כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
מסתבר שלמלאכים טובים ורעים יש צבעים שוניםאוקי המלחמה הגדולה הגיעה.
עזריאל והמכשפות ומלאכים צבעוניים בשמיים מופע אור קולי יפה מאד.
הוא שם מטענים חשמליים בתהום שברגע שהוא יפעייל אותם יחזקו את משיכת האבק שבתהום וככה הוא תיכנן ללכוד ולהרוג את מטטרון (כי מלאכים עשויים מאבק). וזה גם מה שקרה באמת, אבל היו זקוקים לקוף של מריסה שיפעיל את המטענים ברגע הנכון כשהיא ועזריאל דחפו את מטטרון למטה.לעזריאל יש גם תוכנית שלא הבנתי אותה כ"כ שקשורה בתהום.
הם עדיין צריכים לעשות מסע כומתה כדי להגיע לשם, אבל הציפורים המפחידות מכוונות אותם לשם בתמורה לסיפוריםלא הבנתי מה קורה עכשיו עם המתים? הם מגיעים ישר לעולם החדש שליירה פתחה, או שהם צריכים לעשות מסע כומתה בדרך לשם?
כן, זה היה מעצבן שזה לקח מאה שנה.אניוואי וויל וליירה סופסוף מגיעים לאיפה שכולם, אבל לאיזה חור בקצה אחר של האזור וצריכים להגיע לדמונים שלהם. יאוו שיתאחדו כבר הרגתםםם.
לא ממש ברור איך היא שולטת בהם, אבל באמת גם עונה קודמת היא שלטה בהם איכשהומטטרון בינתיים שולח גם רפאים לאכול דמונים אבל גברת קולטר שולטת בהם.
אבל בשלב הזה היא כבר עשתה את זה כי היא רצתה לנצח אותו. והיא כבר הבינה מקודם שיש לה יותר סיכוי להביס את מטטרון מאשר עזריאל דווקא בגלל שהיא אפלה (היא דיברה עם המלאכה על זה)זה מרשים אותו אז הוא מזמין אותה למפגש. גברת אינטרסים לא תסרב כמובן. עזריאל קולט את זה והולך גם.
לא ברור לי מה הקטע שבסוף (בפרק הבא) המכשפה ההיא נתנה לה שם. וגם שם הזוי לחלוטין.ליירה ופאן סופסוף מתאחדים!!! אבל פאן כועס עליה נו תשלימו כבר. וויל פוגש לראשונה את הדמונית שלו, תן לה שם!
דווקא בשלב הזה הייתי בטוח שמריסה לא מתכוונת לבגוד בליירה.מטטרון נגלה בצורתו האנושית למריסה, ומנסה לשכנע אותה לבגוד בליירה ועזריאל ולהצטרף אליו. במקביל הוא נגלה לעזריאל בצורת עזריאל וג'יימס מקאבוי הולך מכות עם עצמו. מריסה מתפתה לבגוד בליירה. האמנם? חשדתי שהיא מערימה על מטטרון כי היא שקרנית על זאתי אבל אי אפשר אף פעם לסמוך עליה עד הסוף. אבל בסוף היא כן הייתה בצד הנכון.
הקטע המוזר לי זה שהיה ברור שמריסה השאירה את הקוף מאחור על מנת שיפעיל את המכונה ברגע הנכון. אז למה לכל הרוחות הקוף חיכה במקום כל כך רחוק מהמפסק של המכונה שהוא היה צריך לעשות ריצה וקפיצות כדי להגיע לשם ברגע הנכון?ואז ליירה רואה את הקוף ומבינה שאמא שלה מעורבת. הקוף מפעיל את המכונה שדיברו עליה קודם והופס מריסה שוב מחליפה צד והיא ועזריאל דוחפים את מטטרון לתהום ונופלים יחד איתו.
מאוד לא היה נחוץ לילא הבנתי כלום. כאילו מה יקרה עכשיו? אוי הנמרה מתפוגגת, עזריאל מת (לא לפני שהוא הודה שהוא עדיין אוהב את מריסה לא יכלתם לתת לי נשיקה לסיום??).
אכן הייתה יותר טובה (אחרי כל העניין שהיא החזיקה את ליירה שבויה בשינה)יאוו איך שליירה מסתכלת על הקוף ואז באה להושיט לו יד כאילו היא מבינה שאמא שלה סופסוף בצד הנכון ורוצה לסלוח לה לפחות חלקית, אבל אז הוא מתפוגג גם בכיתי קצת. וזהו זה סופה של גברת קולטר. האם כיפרה על הכל? לאדעת. אבל היא הייתה טובה יותר העונה הזאת.
כןוזהו מטטרון מת?
אין יותר סמכות?
זה לא נאמר במפורש אבל הסמכות היה האדם בתוך הקוביה ההיא שנפלה מארמון השמיים ושהתפוגגה אחרי שוויל פתח את הקוביה. אז אחרי זה גם אין סמכות.יש קופסת קרח מוזרה ובתוכה מלאך סובל שנעלם, מה?
אבל יש עוד פרק ובסופו של דבר עזריאל ניצח ולא ליירה אז אנחנו יודעים שזה לא הסוף.
לא ברור למה הם לא הלכו איתם כבר מקודםוויל וליירה הולכים לפגוש את הדמונים שלהם שוב.
חחחחח הם באמת הרבה זמן לא התקלחו.וויל וליירה בעולם גן העדן עכשיו יאוו איך שראיתי את המיים התחננתי שיקפצו אליהם כי הם כאלה מטונפים. לשמחתי הם הקשיבו לי ועכשיו הם נקיים.
כן, איזה כיף שהם נפגשים. לא זכרתי בכלל שרק ליירה נפגשה איתה ולא וויל. גם שכחתי שנאמר שהיא הייתה בעבר נזירה.הם נתקלים בפילים עם הגלגליות לול ועוקבים אחריהם שם הם פוגשים סופסוף את מרי יאיי. סופסוף היא משתלבת בעלילה הראשית.
אוף זה היה כל כך מעצבן כשראו את האב גומז. בכלל שכחתי מקיומו וזה שהוא יצא למסע להרוג את "הנחש".בינתיים אבל האב גומז הנודניק ממשיך לחפש אחרי הנחש יאוו שחרר הסמכות מתה חלאס. אגב מה עם המגיסטיריום באמת? הרי זה לא שבאמת הם צריכים אלוהים כדי לשלוט ולהפחיד. לא סיפרו לנו מה קרה להם ואם הם קיימים אחרי שזעזיראל ניצח או לא. אולי אף אחד לא עדכן את האב גומז שבוטל?
מישהי אמרה לי שהסיבה שבלתמוס מת היא בגלל שהדמון/עכביש של גומז נשך אותו (או מה שעכבישים עושים). אבל אני גם לא בטוח.בכל מקרה מלאך נגלה אליו - בלתמוס. שמונע ממנו להרוג את ליירה ואז המלאך הורג את האב גומז בעצמו. מותר למלאכים לעשות דבר כזה כנראה שלא כי בלתמוס מתפוגג בעצמו. אניוואי נפטרנו מהאב גומז לפני שהוא הגיע בכלל לעימות עם מישהו. מוזר אבל תכלס נחמד.
אני חושב שבאופן רגיל אנשים לא נותנים לדמון שלהם שם כי אני זוכר שראינו שעזריאל הביא את ליירה לג'ורדן קולג' כשהיא הייתה תינוקת ולפאן כבר היה את השם שלו.פאן עדיין ברוגז עם ליירה ומסרב להתגלות אליה. המכשפה נותנת שם לדמונית של וויל. איזה מוזר, לא האדם אמור לתת שם לדמון שלו?
כן, סוף סוף הבנו איך היא הנחש.מרי מספרת לוויל וליירה למה היא הפסיקה להיות נזירה - היא התאהבה במישהי. אז בזה היא הנחש - היא "מפתה" את ליירה עם סיפורים על אהבה והם מבינים שיש להם רגשות אחד לשניה.
זה מאוד חמוד. זכור לי שבספר הרגיש לי שרומזים שההם עשו יותר מזה שם בין העצים.הם שוחים להם בנהר וליירה מנסה לרמוז לרמזים על וויל מדבר על עצים חחחח איזה אידיוט חמוד.
בסוף היא מנשקת אותו והם מתנשקים אווווווו חמודים ואז הם סתם בייניג רומנטיק אול אובר דה פלייס בגן העדן החמוד שלהם ואני רואה שיש עוד מלא לפרק ומודאגת למה?? בואו נעצור פה כשהכל חמוד.
כן, זה היה יכול להיות נחמד אם זה היה נעצר כאן.אז זה כל המשמעות של "הנחש"? מצד אחד אנדרוולמינג. מצד שני נורא חמוד. וגם בתכלס בדיוק מה שהנחש עשה, רק שהפעם אנחנו מבינים שזה לחיוב.
אה וגם כשהם מתנשקים העולם ליטרלי נרפא. האבק חוזר לכל מקום וזוהר צפוני חוזר לעולם והטבע נרפא חח אוקי. סתם אני בין "אוווווווווווווקי" ל"הוווווו כמה חמוד". הנבואה התגשמה. סירייסלי תעצרו את הסדרה עכשיו!!!!!
מאוד חמוד. באמת לא בטוח איזו חיה זאת.פאן סופסוף מסכים לחזור לליירה יאייייייי איזה איחוד מרגש. הוא עדיין כועס בהתחלה אבל הם משלימים. באמת תהיתי אם בזה שיש לה רגשות רומנטיים היא התבגרה והדמון שלה התקבע ומסתבר שאכן. אבל לא קלטתי את סוג החיה.
חחחחחח לא חשבתי על זה(אה היה קטע שוויל אמר שכשליירה כועסת פאן הוא וולברין וזה המצחיק אותי כי נזכרתי שהיא הייתה בוולברין)
זה היה הדבר שאבא של וויל דיבר איתו עליו בפרק 6 כשהם עוד היו בעולם המתים - זה שהוא היה בסבל נוראי בכך שהוא חי הרבה שנים בעולם לא שלו.אבל לאאאאאאאאאאא צפניה באה לבאס את האווירה. היא אומרת שיש מלא פתחים בין העולמות וזה גורם לבריחת אבק. יאללה למי אכפתתתתת
ושצריך לסגור את הכל. אבל ליירה ו-וויל לא יכולים להשאר ביחד באותו עולם כי הדמונים לא ישרדו הרבה בעולם שהוא לא שלהם. לא הבנתי באיזה קטע, הם מסתובבים כבר מלא זמן בין עולמות בלי בעיה פתאום זה בעיה.
מאוד עצוב ומקסיםאז זה אומר שוויל וליירה צריכים להפרד וכל הפתחים יסגרו לנצח לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא למי אכפת מהאבקקקקק שיתפגר העולם וישארו ביחד
אבל וויל וליירה טובים ממני ואחרי הרבה בכי מסכימים להפרד ומבטיחים כל מיני הבטחות של אוהבים צעירים אוח חמודים.
הם מגיעים לאוקספורד של ליירה. מרי גם מוצאת את הדמון שלה, ציפור קטנה, לאבלי.
הם נפרדים שוב בבכי ומסכימים להפגש כל שנה בספסל באוקספורד כל אחד בעולם שלו. וזהו וויל הולך נשיקה אחרונה פתח נסגר. סכין נשבר לא פייר!
כן, אפילו המאסטר של ג'ורדן קולג' שהיה נחמד מת לדעתי. אבל זה המקום שהיא גדלה בו אז אני מניח שיש לה עוד מכרים שם.יאוו מסכנה ליירה היא לבד לגמרי בעולם הזה. לוויל לפחות יש את מרי ואמא שלו.
ואז יש כתוביות שאומרות מה קרה להם בהמשך.וכעבור שנה רואים אותם שוב על הספסל. וכל שנה אחרי זה. פה בכיתי קצת
כן, כל כך עצוב מעורב בחמוד ושמח.סוף מקסים האמת. מתוק-עצוב. אהבתי שהפרק האחרון היה עדין ומקסים כזה והתמקד באהבה שלהם ולא במלחמות.
כן שיהיה קל להבדיל, כמו בכדורגל.מסתבר שלמלאכים טובים ורעים יש צבעים שונים
אההההההההההההוא שם מטענים חשמליים בתהום שברגע שהוא יפעייל אותם יחזקו את משיכת האבק שבתהום וככה הוא תיכנן ללכוד ולהרוג את מטטרון (כי מלאכים עשויים מאבק). וזה גם מה שקרה באמת, אבל היו זקוקים לקוף של מריסה שיפעיל את המטענים ברגע הנכון כשהיא ועזריאל דחפו את מטטרון למטה.
אה מבאס אז. ומה אם אין לי סיפור? או שאני סתם סטוריטלר גרועה. אפילו אסור לשקר אז אני לא יכולה לגנוב איזה סיפור דילן נחמד.הם עדיין צריכים לעשות מסע כומתה כדי להגיע לשם, אבל הציפורים המפחידות מכוונות אותם לשם בתמורה לסיפורים
כן אז זה היה מגניב שהשתמשו בזה שוב.לא ממש ברור איך היא שולטת בהם, אבל באמת גם עונה קודמת היא שלטה בהם איכשהו
אהההה. המלאכים והמכשפות מדברים בכזאת חידתיות תמיד, אני אף פעם לא מבינה מה הם רוצים.אבל בשלב הזה היא כבר עשתה את זה כי היא רצתה לנצח אותו. והיא כבר הבינה מקודם שיש לה יותר סיכוי להביס את מטטרון מאשר עזריאל דווקא בגלל שהיא אפלה (היא דיברה עם המלאכה על זה)
הייתי כמעט בטוחה, אבל אף פעם לא ב100% עם הקולטר הזאת.דווקא בשלב הזה הייתי בטוח שמריסה לא מתכוונת לבגוד בליירה.
חחחחחחח תכלסהקטע המוזר לי זה שהיה ברור שמריסה השאירה את הקוף מאחור על מנת שיפעיל את המכונה ברגע הנכון. אז למה לכל הרוחות הקוף חיכה במקום כל כך רחוק מהמפסק של המכונה שהוא היה צריך לעשות ריצה וקפיצות כדי להגיע לשם ברגע הנכון?
הוא לא קריפי הוא מסכן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ואפילו אני ריחמתי על הקוף הקריפי בסוף
אההההההה וואי לא הבנתי את זה בכלל. אז הוא נראה ממש מסכן שם, מטטרון כאילו כלא אותו והשתלט על העסק?זה לא נאמר במפורש אבל הסמכות היה האדם בתוך הקוביה ההיא שנפלה מארמון השמיים ושהתפוגגה אחרי שוויל פתח את הקוביה. אז אחרי זה גם אין סמכות.
נכון גם לא הבנתי בסוף איך הסכין עזר לנצח את מטטרוןהקטע הוא שבתחילת הפרק עזריאל מדבר על כך שהוא הבין לבסוף שהנבואות על ליירה הן אמיתיות ושבעצם לא הוא הולך להביס את הסמכות, אלא ליירה ולכן כל מה שהוא יעשה יהיה לא חשוב כי ליירה היא זאת שתנצח בקרב.
אבל אז הוא בעצם מנצח בקרב והורג את מטטרון (בעזרת מריסה). ואפילו הסמכות עצמה מת.
אז בסוף הפרק הזה זה מרגיש מאוד כאילו הוא כן היה חשוב ולא ברור מה נשאר לליירה לעשות.
ממש. אני כזה "ממהההה אתה עדיין שם מה אתה קשור בכלל????"אוף זה היה כל כך מעצבן כשראו את האב גומז. בכלל שכחתי מקיומו וזה שהוא יצא למסע להרוג את "הנחש".
נכון? מעצבן אותי שהשאירו את זה פתוח. גם בספר אין תשובה?זה באמת לא ברור אם משהו משתנה עם ארגונים כמו המג'סטריום. הרי הם לא באמת צריכים את הקיום של אלוהים בשביל לפעול. אנחנו גם לא יודעים מי הנשיא של המג'סטריום עכשיו שהבחור האחר ההוא מת.
וואלה. עכביש יכול להרוג מלאך? נראה לי מוגזםמישהי אמרה לי שהסיבה שבלתמוס מת היא בגלל שהדמון/עכביש של גומז נשך אותו (או מה שעכבישים עושים). אבל אני גם לא בטוח.
כן אבל זאת הייתה מלחמה, במלחמה הורגים. נראה לי מוזר שמותר להם ככה להרוג אדם גם בלי משפט שמיים בלי כלום.גם אני תהיתי אם זה בגלל שהוא הרג בן אדם, אבל בעצם ברור שמותר למלאכים להרוג בני אדם הרי לפני רגע הייתה מלחמה של בני אדם עם מלאכים. אם המלאכים לא יכלו להרוג בני אדם זה היה צריך להיות מאוד קל.
נכוןמצד אחד טוב אולי שסגרו את הסיפור של בלתמוס, אבל לא ברור לי הקטע כאן. עשו את כל העניין שגומז מגיע לשם בפרק האחרון ואז בסוף הוא בכלל לא התעמת עם מרי או עם וויל וליירה. אז מה היה הטעם בלהראות שהוא בכלל הגיע לשם?
כןןןן אני גם חשבתי!! גם זה שספציפית נתנו לבלתמוס להתעמת איתו.בסוף עדיין לא ברור אם גומז היה הומו אבל הרגיש לי שרמזו לזה שוב כשבלתמוס אומר לו ששום סוג של אהבה הוא לא רע.
כן נכון אני גם חשבתי על זה. אבל לפחות אם הבנאדם מקבל את הדמון שלו כשהוא כבר בוגר מספיק כדי לדבר לא הגיוני שהוא יתן לו שם? מה את נדחפת מכשפה??אני חושב שבאופן רגיל אנשים לא נותנים לדמון שלהם שם כי אני זוכר שראינו שעזריאל הביא את ליירה לג'ורדן קולג' כשהיא הייתה תינוקת ולפאן כבר היה את השם שלו.
שובבים אדם וחווה ממש. אבל הם ילדים עדיין, עוד לא.זה מאוד חמוד. זכור לי שבספר הרגיש לי שרומזים שההם עשו יותר מזה שם בין העצים.
כשאני והארי סופסוף נפגש נטהר את המולטיוורס גם.הקטע שזה כאילו אהבה טהורה מטהרת את העולם. אבל למה זה היה צריך להיות דווקא האהבה בין שני אלו? לא מספיק זוגות אחרים בכל המולטיוורס?
אהההההה. לאדעת לא מספיק לי.זה היה הדבר שאבא של וויל דיבר איתו עליו בפרק 6 כשהם עוד היו בעולם המתים - זה שהוא היה בסבל נוראי בכך שהוא חי הרבה שנים בעולם לא שלו.
חחח זה היה ממש ברור אני גם כתבתי שזה נראה אילוצי הפקה. אבל זה עצבן אותי כי רציתי שאבא של וויל יתאחד שוב עם לין ויפגוש גם את ליירה סופסוף.*אגב לא כתבתי על הפרק הקודם אבל הצחיק אותי שהיה ברור שצילמו את הקטעים של וויל ואבא שלו בנפרד כי הוא לא פגש שום דמות אחרת.
וואי הסוענים האלה איזה דבר ישן. מרגיש לי שהעונה הראשונה הייתה לפני כמה גלגולי חיים. גם בגלל שעבר מלא זמן וגם כל מה שקרה מאז.קיוויתי שנראה שוב את צועני הים - אלו שהיא נסעה איתם לצפון בעונה הראשונה והיא עזרה להם להציל את הילדים שלהם. הם לפחות בטח קיבלו אותה בזרועות פתוחות.
אה נכון. בטח היא עשתה הפיכה שסללה את הדרך לכל הנשים ללמוד.ואז יש כתוביות שאומרות מה קרה להם בהמשך.
והיה נחמד שליירה למדה באוניברסיטה (זה עולם שבו לרוב לא נותנים לנשים ללמוד) וגם שהיא למדה איך לקרוא באלתיומטר באמת.
אה נכון. איזה באסה לה. כאילו בזה שהיא התבגרה והדמון שלה התקבע היא גם איבדה איזה קסם ילדי שאפשר לה לקרוא את זה בלי בעיה. איזה מוזר.*אה, זה מזכיר לי שהיא איבדה את היכולת לקרוא באלתיומטר והתברר שהיא קיבלה את היכולת הזאת כסוג של יכולת מיוחדת, אבל לא טבעית. מה שלא ברור שה למה המחוגים לא זזו כשהיא ניסתה לקרוא בו שוב. הם היו אמורים כן לזוז, פשוט שהיא לא תוכל להבין את המשמעות של התוצאות.
כי לא רציתי להגביל את עצמי בתגובות להתייחס רק למה שקרה בפרק הראשון.בסוף הפרדת לפי פרקים אז לא הבנתי למה הכותרת מעורבת.
אני חושב שזה נשאר פתוח, אבל האמת שאני בקושי זוכר את הספר.נכון? מעצבן אותי שהשאירו את זה פתוח. גם בספר אין תשובה?
אני זוכר שאמרתי שהיה נדמה לי שזה המצב. אני לא זוכר אם זה הובהר בספרים. נראה לי שהייתה דמות אחת עם דמון מאותו מין, אבל לא הבהירו למה זה המצב איתו.אגב אמרת פעם שלגייז יש דמון מהמין שלהם אבל הציפור של מרי לא דיברה אז עוד לא קיבלנו אישור לזה.
ואני לא זוכרת אם העכביש של האב גומז דיבר.
כשאני והארי סופסוף נפגש נטהר את המולטיוורס גם.
אבל זה בעצם מהו שהתחילה מריסה שהייתה אקדמאית ומדעניתאה נכון. בטח היא עשתה הפיכה שסללה את הדרך לכל הנשים ללמוד.
צפיחתי בזה לפני כמעט 20 שנה, אז אני ממש לא זוכר@טוני החתול רק עכשיו יוצא לי לכתוב על זה, למרות שסיימתי את דד לייק מי ביום שלישי. אני זוכרת שכתבת שלא אהבת את העונה השנייה אז זה גרם לי לחשוש לגבי האיכות שלה. אז נהניתי ממנה, הסוף קצת איכזב אותי אבל אני חושבת שזה בעיקר בגלל שהסדרה הסתיימה ולא רציתי שהיא תסתיים.
ממה שאתה זוכר, תוכל בבקשה להסביר לי מה לא אהבת בעונה השנייה?
Fair enough.צפיחתי בזה לפני כמעט 20 שנה, אז אני ממש לא זוכר
לא יפה, אני רוצה לדעת מה עם המגיסטריום זאת השאלה הכי מעניינת לדעתי.אני חושב שזה נשאר פתוח, אבל האמת שאני בקושי זוכר את הספר.
כן רמזו בכתוביות בסוף שהיו לליירה ופאן עוד הרפתקאות.אני יודע שיש גם ספרים נוספים שמספרים על דברים נוספים עם חלק מהדמויות, אז אולי בהם מוסבר.
תאמת נראהלי הגיוני יותר שזה יהיה לטרנסים, כי אם הנפש שלך שייכת למין אחר מהגוף שלך והדמון מייצג את הנפש והוא תמיד מהמין המנוגד לך, אז הוא מנוגד למין של הנפש שלך. אבל בטח על זה בכלל לא חשבו כשכתבו את הספרים.אני זוכר שאמרתי שהיה נדמה לי שזה המצב. אני לא זוכר אם זה הובהר בספרים. נראה לי שהייתה דמות אחת עם דמון מאותו מין, אבל לא הבהירו למה זה המצב איתו.
היא הייתה? היא הייתה חלק מהמגיסטיריום. זכור לי שדווקא היא ממש התעצבנה כשהיא גילתה שבעולם של מרי אישה יכולה להיות אקדמאית ומדענית ולה לא נתנו. לדעתי היא התקדמה בדברים האלה לא בדרך רשמית. זה חלק מהסיבה שהיא כזאת ממורמרמת לא?אבל זה בעצם מהו שהתחילה מריסה שהייתה אקדמאית ומדענית
האמת שלא היה לי ממש מה לכתובמית'יק קווסט 3X09
מה שוב חיכיתם לי יעצלים?
טוב היא קצת טיפשה שהיא הלכה באמת לאותו משקיע שהיא העליבה.ובכן פופי מתאמנת למצגת למשחק החדש שלה פלייפן ודיינה מנסה לעזור לה. פאק הבטחון של דיינה ביחס לכמה היא חדשה בתחום מדהים, כמו פופי אני גם רוצה להכנס לראש הזה!!! היא תמיד הייתה כזאת או שזה הכל איין?
בסוף המשקיע לא מעוניין. אוי לא. היא צריכה את איין הוא יודע למכור כל דבר לכל אחד.
זהו שבאופן מדהים דייויד הוא כבר לא רכיכה. הוא מצליח לצאת חזק אפילו על איין, מה שהוא אף פעם לא הצליח לעשות בעבר. הוא פשוט החליט שהוא לא יכול לעשות את זה לכוכב הוליוודי.דיוויד עובד עם ג'ו מנטלגיו איך שכותבים את זה אבל דיוויד בהיותו דיוויד הוא רפיסה ולא יודע איך להגיד לו לא, אז הוא נותן לו לעשות מה שבא לו. ג'ו מביאה את איין אבל איין וג'ו הבן מתחברים. דיוויד בסוף יוצא על איין וואו מרשים למדי מי ידע שהוא מסוגל לדבר אליו ככה? חחחח זה מדליק את ג'ו. יאו אבל מסכן איין הוא היה כזה מושפל היה לי עצוב בשבילו. אף אחד לא רוצה אותו
ואז ג'ו הגאון מתחכמת ולוחצת על הספיקר וככה העובדה שלשניהם קוראים ג'ו מנוצלת בצורה מעולה - דיוויד נוזף בג'ו הבת אבל ג'ו השחקן חושב שזה אליו ומתנצל. וול פלייד ג'ו.
אני מאוד אוהב את קרול, אבל יחסית לא אהבתי את כל העלילה הזאת.וקרול מנסה להשוויץ בגיוון שהיא יצרה במשרד, אבל פיל הממורמר מצליח להפיל אותה על גילנות. חחח אני אוהבת בדיחות על אובר PC אבל מהצד הנכון. הקטע שהיא עם רייצ'ל ובראד מנסה לחפש את מי לפטר היה מצחיק.
אגב, אלו לא היו הטסטרים הצעירים בפגישה בתחילת הפרק עם פופי ודיינה? (כלומר הניסוי הצעה שהיא עשתה או מה שזה לא היה)בסוף הם מוצאים קורבן - הטסטרים. מסכנים, גברים, לבנים, סטרייטים, צעירים, אין להם סיכוי ומחליפה אותם בשני זקנים. אין יור פייס פיל.
קצת עצוב לי שנראה לי שבסוף איין ייצור את המשחק ופופי שוב תעבוד על המשחק שלו שהיא לא תרגיש שהוא שלה.טוב צריכים לחזור למה שקרה עם איין ופופי.
כדאי להציץ במיני סדרה החדשה של נטפליקס. הפרק הראשון מתחיל בנסיון להרעלת ראש ה- MI6 ובמינוי הסגן למחליף הזמני. הקשר שלו למחסלת הרוסיה עשוי לשחק תפקיד משמעותי בהמשך. מותח ומסקרן, תתעלמו מכל ביקורת ותתחילו לראות. שווה!
לדעתי בסדרה הוא היה מצוין. אין לי שום הכרות איתו מקודם.ספוילר: הפרת אמונים 1X01
כולם בפורום כבר מכירים את האובססיה שלי לצ'ארלי קוקס ואפילו אני לא הצלחתי למצוא כוח להמשיך מעבר לפרק הראשון. זה פשוט היה משעמם! לא היה שם שום דבר שנתן לי תחושה שזה לא משהו שכבר היה מיליון פעם וזה היה מוזר ומביך ולא הגיוני בשיט.
והמשפחה שלו(אדם) גרמה לי לרצות לדפוק את הראש בקיר עד אובדן הכרה.
פרק חמודמית'יק קווסט 3X10 סוף עונה
ובכן כולם במשבר.
פופי במשבר אחרי שאף קרן VC לא רוצה להשקיע בה, ודיינה מפצירה באיין לעשות משהו.
בסוף איין מגיע להברקה - איט איז וואט איט איז. הוא מתחיל בלהביא לה פיצה נוראית שהיא רצתה לפני כמה פרקים.
ואומר מה שאני אמרתי בתכלס - לא צריך לתקן את הקלקול הספציפי שלהם. הוא טוב בויז'ן, היא טובה בבניה, והם מתאימים ביחד. לא צריך לשנות את זה.
אהבתי במיוחד שכשהיא אמרה שהיא תהייה כפופה לו הוא הבהיר שזה לא נכון. רק בגלל שהרעיונות שלו לא אומר שהיא מתחתיו.
גם הם אמרו שהם אוהבים אחד את השני אוח זה היה מקסים
"אני גם אוהבת אותך" "כן אני יודע זה היה חלק מהנאום שלי"
והיא מכריחה אותו לאכול את הפיצה לאות מחווה מסכן כמעט מת חח. והמשקה שלה
"איזה טעם זה?"
"ירוק"
"ירוק זה לא טעם!!!!"
איזה סצנה מקסימה אבל
גם הסרט מבוטל ומיתיק קווסט בקשיים. ג'ו מעודדת את דיוויד לפטר אותה, לא הבנתי איך זה יעזור. כאילו "להפחיד" את העובדים אבל איך זה יחזיר שחקנים?
אניוואי דיויד מנסה למצוא רעיון חדש להרחבה וכל העובדים מציעים רעיונות גרועים במונטז' משעשע.
בינתים רייצ'ל מקבלת צ'ק שמן מאד ובראד משוחרר מהעבודה על תנאי שלו אבל הוא מתסוכל מכמה קל היה לתרמן את רייצ'ל. מצחיק איך הוא נכנס לה לראש על איך היא נהייתה קפיטליסטית.
ולדיינה נמאס מבוסים מטורללים, והשלישיה הזאת מוצאת את עצמה בחברה ביחד שדיינה החליטה להקים. חח איך הם נמשכו אליה כמו לטרף שני הפסיכופטים האלה. שיהיה לה בהצלחה עם השנים האלה. לא הבנתי אבל היא השתלטה על המשרד של איין ופופי? מי נתן לה?
ואיין ופופי מחליטים לחזור למיתי'ק קווסט ולשלב את פליילפן בMQ. מעניין. וכיף לראות אותם עובדים שוב ביחד.
אז איכשהו בעונה הבאה עדיין כל הדמויות יהיו באותו בניין? מעולה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.