור בין מארי והילדה רמז לי על זה, וגם את שם הסדרה ניתן לפרש ככה.
אבל מצד שני לא ראיתי שמישהו אחר כתב על זה (וקראתי את המעט שאתם כתבתם), אז גם יכול להיות שזה רק פרשנות שלי ולא כוונת היוצרים.

אני שמחה שתהיה עונה שנייה, כי הסוף הרגיש לי לא לגמרי מספק. ולפי הכיוון שהם הלכו אליו בפרק האחרון זה נראה לי שהכוונה היא ללכת יותר לכיוון של דרמה-קומית (ולזנוח את הנושא הנפשי הכבד, בהנחה שהוא באמת היה שם כמו שאני פירשתי בכלל).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סיימתי אותה עכשיו (היא קצרה).
סדרה מאוד חמודה. לא זוכרת אם ראיתי פעם את ג'וש גאד בתפקיד לא ליצני, ואני תמיד אוהבת לראות מעברים כאלו, הוא היה מקסים.
גם פישר והילדה מקסימות.
אהבתי נורא את הסצינה שהילדה אומרת לפסיכיאטר שלה שהוא לא מתאים לה ומבקשת ממנו להמליץ על מישהו אחר. (זה היה קצת בוגר מידי בשביל להיות לגמרי אמין, אבל אני בסדר עם זה כי היא מקסימה ומשכנעת וזה היה חמוד.)
אני אגב הרגשתי מההתחלה שהזאב זה מטאפורה למחלת נפש וכל הסיפור מדבר על התמודדות עם זוגיות והורות כשיש מחלת נפש ברקע, על כמה שזה מפחיד להתחבר לאדם כזה, ומצד שני שאם אוהבים ותומכים אז אפשר להתגבר ולהפיק מזה את הטוב, וגם על הפחדים מלהוריש את זה לילדים שתביא לעולם, או שתפגע בילדים שלך.
זה היה נראה לי כל כך שקוף ברמה שזה כמעט הפריע לי. גם החיבור בין מארי והילדה רמז לי על זה, וגם את שם הסדרה ניתן לפרש ככה.
אבל מצד שני לא ראיתי שמישהו אחר כתב על זה (וקראתי את המעט שאתם כתבתם), אז גם יכול להיות שזה רק פרשנות שלי ולא כוונת היוצרים.

אני שמחה שתהיה עונה שנייה, כי הסוף הרגיש לי לא לגמרי מספק. ולפי הכיוון שהם הלכו אליו בפרק האחרון זה נראה לי שהכוונה היא ללכת יותר לכיוון של דרמה-קומית (ולזנוח את הנושא הנפשי הכבד, בהנחה שהוא באמת היה שם כמו שאני פירשתי בכלל).
הא מעניין
אני באאמת לא חושב שחשבתי על כך שהזאב הוא מטפורה למחלת נפש. אם כי אפילו בלי שאני זוכר המון מהסדרה זה נשמע לי הגיוני מאוד.
היה באמת את כל העניין שהאישה התחברה עם הילדה מאוד וזה גרם לי לחשוב שאולי גם הילדה היא זאבה איכשהו. וקצת התאכזבתי כשלא הלכו לכיוון הזה. אבל בעצם פשוט הראו איך זה דברים דומים ובגלל זה האישה יכלה להתחבר עם הילדה.

אגב, התחלתי לצפות בסדרה בלי לדעת על מי היא בכלל חוץ מהטריילר. וזה ידוע שטריילרים חושפים כמעט תמיד את מה שחשוב בסדרה. אבל במקרה הזה אני ממש לא קלטתי מהטריילר שמדובר באשת זאב. אני באמת חשבתי שזאת מישהי עם בעיות נפשיות כלשהם עם השפעה חזקה.
*הקטע בסוף הטריילר אולי היה צריך לרמז לי שזה יותר מזה, אבל הוא לא.
הטריילר:

*עוד משהו מעניין שרק עכשיו חשבתי עליו שם הסדרה הזאת הוא כמעט כמו השם של Please Like Me
ושתיהן אוסטרליות

מילי08

Well-known member
עכשיו אני סקרן . . .את מי את מחשיבה ל "רובוט חסר רגשות"
אותי :-D

ולונה! את אמורה להכריע, לא להיות שוויץ. אף אחד לא אוהב את שוויץ |שפם|. מזומרת חמודה? בשלב הזה של הדיונים כאן ההחלטה צריכה להיות מי צודק בטעם שלה! (אני כמובן, אבל עדיף שיבוא ממך כי אני צנועה)
יא, זה נפלא. לא חשבתי על זה בכלל אבל אני לגמרי מתחברת לזה ותכלס זה כל כך בולט שלא ברור לי איך זה לא עבר לי בראש.
מגניב, לא ידעתי שתהיה עונה נוספת. אני מקווה שימשיכו לטפל גם בנושא הנפשי כי לדעתי הם עשו את זה בצורה מאוד רגישה ומכבדת. בלי הפן הזה אני חוששת שהסדרה קצת תלך לאיבוד
היה באמת את כל העניין שהאישה התחברה עם הילדה מאוד וזה גרם לי לחשוב שאולי גם הילדה היא זאבה איכשהו. וקצת התאכזבתי כשלא הלכו לכיוון הזה. אבל בעצם פשוט הראו איך זה דברים דומים ובגלל זה האישה יכלה להתחבר עם הילדה.
בדיוק. גם אני הנחתי שהילדה תהפוך לזאבה ומאוד ציפיתי להבין את המקור לחיבור בינהן
זה ידוע שטריילרים חושפים כמעט תמיד את מה שחשוב בסדרה
בגלל זה אני משתדלת להימנע מטרייליים
*עוד משהו מעניין שרק עכשיו חשבתי עליו שם הסדרה הזאת הוא כמעט כמו השם של Please Like Me
וואלה. אבל זה נראה לי קצת סטרצ'..

האמת שבגלל שיש לך תמיד תובנות מעניינות, מסקרן אותי לדעת איך את היית רואה את הסוף של התייר ומה היית חושבת עליה

It's Always Sunny

Well-known member
וואו, איזו סדרה. ראיתי אותה לפני יומיים ועדיין הייתי צריכה לעכל קצת את מה שראיתי. זה היה לי קצת מוזר לראות את הסדרה מתעסקת בנושאים רציניים וחשובים ופתאום יש קטעים סוריאליסטיים. הצחיק אותי לראות את המלאכית של אמריקה מתחילה כל משפט שלה ב:אני, אני, אני. זה אמור להיות קטע רציני אבל לא יכולתי להתגבר על זה. וכמובן, כל פעם כשהיא באה לבקר והיא שברה את התקרה :-D
אבל מבחינתי הקטע ההזוי ביותר היה כששני בני משפחה מתים מבקרים את פריור (בחלום) ומדברים איתו על המוות. מצד אחד, זה מוזר לראות אותם במיוחד שהם נראים קצת מיושנים, מצד שני, פתאום זה הרגיש קצת כואב לשמוע אותם מדברים על המסע הבודד והחשוך שפריור יצטרך לעבור.
אני מניחה שרוב הדמויות הן בדיוניות מלבד אתל רוזנברג ורוי כהן. אתוודה על כך שהכרתי אותם (בייחוד את אתל רוזנברג) רק מהשיר של בילי ג'ואל (We Didn't Start the Fire) והייתי צריכה ללכת לויקיפדיה כדי לוודא שמה שנאמר בסדרה (שרוי כהן תבע את אתל וג'וליוס רוזנברג) באמת נכון. אגב, מסתבר שהוא גם חי עם אימא שלו עד גיל 40.
ובהערה לא ממש קשורה, היה נחמד לראות את מרי לואיז פרקר ואת ג'סטין קירק, תהיתי אם יהיו להם סצינות ביחד ואז בפרק הראשון הייתה להם הזייה משותפת.
יש בסדרה הזו כל כך הרבה אבל זה מרגיש לי שהדבר היחידי שאני יכולה לרשום זה וואו. והסוף היה יחסית אופטימי אז זה נחמד.

בינתיים התחלתי את קרניבל, דבר אחד אני יכולה לומר עליה בינתיים, המוזיקה מצמררת קצת.

שאלה לי יש בקשר לסדרה איסטסיידרס |נטפליקס|, היא נגמרה אחרי ארבע העונות שיש כבר?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
וואו, איזו סדרה. ראיתי אותה לפני יומיים ועדיין הייתי צריכה לעכל קצת את מה שראיתי. זה היה לי קצת מוזר לראות את הסדרה מתעסקת בנושאים רציניים וחשובים ופתאום יש קטעים סוריאליסטיים. הצחיק אותי לראות את המלאכית של אמריקה מתחילה כל משפט שלה ב:אני, אני, אני. זה אמור להיות קטע רציני אבל לא יכולתי להתגבר על זה. וכמובן, כל פעם כשהיא באה לבקר והיא שברה את התקרה :-D
אבל מבחינתי הקטע ההזוי ביותר היה כששני בני משפחה מתים מבקרים את פריור (בחלום) ומדברים איתו על המוות. מצד אחד, זה מוזר לראות אותם במיוחד שהם נראים קצת מיושנים, מצד שני, פתאום זה הרגיש קצת כואב לשמוע אותם מדברים על המסע הבודד והחשוך שפריור יצטרך לעבור.
אני מניחה שרוב הדמויות הן בדיוניות מלבד אתל רוזנברג ורוי כהן. אתוודה על כך שהכרתי אותם (בייחוד את אתל רוזנברג) רק מהשיר של בילי ג'ואל (We Didn't Start the Fire) והייתי צריכה ללכת לויקיפדיה כדי לוודא שמה שנאמר בסדרה (שרוי כהן תבע את אתל וג'וליוס רוזנברג) באמת נכון. אגב, מסתבר שהוא גם חי עם אימא שלו עד גיל 40.
ובהערה לא ממש קשורה, היה נחמד לראות את מרי לואיז פרקר ואת ג'סטין קירק, תהיתי אם יהיו להם סצינות ביחד ואז בפרק הראשון הייתה להם הזייה משותפת.
יש בסדרה הזו כל כך הרבה אבל זה מרגיש לי שהדבר היחידי שאני יכולה לרשום זה וואו. והסוף היה יחסית אופטימי אז זה נחמד.
ראיתי לפני שנים רבות אז אני בקושי זוכר משהו. אבל זכור לי שזה היה מאוד טוב
בינתיים התחלתי את קרניבל, דבר אחד אני יכולה לומר עליה בינתיים, המוזיקה מצמררת קצת.
גם את זה ראיתי לפני המון המון שנים. אני חושב שראיתי רק את העונה הראשונה ועד שהיה לי את האופציה של לראות את העונה השניה כבר לא התחשק לי במיוחד או ששכחתי יותר מידי ממה שהיה בעונה הראשונה.
הכל שם מצמרר. ומאוד הזוי.
אולי אבל שווה צפיה חוזרת.

למעלה