כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
ממה שאני מכירה (לצערי) דמנציה לא מתבטאת ככה, אבל לאור הגיל שלו זה אכן הכי נשמע הגיוני לנחש שלשם הולך התסריט.בסוף מסתבר שזה לא סרטן. אבל אחרי שגלסמן עושה טעות בהרכבה של מיטת התינוק מרפי מחליט שכנראה יש בעיה אחרת במוח של גלסמן. (דמנציה?)
כמובן שזה הכי מתבקש (זה היה צפוי שזה הולך לשם מהרגע שהיא פוגשת מחוץ לביה"ח את הגבר שהביא את התינוקת), אז גם אני אתפלא אם לא (למרות ששוב, אני חייבת להגיד שזה כל כך לא תואם למציאות לדעתי, קשה לי להאמין שאפשר ככה לאמץ תינוק בלי להכנס לתור הרגיל של האימוץ, כשאתה לא קרוב משפחה אפילו. אבל זה לא סדרה ריאליסטית מהרבה בחינות אז יאללה שיהיה).אבל בסוף היא דוחה את ההשתלה כדי להיות עם התינוקת שהיא הצילה. האם ילכו לכיוון הדי צפוי שהיא תאמץ אותה? אני אהיה בשוק אם לא.
אני חשבתי שזה לא הוגן מצד אשר (והשאר) לכעוס על ג'ארד על זה שהוא אמר ללים את דעתו האמיתית.אבל בסוף מתגלה הסיבה של ג'ארד דווקא בשיחה שלו עם אשר שגם מעוצבן עליו.
אני לא חושבת שזה היה מכוון מבחינת היוצרים, אבל בעיני הם יצאו קצת מאולצים שם בקריוקי.כל המתמחים שמחים והפכו לחברים טובים וחוגגים בליל קריוקי.
לא ראיתי עדיין ואני עייפה מידי, אני אראה מחר.הנה, הפעם אני אהיה ראשון,
אפילו שהרבה יותר כיף להגיב
וואו, אני בחיים לא הייתי גורם לך לחכות ככהלא ראיתי עדיין ואני עייפה מידי, אני אראה מחר.
לא, אתה רק מחכה שאני אשכח על מה היה הפרק עד שאתה טורח לראות אותו.וואו, אני בחיים לא הייתי גורם לך לחכות ככה
ברן גם מאיים על פרנק שפעם הבאה שיש להם ישיבת משפחה הוא מצפה שהוא יתמוך בו ומאיים לו שהוא יפגע בו אם הוא לא יעשה את זה.
(לברן יש דרך אחת לטפל בכל סוג של בעיה)
אני קצת פתאום מרחמת על פרנק, זה נראה כאילו כל החיווט במוח נדפק לו מאז שהוא כמעט מת והוא אבוד ואף אחד במשפחה לא משתין או סופר אותו ועד שמתייחסים אליו זה כדי לבעוט בו עוד קצת.פרנק מדוכדך והולך שוב לכנסייה. כשהוא מגלה שהכנסייה נעולה הוא פורץ פנימה על מנת לשבת בפנים. כשמגיע הכומר הם יושבים ומדברים ופרנק אומר שהוא לא יודע מה הוא רוצה, אבל זה לא וידוי כי הוא לא מתכוון להתנצל על מה שהוא עשה בעבר.
אז קצת צדקתי לגבי המתח בין ג'ימי למייקל ואני קצת מצטערת. אבל אני לא חושבת שמייקל רוצה את אמנדה, לא בקטע רומנטי, אני חושבת שהוא צריך אותה יותר בקטע של עוגן או משהו פסיכולוגי דומה, כי לא היו סימנים רומנטיים כבר הרבה זמן ואני לא חושבת שהוא יישכב איתה שוב, לא כשהיא נשואה לג'ימי.ג'ימי בילה את הלילה עם אישה אחרת. ואז הוא בא אל מייקל ומספר לו. הוא גם מעוצבן על מייקל שהוא לא שוכב עם אף אחת, כי זה נראה כאילו הוא מחכה למישהי מסויימת (וברור שהוא מתכוון שזה נראה שהוא מחכה לאמנדה).
זה נראה כאילו הם מרחו את זה סתם, במיוחד שהפרק נגמר בזה שהוא עדיין לא מת. ואני חושבת שמייקל צודק הם צריכים להיות חכמים וזהירים יותר עכשיו ופחות צודקים.כשויקינג ואנתוני אוספים את קם הוא מגיע בהתחלה עם התינוקת שלו ואומר שאין לו ברירה אלא לקחת אותה ושזה צריך להיות בסדר. אבל ויקינג כמובן לא מסכים ומתעקש איתו עד שקם משאיר את התינוקת אצל שכנה. אבל אנתוני תוהה אם קם נעשה חשדן בגלל הדרישה הזאת של ויקינג. וגם אני תוהה.
במקביל מייקל מספר לאמנדה שג'ימי סיפר לברן על קם ושויקינג נשלח לחסל אותו. (הוא לא מספר לה שגם אנתוני הלך איתו, אני חושב כי הוא לא יודע). אמנדה רוצה להתקשר אל קם להזהיר אותו, אבל מייקל אומר לה שאם היא תעשה את זה זה ממש יראה כמו בגידה שלה במשפחה.
רציתי שהוא יגיד לה למה, גם אם זה רק בגלל שברן פסיכי ומסוכן. ואולי גם מייקל היה צריך להסביר לה שזה שהיא גרה עם סבתא שלה ולא במתחם עם כולם אומר שהיא בטוחה ושיש לה עתיד נורמלי/נורמטיבי. היא לא חייבת לסחור בסמים ולהרוג אנשים והיא לא חייבת להיכנס למעגלים האלו של האלימות וכ'ו. אני חושבת שאם זו הייתה הגישה שלו אולי היא הייתה יכולה להבין יותר וזה היה מעורר אמפתיה כלפיו ואולי היא באמת הייתה מקשיבה.מייקל מדבר עם אנה ואומר לה לא להיות בקשר עם ברן ולומר לו אם ברן יוצר איתה קשר.
זה היה גם בעונה הקודמת וזה מדאיג אותי כי ברור שזה בעיקר בגלל ברן. אבל הרוקחת נראית חמודה ואולי היא תעזור לו או משהו.מייקל גם חווה עוד התקף אפילפטי. הוא הולך לבית מרקחת שבו הוא כנראה גם בעבר לקח את התרופות שלו (אני תוהה אם זה היה בעונה הקודמת או שסתם אני לא זוכר כי אני סנילי) ומדבר עם הרוקחת שמאוד נחמדה איתו. הוא אומר שהתרופות עזרו לזמן מה, אבל עכשיו חזרו לו ההתקפים. והיא אומרת לו שזה יכול להיות כתוצאה מלחץ. כשהוא מאשר שהוא תחת לחץ היא מציעה לו מדיטציה ויוגה. בסוף הוא גם שואל אותה לשמה, אז אולי הוא לקח את מה שג'ימי אמר ללב ומחפש מישהי.
אני לא זוכרת שום דבר מזה מהעונה הקודמת.אמנדה נפגשת עם העורכת דין שלה שאומרת לה שהתביעה נגדה ביקשה דחייה במשפט וזה כנראה רע כי זה אומר שיש להם ראיות חדשות. כנראה מדובר בדבר הזה שראו בסוף הפרק הקודם שמצאו על מישהו מת פתק עם מספרים ותביעת אצבע של אמנדה. אני חושב שזה האדם הזה שהטורקים חיסלו בפרק הראשון.
האמת שהדרמה הפנים טורקית פחות עניינה, כי גם ככה היה המון בפרק.אחר כך הטורקי האחר מעוצבן על האישה שהיא בכלל נפגשת עם אמנדה ומתייחסת אליה כאל שותפה.
האישה מדברת בטלפון עם אבא שלה שנראה שלא בהכרה ומדברת על כך שהוא לימד אותה כיצד לטפל באויבים. אם כי אני לא בטוח אם היא מתכוונת רק למשפחת קינסלה אלא לאיש הזה שלה שהטיל בה ספק.
נכוןמה שטוב בסדרה הזאת זה שמצד אחד הפרקים עמוסים באירועים, אבל אתה לא מרגיש מוצף במידע או שהם דחוסים מידי.
ברור שיכולות להיות סיבות אחרות, אבל אני מבין למה ג'ימי חושד.אז קצת צדקתי לגבי המתח בין ג'ימי למייקל ואני קצת מצטערת. אבל אני לא חושבת שמייקל רוצה את אמנדה, לא בקטע רומנטי, אני חושבת שהוא צריך אותה יותר בקטע של עוגן או משהו פסיכולוגי דומה, כי לא היו סימנים רומנטיים כבר הרבה זמן ואני לא חושבת שהוא יישכב איתה שוב, לא כשהיא נשואה לג'ימי.
ואנשים לא מקיימים יחסי מין בגלל המון סיבות ויכול שאצל מייקל זה עוד קשור לאשתו שמתה וכ'ו והוא מפחד לתת לאנשים מחוץ למשפחה להתקרב אליו שלא יפגעו(במיוחד שוב, שברן בסביבה והכול מתפרק).
אני מניח שקם לא ימות.זה נראה כאילו הם מרחו את זה סתם, במיוחד שהפרק נגמר בזה שהוא עדיין לא מת. ואני חושבת שמייקל צודק הם צריכים להיות חכמים וזהירים יותר עכשיו ופחות צודקים.
נכון צודקת. מייקל גרוע בלדבר איתה.רציתי שהוא יגיד לה למה, גם אם זה רק בגלל שברן פסיכי ומסוכן. ואולי גם מייקל היה צריך להסביר לה שזה שהיא גרה עם סבתא שלה ולא במתחם עם כולם אומר שהיא בטוחה ושיש לה עתיד נורמלי/נורמטיבי. היא לא חייבת לסחור בסמים ולהרוג אנשים והיא לא חייבת להיכנס למעגלים האלו של האלימות וכ'ו. אני חושבת שאם זו הייתה הגישה שלו אולי היא הייתה יכולה להבין יותר וזה היה מעורר אמפתיה כלפיו ואולי היא באמת הייתה מקשיבה.
אמנדה ניהלה סוכנות רכב והשתמשה בה כדי להלבין כספים בשביל המשפחה. המשטרה פשטה עליהם והשיגה ראיות ולכן אמנדה נאסרה ועכשיו מחכה למשפט.אני לא זוכרת שום דבר מזה מהעונה הקודמת.
נכון. די מטריד. אבל מתאים לשאר מה שאנחנו ראינו.*בירדי נועלת את הדלת של החדר שינה שלה.
זה מרגיש לי שזה צריך להיות עם משמעות גדולה יותר*הקטע עם האישה הזאת נראתה לי בעיקר דרך להכין את החיסול של קם.
נכון, הוא אומר שאולי גם ג'ימי לא זוכר, אז אני תוהה בכמה שנים ג'ימי צעיר ממייקל.*מייקל התחיל להרוג אנשים בגיל 16 ומייקל גם מתעמת עם ג'ימי ואומר לו להיזהר מברן, כי הוא זוכר מה היה לפני שברן נכנס לכלא בזמן שויקינג היה צעיר מידי.
את מתכוונת שהעסק עם קם זאת דרך בשביל התסריטאים לפרק את המשפחה?*ואני תוהה אם כל העסק הזה עם קם הוא בגלל דרך לפרק את בקינסלה, כי עכשיו גם בירדי כועסת על מייקל והיא ופרנק חושדים עכשיו באמנדה ומייקל.
מניסיון - לא מקבלים נוטיפיקציות כשאנשים מוסיפים הודעות בשרשור שאת פתחת אלא רק אם עשו ממש "תגובה" להודעה שלך, כמו בשרשורים אחרים.אין לי בעיה עם זה. אני רק לא רוצה לפתוח בעצמי כי אני לא רוצה מיליון נוטיפיקציות. אם אור גם לא רוצה אפשר שמישהו אחר יפתח וניק יעביר לשם את ההודעות.
עונה 4 היא עונה שגם שם התסריט נמשך 4 פרקים, האתר מחשיב את העונה כ-3המשך לתגובה #64 שלי שבדף 4
עונה 3 היא עונה שהתסריט נמשך 4 פרקים, עד כה הכי הרבה שהיה עד כה, כי בעונה 2 היו רק 2 פרקים ובעונה 1 היו אומנם 5 פרקים אך הם התחלקו ל-2 פרשיות שונות כאשר הראשונה נמשכה 3 פרקים והשנייה 2 פרקים.
בעונה זאת יש פרשייה של פגוע נפש שראה בגיל 6 הם יורים במישהי וקוברים אותה (בסוף מסתבר שזה היה פוני והיא עדיין חייה ) ומי שקשור לזה הוא הבן הבכור של השר ומנג השר נסחט וגם שוכר את שירותיו של סטרייק, בסוף השר נרצח ע"י בנו הקטן שנושל מהירושה וחומד ציור ששוה 20 מיליון ליס"ט.
בעונה זאת גם השותפה של סטרייק מתגרשת מבעלה לאחר שתפסה אותו בוגד, שזה היה הקש ששבר את גב הגמל.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.