כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
אני ראיתי ומצטרפת להמלצה שלךהמקעקע מאושוויץ- מומלצת בחום, לא לוותר!
היא כל מה שציפיתי ורציתי שיהיה בסדרת שואה...עד כה אפשר לומר שהתאכזבתי מכל הסדרות מצפיתי בת'מה הזאת בחצי שנה האחרונה- אור קטן(דיסני), אלה תולדות(האיטלקית)...ועוד נותר לי - היינו בני מזל (בדיסני), שאצפה בהמשך, אך אחרי "המקעקע" אני בספק שתהיה סדרה שתוכל להשתוות אליה.
היא כל מה שציפיתי- מהבחינה שהיא הארדקור שואה, ז"א לא מתעסקת ב"מסביב", אלא "המקעקע" היא ממש אותנטית- מתעסקת בכל התנהלות המחנות, אושוויץ...וכל המשתמע מכך. ז"א סדרה מאוד קשה לצפייה, יש לקחת זאת בחשבון, ובכ"ז- מדובר בהפקה מושקעת ומדוקדקת, ולכן ממליץ לא לוותר עליה.
ממש נשאבתי אליה וצפיתי בכל 6 הפרקים ביומיים האחרונים.
עם כל הזוועות שהתרחשו ומוצגות , יש גם נקודת אור מקסימה- עם סיפור האהבה שמתפתח בתוך אושוויץ ומלווה את הסדרה.
מבוסס כמובן על סיפור אמיתי ועל הספר באותו שם (שלא קראתי למען האמת, היות ומעדיף ספרות מקור).
הלוואי שמישהו צפה/יצפה- ונוכל להרחיב עליה יותר את הדיבור מבחינת פרטי עלילה שהינם ספויילרים וכו'...
היכן משודר?המקעקע מאושוויץ- מומלצת בחום, לא לוותר!
היא כל מה שציפיתי ורציתי שיהיה בסדרת שואה...עד כה אפשר לומר שהתאכזבתי מכל הסדרות מצפיתי בת'מה הזאת בחצי שנה האחרונה- אור קטן(דיסני), אלה תולדות(האיטלקית)...ועוד נותר לי - היינו בני מזל (בדיסני), שאצפה בהמשך, אך אחרי "המקעקע" אני בספק שתהיה סדרה שתוכל להשתוות אליה.
היא כל מה שציפיתי- מהבחינה שהיא הארדקור שואה, ז"א לא מתעסקת ב"מסביב", אלא "המקעקע" היא ממש אותנטית- מתעסקת בכל התנהלות המחנות, אושוויץ...וכל המשתמע מכך. ז"א סדרה מאוד קשה לצפייה, יש לקחת זאת בחשבון, ובכ"ז- מדובר בהפקה מושקעת ומדוקדקת, ולכן ממליץ לא לוותר עליה.
עם כל הזוועות שהתרחשו ומוצגות , יש גם נקודת אור מקסימה- עם סיפור האהבה שמתפתח בתוך אושוויץ ומלווה את הסדרה.
מבוסס כמובן על סיפור אמיתי ועל הספר באותו שם (שלא קראתי למען האמת, היות ומעדיף ספרות מקור).
הלוואי שמישהו צפה/יצפה- ונוכל להרחיב עליה יותר את הדיבור מבחינת פרטי עלילה שהינם ספויילרים וכו'...
מצטרף להמלצה! צפיתי בה בסמוך ליום השואה וגמעתי את הפרקים שלה בסופ״ש אחד. סדרה פשוט נהדרת!המקעקע מאושוויץ- מומלצת בחום, לא לוותר!
אוקי אולי.המקעקע מאושוויץ- מומלצת בחום, לא לוותר!
המקעקע מאושוויץ- מומלצת בחום, לא לוותר!
שאלה טובה וגם אני תהיתי.היכן משודר?
צפיתי בה בסטינגטיוישאלה טובה וגם אני תהיתי.
ממה שבדקתי זה קיים למינויי יס והוט. אני לא יודע באיזה ערוץ.
מרגיש לי שיש לי מליון דברים לראותכדאי לצפות @טוני החתול גם ככה ראיתי שהרשימה שלך הצטמצמה משמעותית חח אז הנה סדרה שאסור להחמיץ
אני מנסה שלא לחשוב על זה, אבל פעם בשבוע בערך אני בודק אם זה כבר ניתן לצפייה.ומה יהיה עם PRISMA?! עצבים...
אוי נכון, זה הגוואולד שמאוד אוהב לאכול, לא? (או שאני מתבלבל עם משהו אחר)9X06 Beachhead
* קרטר חזרה מחופשת לידה - יאיי!
* גאולד זוטר מצחיק מגיע כאילו לשתף פעולה עם SGC אבל בסוף מתברר שהוא כבר עובד בשביל האוריי.
* האוריי הנבלות תפסו איזה פלנטה והקיפו אותה בשדה כוח ואז ניסו ליצור סופר-סטארגייט ענקי בחלל בשביל להעביר דרכו את כל הצבא שלהם.
* מי שמסכלת את תוכניתם במעשה הירואי היא ואלה. וכנראה שהיא הצליחה להשתגר משם החוצה ברגע האחרון ונמצאת איפשהו בגלקסיה של האוריי.
* ולמרבה המזל הקשר שחיבר אותה לדניאל כבר התרופף אז הוא יכול להמשיך לחיות בלעדיה.
* גרק, המנהיג החדש של הג'אפה, ממשיך להיות זבל מעצבן.
אה, זוכרת שבפרק לפני עונה או שתיים אמרתי לך שזכור לי שבסוף שיגרו את הבניין לחלל לפני שהוא מתפוצץ. מסתבר שזה בפרק הזה והתבלבלתי.9X07 Ex Deus Machina
* מסתבר שבעל (הסיסטם לורד הגאולדי, לא הבעל של עדי) עושה חיים בכדוה"א מתחת לאף של SGC.
* הוא שתל פצצת נקוואדה ענקית בתור בניין בארה"ב כאיום.
* גרק הזבל המעצבן שלח ג'אפה לתפוס אותו בשביל לנקום בו על פשעיו כנגד הג'אפה (האמת שאפשר להבין). וזה ביצר את מעמדו, לצערנו ולצערו של טילק, שמתנגד לו מאוד.
* אבל מסתבר שזה היה כפיל של בעל, האמיתי עוד בכדוה"א חופשי והוא יצר לעצמו הרבה כפילים.
* הרגע היחיד שבאמת היה מעניין בפרק: הבחור החמוד מה-NID שדלוק על קרטר כבר ממזמן מגלה שהיא ופיט נפרדו, אז הוא שואל אותה אם היא עכשיו פנויה, והיא עונה "לא בדיוק". תגידי כבר שאת עם ג'ק יה נודניקית מעצבנת!!!
* שם הפרק נחמד, אני מניחה שהכוונה ל"מכונה מהאל" במקום "אל מהמכונה".
מה הקטע עם כל קבוצות הג'אפה חופשיים שכל הזמן מוצאים.9X08 Babylon
* SG1 הולכים לפלנטת של עם לוחמי ג'אפה שעד היום לא שמענו עליהם אבל הם שחררו את עצמם מהגאולדים כבר לפני 5000 שנה. ולא נקפו אצבע לעזור לאחיהם הג'אפה האחרים במלחמתם לחופש כל העונות האחרונות.
* וגם ברור למה: כי הם סנובים מעצבנים וטיפשים.
* וכבר הגיע אליהם פריור ומנהיגם כבר הסכים לסגוד לאוריי.
* והם ישר תוקפים את SG1 שרק באו בשביל לדבר איתם ולנסות לכרות ברית.
* אז מיטשל בהגנה עצמית יורה בחזרה ואחד מהם נהרג, ומיטשל נלקח בשבי לכפר של המנהיג שלהם.
* ויש להם חוקים מטומטמים שבגללם מיטשל אחרי שיחלים יצטרך להלחם דו קרב עד המוות מול קרוב משפחה של זה שהוא הרג.
* אז הקרוב הזה מאמן אותו לקראת הדו קרב ובזמן הזה מיטשל מצליח לשכנע אותו שהאוריי הם אולי אלים (תלוי מה ההגדרה) אבל מרושעים, וגם שלא מגיע לו למות, ולבחור הזה בכל זאת יש קצת שכל ומצפון אז הוא מביים שהוא הורג אות מיטשל בדו קרב אבל בפועל מאפשר לו לברוח ל-SGC וכנראה הוא יהיה בעל ברית.
* (מה קשור השם של הפרק?)
לא טעית, זה הוא.אוי נכון, זה הגוואולד שמאוד אוהב לאכול, לא? (או שאני מתבלבל עם משהו אחר)
אה אוקיי, עכשיו זה הגיונט.אה, זוכרת שבפרק לפני עונה או שתיים אמרתי לך שזכור לי שבסוף שיגרו את הבניין לחלל לפני שהוא מתפוצץ. מסתבר שזה בפרק הזה והתבלבלתי.
ממש לא. אולי זה בגלל הגאווה וההתנשאות של העם הזה... לא יודעת.מה הקשר של שם הפרק באמת? היו שם שפות שונות?
זכור לי משהו כזה9X09 Prototype
אנוביס יצר לעצמו "בן" (די חתיך יש לציין) ו-SG1 מבלי לדעת מוציאים אותו מהמקפיא ומביאים אותו ל-SGC, שם הם מגלים מהו ואיזה כוחות בלתי מנוצחים יש לו.
למרבה המזל בזכות קרטר (אלא מי) מצליחים להרוג אותו לפני שהוא מצליח להתעלות.
חבל שהוא צעיר מידי בשבילה עכשיו (כלורמ חוץ מזה שהוא בן מיליוני שנים)9X10-9X11 The Fourth Horseman
* SG5 מביאים בטעות את הנגיף שהפריורים הורגים איתו אנשים לכדוה"א והוא מתפשט למגפה עולמית.
* אורלין (המעולה שחזר לגוף אנושי והתאהב בקרטר) חוזר אבל בגוף של ילד בשביל לשמור כמה שיותר זכרונות "מעולים" ולעזור לנו לייצר חיסון.
וואלה נכון (בדקתי). והוא גם הביליונר המגעיל מהסדרה Upload* הוא גם מגלה לנו את הסוד של האוריי: הם צריכים שיסגדו להם כי מזה הם שואבים את הכוח שלהם איכשהו (שזה מטאפורה טובה לדתות במציאות). והם לא באמת מעניקים התעלות למאמיניהם אח"כ. אפילו לא לפריורים. הכל שקר! הא!
* ומסתבר שהם באו לגלקסיה שלנו בשביל לחסל את האלטרנס (=האיינצ'נטס "הטובים")
* חוזרים לכוכב של הסודנים (Sodans) שהם הג'אפה הסנובים מלפני 2-3 פרקים (קצת מוזר שאין התייחסות לעניין שככל הידוע להם מיטשל אמור להיות מת, אבל כנראה שההוא ששחרר אותו סיפר מתישהו את האמת ושהמנהיג שלהם סלח לו...?)
* בכל אופן גם המנהיג שם, שהאמין לפריור, הבין כבר שהאוריי הם רעים אחרי שהם פקדו עליו להרוג פלנטה של עניים מסכנים חפים מפשע.
* קרטר והמדען השני מצליחים לייצר מתקן גלי קול שמנטרל את הכוחות של הפריורים, וככה דניאל ומיטשל טומנים מלכודת לפריור שבא לשם, לוקחים ממנו דגימת דם (בשביל לעזור ביצור החיסון) וגם, בעזרת אורלין, מנסים לשכנע אותו באמת לגבי האוריי, שהם לא באמת יצנו לו להתעלות בסוף ורק מנצלים אותו. הוא לא השתכנע ונאלצו להרוג אותו. (אגב נדמה לי שהשחקן הזה מוכר לי כ"איש הסיגריות" מתיקים באפילה).
אגב, את גרק משחק לואי גוסט ג'וניור שהוא שחקן ותיק מאוד וידוע* גרק גם הפך לפריור, אבל טילק בסוף הצליח לשכנע אותו לעשות את הדבר הנכון ולעזור לנו, במקום לפתוח מלחמת אחים בין הג'אפה.
זה גם טוב לדעת שמישהו שהפך לפריור לא בטוח ילך עיוור בדרך האוריי.* גרק מקריב את עצמו בשביל לרפא את החולים בנגיף ב-SGC, והחיסון שאורלין יצר מחסל את המגפה בשאר כדוה"א.
כן, מרגיש שיש סיכוי כלשהו* אורלין גם הקריב את עצמו כי התהליך של היאחזות בזכרונות גרם לו נזק מוחי בלתי הפיך כנראה, והוא הועבר למוסד סיעודי
* לפחות עכשיו זה מרגיש שיש סיכוי לנצח.
מצטרף להמלצה - צפיתי אתמול בערב ונהניתי מהפרק מאוד!אני ממליץ על הסדרה הישראלית החדשה טיפול לילי.
אומנם ראיתי רק את הפרק הראשון (היחיד שיצא עד כה),
אבל הוא היה טוב.
זה על פסיכולוג (ערבי ישראלי, אבל לא נראה לי שזה חשוב לעלילה) שאשתו מתה והוא מתחיל לקבל מטופלים בלילה על מנת שהוא יוכל לטפל בילדיו ביום.
יוסף סוויד בתפקיד הראשי ושירה האס, ירון ברובינסקי ודאנה איבגי בין שחקני המשנה.
והפרק הראשון ביו-טיוב אז בכלל יתרון:
מתכוון לצפות בה בהמשך, כשיצטברו פרקיםאני ממליץ על הסדרה הישראלית החדשה טיפול לילי.
אומנם ראיתי רק את הפרק הראשון (היחיד שיצא עד כה),
אבל הוא היה טוב.
זה על פסיכולוג (ערבי ישראלי, אבל לא נראה לי שזה חשוב לעלילה) שאשתו מתה והוא מתחיל לקבל מטופלים בלילה על מנת שהוא יוכל לטפל בילדיו ביום.
יוסף סוויד בתפקיד הראשי ושירה האס, ירון ברובינסקי ודאנה איבגי בין שחקני המשנה.
והפרק הראשון ביו-טיוב אז בכלל יתרון:
קודם כל טוב שלא נחשפת לספוילר מראש. גם אני לא ידעתי את זה לפני הצפיה.הולי שיט. אני בהלם מזה שאפילו שעברו 22(!!!!) שנה מאז שידור הפרק הזה, בשום שלב בחיי לא נתקלתי בידיעה על כך שטרה מתה. אני ממש בשוק!
קודם כל טוב שלא נחשפת לספוילר מראש. גם אני לא ידעתי את זה לפני הצפיה.
חוץ מזה כן, זה היה הלם כללי גדול מאוד בפאנדום ויש כאלו שאפילו הפסיקו לצפות בעקבות זה.
אגב, האם שמת לב שבפרק הזה טארה הופיעה לראשונה בפתיח? קטע אכזרי למדי של היוצרים!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.