דיוני סדרות #117

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אמרתי אז אעשה

אז מה זה בדיוק אומר שהמכונה אומרת לאנשים מה הגורל שלהם.
האם זה שונה מייעוד?
או מפוטנציאל?
כי לדעתי זה כן.
זה לא מה שאפשר להגיע אליו. זה מה שבאמת יהיה.

ומהבחינה הזאת דאסטי לא צריך להתעצבן על גורלו כי זה פשוט אומר שהוא הגיע כבר לגורל שלו. בעצם אולי זה אומר שהוא ימות בקרוב :-(
אבל בכל מקרה אפשר להבין למה הוא מעוצבן.
לי זה נראה איכשהו שזה שהגורל שלו כולל סלאש בין מורה ושרקן זה מרגיש יותר רע מאשר אם זה פשוט היה מורה.

ומה הקטע של הנקודות הכחולות שיש לו על התחת?
לפחות עכשיו החליפו רופאה אז הוא יכול ללכת אליה בלי שהוא יצטרך ללכת אל אמא שלו.

בעניין הרופאה החדשה - אני כבר לא זוכר מה היא ראתה שהגורל שלה. אבל אם אני זוכר נכון זה גרם לכך שהיא מרגישה שהיא לא יודעת שום דבר.
ובעניין הרופאה המקורית, אמא של דאסטי, מצחיק שדי כמו דאסטי היא קיבלה גורל שהוא מתאים לחלוטין למקצוע שלה בהווה. אבל איכשהו היא פירשה את זה כסימן לכך שהיא צריכה לעזוב את בעלה ולצאת לטיול.
הקטעים עם האבא של דאסטי שקיבל בהתלהבות את הגורל שלו של להיות דוגמן מצחיקים.

בכלל כל העיירה די משתגעת עם גילוי הגורלות שלהם ורובם משנים את כיוון חייהם. כמו המנהלת שהתחילה לנסוע באופנוע. והתאונה שלה לא מרתיעה אותה בכלל.

אז כל כל פרק נקרא על שם דמות אחרת ומתמקד בה. וחוץ מהפרק הראשון, הגורל של האדם של פרק מסוים נחשף בסוף הפרק הקודם.
הגורל של קאס נחשף בסוף הפרק הראשון ואז הגורל של ג'ייקוב נחשף בסוף הפרק השני.

דאסטי מרגיש בהתחלה כאילו יש לו חיים מושלמים עם אשה ובת אוהבים.
אבל די מהר אנחנו מגלים שהמצב ממש לא אידיאלי. הבת מתאבלת על המוות של החבר שלה. ואשתו עושה רושם יותר מעמידה פנים שהיא מאושרת בחיים שלה. ומתחילה להראות את זה. בעיקר היה לי חבל בסצנה בתחילת הפרק שלה שהיא עם החברה שלה במכולת ומתלוננת על כך שהיא צריכה לקנות לו 40 מתנות וזה מסורת שהיא עייפה ממנה לחלוטין.
הקטע שהגורל שלה זה Royalty זה לחלוטין מוזר. אם כי ברגע שגילינו שאמא שלה לסבית אז תהיתי אם היא מתרומת זרע ואז אולי האבא הביולוגי שלה הוא איזה נסיך או משהו.
אמא שלה נוראית ברמות ושמחתי שבסוף היא עמדה מולה.

אז פרק 3 הפתיע יותר כשהוא פתאום מתמקד בנער הזה ג'ייקוב. שמסתבר שהוא אחיו התאום הזהה של מי שהיה חבר של טרינה (הבת של דאסטי וקאס).
והגורל שלו זה להיות גיבור, מה שנראה שהוא כבר מקיים במידה כלשהי כשהיא מציל בערך את המנהלת.
היה עצוב כשהוא מפספס את ההטבעה לפני משחק הכדורסל. הייתי אומר שזה יוריד אותו מהמחשבה שהוא גיבור, אבל לא נראה לי שהוא האמין לזה בכל מקרה.

הסדרה מלאה בעוד כל מיני דמויות משנה כמו החברה של קאס, הבחור ההוא שיש לו מסעדה וברור שיש לו קראש על קאס, הכומר ועוד.
בעצם בסוף פרק 3 מתגלה הכרטיס של הכומר - שהוא אמור להיות Father. מה שנראה על פניו למנהל המכולת כהוכחה לכך שהמכונה אמיתית, אבל הכומר לוקח את זה מאוד רע.

טוב, בעצם נראה לי שמחר כבר יוצא הפרק הרביעי

כאמור, בשלב זה (סיבוב שני) על הכוריאגרפיים היה המשימה לשלב אביזר בריקוד.
לא, הם לא, אדון |אזיקים| קיבל רק 6 רקדנים שתמכו ובו וסיים מקום אחרון והודח וגם אם רודי לא היה מסיים מקום אחרון, הוא היה מודח כי גם רקס שסיים לפני אחרון עם קולות של 9 רקדנים הודח, כי בסיבוב הזה הודחו 2 כויראגרפיים ולא אחד כבסיסוס הקודם.
בסיבוב השלישי, נשארו רק 5 כוריאגרפיים והם היו צריכים לרומם את הריקוד עם פעילות אווירית או לוליינות אחרת.
ה-2 מקומות אחרונים יילחמו ראש בראש על הישארות בתחרות.
סלין עם חמישה קולות וז'אניק עם 16 קולות יצטרכו להתחרות ראש בראש
נדע בפרק הבא.
ז'אניק עם 35 קולות הודחה.
מסתבר שיש לא רק אזיקים אלא גם BDSM ועוד בחצי גמר :rolleyes:
בסבב השני היה אזיקים ובחצי הגמר יש שוט ובקיצור BDSM
האזיקים גרמו להדחה של רודי,
ישנן 2 הופעות, תחילה כ"א מ-4 הכוריאוגרפיים מגריל עשור שהוא צריך לרקוד אותו, שנות ה-60,70,80 ו-90&2000.
המשימה היא נרטיב, קרי יש לך סיפור וצריך לרקוד לפיו, ברנדי בחרה ב-BDSM,
את זה נדע בפרק הבא, למרות שכבר אפשר לדעת הפרק.
ברנדי עם ריקוד ה-BDSM עולה לגמר מהמקום הראשון בפער עצום :rolleyes: ומצטרף אליה קינן.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
WWSMD
לחלוטין הקטע המצחיק ביותר בפרק.
אשר שואל את עצמו What Would Shaun Murphy Do?
ולים אומרת שהיא מעדיפה לא לשמוע על מה הוא והחבר שלו עושים בחדר השינה :-D
אבל זה מצחיק כל כך בגלל שאשר לחלוטין לא מצליח להתרכז ברפואי בלי שהמחשבה שלו תעבור לחבר שלו.
וגם מצחיק כי אפילו כשהוא כן מדמיין חלקי גוף הם נראים כמו אנימציה של ילדים ולא כמו ששון רואה אותם.

לעומת זאת החלק המרגש של הפרק היה בסוף כשליאה מצליחה לגרום לשון להבין שהעניין שלו עם גלסמן זה לא עניין של עובדות ומספרים, אלא רגשי.
ואז כשהוא בא ואומר לגלסמן שהוא מפחד לאבד את אבא שלו בדיוק כשהוא עומד להפוך לאבא אני כבר הייתי עם דמעות בעיניים.
ואני שמח שגלסמן בשלב הזה הסכים לעשות את הבדיקה.
תכלס היה הגיוני שהוא כבר יסכים לעשות בדיקה נוספת פשוט כדי לגרום לשון לרדת מהנושא, אבל אני מניח שליאה גם צדקה לגבי זה שגם הוא מפחד.

היה גם את הסיפור של הרומן של אנדרוז עם האחות ההיא (זאת שנדקרה על ידי חבר שלה בסוף עונה קודמת).
שבסוף היא מחליטה לא להיות איתו כי הוא לא מעסיק עוד אחיות.
אומנם יש בהחלט משהו במה שהיא אומרת, אבל זה גם לחלוטין מרגיש לי כאילו היא משתמשת ברגשות שלו אליה כדי לגרום לו להעסיק עוד אחיות כאולטימטום כי אחרת היא לא תצא איתו.

ג'ארד עדיין מתקשה להשתלב. והפעם הוא מנסה לארח מסיבה גדולה לכולם כדי שיאהבו אותו יותר. וזה לא עובד והוא מסכן.
אבל אז ג'ורדן מנחמת אותו והם מגיעים קרוב מאוד לנשיקה רומנטית (כבר הרגיש לפני כן בפרק שמתפתח בינהם משהו)
דני רואה אותם ומקנא. דבר שהוא לא נורא כל כך חוץ מזה שהוא אולי ברגעים אלו ממש לוקח שוב סמים כדי להתמודד. (אני יוצא מתוך נקודת הנחה שהדמויות בסדרה ממשיכות לחיות גם כשאני בין פרקים :p )

שני המקרים הרפואיים היו קשורים יותר מהרגיל, אפילו שלא נראה לי שציינו את זה - כי בשניהם לחולה הייתה בעיה מוחית שגרמה לחוסר ריכוז ושיכחון.
אם כי אצל הצעירה זה היה כתצואה מלונג קוביד והיא הייתה מאוד מודעת לזה שמשהו קרה לה. בעוד אצל המבוגרת זה היה משהו שהיא חיה איתו שנים ולא הייתה מודעת שזה משהו שיש לו אולי פתרון. אולי יותר מטריד זה בעצם שאצל המבוגרת די פתרו את זה בעוד אצל הצעירה זה נשאר, פשוט הצליחו בנס שזה לא יתדרדר עוד יותר.

עם המבוגרת זה כלל את העניין עם הבת שלה שמטפלת בה שנים ועכשיו כמעט מוותרת על משרה בפראג בשביל להשאר לטפל באמא שלה. ג'ורדן לקחה את זה אישי באופן מוגזם לדעתי, אבל יש משהו בזה שזה לא טוב שזה יעצור לחלוטין את החיים של הבת. אם כי לא נראה לי גם רע שהיא תמצא עבודה טובה קרוב לאמא שלה כדי שתוכל להשגיח עליה.

את המקרה עם הצעירה יותר אהבתי בגלל הקשר ללונג קוביד שזה משהו חדש לחלוטין. כלומר זה משהו שלא היה קיים לפני 3 שנים. ואני שמח שהגענו לנקודה שבה הם יכולים להתייחס לכך שקוביד קרה. לעומת המצב שבו אחרי שני פרקי קוביד הם החליטו להתנהג כאילו זה כבר לא קורה.
זה גם היה עצוב מאוד שמישהי שהייתה חכמה מאוד והעבודה שלה הייתה מאוד כרוכה בזה ונאלצה להפסיק בגלל המצב הזה. אני אפילו לא ידעתי שזה משהו שממש מכירים בו מבחינה רפואית. אני קצת מופתע שלא עלה בכלל בפרק ניסיון ניתוחי לפתור את בעיית המוח שלה.
חוץ מזה היה מעניין שלים עשתה את ההשוואה עם מה שהיא עברה שהיא בעצם קיבלה את המצב החדש שלה והחליטה לחיות איתו. אומנם באמת קצת קשה להטיף לבחורה הצעירה הזאת כשלים כבר כן הולכת על שני רגליה. אבל באמת יש בזה משהו. יותר הגיוני שהבחורה תנסה לחיות את חייה עם היכולת המוחית המוגבלת יותר שלה מאשר שרק תלחם בזה.

סדר הצפיה של הקרוסאובר של סדרות FBI הוא
1. FBI International
2. FBI
3. FBI Most Wanted

דיברגנט חדש

Well-known member
מי רואה חופים של סודות|?|
התחלתי לראות אותה ואני כבר בעונה שנייה ונהנה מכל רגע ורגע.
יש 10 פרקים בכל עונה.
אם בא לכם לדבר על הסדרה, אני יותר מאשמח ...
סיימתי גם את העונה השלישית והאחרונה.
סדרה מעולה, מאוד ממליץ עליה.
האם תהיה עונה נוספת?

dilia snake

Well-known member
אתה מחכה שאכתוב?
בקטע החיובי היה רק קטע מוזר אחד עם ברן ובירדי(עם הבושם).

אז יש מתח במשפחה, ברן מערער על הסמכות של אמנדה, וזה מחלחל גם לנישואין של ג'ימי ואמנדה ובין היחסים בינה לבין אנטוני, והיה את הקטע שהוא ראה בסוף את מייקל ואמנדה יחד (חשבתי שהם יתנשקו, אבל לא), רק כדי להוסיף עוד שמן למדורה (וגם ג'ימי כבר הזכיר שמייקל ואמנדה שכבו אני תוהה אם זה גם יפתח חזית בין ג'ימי למייקל).

ברן לא רוצה לשלם לטורקים ואז הטורקייה מתקשרת לאמנדה ואומרת לה שהיא באה לקחת את הכסף.

מה עובר על פרנק?

ג'ימי מספר לברן שקם (הבחור השחור) בוגד, ברן מתעצבן ומסתבר שויקינג לא ידע(וקיבלנו עוד תזכורת שהוא אידיוט בקטע עם הבחור שבא להרוג אותם ואז ירה בעצמו) ובסוף ברן אמר לויקינג להרוג את קם והוא לא מרוצה מזה ואני גם חושבת שויקינג מתחיל באיזו פינה בעצמו להתחרט קצת אולי שברן חזר.

בירדי רוצה שניקי תהיה מעורבת יותר במה שקורה כדי לרסן את ויקינג במידת הצורך, אני תוהה אם זה היה ככה גם עם אמנדה והאישה של מייקל.

ברן נפגש עם אנה ואז מייקל גילה(מי שלח לו הודעה? ג'ימי?) והוא התחרפן ממש, הוא הלך לבית של בירדי ואיים על ברן שהוא יהרוג אותו בפעם הבאה שהוא יתקרב אליה (ובצדק, כי ברן דוחה בטירוף), הוא שלף אקדח ולחץ על ההדק ולמרות שהתברר שהאקדח לא היה טעון זה היה קטע חזק ממש, וכבר ראינו את מייקל יורה באנשים אז זה לא כזה מפתיע שהוא יהרוג גם את ברן בכזאת קלות ,בטח כדי להגן על האנה.

סה"כ עוד פרק טוב (y) (y) .

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDylan

Well-known member
אמרתי אז אעשה
טוב, בעצם נראה לי שמחר כבר יוצא הפרק הרביעי

אז קודם כל תודה שסיכמת כי לא באמת זכרתי מה היה בכל פרק
אז מה זה בדיוק אומר שהמכונה אומרת לאנשים מה הגורל שלהם.
האם זה שונה מייעוד?
או מפוטנציאל?
כי לדעתי זה כן.
זה לא מה שאפשר להגיע אליו. זה מה שבאמת יהיה.
זה מצחיק כי אני עד עכשיו חשבתי שזה מראה להם את הפוטנציאל שלהם ולא את הגורל שלהם. אולי לא שמתי לב שזה אומר דסטני ולא פוטנציאל. שזה מוזר כי זה הבדל די משמעותי.
ומהבחינה הזאת דאסטי לא צריך להתעצבן על גורלו כי זה פשוט אומר שהוא הגיע כבר לגורל שלו. בעצם אולי זה אומר שהוא ימות בקרוב :-(
אבל בכל מקרה אפשר להבין למה הוא מעוצבן.
לי זה נראה איכשהו שזה שהגורל שלו כולל סלאש בין מורה ושרקן זה מרגיש יותר רע מאשר אם זה פשוט היה מורה.
האמת שכן. הקטע של הסלש שורק היה די מביך. כי גם לא הראו לנו שהוא שורק כזה טוב, כאילו הוא שרק רגיל כזה כמו שכל זקן בגיל העמידה שורק:-D
ומה הקטע של הנקודות הכחולות שיש לו על התחת?
זה באמת קטע מוזר וכרגע לפחות זו התעלומה הכי מעניינת. במיוחד כשזה נראה כאילו זה מתפשט. ותקן אותי אם אני טועה אבל זה הופיע לפני שהוא נכנס למכונה, נכון?
לפחות עכשיו החליפו רופאה אז הוא יכול ללכת אליה בלי שהוא יצטרך ללכת אל אמא שלו.
להבנתי הרופאה החדשה היא רופאה של בית הספר. הוא אומנם מלמד שם אבל היא רופאת ילדים. לא? |תוהה|
בעניין הרופאה החדשה - אני כבר לא זוכר מה היא ראתה שהגורל שלה. אבל אם אני זוכר נכון זה גרם לכך שהיא מרגישה שהיא לא יודעת שום דבר.
יצא לה שהיא קברנית. היא לא זוכרת שום דבר מהטראומה שהגילוי הזה עשה לה.
ובעניין הרופאה המקורית, אמא של דאסטי, מצחיק שדי כמו דאסטי היא קיבלה גורל שהוא מתאים לחלוטין למקצוע שלה בהווה. אבל איכשהו היא פירשה את זה כסימן לכך שהיא צריכה לעזוב את בעלה ולצאת לטיול.
הקטעים עם האבא של דאסטי שקיבל בהתלהבות את הגורל שלו של להיות דוגמן מצחיקים.
דווקא אהבתי שיש כרטיסים שניתן לפרש אותם איך שרוצים. קצת כמו שהכומר עשה בסוף. מענין אם זה בגלל שהוא תמיד רצה להיות אבא וחשב שזה לא בקלפים בשבילו או שרק בגלל שהוא ראה את המילה הזאת פתאום הוא מרגיש תחושת פספוס.
בכלל כל העיירה די משתגעת עם גילוי הגורלות שלהם ורובם משנים את כיוון חייהם. כמו המנהלת שהתחילה לנסוע באופנוע. והתאונה שלה לא מרתיעה אותה בכלל.
המנהלת כרגע היא הדמות האהובה עליי. היא ממש מצחיקה:-D
אז כל כל פרק נקרא על שם דמות אחרת ומתמקד בה. וחוץ מהפרק הראשון, הגורל של האדם של פרק מסוים נחשף בסוף הפרק הקודם.
לא שמתי לב לזה בכלל.
דאסטי מרגיש בהתחלה כאילו יש לו חיים מושלמים עם אשה ובת אוהבים.
אבל די מהר אנחנו מגלים שהמצב ממש לא אידיאלי. הבת מתאבלת על המוות של החבר שלה. ואשתו עושה רושם יותר מעמידה פנים שהיא מאושרת בחיים שלה. ומתחילה להראות את זה. בעיקר היה לי חבל בסצנה בתחילת הפרק שלה שהיא עם החברה שלה במכולת ומתלוננת על כך שהיא צריכה לקנות לו 40 מתנות וזה מסורת שהיא עייפה ממנה לחלוטין.
אני חשבתי שה-40 מתנות זה רק בגלל שהוא חגג 40. כלומר, נגיד בשנה הקודמת היא הייתה צריכה לקנות 39 מתנות וכו'. האם לא הבנתי אותה נכון?
ואגב אני חושבת שזה דווקא רעיון חמוד לקנות 40 דברים קטנים במקום מתנה אחת גדולה. (כלומר, 40 בהתאם לגיל ולא 40 כל פעם)
הקטע שהגורל שלה זה Royalty זה לחלוטין מוזר. אם כי ברגע שגילינו שאמא שלה לסבית אז תהיתי אם היא מתרומת זרע ואז אולי האבא הביולוגי שלה הוא איזה נסיך או משהו.
אמא שלה נוראית ברמות ושמחתי שבסוף היא עמדה מולה.
קצת מוזר שנסיך יתרום זרע, אבל זה כיוון מענין|כן|
אז פרק 3 הפתיע יותר כשהוא פתאום מתמקד בנער הזה ג'ייקוב. שמסתבר שהוא אחיו התאום הזהה של מי שהיה חבר של טרינה (הבת של דאסטי וקאס).
והגורל שלו זה להיות גיבור, מה שנראה שהוא כבר מקיים במידה כלשהי כשהיא מציל בערך את המנהלת.
היה עצוב כשהוא מפספס את ההטבעה לפני משחק הכדורסל. הייתי אומר שזה יוריד אותו מהמחשבה שהוא גיבור, אבל לא נראה לי שהוא האמין לזה בכל מקרה.
אותי זה קצת הצחיק כי המנהלת מצליחה בכל שנה, וגם אם הוא לא אתלט משהו, הייתי מצפה שהוא יקפוץ קצת יותר קרוב לסל לפחות:-D

עוד לא ראיתי את פרק 4 אבל בינתיים זה מספיק מענין לי כדי שארצה להמשיך. מענין אם נגלה דמויות נוספות בהמשך או שרק נגלה את הגורלות של כל הדמויות שראינו עד כה.

dilia snake

Well-known member
סוף סוף סיימתי :-D :-D :-D :-D .

נהניתי למדי. אבל גאדדדד איזה פרקים ארוכים. מה כואב לעשות 10-12 פרקים קצרים יותר????
אני גם חושבת שהיה אפשר לקצר ולהישאר עם 8 פרקים קצרים יותר של 40-50 דק', היו פרקים שנמרחו לי ומצאתי את עצמי בודקת את הטלפון או כמה זמן נישאר.

כל ה"תלונות" שלנו על סדרת הדיסני שהייתה בעונה שעברה נענו:-D
מעניין אותי מה עדי|נחש| חושבת כי את לרוב אלרגית לרומנטיקה אבל אפילו את רצית שיקרה משהו בכמה גזרות!
כן, ואו חשבתי על זה כל העונה:-D. כמות הסצנות הרומנטיות שהייתה שם הספיקה למשהו כמו חמש עונות. אני לא מתלונת או משהו אחרי שבעונה הקודמת בסדרות של ערוץ הילדים היו יותר נשיקות. ואין לי בעיה באופן כללי עם רומנטיקה, כל עוד זה הגיוני ומשרת את העלילה, ולא הייתה לי בעיה גם עכשיו עם מה שהיה כי זה היה הגיוני.
אלינה ומאל חמודים|לב| וכל הפסטיבל אורות נשיקה הקיטשי שלהם לגמרי עבד עליי היה ממש יפה. היה עצוב למדי כשהיא נאלצה להרוג אותו:-( אבל אז החייתה אותו עם כוח אסור, אואו.
הטייק המרכזי שלי מאלינה ומאל, זה שהם הזוג ההטרו היחיד בסדרה(כאילו היו עוד כמה אבל בקושי הרגישו אותם והם הסטרייטים היחידים שעשו סקס העונה). בכול אופן היחסים ביניהם ביו חמודים והכל ואני אוהבת את הטרופ הזה של חברי ילדות שהופכים לזוג והכל, אבל הם מרחו את הקטע עם זה שהוא המגביר השלישי ופייק מוות שלו לאקסטרים.
קצת באסה אבל שהם נפרדו בסוף. מה הוא הפך להיות שודד ים (ברשיון:-D) מה קשור? חחח כמו גרייט פרייט רוברט השם עובר מקפטן לקפטן.
כאילו "בחירה" בסדר, תבחר להשאר איתה עכשיו. גם כן הוא והמשבר הקיומי שלו עכשיו|שפם|
אני שמחה שהוא עזב, אולי זה ייתן לו אופי שלא כולל את אלינה.
ואיי קירגן היה מציק העונה איזה דרמה קווין. ביוש.
כן, אלוהים זה היה בלתי נצפה בשלב מסוים, כול הדרמה שלו|פנים|. זה הרגיש בעיקר כמו over acting. פחות זה יותר, קומרד. צ'יל אאוט. מישהו היה צריך לתפוס את הבחור ששיחק אותו ולהגיד לו שהוא לא נבל של ג'יימס בונד ואנחנו לא באייטיז.
ואוי לא יש מפלצות צל עכשיו בתוכו?8-*(ניקולאי)
לא יודעת למה ניחשתי את זה מאמצע הפרק. אבל הוא כזה חמודי וכאב לי על החבר שלו שמת בפרק 7 או 6.
העורבים ממשיכים להיות החלק היותר מהנה בסדרה. לאדעת אם תהיה עונה נוספת ואני גם לא יודעת אם צריך למרות שכן סיימו במתח, אבל הייתי רוצה לראות עוד מהם. אהבתי אבל ששילבו אותם בעלילה הראשית בסוף.
הם הקטע הכי טוב, בקלות. אין מה להוסיף.
באסה בשביל נינה:-(
כן, זה ממש עיצבן אותי שבסוף היא לא יכולה להיות עם הבחור הזה, מצד שני הייתי רוצה משהו ממנה שלא כולל אותו.
ג'ספר ו-וויילן יאססססס חמודים|מאוהב|
הבעיה שלי היא שויילן נראה כמו הילד המוזר מכיתה ג' 2. כל הסצנות שלהם יחד הרגישו כמו בעילה אסורה בהסכמה או משהו שהוא חוקי רק בקושי:-D|פנים| לא יכלו למצוא מישהו שנראה לפחות בן 18?
וג'ספר|כתר||כתר||כתר|.
ואופס הסוף - לאלינה יש כוח אפל. והיא קצת מרוצה ממנו. אוי לא.
כן, זה היה מוזר.

אני שמחה שבסוף אינז' נפרדה מקאז והצטרפה למאל. קדימה אחות! שום דבר טוב לא יוצא מיחסים עם הבחור המתוסבך. אתם רוצה אותנו? לכו לטיפול.

האמת שלא זכרתי כלום מהעונה הקודמת ולקח לי חצי עונה להיזכר מה המשמעות של כל המושגים האלו(וגם שכחתי לגמרי את הספרים בין העונות אז היה לי רק את מה שכתבנו לפני שנתיים.)

לא אהבתי את הסצנות של הפעולה והקאטים המהירים ולא יודעת איך להסביר, זה הרגיש כמו משחק מחשב וזה היה לא נעים לצפייה.

וגם הכוראוגרפיה והתנועות שהגרישה עושים(זה גם היה עם האאס סדאי בכישור הזמן), זה נראה מטופש ברוב הפעמים, ולוקח להם מלא זמן להשתמש בכוח שלהם ואז ברגע שהידיים שלהם באזיקים או פצועות הם חסרי תועלת.

זהו, לא זוכרת יותר|בוקס|.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה מצחיק כי אני עד עכשיו חשבתי שזה מראה להם את הפוטנציאל שלהם ולא את הגורל שלהם. אולי לא שמתי לב שזה אומר דסטני ולא פוטנציאל. שזה מוזר כי זה הבדל די משמעותי.
דווקא את צודקת ואני טעיתי. המכונה כן אומרת להם את הפוטנציאל ולא את הגורל.
כשכתבתי את ההודעה זה היה איזה 5 ימים אחרי שראיתי ולא זכרתי בדיוק, אז הלכתי לדף ויקיפדיה של הסדרה ושם כתוב שהמכונה חוזה את הגורל של אנשים. אני לא רגיל שויקיפדיה מאכזבת אותי ככה.
אז בקיצור כל מה שכתבתי לגבי זה לא נכון. זה אומר רק את הפוטנציאל. זה אומר שזה לא חוזה מה באמת יהיה, אלא רק מה אפשרי.
האמת שכן. הקטע של הסלש שורק היה די מביך. כי גם לא הראו לנו שהוא שורק כזה טוב, כאילו הוא שרק רגיל כזה כמו שכל זקן בגיל העמידה שורק:-D
נכון,
זה גם מצחיק כי היה קטע שהוא מגלה שאשתו שורקת טוב גם כן.
זה באמת קטע מוזר וכרגע לפחות זו התעלומה הכי מעניינת. במיוחד כשזה נראה כאילו זה מתפשט. ותקן אותי אם אני טועה אבל זה הופיע לפני שהוא נכנס למכונה, נכון?
אני חושב שכן, אבל אני לא בטוח.
(וגם אם הייתי בטוח אז אני חושב שהוכחתי שאסור לסמוך עלי)
יצא לה שהיא קברנית. היא לא זוכרת שום דבר מהטראומה שהגילוי הזה עשה לה.
אה נכון
אני חשבתי שה-40 מתנות זה רק בגלל שהוא חגג 40. כלומר, נגיד בשנה הקודמת היא הייתה צריכה לקנות 39 מתנות וכו'. האם לא הבנתי אותה נכון?
ואגב אני חושבת שזה דווקא רעיון חמוד לקנות 40 דברים קטנים במקום מתנה אחת גדולה. (כלומר, 40 בהתאם לגיל ולא 40 כל פעם)
כן, גם אני הבנתי את זה ככה.
פשוט נראה לי שזה נחמד לעשות את זה פעם אחת ליום הולדת 20 לקנות 20 מתנות. אבל אז כל שנה צריך לקנות את כמות גדולה של מתנות ושכל שנה הכמות נעשית גדולה יותר. זה מרגיש לי שזה נעשה מעייף.
אותי זה קצת הצחיק כי המנהלת מצליחה בכל שנה, וגם אם הוא לא אתלט משהו, הייתי מצפה שהוא יקפוץ קצת יותר קרוב לסל לפחות:-D
זה באמת מצחיק. זה פשוט גם עצוב קצת.
הקטע לדעתי זה שעם טרמפולינה, אם אתה לא ניסית אז אתה לא יודע עד לאן היא תעיף אותך. הוא לא רוצה לקפוץ חזק מידי ואז היא תעיף אותו רחוק מידי.
הניחוש שלי הוא שהמנהלת הייתה מתאמנת על זה כל שנה ולכן היא הצליחה.

אני כבר ראיתי את פרק 4, אבל דאגתי שלא כתבתי שום ספוילר לפרק בתגובות שלי למעלה.

אבל עכשיו...
קצת פחות אהבתי את הפרק הזה. נראה לי פשוט בגלל שזה כבר לא משהו חדש. כאילו קלטתי את הקטע של הסדרה ולא חידשו בהרבה.

גם פחות עניין אותי הסיפור של הכומר.
הנחתי שזה שהוא פירש father בתור להיות אבא. הוסיפו את הסיפור של זה שהוא היה נשוי בעבר ורצה ילדים, אבל זה לא היה כזה משהו.
מה שכן היה מפתיע מאוד זה הקטע שהוא אומר שהוא קיבל כבר בעבר פתק ובו היה כתוב priest.
זה אומר שכבר היו מכונות כאלו במקומות אחרים.
זה משום מה בא לי בתור שוק. למרות שבעצם למה שזה יהיה המקום הראשון שזה מופיע בו.
בכל מקרה זה אומר שהפוטנציאל שלו השתנה כנראה.
אז אומנם הייתה תלמידה שאמרה שהיא נכנסה למכונה כמה פעמים ותמיד קיבלה אותו דבר, אבל אולי אחרי מספיק זמן יכול להיות פוטנציאל אחר.

כן היו כמה קטעים טובים מאוד בפרק.
הקטע שאמא של קאס מתחילה לרקוד בחתונה היה מטריד בדרך מצחיקה.

אבל הקטע הבאמת כיפי של הפרק היה כשדאסטי מתחיל לרקוד אל קאס וזה היה מצחיק וחמוד באופן נפלא.
גם היה נחמד שאחרי שבמשך 4 פרקים נראה שאנחנו רואים את ההתפוררות של הקשר שלהם, סוף סוף יש משהו חיובי איתם. זה היה נחמד איך בסוף רואים שהם מנקים את הבובות פאפין שדאסטי זרק אחרי שקאס גילתה לו שהיא לא עד כדי כך אוהבת אותם.

נראה לי שבכלל לא התייחסו לנקודות הכחולות שהיו על הגוף של דאסטי.

שכחתי לחלוטין שג'ייקוב וטרינה יחד ומסתירים את זה.
אני מניח שהם חוששים מה אנשים יחשבו שהיא עברה לתאום האחר אחרי שהתאום הראשון מת. או אולי בכלל הם התחילו להיות יחד לפני שהוא מת. (אני לא זוכר אם נאמר איך הוא מת)

חוץ מזה...
קצת יותר הכרנו את הבארמנית. היא כרגע לא מתכוונת להשתמש במכונה, אבל אני מניח שתשתכנע באחד הפרקים הבאים ואז יהיה פרק עליה.

זה כל מה שאני זוכר.
אני צריך להתחיל לכתוב על הפרקים מיד אחרי שאני רואה אותם ולא לאחר כמה ימים

didalf

Well-known member
סוף סוף סיימתי :-D :-D :-D :-D .
הללויה!

כן, ואו חשבתי על זה כל העונה:-D. כמות הסצנות הרומנטיות שהייתה שם הספיקה למשהו כמו חמש עונות. אני לא מתלונת או משהו אחרי שבעונה הקודמת בסדרות של ערוץ הילדים היו יותר נשיקות. ואין לי בעיה באופן כללי עם רומנטיקה, כל עוד זה הגיוני ומשרת את העלילה, ולא הייתה לי בעיה גם עכשיו עם מה שהיה כי זה היה הגיוני.
יאיי יופי.

הטייק המרכזי שלי מאלינה ומאל, זה שהם הזוג ההטרו היחיד בסדרה(כאילו היו עוד כמה אבל בקושי הרגישו אותם והם הסטרייטים היחידים שעשו סקס העונה).
חחח כן? זה לא אבל שהיה הרבה זוגות גייז. יש את ג'ספר ו-ווילן ונרמז משהו בין איזה 2 כ"כ משניות ששכחתי את השמות של שתיהן:-D
בכול אופן היחסים ביניהם ביו חמודים והכל ואני אוהבת את הטרופ הזה של חברי ילדות שהופכים לזוג והכל, אבל הם מרחו את הקטע עם זה שהוא המגביר השלישי ופייק מוות שלו לאקסטרים.
קצת כן.

אני שמחה שהוא עזב, אולי זה ייתן לו אופי שלא כולל את אלינה.
זאת בדיוק הסיבה שהוא עזב הוא גם חושב ככה:-D אבל אני רוצה שיהיו ביחד:-(

כן, אלוהים זה היה בלתי נצפה בשלב מסוים, כול הדרמה שלו|פנים|. זה הרגיש בעיקר כמו over acting. פחות זה יותר, קומרד. צ'יל אאוט. מישהו היה צריך לתפוס את הבחור ששיחק אותו ולהגיד לו שהוא לא נבל של ג'יימס בונד ואנחנו לא באייטיז.
כן אוף.

לא יודעת למה ניחשתי את זה מאמצע הפרק. אבל הוא כזה חמודי וכאב לי על החבר שלו שמת בפרק 7 או 6.
נכון:-(

הבעיה שלי היא שויילן נראה כמו הילד המוזר מכיתה ג' 2. כל הסצנות שלהם יחד הרגישו כמו בעילה אסורה בהסכמה או משהו שהוא חוקי רק בקושי:-D|פנים| לא יכלו למצוא מישהו שנראה לפחות בן 18?
וג'ספר|כתר||כתר||כתר|.
מצד אחד נכון הוא נראה ילדון בטירוף. ידעתי איכשהו שיש דמות בשם ווילן שאמור להיות לו קטע עם ג'ספר וכשראו אותו לראשונה אני כזה "רגעע מהה אבל זה ילד זה ירגיש פדופילי!!!!".
ואז הם היו כאלה חמודים ביחד שיותר לא היה לי אכפת|מאוהב|

אני שמחה שבסוף אינז' נפרדה מקאז והצטרפה למאל. קדימה אחות! שום דבר טוב לא יוצא מיחסים עם הבחור המתוסבך. אתם רוצה אותנו? לכו לטיפול.
כן ולאאאא כי יאוו הוא מאוהב בה בצורה כ"כ נואשת ואני מתה על זה|מאוהב| אבל הוא חייב להתגבר על עצמו כדי להיות איתה.
מה שגרם לי לתהות לגבי קאז - הוא כ"כ חרד ממגע, הוא לא מסוגל להפתח לאהבה והוא קלירלי מתנגד לזנות - האם הוא אי פעם היה עם מישהי?8-*

האמת שלא זכרתי כלום מהעונה הקודמת ולקח לי חצי עונה להיזכר מה המשמעות של כל המושגים האלו(וגם שכחתי לגמרי את הספרים בין העונות אז היה לי רק את מה שכתבנו לפני שנתיים.)
אני גם. קראתי מה כתבנו והיה תקציר קטן בנטפליקס בתחילת העונה אבל זה לא היה מספיק. אבל מצד שני לא היה לי כוח לקרוא יותר או לצפות בעונה הקודמת או לצפות בריקאפים ארוכים יותר אז זרמתי עם הזיכרון החלקי שלי ויהיה מה שיהיה.
לא אהבתי את הסצנות של הפעולה והקאטים המהירים ולא יודעת איך להסביר, זה הרגיש כמו משחק מחשב וזה היה לא נעים לצפייה.
לא יודעת למה את מתכוונת8-*
וגם הכוראוגרפיה והתנועות שהגרישה עושים(זה גם היה עם האאס סדאי בכישור הזמן), זה נראה מטופש ברוב הפעמים,
חחחח אני מתה על זה, מאז וונדה בנוקמים אני מנסה לעשות כאלה בעצמי כל הזמן:-D
ולוקח להם מלא זמן להשתמש בכוח שלהם ואז ברגע שהידיים שלהם באזיקים או פצועות הם חסרי תועלת.
דווקא מעניין בעיני שזאת המגבלה שלהם, אם פוגעים להם בידיים. עכשיו שאת אומרת גורם לי לתהות כשהם נלחמים למה הם לא תמיד מכוונים לידים של האויב אם הוא גרישה.
זהו, לא זוכרת יותר|בוקס|.
:-D

dilia snake

Well-known member
זאת בדיוק הסיבה שהוא עזב הוא גם חושב ככה:-D אבל אני רוצה שיהיו ביחד:-(
אם תהיה עונה 3 בטח ימצאו תירוץ והם יסיימו יחד או משהו.
מצד אחד נכון הוא נראה ילדון בטירוף. ידעתי איכשהו שיש דמות בשם ווילן שאמור להיות לו קטע עם ג'ספר וכשראו אותו לראשונה אני כזה "רגעע מהה אבל זה ילד זה ירגיש פדופילי!!!!".
ואז הם היו כאלה חמודים ביחד שיותר לא היה לי אכפת|מאוהב|
כן, אני גם אוהבת אותם וג'ספר כזה חמוד שהוא בסביבה. הם כאלו מקסימים יחד :-D . ו-ויילן כזה מגניב, עם הפיצוצים שלא והכל והסצנה שהוא הציל לכולם את החיים.
כן ולאאאא כי יאוו הוא מאוהב בה בצורה כ"כ נואשת ואני מתה על זה|מאוהב| אבל הוא חייב להתגבר על עצמו כדי להיות איתה.
כן, המבטים שלו חירפנו אותי בשלב מסוים, כמו כלבלב שמאוהב בבעלים שלו.
מה שגרם לי לתהות לגבי קאז - הוא כ"כ חרד ממגע, הוא לא מסוגל להפתח לאהבה והוא קלירלי מתנגד לזנות - האם הוא אי פעם היה עם מישהי?8-*
אני גם חשבתי על זה|בוקס|.
לא יודעת למה את מתכוונת8-*
כאילו בסצנות של אינז' למשל שהיא נלחמה, שזה לא נראה כאילו זה בשוט אחד רציף אלא כול הזמן המצלמה זזה וחתכה במהירות. זה באמת כול מיני פסיכוזות שלי לשים לב ודברים ברמה של בימוי ועריכה.
עכשיו שאת אומרת גורם לי לתהות כשהם נלחמים למה הם לא תמיד מכוונים לידים של האויב אם הוא גרישה.
(y).

אה, וגם היה את הקשר המוזר בין אלינה והדרקלינג והקטע של הנבל שאומר לאיש הטוב "אנחנו דומים! הם ישנאו אותך ואני אבין אותך יותר טוב מכולם! בוא יש לי עוגיות ושוקו חם!!" שגרם לי להיות כזה |פנים||חבול|.
בכלל הוא לא נבל מוצלח, הם ניסו להפוך אותו למפחיד וקרינג'י ובסוף הוא היה כזאת קלישאה.

didalf

Well-known member
אם תהיה עונה 3 בטח ימצאו תירוץ והם יסיימו יחד או משהו.
מקווה מאד.
מקווה שתהיה עונה 3.
יש גם שמועות שאמור להיות ספינאוף לעורבים. אם כן אפילו יותר טוב מבחינתי.
כן, אני גם אוהבת אותם וג'ספר כזה חמוד שהוא בסביבה. הם כאלו מקסימים יחד :-D . ו-ויילן כזה מגניב, עם הפיצוצים שלא והכל והסצנה שהוא הציל לכולם את החיים.
כןן חח דוחף להם פרפרים לפה:-D
חמודי|מאוהב|
כן, המבטים שלו חירפנו אותי בשלב מסוים, כמו כלבלב שמאוהב בבעלים שלו.
|מאוהב|
יאוו חייבת עונה 3 או ספינאוף לעורבים אני חייבת שיהיו ביחד כברררר
כאילו בסצנות של אינז' למשל שהיא נלחמה, שזה לא נראה כאילו זה בשוט אחד רציף אלא כול הזמן המצלמה זזה וחתכה במהירות. זה באמת כול מיני פסיכוזות שלי לשים לב ודברים ברמה של בימוי ועריכה.
אה טוב לא שמתי לב.
אה, וגם היה את הקשר המוזר בין אלינה והדרקלינג והקטע של הנבל שאומר לאיש הטוב "אנחנו דומים! הם ישנאו אותך ואני אבין אותך יותר טוב מכולם! בוא יש לי עוגיות ושוקו חם!!" שגרם לי להיות כזה |פנים||חבול|.
בכלל הוא לא נבל מוצלח, הם ניסו להפוך אותו למפחיד וקרינג'י ובסוף הוא היה כזאת קלישאה.
חחח וואי ממש. לא מבינה למה האינטרנט אוהב אותו. רק כי הוא חתיך נראה לי. ובתור אחת שסולחת על הרבה לאנשים רק כי הם חתיכים מצטערת הוא עדיין נבל גרוע ומעיק.

Lhuna3

Well-known member
סופסוף הגעתי לזה גם.
WWSMD
לחלוטין הקטע המצחיק ביותר בפרק.
אשר שואל את עצמו What Would Shaun Murphy Do?
ולים אומרת שהיא מעדיפה לא לשמוע על מה הוא והחבר שלו עושים בחדר השינה :-D
אבל זה מצחיק כל כך בגלל שאשר לחלוטין לא מצליח להתרכז ברפואי בלי שהמחשבה שלו תעבור לחבר שלו.
וגם מצחיק כי אפילו כשהוא כן מדמיין חלקי גוף הם נראים כמו אנימציה של ילדים ולא כמו ששון רואה אותם.
חחח כן זה היה קטע חמוד |לב| ואיזה דברים קיטשיים הוא מדמיין :-D
לעומת זאת החלק המרגש של הפרק היה בסוף כשליאה מצליחה לגרום לשון להבין שהעניין שלו עם גלסמן זה לא עניין של עובדות ומספרים, אלא רגשי.
ואז כשהוא בא ואומר לגלסמן שהוא מפחד לאבד את אבא שלו בדיוק כשהוא עומד להפוך לאבא אני כבר הייתי עם דמעות בעיניים.
גם אני, ברור.
היה גם את הסיפור של הרומן של אנדרוז עם האחות ההיא (זאת שנדקרה על ידי חבר שלה בסוף עונה קודמת).
שבסוף היא מחליטה לא להיות איתו כי הוא לא מעסיק עוד אחיות.
אומנם יש בהחלט משהו במה שהיא אומרת, אבל זה גם לחלוטין מרגיש לי כאילו היא משתמשת ברגשות שלו אליה כדי לגרום לו להעסיק עוד אחיות כאולטימטום כי אחרת היא לא תצא איתו.
המממ לא חשבתי על זה ככה בכלל. אני לא חושבת שזאת היתה הכוונה שלה, אלא שהיא באמת פגועה מחוסר הכבוד שלו (בעיניה).
אבל בכל מקרה היה ברור מההתחלה שמערכת יחסים בין אנדרוז לבין אחות בבי"ח שלו יהיו בעייתיים מאוד, כך או אחרת.
בכל זאת אני בעד שהם יפתרו את זה, כי זה קצת יהיה נחמד לראות אותו מאוהב לשם שינוי.
ג'ארד עדיין מתקשה להשתלב. והפעם הוא מנסה לארח מסיבה גדולה לכולם כדי שיאהבו אותו יותר. וזה לא עובד והוא מסכן.
אבל אז ג'ורדן מנחמת אותו והם מגיעים קרוב מאוד לנשיקה רומנטית (כבר הרגיש לפני כן בפרק שמתפתח בינהם משהו)
דני רואה אותם ומקנא. דבר שהוא לא נורא כל כך חוץ מזה שהוא אולי ברגעים אלו ממש לוקח שוב סמים כדי להתמודד. (אני יוצא מתוך נקודת הנחה שהדמויות בסדרה ממשיכות לחיות גם כשאני בין פרקים :p )
אני מדמיינת אותם בין הפרקים ישנים כמו בובות כל אחד בקופסה שלו.
אבל אתה יודע מה הבעיה שלי עם משולש דני-ג'ורדן-ג'ארד? שאני בקושי מבדילה בין דני וג'ארד, הם יותר מידי דומים.
שני המקרים הרפואיים היו קשורים יותר מהרגיל, אפילו שלא נראה לי שציינו את זה - כי בשניהם לחולה הייתה בעיה מוחית שגרמה לחוסר ריכוז ושיכחון.
אם כי אצל הצעירה זה היה כתצואה מלונג קוביד והיא הייתה מאוד מודעת לזה שמשהו קרה לה. בעוד אצל המבוגרת זה היה משהו שהיא חיה איתו שנים ולא הייתה מודעת שזה משהו שיש לו אולי פתרון. אולי יותר מטריד זה בעצם שאצל המבוגרת די פתרו את זה בעוד אצל הצעירה זה נשאר, פשוט הצליחו בנס שזה לא יתדרדר עוד יותר.

עם המבוגרת זה כלל את העניין עם הבת שלה שמטפלת בה שנים ועכשיו כמעט מוותרת על משרה בפראג בשביל להשאר לטפל באמא שלה. ג'ורדן לקחה את זה אישי באופן מוגזם לדעתי,
כן, וגם ההתערבות שלה בעיני היתה מוגזמת. היא שכנעה את האמא לפתרון היותר מסוכן, לטובת איכות החיים של הבת שלה - וזה לא שיקול רפואי, וזה לא מקומה, בעיני. גם אם עקרונית היא צודקת.
את המקרה עם הצעירה יותר אהבתי בגלל הקשר ללונג קוביד שזה משהו חדש לחלוטין. כלומר זה משהו שלא היה קיים לפני 3 שנים. ואני שמח שהגענו לנקודה שבה הם יכולים להתייחס לכך שקוביד קרה. לעומת המצב שבו אחרי שני פרקי קוביד הם החליטו להתנהג כאילו זה כבר לא קורה.
זה גם היה עצוב מאוד שמישהי שהייתה חכמה מאוד והעבודה שלה הייתה מאוד כרוכה בזה ונאלצה להפסיק בגלל המצב הזה. אני אפילו לא ידעתי שזה משהו שממש מכירים בו מבחינה רפואית. אני קצת מופתע שלא עלה בכלל בפרק ניסיון ניתוחי לפתור את בעיית המוח שלה.
אני לא מופתעת, כי מההתחלה שנאמר בפרק שהנזק שלה הוא מקורונה, אני הנחתי שהפעם - בניגוד למה שכמעט תמיד קורה עם המטופלים בסדרה - זה לא יפתר. כי הכותבים של הסדרה הזאת מחוברים מאוד חזק לאג'נדות של הצד הפוליטי שלהם (שלמרות שהוא גם הצד שלי בעקרון, אני לא אוהבת כשדוחפים אג'נדות לתסריטים בצורה כל כך בולטת).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
באמת נחמד שנזכרת
כשסוף סוף התפנית מבאפי.

(*שיט זה מזכיר לי שעדיין לא ראיתי KIN ועדי|נחש| בטח כועסת עלי)

המממ לא חשבתי על זה ככה בכלל. אני לא חושבת שזאת היתה הכוונה שלה, אלא שהיא באמת פגועה מחוסר הכבוד שלו (בעיניה).
אבל בכל מקרה היה ברור מההתחלה שמערכת יחסים בין אנדרוז לבין אחות בבי"ח שלו יהיו בעייתיים מאוד, כך או אחרת.
בכל זאת אני בעד שהם יפתרו את זה, כי זה קצת יהיה נחמד לראות אותו מאוהב לשם שינוי.
אני לא באמת חושב שהיא עשתה את זה (כלומר אני אופתע אם נגלה שזה באמת היה התכנון שלה)
אבל המצב אחרי שהיא נפרדה ממנו בגלל זה אז האם היא תחזור אליו כשהוא כן ישכור עוד אחיות? כי אז זה יהיה כאילו היא איתו בעד תמורה.
כן, וגם ההתערבות שלה בעיני היתה מוגזמת. היא שכנעה את האמא לפתרון היותר מסוכן, לטובת החיים של הבת שלה - וזה לא שיקול רפואי, וזה לא מקומה, בעיני. גם אם עקרונית היא צודקת.
נכון
אני לא מופתעת, כי מההתחלה שנאמר בפרק שהנזק שלה הוא מקורונה, אני הנחתי שהפעם - בניגוד למה שכמעט תמיד קורה עם המטופלים בסדרה - זה לא יפתר. כי הכותבים של הסדרה הזאת מחוברים מאוד חזק לאג'נדות של הצד הפוליטי שלהם (שלמרות שהוא גם הצד שלי בעקרון, אני לא אוהבת כשדוחפים אג'נדות לתסריטים בצורה כל כך בולטת).
את מתכוונת לאג'נדה שהקורונה זה דבר אמיתי?
זה די מטריד שזה נחשב לאג'נדה פוליטית, אבל כנראה את צודקת.

אבל אתה יודע מה הבעיה שלי עם משולש דני-ג'ורדן-ג'ארד? שאני בקושי מבדילה בין דני וג'ארד, הם יותר מידי דומים.
אני לא יודע אם את רצינית...
שמת לב שאחד מהם שחור והאחר לא?
1680980902142.png 1680980947195.png

Lhuna3

Well-known member
כן.
נכון. זה העולם שבו אנו חיים.
רצינית.
ג'ארד קצת יותר כהה, אבל שניהם נראים לי היספאניים כאלה, אז זה תלוי בתאורה עד כמה זה יעזור לי להבדיל.

Lhuna3

Well-known member
באמת נחמד שנזכרת
כשסוף סוף התפנית מבאפי.

(*שיט זה מזכיר לי שעדיין לא ראיתי KIN ועדי|נחש| בטח כועסת עלי)

אני לא באמת חושב שהיא עשתה את זה (כלומר אני אופתע אם נגלה שזה באמת היה התכנון שלה)
אבל המצב אחרי שהיא נפרדה ממנו בגלל זה אז האם היא תחזור אליו כשהוא כן ישכור עוד אחיות? כי אז זה יהיה כאילו היא איתו בעד תמורה.

נכון

צפה בקובץ המצורף 74275 צפה בקובץ המצורף 74276
אגב יש לי דודה שחיה בארה"ב, ומאמינה באמת שהקורונה לא היתה אמיתית.
אין לי מה לעשות חוץ מלהמנע מלדבר איתה על זה.

למעלה