כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
קודם כל תודה שפתחת הודעה, זה עוזר לי.והודעה קצרה על המנדלוריאן-
הבנתי מגיגול קצר שאת ההסבר ל״איך גרורו חזר להיות עם מנדו״ קיבלנו בסדרה על בובה פט, מישהו צפה ויכול להסביר לי?
וזה היה פרק נחמד. הסדרה תמיד נחמדה, אני רואה בעיקר בשביל גרוגו האקשן זה סתם בונוס
הזכרת לי באמת שרציתי לכתוב שרק היום גיליתי שבלה רמזי (השחקנית של אלי) היתה גם הילדה המדהימה ליאנה מורמונט במשחקי הכס!כותבת הודעה על The Last of Us כדי שתהיה לגיטימציה לדבר על הסדרה-
אני קצת מתבאסת למי שצופה בסדרה מבלי להכיר את המשחקים, ובעיקר למי שצופה וממש אוהב את הסדרה אבל לא מכיר את המשחקים, פשוט כי אתם מפספסים את החוויה של לדעת שזה חד משמעית פשוט העיבוד הכי מוצלח שנעשה למשהו אי פעם. הסדרה איכשהו מצליחה לספר את הסיפור אפילו יותר טוב מהמשחק, אבל מבלי לגרוע ממנו אפילו טיפה- כאילו שהמשחקים הם העולם והסיפור המושלם, והסדרה היא ״גרסת הבמאי״ שלהם. זה בולט במיוחד באיך שהם נותנים לנו מבט מקיף יותר על דברים שלא מתעכבים עליהם במשחקים- האנשים הרעים הם אנשים שמתגנבים מאחוריהם ויורים בהם, אין להם ארגונים ועומק ומנהיג נערץ שנרצח. הנרי וסאם הם דמויות שמופיעות בarc קצת מעצבן במשחק, ולמרות שהמוות שלהם עדיין טראומתי זה משהו רוצים לסיים איתו כדי להמשיך לחסל נגועים. לא יכולנו להכיר את הצד השני בגלל איך שהמשחק בנוי, אבל עכשיו כשמכירים אותו זה משדרג את החוויה בצורה מדהימה.
וקצת יותר בפירוט-
פרק 6, ג׳קסון- במשחק פוגשים את טומי ואשתו והשאר בתחנת הכוח הזו, ג׳קסון היא בכלל עיירה שמגיעים אליה רק במשחק השני. והם עשו אותה מדהים!!!!!!! הרחובות, התפאורה, הבר, הילדים שמשחקים בשלג- הכל כ״כ נאמן למקור שזה מטורף!!!!!!
פרק 7-
במשחק העלילה פה מסודרת קצת שונה. כל הסיפור עם ריילי בכלל יצא בחבילת הרחבה בשם Left Behind שיצאה אחרי המשחק הראשי, אז כל הגיימרים ההומופובים חטפו את שוק ה״אלי לסבית״ שלהם הרבה יותר מאוחר. והסיפור עם הפציעה של ג׳ואל גם נעשה בצורה אחרת- רוב הזמן משחקים דרכו כשאלי ברקע, ואחרי הפציעה הזו פתאום יש קאט ובפעם הראשונה בהחלט פתאום משחקים בתור אלי, ולא בטוחים בהתחלה אם ג׳ואל בכלל חי או מת. אני דווקא שמחה שהוציאו את הטוויסט הזה, כי זה סתם מתח מיותר ובתכלס אין באמת איך ״למתוח״ את זה כשלא משחקים בתור אלי שמנסה לצוד צבי בשלג. פחות עובד כשאין מריחות זמן במשחק.
מבאס אותי נורא שנשארו רק 2 פרקים, ואני ממש ממש מתפוצצת לדעת איך הם יגשו לכל העניין של המשחק השני. גם בגלל שהוא מאד ארוך יחסית לראשון, וגם בגלל שעלילתית הוא עושה דברים מאד מעניינים שיהיה קשה לתרגם בצורה ישירה לפורמט של הסדרה. אבל במהלך העונה הזו הם הוכיחו שהם בהחלט יודעים מה הם עושים, אז אני בהחלט לא יכולה לחכות ותזהרו מספוילרים. באמת.
אה אוקייקודם כל תודה שפתחת הודעה, זה עוזר לי.
אז ככה
אז כן, ההסבר נמצא בסדרה "הספר של בובה פט"
ולא רק על איך גרוגו חזר להיות עם המנדלוריאן, אלא גם איך יש לו את הספינת חלל החדשה שלו (אני די בטוח שלא היה אותה בסוף עונה 2)
וכל האינטראקציה שמתייחסים אליה בשיחה שלו עם The Armorer (המנדלוריאנית עם הקסדה שיש לה קרניים)
הסדרה עצמה לדעתי די טובה, אם כי פחות מהמנדלוריאן.
אני אומר את זה כי בעיקרון את יכולה פשוט לראות את הסדרה שיש בה רק 7 פרקים אם את רוצה.
אבל אם את לא רוצה...
אז קודם כל אני אומר שבעצם יש ממש לא מעט עלילה עם המנדלוריאן בסדרה הזאת.
כלומר ברמה שנראה לי הזוי שעשו את זה ככה שאנשים שלא ראו את הסדרה ממשיכים לעונה 3 של המנדלוריאן בלי כל כך הרבה ידע על מה שקרה.
ואם בובה פט עצמו לא מעניין אפשר פשוט לראות את פרקים 5 עד 7 - כי רק בהם יש את העלילה שלו.
אז ככה:
למעשה פרק 5 של "הספר של בובה פט" זה פשוט פרק של המנדלוריאן. כלומר כל הפרק עוסק רק בו ורק בסופו נראית דמות מהסדרה של בובה פט.
מה שקורה זה שהמנדלוריאן מוצא את The Armorer ועוד מישהו איתה. הוא מראה לה את הדארקסייבר (זה שהוא לקח ממוף גדעון) ואת החנית באסקר (זאת שהוא השיג בפרק שבו הייתה אסוקה טאנו). היא מספרת לו על משמעות הדארקסייבר, שמי שמחזיק בו יכול להנהיג ולאחד את מנדלור. והיא אומרת לו שאסור להכין מבאסקר חניתות, בכוונה הם מכינים מהחומר הזה רק שריונות וקסדות. לכן הוא מבקש ממנה להתיך את החנית וליצור מהבאסקר שריון שרשראות עבור גרוגו וזה מה שהיא עושה.
בהמשך המפגש העוזר שלה נלחם בו על הדארקסייבר ומנדו מנצח. אבל אז היא שואלת אותו אם הוא אי פעם הוריד את המסכה שלו בפני מישהו והוא מודה שהוא עשה את זה. לכן היא מנדה אותו מהשבט שלהם.
מנדו נוסע לטטואין בטיסה מסחרית ושם הוא הולך אל פלי מוטו, זאת שבעונה 1 תיקנה לו את הספינה כמה פעמים. הוא קונה ממנה ספינת חלל קטנה ושבורה ומשלם לה לתקן אותה עבורו.
בפרק 6 במקביל לכל מיני אירועים שקשורים לבובה פט, מנדו טס אל הכוכב שעליו לוק מאמן את גרוגו על מנת לתת לו את השריון שרשראות שהוא יצר עבורו.
שם הוא פוגש את אסוקה טאנו שאומרת לו שאם אכפת לו מגרוגו הוא צריך לעזוב בלי לפגוש אותו. מנדו מסכים, אבל משאיר את השריון ומבקש ממנה לתת אותו לגרוגו.
בהמשך לוק נותן לגרוגו לבחור אם הוא רוצה חרב לייטסייבר ולהמשיך את אימוני הג'דיי שלו או את המתנה ממנדו ולהפסיק את אימוני הג'דיי שלו. גרוגו בוחר לחוזר אל מנדו.
בפרק 7 מנדו מעורב מאוד בעלילה של בובה פט שכוללת קרב גדול. תוך כדי הקרב גרוגו מופיע אחרי שR2D2 הטיס אותו לטטואין.
*אה, ושכחתי לציין שאני לא יודע אם זה היה בכוונה, אבל הייתי די בטוח שקטע הפתיחה זה פלאשבק להשבעה של מנדו עצמו לתוך הכת הזאת. כלומר הייתי בטוח שהילד שם זה הוא. ואז פתאום מפלצת התקיפה, ועדיין חשבתי שזה הוא. ואולי נראה משהו מיוחד לגבי העבר שלו. אבל אז ספינת קרב תוקפת וזה הוא.
כן! היא גם שיחקה בתפקיד קטן אבל מצויין בעונה 2 של חומרים האפליםהזכרת לי באמת שרציתי לכתוב שרק היום גיליתי שבלה רמזי (השחקנית של אלי) היתה גם הילדה המדהימה ליאנה מורמונט במשחקי הכס!
(וחוץ מזה שהיא גם א-בינארית).
לגבי הפציעה של ג'ואל, אני כן הייתי בספק מסויים אם הוא חי או מת אחרי פרק 6, ואמנם בפרק 7 רואים שהוא חי, אבל עד סוף הפרק שהיא "תופרת" אותו (אאוץ', אבל איזה אמיצה היא!) לא ידעתי בוודאות אם הוא הולך לשרוד את זה.
חוץ מזה אני מאוד שמחה לשמוע שאוהבי המשחק גם מרוצים מאוד מהסדרה (או לפחות את).
(האמת שאין לי מושג איך בכלל עובדים משחקים כאלו עם עלילה, אף פעם לא שיחקתי בכאלו)
טוב, זה לא באמת גורע מההנאה מהסדרה כשהמעריצים של המשחק מסכימים שהסדרה אפילו יותר טובה.אני קצת מתבאסת למי שצופה בסדרה מבלי להכיר את המשחקים, ובעיקר למי שצופה וממש אוהב את הסדרה אבל לא מכיר את המשחקים, פשוט כי אתם מפספסים את החוויה של לדעת שזה חד משמעית פשוט העיבוד הכי מוצלח שנעשה למשהו אי פעם. הסדרה איכשהו מצליחה לספר את הסיפור אפילו יותר טוב מהמשחק, אבל מבלי לגרוע ממנו אפילו טיפה- כאילו שהמשחקים הם העולם והסיפור המושלם, והסדרה היא ״גרסת הבמאי״ שלהם. זה בולט במיוחד באיך שהם נותנים לנו מבט מקיף יותר על דברים שלא מתעכבים עליהם במשחקים- האנשים הרעים הם אנשים שמתגנבים מאחוריהם ויורים בהם, אין להם ארגונים ועומק ומנהיג נערץ שנרצח. הנרי וסאם הם דמויות שמופיעות בarc קצת מעצבן במשחק, ולמרות שהמוות שלהם עדיין טראומתי זה משהו רוצים לסיים איתו כדי להמשיך לחסל נגועים. לא יכולנו להכיר את הצד השני בגלל איך שהמשחק בנוי, אבל עכשיו כשמכירים אותו זה משדרג את החוויה בצורה מדהימה.
מגניב שזה נאמן למקור.פרק 6, ג׳קסון- במשחק פוגשים את טומי ואשתו והשאר בתחנת הכוח הזו, ג׳קסון היא בכלל עיירה שמגיעים אליה רק במשחק השני. והם עשו אותה מדהים!!!!!!! הרחובות, התפאורה, הבר, הילדים שמשחקים בשלג- הכל כ״כ נאמן למקור שזה מטורף!!!!!!
אה, תהיתי לגבי זה.פרק 7-
במשחק העלילה פה מסודרת קצת שונה. כל הסיפור עם ריילי בכלל יצא בחבילת הרחבה בשם Left Behind שיצאה אחרי המשחק הראשי, אז כל הגיימרים ההומופובים חטפו את שוק ה״אלי לסבית״ שלהם הרבה יותר מאוחר.
אה, נשמע מגניב שעשו ככה.והסיפור עם הפציעה של ג׳ואל גם נעשה בצורה אחרת- רוב הזמן משחקים דרכו כשאלי ברקע, ואחרי הפציעה הזו פתאום יש קאט ובפעם הראשונה בהחלט פתאום משחקים בתור אלי, ולא בטוחים בהתחלה אם ג׳ואל בכלל חי או מת. אני דווקא שמחה שהוציאו את הטוויסט הזה, כי זה סתם מתח מיותר ובתכלס אין באמת איך ״למתוח״ את זה כשלא משחקים בתור אלי שמנסה לצוד צבי בשלג. פחות עובד כשאין מריחות זמן במשחק.
אוקי, כאן את בעצם מתייחסת חלקית לפחות למה שאני אומר.מבאס אותי נורא שנשארו רק 2 פרקים, ואני ממש ממש מתפוצצת לדעת איך הם יגשו לכל העניין של המשחק השני. גם בגלל שהוא מאד ארוך יחסית לראשון, וגם בגלל שעלילתית הוא עושה דברים מאד מעניינים שיהיה קשה לתרגם בצורה ישירה לפורמט של הסדרה. אבל במהלך העונה הזו הם הוכיחו שהם בהחלט יודעים מה הם עושים, אז אני בהחלט לא יכולה לחכות ותזהרו מספוילרים. באמת.
אני גם ציפיתי מאוד שיקרה משהו מהדברים שכתבת, ואני לגמרי מחשיבה את זה לזכותה של הסדרה שלא היתה שם אף אחת מהקלישאות האלו!כלומר הפרק היה טוב. אבל יש חוקיות, או נוסחתיות, בסדרות לגבי דברים כאלו - אם מגיעים לעיירה חדשה שלא מכירים, אז או שמגלים שהדברים שם הם לא מה שנראה במבט ראשון, או שלא מצליחים לעזוב, או שמגרשים אותך משם. משהו. אבל הכל בעיירה הזאת היה נהדר. ג'ואל קצת רב עם אח שלו, אבל הם הסתדרו. הוא לא ניסה להרוג את אלי כשהוא גילה שהיא כאילו נגועה. והם נתנו להם לעזוב בלי בעיות. (ממש חשבתי שהם ימנעו מהם לעזוב כדי לא להסתכן שהם יספרו על המקום).
זה הרגיש כאילו קל מידי וזה לא מתאים לסדרת טלוויזיה. לפחות לא בחלק של הפרק שבו זה קרה.
אויש למה עשית את זהבכל מקרה גם גיליתי שאלי לסבית בטעות כשעשיתי את הטעות הקלאסית של להסתכל על הדף ויקיפדיה של הסדרה לפני שסיימתי את העונה.
גיליתי ש... בטעות כשעשיתי את הטעות הקלאסית של להסתכל על הדף ויקיפדיה של הסדרה לפני שסיימתי את העונה.
אני לא זוכר. הייתה לי איזו סיבה שהרגישה לי טובה. וכמובן שהיא לא הייתה טובה מספיק.אויש למה עשית את זה
כן, יש כמה קלישאות. אם כי אני מעדיף לקרוא לזה טרופים מוכרים.פה בכל זאת חזרנו לקצת קלישאות מוכרות.
בהחלט נדף ממנו ריח מפחיד בהתחלה עם איך שכולם יושבים שם ונראים מפוחדים כשהוא מקריא פסוקים מהתנ"ך. ממש פחדתי לגבי מה הוא.המטיף המנהיג הכריזמטי, שמהרגע הראשון נודף ממנו וייב של פסיכופאט (ואולי גם פדופיל), והוא אכן כזה.
האמת שבשלב הזה לא חשדתי עדיין שהם אוכלים אנשים. כי באמת זה דבר ידוע שאי אפשר לקבור אנשים כשהחורף חזק. בטח כשאין להם טרקטורים או משהו כזה.חשדתי גם שהם אוכלים אנשים ישר אחרי השיחה הקצרה שלו עם הבחור השני בתום ה"דרשה", שבה בין השאר הוא אמר לילדה שאי אפשר לקבור עכשיו את אביה כי האדמה קפואה.
כרגיל הגבתי לפני שהגעתי לחלק הזה של דבריך.בכל זאת חלק מהזמן היה לי ספק קל שאולי, כמו שניק אוהב להגיד ש"אף אחד הוא לא רק דבר אחד", שיש בו גם צד חיובי, כאשר הוא לא מרשה להרוג את אלי, ולכאורה מתכוון להביא אפילו את ג'ואל בהתחלה למשפט, למרות שאח"כ הוא מתיר להם לממש בו את תאוות הנקם שלהם. אבל כל הזמן זו גם היתה אפשרות מאוד מפוקפקת, בגלל הוייב הקריפי שלו, והעובדה שראינו שהוא מנהיג בצורה של אלימות והפחדה כשהוא מכה את הילדה.
כן. זה היה לי ברור. האמת שכשהוא שם את היד שם אני חשבתי שהיא כבר שם הולכת לנשוך אותו.גם ברור היה שאלי רק מעמידה פנים לרגע שהיא נופלת בחלקלקות הלשון שלו בשביל לנסות לעשות משהו.
כן, זה מטרידבכל מקרה אני שמחה שכל הקטע שהיא בכלוב לא נמשך הרבה זמן, כי זה מהטרופים שאני הכי לא יכולה לסבול את הצפיה בהם - שמישהו כלוא אצל פסיכופאט.
אם כבר מדברים על פסיכופאט. הוא הרי כן יכל להשאיר אותם בחיים וקשורים. כלומר נכון שאם הוא היה משאיר אותם קשורים והם היו משתחררים ומגיעים לעיירה ומזהירים אותם לגביו ואז הורגים אותו אז הייתי מתעצבן עליו על כך שהוא השאיר אותם בחיים... אבל עדיין.בצד השני, גם ג'ואל תודה לאל אחרי לילה עם אנטיביוטיקה מצליח לגייס כוחות לקום ולהציל את עצמו ולהרוג את האחרים ולמצוא אותה.
מעניין אותי באמת מה יקרה. קצת קיוויתי שנראה משהו ממה שקורה שם לאחר מכן. ולא נראה לי שנראה בפרק הבא. לתחושתי בתחילת פרק הבא הם כבר יהיו במקום אחר.מעניין אם הם יסתלקו משם מהר (אני מניחה) או שבכל זאת אנחנו נראה מה הולך לקרות עכשיו בעיירה הזאת, בלי המנהיג שלהם.
כלומר מעניין אותי האם עבור רוב האנשים שם זה יהיה בגדר אסון או בעצם הקלה.
כן, אבל כשדמויות אומרות משהו תמיד יש לזה סיבה, והחורף הקשה היה ברור מספיק מזה שאין להם אוכל.האמת שבשלב הזה לא חשדתי עדיין שהם אוכלים אנשים. כי באמת זה דבר ידוע שאי אפשר לקבור אנשים כשהחורף חזק. בטח כשאין להם טרקטורים או משהו כזה.
זה משהו שלא מרגיש לי מחדש במיוחד, בכל הסדרות האפוקליפטיות רואים את ענייני המוסר שמשתנה כשצריך לשרוד. ויחד עם זה חלק מהאנשים שם איבדו את המצפון באופן מוגזם בעיני אפילו לסיטואציה, כשהם רצו כל כך להרוג את אלי עצמה, שהיא בסה"כ נערה/ילדה, והיא לא זאת שהרגה את החבר שלהם. (אני לא מאשימה את הילדה של זה שנהרג ע"י ג'ואל על רגשות הנקם החזקים שלה, אבל את שאר האנשים הבוגרים שם כן).כי באמת נראה לי שהסדרה הזאת מראה באופן יפה שאין בדיוק רע. כמו שאמרתי על הפרק הקודם, גם הקצין של הפדרה רוצה בטוב לאנשים. וגם ג'ואל שהוא הגיבור הרג אנשים בעבר פשוט בשביל לשרוד.
הם סכנה גדולה מידי לחייו ולחיי אלי בסיטואציה.אם כבר מדברים על פסיכופאט. הוא הרי כן יכל להשאיר אותם בחיים וקשורים. כלומר נכון שאם הוא היה משאיר אותם קשורים והם היו משתחררים ומגיעים לעיירה ומזהירים אותם לגביו ואז הורגים אותו אז הייתי מתעצבן עליו על כך שהוא השאיר אותם בחיים... אבל עדיין.
ברור כי אתה כבר רגיל מסדרה אחרת שראית לאחרונהאני לא מסכים עם העניין הענק שעשו מזה שהם הגיעו לקניבליזם.
ברצינות אני כמובן מסכימה, או לפחות מודה שאני לא יכולה לשפוט אנשים שהאופציה האחרת שלהם זה למות מרעב.כלומר נכון זה נוראי. אבל זה עדיף על למות מרעב. ועד כמה שהבנתי זה לא שהם הרגו אנשים בשביל לאכול, אלא אכלו אנשים שמתו כבר, כמו זה ג'ואל הרג.
אם כי היו להם שם 3 גופות, אז אולי הם כן רצחו אנשים בשביל לאכול כמו שהם עמדו לעשות לאלי.
גם אותי זה קצת הטריד איפה כולם.היה לדעתי מוזר שמבנה חדר האוכל של הקהילה הזאת עולה באש, אבל אף אחד מהקהילה לא בא כדי לכבות את השרפה. וכשאלי יוצאת וג'ואל שם איכשהו אין שם אף אחד. הגיוני שהם יקיפו את המבנה בניסיון לכבות את האש.
אויש, אני בכלל לא זכרתי שזה השם של הפטריה מה שהוא אמר עכשיו זה הגיוני יותר.אהבתי את הגילוי על דייויד שהוא בעצם לא מצא את אלוהים, אלא את הפטרייה, והיא זאת שעשתה שינוי בחיים שלו, במוכנות שלה לעשות הכל, כולל אלימות, על מנת להגן על הילדים שלה.
שפטריות הן אמיתיות וטעימות (אלו מהן שלא הורגות אותנו).ותכלס, מה כבר ההבדל בין אלוהים ופטרייה?
יאיי!טוב התחלתי גם את הצפיה החוזרת ביורשים לקראת עליית עונה 4!
כן... והקטע עם הנהג מונית, שהוא מנסה לשכנע אותו שבעצם השוער הוא זה שחייב לו כסף איזה מזל שבדיוק מרשה התקשר לשוער. ושהוא מתקשר לאמא שלו ומנסה להבין אסטרטגית אם להביא את המסמכים שרומן ביקש או לא להביא אותם כי שיב אמרה לו לא.קצת על יורשים 1X02
גרג אני מחבבת אותו אבל וואו, הדברים שהוא אומר ועושה הייתה את הסצנה שהוא היה בבית של לוגן ונפל לו הפעמון והוא אמר לעוזרת: "אני מצטער שזימנתי אותך עם הפעמון שלי."
כן, ובאמצע ההתקוטטות שלהם טום פותח את הדלת ורואה אותם ועושה אחורה פנהוחוץ מזה, רומן ושיב רבים מכות, זה היה לא צפוי וגם משעשע.
הייתי אומרת שהם די איומים כבני אדם, אבל נהדרים כדמויות.חוץ מזה, אני נהנית מההומור.
הדמויות מעניינות כדמויות אבל כבני אדם הם לא משהו.
ושג'רי לקנדל: don't jumpעריכה: הגעתי לסוף הפרק, הייתי צריכה לנחש שיהיה חוב. אבל זה רק הופך את הסיפור ליותר מעניין עבורי.
[/ISPOILER]עריכה 2: עכשיו סיימתי את הפרק וכל מה שיש לי לומר זה: רגע, מה? לוגן היה ער כל הזמן הזה? האם הוא העמיד פנים שהוא היה מחוסר הכרה כדי שהילדים ייקחו שליטה על החברה והם יצטרכו להתמודד עם החובות??
גרג כזה awkward הוא הפתיע את לוגן בכניסה לבית שלו והתחיל למלמלאוי גרג
"אני עונה לשני השמות"
זה כנראה בגלל שהוא לא מכיר את לוגןואיך שאין לו את הטאקט והוא פונה ללוגן כמו שאף אחד אחר לא מעיז, בכלל בלי להבין, ואיך הוא נדחף להם ברכב לידו, ועם כל המבוכה שלו יש לו מצד שני את החוצפה להציע לו עסקה בדרכו המגושמת, אני מתה עליו
ורומן "זה לא עניין של מה יוצא לי מזה! אבל... מה יוצא לי מזה?"
אבל הוא עושה את זה בדרך מצחיקה.וטום שמרגיש מושפל ומוציא את זה ע"י השפלה דושית של גרג, היחיד שם שמרגיש לו נמוך יותר ב"שרשרת המזון".
אוי, זה היה רגע קרינג'י.ושום דבר לא מתעלה בדושיות שלו על רומן שמציע לילד של המשרתים האלה מיליון דולר אם יעשה הום-ראן, ואז קורע בפנים שלו את הצ'ק. אפילו לוגן מרגיש לא נעים בשבילו!
(לפחות בסוף נתנו להם את השעון היקר שטום הביא ללוגן מתנה, בשביל שלא יספרו לאף אחד )
יצא לי לקרוא על זה לפני, אני לא מפקפקת במה שאת אומרת אבל קצת קשה לי להבין מה אייקוני בסצנה של קנדל בשירותים, אשמח להסברוההתפרקות של קנדל בשירותים.
איזה פרק פתיחה חזק ומושלם.
גרג ואימא שלוכן... והקטע עם הנהג מונית, שהוא מנסה לשכנע אותו שבעצם השוער הוא זה שחייב לו כסף איזה מזל שבדיוק מרשה התקשר לשוער. ושהוא מתקשר לאמא שלו ומנסה להבין אסטרטגית אם להביא את המסמכים שרומן ביקש או לא להביא אותם כי שיב אמרה לו לא.
כן, ובאמצע ההתקוטטות שלהם טום פותח את הדלת ורואה אותם ועושה אחורה פנה
טוב, אבל היא צודקת. זה הדבר האחרון שהם צריכים עכשיו.ושג'רי לקנדל: don't jump
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.