דיוני סדרות #116

Lhuna3

Well-known member
קודם כל הפרק הזה מבחינתי חיזק מאוד עד כמה הסדרה הזאת טובה. ועד כמה היא ממש ממש לא עוד סדרת זומבים.
אני גם אהבתי את זה שהסדרה לא התמקדה בכלל באקשן של מתקפות זומבים אלא בנפשות של הדמויות.
לצערי קראתי בגוגל אתמול, שהרבה גיימרים דווקא כעסו על כך שכמעט לא היו קטעים כאלה ושלכן היוצרים אמרו שבעונה 2 זה יהיה הרבה יותר. אבל זה לא בהכרח יהיה פחות טוב.
למשל במתים המהלכים זה דווקא כן עובד טוב שיש הרבה עימותים עם הזומבים, זה לא שלא מתמקדים בדילמות המוסריות ובקושי הנפשי של הדמויות, בהחלט כן, אבל האקשן הזה ממחיש חזק את תחושת הסכנה והמתח התמידי שהגיבורים חיים בו.
ומצד שני זה שפה היה פחות מזה, הפך את זה ליותר יחודי ופחות גנרי וזה היה לטובה.

Lion_Heart

Well-known member
אני גם אהבתי את זה שהסדרה לא התמקדה בכלל באקשן של מתקפות זומבים אלא בנפשות של הדמויות.
לצערי קראתי בגוגל אתמול, שהרבה גיימרים דווקא כעסו על כך שכמעט לא היו קטעים כאלה ושלכן היוצרים אמרו שבעונה 2 זה יהיה הרבה יותר. אבל זה לא בהכרח יהיה פחות טוב.
למשל במתים המהלכים זה דווקא כן עובד טוב שיש הרבה עימותים עם הזומבים, זה לא שלא מתמקדים בדילמות המוסריות ובקושי הנפשי של הדמויות, בהחלט כן, אבל האקשן הזה ממחיש חזק את תחושת הסכנה והמתח התמידי שהגיבורים חיים בו.
ומצד שני זה שפה היה פחות מזה, הפך את זה ליותר יחודי ופחות גנרי וזה היה לטובה.
קודם כל, גילוי נאות, אני לא צופה בסדרה!
א-ב-ל, אפשר להבין את הגיימרים כי הסדרה הזאת באה ממשחק מחשב!
דבר שני האם שמת לב להופעות האורח?
אשלי ג'ונסון שלא רק משחקת את אלי במשחק, אלא שייכת ל CRITICAL ROLE
לורה "מוזיקת נבל" ביילי שמשחקת את אבי במשחק השני, וגם שייכת ל CRITICAL ROLE ולכל משחק מחשב ש אני אוהב...בערך!
גם נותנת הופעת אורח ממש קצרה!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
קודם כל, גילוי נאות, אני לא צופה בסדרה!
א-ב-ל, אפשר להבין את הגיימרים כי הסדרה הזאת באה ממשחק מחשב!
דבר שני האם שמת לב להופעות האורח?
אשלי ג'ונסון שלא רק משחקת את אלי במשחק, אלא שייכת ל CRITICAL ROLE
לורה "מוזיקת נבל" ביילי שמשחקת את אבי במשחק השני, וגם שייכת ל CRITICAL ROLE ולכל משחק מחשב ש אני אוהב...בערך!
גם נותנת הופעת אורח ממש קצרה!
ליון - תשים לב!
זה שלא צפית בסדרה לא אומר שמידע שיש לך על הסדרה הוא לא ספוילרי.
וגם מידע לגבי קאסט יכול להיות ספוילר. במיוחד כשזה משהו משמעותי כמו זה

lemon lyman

Well-known member
ושג'ולס חושבת שג'וש הולווי הוא מכוער

סתם חיפשתי תירוץ לשים לך את התמונה הזאת : )

Lhuna3

Well-known member
המכונה גם "העו"ד הטובה - פרק הפיילוט".

אז איש אחד שעשה תאונה ודר' מרפי עצר לעזור לו, ואז הגיע למסקנה בשטח שהוא חייו להוריד לו את כף היד בשביל להציל את חייו - תובע אותו עכשיו, בטענה שניתן היה להציל אותו בלי לעשות את זה.

דר' גלסמן שוכר עבורו עו"ד ותיקה (בגילומה של פליסטי האפמן, הלא היא לינט מעקרות בית נואשות, ובחיים אישתו של וויליאם ה.מייסי (פרנק משיימלס), וגם הורשעה לא כל כך מזמן באיזה עבירות של מרמה/שוחד או משהו כזה בקשר ללימודים של הבת שלה בקולג', וישבה קצת בכלא 😬 אז זה קצת משעשע אותי שהיא משחקת עו"ד).

היא ממליצה לו לעשות עסקת טיעון, והוא מסכים, אבל במשרדה הוא פוגש את ג'ון דה-גרוט, עו"ד צעירה שמייד מתברר שיש לה OCD, שטוענת שדווקא לא כדאי לו, והוא מייד דורש שהיא תהיה העו"ד שלו.

אלא שזה יהיה המשפט הראשון שלה, כי ה-OCD די מונע ממנה לתפקד בצורה תקינה ולכן לא נתנו לה עד עכשיו להגיע לבתי המשפט.
אפילו ניסו לפטר אותה בהתחלה, אבל אז היא איימה לתבוע את החברה, והם גם גילו שהיא מאוד טובה בביצוע מחקר משפטי והבאת טיעונים, בין השאר כי יש לה זכרון מדהים לפרטים.

בכל אופן מרפי מתעקש אז נותנים לה, והיא אכן מפשלת בשימוע (כי העו"ד השני חורק עם הכסא, וזה גורם לה צורך שיהיו עוד 2 חריקות והיא לא מצליחה להתרכז ולהמשיך).
כתוצאה מזה הצד השני אפילו מושך את הצעת העסקה, והולכים למשפט.
וכמובן שהיא מנצחת בו, לא היה לנו באמת ספק (אני מניחה מראש היא הולכת לנצח בכל המשפטים שיהיו בסדרה שלה, אולי חוץ מאיזה אחד, שאז יהיה מזה סיפור קצת מתמשך).
והיא זוכה סופסוף גם באמון והערכה מקצועית מצד העו"ד הותיקה שהיא עובדת אצלה בחברה, שמסתבר שהיא היתה ההשראה שלה להיות עו"ד, כי כשג'ון היתה ילדה, היא היתה העו"ד שהחזירה אותה ואת אחותה אל חייק אימן, אחרי שרשויות הרווחה לקחו אותן ממנה בגלל שתיינות וכולי.

אבל אני לא כל כך אהבתי את זה שבנאום הסיכום שלה היא התמקדה בזה שמרפי הוא אוטיסט וש"לא אוהבים אותו", וכאילו יצאה מהנחה שהשיפוט שלהם יהיה נגדו בגלל זה. זה היה יותר מידי מסר שברור שהסדרה רצתה להעביר, והוכנס בצורה קצת מאולצת פה.
לא היתה באמת שום סיבה להתייחס לזה במשפט לדעתי.

טוב בקיצור... חיבבתי את הדמות של ג'ון, ואני מחבבת גם סדרות בית משפט בגדול, אז אני מניחה שאני ארצה לתת צ'אנס לסדרה הזאת.
חוץ מזה יש לי גם OCD והיצוג של זה פה היה יחסית בסדר. (לא היו לי אף פעם בעיות תפקוד דומות למה שקורה לה בעבודה, כי אני תמיד ידעתי להסתיר את זה ולהפסיק את הטקסים ואת רוב המחשבות כשאני בחברה. אגב ממה שידוע לי רוב הסובלים מ-OCD יודעים להסתיר את זה מהסביבה שמחוץ לבית, אז זה ממש לא נפוץ שרואים מישהו כמוה שממש מבצע טקסים מול אנשים כל הזמן, למעשה אני אף פעם לא נתקלתי במישהו כזה. מצד שני סביר שיש אחוז מסוים שלא מצליחים לתפקד בכלל ופשוט כמעט לא יוצאים מהבית בגלל זה.)

It's Always Sunny

Well-known member
לא רואה (עדיין) את הרופא הטוב אבל הייתי חייבת להגיב ללונה על מה שרשמה.

לונה, אם יש משהו שהוא ספוילר לפרק הזה אין לי בעיה שתכתבי אותו. אמרתי שרוב הסיכויים שאצפה בסדרה בעתיד אבל לא מפריע לי לדעת ספוילרים.

דר' גלסמן שוכר עבורו עו"ד ותיקה (בגילומה של פליסטי האפמן, הלא היא לינט מעקרות בית נואשות, ובחיים אישתו של וויליאם ה.מייסי (פרנק משיימלס), וגם הורשעה לא כל כך מזמן באיזה עבירות של מרמה/שוחד או משהו כזה בקשר ללימודים של הבת שלה בקולג', וישבה קצת בכלא 😬 אז זה קצת משעשע אותי שהיא משחקת עו"ד).
ניק שם בשרשור האחר (של השבוע שיהיה) קישור לכתבה שבה היה רשום שהיא תופיע שם והייתי קצת בהלם בהתחלה כי זכרתי שהיא נכנסה לכלא ;-#

בכל אופן מרפי מתעקש אז נותנים לה, והיא אכן מפשלת בשימוע (כי העו"ד השני חורק עם הכסא, וזה גורם לה צורך שיהיו עוד 2 חריקות והיא לא מצליחה להתרכז ולהמשיך).
אוי, המחשבה שדבר כזה יכול לקרות ממש גורמת לי לחרדה. אז קודם כל, אני חייבת להצהיר שאין לי OCD אבל בתקופה האחרונה אני מחפשת הרבה מידע על הפרעות חרדה והפרעות מצב רוח. בגלל זה הופתעתי לטובה שאמרת שהסדרה מציגה OCD בצורה אמינה, לכן אני מקווה שזה לא יתדרדר |הלוואי|
האם זה היה עד כך בעייתי שהיא לא יכלה להתרכז בכך שזה הגיע למצב שעסקת הטיעון נמשכה?

וכמובן שהיא מנצחת בו, לא היה לנו באמת ספק (אני מניחה מראש היא הולכת לנצח בכל המשפטים שיהיו בסדרה שלה, אולי חוץ מאיזה אחד, שאז יהיה מזה סיפור קצת מתמשך).
והיא זוכה סופסוף גם באמון והערכה מקצועית מצד העו"ד הותיקה שהיא עובדת אצלה בחברה, שמסתבר שהיא היתה ההשראה שלה להיות עו"ד, כי כשג'ון היתה ילדה, היא היתה העו"ד שהחזירה אותה ואת אחותה אל חייק אימן, אחרי שרשויות הרווחה לקחו אותן ממנה בגלל שתיינות וכולי.
זה היה מספיק מעניין עבורך בשביל לרצות לצפות בסדרה כשתצא?

טוב בקיצור... חיבבתי את הדמות של ג'ון, ואני מחבבת גם סדרות בית משפט בגדול, אז אני מניחה שאני ארצה לתת צ'אנס לסדרה הזאת.
חוץ מזה יש לי גם OCD והיצוג של זה פה היה יחסית בסדר. (לא היו לי אף פעם בעיות תפקוד דומות למה שקורה לה בעבודה, כי אני תמיד ידעתי להסתיר את זה ולהפסיק את הטקסים ואת רוב המחשבות כשאני בחברה. אגב ממה שידוע לי רוב הסובלים מ-OCD יודעים להסתיר את זה מהסביבה שמחוץ לבית, אז זה ממש לא נפוץ שרואים מישהו כמוה שממש מבצע טקסים מול אנשים כל הזמן, למעשה אני אף פעם לא נתקלתי במישהו כזה. מצד שני סביר שיש אחוז מסוים שלא מצליחים לתפקד בכלל ופשוט כמעט לא יוצאים מהבית בגלל זה.)
מעניין, אני מקווה שזה בסדר מבחינתי לשאול, אם לא תרגישי חופשי לומר לי שזה לא מתאים. אני לא רוצה ללחוץ לדבר על נושא שיכול להיות רגיש רק בגלל הסקרנות שלי.
האם הטקסים נוצרים כתוצאה מטריגר? (יש לי עוד תהיות אבל אני אעצור פה כרגע)

Lhuna3

Well-known member
אוי, המחשבה שדבר כזה יכול לקרות ממש גורמת לי לחרדה. אז קודם כל, אני חייבת להצהיר שאין לי OCD אבל בתקופה האחרונה אני מחפשת הרבה מידע על הפרעות חרדה והפרעות מצב רוח. בגלל זה הופתעתי לטובה שאמרת שהסדרה מציגה OCD בצורה אמינה, לכן אני מקווה שזה לא יתדרדר |הלוואי|
אני גם מקווה. סה"כ זה היה רק פרק אחד ולא הוצג הרבה. האם ראית פעם את הסרט "הכי טוב שיש"? עם ג'ק ניקולסון. אני שואלת כי זה סרט שבו הוצג גבר עם OCD (בין השאר) ואני מאוד לא אהבתי את איך שזה הוצג, למרות שזה סרט טוב כשלעצמו. כי הגיבור הזה היה גם אדם מאוד לא נעים ולא נחמד לסביבה, ואפשר היה להבין מהסרט שככה זה אנשים עם OCD, מה שממש לא נכון.
גם בפרק הזה, אגב נאמר שההפרעה גורמת לאנשים לא לחבב אותה, מה שלא נכון בעיני וגם לא אמין לדמות. כלומר ההתנהגות שלה בוודאי נראיית לאנשים מוזר, אבל אני לא רואה שום סיבה שזה יגרום למישהו לא לסמפט אותה.
מה שכן היה אמין זה הטקסים והמחשבות שלה בעקרון.
האם זה היה עד כך בעייתי שהיא לא יכלה להתרכז בכך שזה הגיע למצב שעסקת הטיעון נמשכה?
הראו לנו רק שהיא נתקעה באמצע המשפט ולא הצליחה להמשיך, ואז חתכו לסצינה שאחרי שהדיון הסתיים ונאמר לנו שזה מה שקרה.
זה היה מספיק מעניין עבורך בשביל לרצות לצפות בסדרה כשתצא?
אני עוד לא יודעת כמה מעניין זה באמת יהיה, אבל בשביל לתת לזה צ'אנס - כן.
מעניין, אני מקווה שזה בסדר מבחינתי לשאול, אם לא תרגישי חופשי לומר לי שזה לא מתאים. אני לא רוצה ללחוץ לדבר על נושא שיכול להיות רגיש רק בגלל הסקרנות שלי.
אז תרגישי חופשי לשאול, כי זה לא כזה רגיש בשבילי. אמנם יש לזה צדדים שדי מביכים, אבל עליהם אני פשוט לא אכתוב :-D ומקסימום אם אני לא ארצה לענות על משהו אני לא אענה, אבל זה לא שיהיה אכפת לי ששאלו אותי.
האם הטקסים נוצרים כתוצאה מטריגר? (יש לי עוד תהיות אבל אני אעצור פה כרגע)
לא, אין להם טריגר. הם תוצאה של מחשבות לא רציונליות ש"צצות בראש" וטורדות את המחשבה, והטקסים מרגיעים אותן. (זה כן יכול להתעצם בתקופות שיש יותר לחץ באופן כללי מכל מיני עניינים של החיים.)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
המכונה גם "העו"ד הטובה - פרק הפיילוט".

אז איש אחד שעשה תאונה ודר' מרפי עצר לעזור לו, ואז הגיע למסקנה בשטח שהוא חייו להוריד לו את כף היד בשביל להציל את חייו - תובע אותו עכשיו, בטענה שניתן היה להציל אותו בלי לעשות את זה.
חחחח כתבת פעמיים "חייו" וזה גרם לי לרגע להתבלבל באיזה אחד מהם זה היה אמור להיות חייב.
אני התלבטתי מאוד בדעתי על הבחור. מצד אחד שון הציל את חייו. אבל מצד שני הוא באמת נשאר ללא כף יד וממש לא ברור אם זה היה הכרחי.
גם אני חשבתי שזה מצחיק שהיא משחקת עורכת דין אחרי שהיא ישבה בכלא. אולי היא מקווה בפעם הבאה לייצג את עצמה.
היא ממליצה לו לעשות עסקת טיעון, והוא מסכים, אבל במשרדה הוא פוגש את ג'ון דה-גרוט, עו"ד צעירה שמייד מתברר שיש לה OCD, שטוענת שדווקא לא כדאי לו, והוא מייד דורש שהיא תהיה העו"ד שלו.
בעסקת הטיעון הוא בעצם לא צריך לשלם כסף כי זה יבוא מהביטוח שלו. אבל הוא כן יהיה תחת השגחה לחצי שנה, מה שאומר שמישהו אחר יצטרך לחתום על כל ההחלטות שלו. ואני מבין אותו שזה מאוד מעצבן, מתסכל ואפילו מעליב.
אלא שזה יהיה המשפט הראשון שלה, כי ה-OCD די מונע ממנה לתפקד בצורה תקינה ולכן לא נתנו לה עד עכשיו להגיע לבתי המשפט.
אפילו ניסו לפטר אותה בהתחלה, אבל אז היא איימה לתבוע את החברה, והם גם גילו שהיא מאוד טובה בביצוע מחקר משפטי והבאת טיעונים, בין השאר כי יש לה זכרון מדהים לפרטים.
זה די מגניב שרצו לפטר אותה ובאיום לתבוע אותם היא בעצם הצליחה להרשים אותם כל כך.
נשמע שהבנת יותר את סיפור המקור של ג'ון ואחותה ממני. אני מניח שאם זה יעבור לסדרה אז יסבירו את זה טוב יותר.
בכל מקרה זה היה מוזר לי קצת שעורכת הדין פליסיטי הייתה כאילו בתפקיד גלסמן לג'ון הזאת, כולל זה שהיא עזרה לה מאוד בילדותה. אבל מצד שני שלא כמו גלסמן היא רוב הזמן מאוד לא מעודדת אותה, לפעמים אפילו מרגיש שהיא פועלת נגדה. אז נכון שזה לא צריך להיות אותה דינמיקה, ואולי עדיף שיהיה דינמיקה שונה, אבל זה היה מוזר לי שהיא מצד אחד מישהי כל כך חשובה לג'ון ומצד שני נראה שהיא לא ממש רוצה לעזור לה רוב הזמן.
אבל אני לא כל כך אהבתי את זה שבנאום הסיכום שלה היא התמקדה בזה שמרפי הוא אוטיסט וש"לא אוהבים אותו", וכאילו יצאה מהנחה שהשיפוט שלהם יהיה נגדו בגלל זה. זה היה יותר מידי מסר שברור שהסדרה רצתה להעביר, והוכנס בצורה קצת מאולצת פה.
לא היתה באמת שום סיבה להתייחס לזה במשפט לדעתי.
אני מניח שיש קטע שהמושבעים במידה רבה שופטים אנשים לפי איך שהם רואים אותם. מרפי לא עושה רושם נעים במיוחד ולכן היה חשש שישפטו נגדו רק בגלל זה.
אבל זה באמת לא הוצג ממש שזה המצב. זה הרגיש כאילו היא הדגישה את זה יותר בגלל שהיא בעצמה במצב דומה.
כן, אני מניח שכמו כמעט עם כל דבר יש רמות שונות של תפקוד לאנשים שונים עם מצב דומה. או במילים אחרות - כולם נמצאים על ספקטרום.
העניין עם החריקה בהחלט הרגיש כמו משהו שחזק מידי כדי שהיא תוכל לתפקד בבית משפט. היא לא הצליחה להתגבר על זה בפעם השניה, פשוט היה לה מזל שפליסיטי הסכימה להשפט על הפרעה בבית משפט בשביל לגרום לעורך דין השני לחרוק עוד פעמיים. (ותכלס הוא יכל פשוט לעשות את זה שוב פעם אחת)

אני מחבב את ג'ון.
בעיקרון פחות בא לי לראות סדרת בית משפט. אבל לפני הרופא הטוב גם לא היה לי חשק לראות עוד סדרת בית חולים (מאז שהאוס נגמרה)/

מעניין אם זה באמת יקבל אישור ויהפוך לסדרה.

Lhuna3

Well-known member
חחחח כתבת פעמיים "חייו" וזה גרם לי לרגע להתבלבל באיזה אחד מהם זה היה אמור להיות חייב.
אני לא יודעת עכשיו אם להאמין לך שאני עשיתי את הטעות הזאת או שאתה שינית את ההודעה שלי.
בעסקת הטיעון הוא בעצם לא צריך לשלם כסף כי זה יבוא מהביטוח שלו. אבל הוא כן יהיה תחת השגחה לחצי שנה, מה שאומר שמישהו אחר יצטרך לחתום על כל ההחלטות שלו. ואני מבין אותו שזה מאוד מעצבן, מתסכל ואפילו מעליב.
ברור, זה לא עסקה קלה בשבילו.
נשמע שהבנת יותר את סיפור המקור של ג'ון ואחותה ממני. אני מניח שאם זה יעבור לסדרה אז יסבירו את זה טוב יותר.
אכן סביר שבסדרה עצמה (אם תהיה) נגלה שזה יותר מורכב או משהו, אבל את מה שאני כתבתי היא פשוט סיפרה בפרק, לא?
בכל מקרה זה היה מוזר לי קצת שעורכת הדין פליסיטי הייתה כאילו בתפקיד גלסמן לג'ון הזאת, כולל זה שהיא עזרה לה מאוד בילדותה. אבל מצד שני שלא כמו גלסמן היא רוב הזמן מאוד לא מעודדת אותה, לפעמים אפילו מרגיש שהיא פועלת נגדה. אז נכון שזה לא צריך להיות אותה דינמיקה, ואולי עדיף שיהיה דינמיקה שונה, אבל זה היה מוזר לי שהיא מצד אחד מישהי כל כך חשובה לג'ון ומצד שני נראה שהיא לא ממש רוצה לעזור לה רוב הזמן.
אני לא קיבלתי את הרושם שהיתה שם כזאת מערכת יחסים ארוכת טווח, אלא שפשוט היא היתה העו"ד מטעם ביהמ"ש לטובת זה שהן יוחזרו לאמא, ובעקבות זה ג'ון החליטה שהיא רוצה להיות עו"ד, בשביל לעזור גם לאנשים ככה.
ואז כשהיא סיימה את לימודי המשפטים היא הלכה לעבוד באותה חברה של פליסיטי.
אנחנו לא יודעים אם היה ביניהן קשר בטווח הזמן שבין לבין בכלל, וגם אם כן אולי היתה לה חיבה אליה וניסתה לעזור לה בהתחלה, אולי עזרה לה להתקבל, אבל כשגילתה את בעיות התפקוד שלה בעבודה, הגיעה למסקנה (סבירה) שזו טעות והיא לא מתאימה, ולכן זה הגיוני שהפסיקה לעודד אותה לזה.
אני מניח שיש קטע שהמושבעים במידה רבה שופטים אנשים לפי איך שהם רואים אותם. מרפי לא עושה רושם נעים במיוחד ולכן היה חשש שישפטו נגדו רק בגלל זה.
אתה באמת חושב שהוא לא עושה רושם נעים? לא יודעת, אני לא רואה את זה.
זה נכון שיש לו יציאות חסרות טאקט כי הוא אומר מה שהוא חושב, אבל לא היה שום דבר כזה בעדות שלו מול המושבעים, ובסה"כ יש לו רוב הזמן הבעה נייטרלית נעימה, הוא מדבר בשקט ובנעימות ומביע כנות, אז אני לא רואה שום סיבה שהוא ירגיש למישהו זר "בלתי נעים" מבלי שהוא יגיד משהו ספציפי שנשמע לא במקום.
אם כבר אז בעדות שלו הוא הודה בטעויות שהוא עצמו עשה, שזה לדעתי עושה רושם של אדם ישר ומעורר אמון.
זה הרגיש כאילו היא הדגישה את זה יותר בגלל שהיא בעצמה במצב דומה.
לגמרי.
בעיקרון פחות בא לי לראות סדרת בית משפט. אבל לפני הרופא הטוב גם לא היה לי חשק לראות עוד סדרת בית חולים (מאז שהאוס נגמרה)/
דווקא מכל הז'אנרים הפרוצדורליים (שבגדול אני פחות אוהבת), המשפטי הכי מעניין אותי.

Lhuna3

Well-known member
זה הפרק המזעזע קצת עם Boar on the floor
:-D
אוי זה נוראי... לוגן בארוחת ערב של נופש מנהלים, מנסה להבין מי בגד בו.
הוא מתכנן לקנות חברת חדשות גדולה (עסקה שכולם חוץ ממנו חושבים שהיא רעיון גרוע, אבל אף אחד לא מעיז להגיד לו).
מישהו הדליף להם מראש. בשביל לגלות מי, הוא מאלץ את טום, גרג וקארל לשחק חזירים, לרדת על ארבע, לנחור ולאכול נקניקיות מהרצפה.
קנדל המסכן והכבוי כל הזמן עם מבטים של "אני לא מאמין שאני עכשיו שפוט של הבנאדם הנוראי הזה".
אבל הוא שפוט שפוט.
אבל קנדל חוטף לרומן את הטלפון ומגלה שההדלפה הגיעה ממנו. רומן מתוודה אבל הוא לא עשה את זה בכוונה, אלא ניסה לקדם את העסקה בשביל להרשים את לוגן... מסכן אבל דביל.
יש גם את הקטע שגרג בהתחלה נפגש "פגישה בשביל להחליט אם יש לי זמן לפגישה איתך" עם מישהי שכותבת ביוגרפיה שלילית על לוגן ופולט כמה דברים בלי להתכוון, וכשהוא מבין את הטעות הוא ממהר ללכת ("אבל איך שאני נראה וקם והולך עכשיו זה לא לפרוטוקול"). לוגן מאיים "להרוג" את מי שדיבר כשהוא יגלה, גרג המפוחד מספר רק לטום ("בטח שאתה יכול לסמוך עלי! במידה מסויימת.") אבל טום לא מסגיר אותו.

שיב מחכה לרגע שבו לוגן יכניס אותה לחברה, אחרי שהוא בסודיות הציע לה להיות המחליפה שלו בבוא הזמן והם עוד לא מגלים לאף אחד (אבל היא גילתה בסוד לטום ההמום). בסוף הפרק הוא מתקשר להגיד לה שתתחיל לבוא.

אה, וקונור שכבר ממש שוכר אנשים לנהל את הקמפיין שלו (וניסה לגייס גם את שיב) שחרר סרטון שבו הוא מצהיר שהוא לא משלם מיסים.

Lhuna3

Well-known member
וואו קנדל קרע לי בסוף את הלב... כשהוא אומר לשיב "זה לא יהיה אני" ו"אני רק מבקש שתדאגי לי, כי אם אבא שלנו לא יה צריך אותי עכשיו, אני לא יודע בשביל מה אני חי" (משהו כזה) המבט שלו שבור כל כך.

השדרן הנאצי שטום עושה לו תחקיר :-D
ואז יריה בבניין... את טום וגרג שמים ב"חדר בטחון" שגרג מבין בהיסטריה שזה סתם חדר, ואחרי ששיב מתקשרת אל טום מהחדר בטחון האמיתי והמפואר, שם היא עם לוגן, הוא קולט שהוא לא בחדר הבטחון "הנכון" ומתבאס.
וגרג מנצל את ההזדמנות להגיד לו שהוא רוצה לעבור מחלקה, הוא לא "נפרד ממנו" רק מציע "יחסי עבודה פתוחים" קצת כמו ששיב הציעה לטום, רק שמול גרג הוא מוציא את כל העלבון האמיתי שלו ומתחיל לזרוק עליו בקבוקי מים.
ואח"כ גרג שוב בקטע מתנצל כזה ו"לא נעים לי לאיים אבל..." סוחט אותו עם המידע שהוא שמר מסמכים מהראיות שהשמיד :-D וכמו שקנדל התרשם, עכשיו גם טום מתרשם מגרג ו"אני מקבל את הסחיטה שלך" ומקדם אותו. :-D

בינתיים קונור הולך עם ווילה להלוויה של הדוד מו, אלא שכשהיא מנחמת את האלמנה "לא הכרתי את מו אבל שמעתי שהיה איש נהדר" האלמנה משתוממת "מי זה מו?"
ואז קונור מגלה בשקט לווילה שהשם האמיתי של "הדוד מו" היה לסטר, וזו היתה בדיחה כי הוא היה molester של ילדים... והיא קצת יותר חכמה ממנו שזה לא חכם לנאום בלוויה של מישהו כזה כשהוא רץ לנשיאות, כי אולי זה יתגלה, וגם יש שם את הביוגרפית הרעה שכותבת ספר על לוגן, אז ווילה משנה לו את הנאום הספד ל"לסטר היה אדם. עכשיו הוא מת. כולנו יום אחד נמות. היום זה היה לסטר. אישתו עצובה." :-D זה היה טוב!

אויש ורומן שלא מצליח לעשות סקס טלפוני עם החברה שלו מתקשר במקום זה לג'רי, וגורר אותה להגיד לו שהוא ילד דוחה וככה זה מצליח לו... |פנים| מה שמדהים זה שהיא מבינה מה הוא עושה שם ומשתפת פעולה...

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אכן סביר שבסדרה עצמה (אם תהיה) נגלה שזה יותר מורכב או משהו, אבל את מה שאני כתבתי היא פשוט סיפרה בפרק, לא?
לי לפחות זה לא היה ברור מה היה הדבר הנכון שהעורכת דין הצליחה לעשות למענה ולמען אחותה.
אבל אז בסוף ראו אותן עם האמא שלהן, אז מה שאת אומרת הגיוני.
אתה באמת חושב שהוא לא עושה רושם נעים? לא יודעת, אני לא רואה את זה.
זה נכון שיש לו יציאות חסרות טאקט כי הוא אומר מה שהוא חושב, אבל לא היה שום דבר כזה בעדות שלו מול המושבעים, ובסה"כ יש לו רוב הזמן הבעה נייטרלית נעימה, הוא מדבר בשקט ובנעימות ומביע כנות, אז אני לא רואה שום סיבה שהוא ירגיש למישהו זר "בלתי נעים" מבלי שהוא יגיד משהו ספציפי שנשמע לא במקום.
אם כבר אז בעדות שלו הוא הודה בטעויות שהוא עצמו עשה, שזה לדעתי עושה רושם של אדם ישר ומעורר אמון.
לא יודע. נראה לי שהוא מרגיש לי נעים רק בגלל שאני מכיר אותו לאורך זמן.
דווקא מכל הז'אנרים הפרוצדורליים (שבגדול אני פחות אוהבת), המשפטי הכי מעניין אותי.
אובג'קשן!
אובר-רולד
והרבה כאלו.
אבל בעיקר מעצבן אותי הרבה פעמים שמרגיש שהצדק והאמת לא מעניינים את עורכי הדין.
באופן כללי - בדרמת בי משפט יש לעיתים קרובות יותר "רעים". בעוד בבית חולים הרע זה המחלה.

It's Always Sunny

Well-known member
זה הפרק המזעזע קצת עם Boar on the floor
אוי זה נוראי... לוגן בארוחת ערב של נופש מנהלים, מנסה להבין מי בגד בו.
הוא מתכנן לקנות חברת חדשות גדולה (עסקה שכולם חוץ ממנו חושבים שהיא רעיון גרוע, אבל אף אחד לא מעיז להגיד לו).
בפרק הזה ראו כמה כוח יש ללוגן. שכולם מפחדים לומר לו מה דעתם, להיפך הם מעדיפים לשקר לו ולנסות לעצור את התוכנית מאחורי הגב שלו.

מישהו הדליף להם מראש. בשביל לגלות מי, הוא מאלץ את טום, גרג וקארל לשחק חזירים, לרדת על ארבע, לנחור ולאכול נקניקיות מהרצפה.
קנדל המסכן והכבוי כל הזמן עם מבטים של "אני לא מאמין שאני עכשיו שפוט של הבנאדם הנוראי הזה".
אבל הוא שפוט שפוט.
אוי ואבוי, הסצנות האלה היו מביכות שלא הייתי מסוגלת לצחוק, מבחינת לוגן להשפיל את גרג, טום וקארל זה משחק והוא מתייחס למשחק הזה ברצינות.
זה עצוב כמה קנדל נהיה כבוי בעונה הזו, פשוט אין לו כוח להילחם בלוגן ואני לא יכולה להאשים אותו.

אבל קנדל חוטף לרומן את הטלפון ומגלה שההדלפה הגיעה ממנו. רומן מתוודה אבל הוא לא עשה את זה בכוונה, אלא ניסה לקדם את העסקה בשביל להרשים את לוגן... מסכן אבל דביל.
כמובן שלוגן לא האמין לו.

יש גם את הקטע שגרג בהתחלה נפגש "פגישה בשביל להחליט אם יש לי זמן לפגישה איתך" עם מישהי שכותבת ביוגרפיה שלילית על לוגן ופולט כמה דברים בלי להתכוון, וכשהוא מבין את הטעות הוא ממהר ללכת ("אבל איך שאני נראה וקם והולך עכשיו זה לא לפרוטוקול"). לוגן מאיים "להרוג" את מי שדיבר כשהוא יגלה, גרג המפוחד מספר רק לטום ("בטח שאתה יכול לסמוך עלי! במידה מסויימת.") אבל טום לא מסגיר אותו.
גרג יצא טיפש שהוא הסכים להיפגש איתה ואז גם לעזור לה.
טום היה נהדר, במיוחד כי יכולתי להאמין שאם הוא ירצה הוא יסגיר את גרג.

שיב מחכה לרגע שבו לוגן יכניס אותה לחברה, אחרי שהוא בסודיות הציע לה להיות המחליפה שלו בבוא הזמן והם עוד לא מגלים לאף אחד (אבל היא גילתה בסוד לטום ההמום). בסוף הפרק הוא מתקשר להגיד לה שתתחיל לבוא.
האם שיב קצת חיה באשליות לגבי התפקיד הזה?

אה, וקונור שכבר ממש שוכר אנשים לנהל את הקמפיין שלו (וניסה לגייס גם את שיב) שחרר סרטון שבו הוא מצהיר שהוא לא משלם מיסים.
מה הייתה המטרה שלו בלהודות בכך שהוא לא משלם מיסים?

וואו קנדל קרע לי בסוף את הלב... כשהוא אומר לשיב "זה לא יהיה אני" ו"אני רק מבקש שתדאגי לי, כי אם אבא שלנו לא יה צריך אותי עכשיו, אני לא יודע בשביל מה אני חי" (משהו כזה) המבט שלו שבור כל כך.
המשך לפרק הקודם שבו הבנו כמה כוח יש ללוגן, שאם נמאס לו מקנדל הוא יזרוק את קנדל לכלבים.

השדרן הנאצי שטום עושה לו תחקיר :-D
האם זה היה טום שאמר לו שהוא פיספס כמה מיליונים בספירה כשהם דיברו על אנשים שנרצחו במלחמה? אם כן, טום כרגיל הורס :-D

ואז יריה בבניין... את טום וגרג שמים ב"חדר בטחון" שגרג מבין בהיסטריה שזה סתם חדר, ואחרי ששיב מתקשרת אל טום מהחדר בטחון האמיתי והמפואר, שם היא עם לוגן, הוא קולט שהוא לא בחדר הבטחון "הנכון" ומתבאס.
כמובן שאסור לשכוח שטום וגרג היו הראשונים לרוץ לחדר והפקירו את כל שאר העובדים :-D|פנים|

וגרג מנצל את ההזדמנות להגיד לו שהוא רוצה לעבור מחלקה, הוא לא "נפרד ממנו" רק מציע "יחסי עבודה פתוחים" קצת כמו ששיב הציעה לטום, רק שמול גרג הוא מוציא את כל העלבון האמיתי שלו ומתחיל לזרוק עליו בקבוקי מים.
וואי, כשראיתי את הפרק לראשונה הייתי בטוחה שפיספסתי את הרומן של טום וגרג :-D
מסתבר שהקטע שבו טום זורק בקבוקים על גרג היה צריך להיות רגע מצחיק אבל השחקן של טום שינה את הרגע הזה לדרמטי.

ואח"כ גרג שוב בקטע מתנצל כזה ו"לא נעים לי לאיים אבל..." סוחט אותו עם המידע שהוא שמר מסמכים מהראיות שהשמיד :-D וכמו שקנדל התרשם, עכשיו גם טום מתרשם מגרג ו"אני מקבל את הסחיטה שלך" ומקדם אותו. :-D
חחח, מעולה. במיוחד כשגרג מסרב לספר לטום איפה הוא שמר את המסמכים ואז שניהם צוחקים למרות שזה לא מצחיק אותם.

בינתיים קונור הולך עם ווילה להלוויה של הדוד מו, אלא שכשהיא מנחמת את האלמנה "לא הכרתי את מו אבל שמעתי שהיה איש נהדר" האלמנה משתוממת "מי זה מו?"
ואז קונור מגלה בשקט לווילה שהשם האמיתי של "הדוד מו" היה לסטר, וזו היתה בדיחה כי הוא היה molester של ילדים... והיא קצת יותר חכמה ממנו שזה לא חכם לנאום בלוויה של מישהו כזה כשהוא רץ לנשיאות, כי אולי זה יתגלה, וגם יש שם את הביוגרפית הרעה שכותבת ספר על לוגן, אז ווילה משנה לו את הנאום הספד ל"לסטר היה אדם. עכשיו הוא מת. כולנו יום אחד נמות. היום זה היה לסטר. אישתו עצובה." :-D זה היה טוב!
לסטר היה אדם, עכשיו הוא מת גרם לי לצחוק עכשיו. זה היה כל כך מגוחך וזה בדיוק מה שהצחיק אותי, לקונור יש מזל שווילה איתו.

אויש ורומן שלא מצליח לעשות סקס טלפוני עם החברה שלו מתקשר במקום זה לג'רי, וגורר אותה להגיד לו שהוא ילד דוחה וככה זה מצליח לו... |פנים| מה שמדהים זה שהיא מבינה מה הוא עושה שם ומשתפת פעולה...
אני לא יודעת מה אני חושבת על מה שקורה בין רומן לג'רי...

Lhuna3

Well-known member
אוי ואבוי, הסצנות האלה היו מביכות שלא הייתי מסוגלת לצחוק, מבחינת לוגן להשפיל את גרג, טום וקארל זה משחק והוא מתייחס למשחק הזה ברצינות.
בצפיה הראשונה גם אני לא חושבת שיכולתי לצחוק מכמה קרינג'י שזה היה.
בצפיה השניה אני מרגישה כבר קצת יותר "מחוסנת" חחח
זה עצוב כמה קנדל נהיה כבוי בעונה הזו, פשוט אין לו כוח להילחם בלוגן ואני לא יכולה להאשים אותו.
כמו שאני מבינה את זה הוא לא יכול להלחם בו בגלל הסיפור עם התאונה, שלוגן הוא זה שדואג שלא יתגלה ויהרוס את המוניטין שלו לגמרי (ואפילו יכניס אותו לכלא כי אם זה יתברר עכשיו אז יתגלה שהוא כיסה על זה). מאותו רגע בחתונה שבו הוא קיבל את ההגנה שלוגן הציע לו - הוא נכנע וקיבל את זה שהוא הפסיד והוא בכיס שלו מעכשיו ולא יכול לעשות כלום. וזה הורג אותו מבפנים אבל הוא לא רואה ברירה אחרת.
כמובן שלוגן לא האמין לו.
את חושבת? אני חושבת שלוגן כן האמין לו, כי הוא יודע שרומן יכול להיות מספיק טיפש בשביל לעשות דבר כזה.
האם שיב קצת חיה באשליות לגבי התפקיד הזה?
(אני יודעת שאת ראית, אבל למקרה שיקראו פה מתישהו אנשים שראו רק עד הפרק הזה)
אז זה בעצם שאלה שלדעתי אי אפשר לענות עליה לגמרי. בפרק שהיה בחווה של קונור (נדמה לי) זה נראה היה שלוגן באמת קולט שהיא הכי ממולחת ומתאימה לתפקיד, ושהוא באמת מתכוון לזה כשהוא בוחר בה. אבל גם היא וגם אנחנו כצופים נשארים כל הזמן בספק אם זה באמת מה שהוא מתכוון או שהוא מוליך אותה שולל. (ואני אפילו לא בטוחה אם הוא בעצמו יודע.)
אנחנו גם יודעים מה הוא עשה לקנדל, שהיה לכאורה המועמד הקודם לתפקיד.
אז בפרק הבא מרוב שנמרטים לה העצבים מזה שהוא מושך את ההכרזה, היא מטילה פצצה וחושפת את זה בלי הסכמתו. וזה מעצבן אותו מאוד. ואז אנחנו כבר לא יכולים לדעת אם הצעד הזה דפק אותה או שזה ממילא לא היה קורה בסוף, כי לוגן הוא לוגן.
מה הייתה המטרה שלו בלהודות בכך שהוא לא משלם מיסים?
את נותנת לו קרדיט שיש לו אסטרטגיה והיגיון. אבל כמו שכל שאר המשפחה ואפילו ווילה מבינים, הוא פשוט דביל שלא מבין מה הוא עושה :-D הוא מאמין באידיאולוגיה שנגד מיסים (יש הרבה כאלו) והוא פשוט אומר את זה.

האם זה היה טום שאמר לו שהוא פיספס כמה מיליונים בספירה כשהם דיברו על אנשים שנרצחו במלחמה? אם כן, טום כרגיל הורס :-D
כן :-D
כמובן שאסור לשכוח שטום וגרג היו הראשונים לרוץ לחדר והפקירו את כל שאר העובדים :-D|פנים|
אוי זה הורס, זה אחד הגיפים האהובים עלי!

וואי, כשראיתי את הפרק לראשונה הייתי בטוחה שפיספסתי את הרומן של טום וגרג :-D
מסתבר שהקטע שבו טום זורק בקבוקים על גרג היה צריך להיות רגע מצחיק אבל השחקן של טום שינה את הרגע הזה לדרמטי.
חחחח גדול!
חחח, מעולה. במיוחד כשגרג מסרב לספר לטום איפה הוא שמר את המסמכים ואז שניהם צוחקים למרות שזה לא מצחיק אותם.
כן!! :-D אוף חיפשתי גיף של זה גם ואני לא מוצאת!
לסטר היה אדם, עכשיו הוא מת גרם לי לצחוק עכשיו. זה היה כל כך מגוחך וזה בדיוק מה שהצחיק אותי, לקונור יש מזל שווילה איתו.
לגמרי. לא זוכרת אם כבר כתבתי אבל אני מתה עליה.
אני לא יודעת מה אני חושבת על מה שקורה בין רומן לג'רי...
כן זה רמה אחרת של קרינג'...

Lhuna3

Well-known member
משפחת רוי + נספחים מתארחים אצל משפחת פירס - הבעלים של חברת החדשות שלוגן מאוד רוצה לקנות.
וזה הולך... הכי גרוע שיכול להיות :-D
כי פירס הם משפחה הפוכה: אינטלקטואליים, תרבותיים, משכילים, מאמינים באמת ובצדק וכולי.
ומשפחת רוי הם סוג של רדנקס רק מליארדרים, אין להם שום הערכה להשכלה ותרבות ואומנות או לחדשות אמינות ורציניות.
(אגב ראינו כבר ביציאה או שתיים של לוגן בעבר, שהוא לא איש משכיל)
כשמבקשים מרומן להמליץ על ספר הוא ממציא ספר לא קיים ומתחיל לחרטט (וכולם מסביבו קולטים) :-D
שיב מלגלגת על אחד מבני פירס שעושה דוקטורט שני.
קונור מתווכח וחושף את בורותו מול אחד הפירסים שמדבר איתו על פוליטיקה.
אפילו מרשה מתעצבנת על לוגן בפומבי וגורמת לו להיראות רע.
וקנדל מתמסטל עם הבת של הפירסים ובסוף מחרבן במיטה שלו 8-{
וטום כרגיל מושפל ע"י לוגן ומקבל את זה.

ורומן שעדיין לא מצליח לשכב עם החברה שלו (שמגלה לכולם בארוחת הערב שהוא לא שוכב איתה, והוא מעמיד שזו בדיחה), מנסה לעשות את זה כשהיא תעמיד פנים שהיא גוויה מתה, ועדיין לא מצליח - ושוב פונה לג'רי "לעזור לו" בעניין, ושוב היא משתפת איתו פעולה 8-{ (ושוב זה קרינג'י והזוי).

ושיב כאמור הטילה את הפצצה שלוגן הבטיח לה להיות המחליפה שלו - מה שאולי דפק את זה בשבילה, וכשפירס דורשת את ההכרזה על שיב כתנאי לעסקה - לוגן מסרב בתוקף ומוכן אפילו לפוצץ על זה את הרכישה הזאת, שהוא כל כך רוצה.

אבל בסוף כמו שאמר לוגן "הכסף תמיד מנצח". אבל וואו באיזה מחיר נפשי לכולם שם.

It's Always Sunny

Well-known member
כמו שאני מבינה את זה הוא לא יכול להלחם בו בגלל הסיפור עם התאונה, שלוגן הוא זה שדואג שלא יתגלה ויהרוס את המוניטין שלו לגמרי (ואפילו יכניס אותו לכלא כי אם זה יתברר עכשיו אז יתגלה שהוא כיסה על זה). מאותו רגע בחתונה שבו הוא קיבל את ההגנה שלוגן הציע לו - הוא נכנע וקיבל את זה שהוא הפסיד והוא בכיס שלו מעכשיו ולא יכול לעשות כלום. וזה הורג אותו מבפנים אבל הוא לא רואה ברירה אחרת.
זה עצוב כי היה לו פוטנציאל ולוגן ריסק אותו (את קנדל) וגרם לו לחזור לסמים ועכשיו קנדל חצי בן אדם.

את חושבת? אני חושבת שלוגן כן האמין לו, כי הוא יודע שרומן יכול להיות מספיק טיפש בשביל לעשות דבר כזה.
וואלה, לא בטוחה עכשיו. יכול להיות שאת צודקת, אין לי מושג למה הייתי כל כך נחרצת בדעתי.
דבר נוסף לגבי רומן ולוגן נזכרתי שלוגן שאל את רומן כמה עולה ליטר חלב והתלבטתי למה הוא עשה את זה, כי אחרי זה הוא שאל את אחד העובדים האחרים שגם לא ידע לענות (ייאמר לזכותו של לוגן שהוא יודע את השמות של האנשים סביבו, טוב חוץ מגרג :-D)
אחת הסיבות שהצלחתי לחשוב עליהן היא שלוגן הבין כמה הילדים שלו מנותקים מהעולם שהם אפילו לא יודעים את הדברים הבסיסיים האלה.

את נותנת לו קרדיט שיש לו אסטרטגיה והיגיון. אבל כמו שכל שאר המשפחה ואפילו ווילה מבינים, הוא פשוט דביל שלא מבין מה הוא עושה :-D הוא מאמין באידיאולוגיה שנגד מיסים (יש הרבה כאלו) והוא פשוט אומר את זה.
אויש, זה קצת טיפשי :-D|פנים|

משפחת רוי + נספחים מתארחים אצל משפחת פירס - הבעלים של חברת החדשות שלוגן מאוד רוצה לקנות.
וזה הולך... הכי גרוע שיכול להיות :-D
כי פירס הם משפחה הפוכה: אינטלקטואליים, תרבותיים, משכילים, מאמינים באמת ובצדק וכולי.
מישהו ביוטיוב (נראה לי?) הפנה את תשומת ליבי לרגע שבו נאן פירס אומרת לעובדת שלה לבוא לעזוב את העבודה שלה ולשתות משהו עם המשפחות כי היא עובדת קשה ואז העובדת אומרת שהיא לא יכולה כי היא צריכה להוציא את המנות או משהו בסגנון. אז אותו מישהו אמר שלמרות שנאן כביכול דואגת לעובדים שלה, היא בדיוק כמו משפחת רוי. היא מציעה לה לקחת הפסקה בידיעה שהעובדת לא יכולה לעשות את זה, אז היא מתנהגת כאילו אכפת לה מהעובדים שלה אבל זה לא באמת ככה.

ומשפחת רוי הם סוג של רדנקס רק מליארדרים, אין להם שום הערכה להשכלה ותרבות ואומנות או לחדשות אמינות ורציניות.
(אגב ראינו כבר ביציאה או שתיים של לוגן בעבר, שהוא לא איש משכיל)
מעניין. אז הוא הרוויח את ההון שלו במזל?

כשמבקשים מרומן להמליץ על ספר הוא ממציא ספר לא קיים ומתחיל לחרטט (וכולם מסביבו קולטים) :-D
שיב מלגלגת על אחד מבני פירס שעושה דוקטורט שני.
רומן והספר :-D לרגע הייתי בטוחה שזה אמיתי, כי רומן אמר את זה בביטחון ואז קלטתי שהוא מחרטט.
ההערה של שיב רומזת שלבני משפחת רוי יש השכלה בסיסית?

אפילו מרשה מתעצבנת על לוגן בפומבי וגורמת לו להיראות רע.
אבל מרשה כעסה עליו כי הוא רצה שהיא תשתף פעולה עם ההצגה הזו, לא?
מעניין אגב שמרשה שותה אלכוהול, אולי אני קופצת למסקנות מהר מדי אבל זה היה מוזר לי כשקלטתי את זה (בטוח היא שתתה לפני ולא קלטתי).

וקנדל מתמסטל עם הבת של הפירסים ובסוף מחרבן במיטה שלו 8-{
אוי, לא זכרתי את הקטע עם המיטה |פנים| אולי זה לטובה.

וטום כרגיל מושפל ע"י לוגן ומקבל את זה.
טום תמיד הופך לשעיר לעזאזל כשלוגן צריך. זה קצת עצוב וזה יותר עצוב איך שטום פשוט מוכן לקבל את זה.

ורומן שעדיין לא מצליח לשכב עם החברה שלו (שמגלה לכולם בארוחת הערב שהוא לא שוכב איתה, והוא מעמיד שזו בדיחה), מנסה לעשות את זה כשהיא תעמיד פנים שהיא גוויה מתה, ועדיין לא מצליח - ושוב פונה לג'רי "לעזור לו" בעניין, ושוב היא משתפת איתו פעולה 8-{ (ושוב זה קרינג'י והזוי).
אוי, זה היה לי ממש לא נוח לצפייה.

ושיב כאמור הטילה את הפצצה שלוגן הבטיח לה להיות המחליפה שלו - מה שאולי דפק את זה בשבילה, וכשפירס דורשת את ההכרזה על שיב כתנאי לעסקה - לוגן מסרב בתוקף ומוכן אפילו לפוצץ על זה את הרכישה הזאת, שהוא כל כך רוצה.
וואו, הרגע שבו שיב אמרה את זה היה פשוט הלם עבורי במיוחד כשהיא קלטה את גודל הטעות שהיא עשתה.

אבל בסוף כמו שאמר לוגן "הכסף תמיד מנצח". אבל וואו באיזה מחיר נפשי לכולם שם.
זה נאמר בהקשר שבסופו של דבר לוגן קיבל את הרכישה שהוא רוצה בדרך שהוא רוצה, נכון?

Lhuna3

Well-known member
מישהו ביוטיוב (נראה לי?) הפנה את תשומת ליבי לרגע שבו נאן פירס אומרת לעובדת שלה לבוא לעזוב את העבודה שלה ולשתות משהו עם המשפחות כי היא עובדת קשה ואז העובדת אומרת שהיא לא יכולה כי היא צריכה להוציא את המנות או משהו בסגנון. אז אותו מישהו אמר שלמרות שנאן כביכול דואגת לעובדים שלה, היא בדיוק כמו משפחת רוי. היא מציעה לה לקחת הפסקה בידיעה שהעובדת לא יכולה לעשות את זה, אז היא מתנהגת כאילו אכפת לה מהעובדים שלה אבל זה לא באמת ככה.
יש מצב שזה נכון.
מעניין. אז הוא הרוויח את ההון שלו במזל?
אני חושבת שבעיקר יש לו עורמה, כישרון מאוד חזק לעסקים ולתמרון בני אדם (כמו שהוא מתמרן את הילדים המסכנים שלו). אז זה שילוב של זה עם קשיחות, נועזות, ואולי גם מזל.
ההערה של שיב רומזת שלבני משפחת רוי יש השכלה בסיסית?
אני לא יודעת באמת מה רמת ההשכלה של כל אחד מהם, אבל זה ברור לי שהם לא מעריכים במיוחד השכלה ותרבות.
אבל מרשה כעסה עליו כי הוא רצה שהיא תשתף פעולה עם ההצגה הזו, לא?
אני חושבת שכן.
מעניין אגב שמרשה שותה אלכוהול, אולי אני קופצת למסקנות מהר מדי אבל זה היה מוזר לי כשקלטתי את זה (בטוח היא שתתה לפני ולא קלטתי).
את מתכוונת בגלל שהיא מלבנון? אני מנחשת שהיא נוצריה ולא מוסלמית (אבל לא בטוחה, לא נראה לי שנאמר מפורשות).
אגב, השחקנית היאם עבאס היא פלסטינאית.
אוי, לא זכרתי את הקטע עם המיטה |פנים| אולי זה לטובה.
גם כשקנדל, לוגן שיב וג'רי הולכים לפגישה בסוף עם נאן, רואים לרגע מאחוריהם את המשרתת יורדת עם הסל כביסה עם הסדינים וזורקת מבט כזה מאחורי הגב של קנדל.
וואו, הרגע שבו שיב אמרה את זה היה פשוט הלם עבורי במיוחד כשהיא קלטה את גודל הטעות שהיא עשתה.
בהחלט זה היה הלם.
זה נאמר בהקשר שבסופו של דבר לוגן קיבל את הרכישה שהוא רוצה בדרך שהוא רוצה, נכון?
נכון |כן|

Lhuna3

Well-known member
המשפחה נוסעת לנופש מליארדרים עם כל מיני בעלים של חברות אחרות.
אלא שהניו יורק טיימס בדיוק הולכים להוציא כתבה על הדברים הרעים שהם ניצלו מינית נשים בנופשי השייט שלהם, ולכן הם בלחץ שנאן פירס תחתום על העסקה מהר לפני שזה יתפוצץ והיא תתחרט.
אבל הם לא מספיקים להחתים אותה והכתבה כבר מתפרסמת.

שיבון, שבהתחלה לא הוזמנה לנופש כי כזכור עצבנה את לוגן בפרק הקודם, נקראת להצלה, כי הם צריכים אישה צעירה שתעזור להתגבר על בעיית היח"צ (כי גברים לבנים הם "הרעים" בה, אז זה נראה לא טוב).
היא מציעה את עצמה להתראיין בפאנל של האירוע במקום קנדל ורומן כפי שהיה התכנון, אבל שניהם נלחמים בה על זה מול לוגן, ולוגן מחליט ששלושתם יעלו יחד.
שזו טעות מצידו כי היריבות ביניהם רק גורמת להם להתנגח על הבמה במקום לעבוד יחד.

יש להם גם אסטרטגיות שונות. רומן חושב שהסיפור לא נשמע נורא כל כך, קנדל משוכנע שצריך לצאת בגינוי והתחייבות לחקור לעומק ולטפל, ואילו שיבון לוקחת קו של "הגיע הזמן לרענן את האורוות מהערכים הישנים", שזה מאוד מתאים לאינטרסים שלה (להצטייר בתור המנהיגה החדשה של החברה), אבל גורם ללוגן להיראות מאוד רע כשהיא בעקיפין קוראת לו דינוזאור.

אני אנצל את זה לכתוב את מה שרציתי כבר בפרק הקודם ולפני לגבי שיבון: אנחנו רואים כל הזמן שהיא הכי נועזת מבין שלושתם באיך שהיא מדברת אל לוגן בפנים. רומן הוא הילד הקטן שהכי נואש לאהבה של אבא שלו. קנדל שונא את אבא שלו ומתקומם נגדו, אבל מעיז לנסות לחתור תחתיו רק מאחורי גבו, ומת מפחד ממנו.
אבל אולי בגלל ששיבון היתה הבת היחידה, היא זכתה ליחס יותר רך בילדות מאבא שלה (אנחנו יודעים שעם קנדל ורומן הוא עשה דברים איומים, וששיבון לעומתם לא "הוסללה" להכנס לעבודה בחברה אפילו, כלומר הוא לא ראה אותה כמועמדת לרשת את מקומו ולכן לא היה לו צורך לנסות "לחשל" אותה) ואני מנחשת שבגלל זה היא פחות מפחדת לעצבן אותו ישירות, כי הוא אף פעם לא היה קשוח מידי איתה כמו שהיה איתם.
ואני חושבת שאנחנו גם רואים את זה ברגע השיא הנוראי של הפרק: מייד אחרי הראיון, לוגן זועם שוב על שיבון שהשפילה אותו בפומבי עם ה"דינוזאור", אבל במקום עליה הוא מוציא את העצבים על רומן המסכן ומכה אותו בפנים ושובר לו שן.
אהבתי איך שקנדל מנסה להגן על רומן מפני לוגן. קנדל מבין כמה שאבא שלהם הוא נוראי ופגע בשניהם מילדות, וקצת מעיז להתקומם על זה.
רומן המושפל (כרגיל) מעמיד פנים שהוא בסדר. (אבל אנחנו יודעים כמה שנפשית הוא לא בסדר בכלל.)

בסוף הפרק נאן מבטלת את העסקה, וגם מגלה שריאה פעלה מאחורי גבה לקדם את העסקה הזאת ומפטרת אותה. (האמת היא שאני לא לגמרי מבינה מה היה האינטרס של ריאה פה באמת לפעול בכזה שיתוף עם לוגן במקום עם הבוסית שלה.)
ולוגן רץ אחרי האוטו שלה וכמעט מתחנן בפניה, שזה מראה כמה הוא נואש לעסקה הזאת שתציל אותו מההשתלטות של סטואי.

אה, ויש קטע מצחיק שטום אמור לנאום בתור המנהל של רשת החדשות שלהם, ומתכוון לצאת עם סלוגן חדש שאמור להציג אותם כקשובים למה שהצופים רוצים: we're listening, אלא שאז מבהירים לו מהמחלקה המשפטית או משהו שיש בעיה עם הסלוגן הזה, כי מתברר שהם באמת מקשיבים לצופים שלהם דרך טכנולוגיה מוסתרת בממירים :-D
והסלוגן החלופי שהם מציעים לו הוא: we hear you - אלא שיש איתו בדיוק את אותה הבעיה. אז בסוף גרג וטום מגיעים למן פתרון של משחק מילים בין we hear for you ו-we're here for you.

למעלה