כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
גם לי זה נראה ככה, נדמה לי שכיף לו שהוא יכול לנפנף את זה מול יואן.אבל בשביל לוגן הוא לדעתי כלי משחק במאבק האגו מול אחיו ולכן הוא מנסה לשכנע את גרג להשאר
(אתה מעדיף את uncle fun או את grampa grumps?)
הראפ של קנדל
L to the OG
ענק!
אני לא זוכרת באיזה קונטקסט זה נאמר אבל זה כרגיל הזוי כמו תמידרומן לג'רי:
- מה את אומרת שנתחתן?
- ג'רי המומה
- רומן: את יודעת לא נתחתן, אבל אני אחטוף אותך ואכריח אותך לגור איתי...
WTF עובר בראש המתוסבך של הילד הזה.
היא החזירה לה על מה שקרה בפרק הקודם, נכון?שיב דופקת את ריאה כשהיא מעודדת את לוגן להכריז על ריאה כמנכ"לית הבאה שניה לפני שמתפוצץ העסק עם ההפלגות.
ראיתי שיש מעריצים שרוצים לדעת מה הסיפור של אימא של קונור, האמת היא שאחרי מה שנאמר בפרק הזה אני גם סקרנית.אשתו הראשונה של לוגן - אמא של קונור - אושפזה בבי"ח פסיכיאטרי. (האם באשמת לוגן איכשהו?)
טוב, אם אמרתי שאימא של קונור מעניינת אותי, אז הסיפור של רוז טיפה יותר מעניין אותי. הלוואי שיתייחסו לזה בהמשך.ללוגן ויואן היתה גם אחות בשם רוז שמתה איכשהו, ולוגן האשים את עצמו במותה.
זה אמור לרמוז לנו משהו לגבי האופי של קנדל?קנדל מאוהב בשחקנית מהמחזה של ווילה, אבל ברגע שהוא מציג אותה ללוגן והיא עושה על לוגן רושם של טיפשה - יורד לו ממנה והוא זורק אותה לעזאזל (ובצורה ממש מכוערת).
הייתי בהלם בסוף הפרק כשקנדל חשף את האמת, באמת הייתי בטוחה שהוא ישתף פעולה עם לוגן.אוף איך אפשר לסכם הכל??
אחד מסופי העונות המעולים בהיסטוריה של הטלויזיה!
מעניין כמה זמן הם תיכננו את זה.קנדל
וגרג שהיה היחיד שידע ובא איתו עם המסמכים! (שגרג סיפר לו שיש לו אותם בערב החתונה בעונה 1)
מדהים.
מה דעתך על השיחה שלהם?כמובן מעולה גם העניין עם שיב וטום, שאחרי שהיא גם תומכת באפשרות שהוא יהיה השעיר לעזאזל (למרות שלטענתה זה היה בשביל להגן עליו אח"כ, מה שבאמת עשתה) - הוא סופסוף נשבר מכל החרא שמעבירים אותו שם ויוצא עליה, על זה שהיא הפילה עליו מערכת יחסים פתוחה בליל החתונה, ועל כל השאר, שהוא אומלל איתה ושהוא לא בטוח שלא עדיף לו בלעדיה.
בלי שום קונטקסט.אני לא זוכרת באיזה קונטקסט זה נאמר אבל זה כרגיל הזוי כמו תמיד
כן, ואני חושבת שהיא גם ראתה את זה כדרך להפטר ממנה ולהפיל אותה.היא החזירה לה על מה שקרה בפרק הקודם, נכון?
ראיתי שיש מעריצים שרוצים לדעת מה הסיפור של אימא של קונור, האמת היא שאחרי מה שנאמר בפרק הזה אני גם סקרנית.
גם אותי מאוד מסקרנים שני הסיפורים האלה.טוב, אם אמרתי שאימא של קונור מעניינת אותי, אז הסיפור של רוז טיפה יותר מעניין אותי. הלוואי שיתייחסו לזה בהמשך.
חושבת שכן, נראה לי שזה בא להראות לנו שהוא עדיין בתוכו מעריץ את אבא שלו וצריך את האישורים שלו.זה אמור לרמוז לנו משהו לגבי האופי של קנדל?
לחלוטין, אני שמחתי בשבילו שסופסוף היה לו אומץ להגיד לה מה הוא מרגיש וכמה רע היא מתייחסת אליו. הגיע הזמן שיגדל טיפה עמוד שדרה! למרות שהכניעות והצורך שלו לרצות אותה ואת לוגן היו מצחיקים נורא רוב הזמן, הם בו זמנית גם היו מכמירי לב ועצובים בעיני. הוא ריגש אותי בשיחה הזאת, כי ממש ראו את הכאב שלו.מה דעתך על השיחה שלהם?
טום סבל כל כך הרבה ממשפחת רוי ואני לא יכולה להאשים אותו שהוא חושב שיהיה לו טוב בלי שיב.
האמת שיש לי כל הזמן תחושה שאפשר להעמיק שם כמעט על כל סצינה ועל כל דמות כל כך הרבה, שזה מתסכל אותי כל הדברים שאני מוותרת מראש לכתוב עליהם!נראה לי שארחיב על זה בהמשך, יש לי תחושה שאפשר להעמיק על הנושאים האלה וכרגע אין לי זמן.
אני אהבתי שכל השירשורים לונה על היורשים באותו שירשוררק מזכיר שיש גם את השרשור הזה
האמת שלא התכוונתי שהיא תפסיק לכתוב עליהם שם. רק רציתי לוודא שכשאנשים שכותבים על דברים חדשים יכתבו את זה בשרשור החדש.אני אהבתי שכל השירשורים לונה על היורשים באותו שירשור
כבר לפני (טכנית) שני פרקים. אבל כןאז ג'ארד חזר.
כמו שגם אנדרוז הזהיר אותו. ובמידה מסויימת אפילו דוקטור אלן.מרפי מתלהב לעבוד שוב עם חבר שלו, אבל מגלה מהר מאוד, כמו שליאה הזהירה אותו, שזה לא בהכרח כיף להיות הבוס של חבר.
אני גם חשבתי על כך שמרפי עצמו היה בעייתי. ממש זכור לי שהיו מקרים שמרפי הציג למטופל טיפול שהבוס שלו לא אישר ואז כעסו עליו על זה. אז באמת אירוני קצת שעכשיו זה מעצבן אותו כל כך.ג'ארד (שחזר לדרגת מתמחה שנה א') סוטה מהפרוטוקולים וההוראות ועושה מה שהוא חושב לנכון, וזה מרגיז את מרפי, שכותב לו רשימת כללים, אבל אז גלסמן מזכיר לו שגם הוא בעצמו היה די כזה ומציע לו לתת לו צ'אנס להוכיח את ערכו.
אני ממש שמחתי עם איך שזה הסתיים באופן טוב.מרפי לוקח את העיצה ומצליח לקבוע לעצמו ולג'ארד גבולות וכללים להתנהלות שאמורה לעזור להם לעבוד טוב יחד וגם להשאר חברים.
הקטע הוא שבשנייה הראשונה כשג'ארד אומר שזה דוקטור גלסמן עשה את הסגירה אז לקחתי את זה יותר כבדיחה על חשבונו של שון. כלומר הוא פשוט מציק לג'ארד על משהו קטן ואז מסתבר שזה כל כך לא משהו לא בסדר שזה בכלל גלסמן עשה.אבל תוך כדי זה מתגלה למרפי בעיה חדשה: גלסמן עשה פשלה קטנה בסגירת הניתוח, כנראה שלא משמעותית, אבל כזאת שלא צפוי שמישהו עם הניסיון שלו יעשה, ומרפי כנראה מבין מזה שיש בעיה עם הכשירות של גלסמן שאי אפשר להתעלם ממנה.
אולי אם הייתי רואה את זה ואז היו שואלים אותי מה אני חושב שיהיה העלילה שלה אז הייתי מגיע לזה, אבל אני לא חושב עד כדי כך על הדברים האלו בזמן צפייה. כן היה לי די ברור שיתגלה שמה שיש לה זה לא בדיוק טורט, או שימצאו דרך חדשה לרפא טורט, אבל לא חשבתי רחוק עד גידול בראש.אגב, איך שראו בהתחלה שלנערה יש טיקים ואמא שלה הסבירה שיש לה טורט, ישר ניחשתי שמרפי יגלה שזה לא טורט אלא גידול במוח, ושיסירו לה אותו. הם פשוט חוזרים על אותו קטע כל כך הרבה פעמים בסדרה הזאת
למרות שאשר לא היה בסכנה אני מאוד מבין למה הוא כעס שהוא שמר ממנו את זה בסוד למשך כל כך הרבה זמן. אם כי יש לי סימפטיה רבה לבן זוג שלו, אבל בכל זאת.בעניין אחר, דר' וולק כועס על בן-הזוג שלו (שהוא אח ג'ינג'י במחלקה ואני לא זוכרת את שמו). מתברר שהסיבה היא שהוא הסתיר מוולק שהוא נשא HIV. בעזרת הטיפול התרופתי שהוא לוקח, הוא במצב שאינו יכול להדביק, אפילו ביחסי מין, ולכן הוא לא באמת סיכן את וולק, אבל פחד לספר לו כי לפניו הוא קיבל דחיות מגברים אחרים בגלל זה.
אחרי יעוץ פרטני לכל אחד מהם מטעמה של דר' לים, הם מתפייסים בשיחה די חמודה בה הם מתוודים על עוד דברים שלא סיפרו זה לזה.
אוקי, אז בעניין מה שכתבתי שחשבתי שאולי אשר והחבר שלו יפרדו ואז יהיו אופציות אחרות בשבילו.בשולי הפרק, היו לג'ראד כל מיני אינטראקציות קטנות עם נשים, שכל אחת מהן גרמה לי לחשוד שהולך להיות לו קטע איתן: בפרק הקודם-קודם עם ליאה, ובפרק הזה עם דר' רזניק ועם דר' אלן. אז אני כבר לא יודעת מה מתכננים לו אבל אני ממש אופתע אם כלום.
ראיתי רק שני פרקים בינתיים .צל ועצם עונה שניה
אולי אני אצפה בזה כשכל הסדרה תגמרצל ועצם עונה שניה
נהניתי למדי. אבל גאדדדד איזה פרקים ארוכים. מה כואב לעשות 10-12 פרקים קצרים יותר????
כל ה"תלונות" שלנו על סדרת הדיסני שהייתה בעונה שעברה נענו
מעניין אותי מה עדי חושבת כי את לרוב אלרגית לרומנטיקה אבל אפילו את רצית שיקרה משהו בכמה גזרות!
אלינה ומאל חמודים וכל הפסטיבל אורות נשיקה הקיטשי שלהם לגמרי עבד עליי היה ממש יפה. היה עצוב למדי כשהיא נאלצה להרוג אותו אבל אז החייתה אותו עם כוח אסור, אואו.
קצת באסה אבל שהם נפרדו בסוף. מה הוא הפך להיות שודד ים (ברשיון) מה קשור? חחח כמו גרייט פרייט רוברט השם עובר מקפטן לקפטן.
כאילו "בחירה" בסדר, תבחר להשאר איתה עכשיו. גם כן הוא והמשבר הקיומי שלו עכשיו
אני שמחה שטיפלו בקפל ובאופל כבר בתחילת הפרק האחרון ולא גררו מלא זמן. ואיי קירגן היה מציק העונה איזה דרמה קווין. ביוש.
ניקולאי מותק מה זה?? איזה חמודי. וחתיך. הכי מגיע לו להיות מלך הוכיח את עצמו היטב. חבל קצת שהוא מאוהב באלינה מגיע לו אהבה משלו.
ואוי לא יש מפלצות צל עכשיו בתוכו?
הבעיה שאני לא זוכרת מלא דברים משניים. למשל מי אלה ג'ניה דיוויד וזויה מה היה תפקידם בעונה הקודמת? בחיי עד סוף העונה ועדיין אין לי מושג. בכל מקרה ג'ניה ממש יפה וזה שהיא גילתה שדיוויד תכנן להציע לה נישואין אחרי שהוא מת כשהוא הציל אותה היה ממש עצוב
העורבים ממשיכים להיות החלק היותר מהנה בסדרה. לאדעת אם תהיה עונה נוספת ואני גם לא יודעת אם צריך למרות שכן סיימו במתח, אבל הייתי רוצה לראות עוד מהם. אהבתי אבל ששילבו אותם בעלילה הראשית בסוף.
באסה בשביל נינה
ג'ספר ו-וויילן יאססססס חמודים רוצה עוד מהם דחוף!!!! אני שמחה שלא מרחו את הקטע שלהם עד סוף העונה אלא כבר באמצע ואז קיבלנו כמה סצנות חמודות שלהם בהמשך. אהבתי במיוחד כשהם מתנשקים אחרי שהשיגו את החרב והשאר מסתכלים עליהם בעין עקומה
וקאז ואינז' - אומייגאדדדד תתנשקו כבר אעהעהעהעההה הרגתם!!! השיחה האחרונה שלהם הרגה אותי בחיי הם כבר היו כ"כ קרובים. תרדוף אחריהההההההה!!! חייבת עוד עונה רק בשבילם בחיי!! אוף
ואופס הסוף - לאלינה יש כוח אפל. והיא קצת מרוצה ממנו. אוי לא.
בהנחה שבכלל תהיה עוד עונה, בקצב שנטפליקס מוציאים דברים זה יהיה עוד עשוראולי אני אצפה בזה כשכל הסדרה תגמר
אני חושבת שבלפחות 85% מהפעמים בסדרה הזאת הם מוצאים שיש גידול.אולי אם הייתי רואה את זה ואז היו שואלים אותי מה אני חושב שיהיה העלילה שלה אז הייתי מגיע לזה, אבל אני לא חושב עד כדי כך על הדברים האלו בזמן צפייה. כן היה לי די ברור שיתגלה שמה שיש לה זה לא בדיוק טורט, או שימצאו דרך חדשה לרפא טורט, אבל לא חשבתי רחוק עד גידול בראש.
שאלתי את עצמי גם, מרגיש כאילו כבר די הרבה זמן לא ראינו אותו.כמובן שבגלל שזה הרופא הטוב אז כולם נשאבים לדרמת היחסים שלהם ומנהלת המחלקה הופכת ליועצת זוגית (מה קורה עם הבן זוג שלה?).
חח הכל אפשרי באמת. אבל לאשר יש מערכת יחסים שנראיית עכשיו רק יותר יציבה. אני מהמרת כרגע בעיקר על דר' רזניק, כי היה שם קטע שהרגיש טיפה פלרטטני. אולי זה רק יהיה קטע שיגרום לפארק לקנא ולעשות סופסוף צעד משמעותי יותר להחזיר אותה אליו.אוקי, אז בעניין מה שכתבתי שחשבתי שאולי אשר והחבר שלו יפרדו ואז יהיו אופציות אחרות בשבילו.
אז חשבתי גם על מצב שג'ארד הוא ביסקסואל ויתחיל משהו עם אשר.
זה מוזר לי שלא השלמת.אגב, אני מרגיש קצת רצון לראות את פרקי סיום עונה 1 של הסדרה.
אני אי אז הפסקתי לראות את הסדרה קצת לפני סוף עונה 1 ואז חזרתי לעונה 2 בלי להשלים אותם ולכן יש לי חור קטן שלא היה לי חשוב להשלים.
אני גם לא ממש זוכרת מה היתה רמת החברות שלהם.אבל מעניין אותי עד כמה היה נראה ששון וג'ארד היו חברים. כי ממה שאני זוכר הם היו ידידותיים בהחלט, אבל לא חברי נפש עם קשר שנשאר חזק גם אחרי 5 שנים של ניתוק קשר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.