דיוני סדרות #118

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז מה היה?

סריקת המוח של גלסמן הייתה לא חד משמעית אז היה צריך לעשות בדיקה ורוב הפרק בעצם היה בזמן שהם חיכו לתוצאות הבדיקה שתאמר אם יש סרטן.
שון די בטוח שזה כן סרטן ומנסה לשכנע את גלסמן להתחיל לתכנן מה לעשות כשיתברר שהוא צודק. אבל גלסמן מסרב. בהמשך הוא אומר לשון שהעניין הוא שאם מה שרואים בסריקה זה באמת סרטן אז זה אומר שהסרטן כבר מפותח מידי ואין דרך לעצור את זה והוא כנראה ימות עוד לפני שהתינוק של שון יוולד (שזה מרגיש נורא מהר).
ולכן גלסמן מנסה להעביר לשון כמה שיותר טיפים לגבי כיצד להיות אבא טוב לבנו. זה בעצם היה חמוד מאוד ומרגש לדעתי. ונראה ששון מפנים את זה שהוא יצטרך לפנות זמן.
בסוף מסתבר שזה לא סרטן. אבל אחרי שגלסמן עושה טעות בהרכבה של מיטת התינוק מרפי מחליט שכנראה יש בעיה אחרת במוח של גלסמן. (דמנציה?)

מורגן מתכוננת להשתלת עובר ומנסה להחליט בין זכר או נקבה. (אני חשבתי שכשעושים את זה אז מכניסים כמה כדי להעלות את הסיכוי להצלחה)
אבל בסוף היא דוחה את ההשתלה כדי להיות עם התינוקת שהיא הצילה. האם ילכו לכיוון הדי צפוי שהיא תאמץ אותה? אני אהיה בשוק אם לא.

התינוקת הזאת הובאה לביתח חולים בתחילת הפרק על ידי איש חסר בית לאחר שהאם אושפזה ופרמדיקים שלקחו אותה מה"מחנה" (?) של חסרי הבית לא שמו לב אליה. היא חולה מאוד ומסתבר שיש לה איזו תסמונת שאומרת שיש לה בעיה עם הלב. האמא של התינוקת מורדמת אז הם מקבלים את כל האישורים ממישהי אחרת (אם הבנתי נכון עובדת סוציאלית שאחראית עליה).
יש אופציה לניתוח מאוד מסוכן, אבל שאם יצליח יטפל בהכל, או טיפול פשוט יותר, אבל שלא פותר הכל ולכן ידרוש הורה שישגיח ויקפיד על תרופות וביקורי רופא. בגלל שהאמא היא חסרת בית אז הם נוטים לניתוח. אבל כשמורגן מגלה שהאמא התחילה טיפול פסיכיאטרי ותרופתי ומצבה (הנפשי) משתפר אז היא מחליטה שהאם תוכל לעמוד באחריות ולכן הם עושים את הטיפול הקל יותר. אבל אז מתגלה שאמא מתה.
וזה משאיר אותנו במצב שבו מורגן בטח תרגיש אפילו אחריות מסויימת לאמץ את התינוקת.

המקרה הראשי של הפרק הוא אדם שהגיע אחרי שחתיכת מתכת גדולה כמעט חצתה אותו לשניים.
אנדרוז ולים מטפלים בפצעים של החלק העליון - מה שכולל חוסר הסכמה לגבי האם להסיר לו חלק מהריאות, דבר שלים מתנגדת לו, אבל אנדרוז מחליט שהדעה שלה מוטה בגלל מה שהיא עברה ועושה את זה בכל זאת.
במקביל ארבעת המתמחים - דני, ג'ארד, אשר וג'ורדן - עובדים יחד על מנת למצוא פתרון ניתוחי שיאפשר להמנע מכריתת כל חלק הגוף התחתון של המטופל. מבחינת הסדרה זה דבר נדיר שעושים שכל המתמחים עובדים ביחד ולא מחולקים בין תיקים שונים.
מההתחלה ברור שג'ארד לא חושב שזה אפשרי להציל את החלק התחתון של האיש ושעדיף פשוט לעשות כריתה, בעוד שלושת האחרים כן חושבים שזה אפשרי. זה מוביל למריבות ובמיוחד מחריף את זה שדני גם ככה עצבני על ג'ארד אחרי שהוא ראה אותו ואת ג'ורדן מפלרטטים בפרק הקודם. אבל בסוף מתגלה הסיבה של ג'ארד דווקא בשיחה שלו עם אשר שגם מעוצבן עליו. מסתבר שבמקרה האחרון שלו בבית חולים הקודם שבו הוא עבד הוא המליץ למנתח הראשי על תוכנית ניתוח מסוכנת על מנת לשפר את החיים של מטופלת שאפשר היה להציל לה את החיים בניתוח שהיה משאיר אותה במצב לא טוב. אבל הניתוח שהוא הציע לא עבד והיא מתה. ובגלל זה עכשיו הוא מפחד לקחת כזה סיכון.
בסוף זה עובר ויש לו איזו התגלות סטייל מרפי והוא צועק "למבורגיני" ומסביר משהו לא ברור (כי במכוניות אני מבין אפילו פחות מאשר באנטומיה). אבל בשביל הפתרון שלו הוא צריך עזרה מדני וככה יוצא שכולם עובדים ביחד והניתוח עובד והצילו את המטופל.
כל המתמחים שמחים והפכו לחברים טובים וחוגגים בליל קריוקי.
לים לעומת זאת מעוצבנת על אנדרוז למרות שהוא מתנצל בפניה.

וזה נראה לי הכל

Lhuna3

Well-known member
יואו איזה מעצבנים נודניקים!
פרק שלם לשים אותנו במתח אם יש לו סרטן ואז לתת לנו חצי דקה להינות מההקלה שאין לו סרטן - רק בשביל להגיד שיש לו בעיה אחרת במוח?!! :-( די להתעלל. די.

עכשיו תפוז אומר לי שיש הודעות חדשות לצפיה בשרשור, ואני כבר רואה שהשגת אותי לכתיבה על הפרק, אז מעכשיו זה תגובות:

בסוף מסתבר שזה לא סרטן. אבל אחרי שגלסמן עושה טעות בהרכבה של מיטת התינוק מרפי מחליט שכנראה יש בעיה אחרת במוח של גלסמן. (דמנציה?)
ממה שאני מכירה (לצערי) דמנציה לא מתבטאת ככה, אבל לאור הגיל שלו זה אכן הכי נשמע הגיוני לנחש שלשם הולך התסריט.
אבל בסוף היא דוחה את ההשתלה כדי להיות עם התינוקת שהיא הצילה. האם ילכו לכיוון הדי צפוי שהיא תאמץ אותה? אני אהיה בשוק אם לא.
כמובן שזה הכי מתבקש (זה היה צפוי שזה הולך לשם מהרגע שהיא פוגשת מחוץ לביה"ח את הגבר שהביא את התינוקת), אז גם אני אתפלא אם לא (למרות ששוב, אני חייבת להגיד שזה כל כך לא תואם למציאות לדעתי, קשה לי להאמין שאפשר ככה לאמץ תינוק בלי להכנס לתור הרגיל של האימוץ, כשאתה לא קרוב משפחה אפילו. אבל זה לא סדרה ריאליסטית מהרבה בחינות אז יאללה שיהיה).
אבל בסוף מתגלה הסיבה של ג'ארד דווקא בשיחה שלו עם אשר שגם מעוצבן עליו.
אני חשבתי שזה לא הוגן מצד אשר (והשאר) לכעוס על ג'ארד על זה שהוא אמר ללים את דעתו האמיתית.
אני מבינה שאולי הכעס שלהם כי הם מרגישים שהדיעה שלו היתה מוטה מההתחלה, כי הוא נגד האפשרות, אבל עדיין הוא היה חייב להגיד לה את דעתו המקצועית הכנה לגבי האופציה הראשונה.
כל המתמחים שמחים והפכו לחברים טובים וחוגגים בליל קריוקי.
אני לא חושבת שזה היה מכוון מבחינת היוצרים, אבל בעיני הם יצאו קצת מאולצים שם בקריוקי.
וחוץ מזה ג'ארד ודני כאילו חברים עכשיו - אבל דר' אלן צריכה כאילו לבחור ביניהם. למרות שעקרונית דני לא מוכן למערכת יחסים ונתן לה את ברכתו להיות עם ג'ארד, זה נראה לי שהיא עדיין מעדיפה את דני.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הנה, הפעם אני אהיה ראשון,
אפילו שהרבה יותר כיף להגיב
מה היה שם בעצם?

ברן מספר לפרנק ובירדי על כך שאמנדה שיקרה להם לגבי זה שקם בגד בהם. הם לא מעוצבנים מזה כמוהו, אבל לא שמחים.
ברן גם מאיים על פרנק שפעם הבאה שיש להם ישיבת משפחה הוא מצפה שהוא יתמוך בו ומאיים לו שהוא יפגע בו אם הוא לא יעשה את זה.
(לברן יש דרך אחת לטפל בכל סוג של בעיה)

אמנדה לוקחת את הסמים שהגיעו במשלוח האחרון בלי לספר לאחרים (או לפחות לברן וויקינג) ומוכרת אותם בהפסד על מנת שיהיה לה את הכסף לשלם לטורקים.
כשברן מגלה הוא חוטף עצבים וכדי למסור מסר לאמנדה הוא הולך ותוקף את הנהג שלה שלקח את הסמים בהוראתה. הוא מורה לו אף פעם לא לעשות משהו כזה בלי לקבל אישור ממנו. והנהג מספיק מבוהל כדי לומר לאמנדה שהוא לא יכול להמשיך כרגע לעבוד איתה.

יש איזה קטע שלא היה ברור לי שרואים איזו אישה שלא זיהיתי בסופרמרקט והיא לוקחת כל מיני דברים בלי לשלם עליהם. היא נמצאת שם עם בן שלה שנראה בערך בגיל של אנתוני. רואים שקם עוקב אחריהם. אחר כך קם מספר לברן וויקינג שהם גרים באיזה מתחם מגודר. לא ברור לי למי זה קשור. כנראה מישהו שהם רוצים לחסל אות משהו כזה.
ברן מנצל את זה כהזדמנות ואומר שהוא רוצה שקם יקח את ויקינג לשם ויראה לו. ואז לויקינג הוא אומר שזאת ההזדמנות שלו לחסל את קם.
בנוסף הוא אומר לויקינג לקחת את אנתוני איתו. ויקינג אומר שכדאי לשאול את ג'ימי אם זה בסדר, אבל ברן אומר שלא צריך כי הוא יודע שג'ימי רוצה את זה. מאוחר יותר כשברן מספר לג'ימי, ג'ימי כועס ואומר שאנתוני צעיר מידי כי הוא רק בן 16. ואז ברן אומר שגם מייקל בגיל 16 התחיל לחסל אנשים. ג'ימי רוצה להתקשר לויקינג כדי לעצור אותו, אבל ברן אומר שהם לא לקחו טלפונים.
כשויקינג ואנתוני אוספים את קם הוא מגיע בהתחלה עם התינוקת שלו ואומר שאין לו ברירה אלא לקחת אותה ושזה צריך להיות בסדר. אבל ויקינג כמובן לא מסכים ומתעקש איתו עד שקם משאיר את התינוקת אצל שכנה. אבל אנתוני תוהה אם קם נעשה חשדן בגלל הדרישה הזאת של ויקינג. וגם אני תוהה.
במקביל מייקל מספר לאמנדה שג'ימי סיפר לברן על קם ושויקינג נשלח לחסל אותו. (הוא לא מספר לה שגם אנתוני הלך איתו, אני חושב כי הוא לא יודע). אמנדה רוצה להתקשר אל קם להזהיר אותו, אבל מייקל אומר לה שאם היא תעשה את זה זה ממש יראה כמו בגידה שלה במשפחה.

עוד דברים שקרו בפרק:
ג'ימי בילה את הלילה עם אישה אחרת. ואז הוא בא אל מייקל ומספר לו. הוא גם מעוצבן על מייקל שהוא לא שוכב עם אף אחת, כי זה נראה כאילו הוא מחכה למישהי מסויימת (וברור שהוא מתכוון שזה נראה שהוא מחכה לאמנדה).

סבתא של אנה באה אל מייקל ונותנת לו את צרור השטרות שברן נתן לאנה. היא חושבת שהוא נתן את זה לאנה ואומרת לו שהיא לא רוצה את כספי המיסים שלהם.
מייקל מדבר עם אנה ואומר לה לא להיות בקשר עם ברן ולומר לו אם ברן יוצר איתה קשר.

מייקל גם חווה עוד התקף אפילפטי. הוא הולך לבית מרקחת שבו הוא כנראה גם בעבר לקח את התרופות שלו (אני תוהה אם זה היה בעונה הקודמת או שסתם אני לא זוכר כי אני סנילי) ומדבר עם הרוקחת שמאוד נחמדה איתו. הוא אומר שהתרופות עזרו לזמן מה, אבל עכשיו חזרו לו ההתקפים. והיא אומרת לו שזה יכול להיות כתוצאה מלחץ. כשהוא מאשר שהוא תחת לחץ היא מציעה לו מדיטציה ויוגה. בסוף הוא גם שואל אותה לשמה, אז אולי הוא לקח את מה שג'ימי אמר ללב ומחפש מישהי.

ניקי מאוד כועסת על כך שויקינג מתכוון לחסל את קם. היא רוצה שהוא רק יזהיר אותו ויסלק אותו מדבלין. או לפחות שימצא מישהו אחר שיעשה את זה. ויקינג היה רוצה, אבל ברן לא מסכים.
ניקי גם פונה אל פרנק בבקשה שישכנע את ברן לוותר לויקינג, אבל הוא אומר לה שברן לא יקשיב לו. הוא אומר לה רק לומר לויקינג לתכנן את זה טוב. (שזה לא ממש עוזר כי ויקינג כבר יצא לעשות את זה)

פרנק מדוכדך והולך שוב לכנסייה. כשהוא מגלה שהכנסייה נעולה הוא פורץ פנימה על מנת לשבת בפנים. כשמגיע הכומר הם יושבים ומדברים ופרנק אומר שהוא לא יודע מה הוא רוצה, אבל זה לא וידוי כי הוא לא מתכוון להתנצל על מה שהוא עשה בעבר.

אמנדה נפגשת עם העורכת דין שלה שאומרת לה שהתביעה נגדה ביקשה דחייה במשפט וזה כנראה רע כי זה אומר שיש להם ראיות חדשות. כנראה מדובר בדבר הזה שראו בסוף הפרק הקודם שמצאו על מישהו מת פתק עם מספרים ותביעת אצבע של אמנדה. אני חושב שזה האדם הזה שהטורקים חיסלו בפרק הראשון.

יש גם דרמות עם הטורקים.
האישה נפגשת עם אמנדה, אם כי רק בשביל לקבל את הוידוי על כך שהתשלום החודשי התקבל.
אחר כך הטורקי האחר מעוצבן על האישה שהיא בכלל נפגשת עם אמנדה ומתייחסת אליה כאל שותפה.
האישה מדברת בטלפון עם אבא שלה שנראה שלא בהכרה ומדברת על כך שהוא לימד אותה כיצד לטפל באויבים. אם כי אני לא בטוח אם היא מתכוונת רק למשפחת קינסלה אלא לאיש הזה שלה שהטיל בה ספק.
הטורקי האחר הזה (נראה לי שזה הוא) נפגש עם ראש הארגון הזה שבפרק הקודם מייקל ואמנדה נפגשו איתו בבית ספר לילדים. (הוא גם זה שהם מכרו לו את הסמים בהפסד)
הטורקי מציע לאיש הזה שהוא יחליף את משפחת קינסלה בתור המשווקים של הסמים של הטורקים. האיש הזה אבל נראה מאוד מחושב ואומר רק שהוא יחשוב על זה.

דיברגנט חדש

Well-known member
המשך לתגובה #64 שלי שבדף 4
עונה 3 היא עונה שהתסריט נמשך 4 פרקים, עד כה הכי הרבה שהיה עד כה, כי בעונה 2 היו רק 2 פרקים ובעונה 1 היו אומנם 5 פרקים אך הם התחלקו ל-2 פרשיות שונות כאשר הראשונה נמשכה 3 פרקים והשנייה 2 פרקים.
בעונה זאת יש פרשייה של פגוע נפש שראה בגיל 6 הם יורים במישהי וקוברים אותה (בסוף מסתבר שזה היה פוני והיא עדיין חייה :)) ומי שקשור לזה הוא הבן הבכור של השר ומנג השר נסחט וגם שוכר את שירותיו של סטרייק, בסוף השר נרצח ע"י בנו הקטן שנושל מהירושה וחומד ציור ששוה 20 מיליון ליס"ט.
בעונה זאת גם השותפה של סטרייק מתגרשת מבעלה לאחר שתפסה אותו בוגד, שזה היה הקש ששבר את גב הגמל.

Lhuna3

Well-known member
אז צפיתי ב-3 הפרקים הראשונים של Lucky Hank, הסדרה החדשה של בוב אודנקריק.
זה נחמד ויש כמה קטעים מצחיקים, אבל לא התלהבתי במיוחד, ואני לא יודעת אם אמשיך. זה לא נראה לי כל כך מתרומם למשהו מאוד מעניין. אולי אני אחכה לשמוע ביקורות אם זה כן בהמשך.

dilia snake

Well-known member
אתה רואה? אמרתי היום והינה אנחנו:

מה שטוב בסדרה הזאת זה שמצד אחד הפרקים עמוסים באירועים, אבל אתה לא מרגיש מוצף במידע או שהם דחוסים מידי.

ברן גם מאיים על פרנק שפעם הבאה שיש להם ישיבת משפחה הוא מצפה שהוא יתמוך בו ומאיים לו שהוא יפגע בו אם הוא לא יעשה את זה.
(לברן יש דרך אחת לטפל בכל סוג של בעיה)
פרנק מדוכדך והולך שוב לכנסייה. כשהוא מגלה שהכנסייה נעולה הוא פורץ פנימה על מנת לשבת בפנים. כשמגיע הכומר הם יושבים ומדברים ופרנק אומר שהוא לא יודע מה הוא רוצה, אבל זה לא וידוי כי הוא לא מתכוון להתנצל על מה שהוא עשה בעבר.
אני קצת פתאום מרחמת על פרנק, זה נראה כאילו כל החיווט במוח נדפק לו מאז שהוא כמעט מת והוא אבוד ואף אחד במשפחה לא משתין או סופר אותו ועד שמתייחסים אליו זה כדי לבעוט בו עוד קצת.
ג'ימי בילה את הלילה עם אישה אחרת. ואז הוא בא אל מייקל ומספר לו. הוא גם מעוצבן על מייקל שהוא לא שוכב עם אף אחת, כי זה נראה כאילו הוא מחכה למישהי מסויימת (וברור שהוא מתכוון שזה נראה שהוא מחכה לאמנדה).
אז קצת צדקתי לגבי המתח בין ג'ימי למייקל ואני קצת מצטערת. אבל אני לא חושבת שמייקל רוצה את אמנדה, לא בקטע רומנטי, אני חושבת שהוא צריך אותה יותר בקטע של עוגן או משהו פסיכולוגי דומה, כי לא היו סימנים רומנטיים כבר הרבה זמן ואני לא חושבת שהוא יישכב איתה שוב, לא כשהיא נשואה לג'ימי.
ואנשים לא מקיימים יחסי מין בגלל המון סיבות ויכול שאצל מייקל זה עוד קשור לאשתו שמתה וכ'ו והוא מפחד לתת לאנשים מחוץ למשפחה להתקרב אליו שלא יפגעו(במיוחד שוב, שברן בסביבה והכול מתפרק).
כשויקינג ואנתוני אוספים את קם הוא מגיע בהתחלה עם התינוקת שלו ואומר שאין לו ברירה אלא לקחת אותה ושזה צריך להיות בסדר. אבל ויקינג כמובן לא מסכים ומתעקש איתו עד שקם משאיר את התינוקת אצל שכנה. אבל אנתוני תוהה אם קם נעשה חשדן בגלל הדרישה הזאת של ויקינג. וגם אני תוהה.
במקביל מייקל מספר לאמנדה שג'ימי סיפר לברן על קם ושויקינג נשלח לחסל אותו. (הוא לא מספר לה שגם אנתוני הלך איתו, אני חושב כי הוא לא יודע). אמנדה רוצה להתקשר אל קם להזהיר אותו, אבל מייקל אומר לה שאם היא תעשה את זה זה ממש יראה כמו בגידה שלה במשפחה.
זה נראה כאילו הם מרחו את זה סתם, במיוחד שהפרק נגמר בזה שהוא עדיין לא מת. ואני חושבת שמייקל צודק הם צריכים להיות חכמים וזהירים יותר עכשיו ופחות צודקים.
מייקל מדבר עם אנה ואומר לה לא להיות בקשר עם ברן ולומר לו אם ברן יוצר איתה קשר.
רציתי שהוא יגיד לה למה, גם אם זה רק בגלל שברן פסיכי ומסוכן. ואולי גם מייקל היה צריך להסביר לה שזה שהיא גרה עם סבתא שלה ולא במתחם עם כולם אומר שהיא בטוחה ושיש לה עתיד נורמלי/נורמטיבי. היא לא חייבת לסחור בסמים ולהרוג אנשים והיא לא חייבת להיכנס למעגלים האלו של האלימות וכ'ו. אני חושבת שאם זו הייתה הגישה שלו אולי היא הייתה יכולה להבין יותר וזה היה מעורר אמפתיה כלפיו ואולי היא באמת הייתה מקשיבה.
מייקל גם חווה עוד התקף אפילפטי. הוא הולך לבית מרקחת שבו הוא כנראה גם בעבר לקח את התרופות שלו (אני תוהה אם זה היה בעונה הקודמת או שסתם אני לא זוכר כי אני סנילי) ומדבר עם הרוקחת שמאוד נחמדה איתו. הוא אומר שהתרופות עזרו לזמן מה, אבל עכשיו חזרו לו ההתקפים. והיא אומרת לו שזה יכול להיות כתוצאה מלחץ. כשהוא מאשר שהוא תחת לחץ היא מציעה לו מדיטציה ויוגה. בסוף הוא גם שואל אותה לשמה, אז אולי הוא לקח את מה שג'ימי אמר ללב ומחפש מישהי.
זה היה גם בעונה הקודמת וזה מדאיג אותי כי ברור שזה בעיקר בגלל ברן. אבל הרוקחת נראית חמודה ואולי היא תעזור לו או משהו.
אמנדה נפגשת עם העורכת דין שלה שאומרת לה שהתביעה נגדה ביקשה דחייה במשפט וזה כנראה רע כי זה אומר שיש להם ראיות חדשות. כנראה מדובר בדבר הזה שראו בסוף הפרק הקודם שמצאו על מישהו מת פתק עם מספרים ותביעת אצבע של אמנדה. אני חושב שזה האדם הזה שהטורקים חיסלו בפרק הראשון.
אני לא זוכרת שום דבר מזה מהעונה הקודמת.
אחר כך הטורקי האחר מעוצבן על האישה שהיא בכלל נפגשת עם אמנדה ומתייחסת אליה כאל שותפה.
האישה מדברת בטלפון עם אבא שלה שנראה שלא בהכרה ומדברת על כך שהוא לימד אותה כיצד לטפל באויבים. אם כי אני לא בטוח אם היא מתכוונת רק למשפחת קינסלה אלא לאיש הזה שלה שהטיל בה ספק.
האמת שהדרמה הפנים טורקית פחות עניינה, כי גם ככה היה המון בפרק.

*בירדי נועלת את הדלת של החדר שינה שלה.

*הקטע עם האישה הזאת נראתה לי בעיקר דרך להכין את החיסול של קם.

*מייקל התחיל להרוג אנשים בגיל 16 ומייקל גם מתעמת עם ג'ימי ואומר לו להיזהר מברן, כי הוא זוכר מה היה לפני שברן נכנס לכלא בזמן שויקינג היה צעיר מידי.

*ואני תוהה אם כל העסק הזה עם קם הוא בגלל דרך לפרק את בקינסלה, כי עכשיו גם בירדי כועסת על מייקל והיא ופרנק חושדים עכשיו באמנדה ומייקל.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מה שטוב בסדרה הזאת זה שמצד אחד הפרקים עמוסים באירועים, אבל אתה לא מרגיש מוצף במידע או שהם דחוסים מידי.
נכון
אז קצת צדקתי לגבי המתח בין ג'ימי למייקל ואני קצת מצטערת. אבל אני לא חושבת שמייקל רוצה את אמנדה, לא בקטע רומנטי, אני חושבת שהוא צריך אותה יותר בקטע של עוגן או משהו פסיכולוגי דומה, כי לא היו סימנים רומנטיים כבר הרבה זמן ואני לא חושבת שהוא יישכב איתה שוב, לא כשהיא נשואה לג'ימי.
ואנשים לא מקיימים יחסי מין בגלל המון סיבות ויכול שאצל מייקל זה עוד קשור לאשתו שמתה וכ'ו והוא מפחד לתת לאנשים מחוץ למשפחה להתקרב אליו שלא יפגעו(במיוחד שוב, שברן בסביבה והכול מתפרק).
ברור שיכולות להיות סיבות אחרות, אבל אני מבין למה ג'ימי חושד.
ואם אני לא טועה גם כשמייקל שכב עם אמנדה בעבר זה היה כשהיא כבר הייתה משואה אל ג'ימי.
זה נראה כאילו הם מרחו את זה סתם, במיוחד שהפרק נגמר בזה שהוא עדיין לא מת. ואני חושבת שמייקל צודק הם צריכים להיות חכמים וזהירים יותר עכשיו ופחות צודקים.
אני מניח שקם לא ימות.
לדעתי משהו יקרה וישתבש. בין היתר כי ויקינג אדיוט, אבל אולי גם בגלל אנתוני. אני אל מאמין שויקינג או אנותני ימותו, אבל לדעתי קם יברח.
רציתי שהוא יגיד לה למה, גם אם זה רק בגלל שברן פסיכי ומסוכן. ואולי גם מייקל היה צריך להסביר לה שזה שהיא גרה עם סבתא שלה ולא במתחם עם כולם אומר שהיא בטוחה ושיש לה עתיד נורמלי/נורמטיבי. היא לא חייבת לסחור בסמים ולהרוג אנשים והיא לא חייבת להיכנס למעגלים האלו של האלימות וכ'ו. אני חושבת שאם זו הייתה הגישה שלו אולי היא הייתה יכולה להבין יותר וזה היה מעורר אמפתיה כלפיו ואולי היא באמת הייתה מקשיבה.
נכון צודקת. מייקל גרוע בלדבר איתה.
אני לא זוכרת שום דבר מזה מהעונה הקודמת.
אמנדה ניהלה סוכנות רכב והשתמשה בה כדי להלבין כספים בשביל המשפחה. המשטרה פשטה עליהם והשיגה ראיות ולכן אמנדה נאסרה ועכשיו מחכה למשפט.
*בירדי נועלת את הדלת של החדר שינה שלה.
נכון. די מטריד. אבל מתאים לשאר מה שאנחנו ראינו.
*הקטע עם האישה הזאת נראתה לי בעיקר דרך להכין את החיסול של קם.
זה מרגיש לי שזה צריך להיות עם משמעות גדולה יותר
*מייקל התחיל להרוג אנשים בגיל 16 ומייקל גם מתעמת עם ג'ימי ואומר לו להיזהר מברן, כי הוא זוכר מה היה לפני שברן נכנס לכלא בזמן שויקינג היה צעיר מידי.
נכון, הוא אומר שאולי גם ג'ימי לא זוכר, אז אני תוהה בכמה שנים ג'ימי צעיר ממייקל.
*ואני תוהה אם כל העסק הזה עם קם הוא בגלל דרך לפרק את בקינסלה, כי עכשיו גם בירדי כועסת על מייקל והיא ופרנק חושדים עכשיו באמנדה ומייקל.
את מתכוונת שהעסק עם קם זאת דרך בשביל התסריטאים לפרק את המשפחה?

keren or5

Well-known member
עוד הודעה שהועברה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

Lhuna3

Well-known member
אין לי בעיה עם זה. אני רק לא רוצה לפתוח בעצמי כי אני לא רוצה מיליון נוטיפיקציות. אם אור גם לא רוצה אפשר שמישהו אחר יפתח וניק יעביר לשם את ההודעות.
מניסיון - לא מקבלים נוטיפיקציות כשאנשים מוסיפים הודעות בשרשור שאת פתחת :) אלא רק אם עשו ממש "תגובה" להודעה שלך, כמו בשרשורים אחרים.
אבל - אני גם בטוחה שניק ישמח לפתוח עבורכן (ועבורנו) את השרשור (או שאור, אם היא רוצה).

דיברגנט חדש

Well-known member
המשך לתגובה #64 שלי שבדף 4
עונה 3 היא עונה שהתסריט נמשך 4 פרקים, עד כה הכי הרבה שהיה עד כה, כי בעונה 2 היו רק 2 פרקים ובעונה 1 היו אומנם 5 פרקים אך הם התחלקו ל-2 פרשיות שונות כאשר הראשונה נמשכה 3 פרקים והשנייה 2 פרקים.
בעונה זאת יש פרשייה של פגוע נפש שראה בגיל 6 הם יורים במישהי וקוברים אותה (בסוף מסתבר שזה היה פוני והיא עדיין חייה :)) ומי שקשור לזה הוא הבן הבכור של השר ומנג השר נסחט וגם שוכר את שירותיו של סטרייק, בסוף השר נרצח ע"י בנו הקטן שנושל מהירושה וחומד ציור ששוה 20 מיליון ליס"ט.
בעונה זאת גם השותפה של סטרייק מתגרשת מבעלה לאחר שתפסה אותו בוגד, שזה היה הקש ששבר את גב הגמל.
עונה 4 היא עונה שגם שם התסריט נמשך 4 פרקים, האתר מחשיב את העונה כ-3
בעונה זאת הם חוקרים העלמותה של דר' מלפני 51 שנים ומגלים שהרוצחת היא העובדת הסוציאלית.

למעלה