דיוני סדרות #117

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני חושבת שבלפחות 85% מהפעמים בסדרה הזאת הם מוצאים שיש גידול.
אני לא עושה רישום, אבל מרגיש לי שזה נתון בערך נכון
חח הכל אפשרי באמת. אבל לאשר יש מערכת יחסים שנראיית עכשיו רק יותר יציבה. אני מהמרת כרגע בעיקר על דר' רזניק, כי היה שם קטע שהרגיש טיפה פלרטטני. אולי זה רק יהיה קטע שיגרום לפארק לקנא ולעשות סופסוף צעד משמעותי יותר להחזיר אותה אליו.
אם זה יהיה בשימוש לגרום לפארק לחזור אליה אז אני בעד.
אם זה יהיה משהו רציני בינהם אז אני נגד.
זה מוזר לי שלא השלמת.
זאת לא באמת סדרה שחשוב להשלים פרקים בודדים

מה דעתכם על ריקוד עם |אזיקים|?
אני צופה עכשיו בסדרה מאה רקדנים, מישהו/י צופה?
ישנם 8 כוריאוגרפים ולכ"א מהם יש 7 רקדנים. הרקדנים עצמם מדרגים את הדרוג.
בסבוב הראשון השמנה הודחה כאשר קיבלה אפס נקודות
בסבוב השני, כ"א היה צריך לשלב אביזר.
רודי שילב אזיקים, האם יאהבו את זה או לא?
אמשיך לראות את הפרק ואעדכן ... :)
כאמור, בשלב זה (סיבוב שני) על הכוריאגרפיים היה המשימה לשלב אביזר בריקוד.
לא, הם לא, אדון |אזיקים| קיבל רק 6 רקדנים שתמכו ובו וסיים מקום אחרון והודח וגם אם רודי לא היה מסיים מקום אחרון, הוא היה מודח כי גם רקס שסיים לפני אחרון עם קולות של 9 רקדנים הודח, כי בסיבוב הזה הודחו 2 כויראגרפיים ולא אחד כבסיסוס הקודם.
בסיבוב השלישי, נשארו רק 5 כוריאגרפיים והם היו צריכים לרומם את הריקוד עם פעילות אווירית או לוליינות אחרת.
ה-2 מקומות אחרונים יילחמו ראש בראש על הישארות בתחרות.
סלין עם חמישה קולות וז'אניק עם 16 קולות יצטרכו להתחרות ראש בראש
נדע בפרק הבא.
ז'אניק עם 35 קולות הודחה.

limors2

Active member
באיחור (ובואו לא נדבר בכלל על האיחור שלי בבאפי)- תגובות לפרק האחרון!

מסכימה מאד עם מה שאמרתם על הבעייתיות של התגובה של ג׳ואל. ברור לי מאד למה הוא עשה מה שהוא עשה ושלא הייתה לו ברירה אחרת- כבר 20 שנה הוא בודד וגלמוד ושבור בעולם, לא מתחבר לאנשים (ראו מקרה טס), לא מהסס להרוג אנשים אם זה למען המטרות שלו (מבריח, מגן על המשפחה והאינטרסים שלו) ונושא את הטראומה של הבת שלו (כל דבר בערך), ועכשיו סוף סוף הוא מצא את מה שביל ופרנק איחלו לו למצוא- מישהי שבשבילה ולמענה הכל יהיה שווה את זה, וסיבה לחיות. הוא סוף סוף פתח את הלב בחזרה ומצא מישהי שתמלא את החלל שהבת שלו השאירה, אבל אחרי כל המסע הארוך הזה הפתרון של הגחליליות הוא שאלי תמות. ועוד מבלי שתהיה לו הזדמנות להיפרד ממנה. אז לא, הוא לא מוכן לקבל את זה. בכלל.

הקטע שג'ואל הורג בערך את כל האנשים בבית חולים הזה (חוץ מהאחיות אולי) היה צפוי מאוד מהרגע שאמרו לו מה הולכים לעשות. (זה גם הרגיש מאוד מטופש מצד מרלין כשהיא יודעת איזה מין איש הוא ג'ואל שהיא לא דאגה שהוא יהיה קשור למיטה חזק לפני שהוא מתעורר ואז לשמור אותו ככה עד אחרי הניתוח)
אבל מה שאהבתי זה שלא מרחו יותר מידי את סצנת האקשן שהוא הורג את כולם ומחפש את חדר הניתוח ולא התמקדו בזה כאילו זה מתח האם הוא יצליח. זה היה ברור שהוא יצליח וזה לא העניין בפרק. זה נועד להראות עד כמה רחוק הוא מוכן ללכת בשביל אלי, אבל מטרת הסדרה היא לא האקשן.
זה עוד שינוי מהמשחק לסדרה, כמובן. השלב במשחק שמוביל לבית החולים הוא התגנבות איטית במנהרות מפוצצות אינפקטד, ובביה״ח כמובן שלוקח הרב יותר זמן לחסל כל נפש חיה, אבל מצאו פתרון ממש טוב להראות את האלימות והצעדים שהוא נוקט מבלי להפוך את זה בבת אחת לסדרת אקשן. כי היא באמת לא.

בחזרה למה שהתחלתי לכתוב, ופה אני אדבר בדיוק בצורה שבה דיברתי אחרי המשחק הראשון, עם התעלמות מוחלטת מהידע שלי על המשחק השני-
אז כן, מבינה מאד את המניעים שלו, אבל זה סופר סופר בעייתי ואני בטוחה שזה לא הולך לעבור כ״כ בקלות. מילא זה שהוא רצח בי״ח שלם בחיילים וגם אנשים חפי פשע, ומילא זה שהוא השמיד את הסיכוי הפוטנציאלי לתרופה- הוא שיקר לאלי. ולא סתם שיקר לה, הוא שיקר לה על זה שהוא לקח לה את ההזדמנות לעשות משהו משמעותי למען האנושות, ואולי אפילו להציל אותה. אי אפשר באמת לדעת אם אלי הייתה מסכימה לעבור את הניתוח בתנאים האלה, אבל בהתחשב בזה שמלבד ג׳ואל לא באמת נשאר לה מישהו בחיים ושהיא הייתה ממש נחושה לנסות להגיע ולעזור לפתור את הבעיה הזו, אני משערת שהיא הייתה מסכימה. אז בטוחה שיהיה איזה פיצוץ ביניהם בעתיד, במיוחד כי בסצינה האחרונה שבה הם הלכו ביער והיא שאלה אותו על מה שקרה, נראה שהיא לא כ״כ מאמינה לו. אז נורא מעניין איך זה יתפתח בהמשך (מזל שאני יודעת) .

סה״כ עוד פרק מעולה, שחתם עונה מעולה. רק חבל שבטח נצטרך לחכות נצח עד עונה 2 ;-(

dilia snake

Well-known member
הייתי צריכה לכתוב אתמול, אבל שוב לא הרגשתי כ"כ טוב בערב אז עכשיו תוך כדי עבודה מהר-מהר.

אז זה מתחיל כמה חודשים אחרי מה שקרה בסוף העונה, לא ברור חושבת שאמרו בדיוק כמה זמן.

פרנק שרד וסובל מפוסט טראומה, מייקל(AKA בעל) מחבא מאז, ואמנדה אחראית בפועל.

ו-וויקינג משתחרר מהכלא ובסוף הפרק זה נראה כאילו גם אבא של מייקל וג'ימי (ברנדן) בדרך החוצה.

אני תוהה אם ההתנגדות של ויקינג לאמנדה נובעת מסתם שנאת נשים או בגלל שהוא חושב שהיא לא באמת חלק מהמשפחה, בגלל שהיא רק התחתנה עם ג'ימי אז לא אמורה להיות לה מילה(כי לבירדי הוא כן סוג של מקשיב).

אמנדה וג'ימי ניסו להביא ילד נוסף בIVF בלי לספר לאף אחד והיא עוברת הפלה בסוף השליש הראשון (שבוע 12-13).

יש סיפור שכנראה ילווה את כל העונה וזו המלחמה של הקינסלה מול הטורקים, הם יצטרכו לשלם להם המון כסף, גם בגלל שעכשיו הם אחראים לחוב של איימון קנינגהם ועוד 20 מיליון כדי שהם לא יהרגו את מייקל, שהרג את הבן היחיד של הבוס הטורקי סה"כ 90 מיליון דולר. אני רק לא מבינה למה אף אחד לא העיר שברגע שהטורקים יקבלו את כול הכסף אין להם שום סיבה להשאיר את מייקל או את בני המשפחה האחרים בחיים.

סה"כ זה מרגיש כמו המון הכנה לפרקים הבאים, אבל זה טוב(חוץ מזה שלא ראו מספיק את מייקל).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הייתי צריכה לכתוב אתמול, אבל שוב לא הרגשתי כ"כ טוב בערב אז עכשיו תוך כדי עבודה מהר-מהר.
אה, אז כן ראית כבר
יופי
אז זה מתחיל כמה חודשים אחרי מה שקרה בסוף העונה, לא ברור חושבת שאמרו בדיוק כמה זמן.
כן?
זה ממש לא ברור לי כמה זמן עבר.
כן שמתי לב שאמנדה אמרה שעברו 8 חודשים מאז שבנה נרצח. אבל אני לא זוכר על פני כמה זמן מתרחשת עונה 1.
פרנק שרד וסובל מפוסט טראומה,
לחלוטין לא זכרתי שקרה איתו משהו
מייקל(AKA בעל) מחבא מאז,
לחלוטין מעט מידי מייקל. אבל כן הייתה סצנת אקשן טובה איתו לפחות.
ואמנדה אחראית בפועל.
נראה לי שהיא עושה עבודה טובה ושרובם מרוצים ממנה. וברור שבעלה ומייקל יתמכו בה.
לכן לא היה לי ברור מה הקטע שוויקינג אומר שהזמן שלה ספור, כי מייקל וג'ימי יתמכו בה.
אבל אני מניח שהוא התכוון לכך שברנדן (אבא של מייקל וג'ימי) עומד להשתחרר. ואומנם הוא יותר קרוב אל מייקל וג'ימי, אבל נראה לי שהוא מתכוון לקחת את המושכות של המשפחה לידיו לחלוטין.
ו-וויקינג משתחרר מהכלא ובסוף הפרק זה נראה כאילו גם אבא של מייקל וג'ימי (ברנדן) בדרך החוצה.
אני שונא את וויקינג. חבל שהוא לא מת בעונה הקודמת. הוא כל כך מעצבן.
גם היה לי עצוב על העד הזה שרצחו בשביל שהוא ישוחרר.
ברנדן מרגיש לי כמו אדם נוראי (אפילו ביחס למשפחה שלו שדי בסדר עם רציחות), אבל לפחות הוא יוסיף עניין.
מעניין אם הוא דאג שישחדו מישהו על מנת שהוא ישוחרר. כי היה שם קטע שאמרו שהם שקלו את השיחרור שלו לפי כמה קריטריונים ובינהם היה עד כמה גדול הסיכוי שהוא יחזור לפשע. ואני לא יכול לדמיין שמישהו חושב שהוא לא יחזור לפשע כשהמשפחה שלו בדיוק ניצחה במלחמת כנופיות.
אני תוהה אם ההתנגדות של ויקינג לאמנדה נובעת מסתם שנאת נשים או בגלל שהוא חושב שהיא לא באמת חלק מהמשפחה, בגלל שהיא רק התחתנה עם ג'ימי אז לא אמורה להיות לה מילה(כי לבירדי הוא כן סוג של מקשיב).
יש לו איזשהו אנטי לאמנדה מלכתחילה, אבל זה בעיקר כי הוא מאמין שהיא רוצה לפגוע בו.
הרי בעונה הקודמת היא גילתה שוויקינג יצא למסע ירי (שבגללו הוא נכלא) וזה גרם לכך שבאו לחסל אותו ובטעות במקום אותו, הרגו את הבן שלה. אז היא מאוד רצתה לנקום בו והיא שמחה שהוא ילך לכלא. משהו שלא זכרתי, אבל נרמז לגבי זה בפרק - זה שאיימון עשה עיסקה עם אמנדה שלפיה הוא יהרוג רק את וויקינג וזה יסיים את המלחמה בין המשפחות. זה כנראה מה שאיימון סיפר לבירדי, אבל אמנדה מכחישה את זה.
אמנדה וג'ימי ניסו להביא ילד נוסף בIVF בלי לספר לאף אחד והיא עוברת הפלה בסוף השליש הראשון (שבוע 12-13).
מסכנה
יש סיפור שכנראה ילווה את כל העונה וזו המלחמה של הקינסלה מול הטורקים, הם יצטרכו לשלם להם המון כסף, גם בגלל שעכשיו הם אחראים לחוב של איימון קנינגהם ועוד 20 מיליון כדי שהם לא יהרגו את מייקל, שהרג את הבן היחיד של הבוס הטורקי סה"כ 90 מיליון דולר.
אה, המשפחה האחרת הזאת היא טורקית? טוב אני אאמין לך ואתייחס אליהם מעכשיו בתור הטורקים.
זה בהחלט נראה שיהיה הדבר המרכזי. זה היה כבר ברור שלשם זה הולך כשבפרק סיום עונה 1 ראינו שמייקל הרג את הבן של הטורקי.
אני רק לא מבינה למה אף אחד לא העיר שברגע שהטורקים יקבלו את כול הכסף אין להם שום סיבה להשאיר את מייקל או את בני המשפחה האחרים בחיים.
דווקא כן התייחסו לזה. אחרי הפגישה נראה לי שזה היה פרנק ששאל את אמנדה מה יגרום לטורקים לוותר להם. והיא עונה שהיא עוד לא יודעת, אבל לפחות עכשיו יש להם 4 חודשים כדי לנסות למצוא פתרון.
סה"כ זה מרגיש כמו המון הכנה לפרקים הבאים, אבל זה טוב(חוץ מזה שלא ראו מספיק את מייקל).
בדיוק, לא מספיק מייקל.
אבל אני מניח שנראה יותר ממנו בהמשך.
ועכשיו שאבא שלו ושל ג'ימי חוזר, ועם מה שוויקינג לא מתכנן, יהיה הרבה בלגן.

אגב, היה את הקטע שוויקינג עוצר את הבחור השחור שעבד עבורם, שהולך עם עגלת תינוק עם הבת התינוקת שלו.
האם לא גילו שהבחור הזה בגד במשפחה שלהם? או שאני זוכר לא נכון וזה היה הבחור האחר?
בעצם לא, כי נראה לי שהבחור האחר נרצח.
אבל נראה לי שהם גילו שהוא בגד. אז למה הוא בחיים? והאם וויקינג לא יודע על זה?
בכל מקרה, למה וויקינג צריך שהוא יגייס עבורו כמה בחורים?

dilia snake

Well-known member
לחלוטין לא זכרתי שקרה איתו משהו
אני חושבת שהוא הסניף יותר מידי משהו ואז הייתה לו מנת יתר?
נראה לי שהיא עושה עבודה טובה ושרובם מרוצים ממנה. וברור שבעלה ומייקל יתמכו בה.
לכן לא היה לי ברור מה הקטע שוויקינג אומר שהזמן שלה ספור, כי מייקל וג'ימי יתמכו בה.
אבל אני מניח שהוא התכוון לכך שברנדן (אבא של מייקל וג'ימי) עומד להשתחרר. ואומנם הוא יותר קרוב אל מייקל וג'ימי, אבל נראה לי שהוא מתכוון לקחת את המושכות של המשפחה לידיו לחלוטין.
גם פרנק ובירדי לדעתי בסה"כ מאשרים אותה או שפרנק היה ממשיך לנהל את העניינים.
השאלה אם ויקינג מספיק חכם(והוא לא, כל הסימנים מראים שהוא דביל וחמום מוח) כדי להבין מה הולך לקרות שאבא של מייקל וג'ימי יחזור או שויקינג אמר את זה כי הוא מנסה לקחת שליטה על העסק.
אני שונא את וויקינג. חבל שהוא לא מת בעונה הקודמת. הוא כל כך מעצבן.
אני גם לא אוהבת אותו(ומה נסגר עם הטרנינגים האלו שהוא לובש?).
מעניין אם הוא דאג שישחדו מישהו על מנת שהוא ישוחרר. כי היה שם קטע שאמרו שהם שקלו את השיחרור שלו לפי כמה קריטריונים ובינהם היה עד כמה גדול הסיכוי שהוא יחזור לפשע. ואני לא יכול לדמיין שמישהו חושב שהוא לא יחזור לפשע כשהמשפחה שלו בדיוק ניצחה במלחמת כנופיות.
אני חושבת שבקליפ הזה מהפרקים הקודמים שהיה בתחילת הפרק(או בגרסה שהדודים שלחו לי) ראו אותו(ברנדן) אומר שהוא לא יכול לעזור לויקינג בכלא בגלל שזה עלול לדפוק לו את השחרור על תנאי. אני מניחה שלאדם כמוהו אין בעיה גם לשחד, אבל גם להוריד ראש ו"להתנהג יפה" בכלא כדי שיתנו לו לצאת. הוא נראה מסוג האנשים שיש לו סבלנות והוא מסוגל לתכנן ולשחק את המשחק הארוך.
הרי בעונה הקודמת היא גילתה שוויקינג יצא למסע ירי (שבגללו הוא נכלא) וזה גרם לכך שבאו לחסל אותו ובטעות במקום אותו, הרגו את הבן שלה. אז היא מאוד רצתה לנקום בו והיא שמחה שהוא ילך לכלא. משהו שלא זכרתי, אבל נרמז לגבי זה בפרק - זה שאיימון עשה עיסקה עם אמנדה שלפיה הוא יהרוג רק את וויקינג וזה יסיים את המלחמה בין המשפחות. זה כנראה מה שאיימון סיפר לבירדי, אבל אמנדה מכחישה את זה.
זה מעניין כמה הפוליטיקה בתוך המשפחה/מאבקי הכוח יתפסו מקום העונה, מייקל וג'ימי ייקחו את הצד של אמנדה בכול מצב כמעט, השאלה היא אם הם יהיו מסוגלים להתנגד לאבא שלהם אם הדברים יובילו לשם. אני דיי בטוחה שלפרנק אין ביצים לעמוד מול ברנדן ולדעתי גם ויקינג לא מסוגל ובירדי תבחר מה שטוב למשפחה. אבל מעניין אם זה יגיע לנקודה שהם יצטרכו לבחור בין ויקינג לאמנדה ואת מי הם יזרקו מתחת לאוטובוס אם הנסיבות יידרשו, אמנדה חכמה יותר מויקינג והוא בברור נטל, אבל הוא גם הבן של פרנק.
דווקא כן התייחסו לזה. אחרי הפגישה נראה לי שזה היה פרנק ששאל את אמנדה מה יגרום לטורקים לוותר להם. והיא עונה שהיא עוד לא יודעת, אבל לפחות עכשיו יש להם 4 חודשים כדי לנסות למצוא פתרון.
אוקיי, כבר שכחתי |פנים| .
האם לא גילו שהבחור הזה בגד במשפחה שלהם? או שאני זוכר לא נכון וזה היה הבחור האחר?
היה איזה בחור שעבד עבור המשפחה ונרצח. אבל אני לא זוכרת אם הוא בגד בהם או הבחור עם התינוקת.
בכל מקרה, למה וויקינג צריך שהוא יגייס עבורו כמה בחורים?
כנראה בשביל איזה מהלך שהוא מתכנן נגד אמנדה? להשתלט על המשפחה?

Lhuna3

Well-known member
סיימתי עכשיו את עונה 3 בצפיה החוזרת שלי ביורשים לקראת עליית עונה 4 בשבוע הקרוב!
ולמרות שכבר ידעתי הכל התענגתי שוב מכל סצינה בה ואני כל כך מחכה כבר, וכל כך מתפללת שעונה 4 (ואחרונה) לא תאכזב!
|מאוהב|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סיימתי לראות את Up Here
מאוד חמודה
מאוד אהבתי שזה היה מוזיקלי. לא היה שם שום להיט, אבל באופן כללי אהבתי את כל השירים.
השחקנים מאוד נחמדים.
העלילה טובה ומה שהסדרה עושה ממש טוב זה להציג את המורכבות הפנימית של אנשים.
הסדרה בהחלט גרמה לי לחשוב על מי הקולות שאני מקשיב להם בראש שלי.

מי עוד ראה?
מי מתכנן לראות?

didalf

Well-known member
סיימתי לראות את Up Here
מאוד חמודה
מאוד אהבתי שזה היה מוזיקלי. לא היה שם שום להיט, אבל באופן כללי אהבתי את כל השירים.
השחקנים מאוד נחמדים.

מי עוד ראה?
מי מתכנן לראות?
אני מתכוונת לראות, אולי תיכף אני אתחיל.

didalf

Well-known member
סיימתי לראות את Up Here
מאוד חמודה
השחקנים מאוד נחמדים.

מי עוד ראה?
מי מתכנן לראות?
אני מתכוונת לראות, אולי תיכף אני אתחיל.
ראיתי פרק ראשון, חמוד בינתיים.

dilia snake

Well-known member
אז ברן בחוץ והוא פשוט הנסיך צ'ארמינג, גבר נחמד, ליברלי, מתקדם, טבעוני חובב חלב שיבולת שועל עם הלאטה מאצ'ה שלו.

סתם, לא. הוא מספיק להטריד מינית את אחותו(WTF?!?!?!), להטריד מינית את כלתו (הא?) , להגיד לג'ימי שהוא לא מספיק גבר (כי הוא מכבד את אשתו?) , להורות על רצח של לקוח שלהם וללמד את הנכד שלו לירות באקדח.

אבל הוא סוג של בסדר עם זה שפרנק הומו, אז יאיי?

מייקל וג'ימי לא ממש שמחים שברן בחוץ והם מודאגים והם בצד של אמנדה.

בירדי ומייקל מדברים ובירדי אומרת למייקל שהוא צריך להרחיק את ברן מאנה(לא סימן טוב אף פעם). האם ברן פגע מינית בבירדי? זה מרגיש ככה בין השורות של השיחה בין מייקל ובירדי ואם כבר, בינתיים לא אמרו כלום על אימא של מייקל וג'ימי ואני תוהה אם קרה שם משהו רע, בהתחשב בזה שברן כזה גבר מקסים.

אמנדה ממשיכה להתאבל על התינוק שהיא איבדה, ולא כזה אכפת לי מעלילות של הפלות.

ויקינג מרוצה ממש מזה שברן בחוץ והוא חושב שיום אחד הוא יהפוך לנהל את העסק. לדעתי גם ברן יודע שויקינג חתיכת טיפש חסר אחריות, והוא כנראה יעביר את העסק לאחד הבנים שלו, למרות שהם לא ממש בקטע.

ויקינג סידר מראש עם הבחור השחור(שברח לי השם שלו) להרוג את הלקוח שלהם, והוא מספיק כן עם אמנדה להגיד לה שויקינג פועל עם ברן ושהם מתכוונים להפטר ממנה.

אני תוהה אם בשלב מסוים זה יעלה שהפעולות של ויקינג הם אלו שגרמו לזה שג'יימי מת וכל הבלאגן הזה התחיל. אף אחד לא מדבר על למה אמנדה עשתה את העסקה ההיא עם איימון מלכתחילה.

חוץ מזה היה הפרק המון ממייקל, אז הייתי מרוצה.

והמבטא האירי והסלנג הזה שלהם מוציא אותי מדעתי והיו כמה קטעים שלא הצלחתי גם להתרכז בכתוביות וגם במה שהלך אז אני מפחדת שפספסתי משהו חשוב הפרק.

dilia snake

Well-known member
נמאס לי מהסדרה הזאת! זה נהיה המופע של ברג'ס, את קווין והיילי בקושי רואים, טורס מופיע פרק כן - פרק לא, את פלאט זרקו הצידה! הסדרה נהייתה פשוט פח אשפה!

לא אכפת לי מהיחסים בין אדם דה דאמב לברג'ס, לא אכפת לי מהPTSD המחורבן שלה! די כבר! זה מעצבן כל פרק לשמוע כמה קשה לה, גם לי קשה בחיים אז מה?? אתם לא שומעים אותי מיבבת כול שבוע במשך 40 דק' על חשבון זמן יקר של מישהו אחר.

והשחקנית זוועתית! נמאס לי מעיני העגלה שלה! כל הפרק הייתה לה את אותה הבעה חלולה, אם את לא אוהבת את העבודה שלך לכי מכאן!! אני אסתדר בלעדייך.

מיציתי!!

(אני לא עוזבת את הסדרה, ואולי אני שיכורה קצת, הרבה, אבל אני עצבנית ופתאום יש לי מחשבות להישאר רק עם שיקגו MED, כי גם PD וגם FIRE גורמות לי לתחושה דומה לזאת של NCIS לוס אנג'לס, רק בלי הפרקים הטובים מידי פעם)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז ברן בחוץ והוא פשוט הנסיך צ'ארמינג, גבר נחמד, ליברלי, מתקדם, טבעוני חובב חלב שיבולת שועל עם הלאטה מאצ'ה שלו.
:-D :-D :-D
סתם, לא. הוא מספיק להטריד מינית את אחותו(WTF?!?!?!), להטריד מינית את כלתו (הא?) , להגיד לג'ימי שהוא לא מספיק גבר (כי הוא מכבד את אשתו?) , להורות על רצח של לקוח שלהם וללמד את הנכד שלו לירות באקדח.
בהחלט טיפוס נוראי.
זה הרגיש לי יותר שהוא מאיים לרצוח את אמנדה, ההטרדה המינית רק הייתה בדרך אגב.
ולא סתם מלמד את הנכד שלו לירות (מה שאולי כן הגיוני שהוא יידע לעשות לאור המשפחה שלו) אבל הוא מתמרן אותו לכך שהוא יילך לרצוח את הבחור שרצח את אחיו. מה שסיכוי גדול יוביל למותו, או למאסרו.
אבל הוא סוג של בסדר עם זה שפרנק הומו, אז יאיי?
כן, יחסית רק לעג עליו בעניין הזה פעם אחת.
מייקל וג'ימי לא ממש שמחים שברן בחוץ והם מודאגים והם בצד של אמנדה.

בירדי ומייקל מדברים ובירדי אומרת למייקל שהוא צריך להרחיק את ברן מאנה(לא סימן טוב אף פעם). האם ברן פגע מינית בבירדי? זה מרגיש ככה בין השורות של השיחה בין מייקל ובירדי ואם כבר, בינתיים לא אמרו כלום על אימא של מייקל וג'ימי ואני תוהה אם קרה שם משהו רע, בהתחשב בזה שברן כזה גבר מקסים.
מעניין למה מייקל עד כדי כך שונא את ברן. כלומר זה לא שהאחרים אוהבים אותו (חוץ מוויקינג האדיוט), אבל מייקל יותר. ובאמת כמו שהזכרת זה שבירדי אומרת לו להרחיק אותו מאנה. האמת שהדבר הראשון שעלה לי בראש זה שאולי ברן הוא גזען ושנא את זה שאשתו של מייקל הייתה שחורה ומרגיש אותו דבר לגבי הבת שלו. אבל לא הייתי לו בעיה עם החברה של וויקינג אז זה לא העניין.
ג'ימי אומנם בהחלט לא שמח שברן יצא, אבל אני מפחד שכל השטויות שברן שופך לו לראש כן משפיעות עליו. בסצנה בבוקר כשדי ברור שאמנדה מוטרדת מברן הוא לחלוטין לא עמד לצידה.
אמנדה ממשיכה להתאבל על התינוק שהיא איבדה, ולא כזה אכפת לי מעלילות של הפלות.
קצת דאגתי שאמנדה תאיים על הרופאה שלה.
ויקינג מרוצה ממש מזה שברן בחוץ והוא חושב שיום אחד הוא יהפוך לנהל את העסק. לדעתי גם ברן יודע שויקינג חתיכת טיפש חסר אחריות, והוא כנראה יעביר את העסק לאחד הבנים שלו, למרות שהם לא ממש בקטע.
וויקינג אדיוט. אני די בטוח שהוא יתחרט על כך שהוא עוזר לברן.
כבר נראה לי שהוא לא מרוצה מכך שברן נותן לאנתוני לנהוג באוטו שלו.
ויקינג סידר מראש עם הבחור השחור(שברח לי השם שלו) להרוג את הלקוח שלהם, והוא מספיק כן עם אמנדה להגיד לה שויקינג פועל עם ברן ושהם מתכוונים להפטר ממנה.
אני קצת חששתי (וקצת עדיין חושש) שברן מתכנן ממש להתנקש באמנדה. אם כי קשה לי להאמין שהוא יעשה את זה.
אני תוהה אם בשלב מסוים זה יעלה שהפעולות של ויקינג הם אלו שגרמו לזה שג'יימי מת וכל הבלאגן הזה התחיל. אף אחד לא מדבר על למה אמנדה עשתה את העסקה ההיא עם איימון מלכתחילה.
אבל זה כן עלה. בפרק הזה אמנדה אומרת לפרנק שהכל התחיל בגלל שוויקינג גרם למוות של ג'יימי ואז פרנק שיקר לגבי הקשר של וויקינג בזה.
חוץ מזה היה הפרק המון ממייקל, אז הייתי מרוצה.
כן, הרבה יותר מאשר פרק שעבר.
אני שמח שגם היה עימות שלו עם ברן בסופו של דבר. אני ממש רוצה לדעת מה היה שם בעבר ועד לאן מייקל יקח את זה. כי ברן קצת איתגר אותו להרוג אותו.
עכשיו שאני חושב על זה, ברן הוא בטח זה שהפך את מייקל לרוצח, כמו שהוא עכשיו מנסה לעשות עם אנתוני.
והמבטא האירי והסלנג הזה שלהם מוציא אותי מדעתי והיו כמה קטעים שלא הצלחתי גם להתרכז בכתוביות וגם במה שהלך אז אני מפחדת שפספסתי משהו חשוב הפרק.
אני מרגיש שאת הרוב אני קולט, אבל נראה לי שהייתי הולך לאיבוד בלי הכתוביות.

היה גם את הקטע שחבר של אנה מתקשר אל מייקל מהטלפון שלה בשביל הקטע. וכמובן מייקל מוצא איפה הטלפון ומיד מגיע לשם לבדוק מה קורה.
צריך להיות אדיוט לחלוטין כדי לעבוד בטלפון על רוצח שנמצא במאפיה.
בשיחה הקצרה של מייקל עם אנה נראה שהוא עומד לספר לה שסבא שלה יצא מהכלא, אבל בסוף לא אומר על זה כלום.

dilia snake

Well-known member
נחמד מצדך שנזכרת |שפם|.

זה הרגיש לי יותר שהוא מאיים לרצוח את אמנדה, ההטרדה המינית רק הייתה בדרך אגב.
גם, אבל אני מדברת על הסצנה שהוא דחף את היד למכנסיים מול הפרצוף שלה(שזה 100% הטרדה מינית).
עניין למה מייקל עד כדי כך שונא את ברן. כלומר זה לא שהאחרים אוהבים אותו (חוץ מוויקינג האדיוט), אבל מייקל יותר
אני שמח שגם היה עימות שלו עם ברן בסופו של דבר. אני ממש רוצה לדעת מה היה שם בעבר ועד לאן מייקל יקח את זה. כי ברן קצת איתגר אותו להרוג אותו.
עכשיו שאני חושב על זה, ברן הוא בטח זה שהפך את מייקל לרוצח, כמו שהוא עכשיו מנסה לעשות עם אנתוני.
אני תוהה אם זה קשור לכמה דברים, אני גם חשבתי על זה שברן הפך מייקל לרוצח ובנוסף לזה אולי הוא עשה משהו שהוביל את מייקל להרוג (בטעות?) את אשתו ולהתמכרות לסמים. ואולי זה קשור למה שברן עשה לבירדי ולנשים באופן כללי וזה שוב מחזיר אותי לאימא של מייקל וג'ימי ומה שקרה לה( האם היא ברחה והשאירה אותם עם ברן הפסיכופת? או שהוא הרג אותה? כמובן יכול להיות שהיא מתה מוות טבעי. אבל לפי היחס של ברן לנשים לא הייתי פוסלת שום דבר. ויכול להיות שברן סתם התעלל בשניהם בתור ילדים.
וויקינג אדיוט. אני די בטוח שהוא יתחרט על כך שהוא עוזר לברן.
אתה חושב שהוא מסוגל להתחרט?
אני קצת חששתי (וקצת עדיין חושש) שברן מתכנן ממש להתנקש באמנדה. אם כי קשה לי להאמין שהוא יעשה את זה.
אם ברן ייפגע באמנדה, מייקל וג'ימי יפגעו בברן(ואני בטוחה שעוד כמה ייקחו את הצד שלהם, לא נראה לי שבירדי ממש מחבבת את אח שלה).
צריך להיות אדיוט לחלוטין כדי לעבוד בטלפון על רוצח שנמצא במאפיה.
בשיחה הקצרה של מייקל עם אנה נראה שהוא עומד לספר לה שסבא שלה יצא מהכלא, אבל בסוף לא אומר על זה כלום.
(y)

LeAnnDyIan

Well-known member
החלטתי אתמול לעשות ספיישל אפל ולצפות בכל מה שהם ממליצים לי עליו.
אז חוץ מהפרק השבועי של טד לאסו ראיתי גם:
Shrinking
The Big Door Prize
Hello Tomorrow
וגם את הסרט על טטריס.

מישהו צפה/צופה במשהו מאלה? כי אין לי כוח לכתוב לעצמי.

lemon lyman

Well-known member
מעריצי בוב אודנקירק
אתם מתכוונים לראות את הסדרה "המזל של האנק" ?
אני כן כי היא ביס והיא נשמעת לי מעניינת
לונה זוכרת שאמרתי לך שהוא מזכיר לי את לארי דיוויד אז התקציר של הסדרה
נשמע כמו העלילה שמתאימה ללארי

Lhuna3

Well-known member
מעריצי בוב אודנקירק
אתם מתכוונים לראות את הסדרה "המזל של האנק" ?
אני כן כי היא ביס והיא נשמעת לי מעניינת
לונה זוכרת שאמרתי לך שהוא מזכיר לי את לארי דיוויד אז התקציר של הסדרה
נשמע כמו העלילה שמתאימה ללארי
כבר יש אותה ביס?
אני בהחלט אנסה!

למעלה