אז זה מתחיל כמה חודשים אחרי מה שקרה בסוף העונה, לא ברור חושבת שאמרו בדיוק כמה זמן.
כן?
זה ממש לא ברור לי כמה זמן עבר.
כן שמתי לב שאמנדה אמרה שעברו 8 חודשים מאז שבנה נרצח. אבל אני לא זוכר על פני כמה זמן מתרחשת עונה 1.
פרנק שרד וסובל מפוסט טראומה,
לחלוטין לא זכרתי שקרה איתו משהו
לחלוטין מעט מידי מייקל. אבל כן הייתה סצנת אקשן טובה איתו לפחות.
נראה לי שהיא עושה עבודה טובה ושרובם מרוצים ממנה. וברור שבעלה ומייקל יתמכו בה.
לכן לא היה לי ברור מה הקטע שוויקינג אומר שהזמן שלה ספור, כי מייקל וג'ימי יתמכו בה.
אבל אני מניח שהוא התכוון לכך שברנדן (אבא של מייקל וג'ימי) עומד להשתחרר. ואומנם הוא יותר קרוב אל מייקל וג'ימי, אבל נראה לי שהוא מתכוון לקחת את המושכות של המשפחה לידיו לחלוטין.
ו-וויקינג משתחרר מהכלא ובסוף הפרק זה נראה כאילו גם אבא של מייקל וג'ימי (ברנדן) בדרך החוצה.
אני שונא את וויקינג. חבל שהוא לא מת בעונה הקודמת. הוא כל כך מעצבן.
גם היה לי עצוב על העד הזה שרצחו בשביל שהוא ישוחרר.
ברנדן מרגיש לי כמו אדם נוראי (אפילו ביחס למשפחה שלו שדי בסדר עם רציחות), אבל לפחות הוא יוסיף עניין.
מעניין אם הוא דאג שישחדו מישהו על מנת שהוא ישוחרר. כי היה שם קטע שאמרו שהם שקלו את השיחרור שלו לפי כמה קריטריונים ובינהם היה עד כמה גדול הסיכוי שהוא יחזור לפשע. ואני לא יכול לדמיין שמישהו חושב שהוא לא יחזור לפשע כשהמשפחה שלו בדיוק ניצחה במלחמת כנופיות.
אני תוהה אם ההתנגדות של ויקינג לאמנדה נובעת מסתם שנאת נשים או בגלל שהוא חושב שהיא לא באמת חלק מהמשפחה, בגלל שהיא רק התחתנה עם ג'ימי אז לא אמורה להיות לה מילה(כי לבירדי הוא כן סוג של מקשיב).
יש לו איזשהו אנטי לאמנדה מלכתחילה, אבל זה בעיקר כי הוא מאמין שהיא רוצה לפגוע בו.
הרי בעונה הקודמת היא גילתה שוויקינג יצא למסע ירי (שבגללו הוא נכלא) וזה גרם לכך שבאו לחסל אותו ובטעות במקום אותו, הרגו את הבן שלה. אז היא מאוד רצתה לנקום בו והיא שמחה שהוא ילך לכלא. משהו שלא זכרתי, אבל נרמז לגבי זה בפרק - זה שאיימון עשה עיסקה עם אמנדה שלפיה הוא יהרוג רק את וויקינג וזה יסיים את המלחמה בין המשפחות. זה כנראה מה שאיימון סיפר לבירדי, אבל אמנדה מכחישה את זה.
אמנדה וג'ימי ניסו להביא ילד נוסף בIVF בלי לספר לאף אחד והיא עוברת הפלה בסוף השליש הראשון (שבוע 12-13).
מסכנה
יש סיפור שכנראה ילווה את כל העונה וזו המלחמה של הקינסלה מול הטורקים, הם יצטרכו לשלם להם המון כסף, גם בגלל שעכשיו הם אחראים לחוב של איימון קנינגהם ועוד 20 מיליון כדי שהם לא יהרגו את מייקל, שהרג את הבן היחיד של הבוס הטורקי סה"כ 90 מיליון דולר.
אה, המשפחה האחרת הזאת היא טורקית? טוב אני אאמין לך ואתייחס אליהם מעכשיו בתור הטורקים.
זה בהחלט נראה שיהיה הדבר המרכזי. זה היה כבר ברור שלשם זה הולך כשבפרק סיום עונה 1 ראינו שמייקל הרג את הבן של הטורקי.
אני רק לא מבינה למה אף אחד לא העיר שברגע שהטורקים יקבלו את כול הכסף אין להם שום סיבה להשאיר את מייקל או את בני המשפחה האחרים בחיים.
דווקא כן התייחסו לזה. אחרי הפגישה נראה לי שזה היה פרנק ששאל את אמנדה מה יגרום לטורקים לוותר להם. והיא עונה שהיא עוד לא יודעת, אבל לפחות עכשיו יש להם 4 חודשים כדי לנסות למצוא פתרון.
סה"כ זה מרגיש כמו המון הכנה לפרקים הבאים, אבל זה טוב(חוץ מזה שלא ראו מספיק את מייקל).
בדיוק, לא מספיק מייקל.
אבל אני מניח שנראה יותר ממנו בהמשך.
ועכשיו שאבא שלו ושל ג'ימי חוזר, ועם מה שוויקינג לא מתכנן, יהיה הרבה בלגן.
אגב, היה את הקטע שוויקינג עוצר את הבחור השחור שעבד עבורם, שהולך עם עגלת תינוק עם הבת התינוקת שלו.
האם לא גילו שהבחור הזה בגד במשפחה שלהם? או שאני זוכר לא נכון וזה היה הבחור האחר?
בעצם לא, כי נראה לי שהבחור האחר נרצח.
אבל נראה לי שהם גילו שהוא בגד. אז למה הוא בחיים? והאם וויקינג לא יודע על זה?
בכל מקרה, למה וויקינג צריך שהוא יגייס עבורו כמה בחורים?