בהחלט מטריד העולם שאנחנו חיים בואגב יש לי דודה שחיה בארה"ב, ומאמינה באמת שהקורונה לא היתה אמיתית.
אין לי מה לעשות חוץ מלהמנע מלדבר איתה על זה.
בהחלט מטריד העולם שאנחנו חיים בואגב יש לי דודה שחיה בארה"ב, ומאמינה באמת שהקורונה לא היתה אמיתית.
אין לי מה לעשות חוץ מלהמנע מלדבר איתה על זה.
בפרק הגמר יש שני שלבים כאשר הראשון הוא ריקוד עם 50 רקדנים והשני הוא עם כל ה-100 רקדנים.מסתבר שיש לא רק אזיקים אלא גם BDSM ועוד בחצי גמר
בסבב השני היה אזיקים ובחצי הגמר יש שוט ובקיצור BDSM
האזיקים גרמו להדחה של רודי,ישנן 2 הופעות, תחילה כ"א מ-4 הכוריאוגרפיים מגריל עשור שהוא צריך לרקוד אותו, שנות ה-60,70,80 ו-90&2000.המשימה היא נרטיב, קרי יש לך סיפור וצריך לרקוד לפיו, ברנדי בחרה ב-BDSM,את זה נדע בפרק הבא, למרות שכבר אפשר לדעת הפרק.ברנדי עם ריקוד ה-BDSM עולה לגמר מהמקום הראשון בפער עצום ומצטרף אליה קינן.
את מאמינה שאני סוף סוף ראיתי?אתה מחכה שאכתוב?
כן, אבל מאוד מטריד.בקטע החיובי היה רק קטע מוזר אחד עם ברן ובירדי(עם הבושם).
אני מאוד מקווה שלא יהיה חזית בין מייקל וג'ימי.אז יש מתח במשפחה, ברן מערער על הסמכות של אמנדה, וזה מחלחל גם לנישואין של ג'ימי ואמנדה ובין היחסים בינה לבין אנטוני, והיה את הקטע שהוא ראה בסוף את מייקל ואמנדה יחד (חשבתי שהם יתנשקו, אבל לא), רק כדי להוסיף עוד שמן למדורה (וגם ג'ימי כבר הזכיר שמייקל ואמנדה שכבו אני תוהה אם זה גם יפתח חזית בין ג'ימי למייקל).
האמת שעד כמה שאני חושב שברן נוראי, אני ממש רוצה שהוא ינצח בויכוח הזה.ברן לא רוצה לשלם לטורקים ואז הטורקייה מתקשרת לאמנדה ואומרת לה שהיא באה לקחת את הכסף.
זה היה נראה כאילו יש לו משבר דתי בפרקים הקודמים. עכשיו אני תוהה אם אולי זה משבר בריאותי באמת (יכול להיות שאמת גילו לו סרטן והוא לא מספר לאחרים).מה עובר על פרנק?
זה בדיוק מה שאמרתי שיקרה בשבוע שעבר - שויקינג יתחרט על כך שהוא בצד של ברן.ג'ימי מספר לברן שקם (הבחור השחור) בוגד, ברן מתעצבן ומסתבר שויקינג לא ידע(וקיבלנו עוד תזכורת שהוא אידיוט בקטע עם הבחור שבא להרוג אותם ואז ירה בעצמו) ובסוף ברן אמר לויקינג להרוג את קם והוא לא מרוצה מזה ואני גם חושבת שויקינג מתחיל באיזו פינה בעצמו להתחרט קצת אולי שברן חזר.
אני חושב שבטח בעבר זה לפחות היה ככה עם אמנדה. אני באמת תוהה אם זה היה ככה גם עם אשתו של מייקל.בירדי רוצה שניקי תהיה מעורבת יותר במה שקורה כדי לרסן את ויקינג במידת הצורך, אני תוהה אם זה היה ככה גם עם אמנדה והאישה של מייקל.
אנה שלחה למייקל הודעה שהיא פגשה את אבא שלו.ברן נפגש עם אנה ואז מייקל גילה(מי שלח לו הודעה? ג'ימי?) והוא התחרפן ממש, הוא הלך לבית של בירדי ואיים על ברן שהוא יהרוג אותו בפעם הבאה שהוא יתקרב אליה (ובצדק, כי ברן דוחה בטירוף), הוא שלף אקדח ולחץ על ההדק ולמרות שהתברר שהאקדח לא היה טעון זה היה קטע חזק ממש, וכבר ראינו את מייקל יורה באנשים אז זה לא כזה מפתיע שהוא יהרוג גם את ברן בכזאת קלות ,בטח כדי להגן על האנה.
כן, פרק ממש טוב.סה"כ עוד פרק טוב .
וגם היה את הקטע שבפגישה המשפחתית הוא קבע בשביל בירדי מה שהיא רוצה. ונראה שהיא פחדה לומר משהו אחר
אני תוהה אם הוא יישבר תחת הלחץ ויחפש אופציה שלישית. ואני קצת מרגישה רע בשבילו שגם ברן וגם אמנדה דורכים עליו ובו זמנית מושכים אותו לכיוונים אחרים.ג'ימי מעצבן אותי עם איך שהוא מקשיב לאבא שלו. אם כי אמנדה באמת מותחת את הגבולות איתו. היא יודעת שהוא תחת לחץ של אביו, אבל היא כאילו מגדילה את הלחץ מהצד השני ככה שנראה לי יותרת סיכוי שג'ימי בסוף באמת יתנגד לה
לדעתי הוא סמרטוט והוא מפחד להתנגד לאבא שלו בקטע הזה.אם כי בכל מקרה אני מופתע שהוא בסדר עם זה שאנתוני מצטרף לעסקים משפחתיים אחרי שג'יימי מת.
כן, אבל הקטע שזה ייתן לקינסלה זמן נשימה למצוא פתרון ושהם כרגע לא הורגים את מייקל, לא?פשוט כי ברור הרי שהטורקים לא ירפו מהם גם אחרי שהם ישלמו את ה90 מיליון. ובגלל שברור שזה יסתבך. אז אני רוצה שזה כבר יקרה.
.אבל תכלס באמת היו צריכים לחסל אותו בעונה שעברה כשהוא בגד בהם. וזה גם מטופש שאמנדה, מייקל וג'ימי לא סיפרו לאף אחד שהוא בגד כי האחרים המשיכו לסמוך עליו.
זה מה שאני הבנתי, כי הוא כיוון את הנשק אל ויקינג ואז היה ריקושט מהזכוכית המשוריינת.אז כשהייתה ירייה והבחור עצמו מת בהתחלה חשבתי שהוא ירה בזכוכית והכדור עשה ריקושט חזרה עליו וככה הרג אותו.
אני חושבת שאחר כך כולם צחקו על זה שהוא פגע בעצמו במקום בויקינג. כי אין סיבה שהוא יתאבד, בטח לא שאחרי שראינו את הלוויה של אח שלו ואימא שלו ביקשה שלא ישאיר אותה לבד.אבל אם הבנתי אז הבחור בעצם ירה בעצמו. ואני לא מבין למה שהוא יעשה את זה. כלומר אני מבין שאם הוא היה הורג את ויקינג אז בטוח היו תופסים אותו והוא היה הולך לכלא, אבל למה להרוג את עצמו? ממש לא הבנתי.
לא הבנתי שהיא רוצה שהיא תרגל אחרי ויקינג, אלא שבירדי חוששת בגלל שברן בסביבה ו-ויקינג אידיוט. התפקיד של בירדי הוא כמו אימא כזאת של כולם והיא פשוט רוצה לשמור אותם בחיים.נראה שניקי מבינה טוב מאוד שבירדי רוצה שהיא תרגל אחרי ויקינג ומבינה שזאת מניפולציה. אבל עם כמה שהיא רואה שויקינג עושה החלטות דפוקות נראה לי שהיא תשתף פעולה עם בירדי למענו.
אז פספסתי את זה.אנה שלחה למייקל הודעה שהיא פגשה את אבא שלו
כן, זה גם התחושה שלי. זה נראה כאילו הוא היה יותר מודאג מזה שהוא יהרוג אותו בבית של בירדי באותו הרגע מאשר שהוא יהרוג באופן כללי. אבל אני לא חושבת שברן יעשה משהו נגד מייקל.אבל התגובה שלו גורמת לחשוב שיש משהו יותר בזה.
מה שהיה ממש כיף בסצנה הזאת היה שראו שברן באמת מעורער ומפוחד ממייקל. ומייקל האדם היחיד עד כה שהצליח לערער את ברן. נראה לי שהוא מאמין שמייקל יהרוג אותו אם הוא ירחיק לכת. אבל אני לא בטוח אם זה יעצור אותו.
לדעתי פרק 3 עדיין מחזיק בשיאואני חשבתי שפרק 3 יהיה השיא של הסדרה אני לא יודעת אם פרק 5 יותר טוב מ-3, אבל הוא בהחלט מתמודד רציני על התואר.
כמו שכתבתי בהודעה שלי, אני דווקא הייתי כמעט בטוח שמישהו מהם ננשך.אולי אני תמימה, אבל לא עלה בדעתי שמישהו מהם יינשך עד הרגע שסאם מראה לאלי את הנשיכה. והייתי אפילו אופטימית שאולי הדם שלה יעזור לו באמת. זה היה כ"כ חמוד מצידה למרוח את הדם שלה על הנשיכה שלו ולהגיד שהדם שלה זה התרופה . ובכלל אלי, אויש איזה חמודה מה זה הדבר המדהים הזה? אני מתה עליה.
האמת לא חשבתי על זה ככה. זה פירוש מעניין באמת.אבל הכי עצוב זה אחרי שסאם ננשך הוא שואל את אלי "האם כשאתה הופך למפלצת, זה עדיין אתה בפנים?" ברור שהוא שואל במובן הליטרלי של ההפיכה לזומבים, אבל לדעתי יש פה שאלה מטאפורית רחבה יותר של מה קורה לאנשים במצב פוסט אפוקליפטי ואם הם הופכים למפלצות (מטאפוריות), וכמה אנושיות שלהם נשארת בפנים.
אולי באמת. לא חשבתי על זה ממש. אבל אני מניח שגם לה יש איזה כללים של כבוד ומבחינתה זה לא משהו שהיא תשקר עליו.אם אני חייבת לנטפק, הקטע שטיפה לא היה הגיוני זה שהנרי שואל את קת'רין אם הוא יסגיר את עצמו אם היא תיתן לילדים ללכת, ושהיא אומרת לו -לא, שהיא תהרוג גם אותם. הקטע הלא אמין זה לא שהיא הייתה מוכנה להרוג את הילדים, אלא שהיא אמרה לו את זה. למה? טכנית יותר הגיוני לשקר לו ולהגיד שכן, ואז להרוג את כולם בכל מקרה.
סיימתי לראות את Up Here
מאוד חמודה
מאוד אהבתי שזה היה מוזיקלי. לא היה שם שום להיט, אבל באופן כללי אהבתי את כל השירים.
השחקנים מאוד נחמדים.
העלילה טובה ומה שהסדרה עושה ממש טוב זה להציג את המורכבות הפנימית של אנשים.
הסדרה בהחלט גרמה לי לחשוב על מי הקולות שאני מקשיב להם בראש שלי.
מי עוד ראה?
מי מתכנן לראות?
סיימתי גם, נחמד אבל לא עפתי.עדי, אני תלויה בך אם לראות או לא
תעדכני אם זה שווה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.