זה על פרק 9
כל סצנה של דייזי ובילי אוף
גם כיף לראות אותם מסתדרים. אהבתי ממש את הסצנה באוטובוס. ואחכ כשהם פשוט מסתדרים ביחד. כשהם הלכו לבית קפה והמלצרית זיהתה אותם והיא כזה "אף אחד לא יציק לכם" חמודה
ואז היא השמיעה לו שיר שבייסקלי אומר שהיא מאוהבת בו והמבט שלו אוף
ואז הם היו חמודים כשהם פתרו תשבץ. אוף כשהם אשכרה מסתדרים הם מחשמלים ביחד.
ואז שבר לי את הלב שהוא הודה שיש לו רגשות כלפיה אבל זה לא יקרה בגלל אשתו. וקמילה מתוקה ככ זה באמת לא מגיע לה אבל דאמטטטט
אני אוהבת גם שזה מורכב כאילו לא עושים לי את זה פשוט להיות בעד בילי ודייזי ע"י זה שיראו לי כמה לא טוב לא עם אשתו. להפך. הוא כן אוהב אותה והם כן טובים ביחד אבל עם דייזי זה פשוט משהו אחר. אוהבת וגם שונאת את זה.
מתחילה פרק 10
אני חושבת שאני אוהבת סדרה אם אני אשכרה שמחה שהפרק האחרון יותר משעה כי אני לא רוצה שיגמר.
ובכן אני בוכה תודה.
1. זכרתי בתחילת הסדרה שאמרו שהם התפרקו ב1977 ומה שזכרתי היה דווקא דייזי עוזבת את הבמה וככל שהזמן התקדם בסדרה תהיתי נוו מההה הם עוד שניה מתפרקים מתי הם הופכים לכוכבים? מתי הם ביחד כבר???????
הסדרה יצאה כ"כ שונה ממה שתיארתי לי אבל זה דווקא ממש לטובה.
2. וואי אדי באמת אוהב להעלב איזה דבע.
3. כל הדרמה שלהם בהופעות אני רק חושבת מזל שפעם לא היו טלפונים ולא צילמו הכל
ואפילו לא היו להם מסכים אז בתכלס רק מי שבשורה ראשונה בערך רואה ממש את הפנים שלהם והדרמה שמתחוללת שם. מעניין איך זה להיות רחוק בהופעה בלי מסכים
וואי וואי היום לא היה להם שקט כשכל זה היה רץ באינטרנט.
4. אולסו גרם לי לתהות איך הטור של טיילור נראה כזה... בריא. וגם של הארי האמת.
5. חזרה לסדרה - אוקי לא משנה מה אמרתי קודם על קארן וגרנט הם ממש שברו לי את הלב עכשיו. הם היו כאלה חמודים ביחד והוא היה כזה מאוהב בה והיא אהבה אותו הרבה יותר משהיא הודתה לעצמה. אבל כל אחד מהם עשה את הבחירה הנכונה עבורו בסוף אבל זה לא ביחד וזה יפה אבל גם שובר את הלב.
אולסו ממש אהבתי איך דייזי כן הרגישה שהיא עצובה והלכה לשבת לידה על הפסנתר לשיר לידה וחיבקה אותה
בהמשך לזה שאמרתי שאני ממש אוהבת את האחווה הנשית בסדרה הזאת ושהבנות חברות טובות ולא כלבות אחת לשניה. מרגיש לי שאם היו עושים את הסדרה הזאת לפני עשור-שניים זה לא היה ככה. שמחה שהתקדמנו בזה.
6. אמא וורן הזה רמת קלולס שר בתחילת הסרט מה זה?
כל חברי הלהקה שניה מלבכות על הבמה והוא לא שם לב לכלום בסבבה שלו
7. קמילה סופסוף הבינה מה קורה מתחת לאף שלה. וגם לא קורה כי באמתתת גאד כמה הוא התאמץ שלא יקרה.
8. ואני כזה טובבבבבבבבבבב מה יקרה עד ההופעה הם יתנשקו לפחות??? והם לא נפגשו בכלל עד השניה האחרונה. ובילי חזר לשתות ודייזי הייתה על הפנים יותר מהרגיל וג'יזס איזה נוראית אמא שלה
וכאילו לא ככה. או ככה חשבתי לעצמי. כי כשהוא נישק אותה רגע לפני שהם עלו לבמה הלב השיפרי שלי קפץ
7. אובייסלי הייתי במתח מה גרם לפירוק הלהקה. כמו שאמרתי זכרתי את זה דווקא שדייזי היא זאת שירדה מהבמה באמצע אז הופעתי מאד שזה דווקא בילי, ועוד בעידודה של דייזי.
8. וכאילו פאק איט אבל כל זה היה כ"כ יפה כי זה גרם לי להרגיש כמה דברים שונים בו זמנית. מצד אחד כשהם התנשקו כזה לפני ההדרן כולי שמחתי. מצד שני ההכרה של דייזי שהם שבורים מידי וזה לא מה שהיא רוצה וזה שהיא שלחה איתו להציל את היחסים עם אשתו היה יפיפיה. וזה שהוא רץ אליההה ועשה את זה והוא באמת אוהב גם את קמילה אוף. אפשר שני שיפים בו זמנית? זה היה כ"כ יפה.
9. אה וגם כל הנאום של דייזי לפני זה שגרם לבילי לרוץ היה יפה. ואז כשהקהל התחיל לשיר בשבילם את השיר שהתחיל הכל פה התחלתי לבכות קצת לראשונה.
10. ומתישהו בסדרה תהיתי אם נראה את ג'ולס הגדולה ואז מסתבר שזאת היא כל הזמן מאחורי המצלמה!!! בכיתי שוב.
11. היה יפה לראות מה כולם עשו עם חייהם.
12. אוי ואז מסתבר שקמילה חלתה ומתה מההההההההההה??
ממש התרגשתי קודם שבילי הצליח להחזיר אותה ושהם הצליחו הלתגבר וחיו ביחד. אהבתי ממש איך סובבו את זה בסוף שאני כן אהיה בעדם. יאוו ואז התחלתי לבכות שוב
וכל מה שכולם אמרו עליה
13. ובכיתי ממש כשג'ולס הראתה את הוידאו האחרון שלה לדייזי ולבילי. ושהיא אומרת להם להפגש שוב
14. עוד דבר ששבר אותי בקטע טוב זה איך בילי ודייזי תיארו איך האהבה שלהם הייתה שונה מכל דבר אחר כי הם היו נשמות תואמות זה היה כזה יפה.
15. ובסוף יש עוד תקווה לבילי ודיזיי!!!!!!!!!!!!!!!!
עכשיו ככשניהם מבוגרים יותר ופחות שבורים. זה טיפה מזכיר לי את הסוף של איך פגשתי את אמא אבל בקטע טוב כי אני אשכרה אהבתי את הסוף הזה. אוף אבל ממש קיוויתי שהם ישירו פעם אחת נוספת ואז נגמר הפרק
אני צריכה פרק בונוס לראות איך הם לאט לאט בונים מחדש חיים ביחד. ויוצרים ביחד מוזיקה, גם אם זה רק לעצמם.
זה די מדהים בתכלס שהם בעצם לא שכבו אפילו פעם אחת עם כל מה שקרה ביניהם, בקושי התנשקו. זה היה טיפה מתסכל מצד אחד ומצד שני הפך את הסיפור ליותר יפה וטראגי ככה.