דיוני סדרות #121

היום ישוחרר הפרק הראשון של המתים המהלכים - דריל דיקסון שמתרחשת בצרפת אז אם מישהו רוצה תזכורת

הפסקתי לצפות במתים המהלכים עוד עונה השלישית,
ובכל זאת מעניין אותי מה יש לדריל לחפש בצרפת
אני ראיתי את כל העונות וסדרות הבת ולדעתי אפשר לראות את הסידרה הזאת כמעט בלי ידע מוקדם (זה לא אסוקה) וכל הדמויות בפרק הראשון חוץ מדריל היו חדשות, לא לגמרי ברור איך דריל הגיע לצרפת,
בינתיים זה מזכיר יותר את the last of us מאשר את המתים המהלכים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני ראיתי את כל העונות וסדרות הבת ולדעתי אפשר לראות את הסידרה הזאת כמעט בלי ידע מוקדם (זה לא אסוקה) וכל הדמויות בפרק הראשון חוץ מדריל היו חדשות, לא לגמרי ברור איך דריל הגיע לצרפת,
בינתיים זה מזכיר יותר את the last of us מאשר את המתים המהלכים.
אוקי, אולי אני אראה

שקרים ומירמה, סדרה בת 6 פרקים על האשמת שווא באונס, נראה איך זה מתפתח ...
זה משהו בספרדית, נכון?
אני אוותר

Reutk

Active member
עדי ולונה אתן זוכרת במקרה אם כתבתן על פרק 207 של המפקדת?

Reutk

Active member
תזכירי שניה מה קורה בו.
הפרק בקבוק עם נועה ושמרית. שהן בבית של ההורים של נועה, שמגדלים צמחים מסתבר, ונועה רוצה לבדוק אם היא לסבית
. פשוט חשבתי שזה היה פרק ממש יפה ורציתי לדעת מה אתן חשבתן עליו אבל מצאתי הודעות שלכן על הפרק ה1 ואחרי זה רק מפרק 9.

Lhuna3

Well-known member
הפרק בקבוק עם נועה ושמרית. שהן בבית של ההורים של נועה, שמגדלים צמחים מסתבר, ונועה רוצה לבדוק אם היא לסבית
. פשוט חשבתי שזה היה פרק ממש יפה ורציתי לדעת מה אתן חשבתן עליו אבל מצאתי הודעות שלכן על הפרק ה1 ואחרי זה רק מפרק 9.
אני גם מצאתי רק את מה שאמרת, למרות שמשום מה נדמה לי שכתבנו עליו, אבל אולי אני לא זוכרת נכון ורק קראתי עליו בפייסבוק או וואלה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל

didalf

Well-known member
מי פה רואה חינוך מיני?
אני. סיימת כבר?:-D

אני ראיתי, חפרנו עליה פה בזמנו. רגע עלתה העונה החדשה??
שבוע הבא, 21.9

סיימתי עכשיו את העונה השנייה, מה דעתך על סדרה באופן כללי?
להביא לך שרשורים?:-D

keren or5

Well-known member
המלצה חמה על מיני סדרה- ילדה יקרה או Dear Child. מדובר על מיני סדרה גרמנית עם 6 פרקים שנמצאת בנטפליקס. דבר אחד שהסדרה עושה ממש טוב זה לגרום לך לרצות לראות אותה כולה בבת אחת. באמת, אני התחלתי את הפרק הראשון ומצאתי את עצמי לא מסוגלת להפסיק עד שסיימתי את כל הסדרה. זאת סדרה מתח-אימה-פסיכולוגית מצמררת מאוד. קשה מאוד להסביר על מה הסדרה בלי לספלייר כלום, אז אני רק אתאר ממש מה שרואים בתחילת הפרק הראשון, ומה שרואים שם בהתחלה זה אישה וילדה בורחים ממה שנראה כמו מרתף שבהם הן הוחזקו (יחד עם עוד ילד) ע"י איש שחטף אותם (לא ברור בהתחלה אם אם הוא חטף רק את האישה והילדים הם בעצם ילדים שלהם כתוצאה מזה שהוא אנס את האישה, או שהוא חטף גם את הילדים בכל מקרה הילדה מתייחסת לאישה כאמא שלה ולאיש כאבא שלה). האישה והילדה מגיעות לבית חולים, ואני לא רוצה לספר מעבר לזה כי הסיפור הולך ומסתבך ככל שהפרקים חולפים מגלים שדברים שחשבנו הם לא בדיוק איך שהם נראים. כמו שאמרתי ומגלים את התמונה המלאה לאט לאט ככל שמתקדמים בסיפור. הילדה שמבדיקה עכשיו גיליתי ששמה Naila Schuberth (השחקנית), עושה עבודה מצמררת בלהיות ממש קריפית ואניגמטית ולא ברורה, והיא ללא ספק הולכת להיות דמות החודש שלי.
הסדרה כמובן עוסקת בנושאים מאוד קשים כמו אלימות, אלימות מינית, אובדנות וכו', אז כמובן לקחת את זה בחשבון.
האמת שנותרו בי כמה שאלות אחרי שסיימתי, ולכן אני קצת ממליצה עליה ממניע אנוכי כי אני הייתי רוצה לדבר עליה עם מישהו ולראות אם פספסתי דברים או שיש דברים שלא הסבירו. אבל בכל מקרה זאת סדרה ממש מעולה ברמה שהיא יוצרת מתח וגורמת לצופה כל הזמן לנחש מה בעצם קורה ולרצות להמשיך לראות כדי להבין את התמונה המלאה. היא גם מצולמת, מבוימת, משוחקת נפלא וכל הדברים האלה. אני יודעת שסדרה מהסוג הזה היא לא הסטייל של רוב הפורום הזה, ובכל זאת, זאת הייתה סדרה כ"כ טובה שהייתי חייבת לנסות להמליץ עליה כאן.

למעלה