דיוני סדרות #117

מסתבר שיש לא רק אזיקים אלא גם BDSM ועוד בחצי גמר :rolleyes:
בסבב השני היה אזיקים ובחצי הגמר יש שוט ובקיצור BDSM
האזיקים גרמו להדחה של רודי,
ישנן 2 הופעות, תחילה כ"א מ-4 הכוריאוגרפיים מגריל עשור שהוא צריך לרקוד אותו, שנות ה-60,70,80 ו-90&2000.
המשימה היא נרטיב, קרי יש לך סיפור וצריך לרקוד לפיו, ברנדי בחרה ב-BDSM,
את זה נדע בפרק הבא, למרות שכבר אפשר לדעת הפרק.
ברנדי עם ריקוד ה-BDSM עולה לגמר מהמקום הראשון בפער עצום :rolleyes: ומצטרף אליה קינן.
בפרק הגמר יש שני שלבים כאשר הראשון הוא ריקוד עם 50 רקדנים והשני הוא עם כל ה-100 רקדנים.
ברנדי ניצחה בפער עצום וזכתה ב-100000$

דיברגנט חדש

Well-known member
סדרה בת 7 פרקים על אסירים שנידונים למוות שנשארים בסימולציה על אי בגיל שבו הם עשו את העברות שלהם ויש את גיבורת הסדרה שהיא גבריאלה צייס שהיא מזוכה לאחר 25 שנה כשהתברר שבעלה היה הרוצח של אימה והפליל אותה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אתה מחכה שאכתוב?
את מאמינה שאני סוף סוף ראיתי?
אז כן.
מזל שאני לא עובד בחול המועד
בקטע החיובי היה רק קטע מוזר אחד עם ברן ובירדי(עם הבושם).
כן, אבל מאוד מטריד.
וגם היה את הקטע שבפגישה המשפחתית הוא קבע בשביל בירדי מה שהיא רוצה. ונראה שהיא פחדה לומר משהו אחר.
אז יש מתח במשפחה, ברן מערער על הסמכות של אמנדה, וזה מחלחל גם לנישואין של ג'ימי ואמנדה ובין היחסים בינה לבין אנטוני, והיה את הקטע שהוא ראה בסוף את מייקל ואמנדה יחד (חשבתי שהם יתנשקו, אבל לא), רק כדי להוסיף עוד שמן למדורה (וגם ג'ימי כבר הזכיר שמייקל ואמנדה שכבו אני תוהה אם זה גם יפתח חזית בין ג'ימי למייקל).
אני מאוד מקווה שלא יהיה חזית בין מייקל וג'ימי.
אנתוני מעצבן אותי, אבל אני מפחד שיקרה לו משהו בגלל שזה יהיה פשוט נוראי שאמנדה תאבד עוד ילד.
ג'ימי מעצבן אותי עם איך שהוא מקשיב לאבא שלו. אם כי אמנדה באמת מותחת את הגבולות איתו. היא יודעת שהוא תחת לחץ של אביו, אבל היא כאילו מגדילה את הלחץ מהצד השני ככה שנראה לי יותרת סיכוי שג'ימי בסוף באמת יתנגד לה.
אם כי בכל מקרה אני מופתע שהוא בסדר עם זה שאנתוני מצטרף לעסקים משפחתיים אחרי שג'יימי מת.
ברן לא רוצה לשלם לטורקים ואז הטורקייה מתקשרת לאמנדה ואומרת לה שהיא באה לקחת את הכסף.
האמת שעד כמה שאני חושב שברן נוראי, אני ממש רוצה שהוא ינצח בויכוח הזה.
פשוט כי ברור הרי שהטורקים לא ירפו מהם גם אחרי שהם ישלמו את ה90 מיליון. ובגלל שברור שזה יסתבך. אז אני רוצה שזה כבר יקרה.
בכל מקרה לדעתי הדמויות שבאמת אכפת לנו מהם בטוחות. ואולי הטורקים יהרגו את ברן במלחמה וזה יהיה נחמד.
מה עובר על פרנק?
זה היה נראה כאילו יש לו משבר דתי בפרקים הקודמים. עכשיו אני תוהה אם אולי זה משבר בריאותי באמת (יכול להיות שאמת גילו לו סרטן והוא לא מספר לאחרים).
בכל מקרה הוא נורא בלחץ מכל העניין עם אחיו.
כמובן שהוא רוצה שברן ימות. הבעיה היא שהוא בטח רוצה שהבן שלו יחיה.
ג'ימי מספר לברן שקם (הבחור השחור) בוגד, ברן מתעצבן ומסתבר שויקינג לא ידע(וקיבלנו עוד תזכורת שהוא אידיוט בקטע עם הבחור שבא להרוג אותם ואז ירה בעצמו) ובסוף ברן אמר לויקינג להרוג את קם והוא לא מרוצה מזה ואני גם חושבת שויקינג מתחיל באיזו פינה בעצמו להתחרט קצת אולי שברן חזר.
זה בדיוק מה שאמרתי שיקרה בשבוע שעבר - שויקינג יתחרט על כך שהוא בצד של ברן.
חבל לי על קם שימות כי ראינו שיש לו תינוקת. אבל תכלס באמת היו צריכים לחסל אותו בעונה שעברה כשהוא בגד בהם. וזה גם מטופש שאמנדה, מייקל וג'ימי לא סיפרו לאף אחד שהוא בגד כי האחרים המשיכו לסמוך עליו.

כל הקטע עם הבחור ההוא שבא להרוג אותם היה לי מוזר. קודם כל זה שבהתחלה לא הבנתי של מי ההלוויה. אז כשקלטתי שזה הסוחר סמים שהם הרגו בפרק הקודם אז הבנתי. אבל זה כזה אדיוטי שהוא הלך לרצוח אותם בעצמו ואפילו לא שלח מישהו לבדוק שהכניסה לפאב פשוטה.
האמת שהשיטת אבטחה הזאת שצריך מישהו לפתוח מבפנים היא מעולה. במיוחד כשהם יכולים לנעול את מי שבא בין הדלתות.
ויקינג באמת היה אידיוט באיך שהוא התגרה בבחור שהיה כלוא שם. אבל לא הבנתי מה קרה אחרי זה. כי בהתחלה חשבתי שהבחור באמת יירה בו דרך הזכוכית. ותהיתי האם זאת זכוכית משוריינת וויקינג יודע את זה. אז כשהייתה ירייה והבחור עצמו מת בהתחלה חשבתי שהוא ירה בזכוכית והכדור עשה ריקושט חזרה עליו וככה הרג אותו. אבל אם הבנתי אז הבחור בעצם ירה בעצמו. ואני לא מבין למה שהוא יעשה את זה. כלומר אני מבין שאם הוא היה הורג את ויקינג אז בטוח היו תופסים אותו והוא היה הולך לכלא, אבל למה להרוג את עצמו? ממש לא הבנתי.
בירדי רוצה שניקי תהיה מעורבת יותר במה שקורה כדי לרסן את ויקינג במידת הצורך, אני תוהה אם זה היה ככה גם עם אמנדה והאישה של מייקל.
אני חושב שבטח בעבר זה לפחות היה ככה עם אמנדה. אני באמת תוהה אם זה היה ככה גם עם אשתו של מייקל.
נראה שניקי מבינה טוב מאוד שבירדי רוצה שהיא תרגל אחרי ויקינג ומבינה שזאת מניפולציה. אבל עם כמה שהיא רואה שויקינג עושה החלטות דפוקות נראה לי שהיא תשתף פעולה עם בירדי למענו.
ברן נפגש עם אנה ואז מייקל גילה(מי שלח לו הודעה? ג'ימי?) והוא התחרפן ממש, הוא הלך לבית של בירדי ואיים על ברן שהוא יהרוג אותו בפעם הבאה שהוא יתקרב אליה (ובצדק, כי ברן דוחה בטירוף), הוא שלף אקדח ולחץ על ההדק ולמרות שהתברר שהאקדח לא היה טעון זה היה קטע חזק ממש, וכבר ראינו את מייקל יורה באנשים אז זה לא כזה מפתיע שהוא יהרוג גם את ברן בכזאת קלות ,בטח כדי להגן על האנה.
אנה שלחה למייקל הודעה שהיא פגשה את אבא שלו.
ברור שמייקל לא ירצה שאדם דוחה כמו ברן יהיה בקשר עם אנה. אבל התגובה שלו גורמת לחשוב שיש משהו יותר בזה.
מה שהיה ממש כיף בסצנה הזאת היה שראו שברן באמת מעורער ומפוחד ממייקל. ומייקל האדם היחיד עד כה שהצליח לערער את ברן. נראה לי שהוא מאמין שמייקל יהרוג אותו אם הוא ירחיק לכת. אבל אני לא בטוח אם זה יעצור אותו.
סה"כ עוד פרק טוב (y) (y) .
כן, פרק ממש טוב.
גם הרגיש שקרה המון בשביל פרק אחד.

משהו נוסף:
הקטע המוזר של הסוחר סמים שפועל דרך בית ספר מונטסורי של ילדים קטנים

dilia snake

Well-known member
וגם היה את הקטע שבפגישה המשפחתית הוא קבע בשביל בירדי מה שהיא רוצה. ונראה שהיא פחדה לומר משהו אחר
(y)
ג'ימי מעצבן אותי עם איך שהוא מקשיב לאבא שלו. אם כי אמנדה באמת מותחת את הגבולות איתו. היא יודעת שהוא תחת לחץ של אביו, אבל היא כאילו מגדילה את הלחץ מהצד השני ככה שנראה לי יותרת סיכוי שג'ימי בסוף באמת יתנגד לה
אני תוהה אם הוא יישבר תחת הלחץ ויחפש אופציה שלישית. ואני קצת מרגישה רע בשבילו שגם ברן וגם אמנדה דורכים עליו ובו זמנית מושכים אותו לכיוונים אחרים.
אם כי בכל מקרה אני מופתע שהוא בסדר עם זה שאנתוני מצטרף לעסקים משפחתיים אחרי שג'יימי מת.
לדעתי הוא סמרטוט והוא מפחד להתנגד לאבא שלו בקטע הזה.
פשוט כי ברור הרי שהטורקים לא ירפו מהם גם אחרי שהם ישלמו את ה90 מיליון. ובגלל שברור שזה יסתבך. אז אני רוצה שזה כבר יקרה.
כן, אבל הקטע שזה ייתן לקינסלה זמן נשימה למצוא פתרון ושהם כרגע לא הורגים את מייקל, לא?
אבל תכלס באמת היו צריכים לחסל אותו בעונה שעברה כשהוא בגד בהם. וזה גם מטופש שאמנדה, מייקל וג'ימי לא סיפרו לאף אחד שהוא בגד כי האחרים המשיכו לסמוך עליו.
(y).
לא שאכפת לי מהקטע של התינוקת.
אז כשהייתה ירייה והבחור עצמו מת בהתחלה חשבתי שהוא ירה בזכוכית והכדור עשה ריקושט חזרה עליו וככה הרג אותו.
זה מה שאני הבנתי, כי הוא כיוון את הנשק אל ויקינג ואז היה ריקושט מהזכוכית המשוריינת.
אבל אם הבנתי אז הבחור בעצם ירה בעצמו. ואני לא מבין למה שהוא יעשה את זה. כלומר אני מבין שאם הוא היה הורג את ויקינג אז בטוח היו תופסים אותו והוא היה הולך לכלא, אבל למה להרוג את עצמו? ממש לא הבנתי.
אני חושבת שאחר כך כולם צחקו על זה שהוא פגע בעצמו במקום בויקינג. כי אין סיבה שהוא יתאבד, בטח לא שאחרי שראינו את הלוויה של אח שלו ואימא שלו ביקשה שלא ישאיר אותה לבד.
נראה שניקי מבינה טוב מאוד שבירדי רוצה שהיא תרגל אחרי ויקינג ומבינה שזאת מניפולציה. אבל עם כמה שהיא רואה שויקינג עושה החלטות דפוקות נראה לי שהיא תשתף פעולה עם בירדי למענו.
לא הבנתי שהיא רוצה שהיא תרגל אחרי ויקינג, אלא שבירדי חוששת בגלל שברן בסביבה ו-ויקינג אידיוט. התפקיד של בירדי הוא כמו אימא כזאת של כולם והיא פשוט רוצה לשמור אותם בחיים.
אנה שלחה למייקל הודעה שהיא פגשה את אבא שלו
אז פספסתי את זה.
אבל התגובה שלו גורמת לחשוב שיש משהו יותר בזה.
מה שהיה ממש כיף בסצנה הזאת היה שראו שברן באמת מעורער ומפוחד ממייקל. ומייקל האדם היחיד עד כה שהצליח לערער את ברן. נראה לי שהוא מאמין שמייקל יהרוג אותו אם הוא ירחיק לכת. אבל אני לא בטוח אם זה יעצור אותו.
כן, זה גם התחושה שלי. זה נראה כאילו הוא היה יותר מודאג מזה שהוא יהרוג אותו בבית של בירדי באותו הרגע מאשר שהוא יהרוג באופן כללי. אבל אני לא חושבת שברן יעשה משהו נגד מייקל.

keren or5

Well-known member
ואני חשבתי שפרק 3 יהיה השיא של הסדרה ;-( אני לא יודעת אם פרק 5 יותר טוב מ-3, אבל הוא בהחלט מתמודד רציני על התואר.
אולי אני תמימה, אבל לא עלה בדעתי שמישהו מהם יינשך עד הרגע שסאם מראה לאלי את הנשיכה. והייתי אפילו אופטימית שאולי הדם שלה יעזור לו באמת. זה היה כ"כ חמוד מצידה למרוח את הדם שלה על הנשיכה שלו ולהגיד שהדם שלה זה התרופה |לב-ש|. ובכלל אלי, אויש איזה חמודה מה זה הדבר המדהים הזה? אני מתה עליה.
אני שמחה שלא הייתי צריכה לחכות שבוע בין פרק 4 ל-5, כי הייתי משתגעת. אני חושבת שבסיפור הכולל של שני הפרקים האלה העלו הרבה יותר שאלות מוסריות מאשר הפרקים שלפני (גם בהם היה אבל פחות). הנרי טוען שהוא איש רע למרות שהוא עשה מה שהוא עשה למען אח שלו הקטן. וג'ואל מודה לאלי שהוא עשה דברים כמו אלה שהעמידו פנים שהם פצועים רק בשביל לשדוד אותם. אבל הכי עצוב זה אחרי שסאם ננשך הוא שואל את אלי "האם כשאתה הופך למפלצת, זה עדיין אתה בפנים?" ברור שהוא שואל במובן הליטרלי של ההפיכה לזומבים, אבל לדעתי יש פה שאלה מטאפורית רחבה יותר של מה קורה לאנשים במצב פוסט אפוקליפטי ואם הם הופכים למפלצות (מטאפוריות), וכמה אנושיות שלהם נשארת בפנים. כמו כל סיפור אפוקליפסת זומבים המעניין הוא יותר אך זה משפיע על האנשים שלא נדבקו.

אם אני חייבת לנטפק, הקטע שטיפה לא היה הגיוני זה שהנרי שואל את קת'רין אם הוא יסגיר את עצמו אם היא תיתן לילדים ללכת, ושהיא אומרת לו -לא, שהיא תהרוג גם אותם. הקטע הלא אמין זה לא שהיא הייתה מוכנה להרוג את הילדים, אלא שהיא אמרה לו את זה. למה? טכנית יותר הגיוני לשקר לו ולהגיד שכן, ואז להרוג את כולם בכל מקרה. אבל אני חושבת שהתשובה שלה יותר התקשרה לכל נושא הפרק שדיבר על מוסר רלטיבי. היא אמרה שאולי סאם היה צריך למות כדי שאח שלה יחיה. האם היא צודקת? מי יודע. הנרי הוא לא איש רע, הוא פשוט איש בסיטואציה בלתי אפשרית. הרגשתי שהדמות של קת'רין כאילו היא קצת שם כדי יותר להעביר את המסר שאם היא הייתה סולחת להנרי כמו שאח שלה אמר לה, ולא ממשיכה לחפש אותו, היא הייתה מונעת אולי את ההתפרצות של הזומבים שאכלו בערך את כל העיירה.
אבל הקטע שקת'רין הייתה דמות שטוחה מדי ולא אמינה, זה נסלח בעיני כי העוקץ האמיתי בפרק קרה אחרי שחשבנו שהם נמלטו מהסכנה וחשבנו שהם כבר מוגנים, אבל אז גילינו שסאם ננשך.

אגב, יש כל מיני דברים בסדרה הזאת שמזכירים לי את הסרט המעולה "מקום שקט"

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ואני חשבתי שפרק 3 יהיה השיא של הסדרה ;-( אני לא יודעת אם פרק 5 יותר טוב מ-3, אבל הוא בהחלט מתמודד רציני על התואר.
לדעתי פרק 3 עדיין מחזיק בשיא

אז כמובן שכתבנו על הפרק גם בעבר. למעשה באותו שרשור דיוני סדרות 114.
ההודעה של לונה היא #72 ושלי #79

אולי אני תמימה, אבל לא עלה בדעתי שמישהו מהם יינשך עד הרגע שסאם מראה לאלי את הנשיכה. והייתי אפילו אופטימית שאולי הדם שלה יעזור לו באמת. זה היה כ"כ חמוד מצידה למרוח את הדם שלה על הנשיכה שלו ולהגיד שהדם שלה זה התרופה |לב-ש|. ובכלל אלי, אויש איזה חמודה מה זה הדבר המדהים הזה? אני מתה עליה.
כמו שכתבתי בהודעה שלי, אני דווקא הייתי כמעט בטוח שמישהו מהם ננשך.
אבל הכי עצוב זה אחרי שסאם ננשך הוא שואל את אלי "האם כשאתה הופך למפלצת, זה עדיין אתה בפנים?" ברור שהוא שואל במובן הליטרלי של ההפיכה לזומבים, אבל לדעתי יש פה שאלה מטאפורית רחבה יותר של מה קורה לאנשים במצב פוסט אפוקליפטי ואם הם הופכים למפלצות (מטאפוריות), וכמה אנושיות שלהם נשארת בפנים.
האמת לא חשבתי על זה ככה. זה פירוש מעניין באמת.
אם אני חייבת לנטפק, הקטע שטיפה לא היה הגיוני זה שהנרי שואל את קת'רין אם הוא יסגיר את עצמו אם היא תיתן לילדים ללכת, ושהיא אומרת לו -לא, שהיא תהרוג גם אותם. הקטע הלא אמין זה לא שהיא הייתה מוכנה להרוג את הילדים, אלא שהיא אמרה לו את זה. למה? טכנית יותר הגיוני לשקר לו ולהגיד שכן, ואז להרוג את כולם בכל מקרה.
אולי באמת. לא חשבתי על זה ממש. אבל אני מניח שגם לה יש איזה כללים של כבוד ומבחינתה זה לא משהו שהיא תשקר עליו.
*האמת שאני בכלל לא זוכר שהיא אמרה שהיא כן תהרוג אותם.

didalf

Well-known member
סיימתי לראות את Up Here
מאוד חמודה
מאוד אהבתי שזה היה מוזיקלי. לא היה שם שום להיט, אבל באופן כללי אהבתי את כל השירים.
השחקנים מאוד נחמדים.
העלילה טובה ומה שהסדרה עושה ממש טוב זה להציג את המורכבות הפנימית של אנשים.
הסדרה בהחלט גרמה לי לחשוב על מי הקולות שאני מקשיב להם בראש שלי.

מי עוד ראה?
מי מתכנן לראות?
עדי, אני תלויה בך אם לראות או לא
תעדכני אם זה שווה
סיימתי גם, נחמד אבל לא עפתי.
לא התחברתי כ"כ לזוג הראשי כל אחד בנפרד וגם כזוג, אז לא הייתי מושקעת רגשית בקשר שלהם שזה בתכלס כל הסדרה.
אבל לאדעת אולי את כן תאהבי.

למעלה