דיוני סדרות #118

דיברגנט חדש

Well-known member
בהמשך לספוילר כתבתי בתגובה #121 בדף 7 בשרשור יורשים - עונה 4 - Succession 💲💲💲 מצרף את סיכום עונות 2 ו-3 כדלקמן:
החברה של לוגן מואשמת בהטרדות מיניות ומוות של בחורות, ישנן הפתלויות וניסיון להתחמק מהאשמות ע"י רכישות בומבסטיות של חברות עם הון עצמי רב, אך כל העסקאות מתפוצצות להם בפרצוף ובסוף צריכים שעיר לעזאזל לפני ישיבה עם בעלי המניות, שיצטרף גם לשבת בכלא. בעלי המניות רוצים את לוגן אך קנדל מסרב ומשכנע אותו שלא כדאי, הם בוחרים בטום, אך שיב מבקשת שלו בטענה שהוא בכלל פ'ישרט ולא יספק את בעלי המניות, בסוף לוגן בוחר בקנדל שהיה נאמן אליו כל העונה ואף דיי הציל אותו בשימוע שהיה עם הסנאטור גיל ששונא אותו. קנדל "מוכן" לקחת עליו את האשמה והולך למסיבת העיתונאים ושם מכניס ללוגן זבובור.
השערה שלי שסיימתי את העונה, שעונה 3 תתמקד באיך לוגן יוצא מהתסבוכת שקנדל הכניס אותו אליה :)
סיימתי את עונה 3, היו בה 9 פרקים לעומת 10 בעונות קודמות.
המחצית הראשונה של העונה הייתה סבירה, אך המחצית השנייה של העונה הייתה מריחה ואם לא היו המלצות כה טובות לעונה 4, הייתי, כנראה, מפסיק לראות אותה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עכשיו, לפני הטילים והסופ"ש.
הצלחתי לשלב עם הטילים, אבל לפני הסופש,
הו, ואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לעזאזל!!!
הולי שיט הסוף הזה הפיל אותי.
מתישהו, לקרת אמצע הפרק התחלתי לחשוב שמשהו ישתבש(AKA ויקינג יפשל) והם לא יצליחו להרוג את בראן וממש לא ראיתי את זה שפרנק יתחרפן וישיג אותם רגע לפני ובטח שלא ראיתי שבסוף הוא יתאבד :-0:-0:-0:-0:-0:-0:-0:-0:-0:-0:-0:-0.
וואי אני נורא חששתי.
כי הרגיש לי שברור שמשהו ישתבש וזה לא יצא בלי בעיות. קיוויתי שלא משנה מה בראן עדיין ימות, אבל לא הייתי בטוח שזה יקרה. וחשבתי שגם אם זה יקרה אז תהיתי מה עוד יקרה.
וזה לא נחמד לומר על פרנק, כי הוא נחמד, אבל באופן יחסי הסיום הזה הוא ממש טוב. כלומר פחדתי מי עוד ימות ולא כל כך היה לי אכפת שפרנק ימות. בין היתר כי כבר כמה זמן חשבתי שהוא יתאבד בכל מקרה. וזה שהוא רצח את בראן, (ועוד מול מצלמה שאני מניח שעדיין יש שם) אומר שאין סכנה שמייקל יסתבך על זה.
חשבתי שהקטע שבראן מכה את פרנק יהיה הטריגר למעבר סופית של ג'ימי לצד של אמנדה, אבל לא חשבתי שזה ידחוף את פרנק לקצה.
גם אני חשבתי שזה יהיה טריגר לג'ימי. אני בשוק שאפילו אחרי זה קשה לו לעבור להיות נגד בראן.
אני גם חשבתי שפרנק אולי ינסה משהו נגד בראן שם, אבל הנחתי שזה יהיה כמו מה שראינו, שהוא החזיק סכין מולו ולא היה לו באמת סיכוי לעשות משהו.
אז ג'ימי לא ידע שבראן התעסק עם ג'ני(האחות שלהם) או עם בירדי והוא לא ממש קיבל שבראן הולך להתעסק גם עם אנה, אבל בסוף הוא מאמין למייקל והוא מוכן להרוג את בראן. וזה מעצבן אותי שהמשפחה הזאת לא מדברת אחד עם השני! איך זה שהנושא הזה לא עלה אף פעם? כאילו, אני לא מצפה מבירדי לספר לאחיינים שלה שהיא הותקפה מינית ע"י אבא שלהם. אבל כל הסיפור עם האימא והאחות, זה לא משהו שאתה שומר בבטן 30 שנה.
הנחתי שג'ימי לא יודע על זה. או בהכחשה ענקית על זה.
גם לי מוזר שמייקל לא אמר לג'ימי על זה אף פעם בעבר. או לפחות ברגע שבראן יצא שוב מהכלא. כמו שזה היה לי מוזר שהוא לא סיפר להאנה.
ונכון שבעיקרון נראה לי הזוי לשמור כזה סוד עמוק ולא לדבר על פצע עצום כמו זה שהאמא עזבה עם הבת.
אבל אני גם ממש לא יודע איך זה לחיות במשפחה עם משהו כזה. אבל ראיתי בסרטים/סדרות/ספרים שכשיש משהו עמוק כזה בתוך משפחה לפעמים הוא נשאר משהו שלא מדברים עליו.
מעניין אם תהיה עונה שלישית, האימא והאחות יצוצו מחדש עכשיו שבראן מת סופית, אם בירדי עזרה להן לברוח אולי היא תדע איך למצוא אותן.
נכון, אני מקווה שהם יצוצו באמת. זה יכול להיות מעניין מאוד.
אמנדה מהצד השני עושה עסק עם הטורקייה, ועוזרת לה להפטר מהבן דוד שלה ועכשיו הן מאוחדות.
את הסיפור הזה היה לי קל לנחש. כבר בפרק שעבר חשבתי שהעימות של הטורקייה עם הבן דוד שלה ישחק לטובת הקינסלז, ובפרק הזה כשאמנדה התקשרה אליה יכלתי לנחש מה הרעיון ועוד יותר כשהיא אמרה לבן דוד שלה שאמנדה אמרה שהתשלום הבא שלהם מוכן. כי כבר הבנו שאמנדה הבינה שאין טעם להמשיך עם התשלומים האלו.
עדיין לא ידעתי בדיוק, אז למשל לא קלטתי שהעבודה שאמנדה שילמה לנהג שלה לעשות זה לחסל את הבן דוד.
עדיין לא ברור לי איך מבחינת הטורקייה זה סוגר את הכל. כלומר נכון שאמנדה אמרה שהם ימשיכו לעד לשלם 5% מכל הרווחים שלהם לטורקים, אבל עדיין, מייקל הרג את האח שלה.
בצד השלילי, מסתבר שהבחור ששיחק לשני הצדדים היה שעיר לעזאזל ועכשיו הוא חובר לאנשים שהם קנו מהם את הסמים החדשים כדי להילחם בקינסלה? ואיך אמנדה גרמה לשוטרים להשיג את המספר חשבון, לסמן אותו כדי שהם בבוא הזמן ידעו לתפוס אותו? זה נשמע כ"כ מסובך ומתוחכם.
זה היה קטע מחוכם שלא ציפיתי לו.
אמנדה לא גרמה לשוטרים להשיג את המספר חשבון הזה. אבל בפרק שעבר היא הצליחה להבין שכנראה השוטרים מצאו את המספר חשבון הזה (כי היא נתנה אותו לבחור שאחר כך הסתבר לה שעבד עם הטורקים והם רצחו אותו).
לא ברור לי אבל למה גם האיש שמכר להם את הסמים ירצה לנקום בקינסלז, הוא אמור להיות מוגן מזה. הגיוני שאמנדה עדיין רוצה לעשות איתו עסקים.
ואנתוני מקבל שיעור מבראן איך להתחמק מרצח, אבל האידיוט הלך לאיפה שהם דרסו את הבחורה ההיא ועכשיו המשפחה היריבה יודעת שהוא הרג את הבן שלה.
וואו כשבראן רצח את הבחור הצעיר האחר ההוא מול אנתוני חשבתי שהוא עומד להתעלף.
אם כי לפחות זה רצח שהרגיש לי יותר מוצדק כי הבחור הזה דרס מישהי כי הוא הסתכל אחורה תוך כדי נהיגה.
כמובן שהוא יעשה משהו טיפשי כמו ללכת למקום שהייתה הדריסה. אני דאגתי שהוא ילך למשטרה.
אבל בכל מקרה המשפחה של ההוא בטח יכלו להבין שהקינסלז אחראים לרצח של הבן שלהם ובכל מקרה ירצו לנקום בכולם.
אם כי אולי לא באנתוני אישית.
ובסוף אנתוני הולך לאמנדה להתוודות?
ומה היא תעשה עם זה?

זה מזכיר לי שאמנדה אמרה לטורקייה שהיא בהריון. האם היא פשוט מתכוונת להמשיך להכנס להריון, או שהיא גילתה שהיא בהריון שוב?
ואם היא בהריון, האם יכול להיות שזה ממייקל?
וגם בירדי מנקה את החרא של ויקינג, ומנסה לגרום לארוסה של קאם לשנות את הגרסה שלה.
בירדי פועלת בשכל. גם מחזקת את זה שקם היה פושע ורוצח ולכן הגיע לו למות. וגם אומרת לה שאם הבת שלה תמשיך עם זה אז היא לא תוכל להיות עם הנכדה שלה.
והיה קטע לא נחוץ עם ניקי.
אוקי, את אולי תאמרי שאני רגיש מדי, אבל מבחינתי זה היה משמעותי.
כי ויקינג בעצם התנהג כמו בן אדם ובאמת הראה כמה הוא אוהב את ניקי ובאמת הראה רצון מסויים להשתנות.

עוד משהו:
גם בפרק הזה וגם בפרק הקודם דובר על כך שבראן מגייס אנשים בשביל איזה משהו גדול שגם ג'ימי וגם ויקינג לא ידעו מה זה. אבל לא ראינו מה היה עם זה בסוף. האם זה פשוט יתמסמס, או שזה משהו שעוד נגלה שקרה ותהיה לו משמעות?

בכלל לא ראינו את האנה בפרק הזה, אבל כן ראינו את השמלה שבראן קנה לה. מזל שהוא מת.

נראה לי שמאז תחילת העונה בקושי היה קשר בין ויקינג ופרנק. שזה מוזר כי הם אבא ובן. זה לא ברור אם לויקינג בכלל אכפת ממנו. אבל הוא נראה קצת שבור בסוף.

אז המשטרה עומדת כנראה להכנס חזק בקינסלז. כלומר בתביעה נגד אמנדה על הלבנת כספים. כנראה אין להם יותר מזה.
גם יש להם דברים על הבחור האחר ההוא, אבל יש לו מודיע בתוך המשטרה.
ועכשיו הוא כנראה מתכוון לצאת נגד הקינסלז באופן ישיר, גם בלי תמיכת הטורקים.
זה אולי היה טעות להפוך אותו לאויב אם כבר הייתה להם דרך אחרת לטפל בטורקים.

חבל שהסדרה כ"כ אנדרייטד, כי העונה הזאת הייתה מעולה! ואני מחזיקה את כול הגוף שלי שזה יקבל עוד עונה.
לפחות אנחנו לא צריכים לדאוג ששביתת התסריטאים של ארה"ב תשפיע עליהם.
אני אם כבר יותר מודאג שההתחייבויות של צ'ארלי קוקס לדרדוויל (גם הסדרה עצמה וגם אולי הופעות של הדמות בעוד מקומות) יגרמו לכך שהוא לא יהיה זמין בשביל עונה נוספת. זה אפילו גרם לי קצת לחשוש שאולי מייקל ימות בסוף העונה.

אה אוקי, לפי מאמר שראיתי לא רק שהסדרה חודשה, אלא כבר צילמו את עונה 3, ועונה 4 עכשיו אושרה גם.
וכתוב שם שזאת הסדרה הכי מצליחה של הערוץ האירי הזה כבר שנים:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עוד משהו
כשאתה היית בדרך להרוג את אבא שלך, אבל אתה מגלה שאיחרת את המועד ודוד שלך כבר רצח אותו.
1683749189512.png

dilia snake

Well-known member
וזה לא נחמד לומר על פרנק, כי הוא נחמד, אבל באופן יחסי הסיום הזה הוא ממש טוב. כלומר פחדתי מי עוד ימות ולא כל כך היה לי אכפת שפרנק ימות. בין היתר כי כבר כמה זמן חשבתי שהוא יתאבד בכל מקרה. וזה שהוא רצח את בראן, (ועוד מול מצלמה שאני מניח שעדיין יש שם) אומר שאין סכנה שמייקל יסתבך על זה.
זה היה ברור שפרנק על הקצה מתחילת העונה, והוא נהנה יותר מידי כנראה מחוויית הסף מוות שלו. והוא היה הרבה פחות דומיננטי ביחד לעונה קודמת, אז היה אפשר להקריב אותו. אני חושבת שבסה"כ זו הייתה דרך הולמת לסיים את הסיפור של פרנק ובראן. במיוחד שמייקל לא יהיה מסובך עם זה וזה גם יחסוך מאיתנו דרמה מיותרת עם ג'ימי וכל מיני רגשות אשם שבטח היו צצים בשלב מסוים על הסיוע ברצח ועוד דם רע ביני לבין מייקל.
גם אני חשבתי שזה יהיה טריגר לג'ימי. אני בשוק שאפילו אחרי זה קשה לו לעבור להיות נגד בראן.
האמת שבאופן כללי ג'ימי דיי אכזב העונה, הוא לא עשה הרבה חוץ מלהיות מאחורי הסינר של בראן, רגע אחד הוא טוען שאמנדה מסרסת אותו ואז הוא נותן לאבא שלו לעשות לו אותו הדבר.
גם לי מוזר שמייקל לא אמר לג'ימי על זה אף פעם בעבר. או לפחות ברגע שבראן יצא שוב מהכלא. כמו שזה היה לי מוזר שהוא לא סיפר להאנה.
ונכון שבעיקרון נראה לי הזוי לשמור כזה סוד עמוק ולא לדבר על פצע עצום כמו זה שהאמא עזבה עם הבת.
אבל אני גם ממש לא יודע איך זה לחיות במשפחה עם משהו כזה. אבל ראיתי בסרטים/סדרות/ספרים שכשיש משהו עמוק כזה בתוך משפחה לפעמים הוא נשאר משהו שלא מדברים עליו.
אני יכולה להבין שלא מדברים על דברים כאלו בקלות, אבל לאורך כל החיים הבוגרים שלהם מייקל וג'ימי מעולם לא ניהלו שיחה אחת על למה אימא שלו נעלמה יחד עם אחותם?
וזה עדיין לא הוגן שהשאירו את הבנים עם אבא פסיכי שהפך אותם לרוצחים וסוחרי סמים.
את הסיפור הזה היה לי קל לנחש. כבר בפרק שעבר חשבתי שהעימות של הטורקייה עם הבן דוד שלה ישחק לטובת הקינסלז, ובפרק הזה כשאמנדה התקשרה אליה יכלתי לנחש מה הרעיון ועוד יותר כשהיא אמרה לבן דוד שלה שאמנדה אמרה שהתשלום הבא שלהם מוכן.
אני גם ניחשתי את זה, שהשיחה בין שתיהן הייתה כדי להפטר מהבן דוד.
זה מזכיר לי שאמנדה אמרה לטורקייה שהיא בהריון. האם היא פשוט מתכוונת להמשיך להכנס להריון, או שהיא גילתה שהיא בהריון שוב?
ואם היא בהריון, האם יכול להיות שזה ממייקל?
אני גם לא הבנתי, אבל לא חושבת שהתינוק של מייקל. הם שכבו פעם אחת ונראה לי שפרק 8 התחיל בדיוק איפה ש7 הסתיים. יותר הגיוני שאמנדה עשתה עוד IVF ולא הראו או שהיא באשליות ולא ויתרה על השאיפה להיכנס שוב להריון.
בירדי פועלת בשכל. גם מחזקת את זה שקם היה פושע ורוצח ולכן הגיע לו למות. וגם אומרת לה שאם הבת שלה תמשיך עם זה אז היא לא תוכל להיות עם הנכדה שלה.
(y).
כי ויקינג בעצם התנהג כמו בן אדם ובאמת הראה כמה הוא אוהב את ניקי ובאמת הראה רצון מסויים להשתנות.
הו, יופי. אז הוא אהבל עם לב טוב בסה"כ. ואני מבינה שהוא לא רוצה שבראן יהרוג את החברה שלו.
גם בפרק הזה וגם בפרק הקודם דובר על כך שבראן מגייס אנשים בשביל איזה משהו גדול שגם ג'ימי וגם ויקינג לא ידעו מה זה. אבל לא ראינו מה היה עם זה בסוף. האם זה פשוט יתמסמס, או שזה משהו שעוד נגלה שקרה ותהיה לו משמעות?
אני חושבת שאולי זה יכניס אותם לעוד צרות?
נראה לי שמאז תחילת העונה בקושי היה קשר בין ויקינג ופרנק. שזה מוזר כי הם אבא ובן. זה לא ברור אם לויקינג בכלל אכפת ממנו. אבל הוא נראה קצת שבור בסוף.
זה א' גרם לי גם לחשוב על איפה אימא של ויקינג. וב' בכלל בעונה זה כאילו חילקו אותם לקבוצות ונראה לי חוץ מלבירדי לרוב בני המשפחה היה קשר רק לעוד בן משפחה אחד או שניים. היה את מייקל ואמנדה, אמנדה ואנתוני, אנתוני ובראן. ואז בראן עם ג'ימי ו-ויקינג, ויקינג עם ניקי וזהו.
אני אם כבר יותר מודאג שההתחייבויות של צ'ארלי קוקס לדרדוויל (גם הסדרה עצמה וגם אולי הופעות של הדמות בעוד מקומות) יגרמו לכך שהוא לא יהיה זמין בשביל עונה נוספת. זה אפילו גרם לי קצת לחשוש שאולי מייקל ימות בסוף העונה.

אה אוקי, לפי מאמר שראיתי לא רק שהסדרה חודשה, אלא כבר צילמו את עונה 3, ועונה 4 עכשיו אושרה גם
אני שמחה שזה יקבל עונות 3 ו-4. אני תוהה אם מראש הם צילמו את 2 ו-3 יחד בגלל האילוצים של צ'ארלי קוקס כדי שיוכלו לסגור את העלילה שלו כמו שצריך. כי חשבתי על זה שגם אם היו דוחים את עונה 3 עד שהוא יסיים עם נולד מחדש, בטח יש לו חוזה עם מארוול/דיסני שאומר שאחר כך הוא צריך לקדם את הסדרה ולקחת חלק בעוד פרויקטים וזה לא יהיה פשוט עבורו לקחת חלק בסדרה במשרה מלאה.
אבל אני ממש מקווה שלא יהרגו אותו אלא ימצאו דרך להקטין את התפקיד שלו(ונניח במקום 8 הוא יהיה רק ב 2-3 פרקים), בכול אופן הוא כרגע השם הכי גדול בסדרה.

dilia snake

Well-known member
חדר הניתוח מבוסס AI ככול הנראה הרג סוף סוף מטופל הפרק.

קרן של אור.

(ואני חושבת שאולי אני פסיכופתית).

למה הם לא יכולים להיות סדרת אנסמבל נורמלית כמו כל דרמת משטרתית נורמלית???

כאילו, אני לא זוכרת מתי הפעם האחרונה עסקו בדרמה של ג'יי והיילי אבל זה בטח היה נצח? אחרי מיליון פרקים מיותרים עם ברג'ס ואדם דה דאמב. לדעתי הפעם האחרונה הייתה לפני הפינאלה של הסתיו(לא, זה היה בפרק של ה-18/1, כי אני משקיעה והלכתי לבדוק) אבל זה פאקינג חמישה חודשים ולא הייתי כזה רחוקה.

אז יש מונטז' שמראה שלהיילי קשה לישון והיא מתאמנת עם טורס ובלה בלה בלה ומפה לשם עד סוף הפרק היא מורידה את הטבעת נישואין שלה בלי שהראו לנו בכלל את ההתפרקות של הנישואין או בכלל שמענו את היילי מדברת עם מישהו על מה שהיא מרגישה! היה רק בסוף הפרק משפט של וויט שרומז לה שהגיע הזמן להמשיך הלאה וזהו!

למה? ואם אתם כבר הולכים על השיטה אתם לא יכולים לשים דמויות על הולד חצי עונה ואז לתת פרק שלם ללא הכנה ובמצב שלאנשים לא אכפת מהחיים של דמות מסוימת כי אתם לא משמרים את ההשקעה הרגשית של האנשים בהם.

(וזה היה בדיוק אותו הדבר שבוע שעבר עם קווין רק ששם זה היה אפילו לפני הפינאלה של הסתיו)

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
מישהו שמע על הקומדיה THE OTHER TWO?
היא של HBO MAX ומשום-מה לא מגיעה לארץ...חבל
יש לה כבר 3 עונות ויש בה קו/קווי עלילה גאה...

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Other_Two
כן, סדרה חמודה מאד.
עכשיו עלתה עונה שלישית אבל אני אחכה שהיא תסתיים ויהיו לי את כל הפרקים.
חבל שהיא לא משודרת באף שירות בארץ.

snirf

Active member
כן, סדרה חמודה מאד.
עכשיו עלתה עונה שלישית אבל אני אחכה שהיא תסתיים ויהיו לי את כל הפרקים.
חבל שהיא לא משודרת באף שירות בארץ.

מחכה שמתישהו תשודר ע"י איזשהו גורם בארץ...

dilia snake

Well-known member
אני רישמית בעד בנסון וסטייבלר ביחד. כאילו לא ברמה קודם של בואו נעשה את זה ונגמור עם המשימה הנוראית הזאת, אלא ברמה של:

אוימאגאדדדדדדדדדד הם כ"כ מושלמים יחד אוימאגאד! אוימאגאד!

אבל בלי סצינות סקס על המסך או דברים שיאלצו אותי להגיע לביקור חירום אצל הרופאת עיניים. רק נשיקות וכימיה מטרידה למדי בין שני אנשים בני 60.

חוץ מזה עם כל הכבוד לגוף המושלם של כריסטופר מלוני, בגיל הזה סקס הורג. וחבל כי שניהם כ"כ משולמים יחד.

(והיי! מישהו מת בפינאלה! כאילו מישהו לקח את הספר הוראות שלי ומילא בדייקנות סעיף אחר סעיף! אני מרגישה קצת מחוללת כי מישהו הציץ לווישליסט הסודית שלי והפך אותה לפרק. אבל אלוהים אדירה שבשמיים ובכול מקום אחר שבא לה, פאק, זה היה כ"כ מספק. ככה סיום עונות חייב להיראות בדיוק).

וסטייבלר הולך שוב להרבה זמן תחת מסווה כי OC איבדו עוד שואורנר (מי שניהל אותה בכמה פרקים אחרונים לעונה היה הבחור שאחראי גם על SVU מה שמסביר אולי למה הם בחרו ללכת לכיוון הזה דווקא) הסדרה אמורה לחזור במיד סיזן כדי לשבת בפינה ולהתאפס על עצמה. אבל שיהיה בהצלחה עם השביתה והכל.

It's Always Sunny

Well-known member
אני רישמית בעד בנסון וסטייבלר ביחד. כאילו לא ברמה קודם של בואו נעשה את זה ונגמור עם המשימה הנוראית הזאת, אלא ברמה של:

אבל בלי סצינות סקס על המסך או דברים שיאלצו אותי להגיע לביקור חירום אצל הרופאת עיניים. רק נשיקות וכימיה מטרידה למדי בין שני אנשים בני 60.

חוץ מזה עם כל הכבוד לגוף המושלם של כריסטופר מלוני, בגיל הזה סקס הורג. וחבל כי שניהם כ"כ משולמים יחד.

(והיי! מישהו מת בפינאלה! כאילו מישהו לקח את הספר הוראות שלי ומילא בדייקנות סעיף אחר סעיף! אני מרגישה קצת מחוללת כי מישהו הציץ לווישליסט הסודית שלי והפך אותה לפרק. אבל אלוהים אדירה שבשמיים ובכול מקום אחר שבא לה, פאק, זה היה כ"כ מספק. ככה סיום עונות חייב להיראות בדיוק).

וסטייבלר הולך שוב להרבה זמן תחת מסווה כי OC איבדו עוד שואורנר (מי שניהל אותה בכמה פרקים אחרונים לעונה היה הבחור שאחראי גם על SVU מה שמסביר אולי למה הם בחרו ללכת לכיוון הזה דווקא) הסדרה אמורה לחזור במיד סיזן כדי לשבת בפינה ולהתאפס על עצמה. אבל שיהיה בהצלחה עם השביתה והכל.
עכשיו אני חייבת לפתוח את יוטיוב ולראות קטעים נבחרים מהפרק :-D
זה אומר שיש לך ציפיות מעונה 25?

didalf

Well-known member

עכשיו אני חייבת לפתוח את יוטיוב ולראות קטעים נבחרים מהפרק :-D
יאא אני גם רוצה לראות:-D
חח לקח רק איזה 30 שנה:-D
מה זה למה אין ביוטיוב?:-[

It's Always Sunny

Well-known member
יאא אני גם רוצה לראות:-D
חח לקח רק איזה 30 שנה:-D
מה זה למה אין ביוטיוב?:-[
איזה מחדל! גם אני חיפשתי ולא מצאתי כלום.
את צופה מדי פעם ב-svu או שמצאת את הסדרה בגלל אוז וכריסטופר מלוני?

didalf

Well-known member
איזה מחדל! גם אני חיפשתי ולא מצאתי כלום.
חוצפה!
את צופה מדי פעם ב-svu או שמצאת את הסדרה בגלל אוז וכריסטופר מלוני?
היה תקופה שזה שודר בערוץ 1 וביס אז יצא לי לראות די הרבה. אבל מזמן לא ראיתי. מידי פעם נחמד לי להתקל בפרק רנדומלי למרות שבגדול די איבדתי סבלנות לחקירות רצח וסדרות כאלה.
והפוך, אחת הסיבות שראיתי אוז זה כי ידעתי שכריסטופר מלוני שם:-D אני לא זוכרת, את ראית אוז?

נערך לאחרונה ב:

It's Always Sunny

Well-known member
היה תקופה שזה שודר בערוץ 1 וביס אז יצא לי לראות די הרבה. אבל מזמן לא ראיתי. מידי פעם נחמד לי להתקל בפרק רנדומלי למרות שבגדול די איבדתי סבלנות לחקירות רצח וסדרות כאלה.
|כן|

והפוך, אחת הסיבות שראיתי אוז זה כי ידעתי שכריסטופר מלוני שם:-D אני לא זוכרת, את ראית אוז?
איך זה היה לעבור מאליוט סטייבלר לדמות שלו באוז?
לא ראיתי אוז ואחד הפחדים שלי זה שלא אוכל להסתכל על אליוט באותה צורה אחרי שאראה אותו באוז |מובך|

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
איך זה היה לעבור מאליוט סטייבלר לדמות שלו באוז?
אחד ההזויים בהחלט. הם נגטיב אחד של השני. כריס קלר הוא מסוג האנשים שסטייבלר רודף אחריהם. תמיד חלמתי על קרוסאובר שבו סטייבלר חוקר את קלר:-D

אני לא ראיתי אוז ואחד הפחדים שלי זה שלא אוכל להסתכל על אליוט באותה צורה אחרי שאראה אותו באוז |מובך|
חחח מובן למרות שאני הרבה יותר אוהבת את קלר. אבל אם תשאלי את לונה משהו לא בסדר בי כי הוא רוצח פסיכופט:-D

למעלה