דיוני סדרות #116

Lhuna3

Well-known member
נסיון ההפיכה של קנדל, והכשלון הנוראי שלו.
זה מצחיק כמה במתח הייתי למרות שזו צפיה שניה וידעתי מה הולך לקרות.
ערב לפני לוגן מזמין את קנדל לאכול איתו, וקנדל חושד שהוא יודע ומנסה להבין אם הוא משחק איתו משחק מוחות, אחרי הארוחה הוא כמעט מתחרט בגלל רגשות אשמה, אבל פרנק מבהיר לו שזה עכשיו או לעולם לא.
אבל הוא עושה טעות ורומז לאילונה (אחת מהבורד) שבבית חולה, שהוא רוצה לוודא שהיא לא מגיעה להצביע מחר, מה שגורם לה דווקא להתעקש להתחבר לישיבה מרחוק, אז בבוקר ההצבעה הוא נאלץ לנסוע להסביר לה פנים אל פנים למה חייבים להדיח את לוגן וכמה הוא לא כשיר.
ובגלל זה הוא לא מגיע בזמן לישיבה, לוגן מתעקש להתחיל בלעדיו, וקנדל נאלץ להתחבר טלפונית.
ואנחנו מגלים שלוגן בכלל לא ידע כלום, הוא המום אבל מתעקש להשאר בחדר כאשר מצביעים עליו, מה שגורם גם לסטואי וגם ללורנס (שרומן שכנע ערב קודם להצביע איתם) להשתפן, כך שיש תיקו והכל תלוי ברומן, שכמעט מעיז להרים את היד, אבל נזיפה מאיימת מלוגן והוא השתפן גם, כמובן (הוא משתוקק לאהבה של אבא שלו בצורה הכי נואשת מכולם שם).
לוגן מנצח ומפטר מיידית את כל מי שהצביע נגדו כולל את פרנק וכמובן את קנדל המסכן.
ובסוף הנשיא (שבתחילת הפרק ביטל פגישה עם לוגן בגלל איום בטחוני) מחזיר ללוגן שיחה, ולוגן בכוונה נותן לו לחכות על הקו :-D
ואיזה שיר סיום מושלם.

It's Always Sunny

Well-known member
ערב לפני לוגן מזמין את קנדל לאכול איתו, וקנדל חושד שהוא יודע ומנסה להבין אם הוא משחק איתו משחק מוחות, אחרי הארוחה הוא כמעט מתחרט בגלל רגשות אשמה, אבל פרנק מבהיר לו שזה עכשיו או לעולם לא.
אבל הוא עושה טעות ורומז לאילונה (אחת מהבורד) שבבית חולה, שהוא רוצה לוודא שהיא לא מגיעה להצביע מחר, מה שגורם לה דווקא להתעקש להתחבר לישיבה מרחוק, אז בבוקר ההצבעה הוא נאלץ לנסוע להסביר לה פנים אל פנים למה חייבים להדיח את לוגן וכמה הוא לא כשיר.
ובגלל זה הוא לא מגיע בזמן לישיבה, לוגן מתעקש להתחיל בלעדיו, וקנדל נאלץ להתחבר טלפונית.
ואנחנו מגלים שלוגן בכלל לא ידע כלום, הוא המום אבל מתעקש להשאר בחדר כאשר מצביעים עליו, מה שגורם גם לסטואי וגם ללורנס (שרומן שכנע ערב קודם להצביע איתם) להשתפן, כך שיש תיקו והכל תלוי ברומן, שכמעט מעיז להרים את היד, אבל נזיפה מאיימת מלוגן והוא השתפן גם, כמובן (הוא משתוקק לאהבה של אבא שלו בצורה הכי נואשת מכולם שם).
ובסוף הנשיא (שבתחילת הפרק ביטל פגישה עם לוגן בגלל איום בטחוני) מחזיר ללוגן שיחה, ולוגן בכוונה נותן לו לחכות על הקו :-D
ואיזה שיר סיום מושלם.
וואו, לונה את צופה מהר 8-*
אני רוצה להגיב, זה כנראה יהיה מחר.

Aranel Nenharma

Well-known member
עשיתן לי ממש חשק ואתמול ראיתי את הפרק הראשון של יורשים.
אבל אין שום מצב שאני אצליח לראות בקצב של לונה

Lhuna3

Well-known member
וואו, לונה את צופה מהר 8-*
אני רוצה להגיב, זה כנראה יהיה מחר.
עשיתן לי ממש חשק ואתמול ראיתי את הפרק הראשון של יורשים.
אבל אין שום מצב שאני אצליח לראות בקצב של לונה
לונה ידועה בזה שהיא עושה בינג'ים במהירות האור.
היא פעם ראתה 44 פרקים של סדרה ביממה אחת.
:-D כן וזה כנראה היה של באפי, אני חושבת שזאת הסדרה שראיתי הכי מהר.
אבל אור הוכיחה שהיא גם יכולה לצפות מאוד מהר!
חוץ מזה הסיבה עכשיו זה שקלטתי שעונה 4 (יורשים) עולה בעוד כשבועיים וחצי, ואני מאוד רוצה להספיק את כל 3 העונות לפני שהיא מתחילה.

אבל אני מבטיחה להשתדל מחר לצפות גם בפרק של הרופא הטוב.

Lhuna3

Well-known member
הספקתי אתמול גם את זה
ה"טיפול המשפחתי" לכאורה, אליו לוגן מכנס את כולם ב"חווה" של קונור (לא נראה שמשהו ממש חי או צומח בחווה הזאת באמצע השיממון, אפילו הצמחיה שם כולה יובש וקוצים. שואלת את עצמי אם היתה פה כוונה למטאפורה על היחסים במשפחה הזאת.)
כמובן שהמטרה האמיתית של לוגן, כפי שילדיו מגלים באיחור לאכזבתם, היא כתבת יח"צ כדי לשפר את תדמיתו בציבור, שהיא במצב מאוד גרוע ועוד מחריפה בעקבות כוונתו להשתלט גם על רשתות שידור מקומיות ברחבי ארה"ב.

קנדל "הבוגד" (שניסה להדיח את לוגן בפרק הקודם) מסרב להגיע, אז האסטרטגיה החלופית של לוגן היא לצייר אותו ככבשה השחורה של המשפחה, והוא מפיץ שמועות שקנדל חזר לסמים. (שזה שקר, שגם אישתו בנפרד מאמינה לו ומונעת ממנו לראות את הילדים, אבל בעקבותיו קנדל בפרק כן באמת נופל שוב לסמים).

הטיפול הפסיכולוגי כמובן נכשל לחלוטין, לוגן לכאורה מתנצל בפני ילדיו על איך שפגע בהם בחיים, אבל בצורה לא ממש אמינה (ובצעקות), ורק פוגע בהם יותר.

שיב מקבלת הצעה (דרך האקס שלה, שהיא כבר כמה פרקים "חצי בוגדת" איתו בטום) לעבוד בשביל פוליטיקאי שמתנגד מאוד ללוגן רוי ועסקיו.
לוגן מגלה על זה ומטיח בה שהיא פחדנית, ובחרה להתחתן עם טום שהוא מתחת לרמתה רק כדי להיות בטוחה שלא יבגדו בה. והוא אומר את זה כאשר טום ההמום בעצמו עומד שם לידה.

קונור משכנע את ווילה (שגם סובלת כמה הערות מעליבות על זה שהיא זונה) להשאר לגור איתו שם בחווה.

ומשהו מעניין: באמצע הפרק הילדים טוענים בפני הפסיכולוג שאבא שלהם לא יודע לשחות ובכלל "לא בוטח במים" ולכן לא ישחה איתם בבריכה.
אבל בסוף הפרק, אחרי שרובם עוזבים, ובחצר של הבריכה נשארים רק לוגן ומרשה, אנחנו רואים אותו שוחה שם יופי-יופי, תחת עידודה (או פיקוחה?) של מרשה.
ועוד מעניין שכשהוא יוצא מהמים אנחנו רואים את הגב שלו מלא שריטות. אני רואה את זה גם כמטאפורה מעניינת אולי, אבל זה תמוה מבחינה לא-מטאפורית - ממה זה נגרם בעצם? אני לא זוכרת שיש לזה תשובה או התייחסות בהמשך הסדרה. זוכרת ששאלתי את עצמי אם זה קשור למרשה, אבל זה לא מסתדר לי עכשיו עם כלום.

Lhuna3

Well-known member
מסיבת הרווקים של טום... OMG לא יודעת איך לסכם את זה אפילו. ההתפחות העיקרית:
* רומן, בהצעת סטואי, לוקח אותם למסיבת סקס וסמים. סטואי מוכר את זה לרומן כהזדמנות לעשות עסקה ממש טובה שתרשים את לוגן, מול המתחרה של לוגן, שיהיה שם גם.
* אלא שהכוונה האמיתית של המתחרה הזה, ביחד עם סטואי, שהם שותפים בסתר (כמו שראינו בסוף איזה פרק שגרג רואה אותם יחד), היא לקנות מקנדל את המניות שלו בחברה. קנדל המום לגלות על השותפות הזאת אבל מציע להם עסקה לנסות להשתלט על החברה ביחד איתו, ולהביס את אבא שלו.

חוץ מזה מתברר לנו שכשהם היו ילדים היה להם "משחק" שבו קנדל שם את רומן בכלוב עם רצועה ואילץ אותו לאכול אוכל של כלבים (או לפחות מצלחת של כלבים). רומן מאשים בזה את קנדל, אבל לפי מה שקנדל וגם קונור זוכרים - רומן בעצם ביקש את זה ונהנה מזה. קונור (שהוא הבכור) זוכר שהכל היה בעצם יוזמה של לוגן, שאמר להם כילדים "כששני כלבים רבים, צריך להעניש את החלש מביניהם, כדי שכולם ידעו את ההיררכיה". וואו.

שיב מגלה שהפוליטיקאי שהיא עובדת בשבילו עכשיו, משתמש בה כדי לנגח את אבא שלה בתקשורת.
ולוגן מנסה להחזיר אותה "אליו", קודם בשוחד וחנופה (שלא עובדים עליה) ואז בסוג של איום. שגם זה לא מכניע אותה אבל משפיע עליה קשה כמובן. ואז הוא גם (דרך מרשה) מודיע לה שהוא לא יגיע לחתונה שלה ושל טום.

הלו, אני מנסה את מזלי עם סדרה לגיבוי, היא נקראת הומלנד, מה דעתכם.ן עליה? מישהו.י בעניין?

limors2

Active member
אין לי הרבה מה להגיד על פרק 8 של tlou, פרק מוצלח אבל אמרתם את הרוב

הדבר היחיד שלא ציינתם וזה כי כנראה לא ידעתם (ולמה שתדעו) זה שמי ששיחק את ההוא שאלי חיסלה עם הסכין הוא לא אחר מאשר הvoice actor של ג׳ואל מהמשחקים, טרוי בייקר. היה כיף לראות (ולשמוע) אותו, גם בתור קניבל.

דייויד של הסדרה היה נראה טיפה יותר טוב לב מדייויד של המשחק (עד שהוא פתח את הפה כמובן), דייויד של המשחק נראה קריפי. במשחק יש גם חלק ארוך שבו בזמן שהם יושבים בבית ההוא יש מתקפת אינפקטד ואלי צריכה לחסל אותם, אז הגילוי של ״אנחנו יודעים מי אתם״ מגיע קצת יותר מאוחר. אבל גם במשחק הוא מאד חשוד ומשרה אווירה לא נעימה.

עוד משהו שיותר ארוך במשחק זו הסצינה במסעדה/דיינר- יש שם קטע ממש ארוך ומלחיץ שבו צריך להתגנב מאחורי דייויד ולתקוף אותו, אבל בכל פיפס הוא בא ורוצח את אלי וקצת סיוט לשחק את זה|חבול| הקטע האחרון שבו היא מתפרצת עליו ותוקפת אותו גם שם, כמובן, אבל בלה רמזי הצליחה לעשות את זה אפילו יותר דרמטי ומלחיץ. שחקנית מדהימה.
משהו שלא שמתי לב אליו עד שציינו את זה בפרק מאחורי הקלעים - בסוף הפרק כשג'ואל מחבק את אלי הוא קורא לה baby girl שזה מה שהוא קרה לבת שלו.
ישר שמתי לב לזה והתרגשתי נורא |בוכה||בוכה||בוכה|

Lhuna3

Well-known member
אין לי כוח לסכם ממש.
אבל וואו איזה סוף עונה קשה ושובר בשביל קנדל ;-( אחרי כל מה שהוא עבר ועשה בעונה הזאת, וכמה אומץ שהוא היה צריך בשביל ללכת כל כך רחוק וכמעט כמעט לנצח את אבא שלו. ואז רגע אחד והכל נהרס, והוא נאלץ לבטל הכל ולחזור לזרועות אביו, אחרי כל מה שהוא עשה לו (שתכלס דרדר אותו חזרה לסמים).

ושיב מנצלת את הידע הסודי של טום על הפשעים הסודיים של החברה בשביל לסחוט מאבא שלה עסקה עם גיל (הפוליטיקאי האויב שלו).

ורגע נהדר: גרג מספר לקנדל שהוא שמר לעצמו קצת ראיות מהעניינים המלוכלכים ההם, ורומז לו ש"כדאי למי שמנהל את החברה לדאוג לי לתפקיד טוב" או משהו כזה. אין על התחמנות שלו, בתוך כל המבוכה והקרינג' והתמימות :-D גם קנדל התרשם מאוד.

ורומן שפישל בצורה מזעזעת כשלחץ להקדים את השיגור של הלווין שאבא שלו שם אותו אחראי עליו, למרות שאמרו לו שזה לא בטיחותי מספיק, רק בשביל שזה יצא על החתונה של שיב, והלווין התפוצץ בשיגור :-D למזלו בסוף אף אחד לא נהרג. יש פצועים, אבל זה כבר לא אכפת לו.

והאמא האיומה שלהם... וטום שיודע על הבגידה של שיב ושהיא גם מתוודה שניה אחרי שהתחתן איתה שהיא לא בנויה למונוגמיות...

וקונור שנעלב כשווילה אומרת למישהו שהוא לא עושה כלום בחיים, אז הוא מחליט לרוץ לנשיאות :-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הדבר היחיד שלא ציינתם וזה כי כנראה לא ידעתם (ולמה שתדעו) זה שמי ששיחק את ההוא שאלי חיסלה עם הסכין הוא לא אחר מאשר הvoice actor של ג׳ואל מהמשחקים, טרוי בייקר. היה כיף לראות (ולשמוע) אותו, גם בתור קניבל.
אה נכון, כלומר לא שידעתי לפני, אבל אמרו את זה באמת בסרטון מאחורי הקלעים של הפרק. שהיה מעניין מאוד אגב, שווה לך לראות. זה לא ארוך מידי.
דייויד של הסדרה היה נראה טיפה יותר טוב לב מדייויד של המשחק (עד שהוא פתח את הפה כמובן), דייויד של המשחק נראה קריפי. במשחק יש גם חלק ארוך שבו בזמן שהם יושבים בבית ההוא יש מתקפת אינפקטד ואלי צריכה לחסל אותם, אז הגילוי של ״אנחנו יודעים מי אתם״ מגיע קצת יותר מאוחר. אבל גם במשחק הוא מאד חשוד ומשרה אווירה לא נעימה.
המתקפת אינפקטד היא בזמן שדייויד ואלי יושבים בבקתה ההרוסה ההיא כשהם מחכים לבחור האחר לחזור עם הפנצילין?
אם ככה למה רק אלי צריכה לחסל אותם?
עוד משהו שיותר ארוך במשחק זו הסצינה במסעדה/דיינר- יש שם קטע ממש ארוך ומלחיץ שבו צריך להתגנב מאחורי דייויד ולתקוף אותו, אבל בכל פיפס הוא בא ורוצח את אלי וקצת סיוט לשחק את זה|חבול| הקטע האחרון שבו היא מתפרצת עליו ותוקפת אותו גם שם, כמובן, אבל בלה רמזי הצליחה לעשות את זה אפילו יותר דרמטי ומלחיץ. שחקנית מדהימה.
אוי זה נשמע כל כך מלחיץ.
לא חשבתי על זה שבסדרה בטח צריך לחוות את זה שהם נרצחים על ידי אינפקטד ואנשים אחרים המון פעמים. זה לא נשמע כיף.

איזה עצוב שפרק הבא הוא האחרון לעונה

Lhuna3

Well-known member
כרגיל כמה עלילות מקבילות:

פארק, בעזרת פרז, מטפל בבחור שאשתו בגדה בו איתו.
חשבו שהוא גוסס מסרטן, אבל פארק ופרז מגלים שזה בעצם משהו קל יותר, הם מטפלים בו והוא ישרוד.
אבל הבחור למעשה בא במטרה שפארק יסלח לו על מה שהוא עשה,
פארק בהתחלה מסרב, אבל בסוף מסכים.
כשפארק מתלבט על מה לעשות, מורגן אומרת לו שיש לו בעיה לסלוח לאנשים,
היא מציינת את זה שהיא בחרה בקריירה שלו על פניו ליום אחד לפני שהיא שינתה את דעתה והוא לא סלח לה על זה.
לא עשו מזה עניין אבל אני מאוד מקווה שזה יוביל לכך שהם סוף סוף יחזרו להיות יחד.

מורגן מטפלת באישה בהריון שנמצא בסכנה בגלל שהיא איבדה נוזל רחם.
האישה בסכנת חיים אם היא לא תעשה הפלה. ואם היא תמות אז כמובן גם העובר.
מורגן אומרת לה שהיא צריכה להפיל, אבל האישה שואלת את ד"ר אלן מה היא הייתה עושה, וד"ר אלן אומרת לה שהיא הייתה ממשיכה בהריון למרות הסיכון הגדול.
*שכחתי את כל הסיפור בעבר שאלן מאוד מתנגדת להפלות, דווקא בגלל שהיא עשתה הפלה ומרגישה רע לגבי זה.
האישה ממשיכה את ההריון בסיכון, אבל מתפתח זיהום והיא על סף מוות. עד שאלן מוציאה אותה מתרדמת כדי לספר לה על הסיפור שלה ולעודד אותה לאשר את ההפלה, מה שהיא עושה. אבל היא מבקשת מד"ר אלן לעשות את הניתוח, שזה אולי קצת חרא כי נראה לי שזה משהו שקשה לאלן לעשות רגשית, אבל היא מסכימה.
הם עושים הטבלה לעוברית אחרי שהיא נולדה. אני לא ידוע אם זה נעשה כשהיא עוד שורדת נגד הסיכויים או כשהיא כבר מתה.

**אה, ולעוברה הם קוראים אסתר על שם אסתר המלכה מהתנ"ך. מעניין אותי אם למישהו שם היה מושג שהפרק הזה ייצא בול בפורים.
וואלה, מעניין באמת, לא חשבתי על זה. וגם אני לא זוכרת שאסתר בתנ"ך אמרה "אם אני אמות אני אמות" בשביל להציל את המשפחה שלה, כמו שהאישה אמרה (אבל אני אאמין להם).
בגדול אני לא אוהבת את כל הסיפורים האלו שנשים כל כך נואשות לתינוק שהן מוכנות להקריב את החיים של עצמן בשביל עובר שעוד לא נולד. זה נוראי בעיני.
וזה שהיא מכריחה את הבן זוג שלה, כשהיא על סף קריסה, להבטיח שהוא יתעדף את החיים של העוברית ע"פ החיים שלה עצמה, זה פסיכי לגמרי, ומעשה אפילו אנוכי מצידה.
אני שמחה שדר' אלן הצליחה לתקן את המצב ולשכנע אותה לחזור בה, כי אני לא יודעת איך דר' אלן היתה חיה עם הידיעה שזה קצת באשמתה אם ההיא היתה מתה. (נכון שהיא אולצה לענות על שאלה, אבל היא ידעה כמה זה מסכן את החיים של השואלת ויכלה לענות ביותר דיפלומטיות).
עלילת צד לא רפואית עוסקת בכך שליאה לא רוצה לוותר על המכונית המגניבה שלה בשביל רכב שבטוח בשביל התינוק.
שון מסכים שתשמור את המכונית המגניבה, כל עוד התינוק אף פעם לא ייסע בו.
יש לה שיחה נחמדה עם גלסמן על הנושא, ואחר כך גלסמן עוזר לה למצוא (או אולי קונה לה) רכב שהוא גם מגניב וגם בטיחותי.
חיבבתי גם את השיחה שלה עם גלסמן בחנות ספות.
העלילה המרכזית עוסקת בטיפול במיליארדר שהותקף על ידי נמר,
אבל מה שחשוב שמסתבר שהרופא הפרטי שלו הוא ג'ארד, זה שהיה אחד מהקאסט הראשי בעונה 1 ולא נראה בתוכנית מאז עונה 2.
אני בקושי זוכר מה בעצם היה איתו, אבל מרפי משלים פערים בשביל אשר - ג'ארד הרביץ לרופא שהטריד את קלייר ופוטר בגלל זה. ואחר כך הוא תבע את בית החולים.
אני זוכרת את הפרצוף שלו אבל לא זוכרת את הסיפור ההוא בכלל.
מובן שאנדרוז לא אוהב אותו. (אנדרוז היה אז מנהל מחלקת המנתחים ואחר כך מנהל בית החולים - מאז הוא פוטר, חזר להיות מנתח רגיל ואז חזר להיות מנהל בית החולים).
הם מטפלים בהצלחה במיליארדר תוך כדי שאנדרוז מתחנף אליו בתקווה שהוא יממן תוכנית רפואית בשביל הבית חולים שבו תלמידי רפואה מארצות מתפתחות יבואו ללמוד בבית חולים סאן-בונבנטור וכך יוכלו לחזור לארצותיהם עם יותר ידע.
מרפי מאוד שמח לפגוש שוב את ג'ארד (לא זכרתי שהם היו קרובים), אבל מאוכזב שהוא הפסיק לעסוק בניתוח בשביל להיות רופא פרטי.
מרפי וג'ארד יחד מבינים שלמיליארדר יש טפיל במוח שגורם לו לשינוי בהתנהגות. לוקחים אותו לניתוח שעובר בהצלחה.
במקביל ג'ארד מקבל השראה ממרפי ומחליט לחזור לעבוד כמנתח מתלמד במסגרת בית החולים. אנדרוז לא מונע ממנו, אבל לים אומרת לו שיש רק מקום למנתח מתלמד בשנה ראשונה (אני מניח המקום שדניקה השאירה).
המיליארדר בעיקרון הסכים כבר לממן את התוכנית שאנדרוז הציע, אבל אז קורע את הצ'ק בגלל שבית החולים גנב לו את הרופא הפרטי שלו.
וואו איזה ביץ' קטן וקטנוני. וממש מעצבן כי התוכנית הזאת שאנדרוז הציע נשמעה באמת טובה.
הוא ממש זבל של בנאדם!
ואני מניחה שעכשיו אנדרוז שוב ישנא את ג'ראד, כי הבקשה שלו לחזור לביה"ח עלתה להם 100 מיליון דולר ;-# אאוץ'.
אני קראתי שג'ארד יהיה בפרק הזה אז לא הופתעתי לראות אותו שוב,
אבל ממש לא ציפיתי שהוא יחזור לסדרה באופן קבוע.
(מצחיק לחשוב שבשנים שבין ההופעה הקודמת שלו בסדרה וחזרתו עכשיו הכרתי אותו בתפקיד אחר בה100)
אוי נכון! :-D לא שמתי לב שזה הוא.
אבל איך אתה יודע שזה קבוע? אולי בפרק הבא יופיע ליצן מפחיד וירצח אותו? הכל יכול להיות.
ולמה אתה מספיילר לעצמך דברים??
בסוף הפרק שון וליאה חוגגים עם ג'ארד את שובו לסדרה לבית החולים.
כנראה גם ליאה הכירה אותו אז.
אני מניחה שזה רק הקטע הזה שמרוב ניסיון עם סדרות אנחנו מצפים לדברים כאלו, אבל היה מבט קטן אחד שהיא נתנה לג'ראד שלשניה חששתי שאולי זה רמז הולך להיות ביניהם קטע בהמשך. אני ממש ממש מקווה שלא.
אז יש דפיקה בדלת ושון מוגש בתביעה. (כי זה ארה"ב ויש להם את הקטע המטופש הזה)
אני חושבת שגם אצלנו זה ככה.
אני ציפיתי לזה כי אני כבר יודע משהו על הפרק הבא
אני לא קוראת את מה שאתה יודע כמובן.

Lhuna3

Well-known member
וואלה, מעניין באמת, לא חשבתי על זה. וגם אני לא זוכרת שאסתר בתנ"ך אמרה "אם אני אמות אני אמות" בשביל להציל את המשפחה שלה, כמו שהאישה אמרה (אבל אני אאמין להם).
בגדול אני לא אוהבת את כל הסיפורים האלו שנשים כל כך נואשות לתינוק שהן מוכנות להקריב את החיים של עצמן בשביל עובר שעוד לא נולד. זה נוראי בעיני.
וזה שהיא מכריחה את הבן זוג שלה, כשהיא על סף קריסה, להבטיח שהוא יתעדף את החיים של העוברית ע"פ החיים שלה עצמה, זה פסיכי לגמרי, ומעשה אפילו אנוכי מצידה.
אני שמחה שדר' אלן הצליחה לתקן את המצב ולשכנע אותה לחזור בה, כי אני לא יודעת איך דר' אלן היתה חיה עם הידיעה שזה קצת באשמתה אם ההיא היתה מתה. (נכון שהיא אולצה לענות על שאלה, אבל היא ידעה כמה זה מסכן את החיים של השואלת ויכלה לענות ביותר דיפלומטיות).

חיבבתי גם את השיחה שלה עם גלסמן בחנות ספות.

אני זוכרת את הפרצוף שלו אבל לא זוכרת את הסיפור ההוא בכלל.

הוא ממש זבל של בנאדם!
ואני מניחה שעכשיו אנדרוז שוב ישנא את ג'ראד, כי הבקשה שלו לחזור לביה"ח עלתה להם 100 מיליון דולר ;-# אאוץ'.

אבל איך אתה יודע שזה קבוע? אולי בפרק הבא יופיע ליצן מפחיד וירצח אותו? הכל יכול להיות.

אני מניחה שזה רק הקטע הזה שמרוב ניסיון עם סדרות אנחנו מצפים לדברים כאלו, אבל היה מבט קטן אחד שהיא נתנה לג'ראד שלשניה חששתי שאולי זה רמז הולך להיות ביניהם קטע בהמשך. אני ממש ממש מקווה שלא.

אני לא קוראת את מה שאתה יודע כמובן.
חוץ מזה טיילור סוויפט הוזכרה פעמיים בתחילת הפרק ע"י דר' וולק.

didalf

Well-known member
מישהו קרא לי?

Lhuna3

Well-known member
מישהו קרא לי?
כן 🙃
אל תדאגי אני לא מנסה לשכנע אותך לצפות בזה, סתם חשבתי שתרצי לדעת :p
(למרות שיש בסדרה (הרופא הטוב ספוילר לעונות מתקדמות) זוג הומואים די חמודים, שאחד מהם זה הרופא שהזכיר אותה, אבל הם לא דמויות מרכזיות במיוחד, וגם לא ממש חתיכים.)

didalf

Well-known member
כן 🙃
אל תדאגי אני לא מנסה לשכנע אותך לצפות בזה, סתם חשבתי שתרצי לדעת :p
חחח אבל מה אמרו עליה?
(למרות שיש בסדרה (הרופא הטוב ספוילר לעונות מתקדמות) זוג הומואים די חמודים, שאחד מהם זה הרופא שהזכיר אותה, אבל הם לא דמויות מרכזיות במיוחד, וגם לא ממש חתיכים.)
לא מפתה מספיק.

It's Always Sunny

Well-known member
רציתי להשקיע קצת בתגובה על העונה הראשונה של יורשים אבל זה יותר מדי עבודה :-( אז החלטתי שאראה את הפרקים ברפרוף כדי להיזכר בקטעים מסוימים ואז אעבור על מה שלונה רשמה פה.
פרק 5:
מרשה מזמינה את יואן, אחיו של לוגן, שאיתו הוא לא דיבר כבר שנים, וגרג נוסע להביא אותו מקנדה (נסיעה של 12 שעות, שבה הוא לא מרשה לו להדליק רדיו או לפטפט איתו.)
אני אוהבת איך גרג משתמש בעובדה שהוא עם סבא שלו ועל ספיקר כדי שטום לא יוציא עליו את העצבים :-D
אבל כן, 12 שעות (!) בלי לדבר או לשמוע מוזיקה זה די קשוח.
אבל בסוף, הם כן מדברים.

כולם המומים שקונור מעיז להביא את ווילה, שהיא בעצם נערת ליווי, והוא מציע לה שם "לצאת קבוע" והוא יממן לה הפקות תיאטרון.
חחח, זה קטע טוב.

אח"כ כשזה רק הוא ומרשה, הוא מוכיח לה שהוא כן זוכר בדיוק את מה שהיה אמור לזכור במשחק. (ושוב - האם זה אומר שהוא זייף את חוסר היכולת שלו שם? קשה לקבוע)
גם לגבי מרשה אנחנו כל הזמן בספק - האם כל מה שהיא עושה הוא בתום לב ומתוך דאגה כנה בלבד ללוגן, או שהיא משחקת משחק ממולח? כי בכל פעולה שלה הילדים שלו מצליחים לראות פרשנות מניפולטיבית.
אני חושבת שמרשה רוצה בטובתו אבל יש לה גם אינטרס משלה.

וכמובן שיש את הסיפור החשוב שטום מאלץ את גרג ללכת לגרוס את המסמכים להשמיד את הראיות לפשעים של ווייסטאר-רויקו, וגרג עושה את זה... אבל גם מצלם ושומר לעצמו בסוד חלק מהמסמכים. כמו שכתבת, אור, הוא יותר מתוחכם ממה שהוא נראה.
החזות התמימה של גרג ממש עוזרת לו כי לדעתי שאר משפחת רוי לא חושבת שהוא לא מזיק.

עוד נקודה נוספת בפרק הזה; טום ושיב מדברים על הסכם טרום-נישואים. טום אומר ישר שהוא יחתום על ההסכם מבלי לקרוא אותו אבל אחרי התייעצות עם עורכת הדין שלו (AKA אימא שלו) הוא מבין שזה הסכם קצת בעייתי.

פרק 6:
פרק טוב.
רגע משעשע שאני חייבת לציין; אחרי שגרג אוכל עם סבא שלו, הוא מגלה שיואן מתכוון להצביע בישיבה, הוא מספר את זה לטום. טום מתקשר לקנדל ומספר לו על זה. קנדל שואל מי אמר לו את זה וטום עונה שהוא לא יכול לחשוף את המקורות שלו אבל שגרג סיפר לו את זה :-D
קנדל נתקע בפקק ולא יכול להגיע להצבעה וזה חלק מותח בפרק. זה נורא מתסכל שהוא היה קרוב כל כך להדיח את לוגן ובגלל שבמעלית לא הייתה קליטה, לוגן מנצל את זה כדי להשפיע על רומן.

חחח, מעולה. לא קלטתי את זה בהתחלה, אבל אחרי שקראתי את מה שכתבת חזרתי לסצנה הזו וזה מאוד משעשע :-D

פרק 7:
בתחילת הפרק זורקים על לוגן בלון עם שתן. יש לסדרה הזו משהו עם שתן :-D

ה"טיפול המשפחתי" לכאורה, אליו לוגן מכנס את כולם ב"חווה" של קונור (לא נראה שמשהו ממש חי או צומח בחווה הזאת באמצע השיממון, אפילו הצמחיה שם כולה יובש וקוצים. שואלת את עצמי אם היתה פה כוונה למטאפורה על היחסים במשפחה הזאת.)
כמובן שהמטרה האמיתית של לוגן, כפי שילדיו מגלים באיחור לאכזבתם, היא כתבת יח"צ כדי לשפר את תדמיתו בציבור, שהיא במצב מאוד גרוע ועוד מחריפה בעקבות כוונתו להשתלט גם על רשתות שידור מקומיות ברחבי ארה"ב.
אני קצת מופתעת שהם ציפו למשהו אחר.
אהבתי את ההקבלה בין החווה למשפחה.

קנדל "הבוגד" (שניסה להדיח את לוגן בפרק הקודם) מסרב להגיע, אז האסטרטגיה החלופית של לוגן היא לצייר אותו ככבשה השחורה של המשפחה, והוא מפיץ שמועות שקנדל חזר לסמים. (שזה שקר, שגם אישתו בנפרד מאמינה לו ומונעת ממנו לראות את הילדים, אבל בעקבותיו קנדל בפרק כן באמת נופל שוב לסמים).
אוי, זה היה ממש מבאס שהוא החליט לחזור לסמים |נחמה|
קוויתי שזה לא יקרה.

שיב מקבלת הצעה (דרך האקס שלה, שהיא כבר כמה פרקים "חצי בוגדת" איתו בטום) לעבוד בשביל פוליטיקאי שמתנגד מאוד ללוגן רוי ועסקיו.
זה לא קצת תמוה שנייט מציע לשיב עבודה בקמפיין של גיל כשהיא בדיוק כל מה שהקמפיין הזה מתנגד אליו?

לוגן מגלה על זה ומטיח בה שהיא פחדנית, ובחרה להתחתן עם טום שהוא מתחת לרמתה רק כדי להיות בטוחה שלא יבגדו בה. והוא אומר את זה כאשר טום ההמום בעצמו עומד שם לידה.
זה היה רגע לא נעים.

אני רוצה לציין לטובה את רומן שהיה מוכן לנסוע לקנדל למרות שקנדל לא רצה שרומן יאסוף אותו.

קונור משכנע את ווילה (שגם סובלת כמה הערות מעליבות על זה שהיא זונה) להשאר לגור איתו שם בחווה.
עוד רגע לא נעים. בהתחלה לא הייתי סגורה אם ווילה יודעת שהם יודעים על כך שהיא הייתה זונה וכשמרשה דיברה איתה, הרגשתי לא נעים בשביל ווילה.

ומשהו מעניין: באמצע הפרק הילדים טוענים בפני הפסיכולוג שאבא שלהם לא יודע לשחות ובכלל "לא בוטח במים" ולכן לא ישחה איתם בבריכה.
אבל בסוף הפרק, אחרי שרובם עוזבים, ובחצר של הבריכה נשארים רק לוגן ומרשה, אנחנו רואים אותו שוחה שם יופי-יופי, תחת עידודה (או פיקוחה?) של מרשה.
כנראה שהוא שיקר להם?

ואם כבר מדברים על הבריכה, הפסיכולוג הצליח לשבור לעצמו את השיניים כשהוא עשה קפיצה למים רדודים :-D|פנים|

Lhuna3

Well-known member
לא מפתה מספיק.
אני יודעת.
חחח אבל מה אמרו עליה?
הגיע מישהו מאוד עשיר לביה"ח, אז הרופא הזה מתלהב ושואל:
is_it_tylor.png

ואח"כ הוא מגלה שזה לא היא, אבל קורים 2 דברים אחרים שמלהיבים אותו, אז הוא אומר
it is almost Swift-Worthy
(שהאמת את זה לא בטוחה שהבנתי, אני מניחה שהוא פשוט התכוון שזה מרגש כמעט באותה רמה.)

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
האם פעם באמת קראת את מגילת אסתר?
אני מנחש שלא.
אה, אגע, אני יכול לבדוק.
כן, פרק ד' פסוק טז: לֵךְ כְּנוֹס אֶת-כָּל-הַיְּהוּדִים הַנִּמְצְאִים בְּשׁוּשָׁן, וְצוּמוּ עָלַי וְאַל-תֹּאכְלוּ וְאַל-תִּשְׁתּוּ שְׁלֹשֶׁת יָמִים לַיְלָה וָיוֹם--גַּם-אֲנִי וְנַעֲרֹתַי, אָצוּם כֵּן; וּבְכֵן אָבוֹא אֶל-הַמֶּלֶךְ, אֲשֶׁר לֹא-כַדָּת, וְכַאֲשֶׁר אָבַדְתִּי, אָבָדְתִּי.
(את קולטת שאני עכשיו סרקתי במהירות (מהסוף) חצי מהמגילה כדי למצוא את זה)
כן, זה מעצבן ומאוד חוזר על עצמו.
והקטע הוא שזה כנראה הפוך מהמצב שהיה.
יצא שנה שעברה סרט בכיכובה של אליזבת' באנקס שנקרא Call Jane
אז ממה שרואים בסרט הדמות הראשית בסרט נמצאת בהריון והיא בסכנה מאוד גדולה למות ממצב בריאותי שקשור להריון, אבל זה שנות ה60 או משהו כזה והרופא שלה אומר שאין מה לעשות. אז היא נאלצת למצוא מישהו שיעשה לה הפלה בסתר נגד החוק.
אני מקווה מאוד שלא. כי זה גם באמת לא אשמת ג'ארד.
אני זוכר שלקח לי זמן לקלוט אז בה100 שזה הוא.
אני מניח רק לפי סיום הפרק הזה.
נראה לי שזה בטוח יהיה לפחות עד סוף העונה. אבל אולי אחרי זה הוא יעזוב שוב.
שאלה מעולה. אם את מגלה את התשובה תספרי לי.
אל תגידי את זה אפילו בצחוק. (ובטח שלא ברצינות)
אני צריך שמישהו יתבע אותי כדי לגלות.
אני דווקא חושב שזה לחלוטין סיבה טובה לראוות סדרה של 6 עונות

למעלה