דיוני סדרות #118

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בו, אבא של ג'ייקוב, קיבל קלף פוטנציאל של שריף.
אז הוא מפסיק לעבוד בתור נהג זמבוני (המכונה שמכינה את הקרח בזירת קרח או איך שלא קוראים לזה. וזה נורא עצוב כי זה באמת נראה כמו עבודה שרובוט יכול לעשות די בקלות.
ואנחנו מגלים למה הוא חתך את שולחן האוכל עם משור חשמלי בפרק הקודם - הוא בונה לעצמו סאלון כמו במערב הפרוע. כי שריף בראש שלו מתחבר למערב הפרוע (למרות שיש שריפים גם בארה"ב הרגילה של ימינו).
הוא מחליט לגלות עם מי טרינה בגדה בקולטון (נראה לי שאני צודק הפעם בשם שלו) ולכן מצטרף כמאמן שלישי של קבוצת הכדורסל.

כי בעקבות פיטורי מאמן הכדורסל המנהלת הופכת את דאסטי למאמן, אבל גם מזעיקה את ג'ורג'יו שהיה אתלט מצליח לעזור לו.
והכל מסלים די בקלות לשלושה גברים בגיל העמידה מביכים את עצמם בכל מיני ניסיונות להוכיח אחד את השני לגבי מי יותר גבר.
אוקי, בו בעיקר נאבק בנער שהוא חושב (בלי ממש סיבה) שטרינה בגדה בקולטון איתו.
ג'ורג'יו בלתי נסבל, גורם לדאסטי להשתכר ואז קורא לקאס לקחת אותו.
מה שממש מעצבן זה שזה נראה כאילו זה גם הצליח כי נראה שקאס בעצם מאמינה לו שהוא היה האדם השפוי בקבוצה. אני לא יכול לדמיין איך היא לא רואה שהוא מלא בבולשיט.

בשלב מסויים ג'ורג'יו יורד על קו השיער המתדלדל של דאסטי ומתפאר בשיער שלו, ודאסטי מתעצבן נורא.
באותו רגע חשדתי שלג'ורג'יו יש פאה למעשה.
אפילו חשבתי שאולי דאסטי הולך לתלוש לו את הפאה מהראש.
בגלל זה לא הופתעתי בסוף כשרואים שלג'ורג'יו באמת יש פאה.

אני מנחש שכשיהיה פרק על ג'ורג'יו אז נגלה גם שהוא לא באמת קיבל סופרסטאר בכרטיס שלו.

במקביל לזה לטרינה וג'ייקוב יש בעיות ביחסים כי הם מנסים להסתיר אותם וכי טרינה סיפרה לבו שהיא בגדה בקולטון,
ובגלל שטרינה מחליטה שג'ייקוב יוכל להיות מאושר רק אם הוא יהיה עם מישהי אחרת.
אז בסוף הפרק הם נפרדים.
אז בו מבין שג'ייקוב הוא זה שבגד בקולטון.
ובשלב הזה אני כמעט ציפיתי שבו ידפוק לג'ייקוב אגרוף בפרצוף (כי הוא בהחלט הרגיש מטורף כל הערב)
אז מאוד שמחתי כשבסוף הוא בא לשם יד על הכתף של ג'ייקוב.

חוץ מזה קאס מקדמת את העסקים שלה ומנסה למכור מוצרים שקשורים למכונת המורפו דרך החנות שבה נמצאת המכונה.
החברה שלה מעודדות אותה ואומרת לה שההגדרה של Royalty זה מישהו שאחרים רואים כמנהיג.
אז קאס מחליטה לעשות נשף התרמה כדי לאסוף כסף לצעירים מהעיירה שיוכלו לנסות להשיג את הפוטנציאל שלהם.

טרינה מנסה לומר לקאס שזה רעיון בעייתי כי אולי חלק מהאנשים קיבלו פוטנציאל לא טוב וקאס אומרת שהיא לא שמעה על מישהו כזה.
קאס לא קולטת שאולי טרינה מדברת על עצמה.
אם כי לרגע נראה שטרינה עומדת להגיד לקאס בעצמה על פוטנציאל האמיתי שלה.

*אגב, לא היה לי ברור, אבל זה נראה כאילו החברה של קאס היא האמא של החברה של טרינה. זה מרגיש קצת מוזר.

נראה לי שהקטע הכי טוב בפרק היה השיחה של ג'ייקוב ושלושה מחברי קבוצת הכדורסל על איך משפיע עליהם כל העניין הזה של כרטיסי הפוטנציאל וההתייחסות של המבוגרים לזה.
כי למעשה הם מדברים על הקושי שבחיים שרוב הדברים שתשאף להשיג לא תצליח. ומה בכלל הדברים שאתה באמת אמור לרצות.

דיברגנט חדש

Well-known member
מישהו רואה את הסדרה הרכש החדש|?|
חוטפים את העו"ד שעובד בסי אי איי כשהוא מגיע להיפגש עם שותפתו לדירה לילד הפסל ואז הוא מוצא את עצמו אזוק לכיסא ביחד עם הסייענית והבת שלה יורה בה.
אגב, מסתבר שתהיה עונה שנייה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני יודע שאני נוראי, אבל סוף סוף ראיתי KIN עכשיו

אוווו, מייקל כזה חמוד שהוא ביישני כזה ומנסה לפלרטט עם מולי ונמסתי וכמעט טבעתי ברוק של עצמי תוך כדי בסצנה בפאב |מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב|. אהוב שלי |לב||לב|.
ואת ככה בסדר שהוא עם מישהי אחרת? בוגד בך מול המצלמות.
אבל באמת חכזה חמוד
אחרי שסיימנו לכסות את הנקודה החשובה של הפרק נעבור לשאר הדברים!

אז באופן מפתיע למדי ויקינג לא פישל וקאם מת. וחשבתי שאנטוני יהיה מעורב יותר, אבל בסוף הוא רק ישב באוטו. אני חושבת שהיה אפשר לקצר קצת את הסצנה הזאת בשלב מסוים נמאס לי ורק רציתי לגמור עם זה.
כן, זה נמשך הרבה מאוד זמן והופתעתי שויקינג באמת לא פישל. וגם אנתוני באמת לא היה משמעותי, אז זה נראה לי שבראן רק התעקש על זה כדי שהוא יוכל לתקוע את זה לאמנדה.
נראה לי שעשו את זה ארוך ככה כדי להראות שזה באמת קשה לויקינג.
אז המתח בין ג'ימי לאמנדה ממשיך, ואמנדה מעיפה את ג'ימי מהבית בגלל קאם ישר אל הזרועות של בראן.
אוף. היה כבר קטע שהוא ביקש סליחה וקיוויתי שהיא תסכים שידברו על זה. לא שאכפת לי שישארו ביחד, אבל זה באמת דוחף אותו אל ברן.
מייקל ומולי שוכבים, אמנדה באה אליו בלילה(אין להם גבולות במשפחה הזאת?) הוא מתעלם, מולי בבוקר רואה את הוסט שלו מתחרפנת והולכת. חשבתי שהיא יודעת מי הוא, אז לא הבנתי מה הלחיץ אותה. כל המשפחה שלו הם חבורה של פושעים, זה הגיוני שיהיו לו אמצעים להגן על עצמו וזה כולה וסט, זה לא M16 או נשק כבד אחר.
לפחות היא הייתה די ישירה ודיברה איתו מיד על הקטע שהיא יודעת מי הוא. הקטע שהיא אומרת שהיא לא מסוג הנשים שמתחתנות עם מישהו בגזר דין מוות, ואולי היא לא זה, אבל היא כן יצאה לדייט עם מישהו שמעבר לזה שהוא ידוע כרוצח ופושע, הוא היה בכלא על רצח אשתו. אני לא מבין איזו סוג של אישה תעשה את זה.
אולי הוסט בבוקר פשוט הזכיר לה את זה.
כמעט ולא הראו הפרק את פרנק ובירדי, השומר ראש/נהג של פרנק ניגש אל בירדי ובראן ואומר להם שהוא לא בסדר, בראן מתנהג כמו דוש אבל בירדי אומרת שהיא תטפל בזה.
מסכן פרנק. לפחות בירדי הצליחה לשכנע את ברן לא ללכת להתעמת איתו.
אני כל הזמן מקווה שבירדי תרעיל את האוכל של פרן או משהו כזה.
אמנדה מראה למייקל את התמונות שהמרגל שלה הראה לה של הטורקים ומייקל אומר שהוא יטפל בזה. הוא הולך לאיש נחשים של ג'ימי ומארגן פגישה עם המישהו הזה שהם הרגו את הבוסים שלו. אני אוהבת את זה שרק מטפטפים לנו את המוניטין של מייקל בלי להגיד ממש מה הוא עשה(לא שקשה, אבל זה גורם ללכת למקומות קיצוניים וקשה להאמין כי לבחור יש את החיוך של צ'ארלי קוקס והוא נראה כמו כלבלב אבוד חצי מהזמן).
שכחתי לציין שבפרק שעבר לא היה לי ברור מה הקטע עם הנער הזה שהיא שכרה. כי לא הסבירו מה הוא אמור לעשות ולא ראו אותו שוב בפרק. עכשיו אני מבין שהיא שלחה אותו לרגל אחרי הטורקים. שזה באמת מאוד חכם מצידה. היא באמת לא סתם משלמת לטורקים בתקווה שהם באמת יניחו להם אחרי שהם ישלמו את ה90 מיליון, אלא מתכננת קדימה. ועכשיו היא גם מודה שברן צודק שהם לא יכולים להמשיך לשלם להם לעד כי הם צריכים לתכנן מה לעשות איתם.
הסצנה עם איש הנחשים באמת הייתה טובה, כי רואים איך אנשים מפחדים ממייקל. וזה באמת מצחיק כי הוא כל כך חמודי.
בסוף כמובן שויקינג פישל בגלל הצ'יפס ואז הארוסה של קאם סיפרה למשטרה הכל ומי שנדפקה בסוף זו ניקי. בזמן הפרק לא ראיתי את זה, אבל עכשיו זה נראה צפוי שדווקא היא שילמה את המחיר.
העניין של הצ'יפס באמת לא היה מעולה, אבל ויקינג בטח ידע שיוכלו לזהות אותו שם, אבל הוא גם ידע שזה ממש לא מספיק בשביל שיוכלו להרשיע אותו ברצח. לכן הוא גם לא היה מוטרד שיאסרו אותו כי הוא ידע שהוא ייצא.
מה שהוא לא חשב זה על כך שהארוסה של קם כנראה ידעה שניקי ביקשה מקם שיהרוג את העד על המקרה עם ויקינג. או שהארוסה הזאת בכלל תדבר על זה כדרך לנקום בויקינג.
זה היה תמרון יפה של המשטרה לא ללכת על ויקינג אלא על ניקי. כי ניקי לא תוכל להתמודד עם הכלא והחקירות.
וניק, צדקת והאישה הזאת משבוע שעבר והסופר באמת תהיה חשובה.
זהו. וחשבתי שאולי היא האמא של מי שרצח את ג'יימי (אני לא זוכר אם כתבתי את זה)
אם כי לא ברור לי איך זה שהבן שלה היה רוצח קטן בשביל מישהו שעובד עבור איימון, הופך אותה לבוס של משפחת פשע.
ולא הבנתי מה הולך לצאת מהסצנה הזאת עם אמנדה ובראן, מלבד להראות לה שהוא חזק יותר ממנה. אלא אם המטרה של בראן היא לגרום לה ולג'ימי להתגרש, זה עלה לי עכשיו.
לי נראה שהוא ממש התגרה בה שתנסה לעשות לו משהו. לדעתי הוא רוצה להוביל למצב שהיא תצא משליטה והאחרים יסכימו שחייבים להפטר ממנה.
עוד פרק מעולה!!(y)(y)(y)(y)
בהחלט.

ואני מתנצל שלקח לי שוב המון זמן להגיע לזה.
יש משהו מלחיץ בסדרה הזאת שגורם לי תמיד לדחות את הצפיה בה בשביל דברים רגועים יותר.

dilia snake

Well-known member
אני יודע שאני נוראי, אבל סוף סוף ראיתי KIN עכשיו
ואני מתנצל שלקח לי שוב המון זמן להגיע לזה.
יש משהו מלחיץ בסדרה הזאת שגורם לי תמיד לדחות את הצפיה בה בשביל דברים רגועים יותר.
אני מבינה אותך, כי אני גם מרגישה שאני צריכה להיות במצב רוח מסוים ושהראש לי בדיוק איפה שהוא צריך להיות לראות את הסדרה הזאת, היא כ"כ מורכבת שאני חייבת לוודא ששום דבר אפילו לא הכי קטן לא יסיח את דעתי.

לפחות היא הייתה די ישירה ודיברה איתו מיד על הקטע שהיא יודעת מי הוא. הקטע שהיא אומרת שהיא לא מסוג הנשים שמתחתנות עם מישהו בגזר דין מוות, ואולי היא לא זה, אבל היא כן יצאה לדייט עם מישהו שמעבר לזה שהוא ידוע כרוצח ופושע, הוא היה בכלא על רצח אשתו. אני לא מבין איזו סוג של אישה תעשה את זה.
אולי הוסט בבוקר פשוט הזכיר לה את זה.
זהו, שברגע הזה חשבתי שהיא מדברת רק על זה שהוא רצח את אשתו ולא חשבתי על הקטע שהוא רוצח ממשפחת פשע, למרות שאם היא יודעת עליו אז למה ללכת איתו לפאב מלכתחילה? היא חשבה שזה יהיה משהו תמים? כי היא לא נראית מהפסיכיות שמתאהבות באסירים(טכנית הוא בחוץ, אבל האיש פושע גם אם יש לו כלפי חוץ מנטליות של גולדן רטיבר).
אני כל הזמן מקווה שבירדי תרעיל את האוכל של פרן או משהו כזה.
בראש לי היא מסרסת אותו, אבל גם רעל יעבוד, פחות לנקות אח"כ.
שזה באמת מאוד חכם מצידה. היא באמת לא סתם משלמת לטורקים בתקווה שהם באמת יניחו להם אחרי שהם ישלמו את ה90 מיליון, אלא מתכננת קדימה. ועכשיו היא גם מודה שברן צודק שהם לא יכולים להמשיך לשלם להם לעד כי הם צריכים לתכנן מה לעשות איתם.
אמנדה בסה"כ חכמה, אבל עכשיו זה רק היא ומייקל ואני לא יודעת איך היא תציג את זה לאחרים או איך היא תפתור את זה ואני לא בטוחה שהפתרונות של בראן יהיו טובים יותר.
או שהארוסה הזאת בכלל תדבר על זה כדרך לנקום בויקינג.
זה היה תמרון יפה של המשטרה לא ללכת על ויקינג אלא על ניקי. כי ניקי לא תוכל להתמודד עם הכלא והחקירות.
גם הקטע שויקינג היה כ"כ זחוח בסצנה ההיא שאני לא מבינה איך לא קלטתי תוך כדי שהם ילכו על ניקי. והסיכוי שניקי תשבור ותשפוך על כולם גדול יותר מאשר כל אחד אחר. היא לא כמו אמנדה שבטח היו לה 20 שנה להיטמע לגמרי בתוך המשפחה, והיא חכמה והייתה מושקעת בסוכנות לרכב וכ'ו, ניקי נראית כמו סתם פרחה שחושבת שזה מגניב להיות עם ילד רע.
לי נראה שהוא ממש התגרה בה שתנסה לעשות לו משהו. לדעתי הוא רוצה להוביל למצב שהיא תצא משליטה והאחרים יסכימו שחייבים להפטר ממנה.
גם לדעתי, אני חושבת שהמטרה של בראן לערער אותה ולגרום לה לצאת משליטה.

Lhuna3

Well-known member
גלסמן כועס על מרפי ש"הלשין" ללים על מצבו, ולים לא מסכימה שהוא ינתח יותר עד שיעבור מבחן הערכה, אבל אנדרוז Overruled את ההחלטה שלה, כי גלסמן מאיים להתפטר ולתבוע את ביה"ח (לא בטוחה על מה בדיוק).
אז גלסמן בכל זאת עושה ניתוח מוח.
מרפי מתעקש לצפות בניתוח מהיציע וקולט בזמן שגלסמן איבד ריכוז, וגלסמן נאלץ להודות בכך ולצאת באמצע.
אז גלסמן מודה בפני לים שהוא כנראה לא כשיר יותר לנתח, אבל עדיין מאוד כועס על מרפי, על הדרך המשפילה שבה חשף אותו מול הקולגות וכולי. מרפי המסכן לא מבין מה עשה לא בסדר.
וכמובן שבדיוק אז בשיא הריב שלהם, "בוטן" (העובר של ליאה) מחליט להתחיל את הלידה שלו כמה ימים מוקדם מהצפוי.
אז היא תהיה בפרק האחרון לעונה.
אני מאמינה שגלסמן בכל זאת יהיה שם ויתמוך בסוף.

המקרה עצמו היה של אב זקן שהיה רוב חייו חרא של בנאדם ואבא גרוע, ואז פתאום הפך לבנאדם נחמד ויצר קשר חם עם ביתו.
שזה היה, איך לא, בגלל גידול במוח.
אז הוא צריך היה לבחור בין לעבור ניתוח להוצאתו, ולקחת סיכון שיחזור להיות חרא ויאבד את הקשר הטוב איתה, או לחיות עוד שנה גג אבל בתור אבא טוב ואיש טוב.
וכמו שהיה ברור לי מראש לחלוטין, הוא עבר את הניתוח, ואז לרגע הוא חזר להיות מנייאק, אבל רגע אח"כ הבהירו לנו שהוא בכל זאת יהיה טוב.

מקרה אחר היה של ילד חולה מאוד שיש לו עוד זמן קצר לחיות ואבא שלו מאוד התעקש לנסות עוד ניתוחים ואפשרויות גם כשכבר לא היה סיכוי, אבל בסוף נאלץ לקבל את זה, שכל מה שנשאר זה לתת לו את הימים הכי יפים בזמן שנשאר לו.
(האמת שפה, בגלל שהיתה שם גם אחותו הקטנה, אני חשבתי שזה ילך לכיוון שבשביל להציל אותו חייבים שהיא "תתרום" לו מח עצם או משהו, והדילמה תהיה אם זה מוצדק לגרום לה סבל כשהיא לא כשירה להחליט בעצמה דבר כזה).

אנדרוז ממשיך לצאת עם האחות, ושוב הם לא יכולים להפריד בין הקשר הרומנטי לענייני העבודה: האחיות רוצות להקים איגוד מקצועי בשביל להגן על תנאיהן, מה שנגד האינטרס של אנדרוז כמנהל ביה"ח, וזה מגיע למצב מאוד לא נעים שהוא מבקש ממנה "להלשין" לו איזה אחיות מתנגדות להצעות הפשרה שלו.
בסוף זה בכל זאת נראה שהם משלימים, כשהיא רואה בסוף את הצד המקסים שלו (הוא ארגן וכנראה מימן מתקציב ביה"ח יריד חג מולד מאולתר בשביל הילד הגוסס). אז אני מניחה שהכותבים רוצים לתת לקשר הזה לעבוד לפחות לזמן מה, למרות שלי זה די נראה מאוד כמו משהו מאוד בעייתי בסופו של דבר. (אני לא מבינה אפילו איך זה מותר לו לצאת עם מישהי שעובדת אצלו.)

חוץ מזה דני ודר' אלן לחוצים לקראת הדייט הראשון שלהם.

ורזניק שאימצה את התינוקת החולה מגלה כמה קשה להיות אמא (ועוד חד הורית), ופארק עוזר לה.

יאללה, בוטן!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
גלסמן כועס על מרפי ש"הלשין" ללים על מצבו, ולים לא מסכימה שהוא ינתח יותר עד שיעבור מבחן הערכה, אבל אנדרוז Overruled את ההחלטה שלה, כי גלסמן מאיים להתפטר ולתבוע את ביה"ח (לא בטוחה על מה בדיוק).
אז גלסמן בכל זאת עושה ניתוח מוח.
מרפי מתעקש לצפות בניתוח מהיציע וקולט בזמן שגלסמן איבד ריכוז, וגלסמן נאלץ להודות בכך ולצאת באמצע.
אז גלסמן מודה בפני לים שהוא כנראה לא כשיר יותר לנתח, אבל עדיין מאוד כועס על מרפי, על הדרך המשפילה שבה חשף אותו מול הקולגות וכולי. מרפי המסכן לא מבין מה עשה לא בסדר.
מסכן מרפי. כלומר מה שהוא עשה לגלסמן ממש לא בסדר לדעתי. במיוחד זה שהוא ישב על הראש וחיפש איפה הוא אולי טועה.
אבל זה בגלל שלמרפי היה נראה שהדבר הכי חשוב זה להציל את גלסמן מלעשות טעות והוא לא הצליח להבין את התחושה של זה. ואת זה שזה עוד יותר נוראי כשזה בא ממנו. שזאת כמובן בדיוק הבעיה שלו.
לים דווקא הייתה ממש בסדר, במיוחד כשבשלב מסויים היא קלטה שבכך שהיא שמה את גלסמן על התיק של מרפי היא בעצם מסכנת את מערכת היחסים שלהם והיא ניסתה לעצור את זה ואפילו אמרה למרפי באופן מפורש שהוא יכול לפגוע בקשר שלו עם גלסמן ונתנה לו לעזוב את המטופל הזה.
וכמובן שבדיוק אז בשיא הריב שלהם, "בוטן" (העובר של ליאה) מחליט להתחיל את הלידה שלו כמה ימים מוקדם מהצפוי.
אז היא תהיה בפרק האחרון לעונה.
אבל היה ברור שהלידה תהיה בפרק האחרון
אני מאמינה שגלסמן בכל זאת יהיה שם ויתמוך בסוף.
אני מאמין שהוא כן יהיה שם ויתמוך. במיוחד אם תהיה בעיה (ובטח תהיה).
אבל אני חושב שזה לא יפתור את הבעיה בין גלסמן ומרפי.
במידה מסויימת אני מקווה שזה לא יפתור את הבעיה כי זה יהיה קל מידי.
המקרה עצמו היה של אב זקן שהיה רוב חייו חרא של בנאדם ואבא גרוע, ואז פתאום הפך לבנאדם נחמד ויצר קשר חם עם ביתו.
שזה היה, איך לא, בגלל גידול במוח.
אז הוא צריך היה לבחור בין לעבור ניתוח להוצאתו, ולקחת סיכון שיחזור להיות חרא ויאבד את הקשר הטוב איתה, או לחיות עוד שנה גג אבל בתור אבא טוב ואיש טוב.
וכמו שהיה ברור לי מראש לחלוטין, הוא עבר את הניתוח, ואז לרגע הוא חזר להיות מנייאק, אבל רגע אח"כ הבהירו לנו שהוא בכל זאת יהיה טוב.
זה היה באמת ברור כאן לחלוטין הכל - זה שנגלה שהוא באמת הפך להיות נחמד בגלל הגידול, זה שהוא יסרב בהתחלה להוציא את הגידול, וזה שהוא יעשה את זה בכל זאת בסוף, יחזור למי שהוא היה, אבל ינסה להשתפר.
אבל זה נושא מאוד מעניין - עד כמה אתה יכול לשנות את ההתנהגות הבסיסית שלך בעזרת כוח הרצון. זה ממש לא משהו קל. אבל אולי זה שהוא התנסה בהתנהגות שונה יעזור לו.
מקרה אחר היה של ילד חולה מאוד שיש לו עוד זמן קצר לחיות ואבא שלו מאוד התעקש לנסות עוד ניתוחים ואפשרויות גם כשכבר לא היה סיכוי, אבל בסוף נאלץ לקבל את זה, שכל מה שנשאר זה לתת לו את הימים הכי יפים בזמן שנשאר לו.
(האמת שפה, בגלל שהיתה שם גם אחותו הקטנה, אני חשבתי שזה ילך לכיוון שבשביל להציל אותו חייבים שהיא "תתרום" לו מח עצם או משהו, והדילמה תהיה אם זה מוצדק לגרום לה סבל כשהיא לא כשירה להחליט בעצמה דבר כזה).
אני שמח שלא הלכו על הקטע של לקחת משהו מהאחות.
וואי זאת הייתה עלילה עצובה נורא. ואפילו לא הייתה ממש תקווה כי כל מה שהם קיוו לו זה עוד 9 חודשים.
הקטע בסוף שעשו לו יריד כריסמס היה לי כבר יותר מידי והיו לי ממש דמעות בעיניים.
אנדרוז ממשיך לצאת עם האחות, ושוב הם לא יכולים להפריד בין הקשר הרומנטי לענייני העבודה: האחיות רוצות להקים איגוד מקצועי בשביל להגן על תנאיהן, מה שנגד האינטרס של אנדרוז כמנהל ביה"ח, וזה מגיע למצב מאוד לא נעים שהוא מבקש ממנה "להלשין" לו איזה אחיות מתנגדות להצעות הפשרה שלו.
בסוף זה בכל זאת נראה שהם משלימים, כשהיא רואה בסוף את הצד המקסים שלו (הוא ארגן וכנראה מימן מתקציב ביה"ח יריד חג מולד מאולתר בשביל הילד הגוסס). אז אני מניחה שהכותבים רוצים לתת לקשר הזה לעבוד לפחות לזמן מה, למרות שלי זה די נראה מאוד כמו משהו מאוד בעייתי בסופו של דבר. (אני לא מבינה אפילו איך זה מותר לו לצאת עם מישהי שעובדת אצלו.)
זה ממש בעייתי ואני לא רואה איך זה אמור לעבוד.
והפעם ממש עלה לי חשש שאולי היא יוצאת איתו כדי לקדם את המעמד של האחיות ואני מקווה שאני טועה לגבי זה
חוץ מזה דני ודר' אלן לחוצים לקראת הדייט הראשון שלהם.
חמודים
ורזניק שאימצה את התינוקת החולה מגלה כמה קשה להיות אמא (ועוד חד הורית), ופארק עוזר לה.
הוא מאוד חמוד אליה.
אולי נקבל את זה שהם חוזרים להיות יחד כסוף עונה
(אני מאוד מקווה שלא ילכו לכיוון שיקחו את התינוקת מרזניק)
יאללה, בוטן!
מעניין איך יקראו לו.
אולי יקראו לו גלסי על שם גלסמן
בעצם אם זה בן אז שון בטח ירצה לקרוא לו על שם אחיו.

lemon lyman

Well-known member
מיקי אם ראית כבר את הפרק של בארי
את יכולה להזכיר לי מי זה שהסתובב עם ג'ין בפרק הזה?
אגב את מכירה את השחקן גיירמו דל טורו? כי אני הכרתי את השם אבל לא ידעתי איך הוא נראה

נערך לאחרונה ב:

keren or5

Well-known member
את יכולה להזכיר לי מי זה שהסתובב עם ג'ין בפרק הזה?
ההוא שנסע איתו באוטו? הוא נראה לי הסוכן שלו או משהו.
אגב את מכירה את השחקן גיירמו דל טורו? כי אני הכרתי את השם אבל לא ידעתי איך הוא נראה
גיירמו דל טורו יותר ידוע כבמאי, הוא עשה המון סרטים יפים. האהוב עלי זה המבוך של פאן. בכל מקרה ידעתי שהוא יופיע בהמשך העונה כי ראיתי ראיונות עם ביל היידר ושאר השחקים לקראת עונה 4. הוא היה זה שדיבר עם האנק וכריסטובל בפרק הזה על ההתנקשות בבארי. מסתבר שהוא מעריץ של הסדרה וביקש מהיידר תפקיד בעונה החדשה וזה התפקיד שהוא נתן לו.

lemon lyman

Well-known member
ההוא שנסע איתו באוטו? הוא נראה לי הסוכן שלו או משהו.
זכרתי במעורפל שהיה לו סוכן אבל לא הייתי בטוחה .אני זוכרת שהייתי בשוק שהראינו לנו פעם שהוא באודישן
גיירמו דל טורו יותר ידוע כבמאי, הוא עשה המון סרטים יפים. האהוב עלי זה המבוך של פאן. בכל מקרה ידעתי שהוא יופיע בהמשך העונה כי ראיתי ראיונות עם ביל היידר ושאר השחקים לקראת עונה 4.
אה הבנתי
פשוט שראו את הפרצוף שלו זה היה נראה שהוא אמור להיות משהו מוכר אבל אני לא מכירה אותו אז תהיתי איך זה היה בשביל מי שכן מכירים אותו אבל את כבר ידעת שהוא יהיה
הוא היה זה שדיבר עם האנק וכריסטובל בפרק הזה על ההתנקשות בבארי. מסתבר שהוא מעריץ של הסדרה וביקש מהיידר תפקיד בעונה החדשה וזה התפקיד שהוא נתן לו.
יאי איך אני אוהבת סיפורים כאלה|זורו|

ושאלה נוספת
אני לא הצלחתי להבין אם הכתבה על בארי תתפרסם אם זה אומר שעסקה שלו עם ה -IFB תבוטל?

נערך לאחרונה ב:

dilia snake

Well-known member
אוקיי, קרו הרבה דברים חשובים הפרק.

קודם כל מייקל נפגש עם הרוקחת שוב, והכל הולך חלק והוא מספר לה שיש לו ולג'ימי אחות(!!!!!!!!!) ושאימא שלהם יום אחד לקחה אותה והן נעלמו ושהוא מבין למה, כי כנראה שבראן קריפ וסוטה. וכולנו יודעים כמה צ'ארלי קוקס חמוד אז זהו. ואמנדה מגלה שהם ביחד.

ניקי בכלא וזה נראה כאילו היא לא מחזיקה שם הרבה זמן, וכולם יודעים את זה. הפתרון של בראן זה לאיים לרצוח את התינוקת של קאם.

האנשים מהפרק הקודם מחליטים לרצוח מישהו מהקינסלה, והם חושבים שהכי כדאי את מייקל, אבל הוא לא בבית, הם שמים לויקינג מכשיר מעקב ולא מצליחים להרוג אותו באסה.

בראן קולט סוף סוף שויקינג אידיוט.

אמנדה רוצה להיכנס לעסקים עם החומר ההוא, ומגייסת את הבחור מהגן ילדים. שזה חכם.

ג'ימי מעמיד פנים שהוא בוגד באמנדה?

בירדי ניגשת לפרנק, הם מתמסטלים יחד, מדברים על זה שהם רוצים לברוח משם ולא יכולים בגלל שבראן בסביבה וברגע מסוים פחדתי נורא שאחד מהם ימות הפרק.

אנה נפגשת עם בראן לבד וזה מטריד בטירוף, מזל שבירדי חוזרת הבייתה בזמן בדיוק בזמן לפני שזה יורד לפסים הדוחים באמת. הפרק נגמר בזה שהיא מספרת למייקל ואמנדה שבראן עושה משהו שוב, והפעם עם אנה. וכולנו זוכרים שלמייקל אין בעיה לרצוח את בראן.

אמנדה מודאגת ממה שקורה עם אנטוני.

עוד פרק טוב.

keren or5

Well-known member
זכרתי במעורפל שהיה לו סוכן אבל לא הייתי בטוחה .אני זוכרת שהייתי בשוק שהראינו לנו פעם שהוא באודישן
לא הבנתי, שמי היה באודישן? קוסינו?
פשוט שראו את הפרצוף שלו זה היה נראה שהוא אמור להיות משהו מוכר אבל אני לא מכירה אותו אז תהיתי איך זה היה בשביל מי שכן מכירים אותו אבל את כבר ידעת שהוא יהיה
תאמת יש מצב שלא הייתי מזהה, למרות שכן ראיתי איך הוא נראה בעבר, אבל נראה לי לא הייתי מקשרת אם לא הייתי יודעת שיהיה לו תפקיד

אני לא הצלחתי להבין אם הכתבה על בארי תתפרסם אם זה אומר שעסקה שלו עם ה -IFB תבוטל?
אני לא בטוחה, אבל אני חושבת שזה סיכון כלשהו ובלי קשר אני מתארת לעצמי שבארי לא רצה שתצא כתבה שיהיה כתוב בה שהוא רצח את ג'ניס. בעצם אולי זה היה משפיע על המשפט ואז על העסקה עם ה-FBI, אבל בשלב הזה זה לא משנה, ברור שהכתב ההוא לא יפרסם את הכתבה עכשיו אחרי מה שזה לא היה שאבא של ג'ניס עשה לו, וגם נראה שבארי ברח מהכלא בסוף הפרק גם ככה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
קודם כל מייקל נפגש עם הרוקחת שוב, והכל הולך חלק והוא מספר לה שיש לו ולג'ימי אחות(!!!!!!!!!) ושאימא שלהם יום אחד לקחה אותה והן נעלמו ושהוא מבין למה, כי כנראה שבראן קריפ וסוטה. וכולנו יודעים כמה צ'ארלי קוקס חמוד אז זהו. ואמנדה מגלה שהם ביחד.
וואו איזה חתיכת גילוי. הייתי בטוח שאמא שלו מתה. ואז לגלות שהיא כנראה עדיין בחיים ושיש לו אחות איפשהו.
וכשהוא אמר שהיא הייתה חייבת אני הנחתי שברן היה מכה. רק אחר כך כשברן התחיל להתכתב עם האנה קלטתי פתאום שזה בטח בגלל משהו שהיה עם האחות.

קצת מעצבן שאמנדה מתנהגת בקנאות כשהיא מגלה על החברה של מייקל.
ניקי בכלא וזה נראה כאילו היא לא מחזיקה שם הרבה זמן, וכולם יודעים את זה. הפתרון של בראן זה לאיים לרצוח את התינוקת של קאם.
ויקינג תכלס צריך להיות שמח שברן מאיים על התינוקת, כי אם זה לא יעבוד הוא בטח ישלח מישהו לרצוח את ניקי בכלא.
אני כמעט חשבתי שהוא עומד להציע את זה כבר מיד.
האנשים מהפרק הקודם מחליטים לרצוח מישהו מהקינסלה, והם חושבים שהכי כדאי את מייקל, אבל הוא לא בבית, הם שמים לויקינג מכשיר מעקב ולא מצליחים להרוג אותו באסה.
זה היה די ברור שהוא לא יצליח להרוג את ויקינג. אבל קיוויתי כל כך שאני אטעה.
מאוד פחדתי שהוא ילך לחטוף את האנה. ואולי עדיין יעשה את זה
בראן קולט סוף סוף שויקינג אידיוט.
חחחחחחח זה צריך היה להיות ברור.
אמנדה רוצה להיכנס לעסקים עם החומר ההוא, ומגייסת את הבחור מהגן ילדים. שזה חכם.
זה משפט שנשמע מוזר.
אבל אני לא בטוח אם היא ומייקל כנים עם הבחור הזה. מרגיש לי שהם רוצים לעשות העסקה איתו כסוג של הגנה נגד הבטוקים, אבל לא ברור לי איך.
ג'ימי מעמיד פנים שהוא בוגד באמנדה?
למרות שלפני כמה פרקים כבר ראינו שהוא כן בוגד בה באמת.
בירדי ניגשת לפרנק, הם מתמסטלים יחד, מדברים על זה שהם רוצים לברוח משם ולא יכולים בגלל שבראן בסביבה וברגע מסוים פחדתי נורא שאחד מהם ימות הפרק.
דווקא לא חשבתי שמישהו מהם באמת ימות בפרק הזה. אבל בהחלט נראה לי שפרנק בכיוון להתאבדות. אבל נראה לי שמשהו בסוף יגרום לו לא לעשות את זה. אולי הוא באמת מתכנן לעזוב לאיזה אי טרופי.
אנה נפגשת עם בראן לבד וזה מטריד בטירוף, מזל שבירדי חוזרת הבייתה בזמן בדיוק בזמן לפני שזה יורד לפסים הדוחים באמת. הפרק נגמר בזה שהיא מספרת למייקל ואמנדה שבראן עושה משהו שוב, והפעם עם אנה. וכולנו זוכרים שלמייקל אין בעיה לרצוח את בראן.
זה כל כך מטריד כל הסצנה של האנה עם ברן. כל הזמן חיכיתי בפחד שהוא יעשה משהו. היה ברור שבירדי מבינה מה קורה, אבל עדיין הופתעתי שהיא באה אל מייקל ומספרת לו על זה. אני חשבתי שהיא מנסה לשמור על שלום בית ותנסה פשוט להרחיק את האנה. עכשיו בעיקרון אני מאמין שמייקל ירצה מיד להרוג את ברן. אבל אני לא חושב שזה יקרה, אז משהו יהיה צריך לעצור אותו.
מעניין אם ג'ימי מודע למה שברן עשה עם האחות שלהם.
אמנדה מודאגת ממה שקורה עם אנטוני.
אנטוני הזה חוצפן ומעצבן. אבל יחד עם זה אני גם מבין שהוא מתוסכל מאמנדה. הוא פשוט צריך להיות מתוסכל משני ההורים שלו.

הפעם השארתי אותך לחכות רק יומיים

dilia snake

Well-known member
וואו איזה חתיכת גילוי. הייתי בטוח שאמא שלו מתה. ואז לגלות שהיא כנראה עדיין בחיים ושיש לו אחות איפשהו.
מעניין אם ג'ימי מודע למה שברן עשה עם האחות שלהם.
עכשיו חשבתי על זה שאולי לפני כמה פרקים שמייקל וג'ימי דיברו על בראן ומייקל שואל את ג'ימי אם הוא לא זוכר איך בראן היה לפני, הוא גם התכוון לאחותם. יכול להיות שהם היו מספיקים גדולים כדי להבין שהוא נוגע באחותם, כי מייקל אומר לרוקחת שהאימא הייתה חייבת, אבל לא ברור למה היא לא לקחה גם את הבנים.
היה ברור שבירדי מבינה מה קורה, אבל עדיין הופתעתי שהיא באה אל מייקל ומספרת לו על זה. אני חשבתי שהיא מנסה לשמור על שלום בית ותנסה פשוט להרחיק את האנה. עכשיו בעיקרון אני מאמין שמייקל ירצה מיד להרוג את ברן. אבל אני לא חושב שזה יקרה, אז משהו יהיה צריך לעצור אותו.
אני חושבת שהמשפחה תעדיף בכול מקרה את מייקל על בראן, פרנק ואמנדה וג'ימי ובירדי בוודאות ואם יסבירו לויקינג(לאט כמו שמסבירים לילד בן 3) שבראן סוטה שפגע מינית בבנות משפחה אני דיי בטוחה שהוא גם יבין שעדיף בלעדיו. ואל תשכח שאנחנו רק יודעים שמשהו לא תקין בין בירדי לבראן, אז לבירדי יש אינטרס שמייקל יהרוג את בראן בתוך תוכה.
השאלה מי מסוגל בכלל לעצור את מייקל, כי עד עכשיו הוא בעיקר היה הצל של אמנדה ואנחנו רואים שמאוד אכפת לו גם מבירדי.
דווקא לא חשבתי שמישהו מהם באמת ימות בפרק הזה. אבל בהחלט נראה לי שפרנק בכיוון להתאבדות. אבל נראה לי שמשהו בסוף יגרום לו לא לעשות את זה. אולי הוא באמת מתכנן לעזוב לאיזה אי טרופי.
אני לא יודעת, הסצנות עם פרנק היו נורא אינטנסיביות הפרק. אבל אז חשבתי שצ'ארלי קוקס, איידן גילין(פרנק) ומריה דויל קנדי(בירדי) הם כנראה השמות הכי גדולים בסדרה, אז אולי שלושתם בטוחים.
ויקינג תכלס צריך להיות שמח שברן מאיים על התינוקת, כי אם זה לא יעבוד הוא בטח ישלח מישהו לרצוח את ניקי בכלא.
אני חשבתי שזה ילך בוודאות לרצח של ניקי.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הסתיימה עונה
התינוק נולד.
ואני בשוק כי הוא נולד ממש ממש בלי בעיות. בקושי יכול להאמין שסדרת רפואה הצליחה לעשות את זה.

וזה הכל היה כל כך חמוד. ובעיקר שון היה כזה חמוד אל ליה. ויחסית סבלן עם כל זה שהיא לא הפסיקה להתרוצץ.
והכובעים שהוא קנה היו כל כך חמודים.
והיה אחד לסבא ;-(

אני לא האמנתי שגלסמן אפילו לא יכנס לחדר לראות את התינוק. איך הוא יכול להיות כל כך קר.
חשבתי שלפחות הוא יבוא ויהיה שם קצת בשביל ליה.
חשבתי שלים תצליח לשכנע אותו.
עכשיו מי יודע כמה זמן זה ימשיך בעונה הבאה עד שסוף סוף ישלימו.

וכמובן השם של התינוק הוא סטיב. גלסמן לא היה צריך להיות גאון כדי לדעת את זה.
אבל השם השני הוא אהרון. אני חשבתי שישמרו את זה לשם התינוק הבא, אבל בעצם לא יכולים לדעת שיהיה תינוק הבא, אז עדיף לעשות את זה כבר עכשיו.

בחדשות אחרות:
סוף סוף פארק ורזניק חוזרים להיות ביחד. באמת שכבר כמעט ויתרתי על העניין. אוקי לא ממש.
בכל מקרה ברגע שהבחור הזקן אמר על כך שאיזו אישה היא הסיבה שהוא קם בבוקר היה לי ברור שזה כל מה שנחוץ.
עדיין קצת פחדתי מהתגובה של מורגן. כלומר פחדתי שהיא תגיד שהוא עושה את זה עכשיו רק כי הוא רוצה עוד ילד או רק כי הוא מרחם עליה או משהו כזה.
מה שהיה הכי מגניב בתגובה שלה זה שלא עברה חצי דקה מאז שהם חזרו להיות יחד והיא כבר שולחת אותו להחליף לתינוקת חיתול כי לה יש פגישה.
וראו על החיוך של פארק שבדיוק ככה הוא אוהב אותה.
זה דם היה מאוד חמוד.

דני נפצע ופחדתי שהוא ימות.
האמת שהייתי צריך לדעת שלאור זה שהוא מכור לשעבר אז נגיע למצב שבו הוא פצוע ומסרב לתרופות נגד כאב.
אז ג'ורדן מחליטה לתת לו את התרופות נגד רצונו.
פחדתי שזה יהרוס את הקשר בינהם וזה היה נורא מעצבן אותי,
אז שמחתי שהוא בסוף כן מקבל שהיא עשתה את הדבר הנכון ולא מאשים אותה.
כמובן שמשהו צריך להפריע לקשר שלהם, ובמקרה הזה, זה שהוא מחליט לחזור למשפחה שלו.
זה די משאיר את זה פתוח לגבי האם הוא יחזור בעונה הבאה או לא. אני מקווה שכן.

ברגע שראיתי את החבר של אשר באמבולנס פחדתי שגם הוא יפגע (כי היה ברור שתהיה תאונה)
אבל בסוף לא היה ממש שום דבר איתו.

הסיפור עם האישה שעברה סוג של כריתת ראש בלי כריתה לא היה ממש מעניין או קשור, אבל הסוף עם זה שהיא מתחילה קצת לחייך מול הזריחה (או שקיעה?) היה יפה.

אוי והיה את קרגלין משומרי הגלקסיה (אני בדיוק צופה שוב בסרטים הקודמים לקאת החדש בסופש הזה)
*הוא גם קירק מבנות גילמור
והייתי די בשוק שהוא מת על שולחן הניתוחים. זה ממש נדיר בסדרה שמישהו מת. ופתאום בפרקים האחרונים זה קורה שוב.
אבל היה לחלוטין מוזר הקטע ששון מספר לאישה האבלה על המוות של אח שלה ועל איך זה מתקשר לכך שמישהו אחר התחיל לטפל בו ועכשיו גם הוא עזב אותו. כאילו שיעזוב את האישה המסכנה הזאת עם הסיפור הלא קשור הזה.

ואנדרוז כנראה עוזב את העבודה שלו כנשיא הבית חולים כי הוא מעדיף להיות חבר של האחות.
אבל האם הוא ימשיך לעבוד בתור מנתח בבית חולים? (כי פעם שעברה שהוא פוטר מתפקיד הנשיא הוא פשוט היה מובטל בהתחלה)
ומי יהיה הנשיא החדש?
האם גלסמן שוב?

dilia snake

Well-known member
אז נתחיל מהדרמה בתוך הטורקים שלא הייתה מעניינת, אבל זה נראה לי מכין בעיקר את הפינאלה בשבוע הבא.

בירדי מרסנת את מייקל ואומרת לו שהם יהרגו את בראן בצורה חכמה יותר. אני מקווה שזה יהיה לפני שהשמלה הזנותית של אנה תהיה מוכנה.

מייקל מתחרפן, מאבד עשתונות מול אנה(למה אתה לא מספר לה שאבא שלך עלול לאנוס אותה?) ואז גם מסתבר שמולי מאורסת, מסכן הבחור אבל בניגוד לתחזיות שלי הוא ואמנדה שוכבים יחד. אז אולי לא הכול החורבן בחיים שלו.

ניקי עוזבת את ויקינג! כל הכבוד!

בראן אומר לויקינג לטפל במצב עם ניקי ואז ויקינג כמעט מכה למוות את העו"ד שלה.

פרנק ממשיך להתחרפן, בירדי אומרת לו שהיא הולכת להפטר מבראן. אני חושבת שהיא תנסה לשדך בין מייקל לויקינג(הרגע קלטתי שלא הייתה להם אפילו סצנה אחת יחד העונה) והם יהרגו את בראן יחד בכול מקרה. ואם לא מייקל ו-ויקינג אז אולי מייקל וג'ימי. הייתי רוצה עוד מבירדי, זה נראה כאילו יש שם סיפור גדול שהם לא חושפים וזה מעצבן.

אנתוני הורג את האנשים שניסו להרוג את ויקינג בפרק הקודם(ולפני את ג'יימי והצליחו) ויחסית לפעם ראשונה זה הולך טוב(איך הוא לא מהסס??? הילד בקושי 16) אבל אז הם דורסים מישהו.

הנהג של פרנק מרגל אחריו לבראן, שכחתי מזה, אני מניחה שהוא מתכוון לומר לו שפרנק מתכנן לברוח או משהו.

הבחור מהגן ילדים עובד גם עם הטורקים ואז עם מייקל ואמנדה, חשבתי שהם יעלו על זה שהוא מתכוון לדפוק אותם. אבל הם לא חושדים בכלום, לפחות בינתיים.

זהו? פספסתי משהו? עוד פרק טוב. עמוס אבל לא בצורה שמרגישה מוגזמת.

Lhuna3

Well-known member
הסתיימה עונה
התינוק נולד.
ואני בשוק כי הוא נולד ממש ממש בלי בעיות. בקושי יכול להאמין שסדרת רפואה הצליחה לעשות את זה.
כן, הדרך היחידה שלהם כבר להפתיע אותנו זה שלא קורה משהו דרמטי. זה בהחלט תפס אותנו בהפתעה.
אני לא האמנתי שגלסמן אפילו לא יכנס לחדר לראות את התינוק. איך הוא יכול להיות כל כך קר.
מבאס ממש!
בחדשות אחרות:
סוף סוף פארק ורזניק חוזרים להיות ביחד. באמת שכבר כמעט ויתרתי על העניין. אוקי לא ממש.
בכל מקרה ברגע שהבחור הזקן אמר על כך שאיזו אישה היא הסיבה שהוא קם בבוקר היה לי ברור שזה כל מה שנחוץ.
אכן.
דני נפצע ופחדתי שהוא ימות.
האמת שהייתי צריך לדעת שלאור זה שהוא מכור לשעבר אז נגיע למצב שבו הוא פצוע ומסרב לתרופות נגד כאב.
אז ג'ורדן מחליטה לתת לו את התרופות נגד רצונו.
פחדתי שזה יהרוס את הקשר בינהם וזה היה נורא מעצבן אותי,
אז שמחתי שהוא בסוף כן מקבל שהיא עשתה את הדבר הנכון ולא מאשים אותה.
כן אני ממש התעצבנתי עליו כשהוא כעס עליה (כאילו מה היא אמורה לתת לך למות? עם כל הכבוד לבעיה שלך עם הסמים, תהיה הגיוני).
אז מזל שזה לא נמשך יותר מידי ואחרי שהוא קרא את הדו"ח הרפואי שלו הוא הודה שהיא צדקה וגם הודה לה שהצילה אותו.
כמובן שמשהו צריך להפריע לקשר שלהם, ובמקרה הזה, זה שהוא מחליט לחזור למשפחה שלו.
זה די משאיר את זה פתוח לגבי האם הוא יחזור בעונה הבאה או לא. אני מקווה שכן.
או שזה נותן פתח לג'ראד? כי מה הרגע שהיה ביניהם אז היה כזה סתם?
ברגע שראיתי את החבר של אשר באמבולנס פחדתי שגם הוא יפגע (כי היה ברור שתהיה תאונה)
אבל בסוף לא היה ממש שום דבר איתו.
אוי אבל זה היה נורא כשהם מטפלים בפצועים ואז קולטים שמגיע עוד רכב ואי אפשר להספיק לעצור אותו. מי נוסע כזה מהר כשאין ראות בכלל קדימה? (לפחות להם היה קצת תירוץ כי הם אמבולנס עם חולה).
הסיפור עם האישה שעברה סוג של כריתת ראש בלי כריתה לא היה ממש מעניין או קשור, אבל הסוף עם זה שהיא מתחילה קצת לחייך מול הזריחה (או שקיעה?) היה יפה.
אבל הרעיון של מה שקרה לה ממש זעזע אותי.
כן אהבתי שגלסמן סייע בניתוח ללים מאחורי הכתף כזה.
אוי והיה את קרגלין משומרי הגלקסיה (אני בדיוק צופה שוב בסרטים הקודמים לקאת החדש בסופש הזה)
*הוא גם קירק מבנות גילמור
פששש אתה והזיהויים שלך.
והייתי די בשוק שהוא מת על שולחן הניתוחים. זה ממש נדיר בסדרה שמישהו מת. ופתאום בפרקים האחרונים זה קורה שוב.
אבל היה לחלוטין מוזר הקטע ששון מספר לאישה האבלה על המוות של אח שלה ועל איך זה מתקשר לכך שמישהו אחר התחיל לטפל בו ועכשיו גם הוא עזב אותו. כאילו שיעזוב את האישה המסכנה הזאת עם הסיפור הלא קשור הזה.
חחח לגמרי, גם אני חשבתי שזה לא לעניין.
אבל בוא נגיד שיחסית לאוטיסט שלא מצפים ממנו להתייחס כראוי לרגשות של אנשים, זה נחשב מאמץ יפה.
(וזה כבר בקושי אמין שהוא אוטיסט עם הרגישות שיש לו)
ואנדרוז כנראה עוזב את העבודה שלו כנשיא הבית חולים כי הוא מעדיף להיות חבר של האחות.
חייבת להגיד שזה כאילו לא נראה לי מתאים לדמות שלו, להתפטר למען אהבה.
גם בקושי ראינו את הרומנטיקה והאהבה בקשר שלהם, ראינו אותם בעיקר מתווכחים על תנאי האחיות, אז קשה לי להיות מושקעת בזה, למרות שבעקרון אני בעד.
אבל האם הוא ימשיך לעבוד בתור מנתח בבית חולים? (כי פעם שעברה שהוא פוטר מתפקיד הנשיא הוא פשוט היה מובטל בהתחלה)
ומי יהיה הנשיא החדש?
האם גלסמן שוב?
השאלה הכי חשובה זה האם בכלל תהיה עוד עונה, ואם כן אז מתי, לאור שביתת התסריטאים החדשה.

אז נתחיל מהדרמה בתוך הטורקים שלא הייתה מעניינת, אבל זה נראה לי מכין בעיקר את הפינאלה בשבוע הבא.
מה? שבוע הבא כבר הפינאלה.
טוב בעצם זה הגיוני מהבחינה שזה מרגיש שזה הולך לאיזה שיא.
נראה שהולך להיות עימות בין הבת של הטורקי והבן דוד שלה. אולי הם יהרגו זה את זה וככה תיפתר הבעיה של הטורקים?
בירדי מרסנת את מייקל ואומרת לו שהם יהרגו את בראן בצורה חכמה יותר. אני מקווה שזה יהיה לפני שהשמלה הזנותית של אנה תהיה מוכנה.
מדהים שהוא מצליח לחכות אפילו.
מייקל מתחרפן, מאבד עשתונות מול אנה(למה אתה לא מספר לה שאבא שלך עלול לאנוס אותה?)
מאוד מעצבן שהוא לא אומר לאנה את האמת. אני לא רואה שום סיבה לא לעשות את זה.
ואז גם מסתבר שמולי מאורסת, מסכן הבחור אבל בניגוד לתחזיות שלי הוא ואמנדה שוכבים יחד. אז אולי לא הכול החורבן בחיים שלו.
הגילוי שמולי הזאת מאורסת היה מוזר וכאילו הגיע מכלום. גורם לי לתהות אם היא אמרה לשותפה לעבודה שלה לומר את זה למייקל כדי להרחיק אותו ממנה.
בכל מקרה זה מרגיש לי רעיון לא טוב לשחק ככה עם הרגשות של רוצח.
ניקי עוזבת את ויקינג! כל הכבוד!
מעולה.
והכי אהבתי שהיא אמרה שאם משהו יקרה לאשתו של קם אז היא תלך למשטרה בעצמה. אם כי זה גם גרם לי לפחד לגבי מה הם יעשו לה.
בראן אומר לויקינג לטפל במצב עם ניקי ואז ויקינג כמעט מכה למוות את העו"ד שלה.
ויקינג כמובן עושה דבר מטומטם שלא יכול לעזור בשום צורה.
לפחות כשויקינג הולך אל בירדי זה חכם.
פרנק ממשיך להתחרפן, בירדי אומרת לו שהיא הולכת להפטר מבראן. אני חושבת שהיא תנסה לשדך בין מייקל לויקינג(הרגע קלטתי שלא הייתה להם אפילו סצנה אחת יחד העונה) והם יהרגו את בראן יחד בכול מקרה. ואם לא מייקל ו-ויקינג אז אולי מייקל וג'ימי. הייתי רוצה עוד מבירדי, זה נראה כאילו יש שם סיפור גדול שהם לא חושפים וזה מעצבן.
בשלב הזה ויקינג מבין שהפתרון של ברן לבעיית ניקי הוא להרוג אותה, אז הגיוני שהוא ירצה גם להפטר מברן. אז הוא בהחלט יכול לעזור.
בעיקרון אני חושב שאם מייקל היה מספר לג'ימי מה ברן עשה בעבר ועל מה שהוא מתכוון לעשות להאנה אז נראה לי שהוא היה עוזר לו.
אבל אני מניח שיותר סיכוי שג'ימי יגלה על זה שמייקל שכב עם אמנדה ורק ירצה לפגוע בו.
אנתוני הורג את האנשים שניסו להרוג את ויקינג בפרק הקודם(ולפני את ג'יימי והצליחו) ויחסית לפעם ראשונה זה הולך טוב(איך הוא לא מהסס??? הילד בקושי 16) אבל אז הם דורסים מישהו.
וואי כשזה קרה תהיתי מי זה ירה בהם, ולא האמנתי שזה יהיה אנתוני. אז זה מסביר על מה ברן שילם לבחור הצעיר האחר ההוא - הוא שילם לו שיהיה הנהג של אנתוני.
הקטע עם הדריסה היא שזה לא ממש משנה בדיוק בסופו של דבר כי בכל מקרה לא ראה אותם אף אחד ובכל מקרה הם ביצעו רצח.
אבל אולי אנתוני ירגיש רע על הרג של מישהו חף מפשע.
הנהג של פרנק מרגל אחריו לבראן, שכחתי מזה, אני מניחה שהוא מתכוון לומר לו שפרנק מתכנן לברוח או משהו.
כן, הגיוני שזה מה שהוא אמר לו. ואני לא אתפלא אם זה יגרום לברן להרוג את פרנק.
הבחור מהגן ילדים עובד גם עם הטורקים ואז עם מייקל ואמנדה, חשבתי שהם יעלו על זה שהוא מתכוון לדפוק אותם. אבל הם לא חושדים בכלום, לפחות בינתיים.
נראה שהבחור הזה (מגן הילדים) משחק כרגע את שני הצדדים ככה שמי שלא ינצח הוא יזכה. ולכן הוא מאיץ את העיסקה עם אמנדה ומייקל כדי לעשות את זה לפני שהם מתים.
זהו? פספסתי משהו? עוד פרק טוב. עמוס אבל לא בצורה שמרגישה מוגזמת.
אני חושב שזה הכל.
באמת הרבה דברים על השולחן בשביל פרק הבא.

או שזה נותן פתח לג'ראד? כי מה הרגע שהיה ביניהם אז היה כזה סתם?
נראה לי שזה נועד בשביל לגרום למתח שיגרום לדני וג'ורדן לחזור להיות יחד.
אוי אבל זה היה נורא כשהם מטפלים בפצועים ואז קולטים שמגיע עוד רכב ואי אפשר להספיק לעצור אותו. מי נוסע כזה מהר כשאין ראות בכלל קדימה? (לפחות להם היה קצת תירוץ כי הם אמבולנס עם חולה).
האמת שהם היו צריכים דבר ראשון לשים משולש אדום מחזיר אורות כזה כמה מטרים מאחורי הרכב על מנת למנוע ממשהו כזה לקרות והם לא עשו את זה.
חחח לגמרי, גם אני חשבתי שזה לא לעניין.
אבל בוא נגיד שיחסית לאוטיסט שלא מצפים ממנו להתייחס כראוי לרגשות של אנשים, זה נחשב מאמץ יפה.
(וזה כבר בקושי אמין שהוא אוטיסט עם הרגישות שיש לו)
אבל זה בהחלט מרגיש כאילו הרבה מאוד מהדברים שהוא התקשה איתם בעונות הקודמות עברו.
מצד אחד הגיוני שאנשים ילמדו ויתפתחו,
מצד שני האם זה לא העניין שאנשים עם אוטיזם מוגבלים ביכולת שלהם לעשות את זה?
אבל אני ממש לא מבין מספיק באוטיזם כדי לומר אם זה אמין או לא.
חייבת להגיד שזה כאילו לא נראה לי מתאים לדמות שלו, להתפטר למען אהבה.
גם בקושי ראינו את הרומנטיקה והאהבה בקשר שלהם, ראינו אותם בעיקר מתווכחים על תנאי האחיות, אז קשה לי להיות מושקעת בזה, למרות שבעקרון אני בעד.
בהחלט לא מרגיש מתאי לדמות שלו. אבל יכול להיות שהוא נואש לאהבה חדשה.
השאלה הכי חשובה זה האם בכלל תהיה עוד עונה, ואם כן אז מתי, לאור שביתת התסריטאים החדשה.
אני מקווה מאוד שהשביתה כן תסתיים אחרי כמה חודשים ואז העונה הבאה רק תדחה קצת.

dilia snake

Well-known member
הגילוי שמולי הזאת מאורסת היה מוזר וכאילו הגיע מכלום. גורם לי לתהות אם היא אמרה לשותפה לעבודה שלה לומר את זה למייקל כדי להרחיק אותו ממנה.
לדעתי זה נועד כדי שמייקל ואמנדה ישכבו יחד, שזה מוזר אבל אני מניחה שהכותבים יודעים מה הם עושים? כי לפני שתי דקות מולי הייתה ממש בעניין של מייקל.
בעיקרון אני חושב שאם מייקל היה מספר לג'ימי מה ברן עשה בעבר ועל מה שהוא מתכוון לעשות להאנה אז נראה לי שהוא היה עוזר לו.
לפחות כשויקינג הולך אל בירדי זה חכם.
מאוד מעצבן שהוא לא אומר לאנה את האמת. אני לא רואה שום סיבה לא לעשות את זה.
אני לא מבינה למה הם לא מדברים אחד עם השני! כאילו בסדר, אף אחד לא אוהב לדבר על תקיפות מיניות בטח שזה בתוך המשפחה, אבל בראן מסוכן !!!!!!! הוא יכל לתקוף גם את אמנדה וניקי באותה מידה(אלא אם הן מבוגרות מידי עבורו בקטע חולני, או שאם אין קירבת דם זה לא עושה לו את זה :sick:) וג'ימי יודע שיש לו אימא ואחות באיזה מקום ומייקל יכל פשוט לומר שהוא דואג שבראן ייגע באנה.
וואי כשזה קרה תהיתי מי זה ירה בהם, ולא האמנתי שזה יהיה אנתוני. אז זה מסביר על מה ברן שילם לבחור הצעיר האחר ההוא - הוא שילם לו שיהיה הנהג של אנתוני.
לא יודעת, זה היה ברור לי מההתחלה שזה אנתוני.

dilia snake

Well-known member
עכשיו, לפני הטילים והסופ"ש.

הו, ואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לעזאזל!!!

מתישהו, לקרת אמצע הפרק התחלתי לחשוב שמשהו ישתבש(AKA ויקינג יפשל) והם לא יצליחו להרוג את בראן וממש לא ראיתי את זה שפרנק יתחרפן וישיג אותם רגע לפני ובטח שלא ראיתי שבסוף הוא יתאבד :-0:-0:-0:-0:-0:-0:-0:-0:-0:-0:-0:-0.

חשבתי שהקטע שבראן מכה את פרנק יהיה הטריגר למעבר סופית של ג'ימי לצד של אמנדה, אבל לא חשבתי שזה ידחוף את פרנק לקצה.

אז ג'ימי לא ידע שבראן התעסק עם ג'ני(האחות שלהם) או עם בירדי והוא לא ממש קיבל שבראן הולך להתעסק גם עם אנה, אבל בסוף הוא מאמין למייקל והוא מוכן להרוג את בראן. וזה מעצבן אותי שהמשפחה הזאת לא מדברת אחד עם השני! איך זה שהנושא הזה לא עלה אף פעם? כאילו, אני לא מצפה מבירדי לספר לאחיינים שלה שהיא הותקפה מינית ע"י אבא שלהם. אבל כל הסיפור עם האימא והאחות, זה לא משהו שאתה שומר בבטן 30 שנה.

מעניין אם תהיה עונה שלישית, האימא והאחות יצוצו מחדש עכשיו שבראן מת סופית, אם בירדי עזרה להן לברוח אולי היא תדע איך למצוא אותן.

אמנדה מהצד השני עושה עסק עם הטורקייה, ועוזרת לה להפטר מהבן דוד שלה ועכשיו הן מאוחדות.

בצד השלילי, מסתבר שהבחור ששיחק לשני הצדדים היה שעיר לעזאזל ועכשיו הוא חובר לאנשים שהם קנו מהם את הסמים החדשים כדי להילחם בקינסלה? ואיך אמנדה גרמה לשוטרים להשיג את המספר חשבון, לסמן אותו כדי שהם בבוא הזמן ידעו לתפוס אותו? זה נשמע כ"כ מסובך ומתוחכם.

ואנתוני מקבל שיעור מבראן איך להתחמק מרצח, אבל האידיוט הלך לאיפה שהם דרסו את הבחורה ההיא ועכשיו המשפחה היריבה יודעת שהוא הרג את הבן שלה.

ובסוף אנתוני הולך לאמנדה להתוודות?

וגם בירדי מנקה את החרא של ויקינג, ומנסה לגרום לארוסה של קאם לשנות את הגרסה שלה.

והיה קטע לא נחוץ עם ניקי.

חבל שהסדרה כ"כ אנדרייטד, כי העונה הזאת הייתה מעולה! ואני מחזיקה את כול הגוף שלי שזה יקבל עוד עונה.

למעלה