didalf
Well-known member
חחח יופי, היה לי קשה להגיב בלי ספוילרים להודעה הקודמת.QAF 6-8 זהו סיימתי
אממ תורם? לצרכי עלילה, בדיוק לקונפליקט הבעייתי הזה נראה לי. ולהראות שהיא לא אחראית ולא אתית ואיך ההתנהגות הזאת נובעת מהמשבר הנפשי שלה שקשור בפיגוע ובילדים שכנראה היא לא הייתה מוכנה אליהם כמו שהיא חשבה ובחזרתו של ברודי פוגעת לה בקריירה.במה זה תורם שרותי מורה? זה סתם לא תורם לאמינות שהיא בכזה קשר עם תלמיד...ומתרועעת במסיבות שגם התלמידים שלה נמצאים
מאוד לא אחראי ולא אתי
כן זה באמת נמאס קצת שתמיד יש עלילה כלשהי של HIV.לא ויתרו על עלילת HIV-
בגדול זה נכון וזה קצת חבל. מצד שני למי יש כוח היום לעונה של 22 פרקים? אנחנו הבאנו את זה על עצמנודור האינסטנט שהכל מהיר- בא לידי ביטוי גם בQAF הנוכחית לעומת המקור
אבל מצד שני צריך לשחרר מהסדרה המקורית. היא רק בלופרינט לזו ובעיקר רוכבים על השם שלה. לא שלא חטאתי בזה גם מידי פעם אבל עדיף להסתכל עליה כסדרה חדשה ולא להשוות כל דבר למוכר כי גם זה לא נכון וגם זה לא ישתווה..נגיד הפעם הראשונה של ג'סטין- הייתה סצינה זכורה שנתנו לה את המשמעות שלה...כאן? זה היה מהיר ובשירותים בין ברודי לצ'יקי.
כה אמרה המלכה אלזה:
בפעם הראשונה דווקא היה ברור למה זה הכרחי שתיהם.ן היו במקום לא טוב מבחינת הבית וסיפקו אחת לשני.ה משהו שהיו זקוקות לו באותו רגע. בפעם השניה גם אני לא הבנתי כ"כ מאיפה זה בא לשר.וגם זה ששר בגדה עם אמא של ברודי...למה זה היה הכרחי?!
למה צריך לערבב את כל הדמויות? ובכלל-למה צריך שברנדה תהיה לסבית? כל מה שקרה סביב זה- לא אהבתי. ועוד מילא שר עשתה טעות- עוד אח"כ התנשקה איתה שוב וברודי ראה אותן
אבל היה חמוד כשכולם שיפצו ביחד כדי לפתוח מחדש.הבבילון הנוכחי ממש קטן ביחס למקור...זה לא נותן את התחושה שהמקום אמור לתת , כך שזה מאבד מהקסם לטעמי.
חעחע כן אני גם לגמרי לא ראיתי את זה בא. חשבתי שהוא הולך לספר לה על אמא שלו ושר ולא הבנתי למה כזה דרמטי.@didalf עבדת עליי אה עם הקטע של "עם מי יסיים ברודי" חחח ממש לא ציפיתי לזה...עד לרגע שהם התנשקו לא הבנתי בכלללל שזה מה שהוא הולך להגיד לה...שהוא אוהב אותה? WTF?! טוויסט מוזר
בגלל זה התקשיתי טיפה להגיב לך על האמצע כשעוד "התלבטת" בין מיגנוס לנואה בשביל ברודי, על כמה זה בכלל לא רלוונטי
אבל הם זקנים אני רוצה לזכור אותם (אוקי בעיקר את בריאן) צעירים ויפים.-הלוואי...איך הייתי שמח אם היו מזמנים את אחת מהדמויות של האמריקאית לתפקיד אורח בשביל לקרוץ לצופים דאז-
בגלל זה אמרתי שאם כבר היו מביאים את גאס הבן של בריאן שעכשיו צריך להיות בן 22 פלוס מינוס.