keren or5
Well-known member
כן. אני לא זוכרת מתי בדיוק, נראה לי איפשהו בין עונה 2 ל-3. אני לא יכולה להסביר למה כי זה יהיה ספוילר.צופי סיפורה של שפחה,
אם היה שלה שבו הרגשתם שהסדרה מתדרדרת, מתי בערך זה היה?
כן. אני לא זוכרת מתי בדיוק, נראה לי איפשהו בין עונה 2 ל-3. אני לא יכולה להסביר למה כי זה יהיה ספוילר.צופי סיפורה של שפחה,
אם היה שלה שבו הרגשתם שהסדרה מתדרדרת, מתי בערך זה היה?
הפסקתי לצפות במתים המהלכים עוד עונה השלישית,היום ישוחרר הפרק הראשון של המתים המהלכים - דריל דיקסון שמתרחשת בצרפת אז אם מישהו רוצה תזכורת
אני ראיתי את כל העונות וסדרות הבת ולדעתי אפשר לראות את הסידרה הזאת כמעט בלי ידע מוקדם (זה לא אסוקה) וכל הדמויות בפרק הראשון חוץ מדריל היו חדשות, לא לגמרי ברור איך דריל הגיע לצרפת,הפסקתי לצפות במתים המהלכים עוד עונה השלישית,
ובכל זאת מעניין אותי מה יש לדריל לחפש בצרפת
התפתח מעניין, ממליץ לצפות בסדרה.שקרים ומירמה, סדרה בת 6 פרקים על האשמת שווא באונס, נראה איך זה מתפתח ...
התפתח מעניין, ממליץ לצפות בסדרה.
אם תהיה דרישה אכתוב ספויילר עליה.
אוקי, אולי אני אראהאני ראיתי את כל העונות וסדרות הבת ולדעתי אפשר לראות את הסידרה הזאת כמעט בלי ידע מוקדם (זה לא אסוקה) וכל הדמויות בפרק הראשון חוץ מדריל היו חדשות, לא לגמרי ברור איך דריל הגיע לצרפת,
בינתיים זה מזכיר יותר את the last of us מאשר את המתים המהלכים.
זה משהו בספרדית, נכון?שקרים ומירמה, סדרה בת 6 פרקים על האשמת שווא באונס, נראה איך זה מתפתח ...
תזכירי שניה מה קורה בו.עדי ולונה אתן זוכרת במקרה אם כתבתן על פרק 207 של המפקדת?
תזכירי שניה מה קורה בו.
אני גם מצאתי רק את מה שאמרת, למרות שמשום מה נדמה לי שכתבנו עליו, אבל אולי אני לא זוכרת נכון ורק קראתי עליו בפייסבוק או וואלה.. פשוט חשבתי שזה היה פרק ממש יפה ורציתי לדעת מה אתן חשבתן עליו אבל מצאתי הודעות שלכן על הפרק ה1 ואחרי זה רק מפרק 9.הפרק בקבוק עם נועה ושמרית. שהן בבית של ההורים של נועה, שמגדלים צמחים מסתבר, ונועה רוצה לבדוק אם היא לסבית
טוב, אז אני צריכה להתקדם לפרק 9 כדי לקרוא מה שכתבתן על הסדרה.אני גם מצאתי רק את מה שאמרת
אני ראיתי, חפרנו עליה פה בזמנו. רגע עלתה העונה החדשה??מי פה רואה חינוך מיני?
סיימתי עכשיו את העונה השנייה, מה דעתך על סדרה באופן כללי?אני ראיתי, חפרנו עליה פה בזמנו. רגע עלתה העונה החדשה??
או שאת באחת הישנות?
אה אוקיי, אז בדקתי עכשיו ועונה 4 עולה עוד שבוע ויום, נראה לי שזה מספיק זמן בשבילך לסיים עונה 3 ולהדביק אותנו.סיימתי עכשיו את העונה השנייה, מה דעתך על סדרה באופן כללי?
רואה ומאוד נהנה.מי פה רואה חינוך מיני?
אם היית קוראת בשרשור חדשות היית רואה שפרסמתי את הטריילר ותאריך יציאה אתמול (או שלשום?)אה אוקיי, אז בדקתי עכשיו ועונה 4 עולה עוד שבוע ויום,
אני. סיימת כבר?מי פה רואה חינוך מיני?
שבוע הבא, 21.9אני ראיתי, חפרנו עליה פה בזמנו. רגע עלתה העונה החדשה??
להביא לך שרשורים?סיימתי עכשיו את העונה השנייה, מה דעתך על סדרה באופן כללי?
עדיין לא, ועכשיו בגלל החגים ייקח לי עוד זמןאני. סיימת כבר?
כן!!להביא לך שרשורים?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.