כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
אה, חיכית לשרשור החדש בשביל זה.רק רציחות בבניין 4X05
יאפאה, חיכית לשרשור החדש בשביל זה.
זה כדאי?(אם כי אני שקוע מידי בסדרה החדשה של קריסטן בל בשביל להתייחס לדברים כמו רציחות בבניינים)
וואלה לא חשבתי על זה.מרגיש לי שהפעם הרפרנסים היו יותר לאליס בארץ הפלאות. עם המשקה שצץ פתאום ופתקים וחידות והכניסה לתנור שהובילה למקום אחר.
זה כן שמתי לב.זה גם טיפה הזכיר לי את עמי ותמי חחחח ואז קלטתי שההמכשפה פטי אמרה שהיא לא נכנסת לתנור כי הייתה לה חברה עם תנור גדול בטח התכוונה אליה
אכן לגמרי קיטי.יוו מסכנה קיטי לא מספיק היא לא מכשפה ונגררה למקום הזה סתם והלך לה התיק והיא כולה מלוכלכת ובסוף היא מתה? זה לא פייר. היא כזאת קיטי חחחח אני לא טורחת אפילו ללמוד את השם שלה (כמו אג'תה בתכלס חחח). כשהיא כזה: "אומייגד!!!!!" ואז "איזה מטבח" מאד קיטי
אה לא חשבתי על זהז גם, אבל נראה לי נכון.וזה שהפרצוף שלהן התנפח כמו סיליקון גרוע לא הייתי בטוחה אם זה בדיחה על סוג הנשים שגרים בבתים כאלה ומגזימות עם הסיליקון
מרמז ברמה שזה יהיה הכי צפוי (וקלישאי) בעולם עכשיו אם זה נכון, אני מראש מאוכזבת אם זאת התשובה.אוקי לאגת'ה היה בן שהיא ויתרה בשביל הדארקהולד. וואו. אפל. ואיך שג'ן סיפרה את זה לטין כולל "היא לא תזהה אותו אם הוא יופיע על סף דלתה" מאד מרמז שזה הוא כרגע. מעניין.
זה קצת עיצבן אותי האמת, כי זה פשוט לא הגיוני ולא עקבי לדמות של אגאת'ה שאמורה להיות מכשפה רעה, שכל כך אכפת לה מזה.זה כזה דיסני איך הם מקפידים שהקטין לא ישתה אבל טוב לפחות הייתה לזה חשיבות עלילתית.
אני חשבתי האופציה השניה.וזה שאגתה בסוף שאלה מי זאת שרון - כישוף מוזר שהשכיח ממנה או כי היא פשוט התעלמה בכל פעם שהיא אמרה מה השם שלה?
תלוי איך זה יעשה. גם אם זה סופר צפוי אם זה יעשה בצורה טובה ויועיל לעלילה ולהתפתחות הרגשית שלה או של שניהם לא אכפת לי שהטוויסט צפוי.מרמז ברמה שזה יהיה הכי צפוי (וקלישאי) בעולם עכשיו אם זה נכון, אני מראש מאוכזבת אם זאת התשובה.
אולי אני מתבלבלת אבל נראה לי שדווקא לא היה לה כזה אכפת. כשהן גילו שהיא לא שתתה היא אמרה משהו "נו אז שטין ישתה" וכל השאר הזדעקו לאלא הוא קטין.זה קצת עיצבן אותי האמת, כי זה פשוט לא הגיוני ולא עקבי לדמות של אגאת'ה שאמורה להיות מכשפה רעה, שכל כך אכפת לה מזה.
נגיד לא היה אכפת לה להשאיר את קיטי למות, אבל זה כן חשוב לה? זה מופרך. יכלו למצוא תירוץ אחר.
איך שחתכו את הפרק בקטע הזה כאילו זה המתח הרגיש כאילו מרמזים לראשון אבל אני חושדת שזה השני והרסתי את הטוויסטאני חשבתי האופציה השניה.
אני לא אמרתי שאני שופטת את כל הסדרה רק לפי זה או שזה עושה אותה לא שווה.תלוי איך זה יעשה. גם אם זה סופר צפוי אם זה יעשה בצורה טובה ויועיל לעלילה ולהתפתחות הרגשית שלה או של שניהם לא אכפת לי שהטוויסט צפוי.
אני ששונאת ששופטים סדרה רק בגלל רמת ההפתעה בטוויסט ואם ניחשנו את זה מראש כל הסדרה לא שווה.
אני זוכרת הפוך.אולי אני מתבלבלת אבל נראה לי שדווקא לא היה לה כזה אכפת. כשהן גילו שהיא לא שתתה היא אמרה משהו "נו אז שטין ישתה" וכל השאר הזדעקו לאלא הוא קטין.
יש מצב.איך שחתכו את הפרק בקטע הזה כאילו זה המתח הרגיש כאילו מרמזים לראשון אבל אני חושדת שזה השני והרסתי את הטוויסט
אז לי ממש לא אכפת אם אני אהיה מרוצה מאיך שזה יעשה וישפיע על הדמויות. אני אפילו אשמח כי נמאס לי מהחשיבות שנותנים לטוויסטים.אני לא אמרתי שאני שופטת את כל הסדרה רק לפי זה או שזה עושה אותה לא שווה.
אבל נגיד ככה: מציגים לנו את הזהות שלו כתעלומה, משהו שאמור לסקרן אותנו.
אם רוצים שנופתע בסוף, אז הרמז הזה מרגיש לי כמו זלזול מוחלט בצופים.
אם רצו שכן נבין את זה כבר עכשיו וההפתעה תהיה רק לדמויות, אז יכלו לתת לנו לדעת את זה בצורה מפורשת, ולא לגרום לנו לחשוב על זה כעל תעלומה לצופים שגורמת לנו להתמקד בניחושים האלו. לכן זה סתם מעצבן בעיני אם זה אכן זה.
הלכתי לבדוק וצדקת. הוא בא לשתות והיא עוצרת אותו.אני זוכרת הפוך.
[מדברים על Nobody Wants This]זה כדאי?
קראתי שזה חמוד אבל גם מעצבן כי זה מציג יהודים בצורה מאד סטריאוטפית ואחרי השנה הזאת מרגיש לי שפחות יש לי סבלנות לזה מצד אמריקאים בורים.
ברור כי זה רוב היהודים האמריקאיים כאלה.באופן כללי בכלל "יהודים" שם זה יהודים רפורמים. כלומר בלי כל הדברים שמעצבנים אותי במיוחד ביהדות. לא עושים עניין מלנהוג בשבת, סקס לפני החתונה, הומוסקסואליות (האמת שלא התייחסו לזה ממש אבל אני מניח) ויש לפחות רבה (אישה רב) אחת.
אם היה לי אכפת מדת אז לחלוטין הייתי הופך ליהודי רפורמי.
התכוונתי יותר לסטיראוטיפים כמו שכתבו בוואלה: "כל הנשים היהודיות כאן רכלניות, תככניות ובטלניות עם אף ארוך. הגברים שהולכים לבית הכנסת מגוחכים ונלעגים,... האמא של הגיבור ...מגלמת גרסה סטריאוטיפית, שטחית ושלילית במיוחד של אימא יהודייה. כמובן שכל היהודים כאן גם עשירים כקורח, פזרנים וחומריים."וכן, יהודים מוצגים באופן סטריאוטיפי, אבל די לחלוטין חיובי.
כלומר כן מראים שהרבה יהודים רואים בזה דבר רע שהרב יהיה עם בחורה לא יהודיה (מה שברור שיהיה) אבל לא עושים את ההשוואה לאיך זה היה נראה אם היו מתנגדים שהוא ייצא עם בחורה שחורה.
קודם כל זה מצחיק שהם כתבו שכל הנשים היהודיות הן רכלניות תככניות ובטלניות. ראשית כי זה לא ממש תקף לכל הנשים היהודיות בסדרה, שנית כי זה כן במידה רבה לפחות תקף לשתי הנשים הראשיות בסדרה - שהן לא יהודיות.התכוונתי יותר לסטיראוטיפים כמו שכתבו בוואלה: "כל הנשים היהודיות כאן רכלניות, תככניות ובטלניות עם אף ארוך. הגברים שהולכים לבית הכנסת מגוחכים ונלעגים,... האמא של הגיבור ...מגלמת גרסה סטריאוטיפית, שטחית ושלילית במיוחד של אימא יהודייה. כמובן שכל היהודים כאן גם עשירים כקורח, פזרנים וחומריים."
נשמע לי מעצבן. זה פחות מפריע ממה שזה נשמע לדעתך?
אוקי, ראיתי גםרק רציחות בבניין 4X05
האמת שהוא יחסית נתן בה אמון (או יותר נכון התנהג כאילו אין סיבה שהיא תמשך יותר לבחור החתיך ההוא) וזה יותר כל האנשים מסביב שאמרו לו שיש לו משהו לחשוש ממנו.די אוליבר תן קצת אמון בחברה שלך..
חחחחחחחחחח זה שהוא חזר איכשהו עם נוצה בשיער
האמת שאני קלטתי את זה רק שניה אחרי צ'ארלס (כלומר לפני שהוא אמר את זה, אבל אחרי שהוא קלט)וואי הפעם הם יצאו סתומים. מהרגע שהתסריטאי אמר שזה טווח זמן קצר מידי הנחתי שיש שני אנשים.
זה ממש מגניב הרעיון שזה הם. חבל ששוב זה פשוט מוקדם מידי בשביל שזה יהיה הפתרון.וכמובן שהאחיות הווירדיות האלה מתאימות בול.
חחחחח כן זה היה טוב.אבל אהבתי את השחזור של צ'ארלס חחחחחח
אני תהיתי לגבי עניין הקליקים. כי אומנם זה מאוד מתאים לצ'ארלס, אבל זה לא מתאים למייבל שלא להעיר לו על זה. בגלל זה נראה לי שזה הוסף בעריכה בטעות. כלומר שהרעיון הוא שאנחנו שומעים את הקליקים כדי שנבין שהוא מצלם אבל זה כמו קול פנימי של דמות.גם הצחיק אותי איך צארלס צילם חושב שהוא כולו חשאי אבל שומעים את הקליקים ואז הם מסתכלים על התמונות המפותחות וחצי מזה האוזן שלו
חחחחחחמזכיר לי שלפעמים כשאני עושה שיחת וידאו עם אבא שלי אז לפעמים הוא שוכח שזה וידאו ומקרב את הטלפון לאוזן כי הוא לא שומע וכל מה שרואים זה אוזן זה תמיד מצחיק
כן, זה ממש לא הגיוני שהם ככה משתפים את כולם בלוחות. במיוחד כי התסריטאי ממש נראה לי חשוד. איכשהו דווקא זה שעשו כאילו ברור שהוא לא חשוד גורם לו להרגיש לי חשוד יותר. אם כי אני לא בטוח אם זה הגיוני שיעשו מישהו "דמות מספרת" בשלב מוקדם של העונה ואז מאוחר יותר הוא יתברר בתור הרוצח.זה ממש מוזר אגב איך הם משתפים יותר מידי אנשים בחקירה ובלוח רצח שלהם. כאילו אם כולם בסרט חשודים מה אתם משתפים ככה את התסריטאי? אז מה אם הוא נראה נחמד ומתלהב? וזה לא פעם ראשונה שהם חושפים את לוח הרצח וכל החדשות לכל אורח פורח.
כן אני ממש אוהב אותה.השוטרת תמיד מצחיקה אני מתה עליה.
זה דווקא הגיוני כי בתחילת עונה 4 כשהם עולים לדירה (ואנחנו חושבים שהם עומדים למצוא את הגופה של סאז) אז הם מדברים על כך שאיזו מפיקה כותבת להם הודעות בטלפון והם מתעלמים ממנה. או אחד מהם דיבר על זה. ולפי זה שכשהם מגיעים לLA אז כבר יש במאיות ושחקנים נבחרו אז ברור שזה היה בתהליך עוד כמה זמן לפני זה.מעניין שסאז ידעה על הסרט הזה לפניהם. הם רק שמעו על זה בתחילת עונה 4. מאיפה כבר ידעה שזה בתכנון ושיש בעיה?
קראתי את כולן חח.הייתי אומר שתקראי את הביקורות המפרגנות של מאקו וYnet שלא כוללות אנטישמיות מומצאת, אבל תכלס אפילו המבקר הנודניק של וואלה בסופו של דבר אומר ששווה לראות את הסדרה.
כן. מה שאומר שהיא דווקא יכולה להיות חשודה שובבעניין הזה (כלומר זה שאמרתי אותו דבר בסוף פרק שעבר) - פתרו את כל עניין המפיקה המטורפת שמאיימת עליהם באקדח יותר מידי בקלות.
לא נראה לי, זה היה לצורך האפקט הקומי שנראה כמה הוא בומר. אבל נכון שזה פשלה שלא מתאים למייבל להעיר לו על זה. אבל לדעתי זה פשלה שהם בחרו בקומי על פני ההגיון פה. אם כי יחסית בקטנה.אני תהיתי לגבי עניין הקליקים. כי אומנם זה מאוד מתאים לצ'ארלס, אבל זה לא מתאים למייבל שלא להעיר לו על זה. בגלל זה נראה לי שזה הוסף בעריכה בטעות. כלומר שהרעיון הוא שאנחנו שומעים את הקליקים כדי שנבין שהוא מצלם אבל זה כמו קול פנימי של דמות.
כן בגלל זה חצי מהתמונות זה אוזןהיא כן העירה לו על כך שהיא מקווה שהמצלמה לא מכוונת לכיוון הנכון ואז הוא קולט והופך את זה.
וואי כן*אגב, הדבר שאני הכי שונא בעולם זה שכשאני רוצה לצלם משהו ואני מפעיל את המצלמה בטלפון ואז במקום לראות את הדבר שאני מכוון עליו אני רואה את הפרצוף שלי על מסך הטלפון. זה ממש מקפיץ אותי ומעצבן אותי.
הפתרון הוא אוזניות.חחחחחח
זה בעצם קורה לי. כלומר הצד של אבא שלך. שאני מדבר עם מישהו בשיחת וידאו ואני לא שומע אז אני מקרב את הטלפון לאוזן ואז אני קולט שהאדם עכשיו רואה את האוזן שלי מקרוב. אבל מה לעשות שאנשים לא מדברים מספיק חזק.
כן? לא זוכרת כבר.אגב, כשהיא מסיימת את השיחה איתם וכמה אז היא שולפת משהו מהלוח וצועקת עליהם להפטר מזה. קלטת מה זה היה?
אה. כן דיברו על זה כבר בעונה הקודמת? לא זכרתי.זה דווקא הגיוני כי בתחילת עונה 4 כשהם עולים לדירה (ואנחנו חושבים שהם עומדים למצוא את הגופה של סאז) אז הם מדברים על כך שאיזו מפיקה כותבת להם הודעות בטלפון והם מתעלמים ממנה. או אחד מהם דיבר על זה. ולפי זה שכשהם מגיעים לLA אז כבר יש במאיות ושחקנים נבחרו אז ברור שזה היה בתהליך עוד כמה זמן לפני זה.
לאדעת הדמות שלו קצת מגוכחת מידי לטעמי.איזה כיף שפול ראד חזר. לא באמת חשבתי שנראה אותו שוב (כלומר גם אחרי פרק שעבר לא חשבתי שנראה אותו שוב בעונה הזאת).
באמת? אני מרגישה את זה לגבי כל הזמן.היה מעניין הדיבור על סינדרום מתחזה. זה מעניין ששמעתי על המושג לראשונה רק לפני שני בודדות לדעתי ועכשיו אני שומע עליו המון. וגם בעוד בהתחלה לא הבנתי את הקטע אני עכשיו ממש מבין ורואה איפה לי יש את זה.
וואלה.אם כי בעצם ממש לא התייחסו לכך שלמייבל הייתה איזו דרישה מהמפיקה בתמורה לזה שהיא תחתום על וויתור זכויות על הדמות שלה. עשו מזה עניין מסתורי בפרק 1 או 2, ועכשיו שכחו מזה.
Agatha All Alongאג'תה אול אלונג 1X03
לא חשבתי על זה.מרגיש לי שהפעם הרפרנסים היו יותר לאליס בארץ הפלאות. עם המשקה שצץ פתאום ופתקים וחידות והכניסה לתנור שהובילה למקום אחר.
חחחחחח כן אהבתי את זה.זה גם טיפה הזכיר לי את עמי ותמי חחחח ואז קלטתי שההמכשפה פטי אמרה שהיא לא נכנסת לתנור כי הייתה לה חברה עם תנור גדול בטח התכוונה אליה
וואי היא כל כך קיטי. והיא כזאת חמודה וכזאת מסכנה. ולפחות בתחילת הפרק הזה היא באמת הייתה בפאניקה כי היא נראתה יותר מידי רגועה בסוף פרק קודם.יוו מסכנה קיטי לא מספיק היא לא מכשפה ונגררה למקום הזה סתם והלך לה התיק והיא כולה מלוכלכת ובסוף היא מתה? זה לא פייר. היא כזאת קיטי חחחח אני לא טורחת אפילו ללמוד את השם שלה (כמו אג'תה בתכלס חחח). כשהיא כזה: "אומייגד!!!!!" ואז "איזה מטבח" מאד קיטי
חחחח זה היה מצחיקשמחתי שהן נכנסו לבית וקיבלו בגדים נקיים אז התבאסתי בשבילך שהן יצאו מטונפות ורטובות חחח. למרות שאני כן שמחה שטין חזר לגייליינר. בלי זה הוא סתם נראה כמו צ'רלי.
חחחח לא חשבתי על זההצחיק אותי שהן מתלוננות שהלואין הרס את התדמית של מכשפות חחח. מזכיר לי בבאפי שערפדים לא אוהבים את הלוואין זה גם מעליב אותם
גם שמתי לב לזהאה גם הצחיק אותי כשהן הגיעו לבית הן אמרו משהו שזה כמו בסדרה "שקרים פיצים ענקיים" או משהו כזה חחח כלומר "ביג ליטל לייס"
גם אני חשבתי בהתחלה שזה קטע של ניתוח קוסמטי לא טוב. במיוחד כי זה הופיע על קיטי רגע אחרי שהיא אמרה משהו על כך שהיא הייתה שמחה אם לא היו לה קמטים.וזה שהפרצוף שלהן התנפח כמו סיליקון גרוע לא הייתי בטוחה אם זה בדיחה על סוג הנשים שגרים בבתים כאלה ומגזימות עם הסיליקון או סתם קריפי בלי קשר.
זה גרם לי להזכר בכך שבפרק הראשון, כשהיא עוד הייתה בהזיה של סדרת רצח, אז רואים שיש לה חדר של בן שמת (או נעלם או משהו). שזה קלאסי לסוג סדרות כאלו אבל כנראה גם היה מקושר לזה.אוקי לאגת'ה היה בן שהיא ויתרה בשביל הדארקהולד. וואו. אפל. ואיך שג'ן סיפרה את זה לטין כולל "היא לא תזהה אותו אם הוא יופיע על סף דלתה" מאד מרמז שזה הוא כרגע. מעניין. טוב מסתבר שהיא מסרה אותו ממש כתינוק לפי ההזיה.
לאור זה שהיא כבר עברה את הדרך ושרדה (או לפחות טוענת כך) אז כנראה לא מסיימים עם ידע של להעריך חברות. למעשה אני לא אתפלא אם איך שהיא שרדה בפעם הקודמת זה שכל האחרות שהיא הגיעה איתן מתו.איזה שיידי היא שהיא ניסתה להתחמק מלשתות את היין, לא יפה. מה שהיא תקבל מהקוסם בסוף הדרך זה להעריך את ערך החברות?
זה באמת מגוחך שלא יתנו לו לשתות כי הוא קטין. אבל גם נאמר שזה בגלל שהוא לא חלק מהcoven ואני באמת לא מבין אם זה פשוט קטע שהקובן יכול להיות מורכב רק מנשים (וכנראה אפילו לא צריכים שלכולן יהיה כוח קסם). בעצם זה כבר הובהר בפרק הקודם שהוא לא חלק מהקובן כי הוא גם לא שר איתן את הבלדה של הדרך.זה כזה דיסני איך הם מקפידים שהקטין לא ישתה אבל טוב לפחות הייתה לזה חשיבות עלילתית.
לא זכרתי שזאת הייתה אגתה שלא רצתה שטין ישתה. אבל לדעתי יש לזה סיבה עיקרית אחת והיא אותה סיבה שהיא לא שתתה. היא מיד חשדה שזה רעל. עכשיו זה לא שהיא התחילה לחבב את טין ולא רוצה שהוא יפגע, אבל היא כן חושבת שהוא משמעותי בשביל משהו ולכן רוצה לשמור אותו.זה קצת עיצבן אותי האמת, כי זה פשוט לא הגיוני ולא עקבי לדמות של אגאת'ה שאמורה להיות מכשפה רעה, שכל כך אכפת לה מזה.
נגיד לא היה אכפת לה להשאיר את קיטי למות, אבל זה כן חשוב לה? זה מופרך. יכלו למצוא תירוץ אחר.
אוקי, עכשיו זה נשמע יותר איך שזכור לי. טוב בכל מקרה אני רוצה לראות את הפרק שוב.אולי אני מתבלבלת אבל נראה לי שדווקא לא היה לה כזה אכפת. כשהן גילו שהיא לא שתתה היא אמרה משהו "נו אז שטין ישתה" וכל השאר הזדעקו לאלא הוא קטין.
חוצמזה הערכים האמריקאים של קטינים לא שותים (עלק) מוטבעים בהם עמוק יותר מכל דבר אחר חח.
אני זוכרת הפוך.
אוקי יופי. אז אני חוזר לטיעון המקורי שליהלכתי לבדוק וצדקת. הוא בא לשתות והיא עוצרת אותו.
אז זהו, שלדעתי הרגש שלה כלפיו הוא לא אמהי אלא בגלל שמסקרן אותה מה הקטע עם הכישוף עליו והיא חושבת שזה יכול להיות יעיל בשבילה.אבל איך שהיא עצרה אותו זה לא נראה לי כי אכפת לה שהוא ישתה בתור קטין אלא בגלל תופעות הלוואי שזה עושה ונראה לי שיש לה איזה רגש אכפתיות אולי טיפה אמהי אליו בתת מודע שהיא אפילו לא מודעת אליו. רגש שאין לה כלפי קיטי.
גם אני חשבתי על זה שהוא יכול לומר לקיטי. ותהיתי האם כשקיטי תגיד את השם שלו אז האם המכשפות ישמעו אותה או לא. אבל באמת אז היא לא הייתה ואז הם הוסחו על ידי הבית ועכשיו היא מתה אז אבוד.אה ומסתבר שכל המכשפות לא יכולות לשמוע מה שהוא אומר על השם או המוצא שלו. הוא כן הזכיר הורים ואבא אבל הם יכולים להיות מאמצים.
אבל תהיתי אם הוא לא יכול להגיד לקיטי כי היא לא מכשפה והיא תגיד לשאר אז כמובן שהיא נעלמה באותו רגע. למה הן לא חשבו על זה אחכ?
אהבתי, אבל זה לא היה קריטי. אם כי אני מניח שזה דברים שמרמזים על דברים שיהיו משמעותיים בהמשך.פחות אהבתי את שלב ההזיות.
גם אני תהיתי אם צריך שערה שלה. וגם שהיא תחשוב על כך שהן יינצלו.היה ברור שהן יעברו את המבחן בשניה האחרונה. אבל כל הזמן תהיתי מה עם קיטי מה עם קיטי? לא צריך שערה שלה?? תנו לה לשתות.
אה, אני חשבתי שזה פשוט שהן נתנו לה את השיקוי מאוחר מידי.אני חושבת שאולי היא מתה כי לא הייתה שערה שלה אז השיקוי לא קלט אותה.
חחחחח זה היה קטע גדול.בכל מקרה מסכנה
וזה שאגתה בסוף שאלה מי זאת שרון - כישוף מוזר שהשכיח ממנה או כי היא פשוט התעלמה בכל פעם שהיא אמרה מה השם שלה?
לא, לא דיברו על זה בעונה הקודמת.אה. כן דיברו על זה כבר בעונה הקודמת? לא זכרתי.
דמות קצת מגוחכת מידי זה פרקטיקלי המוטו של הסדרה הזאת.לאדעת הדמות שלו קצת מגוכחת מידי לטעמי.
אני בהחלט מרגיש את זה. זה פשוט חדש שאני מבין מה זה ויודע לתת לזה שם.באמת? אני מרגישה את זה לגבי כל הזמן.
אה אוקילא, לא דיברו על זה בעונה הקודמת.
אבל תחילת עונה 4 מרחשת ליטרלי דקות בודדות אחרי סוף עונה 3. ואז הם אומרים שהם קיבלו כבר כמה הודעות מהמפיקה. כלומר אפילו שזה לא אוזכר בעונה 3, הסרט כן היה בשלבי הכנה בזמן של עונה 3.
לא אבל היו כל מיני דלתות שהובילו למקומות משונים.ובאליס נכנסו גם לתוך תנור?
כן וזה באמת היה מוזר לי שהיא צ'יל מידי לגבי זה אז טוב שעכשיו היא כן הבינה שהיא צריכה להבהל.ולפחות בתחילת הפרק הזה היא באמת הייתה בפאניקה כי היא נראתה יותר מידי רגועה בסוף פרק קודם.
כן חח אני לא מבינה בחיי יין אדום זה כזה מר!!וזה שהיא שותה את כל היין בלגימה ארוכה... חחחח
כן בדיוק!!גם אני חשבתי בהתחלה שזה קטע של ניתוח קוסמטי לא טוב. במיוחד כי זה הופיע על קיטי רגע אחרי שהיא אמרה משהו על כך שהיא הייתה שמחה אם לא היו לה קמטים.
לא זכרתי אבל עכשיו אחותי ראתה את הפרק הראשון וראיתי איתה אז שמתי לב לפורשאדואינג הזה.זה גרם לי להזכר בכך שבפרק הראשון, כשהיא עוד הייתה בהזיה של סדרת רצח, אז רואים שיש לה חדר של בן שמת (או נעלם או משהו). שזה קלאסי לסוג סדרות כאלו אבל כנראה גם היה מקושר לזה.
בהחלט הרגיש שמרומז שטין הוא הבן של אגתה. מה שכמובן גורם לי לחשוב שהוא לא. ולא חשבתי שהוא כן.
תכלס נראה לי שאני יודע מי הוא אמור להיות כי זאת התיאוריה הכי פופולרית באינטרנט עוד ממזמן ואומנם יהיה מגניב אם יפתיעו אותנו, אבל מצד שני אני ממש רוצה שזה כן יהיה הוא.
אני בטוחה שחלק מהמסע שלה בסדרה הפעם יהיה כן להפוך קצת לטובה יותר ושיהיה לה אכפת באמת מהקבוצה שהיא יצרה. אני לא אתפלא אם היא תצטרך את זה למבחן האחרון.לאור זה שהיא כבר עברה את הדרך ושרדה (או לפחות טוענת כך) אז כנראה לא מסיימים עם ידע של להעריך חברות. למעשה אני לא אתפלא אם איך שהיא שרדה בפעם הקודמת זה שכל האחרות שהיא הגיעה איתן מתו.
נראה לי. עדיין מוזר לי שאפשר מישהי לא מכשפה בכלל.אני באמת לא מבין אם זה פשוט קטע שהקובן יכול להיות מורכב רק מנשים (וכנראה אפילו לא צריכים שלכולן יהיה כוח קסם)
ומה אם לא היו בבית בדיוק את החומרים הנדרשים? מה אתה שואל שאלות מיותרות.אבל אם בשביל השיקוי התרופה אז חייבים דם של מישהו שלא שתה מהיין אז מה היו עושים אם הוא לא היה איתן?
עכשיו זה לא שהיא התחילה לחבב את טין ולא רוצה שהוא יפגע, אבל היא כן חושבת שהוא משמעותי בשביל משהו ולכן רוצה לשמור אותו.
אולי גם זה.אז זהו, שלדעתי הרגש שלה כלפיו הוא לא אמהי אלא בגלל שמסקרן אותה מה הקטע עם הכישוף עליו והיא חושבת שזה יכול להיות יעיל בשבילה.
אני גם תהיתי!ותהיתי האם כשקיטי תגיד את השם שלו אז האם המכשפות ישמעו אותה או לא.
כן מה זה היה?אגב, היה שם קטע מוזר שהן העבירו את הכוס עם השיקוי מאחת לשניה במקום שאחת תרוץ אליה וזה יהיה מהיר יותר.
בר מצווה כמובן.אגב לגבי טין - בקטע שהוא מדבר עם האסייתית הוא אמר שגם הוא עבר דברים משמעותיים כשהוא היה בן 13. תחשבו בעצמכן למה זה משמעותי.
נראה לי. כמה פרקים אמורים להיות? אני גם מקווה שלא יהיה מבחן לפרק לכל אחת אבל אני קצת חושבת שכן.כל פרק יהיה Trial אחר? לא שזה רע, אבל אני מקווה שזה לא פשוט יהיה ככה לכל שאר הפרקים אלא יסטה מזה.
לא רואה צורך בדעה כללית כשאני מגיבה בפירוט חח. אפשר להבין בין השורות.אגב, לא ממש כתבתן דעה כללית.
כן נראה לי גם.אני מאוד אהבתי את הפרק. אם כי נראה לי שאהבתי את הפרק הקודם יותר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.