דיוני סדרות #116

Lhuna3

Well-known member
אז הרכישה של פירס נפלה, ויש 2 בעלי מניות שחייבים לשכנע להצביע בעד לוגן, שאחת מהן היא קרוליין, האמא של קנדל, שיב ורומן.
נוסעים ללונדון כי שניהם גרים שם, והמשימה לשכנע את קרוליין נופלת על הילדים. (לוגן עדיין כועס על שיב והיא לא מוזמנת, אבל מצטרפת מעצמה).
לוגן "מתנצל" בפני רומן שהכה אותו, אבל זה יותר כאילו שניהם מכחישים שבכלל קרה משהו.
ריאה (שפוטרה מפירס) מצטרפת אליהם לנסיעה ללונדון בהזמנת לוגן. רומן וקנדל תוהים אם הם שוכבים.
הוא מתייעץ איתה לגבי בעיית היורש שלו.קרוא
ריאה מציעה לעזור לו והם יחד מצליחים לתמרן את שיבון להגיש מועמדות לעבודה אצל פירס, מה שנותן לו תירוץ לרדת מההבטחה שנתן לה.
שיבון מבינה בסוף מה ריאה עשתה ומזהירה את קנדל מפני ריאה.

כשהם בלונדון מתפרסמת כתבה שהמשפחה של הבחור שמת בתאונה של קנדל בעונה הקודמת, מאשימה את לוגן, כי הוא התפרץ עליו בחתונה וכאילו גרם לו לנהוג נסער לתוך האגם שבו טבע.
בשביל להשתיק אותם לוגן מסכים ללכת אליהם אישית ולהתנצל, והוא מאלץ את קנדל המסכן לבוא איתו. אולי מתוך אדישות למצוקתו, ואולי בשביל להזכיר לו למה הוא שפוט שלו ומה הוא חייב לו...
בכל אופן זו סצינה קשה מאוד עבור קנדל שכל הסיפור אוכל אותו מבפנים. אח"כ בלילה קנדל חוזר לשם בחשאיות ושם להם סטיפה של כסף דרך הדלת.
עוד סצינה קשה זה כשקנדל מנסה לדבר על זה עם אמא שלו, הוא משתוקק לאוזן קשבת להקל קצת על כאבו, והיא דוחה אותו באדישות "נדבר בבוקר, מאוחר מידי" ובבוקר היא כבר לא שם.

במו"מ רומן ושיב משיגים מול אמא שלהם עסקה: תמורת 20 מיליון דולר וזה שהם יבואו אליה כל חג מולד במקום להיות עם לוגן, היא תצביע בעדו במועצת המנהלים.
אבל היא עשתה את זה באופן מלוכלך: היא הציעה ללוגן כאופציה חלופית לתת לה אחוזה בשווי 120 מיליון דולר, כלומר אילצה אותו לבחור בין הילדים לכסף, וכאילו לפגוע בהם בזה. (למרות שהאמת היא שזה לא נראה כזה משמעותי כי הם כל השנה קרובים אליו יותר ממילא.) לי זה מרגיש שהיא זאת שפגעה בהם יותר במהלך הזה. (וגם שהם רגילים כי אהבה מאף אחד מהם הם לא קיבלו מעולם כנראה.)

בינתיים בוויסטאר רויקו מתחילה החקירה הפנימית שהם התחייבו לעשות לגבי המעשים המגונים בנופשי השייט של החברה.
טום לא מצליח לשקר בשיט :-D והוא פשוט מעמיד פנים שחייב לשירותים ובורח משם בשביל לא להפליל את עצמו.
הוא מנסה להתייעץ עם שיב אבל היא כרגיל עסוקה רק בענייניה ומתעלמת לחלוטין ממצוקתו.
הוא הולך לגרג ומאלץ אותו לתת לו את המסמכים בשביל לשרוף אותם. (הוא מאיים עליו לספר ללוגן שלגרג יש מסמכים סודיים.)
כשהם עושים את זה זה נשמע לרגע כאילו גרג מנסה להקליט את טום מודה שהוא מאלץ אותו לעשות את זה. וכשטום לא רואה הוא מצליח לשלוף איזה 3 ניירות לפני שהם נשרפים ולהחביא אותם במכנסיים שלו |כתר|

It's Always Sunny

Well-known member
ואילו שיבון לוקחת קו של "הגיע הזמן לרענן את האורוות מהערכים הישנים", שזה מאוד מתאים לאינטרסים שלה (להצטייר בתור המנהיגה החדשה של החברה), אבל גורם ללוגן להיראות מאוד רע כשהיא בעקיפין קוראת לו דינוזאור.
מביך ;-#

שיבון, שבהתחלה לא הוזמנה לנופש כי כזכור עצבנה את לוגן בפרק הקודם, נקראת להצלה, כי הם צריכים אישה צעירה שתעזור להתגבר על בעיית היח"צ (כי גברים לבנים הם "הרעים" בה, אז זה נראה לא טוב).
אני לא יכולתי להתגבר על העובדה שהיא הפעילה בטעות את המייבש ידיים באמצע השיחה :-D

אני אנצל את זה לכתוב את מה שרציתי כבר בפרק הקודם ולפני לגבי שיבון: אנחנו רואים כל הזמן שהיא הכי נועזת מבין שלושתם באיך שהיא מדברת אל לוגן בפנים. רומן הוא הילד הקטן שהכי נואש לאהבה של אבא שלו. קנדל שונא את אבא שלו ומתקומם נגדו, אבל מעיז לנסות לחתור תחתיו רק מאחורי גבו, ומת מפחד ממנו.
אבל אולי בגלל ששיבון היתה הבת היחידה, היא זכתה ליחס יותר רך בילדות מאבא שלה (אנחנו יודעים שעם קנדל ורומן הוא עשה דברים איומים, וששיבון לעומתם לא "הוסללה" להכנס לעבודה בחברה אפילו, כלומר הוא לא ראה אותה כמועמדת לרשת את מקומו ולכן לא היה לו צורך לנסות "לחשל" אותה) ואני מנחשת שבגלל זה היא פחות מפחדת לעצבן אותו ישירות, כי הוא אף פעם לא היה קשוח מידי איתה כמו שהיה איתם.
יופי של ניתוח.

ואני חושבת שאנחנו גם רואים את זה ברגע השיא הנוראי של הפרק: מייד אחרי הראיון, לוגן זועם שוב על שיבון שהשפילה אותו בפומבי עם ה"דינוזאור", אבל במקום עליה הוא מוציא את העצבים על רומן המסכן ומכה אותו בפנים ושובר לו שן.
ואוו, איזה רגע חזק. אני עדיין לא בטוחה אם זה היה בטעות או בכוונה. נראה לי שבטעות, אבל טעות מאוד לא מקרית.

בסוף הפרק נאן מבטלת את העסקה, וגם מגלה שריאה פעלה מאחורי גבה לקדם את העסקה הזאת ומפטרת אותה. (האמת היא שאני לא לגמרי מבינה מה היה האינטרס של ריאה פה באמת לפעול בכזה שיתוף עם לוגן במקום עם הבוסית שלה.)
יכול להיות שלריאה נמאס מנאן אז היא החליטה לעשות דווקא ולחבור ללוגן?

אה, ויש קטע מצחיק שטום אמור לנאום בתור המנהל של רשת החדשות שלהם, ומתכוון לצאת עם סלוגן חדש שאמור להציג אותם כקשובים למה שהצופים רוצים: we're listening, אלא שאז מבהירים לו מהמחלקה המשפטית או משהו שיש בעיה עם הסלוגן הזה, כי מתברר שהם באמת מקשיבים לצופים שלהם דרך טכנולוגיה מוסתרת בממירים :-D
והסלוגן החלופי שהם מציעים לו הוא: we hear you - אלא שיש איתו בדיוק את אותה הבעיה. אז בסוף גרג וטום מגיעים למן פתרון של משחק מילים בין we hear for you ו-we're here for you.
:-D:-D
אין על טום וגרג.

לוגן "מתנצל" בפני רומן שהכה אותו, אבל זה יותר כאילו שניהם מכחישים שבכלל קרה משהו.
במו"מ רומן ושיב משיגים מול אמא שלהם עסקה: תמורת 20 מיליון דולר וזה שהם יבואו אליה כל חג מולד במקום להיות עם לוגן, היא תצביע בעדו במועצת המנהלים.
אבל היא עשתה את זה באופן מלוכלך: היא הציעה ללוגן כאופציה חלופית לתת לה אחוזה בשווי 120 מיליון דולר, כלומר אילצה אותו לבחור בין הילדים לכסף, וכאילו לפגוע בהם בזה. (למרות שהאמת היא שזה לא נראה כזה משמעותי כי הם כל השנה קרובים אליו יותר ממילא.) לי זה מרגיש שהיא זאת שפגעה בהם יותר במהלך הזה. (וגם שהם רגילים כי אהבה מאף אחד מהם הם לא קיבלו מעולם כנראה.)
עוד סצינה קשה זה כשקנדל מנסה לדבר על זה עם אמא שלו, הוא משתוקק לאוזן קשבת להקל קצת על כאבו, והיא דוחה אותו באדישות "נדבר בבוקר, מאוחר מידי" ובבוקר היא כבר לא שם.
כל אלה הן דוגמאות שמוכיחות שלילדי משפחת רוי הגיע יותר מההורים שיש להם :-/ לא בטוחה מי מהם יותר גרוע. נראה לי ששניהם נוראיים, כל אחד בדרך שלו.

ריאה (שפוטרה מפירס) מצטרפת אליהם לנסיעה ללונדון בהזמנת לוגן. רומן וקנדל תוהים אם הם שוכבים.
הוא מתייעץ איתה לגבי בעיית היורש שלו.קרוא
ריאה מציעה לעזור לו והם יחד מצליחים לתמרן את שיבון להגיש מועמדות לעבודה אצל פירס, מה שנותן לו תירוץ לרדת מההבטחה שנתן לה.
שיבון מבינה בסוף מה ריאה עשתה ומזהירה את קנדל מפני ריאה.
אוי, שכחתי שזה קרה בכלל 8-* ריאה לא פחות ערמומית מלוגן.

כשהם בלונדון מתפרסמת כתבה שהמשפחה של הבחור שמת בתאונה של קנדל בעונה הקודמת, מאשימה את לוגן, כי הוא התפרץ עליו בחתונה וכאילו גרם לו לנהוג נסער לתוך האגם שבו טבע.
בשביל להשתיק אותם לוגן מסכים ללכת אליהם אישית ולהתנצל, והוא מאלץ את קנדל המסכן לבוא איתו. אולי מתוך אדישות למצוקתו, ואולי בשביל להזכיר לו למה הוא שפוט שלו ומה הוא חייב לו...
אוי, זה נוראי כי קנדל כבר אכול רגשות אשמה ואז לוגן מוסיף לו גם את זה.

בינתיים בוויסטאר רויקו מתחילה החקירה הפנימית שהם התחייבו לעשות לגבי המעשים המגונים בנופשי השייט של החברה.
טום לא מצליח לשקר בשיט :-D והוא פשוט מעמיד פנים שחייב לשירותים ובורח משם בשביל לא להפליל את עצמו.
זה מצחיק כי טום הוא תמיד השעיר לעזאזל ובכל זאת הוא לא יודע עדיין איך להגן על עצמו.

הוא מנסה להתייעץ עם שיב אבל היא כרגיל עסוקה רק בענייניה ומתעלמת לחלוטין ממצוקתו.
זה מראה הרבה על היחסים שלהם.

הוא הולך לגרג ומאלץ אותו לתת לו את המסמכים בשביל לשרוף אותם. (הוא מאיים עליו לספר ללוגן שלגרג יש מסמכים סודיים.)
כשהם עושים את זה זה נשמע לרגע כאילו גרג מנסה להקליט את טום מודה שהוא מאלץ אותו לעשות את זה. וכשטום לא רואה הוא מצליח לשלוף איזה 3 ניירות לפני שהם נשרפים ולהחביא אותם במכנסיים שלו |כתר|
הייתי בהלם כשראיתי את גרג מוציא את הניירות לפני שטום שורף אותם, הייתי צריכה לצפות שזה יקרה (כי הראו את התחמנות של גרג לפני הפרק הזה) אבל זה עדיין הפתיע אותי.
אני מניחה שלפי מה שכתבת התרשמת ממה שגרג עשה?

Lhuna3

Well-known member
ואוו, איזה רגע חזק. אני עדיין לא בטוחה אם זה היה בטעות או בכוונה. נראה לי שבטעות, אבל טעות מאוד לא מקרית.
כן, כמו הרבה התנהגויות של לוגן, קשה לדעת בוודאות מה אצלו מכוון ומה לא.
יכול להיות שלריאה נמאס מנאן אז היא החליטה לעשות דווקא ולחבור ללוגן?
אולי באמת.
כל אלה הן דוגמאות שמוכיחות שלילדי משפחת רוי הגיע יותר מההורים שיש להם :-/ לא בטוחה מי מהם יותר גרוע. נראה לי ששניהם נוראיים, כל אחד בדרך שלו.
בהחלט שני הורים איומים.
הייתי בהלם כשראיתי את גרג מוציא את הניירות לפני שטום שורף אותם, הייתי צריכה לצפות שזה יקרה (כי הראו את התחמנות של גרג לפני הפרק הזה) אבל זה עדיין הפתיע אותי.
אני מניחה שלפי מה שכתבת התרשמת ממה שגרג עשה?
כן, בהחלט. (חוץ מזה אני אוהבת כל מה שהוא עושה).

lemon lyman

Well-known member
נסיון ההפיכה של קנדל, והכשלון הנוראי שלו.
זה מצחיק כמה במתח הייתי למרות שזו צפיה שניה וידעתי מה הולך לקרות.
שיש תיקו והכל תלוי ברומן, שכמעט מעיז להרים את היד, אבל נזיפה מאיימת מלוגן והוא השתפן גם, כמובן (הוא משתוקק לאהבה של אבא שלו בצורה הכי נואשת מכולם שם).
לוגן מנצח ומפטר מיידית את כל מי שהצביע נגדו כולל את פרנק וכמובן את קנדל המסכן.
ובסוף הנשיא (שבתחילת הפרק ביטל פגישה עם לוגן בגלל איום בטחוני) מחזיר ללוגן שיחה, ולוגן בכוונה נותן לו לחכות על הקו :-D
ואיזה שיר סיום מושלם.
טוב אני כבר לא זוכרת איך מגיבים נורמלי (אני מתכוונת בהודעות שהן ספוילר)
אז אני רק אגיד שלמרות שאנחנו יודעים מה הולך להיות בהצבעה זה מסוג הדברים שתמיד מקווים שמשהו יהיה שונה בצפייה חוזרת אגב אני לא יודעת איך הייתי מגיבה אם קנדל היה מנצח כי אני בעדו אבל גם בעד לוגן אז נראה לי הייתי מתבאסת גם במצב הפוך והפרצוף של קנדל בסוף כל כך שובר לב
בקשר לרומן עוד קטע שובר לב אולי אפילו יותר מקנדל אגב יש את הפרק שיב מתעדכנת אותם שאבא שלהם לא רוצה לראות אף אחד ואז רומן אומר משהו בסגנון "כן אבל רגע גם אותי לא?"
בקשר לשיר אני לא שמתי לב עד בצפייה הנוכחית שלי

נערך לאחרונה ב:
למעלה