דיוני סדרות #131

didalf

Well-known member
השאלה החשובה באמת - האם פרקי הסיום של המפקדת ישודרו?

dilly snake

Active member
חה! אמרתי לכם שהולך להיות משהו בין ניקולס לוולף אפשר לחתוך את המתח ביניהם עם אזמל(הא! ראיתם מה עשיתי פה??).

היו שני תיקים, אחד על שחקנית כדורסל לשעבר שסובלת מנזק עצבי מוזר, בסוף הם לא מבינים למה אבל הם עוזרים לה להחלים ושני על בחור שהוזה דרקונים שהייתה לו בעיה אמיתית בראש.

אנחנו ממשיכים עם המאמי אישיוז של וולף שכוללת ניתוחים על גופות כבר בתיכון(זה אתי?????) אימא שקוראת לבן שלה בשמות חיבה ליד המתמחים שלה ובסוף מנסה לשכנע את ה-BFF שלו לרגל אחריו.

זה היה עוד פרק טוב ואני חושבת שאני באמת אמשיך איתה השנה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מכירים את התחושה הזאת כשאתה כבר צפית בפרק חדש של סדרה אבל אתה פשוט מחכה שמישהו אחר יכתוב עליה ראשון כדי שתוכל פשוט להגיב?
אז יש לי אותה כפול שתיים.
בעצם כפול שלוש אם מחשיבים גם את דוקטור הו.

didalf

Well-known member
מכירים את התחושה הזאת כשאתה כבר צפית בפרק חדש של סדרה אבל אתה פשוט מחכה שמישהו אחר יכתוב עליה ראשון כדי שתוכל פשוט להגיב?
הנה נודניק כבר

didalf

Well-known member
אגת'ה אול אלונג 1X04

היה ברור שהן יזמנו את אוברי.

האם תנאי סף למכשפה זה להיות לסבית?:-D
כאילו ברור שיש משהו בין אגתה ואוברי. אבל גם שתי המכשפות הנוספות אמרו עליה כזה "אני לא יודעת אם אני מפחדת ממנה או רוצה את הטלפון שלה":-D

אז בכל פעם נגיע לבית אחר? אני אוהבת איך הבתים גם מלבישים אותן בהתאם. והפעם רוקסטארס מהסבנטיז יאיי! אהבתי את אאוטפיטים המוגזמים.

הפעם המבחן היה של אליס ואני שמחה שהוא היה קצר יותר. מרגיש טיפה מאולץ שהפתרון זה לשיר אבל זה היה חמוד חחחחחח. אני לא כזה זוכרת את השיר חוץ מהפזמון הבתים היו שונים הפעם? מזל שלכולן יש כשרון מוזיקלי. זה גם תנאי סף ללהיות מכשפה?
אהבתי את העיבוד הסבנטיזי לשיר.

הייתי טיפה מבולבלת לגבי מי הדליקה את המיקרופון. חשבתי שאגתה, ואז היה נראה שדווקא אוברי מפלילה אותה, אבל אז הסתבר שכן אגת'ה הפלילה אותה אז צדקתי בהתחלה. היא אוספת גופות או משהו? מה? ומעניין מה ההיסטוריה ביניהן. הם קלירלי היו אויבות וגם מאהבות. בבת אחת? מה בא קודם?

המכשפות עשו קצת בונדינג, נחמד. הפעם שמתי לב שממש לכל אחת יש צבע. אחרי שקראו לאוברי המכשפה הירוקה, ואגתה קלירלי סגולה. יש לנו גם אדומה, ורודה וצהובה. הן ממש פאוור רייינג'רס:-D בא לי שיהיה שלב שכל אחת תזהר בצבע שלה או משהו חחח. אגב טין הוא כחול-אפור. אני אוהבת דמויות קולור-קודד.

אוי לא טין! אוקי הפעם היה ממש ברור שלאג'תה ממש אכפת ממנו מסיבה כלשהי. היא הייתה לחלוטין מבוהלת ולחוצה ולא טיפה צינית בכל מה שקשור לזה שהוא נפגע. אז לגבי הפרק הקודם גם שהיא רצתה למנוע ממנו לשתות. זה לא כי הוא קטין אלא כי אכפת לה ממנו והיא פחדה ממה היין המכושף יעשה לו. זה היה ממש חמוד כל הקטעים האלה שאכפת לה ממנו ממש|לב| וכאילו בשלב זה היה ככ אובייס שהוא כנראה הבן שלה שכנראה כבר היא חשבה את זה בעצמה ובגלל זה אכפת לה ממנו ככה. אז אוברי הרסה את החגיגה. כי זה היה ברור מידי מוקדם מידי:-( אוף ולפני זה כבר חשבתי אוקי זה ממש אובייס ואני ממש אשמח שזה גם ישאר ככה וכאילו הוא באמת יהיה הבן שלה והם יתאחדו ולא יהיו עוד טוויסטים. אבל יש. ואוברי איכשהו יודעת שהוא לא. חזרה לתיאוריה הראשונה. אוף אני מקווה שבעקבות הגילוי הזה היא לא תהיה רעה אליו פתאום. שעדיין יהיה לה אכפת לה ממנו. כי בינתיים הקשר המוזר ביניהם זה הדבר הכי מקסים בסדרה.

דווקא לא תמיד. אם יש לי מה להגיד אני אוהבת להיות ראשונה.

Lhuna3

Well-known member
אוי לא טין! אוקי הפעם היה ממש ברור שלאג'תה ממש אכפת ממנו מסיבה כלשהי. היא הייתה לחלוטין מבוהלת ולחוצה ולא טיפה צינית בכל מה שקשור לזה שהוא נפגע. אז לגבי הפרק הקודם גם שהיא רצתה למנוע ממנו לשתות. זה לא כי הוא קטין אלא כי אכפת לה ממנו והיא פחדה ממה היין המכושף יעשה לו. זה היה ממש חמוד כל הקטעים האלה שאכפת לה ממנו ממש|לב| וכאילו בשלב זה היה ככ אובייס שהוא כנראה הבן שלה שכנראה כבר היא חשבה את זה בעצמה ובגלל זה אכפת לה ממנו ככה. אז אוברי הרסה את החגיגה. כי זה היה ברור מידי מוקדם מידי:-( אוף ולפני זה כבר חשבתי אוקי זה ממש אובייס ואני ממש אשמח שזה גם ישאר ככה וכאילו הוא באמת יהיה הבן שלה והם יתאחדו ולא יהיו עוד טוויסטים. אבל יש. ואוברי איכשהו יודעת שהוא לא
היא אמרה לה
that boy isn't yours
והמשמעות של זה יכולה גם להיות שהוא לא שלה כי היא נתנה אותו בעיסקה תמורת הדארק-משהו איך שקוראים לזה...
אז אי אפשר עדיין לשלול שהוא הבן שלה, רק שהוא כבר לא "שלה".

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי את שני הפרקים של Briliant Minds
זכארי קווינטו הוא ד"ר אוליבר וולף, הוא ווירדו, יש לו עיוורון פנים, דדי ומאמי אישיוז לעשר עונות של "בטיפול", הוא נהנה לשחות בהדסון(?!) הוא גיי והוא נוירולוג(או משהו בסגנון).

מעיפים אותו מבית חולים כי הוא ניסה לעזור למטופל אלצהיימר/דמנציה להיות בחתונה של הנכדה שלו.
הוא גם באמת עזר.
ראיתי חלק מזה בטריילר לסדרה והופתעתי שהקטע הזה היה כל כך קצר רק בתחילת הפרק
קולגה שלו משכנעת אותו לבוא לעזור לה על מישהי שאחרי ניתוח ראש לא מזהה את הבנים שלה. הטוויסט בסוף? אימא שלו(וולף) היא מנהלת של הבית חולים החדש.
מעניין אותי אם הייתי חושד שהצ'יף שכל הזמן מדברים עליה היא אמא שלו אם לא הייתי קורא את ההודעה שלך קודם.
אין מה לומר על התיק הרפואי, כי זה פיילוט קלאסי.
די אהבתי את זה. כלומר זה היה ממש נוגע ללב אמא שלא יכולה לאהוב את הילדים שלה כשהיא רואה אותם.
אם כי בין זה ללזרוק אותם בחוץ לגשם... זה משהו שלא עושים גם לילדים זרים. אבל בסדר, נזק מוחי.
היה נראה לי ברור שהפתרון הוא שהיא תהיה עם כיסוי עיניים ולא הבנתי למה אף אחד אחר לא הבין את זה והוא היה צריך לתת הסבר ארוך.
אני חשבתי שהיא פשוט תהיה עם כיסוי עיניים איתם עכשיו לעד. כלומר נכון שזה אומר שהיא לא תוכל להסיע אותם עדיין, אבל כן תוכל לתפקד. אבל אהבתי את הדרך שהוא הסביר לפתרון הדרגתי של הבעיה.
חוץ מוולף יש 4 מתמחים שעובדים תחתיו, שהם בסדר.
אני מניח שעם הזמן נכיר אותם יותר.
ויש את נוירוכירורג(???) שהיה פעם ג'יי גאריק בהפלאש(טדי משהו) ובעוד אלף תוכניות וכבר החלטתי שהוא ו-וולף צריכים להיות יחד.
זה יכול להיות נחמד, אבל ממש לא בטוח שזה הולך לשם.
אני אהבתי
לא התלהבות, אבל נחמד
חה! אמרתי לכם שהולך להיות משהו בין ניקולס לוולף אפשר לחתוך את המתח ביניהם עם אזמל(הא! ראיתם מה עשיתי פה??).

היו שני תיקים, אחד על שחקנית כדורסל לשעבר שסובלת מנזק עצבי מוזר, בסוף הם לא מבינים למה אבל הם עוזרים לה להחלים
הקטע השונה מהרגיל שם (שונה מהרגיל בסדרות כאלו) זה שקיבלו את זה שלא יודעים מה גרם לבעיה שלה ופשוט עברו לכיצד לעזור לה להמשיך הלאה.

בעצם היה דמיון גדול למקרה של האישה בפרק הראשון - גם כאן לא מוצאים פתרון ניתוחי או איזה תרופת פלא לנזק הניורולוגי, אלא מוצאים דרך להמשיך הלאה ולהשתקם באיטיות יחד איתו.
חוץ מזה כנראה זה יהיה קטע חוזר שהפרק נגמר עם סוג של מונולוג של וולף על הפתרון הטיפולי הזה.
ושני על בחור שהוזה דרקונים שהייתה לו בעיה אמיתית בראש.
אוקי אני בשוק שלא עשו רפרנסים לדברים מסויימים בתוך הפרק.
דבר ראשון שחשבתי שמישהו יעלה זה הלהקה Imagine Dragons
דבר שני זה שלבחור הזה קוראים פיט. מה שכמובן בכוונה קשור לסרט...
1727968759763.png
אנחנו ממשיכים עם המאמי אישיוז של וולף שכוללת ניתוחים על גופות כבר בתיכון(זה אתי?????) אימא שקוראת לבן שלה בשמות חיבה ליד המתמחים שלה ובסוף מנסה לשכנע את ה-BFF שלו לרגל אחריו.
והיא מספרת לה שיש עוד משהו שהיא לא יודעת על העבר של וולף.

חוץ מזה בפרק הראשון למדנו שלאבא של אוליבר יש איזו בעיה נפשית כנראה ובגלל זה הוא מופרד מהבן שלו.
אז קצת הופתעתי כשבפרק 2 רואים שהוא חלק מהחיים של הבן שלו.

בכל מקרה זה ברור שקטע המחלוקת הראשי הוא זה שהאמא מרגישה שלפעמים אין מה לעשות כדי לעזור לחולים (כמו האבא) ולכן אוליבר מרגיש שהוא חייב לעשות הכל ואף פעם לא לוותר.

אה ואוליבר גם "מאמץ" חולה ג'ון דו שמועבר מבית חולים לבית חולים. לדעתי הוא ילווה אותנו כמה פרקים ובסוף אוליבר יציל אותו, הוא יתעורר, הוא ואוליבר יתאהבו ויהיו מאושרים לזמן מאוד קצר לפני שהוא ימות ואז אוליבר יעבור למנתח עם הידיים הגדולות. (והולי שיט עכשיו נזכרתי מה אומרים על גברים עם ידיים גדולות ואני קולט שאוליבר אולי פלרטט)

*אגב, בדקתי קצת על השחקנים. מסתבר שהשחקנית שמשחקת את האמא היא גברת אסטור בעידן המוזהב. והיא גם הייתה הקול של האמא הרעה בTangled.

זה היה עוד פרק טוב ואני חושבת שאני באמת אמשיך איתה השנה.
כל עוד את ממשיכה כנראה אני אמשיך גם.

didalf

Well-known member
רק רציחות בבניין 4X06

אהבתי את זה שהכל היה מורכב ממצלמות בתוך הסדרה.

חחח אוליבר וצ'ארלס הבומרים מסתבכים עם הסלנג של ספיל דה טי:-D:-D

וואה וואה הכל קשור להכל. סופסוף דודנוף המסתורי קיבל שם ופנים. ומסתבר שהוא היה המורה לקולנוע גם של הבמאיות וגם של אנשי הבניין המערבי. וול וול.
האמת חשבתי שהוא הגופה הנוספת כשהאחיות התייחסו אליו בלשון עבר, אז לא ככ הופתעתי מזה. מה שכן הופתעתי ממנו זה שהן לא ידעו שהוא מת בעצם.

המפיקה של הסרט נראית לי חשודה שוב, לפי מה שזאק השחקן אמר שהיא עשתה לו.

אני מניחה שיש הסבר לתגובה של לורטה, זה נשמע שהיא לא ממש שמעה את השיחה בכלל.

ובכן עכשיו כולם בסכנה, אמאלה.

dilly snake

Active member
*אגב, בדקתי קצת על השחקנים. מסתבר שהשחקנית שמשחקת את האמא היא גברת אסטור בעידן המוזהב. והיא גם הייתה הקול של האמא הרעה בTangled.
לעזאזל! ידעתי שהיא מוכרת לי מאיזה שהוא מקום ולא הצלחתי להיזכר מאיפה.
(שאר תגובה אחר כך, קוראים לי לארוחת ערב)
חוץ מזה בפרק הראשון למדנו שלאבא של אוליבר יש איזו בעיה נפשית כנראה ובגלל זה הוא מופרד מהבן שלו.
אז קצת הופתעתי כשבפרק 2 רואים שהוא חלק מהחיים של הבן שלו.
הניחוש שלי על סמך זה שוולף הלך להיות נוירולוג ולא פסיכיאטר זה שלאבא הייתה בעיה נוירולוגית וזה נראה או התבטא כמו מחלה נפשית.
(והולי שיט עכשיו נזכרתי מה אומרים על גברים עם ידיים גדולות ואני קולט שאוליבר אולי פלרטט)
לפי איך שהוא נעלב מזה שוולף התעלם ממנו בתחעלת הפרק בהחלט צריך לקרות שם משהו בניהם.
אולי יום אחד הם יתחתנו ויגדלו יחד את ג'ון דו.
דבר ראשון שחשבתי שמישהו יעלה זה הלהקה Imagine Dragons
אני חשבתי על רנד מכישור הזמן, אבל אני באמת פסיכית |חבול| .
גם כאן לא מוצאים פתרון ניתוחי או איזה תרופת פלא לנזק הניורולוגי, אלא מוצאים דרך להמשיך הלאה ולהשתקם באיטיות יחד איתו.
זה כאילו הם החליטו ללכת על דברים שמרגישים מציאותיים ולא על קטע דביק והליוודי. זה הרגיש פחות דמטי ונוצץ.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי היום את שני הפרקים הראשונים של עונה 2 של Lost (וקצת מהפרק השלישי) בגלל שאחיין שלי רואה אותה עם חברה שלו.
ולכל הרוחות היא נוראית.
אני חשבתי שאני פשוט שרוט לחלוטין בשנאה בגלל העונות האחרונות שלה, אבל זה בהחלט יותר מזה.
כלומר אני מבין למה אהבתי אותה ואני מבין למה הוא אוהב אותה (למרות שאני כל הזמן אומר לו לעזוב אותה)
אבל במשך הרבה זמן אני חשבתי שאני אוכל לעשות צפייה חוזרת בסדרה וליהנות ממנה בחוויה כזאת, אבל עכשיו גיליתי שלא.
לראות את זה עכשיו כשאני יודע הרבה מאוד מהתשובות זה לא עוזר אלא רק מעצבן אותי יותר. בעיקר בגלל שאני רוצה שכבר יחשפו אותם וזה לא קורה. הולי שיט זה הכל איטי בטירוף.
גם חשבתי שאולי הבעיה שלי הייתה שלא הפנמתי בעבר שהעניין הוא המסע ולא היעד. דבר שהבנתי הרבה יותר טוב בסדרה הבאה של לינדלוף "הנותרים" שהיא מעולה. אבל עכשיו אין לי ספק שהנותרים היא מדהימה כי לינדלוף למד איך לא להיות מעצבן.
הדבר הכי מצחיק (אבל מצחיק נוראי, לא מצחיק הא הא) זה שיש סצנה שבה דזמונד מאיים עם רובה על לוק מול ג'ק ואנחנו רואים את הסצנה הזאת שלושה פעמים. פעם אחת בסוף הפרק הראשון, פעם שניה לקראת סוף הפרק השני ואז פעם שלישית בתחילת הפרק השלישי. יש עדו כל מיני חלקים שאנחנו רואים פעמיים, אבל חלק קטן אנחנו רואים אפילו שלושה פעמים. וזה לא בפריוויסלי. זה סתם למתוח סצנה כמו מסטיק ארוך כמו שעושים באופרת סבון.

חוץ מזה הולי שיט הפלאשבקים מעצבנים. הם פתחו את ההאץ' וכולנו במתח ואז עוברים לג'ק עם פיאה נוראית עושה ניתוח לבחורה רנדומלית שאחר כך תהפוך לאשתו? כלומר לפחות יש שם את הקטע שהוא פוגש את דזמונד באיצטדיון, אבל זה לא מספיק.
ואז בפרק השני שום דבר לא קורה עם מייקל בהווה על חלקי רפסודה עם כריש מאיים שום דבר לא ממש קורה איתו בפלאשבק.
לפחות בפרק השלישי זה כבר היום הבוקר למחרת (בשלב מסויים אמרתי לאחיין שלי שהלילה הזה ימשך חמישה פרקים והוא האמין לי) ויש את האחרים המפחידים ויש פלאשבק אל לוק שהפיאה שלו איכשהו פחות נוראית משל ג'ק. ובכלל לא זכרתי שפגי באנדי הייתה באבודים. ובאופן כללי העלילה שלו יותר מעניינת. אבל גם לכל הרוחות הוא פסיכי בהווה.
ויש את המחשב עם מספרים והספירה לאחור והסרטון ש"מסביר" למה זה קיים, אבל כמובן לא באמת מסביר שום דבר אלא רק מעלה יותר שאלות (כמו כל דבר בסדרה הזאת)

למזלי אחיינים שלי מצחיקים אז זה לא היה בזבוז מוחלט של שעתיים מהחיים שלי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היה ברור שהן יזמנו את אוברי.
כן. כמובן עזר שזכרתי שבאחד הטריילרים ראו אותה פורצת מהאדמה על הדרך.

היה רגע שתהיתי איך יש להם אתי חפירה, אבל אז קלטתי שהם משתמשים בחתיכות עץ או משהו.
אגב, תמיד מרגיש לי לא ריאלי כשבסדרות חופרים קבר על המקום. זה נורא נורא קשה לחפור לעומק באדמה. כלומר השכבה הראשונה של אדמה נוטה להיות קלה, אבל אחרי 15 סנטימטר זה מתחיל להעשות ממש ממש קשה.
האם תנאי סף למכשפה זה להיות לסבית?:-D
כאילו ברור שיש משהו בין אגתה ואוברי. אבל גם שתי המכשפות הנוספות אמרו עליה כזה "אני לא יודעת אם אני מפחדת ממנה או רוצה את הטלפון שלה":-D
גם אני תהיתי.
אבל אני מניח שזה יותר כמו עם ערפדים שפשוט אם אתה חי מספיק שנים אתה מתישהו נעשה ביסקסואל.
אז בכל פעם נגיע לבית אחר? אני אוהבת איך הבתים גם מלבישים אותן בהתאם. והפעם רוקסטארס מהסבנטיז יאיי! אהבתי את אאוטפיטים המוגזמים.
כן, ובשלב הזה זה עדיין כיף אבל אני מפחד שזה יתחיל להרגיש יותר מדי חוזר על עצמו.
אהבתי את הפיאה של טין.
הפעם המבחן היה של אליס ואני שמחה שהוא היה קצר יותר. מרגיש טיפה מאולץ שהפתרון זה לשיר אבל זה היה חמוד חחחחחח. אני לא כזה זוכרת את השיר חוץ מהפזמון הבתים היו שונים הפעם? מזל שלכולן יש כשרון מוזיקלי. זה גם תנאי סף ללהיות מכשפה?
מצחיק שלמכשפה של פאטי יש כשרון עם משולש והמצילתיים המאוד קטנים האלו. בקיצור הדברים שנותנים לילדים קטנים שלא יודעים לנגן.
חוץ מזה תנו לה כבר לשיר.
אהבתי את העיבוד הסבנטיזי לשיר.

הייתי טיפה מבולבלת לגבי מי הדליקה את המיקרופון. חשבתי שאגתה, ואז היה נראה שדווקא אוברי מפלילה אותה, אבל אז הסתבר שכן אגת'ה הפלילה אותה אז צדקתי בהתחלה. היא אוספת גופות או משהו? מה? ומעניין מה ההיסטוריה ביניהן. הם קלירלי היו אויבות וגם מאהבות. בבת אחת? מה בא קודם?
זה היה לי ברור שאגתה הפעילה את המיקרופון, אבל לא הבנתי איך זה בראש שלה היה אמור לגרום לה להראות טוב. כלומר כן היא גרמה לריו לומר דברים לא טובים, אבל זה לא שהאחרות חשבו שריו היא חמודה לפני כן. וזה לא גרם להן לבטוח באגתה יותר.
אז לפי הסיפור של ריו הן היו מאהבות ואז ריו נאלצה לעשות משהו בשביל ה"עבודה" שלה שגרם לאגתה לשנוא אותה. ואני מניח שאז היא עשתה משהו לריו שגרם לה לרצות לפגוע בה (אם כי היא כנראה לא יכולה ממש להרוג אותה)
המכשפות עשו קצת בונדינג, נחמד. הפעם שמתי לב שממש לכל אחת יש צבע. אחרי שקראו לאוברי המכשפה הירוקה, ואגתה קלירלי סגולה. יש לנו גם אדומה, ורודה וצהובה. הן ממש פאוור רייינג'רס:-D בא לי שיהיה שלב שכל אחת תזהר בצבע שלה או משהו חחח. אגב טין הוא כחול-אפור. אני אוהבת דמויות קולור-קודד.
היה קטע ששמתי לב לצבעים, אבל אז שכחתי מזה. בצפיה חוזרת אני אנסה לשים לב יותר.
אבל כן הרגיש לי מוזר שריו (אוברי) היא מכשפה ירוקה כי היא ממש מרגישה שחורה, גם בבגדים גם באופי (וגם בלב כנראה).
אוי לא טין! אוקי הפעם היה ממש ברור שלאג'תה ממש אכפת ממנו מסיבה כלשהי. היא הייתה לחלוטין מבוהלת ולחוצה ולא טיפה צינית בכל מה שקשור לזה שהוא נפגע. אז לגבי הפרק הקודם גם שהיא רצתה למנוע ממנו לשתות. זה לא כי הוא קטין אלא כי אכפת לה ממנו והיא פחדה ממה היין המכושף יעשה לו. זה היה ממש חמוד כל הקטעים האלה שאכפת לה ממנו ממש|לב| וכאילו בשלב זה היה ככ אובייס שהוא כנראה הבן שלה שכנראה כבר היא חשבה את זה בעצמה ובגלל זה אכפת לה ממנו ככה. אז אוברי הרסה את החגיגה. כי זה היה ברור מידי מוקדם מידי:-( אוף ולפני זה כבר חשבתי אוקי זה ממש אובייס ואני ממש אשמח שזה גם ישאר ככה וכאילו הוא באמת יהיה הבן שלה והם יתאחדו ולא יהיו עוד טוויסטים. אבל יש. ואוברי איכשהו יודעת שהוא לא. חזרה לתיאוריה הראשונה. אוף אני מקווה שבעקבות הגילוי הזה היא לא תהיה רעה אליו פתאום. שעדיין יהיה לה אכפת לה ממנו. כי בינתיים הקשר המוזר ביניהם זה הדבר הכי מקסים בסדרה.
כן, בעוד שפעם קודמת חשבתי שהיא דואגת לו רק בגלל שהיא רוצה לדעת על הכישוף עליו עכשיו ברור שהיא באמת דואגת לו.
אני ממש לא חשבתי שטין הוא הבן שלה. כן חשבתי שמנסים לגרום לנו לחשוב ככה. במיוחד כשהיא ליטרלי ספל איט אאוט שאם היא הייתה זאת שהטילה עליו את הכישוף גם היא לא תזכור את זה.
היא אמרה לה
that boy isn't yours
והמשמעות של זה יכולה גם להיות שהוא לא שלה כי היא נתנה אותו בעיסקה תמורת הדארק-משהו איך שקוראים לזה...
אוקי, זאת דרך לפרש את זה.
אבל עדיין לא נראה לי.

יש כל מיני קטעים שליליה אומרת דברים מוזרים, ואז לא זוכרת שהיא אמרה אותה, שהם כנראה משמעותיים כי היא מכשפה רואה עתידות ואמרתי לעצמי שאני אנסה לזכור מה היא אומרת כדי לחשוב על המשמעות אחר כך, אבל שכחתי.

אז לאליס הייתה קללה משפחתית שבבית הזאת הדביקה את כל האחרות ועכשיו היא פשוט נפטרה מהקללה הזאת לעד? והקללה לבשה דמות של הארפי כזאת?
ואמא שלה הפכה לכוכבת רוק על מנת שהמונים ישירו את השיר הגנה שהיא יצרה?
מממממ...
פשוט לא מספיק אכפת לי מכל זה.

קיוויתי שתהיה איזו פריצת דרך עם טין או משהו לא צפוי אחר בסוף הפרק.

didalf

Well-known member
היא אמרה לה
that boy isn't yours
אה. וואלה. אני ממש הבנתי את זה כ"זה לא הבן שלך" לפי הטון שלה, אבל יכול להיות מה שאת אומרת.
אוקי, זאת דרך לפרש את זה.
אבל עדיין לא נראה לי.
טוב ניק אומר שלא. בעיני זה גם היה מאד ברור למה היא התכוונה אבל נראה.

כן. כמובן עזר שזכרתי שבאחד הטריילרים ראו אותה פורצת מהאדמה על הדרך.
אה לא זכרתי או לא ראיתי אבל זה עדיין היה אובייס.

אגב, תמיד מרגיש לי לא ריאלי כשבסדרות חופרים קבר על המקום. זה נורא נורא קשה לחפור לעומק באדמה. כלומר השכבה הראשונה של אדמה נוטה להיות קלה, אבל אחרי 15 סנטימטר זה מתחיל להעשות ממש ממש קשה.
תכלס

אבל אני מניח שזה יותר כמו עם ערפדים שפשוט אם אתה חי מספיק שנים אתה מתישהו נעשה ביסקסואל.
:-D:-D
כן אה? יש מספיק זמן לנסות הכל. חבל שבבאפי פחות הלכו על הכיוון הזה עם הערפדים:-P:

כן, ובשלב הזה זה עדיין כיף אבל אני מפחד שזה יתחיל להרגיש יותר מדי חוזר על עצמו.
כן. כבר עכשיו קיצרו את המבחן הוא לא לקח כל הפרק כמו הקודם. אולי אז הם יהיו פחות ופחות משמעותיים.

מצחיק שלמכשפה של פאטי יש כשרון עם משולש והמצילתיים המאוד קטנים האלו. בקיצור הדברים שנותנים לילדים קטנים שלא יודעים לנגן.
כן:-D:-D גם לאדעת מאיפה היו לה ככ הרבה הם התחלפו לאורך השיר.
חוץ מזה תנו לה כבר לשיר.
תכלס. בטח במבחן שלה יהיה לה סולו מרגש.

זה היה לי ברור שאגתה הפעילה את המיקרופון, אבל לא הבנתי איך זה בראש שלה היה אמור לגרום לה להראות טוב.
כן אני גם לא, שזה עוד סיבה שהייתי מבולבלת לגבי זה.
כלומר כן היא גרמה לריו לומר דברים לא טובים, אבל זה לא שהאחרות חשבו שריו היא חמודה לפני כן. וזה לא גרם להן לבטוח באגתה יותר.
|כן|
אה לאוברי קוראים ריו? טוב.
אז לפי הסיפור של ריו הן היו מאהבות ואז ריו נאלצה לעשות משהו בשביל ה"עבודה" שלה שגרם לאגתה לשנוא אותה. ואני מניח שאז היא עשתה משהו לריו שגרם לה לרצות לפגוע בה (אם כי היא כנראה לא יכולה ממש להרוג אותה)
בטח ריו הייתה אמורה להרוג אותה. אווו אולי היא הרגה את הבן שלה?? לא אבל אגת'ה יודעת מה היא עשתה והיא כן חשבה שיש סיכוי שטין הבן שלה אז היא לא יודעת בוודאות שהוא מת. טוב נגלה בהמשך.

אבל כן הרגיש לי מוזר שריו (אוברי) היא מכשפה ירוקה כי היא ממש מרגישה שחורה, גם בבגדים גם באופי (וגם בלב כנראה).
היא לובשת ירוק ממש כהה.

כן, בעוד שפעם קודמת חשבתי שהיא דואגת לו רק בגלל שהיא רוצה לדעת על הכישוף עליו עכשיו ברור שהיא באמת דואגת לו.
אני שמחה שזה הובהר. אני אוהבת את זה ממש.
אני ממש לא חשבתי שטין הוא הבן שלה. כן חשבתי שמנסים לגרום לנו לחשוב ככה. במיוחד כשהיא ליטרלי ספל איט אאוט שאם היא הייתה זאת שהטילה עליו את הכישוף גם היא לא תזכור את זה.
כן זה היה ממש ליטרלי וקיוויתי שלשם שינוי יוותרו על הטוויסט על הטוויסט ופשוט ישאירו ככה. במקום להתמקד במי הוא הטין פשוט לגלות שהוא הבן שלה ולהראות את התהליך שהם עוברים ביחד. אבל לא|שפם|

יש כל מיני קטעים שליליה אומרת דברים מוזרים, ואז לא זוכרת שהיא אמרה אותה, שהם כנראה משמעותיים כי היא מכשפה רואה עתידות ואמרתי לעצמי שאני אנסה לזכור מה היא אומרת כדי לחשוב על המשמעות אחר כך, אבל שכחתי.
חחחחחחחח:-D:-D

אז לאליס הייתה קללה משפחתית שבבית הזאת הדביקה את כל האחרות ועכשיו היא פשוט נפטרה מהקללה הזאת לעד? והקללה לבשה דמות של הארפי כזאת?
ואמא שלה הפכה לכוכבת רוק על מנת שהמונים ישירו את השיר הגנה שהיא יצרה?
מממממ...
פשוט לא מספיק אכפת לי מכל זה.
כן כנל. אבל קיבלנו בגדי סבנטיז.
וכל הזמן ניסיתי להבין למה מבלבל אותי שקוראים לה אליס ואני כל הזמן חושבת שהכוונה לקיטי. ואז נזכרתי כי לקיטי קראו אליס בחברים כשהיא התחתנה עם אח של פיבי וזה.
קיוויתי שתהיה איזו פריצת דרך עם טין או משהו לא צפוי אחר בסוף הפרק.
מממ הייתה אבל ביחס של אגת'ה אליו.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
רק רציחות בבניין 4X06
מגיע גם לזה

אהבתי את זה שהכל היה מורכב ממצלמות בתוך הסדרה.
מאוד found footage
מאוד Chronicle (סרט ממש טוב שגם זמין בדיסני+)
חחח אוליבר וצ'ארלס הבומרים מסתבכים עם הסלנג של ספיל דה טי:-D:-D
חחחחחח
בכלל לא חשבתי על זה כמשהו דורי, אלא סתם איך שהם מבולבלים
וואה וואה הכל קשור להכל. סופסוף דודנוף המסתורי קיבל שם ופנים. ומסתבר שהוא היה המורה לקולנוע גם של הבמאיות וגם של אנשי הבניין המערבי. וול וול.
זה ממש מגניב איך הכל מתחבר וסוף סוף מתחיל להרגיש שמתחבר באמת.
האמת חשבתי שהוא הגופה הנוספת כשהאחיות התייחסו אליו בלשון עבר, אז לא ככ הופתעתי מזה. מה שכן הופתעתי ממנו זה שהן לא ידעו שהוא מת בעצם.
אני חשבתי שהוא הגופה הנוספת ברגע שהם הבינו שיש שם עוד גופה.
דווקא לא חשבתי שהאחיות ידעו שהוא מת. לא שמתי לב ללשון דיבור שלהן עליו.
המפיקה של הסרט נראית לי חשודה שוב, לפי מה שזאק השחקן אמר שהיא עשתה לו.
לא נראה לי. מרגיש לי שלא חוזרים למישהו שכבר היה חשוד. זה יהיה מישהו שלא חשבנו עליו.
אבל אם כן מישהו שחשבנו עליו כחשוד אז כל קבוצת אנשי הבניין המערבי מרגישים לי חשודים מאוד כי הם משכירים את הדירות ממנו אז אם הוא רצה להעיף אותם יש להם סיבה להרוג אותו.
אני מניחה שיש הסבר לתגובה של לורטה, זה נשמע שהיא לא ממש שמעה את השיחה בכלל.
קיבלנו את ההסבר לתגובה של לורטה. ראו שהיא הייתה בתוך תחבושות של מישהי שנשרפה לחלוטין בסדרה שלה.
האמת שזה מוזר כי אני מניח שהיא אמורה להיות שם רופאה. בעצם גם הרופאים לרוב הופכים מתישהו למטופלים אז הגיוני שהיא גם נשרפה. אני מקווה שזה לא סימן שהיא פוטרה.
זה בהחלט מרגיש כמו דרך להמנע מלשלם את השכר של השחקנית (שכחתי פתאום את שמה).
... לפחות ככה אני הבנתי את הסצנה הזאת. אם כי אז הגיוני שהיא תתקשר אליו חזרה זמן קצר לאחר מכן.
ובכן עכשיו כולם בסכנה, אמאלה.
מאוד מגניב שחוזרים אחורה לעוד רצח שהיה בבניין.
וגם סוג של הגיוני שמישהו שרצח אנשים בבניין בעבר ירצה להרוג אנשים שחוקרים רציחות בבניין.
ויחד עם זה לא ממש הגיוני כי זה פשוט גורם לכך שיחקרו את הרצח הזה. במיוחד שהוא גרם לכך שגילו בדרך אגב את הגופה של דודנוף.
אגב, מה הסיכוי שגם לדודנוף יש כתף שמאל מלאכותית? או שאולי זאת הסיבה שהוא וסאז הכירו זה את זה וזה ככה מתחבר.

והולי שיט הקטע שמסתבר שגם לרוצח יש מצלמות בדירות שלהם.
האמת שלרגע חשבתי שיהיה משהו ממש פריקי והוא ישלח להם צילומים שלהם גם מלפני שנים ויסתבר שהוא מרגל אחריהם עוד מהעונה הראשונה.

didalf

Well-known member
מגיע גם לזה
כל הכבוד אתה ממש יעיל היום.

מאוד found footage
אה כן ככה קוראים לזה.

בכלל לא חשבתי על זה כמשהו דורי, אלא סתם איך שהם מבולבלים
חחחחח ספיל דה טי זה הכי סלנג של צעירים:-D

זה ממש מגניב איך הכל מתחבר וסוף סוף מתחיל להרגיש שמתחבר באמת.
כן
ממש נהניתי מכל הגילויים היום.
הצחיק אותי אגב איך הם באים כאילו לתחקר את השכן עם העין שהוא מכיר אותן והוא כזה: "כןן הייתי בסרט שלהן|זורו|":-D

לא נראה לי. מרגיש לי שלא חוזרים למישהו שכבר היה חשוד. זה יהיה מישהו שלא חשבנו עליו.
אולי. אבל היא שיידי.
אבל אם כן מישהו שחשבנו עליו כחשוד אז כל קבוצת אנשי הבניין המערבי מרגישים לי חשודים מאוד כי הם משכירים את הדירות ממנו אז אם הוא רצה להעיף אותם יש להם סיבה להרוג אותו.
מי אמר שהוא רצה להעיף אותם?

קיבלנו את ההסבר לתגובה של לורטה. ראו שהיא הייתה בתוך תחבושות של מישהי שנשרפה לחלוטין בסדרה שלה.
מה מתי ראינו את זה??

האמת שזה מוזר כי אני מניח שהיא אמורה להיות שם רופאה. בעצם גם הרופאים לרוב הופכים מתישהו למטופלים אז הגיוני שהיא גם נשרפה. אני מקווה שזה לא סימן שהיא פוטרה.
זה בהחלט מרגיש כמו דרך להמנע מלשלם את השכר של השחקנית (שכחתי פתאום את שמה).
... לפחות ככה אני הבנתי את הסצנה הזאת. אם כי אז הגיוני שהיא תתקשר אליו חזרה זמן קצר לאחר מכן.
מההה על מה אתה מדבר?? אתה מסתלבט או שפספסתי סצנה שלמה??
ושכחת את השם של מריל סטריפ????????

מאוד מגניב שחוזרים אחורה לעוד רצח שהיה בבניין.
וגם סוג של הגיוני שמישהו שרצח אנשים בבניין בעבר ירצה להרוג אנשים שחוקרים רציחות בבניין.
ויחד עם זה לא ממש הגיוני כי זה פשוט גורם לכך שיחקרו את הרצח הזה. במיוחד שהוא גרם לכך שגילו בדרך אגב את הגופה של דודנוף.
נכון? כאילו מי היה עולה על דודנוף הזה אחרת? כולם חשבו שהוא בפורטוגל.
אגב, מה הסיכוי שגם לדודנוף יש כתף שמאל מלאכותית? או שאולי זאת הסיבה שהוא וסאז הכירו זה את זה וזה ככה מתחבר.
ממ אולי הוא גם חילטר כפעלולן?

והולי שיט הקטע שמסתבר שגם לרוצח יש מצלמות בדירות שלהם.
כן:-0
וגם האחיות החצופות.
שזה מסביר כי באמת חשבתי שזה מוזר שלאוליבר יש ככ הרבה מצלמות בדירה שלו.
רגע מתי הן שמו את המצלמות שם? האם יש פוטג' ממתי שסאז נרצחה?

האמת שלרגע חשבתי שיהיה משהו ממש פריקי והוא ישלח להם צילומים שלהם גם מלפני שנים ויסתבר שהוא מרגל אחריהם עוד מהעונה הראשונה.
:-0
איכ איזה נורא זה לגלות שצילמו אותך בבית כל הזמן איזה חדירה לפרטיות.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מההה על מה אתה מדבר?? אתה מסתלבט או שפספסתי סצנה שלמה??
זה היה מאוד קצר ופיספסת את זה.
1727990622676.png
כללתי את השניה שזה היה על המסך כדי שתוכלי לראות.
חחחחח ספיל דה טי זה הכי סלנג של צעירים:-D
אני לא יודע למה אבל זה מרגיש לי כמו משהו ישן יותר
מי אמר שהוא רצה להעיף אותם?
לא אמרתי שהוא רצה להעיף אותם. פשוט אמרתי שאם הוא היה רוצה להעיף אותם זה יכול להיות מניע לרצח. כי הם משלמים גרושים על דירה בניו-יורק.
ושכחת את השם של מריל סטריפ????????
כן. היא לא דמות בסדרה, אז למה שאני אזכור אותה.
בעצם אני כרגע גם לא זוכר את השם של הדמות שלה.
ממ אולי הוא גם חילטר כפעלולן?
אולי באמת.
רגע מתי הן שמו את המצלמות שם? האם יש פוטג' ממתי שסאז נרצחה?
לא. כי הן אמרו שהן שמו את המצלמות באופן חוקי כי הם חתמו על החוזים של ויתור על הזכויות שלהם. והם עשו את זה רק אחרי הרצח.

מה שכן, אם הרוצח שם את המצלמות רק אחרי שהאחיות שמו את המצלמות אז אפשר יהיה לראות אותו שם אותן.
שזה מסביר כי באמת חשבתי שזה מוזר שלאוליבר יש ככ הרבה מצלמות בדירה שלו.
הבהירו אבל מיד שהאחיות הן הסיבה למצלמות בדירה של אוליבר. יכול להיות שגם את זה פיספסת.
זה היה רגע אחרי שאנחנו עוברים לראות דברים מהמצלמות האחרות - אז רואים את האחיות כשאחת שמה מצלמה במשרד שלהן ומזכירה לשניה על המצלמות.

didalf

Well-known member
זה היה מאוד קצר ופיספסת את זה.
1727990622676.png

כללתי את השניה שזה היה על המסך כדי שתוכלי לראות.
וואו לחלוטין פספסתי את זה, תודה.
אני לא יודע למה אבל זה מרגיש לי כמו משהו ישן יותר
אני די בטוחה שזה משהו מתרבות הדראג שנהיה פופולרי בעקבות רופול דראג רייס.

לא אמרתי שהוא רצה להעיף אותם. פשוט אמרתי שאם הוא היה רוצה להעיף אותם זה יכול להיות מניע לרצח. כי הם משלמים גרושים על דירה בניו-יורק.
אה אוקי, אז כן.

כן. היא לא דמות בסדרה, אז למה שאני אזכור אותה.
כי היא מריל-פאקינג-סטריפ.
בעצם אני כרגע גם לא זוכר את השם של הדמות שלה.
לורטה.

לא. כי הן אמרו שהן שמו את המצלמות באופן חוקי כי הם חתמו על החוזים של ויתור על הזכויות שלהם. והם עשו את זה רק אחרי הרצח.
אה נכון.

מה שכן, אם הרוצח שם את המצלמות רק אחרי שהאחיות שמו את המצלמות אז אפשר יהיה לראות אותו שם אותן.
הממ:unsure::unsure:

הבהירו אבל מיד שהאחיות הן הסיבה למצלמות בדירה של אוליבר. יכול להיות שגם את זה פיספסת.
זה היה רגע אחרי שאנחנו עוברים לראות דברים מהמצלמות האחרות - אז רואים את האחיות כשאחת שמה מצלמה במשרד שלהן ומזכירה לשניה על המצלמות.
חחחח מסתבר שהייתי מאד לא מרוכזת:-D
כן הן דיברו על מצלמות אבל לא קלטתי שהן אמרו שהן שמו מצלמות אצל כולם, חשבתי שהן דיברו רק על המשרד שלהן.

למעלה