אוווו, מייקל כזה חמוד שהוא ביישני כזה ומנסה לפלרטט עם מולי ונמסתי וכמעט טבעתי ברוק של עצמי תוך כדי בסצנה בפאב
. אהוב שלי
.
אחרי שסיימנו לכסות את הנקודה החשובה של הפרק נעבור לשאר הדברים!
אז באופן מפתיע למדי ויקינג לא פישל וקאם מת. וחשבתי שאנטוני יהיה מעורב יותר, אבל בסוף הוא רק ישב באוטו. אני חושבת שהיה אפשר לקצר קצת את הסצנה הזאת בשלב מסוים נמאס לי ורק רציתי לגמור עם זה.
אז המתח בין ג'ימי לאמנדה ממשיך, ואמנדה מעיפה את ג'ימי מהבית בגלל קאם ישר אל הזרועות של בראן.
מייקל ומולי שוכבים, אמנדה באה אליו בלילה(אין להם גבולות במשפחה הזאת?) הוא מתעלם, מולי בבוקר רואה את הוסט שלו מתחרפנת והולכת. חשבתי שהיא יודעת מי הוא, אז לא הבנתי מה הלחיץ אותה. כל המשפחה שלו הם חבורה של פושעים, זה הגיוני שיהיו לו אמצעים להגן על עצמו וזה כולה וסט, זה לא M16 או נשק כבד אחר.
כמעט ולא הראו הפרק את פרנק ובירדי, השומר ראש/נהג של פרנק ניגש אל בירדי ובראן ואומר להם שהוא לא בסדר, בראן מתנהג כמו דוש אבל בירדי אומרת שהיא תטפל בזה.
אמנדה מראה למייקל את התמונות שהמרגל שלה הראה לה של הטורקים ומייקל אומר שהוא יטפל בזה. הוא הולך לאיש נחשים של ג'ימי ומארגן פגישה עם המישהו הזה שהם הרגו את הבוסים שלו. אני אוהבת את זה שרק מטפטפים לנו את המוניטין של מייקל בלי להגיד ממש מה הוא עשה(לא שקשה, אבל זה גורם ללכת למקומות קיצוניים וקשה להאמין כי לבחור יש את החיוך של צ'ארלי קוקס והוא נראה כמו כלבלב אבוד חצי מהזמן).
בסוף כמובן שויקינג פישל בגלל הצ'יפס ואז הארוסה של קאם סיפרה למשטרה הכל ומי שנדפקה בסוף זו ניקי. בזמן הפרק לא ראיתי את זה, אבל עכשיו זה נראה צפוי שדווקא היא שילמה את המחיר.
וניק, צדקת והאישה הזאת משבוע שעבר והסופר באמת תהיה חשובה.
ולא הבנתי מה הולך לצאת מהסצנה הזאת עם אמנדה ובראן, מלבד להראות לה שהוא חזק יותר ממנה. אלא אם המטרה של בראן היא לגרום לה ולג'ימי להתגרש, זה עלה לי עכשיו.
עוד פרק מעולה!!