דיוני סדרות #116

Aranel Nenharma

Well-known member
טוב התחלתי גם את הצפיה החוזרת ביורשים לקראת עליית עונה 4!
אוף לונה עכשיו עשית לי יותר חשק וגם ככה אין לי זמן לראות עד שתתחיל עונה 4
הזכרת לי איזה פרק פתיחה מושלם

* הולכת להתנחם בעובדה שאני יכולה לפחות לשמוע את שיר הפתיחה בזמן שאני עושה דברים אחרים

Lhuna3

Well-known member
פשוט הכרת לי איזה פרק פתיחה מושלם

* הולכת להתנחם בעובדה שאני יכולה לפחות לשמוע את שיר הפתיחה בזמן שאני עושה דברים אחרים
אוף אני קיוויתי שתראי במקביל איתי! תעשי לך זמן! תוותרי על מקלחות או משהו :-D

אני עכשיו בפרק 1X3 (יורשים ספוילר)
עצרתי אחרי השיחה של קנדל עם בעלי החוב, ששניה לפניה הוא אומר לג'רי שהוא מתכוון להיות איתם קשוח כמו אבא שלו, ואז בשיחה... וואו איזה קרינג' אלוהים ישמור כמה שהוא עושה את זה גרוע :-D (הוא גם הזכיר לי פתאום איזה מנהל שהיה לי באחת החברות שעבדתי בהן |פנים|)
מוסיפה עוד קטע מעולה בפרק 1X03 שלא חושבת ששמתי לב אליו בצפיה ראשונה:
גרג צופה בסרטון הדרכה לעובדים חדשים ובדיוק כשהמנחה בסרטון אומרת "אצלנו בוייסטאר רויקו חשוב לנו הגיוון, ועבדנו קשה ליצור מקום עבודה שמכבד את כולם ולא מפלה על רקע דת, גזע, מין, מוצא, זהות מגדרית, מגבלות..." וכו' אז באותו רגע מהמשרד מאחוריו בדיוק יוצאים מישיבה איזה 20 עובדים, שכולם גברים לבנים ובאותו גיל ומראה. ואז רואים את סוף הסרטון שמצולמים בו כאילו 20 עובדים שחציים נשים והשאר שחורים ואתניים ועם מגבלות וכו', והם קופצים באוויר באושר.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה משהו שלא מרגיש לי מחדש במיוחד, בכל הסדרות האפוקליפטיות רואים את ענייני המוסר שמשתנה כשצריך לשרוד.
אולי את צודקת.
בהחלט בה100 מראים את הצדדים השונים של קבוצות שונות גם כשהן נראות רעות במבט ראשון.
ברצינות אני כמובן מסכימה, או לפחות מודה שאני לא יכולה לשפוט אנשים שהאופציה האחרת שלהם זה למות מרעב.
אוי זה מזכיר לי משהו
יש את הפרק הזה שדי וצ'ארלי גונבים בשר של פרנק, אז הוא משאיר להם בכוונה בשר ואחרי שהם אוכלים את זה הוא אומר להם שהם אכלו בשר אדם. ואז הם משוכנעים שזה היה הבשר הכי טעים שהם אכלו. והם חושבים שפרנק שיקר להם, אבל הם לא מוצאים שום בשר שטעים באותה מידה והם מרגישים שהם חייבים לנסות בשר אדם אז הם הולכית לmorgue ומתכוונים לחתוך חתיכה מאיש מת כדי לטעום (ויש להם דיון שלם על האם זה גזעני מצידם שהגופה של האיש הלבן נראית להם טעימה יותר)
שפטריות הן אמיתיות וטעימות (אלו מהן שלא הורגות אותנו).
1. אין לך הוכחה שאלוהים לא אמיתי.
2. אין לך הוכחה שאלוהים הוא לא טעים.

בדיוק, תפסיקו לדבר על "יורשים" כי יעל צריכה להתמקד בלראות באפי
ולהגיב על באפי.

נכון, יעל?

Lhuna3

Well-known member
יש את הפרק הזה שדי וצ'ארלי גונבים בשר של פרנק, אז הוא משאיר להם בכוונה בשר ואחרי שהם אוכלים את זה הוא אומר להם שהם אכלו בשר אדם. ואז הם משוכנעים שזה היה הבשר הכי טעים שהם אכלו. והם חושבים שפרנק שיקר להם, אבל הם לא מוצאים שום בשר שטעים באותה מידה והם מרגישים שהם חייבים לנסות בשר אדם אז הם הולכית לmorgue ומתכוונים לחתוך חתיכה מאיש מת כדי לטעום (ויש להם דיון שלם על האם זה גזעני מצידם שהגופה של האיש הלבן נראית להם טעימה יותר)
:-D:-D
1. אין לך הוכחה שאלוהים לא אמיתי.
אין לך הוכחה שאין לי הוכחה.
2. אין לך הוכחה שאלוהים הוא לא טעים.
אם זה היה טעים אז היו מגישים את זה במסעדות. אתה ראית פעם את אלוהים בתפריט של מסעדה? לא!
I rest my case |פטיש|

בדיוק, תפסיקו לדבר על "יורשים" כי יעל צריכה להתמקד בלראות באפי
ולהגיב על באפי.

נכון, יעל?
אני מסכימה שהצפיה המשותפת בבאפי היא כרגע עדיפות ראשונה, אבל זה רק 1.4 פרקים בשבוע, אז אפשר להספיק גם וגם. ויורשים היא לא כזאת ארוכה.
(ואם אתה תצפה בה בעצמך אז זה יפסיק לעצבן אותך שמדברים עליה, וגם יהיה לך סיכוי לצפות איתנו בעונה 4, בניגוד ללצפות בהכל אחרי שהסדרה תסתיים, כשאף אחד מאיתנו כבר לא יוכל ממש להגיב לך, וזה יהיה לך פחות כיף.)

It's Always Sunny

Well-known member
מוסיפה עוד קטע מעולה בפרק 1X03 שלא חושבת ששמתי לב אליו בצפיה ראשונה:
גרג צופה בסרטון הדרכה לעובדים חדשים ובדיוק כשהמנחה בסרטון אומרת "אצלנו בוייסטאר רויקו חשוב לנו הגיוון, ועבדנו קשה ליצור מקום עבודה שמכבד את כולם ולא מפלה על רקע דת, גזע, מין, מוצא, זהות מגדרית, מגבלות..." וכו' אז באותו רגע מהמשרד מאחוריו בדיוק יוצאים מישיבה איזה 20 עובדים, שכולם גברים לבנים ובאותו גיל ומראה. ואז רואים את סוף הסרטון שמצולמים בו כאילו 20 עובדים שחציים נשים והשאר שחורים ואתניים ועם מגבלות וכו', והם קופצים באוויר באושר.
מעולה :-D

דיברגנט חדש

Well-known member
נראה לי מפגר מצד המזמין להזמין חוקר פרטי בעל שם לחקור את מה שכולם חושבים כהתאבדות לרבות המשטרה ולרבות החוקר הפרטי בהתחלה, כאשר המזמין הוא הרוצח.
מה הסיבה שעשה זאת?
חקירה אחרת ש"קצת" יותר הגיונית, חבל שלא מראים בסוף שהוא קיבל את ה-10000 ליש"ט שהוצע לו כשיזהה מי הכותב.
עונה שנייה היא קצרצרה, רק 2 פרקים.
בעונה השנייה של סטרייק יש רק 2 פרקים שבהם :)
מישהו מנסה לנקום בסטרייק ולהפליל אותו, תוך כדי כך, לקוחותיו בורחים ממנו ובסוף גם נאלץ לפטר את שותפתו.
כמובן, שלאחר הגילוי, הכול חוזר על משכבו בשלום, הוא מגיע לחתונה שלה והכול בסדר :)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אין לך הוכחה שאין לי הוכחה.
אוקי. יש לך הוכחה?
אם זה היה טעים אז היו מגישים את זה במסעדות. אתה ראית פעם את אלוהים בתפריט של מסעדה? לא!
I rest my case |פטיש|
יש הרבה דברים טעימים שלא מגישים במסעדות.
במיוחד אם בלתי אפשרי להשיג אותם. למשל בטוח שבכל הגלקסיות וכל העולמות יש דברים הרבה יותר טעימים מכל דבר שנמצא על כדור הארץ, אבל לא מגישים אותם במסעדות כי אין גישה אליהם.
אני מסכימה שהצפיה המשותפת בבאפי היא כרגע עדיפות ראשונה, אבל זה רק 1.4 פרקים בשבוע, אז אפשר להספיק גם וגם. ויורשים היא לא כזאת ארוכה.
(ואם אתה תצפה בה בעצמך אז זה יפסיק לעצבן אותך שמדברים עליה, וגם יהיה לך סיכוי לצפות איתנו בעונה 4, בניגוד ללצפות בהכל אחרי שהסדרה תסתיים, כשאף אחד מאיתנו כבר לא יוכל ממש להגיב לך, וזה יהיה לך פחות כיף.)
דווקא ממש לא מעצבן אותי שאתם מדברים על הסדרה הזאת.
זה הפריע לי רק כשזה נגע ל @Aranel Nenharma כי אני לא רואה אותה מגיבה בשרשורים של באפי כבר.

It's Always Sunny

Well-known member
חברים, אני צריכה עזרה בלבחור מה תהיה הסדרה הבאה שבה אצפה; האופציות שקיימות כרגע הן: האמריקאים, ברוקלין 99, המאה, הנותרים, החיים עצמם והתלבטתי גם לגבי השומרים וצ'רנוביל. אם מישהו ראה את השתיים האחרונות אשמח לדעת אם הן עומדות בציפיות (כי הבנתי שתיהן קיבלו ביקורות טובות).

Lhuna3

Well-known member
אוקי. יש לך הוכחה?
כן. ואסור לי לגלות אותה.
יש הרבה דברים טעימים שלא מגישים במסעדות.
במיוחד אם בלתי אפשרי להשיג אותם. למשל בטוח שבכל הגלקסיות וכל העולמות יש דברים הרבה יותר טעימים מכל דבר שנמצא על כדור הארץ, אבל לא מגישים אותם במסעדות כי אין גישה אליהם.
אין שום דבר טעים שלא על כדור הארץ. (+תחנות החלל)
נכון שיש דברים טעימים שלא מגישים במסעדות אבל ניתנים להשגה בסופרים וחנויות וכולי. אבל את אלוהים לא, ולכן הוא לא טעים.
דווקא ממש לא מעצבן אותי שאתם מדברים על הסדרה הזאת.
אוקיי (אני רק מקווה שאתה לא נכנס לספוילרים, אם יש עוד יכוי שתצפה בה, כי זה עלול להרוס לך מאוד).
חברים, אני צריכה עזרה בלבחור מה תהיה הסדרה הבאה שבה אצפה; האופציות שקיימות כרגע הן: האמריקאים, ברוקלין 99, המאה, הנותרים, החיים עצמם והתלבטתי גם לגבי השומרים וצ'רנוביל. אם מישהו ראה את השתיים האחרונות אשמח לדעת אם הן עומדות בציפיות (כי הבנתי שתיהן קיבלו ביקורות טובות).
צ'רנוביל אני מאוד אהבתי. (לא מכירה את השומרים).

Lhuna3

Well-known member
יואו יואו... לוגן משתין על השטיח במשרד של קנדל... (אני אוהבת שכל מיני דברים כאלו שהוא עושה אנחנו באמת לא יכולים להיות בטוחים אם זה בכוונה או בגלל המצב שלו. ואולי חצי-חצי כזה.)
וטום מקבל את התפקיד שלו מהמנהל הקודם, שגם מעביר לו את הסודות על הפשעים שנעשו בחברה כשהיו יוצאים ל"שייט תענוגות"... והיחיד שהוא יכול לרדות בו ולאלץ אותו לדעת גם זה גרג.
ויש את הקטע שג'רי מגלה שהוא הולך לעשות מסיבת עיתונאים על זה ומונעת ממנו, והוא מאשים את גרג סיפר לה, אבל גרג נשבע שזה לא הוא, ואז טום מבין ששיב היא זאת שבגדה בו, והוא לא אומר לה כלום, אבל אולי עכשיו בדיעבד אפשר לראות בזה רגע שמתקשר לסוף עונה 3... אבל אז אנחנו רואים שג'רי מודה לגרג שהוא סיפר לה, והוא עונה לה I aim to please... כלומר זה כן היה הוא, והוא כל כך יותר תחמן ואסטרטג טוב ממה שהוא נראה! :-D
כמו בפרק 2 שהוא בחר נכון בשיב על פני רומן, ולא הביא את המסמכים לביה"ח ושיקר לרומן על זה, גם פה הוא מבין נכון מי הם הצדדים החזקים והחכמים יותר, ולא נאמן לטום!

לא הזכרתי גם משהו שאני לא בטוחה ששמתי לב אליו בצפיה ראשונה: שבסוף פרק 3 גרג רואה את המנכ"ל של החברה המתחרה שלהם (זה שביקר את קנדל במשרד) יושב על ספסל בטיילת עם החבר של קנדל, שהציל אותו מהחוב וקנה מניות שלהם.

Lhuna3

Well-known member
(y)(y)
ולגבי השאר, ממה את ממליצה להתחיל?
כל השאר טובים, אז אין לי המלצה מיוחדת! אולי תחליטי לפי מה שיש לך יותר חשק כרגע, כלומר אם בא לך קומדיה (ברוקלין) או מד"ב אפוקליפטי (ה-100) או מד"ב "חברתי" (הנותרים), או דרמה משפחתית (החיים עצמם) או ריגול (אמריקאים, אגב בה לא צפיתי, רק פעם התחלתי אבל לא היה לי כוח להמשיך).

It's Always Sunny

Well-known member
יואו יואו... לוגן משתין על השטיח במשרד של קנדל... (אני אוהבת שכל מיני דברים כאלו שהוא עושה אנחנו באמת לא יכולים להיות בטוחים אם זה בכוונה או בגלל המצב שלו. ואולי חצי-חצי כזה.)
אוי, זה בפרק 4? הייתי בטוחה שזה בפרק 2 משום מה 8-* בכל אופן, גם אני חשבתי על הסצנה הזו היום. זה הרגיש קצת כמו סימון טרטוריה.

וטום מקבל את התפקיד שלו מהמנהל הקודם, שגם מעביר לו את הסודות על הפשעים שנעשו בחברה כשהיו יוצאים ל"שייט תענוגות"... והיחיד שהוא יכול לרדות בו ולאלץ אותו לדעת גם זה גרג.
חחחח, גרג וטום :-D:-D

ויש את הקטע שג'רי מגלה שהוא הולך לעשות מסיבת עיתונאים על זה ומונעת ממנו, והוא מאשים את גרג סיפר לה, אבל גרג נשבע שזה לא הוא, ואז טום מבין ששיב היא זאת שבגדה בו, והוא לא אומר לה כלום, אבל אולי עכשיו בדיעבד אפשר לראות בזה רגע שמתקשר לסוף עונה 3... אבל אז אנחנו רואים שג'רי מודה לגרג שהוא סיפר לה, והוא עונה לה I aim to please... כלומר זה כן היה הוא, והוא כל כך יותר תחמן ואסטרטג טוב ממה שהוא נראה! :-D
גרג מתוחכם יותר ממה שהוא נראה.

לא ידעתי אם לסמן את זה בספוילר, נראה לי שכדאי בכל זאת.
ראיתי אתמול ריאיון של הקאסט לקראת עליית העונה השלישית, זה היה בזום בתקופת הקורונה.
המנחה דיברה עם השחקן של טום והוא אמר משהו לגבי טום שמאוהב בשיב ופתאום השחקן של גרג אמר: חשבתי שתאמר שהוא מאוהב בגרג :-D

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הנותרים
אוקיי (אני רק מקווה שאתה לא נכנס לספוילרים, אם יש עוד יכוי שתצפה בה, כי זה עלול להרוס לך מאוד).
אני נראה לך עדי|חזיר|?

Lhuna3

Well-known member
ארוחת חג ההודיה.
מרשה מזמינה את יואן, אחיו של לוגן, שאיתו הוא לא דיבר כבר שנים, וגרג נוסע להביא אותו מקנדה (נסיעה של 12 שעות, שבה הוא לא מרשה לו להדליק רדיו או לפטפט איתו.)
המון רגעים חזקים...

כולם המומים שקונור מעיז להביא את ווילה, שהיא בעצם נערת ליווי, והוא מציע לה שם "לצאת קבוע" והוא יממן לה הפקות תיאטרון.

אייברסון, אחד הילדים של קנדל, סובל מבעיות רגשיות ומסרב לבוא לשולחן האוכל עד שלוגן קצת צועק עליו, והכי גרוע בסוף הערב במשחק של זיכרון שבו לוגן מפסיד, אייברסון נאבק איתו קצת ולוגן מחטיף לו OMG
אח"כ כשזה רק הוא ומרשה, הוא מוכיח לה שהוא כן זוכר בדיוק את מה שהיה אמור לזכור במשחק. (ושוב - האם זה אומר שהוא זייף את חוסר היכולת שלו שם? קשה לקבוע)
גם לגבי מרשה אנחנו כל הזמן בספק - האם כל מה שהיא עושה הוא בתום לב ומתוך דאגה כנה בלבד ללוגן, או שהיא משחקת משחק ממולח? כי בכל פעולה שלה הילדים שלו מצליחים לראות פרשנות מניפולטיבית.

וכמובן שיש את הסיפור החשוב שטום מאלץ את גרג ללכת לגרוס את המסמכים להשמיד את הראיות לפשעים של ווייסטאר-רויקו, וגרג עושה את זה... אבל גם מצלם ושומר לעצמו בסוד חלק מהמסמכים. כמו שכתבת, אור, הוא יותר מתוחכם ממה שהוא נראה.

ועוד עניין מרכזי - קנדל מגייס את פרנק לארגן הצבעת אי אמון להדחת לוגן מניהול החברה.
וכשיואן (שגם לו יש קול בבורד) עוזב את הארוחה בכעס אחרי מריבה נוספת שלו עם לוגן - קנדל רודף אחריו ומנסה לגייס גם אותו, אלא שבמפתיע יואן דווקא מגלה נאמנות לאחיו בעניין הזה, ואמנם לא מלשים ללוגן (כפי שקנדל חשש), אבל זורק משהו בכעס לקנדל, שגורם לפחות לג'רי לקלוט שקנדל מתכנן הדחה. והשאלה היא האם גם לוגן קלט את זה והבין.

Aranel Nenharma

Well-known member
האמריקאים
אני מאוד אהבתי, לדעתי היא מצליחה להחזיק את עצמה כל העונות. פרק הסיום מאוד מספק (נמצא גבוה ברשימה של פרקי סיום אצלי)
ברוקלין 99
קומדיה מקסימה, לדעתי אפשר לשלב. כל שאר הסדרות שציינת הם "כבדות" כאלו ובהחלט אפשר להכניס כמה פרקים של ברוקילן בין לבין.
היא לדעתי קומדיה חובה לראות!
ראיתי רק את הפרק הראשון, אבל אם את רוצה להבין חצי מהדברים שמדברים פה בפורום זה מהסדרה הזו
סדרה טובה, אבל בהשוואה לאחרות פה הייתי רואה אותה לקראת סוף הסדרה.
החיים עצמם
ממש אהבתי, גם סדרה שכל העונות שלה לדעתי מחזיקות מעמד.
ושומרים וצ'רנוביל.
ראיתי את שניהם, מאוד שונות אחד מהשניה.
אני אישית אוהבת סדרות מבוססות על היסטוריה אז ממש אהבתי את צ'רנבול, סדרה מאוד חזקה. ולדעתי חובה לכל אחד לראות
השומרים, סדרה המבוססת על קומיקס, נהנתי כשראיתי אותה אבל לדעתי לא חובה ולמען האמת. די שכחתי מקיומה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי הרופא הטוב
ואני מאוד מאוכזב שאני צריך לכתוב הודעה ראשונה עליו. הרבה יותר כיף להגיב
כרגיל כמה עלילות מקבילות:
פארק, בעזרת פרז, מטפל בבחור שאשתו בגדה בו איתו.
חשבו שהוא גוסס מסרטן, אבל פארק ופרז מגלים שזה בעצם משהו קל יותר, הם מטפלים בו והוא ישרוד.
אבל הבחור למעשה בא במטרה שפארק יסלח לו על מה שהוא עשה,
פארק בהתחלה מסרב, אבל בסוף מסכים.
כשפארק מתלבט על מה לעשות, מורגן אומרת לו שיש לו בעיה לסלוח לאנשים,
היא מציינת את זה שהיא בחרה בקריירה שלו על פניו ליום אחד לפני שהיא שינתה את דעתה והוא לא סלח לה על זה.
לא עשו מזה עניין אבל אני מאוד מקווה שזה יוביל לכך שהם סוף סוף יחזרו להיות יחד.

מורגן מטפלת באישה בהריון שנמצא בסכנה בגלל שהיא איבדה נוזל רחם.
האישה בסכנת חיים אם היא לא תעשה הפלה. ואם היא תמות אז כמובן גם העובר.
מורגן אומרת לה שהיא צריכה להפיל, אבל האישה שואלת את ד"ר אלן מה היא הייתה עושה, וד"ר אלן אומרת לה שהיא הייתה ממשיכה בהריון למרות הסיכון הגדול.
*שכחתי את כל הסיפור בעבר שאלן מאוד מתנגדת להפלות, דווקא בגלל שהיא עשתה הפלה ומרגישה רע לגבי זה.
האישה ממשיכה את ההריון בסיכון, אבל מתפתח זיהום והיא על סף מוות. עד שאלן מוציאה אותה מתרדמת כדי לספר לה על הסיפור שלה ולעודד אותה לאשר את ההפלה, מה שהיא עושה. אבל היא מבקשת מד"ר אלן לעשות את הניתוח, שזה אולי קצת חרא כי נראה לי שזה משהו שקשה לאלן לעשות רגשית, אבל היא מסכימה.
הם עושים הטבלה לעוברית אחרי שהיא נולדה. אני לא ידוע אם זה נעשה כשהיא עוד שורדת נגד הסיכויים או כשהיא כבר מתה.

**אה, ולעוברה הם קוראים אסתר על שם אסתר המלכה מהתנ"ך. מעניין אותי אם למישהו שם היה מושג שהפרק הזה ייצא בול בפורים.

עלילת צד לא רפואית עוסקת בכך שליאה לא רוצה לוותר על המכונית המגניבה שלה בשביל רכב שבטוח בשביל התינוק.
שון מסכים שתשמור את המכונית המגניבה, כל עוד התינוק אף פעם לא ייסע בו.
יש לה שיחה נחמדה עם גלסמן על הנושא, ואחר כך גלסמן עוזר לה למצוא (או אולי קונה לה) רכב שהוא גם מגניב וגם בטיחותי.

העלילה המרכזית עוסקת בטיפול במיליארדר שהותקף על ידי נמר,
אבל מה שחשוב שמסתבר שהרופא הפרטי שלו הוא ג'ארד, זה שהיה אחד מהקאסט הראשי בעונה 1 ולא נראה בתוכנית מאז עונה 2.
אני בקושי זוכר מה בעצם היה איתו, אבל מרפי משלים פערים בשביל אשר - ג'ארד הרביץ לרופא שהטריד את קלייר ופוטר בגלל זה. ואחר כך הוא תבע את בית החולים.
מובן שאנדרוז לא אוהב אותו. (אנדרוז היה אז מנהל מחלקת המנתחים ואחר כך מנהל בית החולים - מאז הוא פוטר, חזר להיות מנתח רגיל ואז חזר להיות מנהל בית החולים).
הם מטפלים בהצלחה במיליארדר תוך כדי שאנדרוז מתחנף אליו בתקווה שהוא יממן תוכנית רפואית בשביל הבית חולים שבו תלמידי רפואה מארצות מתפתחות יבואו ללמוד בבית חולים סאן-בונבנטור וכך יוכלו לחזור לארצותיהם עם יותר ידע.
מרפי מאוד שמח לפגוש שוב את ג'ארד (לא זכרתי שהם היו קרובים), אבל מאוכזב שהוא הפסיק לעסוק בניתוח בשביל להיות רופא פרטי.
מרפי וג'ארד יחד מבינים שלמיליארדר יש טפיל במוח שגורם לו לשינוי בהתנהגות. לוקחים אותו לניתוח שעובר בהצלחה.
במקביל ג'ארד מקבל השראה ממרפי ומחליט לחזור לעבוד כמנתח מתלמד במסגרת בית החולים. אנדרוז לא מונע ממנו, אבל לים אומרת לו שיש רק מקום למנתח מתלמד בשנה ראשונה (אני מניח המקום שדניקה השאירה).
המיליארדר בעיקרון הסכים כבר לממן את התוכנית שאנדרוז הציע, אבל אז קורע את הצ'ק בגלל שבית החולים גנב לו את הרופא הפרטי שלו.
וואו איזה ביץ' קטן וקטנוני. וממש מעצבן כי התוכנית הזאת שאנדרוז הציע נשמעה באמת טובה.

אני קראתי שג'ארד יהיה בפרק הזה אז לא הופתעתי לראות אותו שוב,
אבל ממש לא ציפיתי שהוא יחזור לסדרה באופן קבוע.
(מצחיק לחשוב שבשנים שבין ההופעה הקודמת שלו בסדרה וחזרתו עכשיו הכרתי אותו בתפקיד אחר בה100)

בסוף הפרק שון וליאה חוגגים עם ג'ארד את שובו לסדרה לבית החולים.
כנראה גם ליאה הכירה אותו אז.
אז יש דפיקה בדלת ושון מוגש בתביעה. (כי זה ארה"ב ויש להם את הקטע המטופש הזה)

אני ציפיתי לזה כי אני כבר יודע משהו על הפרק הבא
הפרק הבא יהיה back door pilot לסדרה החדשה העורכת דין הטובה.

למעלה