דיוני סדרות #118

dilia snake

Well-known member
ואם אני לא טועה גם כשמייקל שכב עם אמנדה בעבר זה היה כשהיא כבר הייתה משואה אל ג'ימי.
הכוונה עכשיו, אני לא חושבת שמייקל ואמנדה יעזו לבגוד שוב בג'ימי. כול עוד היא וג'ימי נשואים הוא לא יעז לגעת בה שוב.
לדעתי משהו יקרה וישתבש. בין היתר כי ויקינג אדיוט, אבל אולי גם בגלל אנתוני. אני אל מאמין שויקינג או אנותני ימותו, אבל לדעתי קם יברח.
אולי אנטוני ישתפן או יפשל? אם כי רוב הכסף באמת על ויקינג, לא כי הוא אידיוט אלא בגלל שלא יהיה לו אומץ.
נכון, הוא אומר שאולי גם ג'ימי לא זוכר, אז אני תוהה בכמה שנים ג'ימי צעיר ממייקל.
אני חושבת שמייקל וג'ימי(ואמנדה) איפה שהוא בין 40-50 אבל לא יותר ו-ויקינג בסביבות ה-30, ניקי 20 ומשהו ואז ברן, פרנק ובירדי בערך 60-70. בכול אופן אני חושבת שהכוונה של מייקל הייתה שויקינג לא זוכר את ברן לפני הכלא ושניהם כן והם יודעים כמה הוא מסוכן ולמה הוא מסוגל באמת. שזה הגיוני כי א' הוא אבא שלהם וב' הם עבדו תחתיו בעסק(והוא הפך את מייקל לרוצח).
את מתכוונת שהעסק עם קם זאת דרך בשביל התסריטאים לפרק את המשפחה?
כן, כי עכשיו פרנק ובירדי יתחילו לתהות מה עוד אמנדה הסתירה מהם.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הפרק מתמקד שטרינה שבסוף הפרק מתגלה שהיא שיקרה לגבי הפרק שהיא קיבלה מהמכונה. היא לא קיבלה potter אלא Lier. אם כי לא ראינו את הפתק אז אולי היא גם משקרת לגבי זה. (אם כי זה יהיה אירוני)

בתחילת הפרק אנחנו רואים את טרינה הורסת חלק מהשלט של המסעדה GIORGIO'S ככה שיופיע רק ORGIO'S.
מסתבר שזה קרה יום אחרי ההלוויה של קונור (החבר של טרינה). אנחנו רואים שיחה של דאסטי עם ג'ורג'יו שמאוד כועס ולא אכפת לו מהנסיבות, כמובן עד שקאס ניגשת אליו ועליה הוא לא כועס.
*כל הקטע שזה ברור שהוא מאוהב בקאס הוא די מגוחך.
מאוחר יותר מתברר שהסיבה שטרינה עשתה את זה היה כי זאת הייתה בדיחה שקונור אהב לעשות על שם המסעדה.

הפרק מתרחש ביום הולדת של ג'ייקוב וקונור.
הכומר זוכר ומדבר על זה עם טרינה לבדוק שלא קשה לה מידי. היא אומרת לו שהיא מרגישה אשמה חזקה והוא אומר לה שזה טבעי להרגיש ככה (אנחנו עכשיו יודעים שיש לו ניסיון עם אובדן) ושהיא לא צריכה להרגיש ככה כי זאת הייתה תאונת דרכים. היא אומרת לו שאם הוא היה יודע את כל האמת הוא היה מבין למה היא צריכה להרגיש אשמה.
זה די יפה שהוא מבין שהיא לא תגיד לו, אבל מציע לה למצוא למי לספר את האמת.
קצת חבל שהיא בחרה בסוף לספר לאבא של ג'ייקוב וקונור. היה עדיף לדעתי אם היא הייתה מספרת להורים שלה. אבל אולי היא הייתה זקוקה לספר למישהו שלא יסלח לה.

מגלים גם את מה שהיא מרגישה רע לגביו - הקשר שלה עם ג'ייקוב התחיל עוד לפני שקונור מת.
זה מסביר חלקית למה הם מסתירים את הקשר, למרות שעכשיו שעבר הרבה זמן הם יכולים לשקר לאנשים שהם התחילומלהיות יחד רק זמן מה אחרי שקונור מת.

*מעניין אותי אם נקבל פלאשבק שקונור יהיה בו. מתארים אותו כדי שונה מג'ייקוב אז יהיה מעניין לראות איך השחקן ישחק אותו.

לטרינה אין מה לעשות בערב היום הולדת כי ההורים שלה יצאו לחופש במלון. הם שכחו שזה היום הולדת של קונור, מה שנראה לי בהתחלה כפאק רציני שלהם, אבל בעצם איך הם אמורים לדעת מתי היום הולדת שלו אם היא לא תגיד להם. (ויחד עם זה כומר ידע)
היא חשבה ללכת למסיבה של חברים, אבל היא לא מוזמנת כי החברים המגעילים שלה לא יודעים איך ליהנות לידה.
אז היא הולכת אל ג'ייקוב למרות שגם הוא לא הזמין אותה. ואחרי שהיא נותנת לו מתנת יום הולדת הם מצטרפים לאבא לצפייה בסרט האהוב על קונור.
מתברר שמה שהאבא חשב שהוא הסרט האהוב על קונור בכלל היה הסרט האהוב עליו וקונור אהב איזה רום קום משנות ה90. מסתבר שהוא גם מאוד אהב את ג'רי מקגווייר.
האב קצת מאוכזב לגלות שהוא לא הכיר את הבן שלו במידה שהוא חשב ומרגיש רע לגבי זה ושהוא לא היה אבא מספיק טוב. רציתי לצעוק עליו שהוא צריך אולי אז לעשות מאמץ להכיר טוב יותר את ג'ייקוב, אבל נראה שבסוף הוא מבין שזה באמת מה שהוא צריך לעשות. בנקודה הזאת טרינה מתוודה על כך שהיא בגדה בקונור והאבא אומר לה לעזוב.

במקביל דאסטי וקאס יוצאים לבילוי במלון של מרת'ה (האקסית של איזי, אמא של קאס). אם כי קאס אומרת שהיא לא הייתה באה אם היא הייתה יודעת שלשם הם הולכים כי היא חושבת שמרת'ה שונאת אותה כי לפי מה שהיא יודעת מרת'ה עזבה את אמא שלה בגלל שהיא לא רצתה ילדים.
במהלך הערב היא מגלה שמרת'ה דווקא תמיד רצתה קשר איתה, אבל איזי אמרה לה שקאס לא רוצה קשר איתה. במקביל היא שיקרה לקאס שהסיבה שמרת'ה עזבה הייתה בגלל שהיא לא רצתה ילדים וזאת לא הייתה הסיבה. זה נורא עצוב שכל השנים האלו הן הופרדו בגלל השקרים של איזי שכבר ראינו שהיא אדם די נוראי, אבל לא עד כדי כך. לא ברור לי עד איזה גיל של קאס מרת'ה כן הייתה חלק מהחיים שלהם, אבל מסתבר שמרת'ה זוכרת שקאס הייתה ילדה יצירתית אז כנראה היא הייתה איתן כמה שנים.
*אני מניח גם שאם זה היה אבא שרוצה קשר עם הילד שלו אז הוא היה דורש את זה מבית משפט, אבל למרת'ה בטח לא הייתה שום זכות חוקית להמשיך לשום סוג של משמורת משותפת על קאס.

חוץ מזה דאסטי וקאס פוגשים במלון זוג אחר שבו הגבר קיבל פתק של צלם ולכן התחיל לצלם עצים והאישה קיבלה explorer ובעקבות זה התחילה להיות sexual explorer. זה מוביל לזה ודאסטי וקאס מוצאים את עצמם בחדר מלון שלהם רק עם האישה שמציעה להם לעשות שלישיה. לאחר דיון קצר במקלחת הקטנה הם מחליטים ללכת על זה, אם כי די באופן מגושם. מה שמוביל לכך שדאסטי נופל ומעקם את הקרסול.
בזמן שקאס הולכת להביא קרח (ומדברת עם מרת'ה) האישה רואה את הנקודות על התחת של דאסטי ומגלה שמספר הנקודות עלה לשבע. והיא מצלמת את הנקודות. אני מקווה שזה אומר שהוא כבר ילך לבדוק את זה.

חוץ מזה המלון עשוי כמו ספינה - כולל זה שהחדר של דאסטי וקאס הוא כמו תא צוות (כולל חלונות עגולים אטומים) ואזור האוכל בנוי על במה שאפשר להניע כך שזה ידמה נסיעה על ספינה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוי שיט,
בגלל שמחקתי את כל ההודעות האלו עכשיו אני לא יכול לראות את ההודעות האחרונות כאן

lemon lyman

Well-known member
אז צפיתי ב-3 הפרקים הראשונים של Lucky Hank, הסדרה החדשה של בוב אודנקריק.
זה נחמד ויש כמה קטעים מצחיקים, אבל לא התלהבתי במיוחד, ואני לא יודעת אם אמשיך. זה לא נראה לי כל כך מתרומם למשהו מאוד מעניין. אולי אני אחכה לשמוע ביקורות אם זה כן בהמשך.
אני עוד לא ראיתי
אבל מבאס שלא התחברת מצד שני אולי זה סימן טוב בשבילי :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:

dory30

Well-known member
לא ראיתי אם זה הוזכר פה. אבל אני ממליץ מאוד על הצ'ופצ'יק של הקומקום, סדרה דוקומנטרית בת ארבעה חלקים על פועלם של הגשש החיוור - משודר בהוט 8 וביס דוקו. כדור שני לגשש (הוריי גדלו עליהם) ישבתי וצחקתי כמו משוגע.

dilia snake

Well-known member
פרק טוב :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 כאילו אם דיקס וקנזי לא היו הפרק או הרבה פחות מעצבנים או עוברים השתלת אישיות והופכים להיות אנשים אחרים לגמרי אז הפרק היה מושלם.

ואני רוצה ספינאוף עם הדייזי הזאת, היא קצת כמו גיבס באישה:-D.

והאדמירל והבן שלו(כריסטופר גרהאם ממחשבות פליליות, שתמיד אני אוהבת לראות אותו) זה נגע לי בסלע הפועם שבחזה שלי.

אוף, למה הם לא עושים עוד כאלו פרקים או למה הם נזכרו עכשיו שהם כבר מבוטלים|בוקס|.

וקאלן וסאם:-D:-D:-D:-D לגמרי אחד הצמדים הכי טובים בטלוויזיה, אני מפחדת שאני אתגעגע אליהם.

LeAnnDylan

Well-known member
הפרק מתמקד שטרינה שבסוף הפרק מתגלה שהיא שיקרה לגבי הפרק שהיא קיבלה מהמכונה. היא לא קיבלה potter אלא Lier. אם כי לא ראינו את הפתק אז אולי היא גם משקרת לגבי זה. (אם כי זה יהיה אירוני)
קודם כל היא קיבלה Liar ולא Lier:-P:
וכן ראינו את הפתק. כלומר לא שהיא מחזיקה אותו, אבל דאסטי ראה את הפתק בפרק הראשון בפח של בית הספר ואז גרמו לנו לחשוב שמי שקיבל את הפתק הזה זה ג'ייקוב כי הוא סירב להגיד בכיתה מה יצא לו.
בתחילת הפרק אנחנו רואים את טרינה הורסת חלק מהשלט של המסעדה GIORGIO'S ככה שיופיע רק ORGIO'S.
מסתבר שזה קרה יום אחרי ההלוויה של קונור (החבר של טרינה). אנחנו רואים שיחה של דאסטי עם ג'ורג'יו שמאוד כועס ולא אכפת לו מהנסיבות, כמובן עד שקאס ניגשת אליו ועליה הוא לא כועס.
*כל הקטע שזה ברור שהוא מאוהב בקאס הוא די מגוחך.
בהחלט מגוחך.
מאוחר יותר מתברר שהסיבה שטרינה עשתה את זה היה כי זאת הייתה בדיחה שקונור אהב לעשות על שם המסעדה.
שאלה, לא קוראים לאח שמת קולטון? או שאני זוכרת לא נכון|תוהה| אין לי באמת כוח לגגל את זה. אני קצת מאוכזבת משני הפרק האחרונים וקצת יצא לי החשק להמשיך.
קצת חבל שהיא בחרה בסוף לספר לאבא של ג'ייקוב וקונור. היה עדיף לדעתי אם היא הייתה מספרת להורים שלה. אבל אולי היא הייתה זקוקה לספר למישהו שלא יסלח לה.
העלת נקודה יפה.
הם שכחו שזה היום הולדת של קונור, מה שנראה לי בהתחלה כפאק רציני שלהם, אבל בעצם איך הם אמורים לדעת מתי היום הולדת שלו אם היא לא תגיד להם. (ויחד עם זה כומר ידע)
אולי הכומר הוא אח של עדימון.
חוץ מזה דאסטי וקאס פוגשים במלון זוג אחר שבו הגבר קיבל פתק של צלם ולכן התחיל לצלם עצים והאישה קיבלה explorer ובעקבות זה התחילה להיות sexual explorer. זה מוביל לזה ודאסטי וקאס מוצאים את עצמם בחדר מלון שלהם רק עם האישה שמציעה להם לעשות שלישיה. לאחר דיון קצר במקלחת הקטנה הם מחליטים ללכת על זה, אם כי די באופן מגושם. מה שמוביל לכך שדאסטי נופל ומעקם את הקרסול.
זה היה אחד הדברים הכי קרינג'ים שראיתי בטלוויזיה בעשור האחרון.
בזמן שקאס הולכת להביא קרח (ומדברת עם מרת'ה) האישה רואה את הנקודות על התחת של דאסטי ומגלה שמספר הנקודות עלה לשבע. והיא מצלמת את הנקודות. אני מקווה שזה אומר שהוא כבר ילך לבדוק את זה.
זו נראה לי הסיבה היחידה שאני ממשיכה לצפות, רק לגלות מה הפואנטה של הנקודות האלה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוי לא, מה עשיתם לריצ'רד הרמון?
וואי זה היה משהו שקשה להסתכל עליו.
ואני בשוק שהוא מת בסוף. זה כל כך נדיר שמטופל שלהם מת, ואז דווקא הוא שהיה כל כך חיובי לגבי הכל?

מורגן לוקחת את התינוקת. לא שוק לאף אחד.
אבל זה עבר יותר מידי בקלות ומהירות. יש לי תחושה שמשהו רע יקרה. האבא הביולוגי יצוץ וירצה לקחת את התינוקת.
רק להבהיר שאין לי ספק שזה יקרה, אני פשוט לא בטוח אם זה יקרה עוד בעונה הזאת.
ודי כבר שהיא ופארק יחזרו להיות יחד. הם אפילו לא מעליבים זה את זה כבר.

ועצוב לי נורא שמרפי הצליח להבין שמשהו באמת לא בסדר עם גלסמן.
ועושה רושם שבמקום ללכת קודם כל אל גלסמן עם התיאוריה החדשה שלו, הוא הולך ישירות אל לים.
זה יהיה נורא עצוב אם גלסמן יהיה בכעס על מרפי כשהתינוק יוולד.

ובענין הזה נותרו רק עוד שני פרקים עד סיום העונה.
האם הלידה תתחיל רק בפרק האחרון או כבר בפרק הבא?

וואי אני ממש רוצה לראות איך מרפי מתפקד כהורה בעונה הבאה.

בנושא אחרים:
מאוד מקדמים בזמן האחרון את הקשר של אשר והאח. האם תהיה הצעת נישואים בסוף העונה? (או פרידה?)
וגם אולי משהו בערך מתחמם שוב בין ג'ורדן ודני? זה כאילו שכחו בפרק הזה מהקטע שאולי יהיה לה משהו עם ג'ארד.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יופי, השלמת לפני שיוצא הפרק החדש מחר

קודם כל היא קיבלה Liar ולא Lier:-P:
חחחחחחח
וכן ראינו את הפתק. כלומר לא שהיא מחזיקה אותו, אבל דאסטי ראה את הפתק בפרק הראשון בפח של בית הספר ואז גרמו לנו לחשוב שמי שקיבל את הפתק הזה זה ג'ייקוב כי הוא סירב להגיד בכיתה מה יצא לו.
אה וואלה. שכחתי מזה לחלוטין.
שאלה, לא קוראים לאח שמת קולטון? או שאני זוכרת לא נכון|תוהה| אין לי באמת כוח לגגל את זה. אני קצת מאוכזבת משני הפרק האחרונים וקצת יצא לי החשק להמשיך.
את צודקת, זכרתי לא נכון.
אולי הכומר הוא אח של עדימון.
תיאוריה מעניינת.
זו נראה לי הסיבה היחידה שאני ממשיכה לצפות, רק לגלות מה הפואנטה של הנקודות האלה.
אני חשבתי שזה בגלל שחתמת הסכם בלעדיות עם אפל שלפיו את תראי את כל התכנים שלהם.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
התחלתי סוף סוף את עונה 5 של גברת מייזל המופלאה.
אני עדיין בתהליך של הפרק הראשון (עדיף שאני אלך לישון ואסיים את זה מחר בבוקר,, אבל נראה אם אני אעשה את זה)

מאוד אהבתי את איך שהפרק מתחיל עם אסתר, הבת של מידג' וג'ואל ב1981 אצל הפסיכולוג שלה.
עשו עבודה מעולה עם מישהי שמרגישה מאוד כמו מידג' (ואבא שלה) בהרבה דברים.
וגם שונה מאוד. כי אני בטוח שהשיער של אסתר מטריף את מידג'.
אני רוצה עוד הרבה מאסתר.
למעשה אני רוצה סדרת בת.
החלטתי.

מה שחבל זה שאסתר ב1961 שקטה לחלוטין (אולי אמרה איזה שני מילים בדירה של ג'ואל)
אני לא מצפה שתהיה כמו שהיא ב1981, אבל ילדים מדברים. אצלי במשפחה לפחות ילדים מדברים הרבה. חלק גדול זה שטויות, אבל גם מידג' אומרת הרבה שטויות.

באופן כללי מרגיש לי בנתיים שיותר טוב ממה שהיה בעונה 4.
אבל אולי זה בגלל שהיה לי בראש הרבה זמן שעונה 4 הייתה פחות טובה מעונות קודמות שהציפיות שלי מהסדרה ירדו ולכן אני מופתע לטובה.

Aranel Nenharma

Well-known member
מאוד אהבתי את איך שהפרק מתחיל עם אסתר, הבת של מידג' וג'ואל ב1981 אצל הפסיכולוג שלה.
זה היה הפתעה מוצלחת ביותר.
מרגישים שזה עונת סיום
וגם שונה מאוד. כי אני בטוח שהשיער של אסתר מטריף את מידג'.
ממש מעניין איך מידג' עכשיו כנראה גם הלוק שלה השתנה קצת
מה שחבל זה שאסתר ב1961 שקטה לחלוטין (אולי אמרה איזה שני מילים בדירה של ג'ואל)
באמת התמקדו בסדרה הרבה באיתן ופחות באסתר

איזה כיף שהסדרה חזרה, מאוד מהנה
ואיזה כיף שיצאו כבר 3 פרקים (גם אני צפיתי בנתיים רק בראשון)

Lhuna3

Well-known member
אוי לא, מה עשיתם לריצ'רד הרמון?
אה רגע, זה מרפי מה-100? חח ואתה זיהית אותו ככה, או שידעת מהכתוביות? לא הייתי מזהה בחיים.
וואי זה היה משהו שקשה להסתכל עליו.
ואני בשוק שהוא מת בסוף. זה כל כך נדיר שמטופל שלהם מת, ואז דווקא הוא שהיה כל כך חיובי לגבי הכל?
כי הוא היה חיובי מסיבות דתיות, ומסרים דתיים זה הפוך מהאג'נדה של הסדרה.
מורגן לוקחת את התינוקת. לא שוק לאף אחד.
כן.
אבל זה עבר יותר מידי בקלות ומהירות. יש לי תחושה שמשהו רע יקרה. האבא הביולוגי יצוץ וירצה לקחת את התינוקת.
רק להבהיר שאין לי ספק שזה יקרה, אני פשוט לא בטוח אם זה יקרה עוד בעונה הזאת.
לא חשבתי בכיוון בכלל, אבל אפשרי בהחלט. אם הוא במקרה יהיה חתיך וחמוד - אני בעד.
כי באמת די נמאס לי מהמריחה הזו |למטה|
ודי כבר שהיא ופארק יחזרו להיות יחד. הם אפילו לא מעליבים זה את זה כבר.

ועצוב לי נורא שמרפי הצליח להבין שמשהו באמת לא בסדר עם גלסמן.
מאוד ;-(
ועושה רושם שבמקום ללכת קודם כל אל גלסמן עם התיאוריה החדשה שלו, הוא הולך ישירות אל לים.
זה יהיה נורא עצוב אם גלסמן יהיה בכעס על מרפי כשהתינוק יוולד.
נכון.
מה שכן אני אהבתי את הנאום של מרפי לגלסמן, שהבהיר שזה שהוא מתעקש לפקח עליו זה לא היה רק מסיבות של אתיקה רפואית ודאגה לחולים, אלא גם, ואולי בעיקר מבחינתו, מתוך דאגה לגלסמן עצמו.
ובאמת עם כל הצער על זה שזה אולי יסיים לו הקריירה, זה עדיף בשבילו מאשר לגרום נזק למטופלים או חלילה להרוג מישהו.
ובענין הזה נותרו רק עוד שני פרקים עד סיום העונה.
האם הלידה תתחיל רק בפרק האחרון או כבר בפרק הבא?
אני לא יודעת, אבל אנחנו יודעים שמשהו בה יסתבך. ואז יסתדר (או שלא לגמרי, תלוי במי חוזר לעונה הבאה ומי לא...)
וואי אני ממש רוצה לראות איך מרפי מתפקד כהורה בעונה הבאה.
גם אני.
בנושא אחרים:
מאוד מקדמים בזמן האחרון את הקשר של אשר והאח. האם תהיה הצעת נישואים בסוף העונה? (או פרידה?)
משהו יהיה.
וגם אולי משהו בערך מתחמם שוב בין ג'ורדן ודני? זה כאילו שכחו בפרק הזה מהקטע שאולי יהיה לה משהו עם ג'ארד.
כן, זה כבר נרמז לנו בסוף הפרק הקודם לדעתי.
מה שכן הם עבדו מאוד נחמד ביחד (ג'ארד ודני).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אה רגע, זה מרפי מה-100? חח ואתה זיהית אותו ככה, או שידעת מהכתוביות? לא הייתי מזהה בחיים.
אני די גאה בעצמי שזיהיתי אותו כמעט מיד בכוחות עצמי.
יש משהו בעיניים (וקצת השיער)
כי הוא היה חיובי מסיבות דתיות, ומסרים דתיים זה הפוך מהאג'נדה של הסדרה.
לא יודע, היה את הפרק הזה שדני כמעט קנה סמים שוב ואז הוא שמע קול של מקהלת כנסייה וזה עצר אותו מלקנות ואז הוא נכנס פנימה וגילה את ג'ורדן בפנים.
לא חשבתי בכיוון בכלל, אבל אפשרי בהחלט. אם הוא במקרה יהיה חתיך וחמוד - אני בעד.
כי באמת די נמאס לי מהמריחה הזו |למטה|
לא לא. היא לא תתאהב באבא הביולוגי של התינוקת שהיא רוצה לאמץ.
זה לא עד כדי כך אופרת סבון.
נכון.
מה שכן אני אהבתי את הנאום של מרפי לגלסמן, שהבהיר שזה שהוא מתעקש לפקח עליו זה לא היה רק מסיבות של אתיקה רפואית ודאגה לחולים, אלא גם, ואולי בעיקר מבחינתו, מתוך דאגה לגלסמן עצמו.
ובאמת עם כל הצער על זה שזה אולי יסיים לו הקריירה, זה עדיף בשבילו מאשר לגרום נזק למטופלים או חלילה להרוג מישהו.
כן, גם אני אהבתי את זה הקטע שהוא אמר שגלסמן תמיד השגיח עליו גם כשמרפי לא רצה.
וכמובן שמרפי צריך לדאוג למטופלים שבפוטנציה בסכנה אם גלסמן ינתח אותם.
אבל הוא היה צריך ללכת אל גלסמן קודם עם הגילוי שלו.
אם כי אני מניח שגלסמן היה שוב טוען שמרפי טועה ואז מרפי היה צריך לגשת אל לים בכל זאת.
אני לא יודעת, אבל אנחנו יודעים שמשהו בה יסתבך. ואז יסתדר (או שלא לגמרי, תלוי במי חוזר לעונה הבאה ומי לא...)
אם הם יהרגו את התינוק של מרפי אני אהרוג מישהו.
אני גם ממש לא אהיה בסדר אם ליאה תמות בלידה.
מה שכן הם עבדו מאוד נחמד ביחד (ג'ארד ודני).
אני מוכן שיהיה משהו בינהם

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אין לי כוח לכתוב הרבה,
אבל מאוד מאוד אהבתי את הפרקים האלו.

קודם כל אני מאוד שמחתי לגלות בתחילת הפרק השני שמידג' באמת מצליחה בגדול בעתיד.
זה תמיד היה סימן שאלה בסדרה האם היא תצליח בסוף או לא, ועכשיו כיף לי לראות את העונה האחרונה כשאני יודע שלא משנה לאיזה שטויות היא נכנסת היא בכל מקרה תצליח.
*אלא אם כן בסוף העונה נגלה שעתיד מידג' לא הצליחה, אבל היא הזתה את כל הדברים האלו לגבי ההצלחה שלה או משהו כזה. אבל אני לא מאמין שיעשו את זה.

אנחנו גם יודעים מהראיון העתידי שלה שהיו לה 4 בעלים לשעבר. שזה בעצם 3 נוספים לג'ואל.
אז עכשיו אני כבר מדמיין שגם המנחה של התוכנית הזאת יהיה בעלה וגם הדמות של מילו ונטמיגליה (זה שהיא הייתה איתו בעונה שעברה ואז גילתה שהוא היה נשוי).

בעניין המנחה הזה - מה הקטע שבסוף פרק 3 סוזי רואה תמונה שלו עם אשתו (אני מניח) על השולחן שלו.
אני לא הבנתי מי היא למרות שהיא נראתה מוכרת. ואחר כך חשבתי שהיא השדכנית הזאת שסוזי נפגשה איתה בכלא. אבל היא נראה לי מבוגרת מידי בשביל להיות אשתו. אז אולי אמא שלו? או שאני בכלל מתבלבל?

אני אגב די אטום כי לא קלטתי בכלל מה קורה עם התינוק של החברה של ג'ואל. בהתחלה חשבתי שהיא אומרת לו שהיא תמסור אותו לאימוץ. רק אחר כך מהתגובות הבנתי שהכוונה היא שהיא עושה הפלה. לפחות אם בסוף הבנתי נכון.

איזה מצחיק אייב שהוא חושב שהוא עוזר עם השיחה שלו עם אית'ן על כל הדברים הנוראיים שיש לפחד מהם.
וזה מוביל כנראה לכך שהוא הופך להיות תלמיד רבנות בישראל.

אוי, וההורים של ג'ואל - איזה מטורפים.

באמת התמקדו בסדרה הרבה באיתן ופחות באסתר
לא שעסקו הרבה באית'ן. פשוט אסתר הייתה ממש תינוקת אז בכלל לא עסקו בה.

רוב הזמן זה הרגיש שמידג' היא איכשהו אמא הכי מנותקת מהילדים שלה שאפשרי.

dilia snake

Well-known member
אוווו, מייקל כזה חמוד שהוא ביישני כזה ומנסה לפלרטט עם מולי ונמסתי וכמעט טבעתי ברוק של עצמי תוך כדי בסצנה בפאב |מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב|. אהוב שלי |לב||לב|.

אחרי שסיימנו לכסות את הנקודה החשובה של הפרק נעבור לשאר הדברים!

אז באופן מפתיע למדי ויקינג לא פישל וקאם מת. וחשבתי שאנטוני יהיה מעורב יותר, אבל בסוף הוא רק ישב באוטו. אני חושבת שהיה אפשר לקצר קצת את הסצנה הזאת בשלב מסוים נמאס לי ורק רציתי לגמור עם זה.

אז המתח בין ג'ימי לאמנדה ממשיך, ואמנדה מעיפה את ג'ימי מהבית בגלל קאם ישר אל הזרועות של בראן.

מייקל ומולי שוכבים, אמנדה באה אליו בלילה(אין להם גבולות במשפחה הזאת?) הוא מתעלם, מולי בבוקר רואה את הוסט שלו מתחרפנת והולכת. חשבתי שהיא יודעת מי הוא, אז לא הבנתי מה הלחיץ אותה. כל המשפחה שלו הם חבורה של פושעים, זה הגיוני שיהיו לו אמצעים להגן על עצמו וזה כולה וסט, זה לא M16 או נשק כבד אחר.

כמעט ולא הראו הפרק את פרנק ובירדי, השומר ראש/נהג של פרנק ניגש אל בירדי ובראן ואומר להם שהוא לא בסדר, בראן מתנהג כמו דוש אבל בירדי אומרת שהיא תטפל בזה.

אמנדה מראה למייקל את התמונות שהמרגל שלה הראה לה של הטורקים ומייקל אומר שהוא יטפל בזה. הוא הולך לאיש נחשים של ג'ימי ומארגן פגישה עם המישהו הזה שהם הרגו את הבוסים שלו. אני אוהבת את זה שרק מטפטפים לנו את המוניטין של מייקל בלי להגיד ממש מה הוא עשה(לא שקשה, אבל זה גורם ללכת למקומות קיצוניים וקשה להאמין כי לבחור יש את החיוך של צ'ארלי קוקס והוא נראה כמו כלבלב אבוד חצי מהזמן).

בסוף כמובן שויקינג פישל בגלל הצ'יפס ואז הארוסה של קאם סיפרה למשטרה הכל ומי שנדפקה בסוף זו ניקי. בזמן הפרק לא ראיתי את זה, אבל עכשיו זה נראה צפוי שדווקא היא שילמה את המחיר.

וניק, צדקת והאישה הזאת משבוע שעבר והסופר באמת תהיה חשובה.

ולא הבנתי מה הולך לצאת מהסצנה הזאת עם אמנדה ובראן, מלבד להראות לה שהוא חזק יותר ממנה. אלא אם המטרה של בראן היא לגרום לה ולג'ימי להתגרש, זה עלה לי עכשיו.

עוד פרק מעולה!!(y)(y)(y)(y)

dory30

Well-known member
סדרה מבטיחה, שממש מוציאה את המיטב מקארי ראסל (האמריקאים ופליסיטי) ורופוס סיוול (האיש במצודה הרמה ולאחרונה הפליא בקליידוסקופ). יש בה לא מעט הומור שחור וגם הרבה נגיעות בפוליטיקה העולמית. יש שם גם תזכורות בפרק הראשון, הקשורות לישראל ולדימויים של נשיא המזכיר את טראמפ. בקיצור, נראה שזו סדרה ששווה לצפות בה, בנטפליקס.

למעלה