It's Always Sunny
Well-known member
אז אני מבינה שהסדרה פחות מפחידה בקטע של ג׳אמפ סקאר, היא מפחידה בגלל הפן הפסיכולוגי שלה.המלצה חמה על מיני סדרה- ילדה יקרה או Dear Child. מדובר על מיני סדרה גרמנית עם 6 פרקים שנמצאת בנטפליקס. דבר אחד שהסדרה עושה ממש טוב זה לגרום לך לרצות לראות אותה כולה בבת אחת. באמת, אני התחלתי את הפרק הראשון ומצאתי את עצמי לא מסוגלת להפסיק עד שסיימתי את כל הסדרה. זאת סדרה מתח-אימה-פסיכולוגית מצמררת מאוד. קשה מאוד להסביר על מה הסדרה בלי לספלייר כלום, אז אני רק אתאר ממש מה שרואים בתחילת הפרק הראשון, ומה שרואים שם בהתחלה זה אישה וילדה בורחים ממה שנראה כמו מרתף שבהם הן הוחזקו (יחד עם עוד ילד) ע"י איש שחטף אותם (לא ברור בהתחלה אם אם הוא חטף רק את האישה והילדים הם בעצם ילדים שלהם כתוצאה מזה שהוא אנס את האישה, או שהוא חטף גם את הילדים בכל מקרה הילדה מתייחסת לאישה כאמא שלה ולאיש כאבא שלה). האישה והילדה מגיעות לבית חולים, ואני לא רוצה לספר מעבר לזה כי הסיפור הולך ומסתבך ככל שהפרקים חולפים מגלים שדברים שחשבנו הם לא בדיוק איך שהם נראים. כמו שאמרתי ומגלים את התמונה המלאה לאט לאט ככל שמתקדמים בסיפור. הילדה שמבדיקה עכשיו גיליתי ששמה Naila Schuberth (השחקנית), עושה עבודה מצמררת בלהיות ממש קריפית ואניגמטית ולא ברורה, והיא ללא ספק הולכת להיות דמות החודש שלי.
הסדרה כמובן עוסקת בנושאים מאוד קשים כמו אלימות, אלימות מינית, אובדנות וכו', אז כמובן לקחת את זה בחשבון.
האמת שנותרו בי כמה שאלות אחרי שסיימתי, ולכן אני קצת ממליצה עליה ממניע אנוכי כי אני הייתי רוצה לדבר עליה עם מישהו ולראות אם פספסתי דברים או שיש דברים שלא הסבירו. אבל בכל מקרה זאת סדרה ממש מעולה ברמה שהיא יוצרת מתח וגורמת לצופה כל הזמן לנחש מה בעצם קורה ולרצות להמשיך לראות כדי להבין את התמונה המלאה. היא גם מצולמת, מבוימת, משוחקת נפלא וכל הדברים האלה. אני יודעת שסדרה מהסוג הזה היא לא הסטייל של רוב הפורום הזה, ובכל זאת, זאת הייתה סדרה כ"כ טובה שהייתי חייבת לנסות להמליץ עליה כאן.
אני יודעת שזה קצת מסובך לשאול אותך לגבי כמה הסדרה מפחידה כי את אוהבת אימה אבל אני אנסה בכל זאת, בשביל מישהי שלא אוהבת אימה בכלל, אני אוכל להתעניין בסדרה ולא להתייחס רק לחלק של האימה?