וואלה, שכחתי מזה. נראה לי שלא ישדרו הערב. אבל נראה.השאלה החשובה באמת - האם פרקי הסיום של המפקדת ישודרו?
בסטינג עדיין כתוב שכן אבל לא נראה לי סביר.וואלה, שכחתי מזה. נראה לי שלא ישדרו הערב. אבל נראה.
הנה נודניק כברמכירים את התחושה הזאת כשאתה כבר צפית בפרק חדש של סדרה אבל אתה פשוט מחכה שמישהו אחר יכתוב עליה ראשון כדי שתוכל פשוט להגיב?
אז יש לי אותה כפול שתיים.
בעצם כפול שלוש אם מחשיבים גם את דוקטור הו.
דווקא לא תמיד. אם יש לי מה להגיד אני אוהבת להיות ראשונה.מכירים את התחושה הזאת כשאתה כבר צפית בפרק חדש של סדרה אבל אתה פשוט מחכה שמישהו אחר יכתוב עליה ראשון כדי שתוכל פשוט להגיב?
אז יש לי אותה כפול שתיים.
בעצם כפול שלוש אם מחשיבים גם את דוקטור הו.
היא אמרה להאוי לא טין! אוקי הפעם היה ממש ברור שלאג'תה ממש אכפת ממנו מסיבה כלשהי. היא הייתה לחלוטין מבוהלת ולחוצה ולא טיפה צינית בכל מה שקשור לזה שהוא נפגע. אז לגבי הפרק הקודם גם שהיא רצתה למנוע ממנו לשתות. זה לא כי הוא קטין אלא כי אכפת לה ממנו והיא פחדה ממה היין המכושף יעשה לו. זה היה ממש חמוד כל הקטעים האלה שאכפת לה ממנו ממש וכאילו בשלב זה היה ככ אובייס שהוא כנראה הבן שלה שכנראה כבר היא חשבה את זה בעצמה ובגלל זה אכפת לה ממנו ככה. אז אוברי הרסה את החגיגה. כי זה היה ברור מידי מוקדם מידי אוף ולפני זה כבר חשבתי אוקי זה ממש אובייס ואני ממש אשמח שזה גם ישאר ככה וכאילו הוא באמת יהיה הבן שלה והם יתאחדו ולא יהיו עוד טוויסטים. אבל יש. ואוברי איכשהו יודעת שהוא לא
הוא גם באמת עזר.זכארי קווינטו הוא ד"ר אוליבר וולף, הוא ווירדו, יש לו עיוורון פנים, דדי ומאמי אישיוז לעשר עונות של "בטיפול", הוא נהנה לשחות בהדסון(?!) הוא גיי והוא נוירולוג(או משהו בסגנון).
מעיפים אותו מבית חולים כי הוא ניסה לעזור למטופל אלצהיימר/דמנציה להיות בחתונה של הנכדה שלו.
מעניין אותי אם הייתי חושד שהצ'יף שכל הזמן מדברים עליה היא אמא שלו אם לא הייתי קורא את ההודעה שלך קודם.קולגה שלו משכנעת אותו לבוא לעזור לה על מישהי שאחרי ניתוח ראש לא מזהה את הבנים שלה. הטוויסט בסוף? אימא שלו(וולף) היא מנהלת של הבית חולים החדש.
די אהבתי את זה. כלומר זה היה ממש נוגע ללב אמא שלא יכולה לאהוב את הילדים שלה כשהיא רואה אותם.אין מה לומר על התיק הרפואי, כי זה פיילוט קלאסי.
אני מניח שעם הזמן נכיר אותם יותר.חוץ מוולף יש 4 מתמחים שעובדים תחתיו, שהם בסדר.
זה יכול להיות נחמד, אבל ממש לא בטוח שזה הולך לשם.ויש את נוירוכירורג(???) שהיה פעם ג'יי גאריק בהפלאש(טדי משהו) ובעוד אלף תוכניות וכבר החלטתי שהוא ו-וולף צריכים להיות יחד.
לא התלהבות, אבל נחמדאני אהבתי
הקטע השונה מהרגיל שם (שונה מהרגיל בסדרות כאלו) זה שקיבלו את זה שלא יודעים מה גרם לבעיה שלה ופשוט עברו לכיצד לעזור לה להמשיך הלאה.חה! אמרתי לכם שהולך להיות משהו בין ניקולס לוולף אפשר לחתוך את המתח ביניהם עם אזמל(הא! ראיתם מה עשיתי פה??).
היו שני תיקים, אחד על שחקנית כדורסל לשעבר שסובלת מנזק עצבי מוזר, בסוף הם לא מבינים למה אבל הם עוזרים לה להחלים
אוקי אני בשוק שלא עשו רפרנסים לדברים מסויימים בתוך הפרק.ושני על בחור שהוזה דרקונים שהייתה לו בעיה אמיתית בראש.
והיא מספרת לה שיש עוד משהו שהיא לא יודעת על העבר של וולף.אנחנו ממשיכים עם המאמי אישיוז של וולף שכוללת ניתוחים על גופות כבר בתיכון(זה אתי?????) אימא שקוראת לבן שלה בשמות חיבה ליד המתמחים שלה ובסוף מנסה לשכנע את ה-BFF שלו לרגל אחריו.
כל עוד את ממשיכה כנראה אני אמשיך גם.זה היה עוד פרק טוב ואני חושבת שאני באמת אמשיך איתה השנה.
לעזאזל! ידעתי שהיא מוכרת לי מאיזה שהוא מקום ולא הצלחתי להיזכר מאיפה.*אגב, בדקתי קצת על השחקנים. מסתבר שהשחקנית שמשחקת את האמא היא גברת אסטור בעידן המוזהב. והיא גם הייתה הקול של האמא הרעה בTangled.
הניחוש שלי על סמך זה שוולף הלך להיות נוירולוג ולא פסיכיאטר זה שלאבא הייתה בעיה נוירולוגית וזה נראה או התבטא כמו מחלה נפשית.חוץ מזה בפרק הראשון למדנו שלאבא של אוליבר יש איזו בעיה נפשית כנראה ובגלל זה הוא מופרד מהבן שלו.
אז קצת הופתעתי כשבפרק 2 רואים שהוא חלק מהחיים של הבן שלו.
לפי איך שהוא נעלב מזה שוולף התעלם ממנו בתחעלת הפרק בהחלט צריך לקרות שם משהו בניהם.(והולי שיט עכשיו נזכרתי מה אומרים על גברים עם ידיים גדולות ואני קולט שאוליבר אולי פלרטט)
אני חשבתי על רנד מכישור הזמן, אבל אני באמת פסיכית .דבר ראשון שחשבתי שמישהו יעלה זה הלהקה Imagine Dragons
זה כאילו הם החליטו ללכת על דברים שמרגישים מציאותיים ולא על קטע דביק והליוודי. זה הרגיש פחות דמטי ונוצץ.גם כאן לא מוצאים פתרון ניתוחי או איזה תרופת פלא לנזק הניורולוגי, אלא מוצאים דרך להמשיך הלאה ולהשתקם באיטיות יחד איתו.
כן. כמובן עזר שזכרתי שבאחד הטריילרים ראו אותה פורצת מהאדמה על הדרך.היה ברור שהן יזמנו את אוברי.
גם אני תהיתי.האם תנאי סף למכשפה זה להיות לסבית?
כאילו ברור שיש משהו בין אגתה ואוברי. אבל גם שתי המכשפות הנוספות אמרו עליה כזה "אני לא יודעת אם אני מפחדת ממנה או רוצה את הטלפון שלה"
כן, ובשלב הזה זה עדיין כיף אבל אני מפחד שזה יתחיל להרגיש יותר מדי חוזר על עצמו.אז בכל פעם נגיע לבית אחר? אני אוהבת איך הבתים גם מלבישים אותן בהתאם. והפעם רוקסטארס מהסבנטיז יאיי! אהבתי את אאוטפיטים המוגזמים.
מצחיק שלמכשפה של פאטי יש כשרון עם משולש והמצילתיים המאוד קטנים האלו. בקיצור הדברים שנותנים לילדים קטנים שלא יודעים לנגן.הפעם המבחן היה של אליס ואני שמחה שהוא היה קצר יותר. מרגיש טיפה מאולץ שהפתרון זה לשיר אבל זה היה חמוד חחחחחח. אני לא כזה זוכרת את השיר חוץ מהפזמון הבתים היו שונים הפעם? מזל שלכולן יש כשרון מוזיקלי. זה גם תנאי סף ללהיות מכשפה?
זה היה לי ברור שאגתה הפעילה את המיקרופון, אבל לא הבנתי איך זה בראש שלה היה אמור לגרום לה להראות טוב. כלומר כן היא גרמה לריו לומר דברים לא טובים, אבל זה לא שהאחרות חשבו שריו היא חמודה לפני כן. וזה לא גרם להן לבטוח באגתה יותר.אהבתי את העיבוד הסבנטיזי לשיר.
הייתי טיפה מבולבלת לגבי מי הדליקה את המיקרופון. חשבתי שאגתה, ואז היה נראה שדווקא אוברי מפלילה אותה, אבל אז הסתבר שכן אגת'ה הפלילה אותה אז צדקתי בהתחלה. היא אוספת גופות או משהו? מה? ומעניין מה ההיסטוריה ביניהן. הם קלירלי היו אויבות וגם מאהבות. בבת אחת? מה בא קודם?
היה קטע ששמתי לב לצבעים, אבל אז שכחתי מזה. בצפיה חוזרת אני אנסה לשים לב יותר.המכשפות עשו קצת בונדינג, נחמד. הפעם שמתי לב שממש לכל אחת יש צבע. אחרי שקראו לאוברי המכשפה הירוקה, ואגתה קלירלי סגולה. יש לנו גם אדומה, ורודה וצהובה. הן ממש פאוור רייינג'רס בא לי שיהיה שלב שכל אחת תזהר בצבע שלה או משהו חחח. אגב טין הוא כחול-אפור. אני אוהבת דמויות קולור-קודד.
כן, בעוד שפעם קודמת חשבתי שהיא דואגת לו רק בגלל שהיא רוצה לדעת על הכישוף עליו עכשיו ברור שהיא באמת דואגת לו.אוי לא טין! אוקי הפעם היה ממש ברור שלאג'תה ממש אכפת ממנו מסיבה כלשהי. היא הייתה לחלוטין מבוהלת ולחוצה ולא טיפה צינית בכל מה שקשור לזה שהוא נפגע. אז לגבי הפרק הקודם גם שהיא רצתה למנוע ממנו לשתות. זה לא כי הוא קטין אלא כי אכפת לה ממנו והיא פחדה ממה היין המכושף יעשה לו. זה היה ממש חמוד כל הקטעים האלה שאכפת לה ממנו ממש וכאילו בשלב זה היה ככ אובייס שהוא כנראה הבן שלה שכנראה כבר היא חשבה את זה בעצמה ובגלל זה אכפת לה ממנו ככה. אז אוברי הרסה את החגיגה. כי זה היה ברור מידי מוקדם מידי אוף ולפני זה כבר חשבתי אוקי זה ממש אובייס ואני ממש אשמח שזה גם ישאר ככה וכאילו הוא באמת יהיה הבן שלה והם יתאחדו ולא יהיו עוד טוויסטים. אבל יש. ואוברי איכשהו יודעת שהוא לא. חזרה לתיאוריה הראשונה. אוף אני מקווה שבעקבות הגילוי הזה היא לא תהיה רעה אליו פתאום. שעדיין יהיה לה אכפת לה ממנו. כי בינתיים הקשר המוזר ביניהם זה הדבר הכי מקסים בסדרה.
אוקי, זאת דרך לפרש את זה.היא אמרה לה
that boy isn't yours
והמשמעות של זה יכולה גם להיות שהוא לא שלה כי היא נתנה אותו בעיסקה תמורת הדארק-משהו איך שקוראים לזה...
אז אי אפשר עדיין לשלול שהוא הבן שלה, רק שהוא כבר לא "שלה".
אה. וואלה. אני ממש הבנתי את זה כ"זה לא הבן שלך" לפי הטון שלה, אבל יכול להיות מה שאת אומרת.היא אמרה לה
that boy isn't yours
והמשמעות של זה יכולה גם להיות שהוא לא שלה כי היא נתנה אותו בעיסקה תמורת הדארק-משהו איך שקוראים לזה...
אז אי אפשר עדיין לשלול שהוא הבן שלה, רק שהוא כבר לא "שלה".
טוב ניק אומר שלא. בעיני זה גם היה מאד ברור למה היא התכוונה אבל נראה.אוקי, זאת דרך לפרש את זה.
אבל עדיין לא נראה לי.
אה לא זכרתי או לא ראיתי אבל זה עדיין היה אובייס.כן. כמובן עזר שזכרתי שבאחד הטריילרים ראו אותה פורצת מהאדמה על הדרך.
תכלסאגב, תמיד מרגיש לי לא ריאלי כשבסדרות חופרים קבר על המקום. זה נורא נורא קשה לחפור לעומק באדמה. כלומר השכבה הראשונה של אדמה נוטה להיות קלה, אבל אחרי 15 סנטימטר זה מתחיל להעשות ממש ממש קשה.
אבל אני מניח שזה יותר כמו עם ערפדים שפשוט אם אתה חי מספיק שנים אתה מתישהו נעשה ביסקסואל.
כן. כבר עכשיו קיצרו את המבחן הוא לא לקח כל הפרק כמו הקודם. אולי אז הם יהיו פחות ופחות משמעותיים.כן, ובשלב הזה זה עדיין כיף אבל אני מפחד שזה יתחיל להרגיש יותר מדי חוזר על עצמו.
כן גם לאדעת מאיפה היו לה ככ הרבה הם התחלפו לאורך השיר.מצחיק שלמכשפה של פאטי יש כשרון עם משולש והמצילתיים המאוד קטנים האלו. בקיצור הדברים שנותנים לילדים קטנים שלא יודעים לנגן.
תכלס. בטח במבחן שלה יהיה לה סולו מרגש.חוץ מזה תנו לה כבר לשיר.
כן אני גם לא, שזה עוד סיבה שהייתי מבולבלת לגבי זה.זה היה לי ברור שאגתה הפעילה את המיקרופון, אבל לא הבנתי איך זה בראש שלה היה אמור לגרום לה להראות טוב.
כלומר כן היא גרמה לריו לומר דברים לא טובים, אבל זה לא שהאחרות חשבו שריו היא חמודה לפני כן. וזה לא גרם להן לבטוח באגתה יותר.
בטח ריו הייתה אמורה להרוג אותה. אווו אולי היא הרגה את הבן שלה?? לא אבל אגת'ה יודעת מה היא עשתה והיא כן חשבה שיש סיכוי שטין הבן שלה אז היא לא יודעת בוודאות שהוא מת. טוב נגלה בהמשך.אז לפי הסיפור של ריו הן היו מאהבות ואז ריו נאלצה לעשות משהו בשביל ה"עבודה" שלה שגרם לאגתה לשנוא אותה. ואני מניח שאז היא עשתה משהו לריו שגרם לה לרצות לפגוע בה (אם כי היא כנראה לא יכולה ממש להרוג אותה)
היא לובשת ירוק ממש כהה.אבל כן הרגיש לי מוזר שריו (אוברי) היא מכשפה ירוקה כי היא ממש מרגישה שחורה, גם בבגדים גם באופי (וגם בלב כנראה).
אני שמחה שזה הובהר. אני אוהבת את זה ממש.כן, בעוד שפעם קודמת חשבתי שהיא דואגת לו רק בגלל שהיא רוצה לדעת על הכישוף עליו עכשיו ברור שהיא באמת דואגת לו.
כן זה היה ממש ליטרלי וקיוויתי שלשם שינוי יוותרו על הטוויסט על הטוויסט ופשוט ישאירו ככה. במקום להתמקד במי הוא הטין פשוט לגלות שהוא הבן שלה ולהראות את התהליך שהם עוברים ביחד. אבל לאאני ממש לא חשבתי שטין הוא הבן שלה. כן חשבתי שמנסים לגרום לנו לחשוב ככה. במיוחד כשהיא ליטרלי ספל איט אאוט שאם היא הייתה זאת שהטילה עליו את הכישוף גם היא לא תזכור את זה.
חחחחחחחחיש כל מיני קטעים שליליה אומרת דברים מוזרים, ואז לא זוכרת שהיא אמרה אותה, שהם כנראה משמעותיים כי היא מכשפה רואה עתידות ואמרתי לעצמי שאני אנסה לזכור מה היא אומרת כדי לחשוב על המשמעות אחר כך, אבל שכחתי.
כן כנל. אבל קיבלנו בגדי סבנטיז.אז לאליס הייתה קללה משפחתית שבבית הזאת הדביקה את כל האחרות ועכשיו היא פשוט נפטרה מהקללה הזאת לעד? והקללה לבשה דמות של הארפי כזאת?
ואמא שלה הפכה לכוכבת רוק על מנת שהמונים ישירו את השיר הגנה שהיא יצרה?
מממממ...
פשוט לא מספיק אכפת לי מכל זה.
מממ הייתה אבל ביחס של אגת'ה אליו.קיוויתי שתהיה איזו פריצת דרך עם טין או משהו לא צפוי אחר בסוף הפרק.
מגיע גם לזהרק רציחות בבניין 4X06
מאוד found footageאהבתי את זה שהכל היה מורכב ממצלמות בתוך הסדרה.
חחחחחחחחח אוליבר וצ'ארלס הבומרים מסתבכים עם הסלנג של ספיל דה טי
זה ממש מגניב איך הכל מתחבר וסוף סוף מתחיל להרגיש שמתחבר באמת.וואה וואה הכל קשור להכל. סופסוף דודנוף המסתורי קיבל שם ופנים. ומסתבר שהוא היה המורה לקולנוע גם של הבמאיות וגם של אנשי הבניין המערבי. וול וול.
אני חשבתי שהוא הגופה הנוספת ברגע שהם הבינו שיש שם עוד גופה.האמת חשבתי שהוא הגופה הנוספת כשהאחיות התייחסו אליו בלשון עבר, אז לא ככ הופתעתי מזה. מה שכן הופתעתי ממנו זה שהן לא ידעו שהוא מת בעצם.
לא נראה לי. מרגיש לי שלא חוזרים למישהו שכבר היה חשוד. זה יהיה מישהו שלא חשבנו עליו.המפיקה של הסרט נראית לי חשודה שוב, לפי מה שזאק השחקן אמר שהיא עשתה לו.
קיבלנו את ההסבר לתגובה של לורטה. ראו שהיא הייתה בתוך תחבושות של מישהי שנשרפה לחלוטין בסדרה שלה.אני מניחה שיש הסבר לתגובה של לורטה, זה נשמע שהיא לא ממש שמעה את השיחה בכלל.
מאוד מגניב שחוזרים אחורה לעוד רצח שהיה בבניין.ובכן עכשיו כולם בסכנה, אמאלה.
כל הכבוד אתה ממש יעיל היום.מגיע גם לזה
אה כן ככה קוראים לזה.מאוד found footage
חחחחח ספיל דה טי זה הכי סלנג של צעיריםבכלל לא חשבתי על זה כמשהו דורי, אלא סתם איך שהם מבולבלים
כןזה ממש מגניב איך הכל מתחבר וסוף סוף מתחיל להרגיש שמתחבר באמת.
אולי. אבל היא שיידי.לא נראה לי. מרגיש לי שלא חוזרים למישהו שכבר היה חשוד. זה יהיה מישהו שלא חשבנו עליו.
מי אמר שהוא רצה להעיף אותם?אבל אם כן מישהו שחשבנו עליו כחשוד אז כל קבוצת אנשי הבניין המערבי מרגישים לי חשודים מאוד כי הם משכירים את הדירות ממנו אז אם הוא רצה להעיף אותם יש להם סיבה להרוג אותו.
מה מתי ראינו את זה??קיבלנו את ההסבר לתגובה של לורטה. ראו שהיא הייתה בתוך תחבושות של מישהי שנשרפה לחלוטין בסדרה שלה.
מההה על מה אתה מדבר?? אתה מסתלבט או שפספסתי סצנה שלמה??האמת שזה מוזר כי אני מניח שהיא אמורה להיות שם רופאה. בעצם גם הרופאים לרוב הופכים מתישהו למטופלים אז הגיוני שהיא גם נשרפה. אני מקווה שזה לא סימן שהיא פוטרה.
זה בהחלט מרגיש כמו דרך להמנע מלשלם את השכר של השחקנית (שכחתי פתאום את שמה).
... לפחות ככה אני הבנתי את הסצנה הזאת. אם כי אז הגיוני שהיא תתקשר אליו חזרה זמן קצר לאחר מכן.
נכון? כאילו מי היה עולה על דודנוף הזה אחרת? כולם חשבו שהוא בפורטוגל.מאוד מגניב שחוזרים אחורה לעוד רצח שהיה בבניין.
וגם סוג של הגיוני שמישהו שרצח אנשים בבניין בעבר ירצה להרוג אנשים שחוקרים רציחות בבניין.
ויחד עם זה לא ממש הגיוני כי זה פשוט גורם לכך שיחקרו את הרצח הזה. במיוחד שהוא גרם לכך שגילו בדרך אגב את הגופה של דודנוף.
ממ אולי הוא גם חילטר כפעלולן?אגב, מה הסיכוי שגם לדודנוף יש כתף שמאל מלאכותית? או שאולי זאת הסיבה שהוא וסאז הכירו זה את זה וזה ככה מתחבר.
כןוהולי שיט הקטע שמסתבר שגם לרוצח יש מצלמות בדירות שלהם.
האמת שלרגע חשבתי שיהיה משהו ממש פריקי והוא ישלח להם צילומים שלהם גם מלפני שנים ויסתבר שהוא מרגל אחריהם עוד מהעונה הראשונה.
זה היה מאוד קצר ופיספסת את זה.מההה על מה אתה מדבר?? אתה מסתלבט או שפספסתי סצנה שלמה??
אני לא יודע למה אבל זה מרגיש לי כמו משהו ישן יותרחחחחח ספיל דה טי זה הכי סלנג של צעירים
לא אמרתי שהוא רצה להעיף אותם. פשוט אמרתי שאם הוא היה רוצה להעיף אותם זה יכול להיות מניע לרצח. כי הם משלמים גרושים על דירה בניו-יורק.מי אמר שהוא רצה להעיף אותם?
כן. היא לא דמות בסדרה, אז למה שאני אזכור אותה.ושכחת את השם של מריל סטריפ????????
אולי באמת.ממ אולי הוא גם חילטר כפעלולן?
לא. כי הן אמרו שהן שמו את המצלמות באופן חוקי כי הם חתמו על החוזים של ויתור על הזכויות שלהם. והם עשו את זה רק אחרי הרצח.רגע מתי הן שמו את המצלמות שם? האם יש פוטג' ממתי שסאז נרצחה?
הבהירו אבל מיד שהאחיות הן הסיבה למצלמות בדירה של אוליבר. יכול להיות שגם את זה פיספסת.שזה מסביר כי באמת חשבתי שזה מוזר שלאוליבר יש ככ הרבה מצלמות בדירה שלו.
וואו לחלוטין פספסתי את זה, תודה.זה היה מאוד קצר ופיספסת את זה.
כללתי את השניה שזה היה על המסך כדי שתוכלי לראות.
אני די בטוחה שזה משהו מתרבות הדראג שנהיה פופולרי בעקבות רופול דראג רייס.אני לא יודע למה אבל זה מרגיש לי כמו משהו ישן יותר
אה אוקי, אז כן.לא אמרתי שהוא רצה להעיף אותם. פשוט אמרתי שאם הוא היה רוצה להעיף אותם זה יכול להיות מניע לרצח. כי הם משלמים גרושים על דירה בניו-יורק.
כי היא מריל-פאקינג-סטריפ.כן. היא לא דמות בסדרה, אז למה שאני אזכור אותה.
לורטה.בעצם אני כרגע גם לא זוכר את השם של הדמות שלה.
אה נכון.לא. כי הן אמרו שהן שמו את המצלמות באופן חוקי כי הם חתמו על החוזים של ויתור על הזכויות שלהם. והם עשו את זה רק אחרי הרצח.
המממה שכן, אם הרוצח שם את המצלמות רק אחרי שהאחיות שמו את המצלמות אז אפשר יהיה לראות אותו שם אותן.
חחחח מסתבר שהייתי מאד לא מרוכזתהבהירו אבל מיד שהאחיות הן הסיבה למצלמות בדירה של אוליבר. יכול להיות שגם את זה פיספסת.
זה היה רגע אחרי שאנחנו עוברים לראות דברים מהמצלמות האחרות - אז רואים את האחיות כשאחת שמה מצלמה במשרד שלהן ומזכירה לשניה על המצלמות.
את מדברת אלי או אל ניק נלסון?וואו לחלוטין פספסתי את זה, תודה.
את מקללת המון היוםכי היא מריל-פאקינג-סטריפ.
אלייךאת מדברת אלי או אל ניק נלסון?
אתה אומר דברים שגורמים לי לקללאת מקללת המון היום
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.